Ή στραβός είναι ο γιαλός ή στραβά αρμενίζουμε
19.04.2024
  • Allgemein
  • Diktatur/Δικτατορία
  • Brain Drain
  • Balkan/Βαλκάνια
  • Bücher/Βιβλια
  • Medien/Μαζικά Μέσα
  • Minderheiten, Migranten/Μειονότητες, Μετανάστες
  • Kriege, Flüchtlinge/Πόλεμοι, Φυγάδες
  • Sprache/Γλώσσα
  • Gesellschaft, Meinung/Κοινωνία, Γνώμη
  • Nationalismus/Εθνικισμοί
  • Thema/Θέμα
  • Termine/Εκδηλώσεις
  • Geopolitik/Γεωπολιτική
  • Politik/Πολιτική
  • Terrorismus/Τρομοκρατία
  • FalseFlagOps/Επιχ. με ψευδή σημαία
  • Hellas-EU/Ελλάδα-Ε.Ε.
  • Wirtschaft-Finanzen/Οικονομία-Οικονομικά
  • Religion/Θρησκεία
  • Geschichte/Ιστορία
  • Umwelt/Περιβάλλον
  • Korruption/Διαφθορά
  • Reisen/Ταξιδιωτικά
  • Musik/Μουσική
  • Kunst/Τέχνη, Λογοτεχνία
  • Küche/Κουζίνα
  • kachelmannwetter.com
    Εδω διαβαζετε τις καινουργιες  ελληνικες και γερμανικες εφημεριδες
    Hier lesen Sie  griechische  und deutsche Zeitungen 

    Ανεπάρκεια, αναξιότης, αναξιοπιστία και ποταπότης της συντεχνίας „ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ“

    Δρ. Γ. Θ. Χατζηθεοδωρου

    Εφ’ οσον μετα το 1974 η ηγεσια του κρατιδιου της Ρωμιοσυνης ειναι διεφθαρμενη, οικονομιστικη, δολια, κλεπτικη, δογματικη, βλακωδης, ψευδολογος, πορνικη, αρπακτικη, αυτονοητα και ο λαος του οποιου ηγειται ειναι φορευς του ιδιου ακριβως με την ηγεσια του ηθους και αντιστροφα

     

    Δεν υπαρχει στην Ελλαδα συμβαινον του παροντος, που να μην συναρταταται με συμβαν του παρελθοντος. Και δεν υπαρχει συμβησομενο του μελλοντος, που να μην ειναι αιτιατο γεγονοτων του παροντος και παρελθοντος. Οσοι απο τους σημερα ασκουντες εξουσια του ΣΥΡΙΖΑ και των ετσι ονομασθεντων ΑΝΕΛ επιχειρουν να μηδενισουν το παρελθον στην ζωη, στην ιστορια και στην φυση, απλα ως ασχετοι ματαιοπονουν. Καμμια δυναμη δεν ειναι σε θεση να καταργηση τον χαλυβδινο νομο της φυσικης, βιολογικης και ιστορικης συνεπειας και αλληλουχιας.

    Δυστυχως ομως το σημερινο ελληνικο πνευμα, η σημερινη ελληνικη πολιτικη, η σημερινη ελληνικη επιστημη, κοινωνια, μαζα, διανοηση και οτι απεμεινε απο την οικονομια…ζουν και δρουν ερημην πασης ιστορικης μνημης….Διχως Εθνικη μνημη δεν διατηρειται η Εθνικη μας ταυτοτητα. Εαν εξουσιασουν καποτε οι γνησιοι Ελληνες πατριωτες το Ελληνικο κρατος θα αποκτησει μεταξυ αλλων και ενα «ημερολογιο εθνικης μνημης», ωστε να εορταζη και να τιμα τους ηρωες και γενικα τους επιφανεις ανδρες και γυναικες που εδοξασαν την Ελλαδα αντι τους ιουδαιους δολοφονους της Ελληνικοτητας και του Ελληνισμου και δηθεν αγιους.

    Το κρατος τοσο της Ν.Δ. οσο και του ΠΑΣΟΚ και σημερα του ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ ευθυνεται για την «συνωμοσια ληθης» των επιφανων Ελληνων. Ασφαλως δεν ειναι τυχαιο γεγονος οτι οι ως ανω τιμαριωτες του διεθνους πολιτικου σιωνισμου δεν ανηγειραν μεχρι σημερα τους ανδριαντες αρχαιοελληνικων προσωπικοτητων οπως οι Πτολεμαιος, Σελευκος, Αντιοχος Δ’, Μεγας Αλεξανδρος, Κασσανδρος, Ευμενης κ.α.

    Απο την εθνικη μνημη τα ιδια εβραιογενη καθαρματα ξεθωριασαν και τους Αρχαιοελληνες επιστημονες σαν τους Αρισταρχο, Αρχιμηδη, Ευδοξο, Ευκλειδη κ.α. και δεν καθιερωσαν επετειους για να τιμησουν τις Θερμοπυλες, την Σαλαμινα, τον Μαραθωνα και αλλων πολλων.

    Αντ’ αυτων οι Ρωμιοι τιμουν καθε χρονο το…Κιλελερ και την Ανουχατ. ΟΠΟΙΑ ΑΘΛΙΟΤΗΣ!!!

    Αμετρητα αλλα παραδειγματα μπορουν να αναφερθουν που δειχνουν ξεκαθαρα οτι συντελεσθηκεν και συντελειται προδοσια της Εθνικης Ελληνικης ταυτοτητας εκ μερους του κρατους τοσο της Ν.Δ., του ΠΑΣΟΚ και των αλλων καθαρματων και σημερα του ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ. Τα συμβαντα ειναι ολοζωντανα και προδιαγραφουν αυστηρα τα συμβαινοντα.

    Ας μην αυταπαταται συνεπως η εξουσιαστικη παρανοια του ΣΥΡΙΖΑ και των ΑΝΕΛ του καιρου μας. Η εφοδος τους για καταληψη του κρατικου μηχανισμου δεν διαφερει σε τιποτε απο αυτην της Ν.Δ. και του ΠΑΣΟΚ. Οι γυναικες της Ν.Δ., ΠΑΣΟΚ και των αλλων καθαρματων και σημερα του ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ στην δημοσια διοικηση του κρατιδιου της Ρωμιοσυνης, οχι η γυναικα του Καισαρα, δεν φαινονται μονο αλλα ειναι πορνες της χειριστης μορφης.

    Εφ’ οσον μετα το 1974 η ηγεσια του κρατιδιου της Ρωμιοσυνης ειναι διεφθαρμενη, οικονομιστικη, δολια, κλεπτικη, δογματικη, βλακωδης, ψευδολογος, πορνικη, αρπακτικη, αυτονοητα και ο λαος του οποιου ηγειται ειναι φορευς του ιδιου ακριβως με την ηγεσια του ηθους και αντιστροφα. Δεν ειναι τιποτε αλλο απο ενα τυπικο ζευγος προαγωγου-πορνης, που και οι δυο το «εχουν στα αιμα τους» οτι κανουν. Το καλυτερο παραδειγμα η εκλογη του νεου προεδρου της Ν.Δ. απο τους ψηφοφορους αυτης!

    Το τραγικωτερο απ’ ολα για το συντεχνια ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ ειναι ομως οτι μονο ενας χρονος χρειστηκε για να γινουν αντιληπτες η ανεπαρκεια, η αναξιοτης, η αναξιοπιστια και η ποταποτης τους σε ολους τους τομεις που αυτη ελεγχει ακομη. Ο χρονος της πτωσης των ηδη νεκρων αλλα ακομη αταφων ειδωλων, θεσμων και οργανωτικων σχηματων, ατομων, ταγων κ.α. ειναι, ηδη ορατος.

    Στην αρχη της καταρρευσης τους οι νεκροθαφτες αυτοι της Ελληνικοτητας και του Ελληνισμου, οι παρεισακτοι του δημοσιου – πολιτικου και πνευματικου – βιου, θα λαβουν επιθετικη σταση εναντιον καθε Ελληνα που αντελιφθηκε την μηδανοτητα τους. Οι αντιδρασεις τους θα στηριζονται στην παλαιοσταλινικη και σιωνιστικη – και ατελεσφορη πια – συνταγη της δια της προπαγανδας σπιλωσεως των γνησιων Ελληνων πατριωτων σε συνδυασμο με την επικουρια των καταλοιπων της σταλινικης και σιωνιστικης οργανωτικης- διοικητικης ισχυος (σταλινικων και σιωνιστικων μυστικων και ανοικτων υπηρεσιων, Δικαιοσυνης, μηχανισμων αναδειξης, προβολης, δημιουργιας κοινης γνωμης κ.α.).

    Στην συνεχεια θα επιχειρησουν υποκριτικα να προσεγγισουν τους ελλογους και πατριωτες Ελληνας, στους οποιους δεν ανηκουν οι σημερινοι «ψευτοαναξαρτητοι Ελληνες», σαν σωσιβια σωτηριας, που εως σημερα απερριπτε η σταλινικη και νεοφιλελευθερη παρανοια στο πυρ το εξωτερο, για ν’ αναπληρωση τους μαχητικα σταλινικους νεκρους και αχρηστους πρακτορες της απο τις πηγες των Εξαρχειων.

    Εντος του 2016 οπως τουλαχιστον φαινεται θα εχουν τελειωση ολα. Απο τις σταλινικες και σιωνιστικες ιδεολογιες της Αριστερας και Δεξιας στην Ελλαδα δεν θα μεινει τιποτε ουτε ακομη και αυτου του ΚΚΕ. Απο τους σταλινικους και σιωνιστικους πατριαρχες της, τα ιστορικα της προτυπα και τα ανθρωπινα μοντελα της θα παραμεινουν οι γελοιογραφιες τους που θα επιβιωσουν σαν τα κωμικοτραγικα λειψανα τους. Απο τους εν δρασει σημερα πολιτικους και στρατιωτικους ηγετες του ΣΥΡΙΖΑ και των ετσι ονομασθεντων Ανεξαρτητων Ελληνων θα απομεινουν σκιαχτρα, φιγουρες και μορμορλυκεια που δεν θα παιρνοντα στα σοβαρα ουτε και απο τους χαμηλοτερης διανοητικης υποσταθμης σημερινους Ρωμιους.

    Απο τους επισης ετσι ονομασθεντες πνευματικους ταγους της «Ακαδημιας Αθηνων», δηλαδη απ’ αυτους που αναπαραγουν το εξουσιαστικο σιωνιστικο ψευδος στην Επιστημη, στην Παιδεια, στον Στοχασμο, στην Τεχνη και αλλου δηλαδη οι φοινικιστες ζητιανοι μισθων και αξιωματων,ουδεις θα παραμεινει στην θεση του.

    Εφ’ οσον η αυτοκαθαρση των κομματων οπως απεδειχθει ειναι μια ουτοπια δεν ειναι ποτε δυνατο να γινεται εσαει ανεκτη απο τις Ενοπλες Δυναμεις και τα Σωματα Ασφαλειας η συγκεχυμενη αυτη κατασταση, δηλαδη αυτο το μετεχνειο ‘η κενο μεταξυ της παραδοσιακης και πατριωτικης πρωην μαχιμης Ισχυος της πατριδας μας και της νεας της πλαδαρης και αμαχης τοσο της Δεξιας οσο και της Αριστερας που ταυτιζονται σημερα με τον διεθνισμο, δηλαδη με τον διεθνη πολιτικο σιωνισμο.

    Η Ελληνικοτητα ουδεποτε υπηρξε διεθνιστικη οπως και ο διεθνισμος ουδεποτε υπηρξε ελληνικος. Οι ειδοποιες Αρετες, Αρχες, Αξιες και τα Ιδανικα της ελληνικοτητας δεν εχουν καμμια σχσεη με αυτες του διεθνους πολιτικου σιωνισμου, οπως και οι διεθνιστικες ιδεες δεν εχουν τιποτε το χαρακτηριστικα ελληνικο. Ο διεθνισμος του πολιτικου σιωνισμου ειναι μια εγκλωβιστικη και απομομωτικη κατασταση, που αποκοπτει το γενεσθαι του  πολιτισμου απο τον παγκοσμιο νομο της ροης και επιβαλλει τον βιασμο της ομαλης ιστορικης εξελιξης και γι’ αυτο ειναι ενα αφυσικο ιδεολογικο σκιαχτρο χωρις αιμα και ψυχη.

    Οι προγονοι μας διεθεταν την πνευματικη δυναμη παραγωγης πολιτισμου και την πολεμικη τους αρετη. Το μεγαλειο των προγονων μας πραγματοποιηθηκε μεταξυ Παρθενωνα και Μαραθωνα, μεταξυ φιλοσοφικων σχολων και πεδιων μαχων, μεταξυ σοφιας και ανδρειας. Εδω κρυβεται το μυστικο επιβιωσης μας ως Εθνος, δηλαδη στην πολεμικη και πολιτιστικη αρετη των Ελληνων και οχι των Ρωμιων.

    Το κρατιδιο της Ρωμιοσυνης με τον βαλκανιο υπολαο του ειναι αυτο που εφαρμοζει μια ανθελληνικη πολιτικη σε ολα τα επιπεδα. Ο υπολαος αυτος δεν διαθετει τιποτε απο αποθεματα ζωτικοτητας και εαν ακομη διεθετεν στοιχεια απο αυτα η εκδηλωσης των εμποδιζεται απο το ξενοκινητο κατεστημενο το οποιο απεβαλε την Αιδω, εκτοπιζει την Δικη και σκυβει υπο το βαρος των διαρκων εγκληματων του.

    PD Dr.-Ing. Georg Chaziteodorou
    Bleibergweg 114, D-40885 Ratingen
    Tel.+Fax: 0049 2102 32513
    E-Mail: chaziteo@t-online.de
    18.01.2016

    Einen Kommentar schreiben / Γράψτε ένα σχόλιο

    Kommentar

    kachelmannwetter.com