Ή στραβός είναι ο γιαλός ή στραβά αρμενίζουμε
20.04.2024
  • Allgemein
  • Diktatur/Δικτατορία
  • Brain Drain
  • Balkan/Βαλκάνια
  • Bücher/Βιβλια
  • Medien/Μαζικά Μέσα
  • Minderheiten, Migranten/Μειονότητες, Μετανάστες
  • Kriege, Flüchtlinge/Πόλεμοι, Φυγάδες
  • Sprache/Γλώσσα
  • Gesellschaft, Meinung/Κοινωνία, Γνώμη
  • Nationalismus/Εθνικισμοί
  • Thema/Θέμα
  • Termine/Εκδηλώσεις
  • Geopolitik/Γεωπολιτική
  • Politik/Πολιτική
  • Terrorismus/Τρομοκρατία
  • FalseFlagOps/Επιχ. με ψευδή σημαία
  • Hellas-EU/Ελλάδα-Ε.Ε.
  • Wirtschaft-Finanzen/Οικονομία-Οικονομικά
  • Religion/Θρησκεία
  • Geschichte/Ιστορία
  • Umwelt/Περιβάλλον
  • Korruption/Διαφθορά
  • Reisen/Ταξιδιωτικά
  • Musik/Μουσική
  • Kunst/Τέχνη, Λογοτεχνία
  • Küche/Κουζίνα
  • kachelmannwetter.com
    Εδω διαβαζετε τις καινουργιες  ελληνικες και γερμανικες εφημεριδες
    Hier lesen Sie  griechische  und deutsche Zeitungen 

    Απάντηση στον Οδυσσέα Τηλιγάδα για την αναβίωση της θεοποίησης του Αλεξάνδρου


    Μια απάντηση του Αριστοτέλη Κακογεωργίου στον Οδυσσέα Τηλιγάδα, με μία δική μου παρένθεση στην αρχή

     

    Στις 05.10.15 δημοσίευσα σ‘ αυτή την ιστοσελίδα μια συζήτηση με τον τίτλο „Αντιπροτάσεις στις αγιοποιήσεις„. Στην συζήτηση με θέμα την θεοποίηση του Αλεξάνδρου λάμβαναν μέρος πολλοί αποδέκτες δημοσιεύσεων του Αριστοτέλη Κακογεωργίου καθώς και εγώ ο ίδιος. Η συζήτηση, ο διάλογος των Αρχαίων και όχι οι μονόλογοι των Νέων Ελληνων, μόνο καλό μπορεί να κάνει, όλο και κάτι θα μάθεις, όλο και κάτι θα αναθεωρήσεις ή θα προσθέσεις στην γνώμη σου, που εν πολλοίς διαμορφώνεται απο τα σιωνιστικά Μαζικά Μέσα Ενημέρωσης, είτε η γνώμη σου είναι αριστερής ή δεξιάς αποχρώσεως, αναρχική ή της ανυπακοής, ιδεολογίες, που τραβάν ένα μέρος του κόσμου προς την άλφα ή βήτα κατεύθυνση, εξυπηρετώντας όμως μόνο τα συμφέροντα του σιωνιστικού Ηγεμόνα (στην αναμπαμπούλα ο λύκος χαίρεται). Καλο είναι λοιπόν, να κάνουμε διάλογο και μέσω του διαλόγου να μαθαίνουμε κάτι περισσότερο απ‘ αυτά που ξέρουμε. Και πάντα με γνώμονα ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΜΑΣ.

    Και να πω τελειώνοντας, ότι την απάντηση του Οδυσσέα Τηλιγάδα στην δημοσίευση εκείνη δυστυχώς δεν την έλαβα, δεν μου εστάλη. Γιατί;

    Εμμανουήλ Σαρίδης

    Και τώρα η απάντηση του Αριστοτέλη Κακογεωργίου στο Οδυσσέα Τηλιγάδα

    ΟΜΑΔΑ «Ε» ΕΛΛΗΝΩΝ
    VEREIN/CLUB “E” HEPSILON
    57013 Oreokastro, P.Box 35, Tel. 2310-698654 or 697964 and Gr.-6946695935
    e- mail: aristotelianmarathon@live.com – ιστοσελίδες www. Omada-hepsilon.org
    Justiz Thessaloniki Nr. 6509/1962, AFM 099905754, A Thessaloniki
    Η Ομάδα Ε = ατραπός επαναφοράς της συνείδησής σου στην πατρώα ρίζα του Ελληνισμού. Η πνευματική σου επανάσταση. 1ος Ναός των Ελλήνων μετά από 2000 χρόνια

    Προς Κύριο
    Οδυσσέα Τηλιγάδα                                                                                                                  09.10.2015

    Θέμα: Αντίδρασή σου για την νομική αναβίωση της εδώ και 2351 χρόνια υφιστάμενης θεοποίησης του Αλεξάνδρου.

    Αγαπητέ Οδυσσέα,
    Αναφερόμενος στην απάντηση που έδωσες στον Εμμανουήλ Σαρίδη και επειδή κάνεις επίθεση κυρίως στις δικές μου ενέργειες και πράξεις, δεν θέλω να αφήσω χωρίς σχόλια τα όσα εκφράζεις και τα όσα σκόπιμα αφήνεις αδιευκρίνιστα.
    Λίγο ή πολύ σε ξέρω και με ξέρεις και σου ομολογώ με εξέπληξαν τα όσα εκφράζεις σε αυτήν την επιστολή και τα όσα υπονοείς.
    Το έθνος αγαπητέ φίλε δεν καίγεται τώρα αλλά κάηκε μόλις πάτησαν οι Ρωμαίοι και συμμάχησαν με το πολιτικό κίνημα του Χριστιανισμού. Το έθνος αποδεκατίστηκε, αλλαξοπίστησε και απέκτησε εβραϊκή συνείδηση. Οι Εβραίοι πρόκοψαν γιατί δεν πρόδωσαν τα ιερά τους. Εδώ και 4.000 χρόνια διατηρούν τη θρησκεία τους και τιμούν τους προγόνους τους. Εμείς με τη “βοήθεια” των μαυροντυμένων προδώσαμε τα ιερά του Ελληνισμού και καταλήξαμε να τιμάμε και να λατρεύουμε ότι μας λάνσαρε η εβραιομαυροντυμένη συνωμοσία.
    Από τη γέννηση μας μέχρι τον θάνατο μας βρισκόμαστε αλυσοδεμένοι στην εβραϊκή γαλούχηση. Όταν γεννηθούμε πρέπει να βαφτιστούμε στο όνομα του πατρός “Γιάχβε” και του υιού Εβραίου Χριστού. Ο Παύλος στο κεφάλαιο 3 κατά Γαλάτες επιστολή διευκρινίζει λέγοντας: «Όταν βαφτιστείς είσαι τέκνο του Χριστού και αφού είσαι τέκνο του Χριστού είσαι σπέρμα του Αβραάμ». Παύεις λοιπόν να είσαι σπέρμα του Έλληνα και της Ορσηίδας, του Δευκαλίωνα, του Αλεξάνδρου και όλων των Ελλήνων. Και οι μαυροντυμένοι διαλαλούν στην εκκλησία τον περιβόητο ψαλμό δοξολογίας: «Των ενδόξων προπατόρων ημών Αβραάμ, Ισαάκ και Ιακώβ»
    Που είναι οι μεγάλοι προπάτορες του Ελληνισμού; Ήταν τόσο κόπροι και έπρεπε να τους αντικαταστήσουμε με αυτές τις φάτσες που έχουν διαπράξει φόνους, μαστροπείες, κλοπές και χίλια δυο άλλα κακά; Ακόμα και όταν μας πετούν στον τάφο δίνει ο παπάς την ευχή του: «Ανάπαυσον τον δούλον σου Κύριε εν κόλποις Αβραάμ….»
    Τώρα εσύ ζωντάνεψες για μια στιγμή και εξακρίβωσες ότι εγώ που θεώρησα σκόπιμο να βάλω τον Αλέξανδρο μπροστά «χτενίζω το ……» όπως εκφράστηκες, ενώ εσύ αγωνίζεσαι για το «Έθνος» του εβραιορωμαιοχριστιανικού αχταρμά.
    Φίλε Οδυσσέα εγώ είμαι στον αγώνα από το 1962 και έχω διαθέσει την καριέρα μου, τον εαυτό μου και ότι οικονομίες είχα προκειμένου να θυμίσω σε όλους τους Έλληνες – Γραικούς- Ρωμιούς και Ελλαδίτες, ότι είναι καιρός να πετάξουν όλες τις άκαρπες νουθεσίες, να ανακτήσουν την ελληνική συνείδηση και να αποκτήσουν κρίση, ώστε να ακολουθούν τους ηγέτες που κρατούν το δόρυ και την ασπίδα και βρίσκονται στην πρώτη γραμμή διακινδυνεύοντας και υποφέροντας όπως οι άνθρωποι τους.
    Για την επίτευξη μιας τέτοιας κοινωνίας αντάξιας των άλλοτε Ελλήνων, απαιτούνται πλέον υπαρκτά πρότυπα. Και το μοναδικό πρότυπο που μπορεί να αφυπνίσει την ελληνική αλλά και τη παγκόσμια ψυχή είναι ο θεός Αλέξανδρος. Μην προτρέχει η γλώσσα σου. Εγώ δε θεοποίησα τον Αλέξανδρο. Εγώ πέτυχα τη νομική αναβίωση της ήδη εδώ και 2.332 χρόνια υφισταμένης θεοποίησης του και μάλιστα 658 χρόνια πριν αναγορευτεί θεός ο Χριστός.
    Είναι ντροπή σε όλους μας να περιφρονήσουμε μία μοναδική προσωπικότητα σε όλο τον κόσμο και να αντιδράσουμε ειρωνικά και περιφρονητικά, ενώ από την άλλη κουνιόμαστε και καμαρώνουμε ως απόγονοι του προκειμένου να κερδίσουμε αίγλη ή να εξυπηρετήσουμε κάποια υλικά ή εξουσιαστικά συμφέροντα.
    Είναι παθολογική ηλιθιότητα να περιμένουν οι «Ρωμιοί» να επιστρέψει ο μαρμαρωμένος βασιλιάς για να εγκαταστήσει ξανά την Ρωμαϊκή Αυτοκρατορία και να μας απαγορέψει ακόμα και το όνομα Έλλην.
    Γιατί είναι βεβήλωση να περιμένουμε έναν Αλέξανδρο ο οποίος θα επαναφέρει την άλλοτε αίγλη της Ελλάδας και θα εγκαταστήσει την ελληνική κοσμοκρατορία, με την καλή έννοια, όπως το είχε κάνει τότε;
    Αναφέρεις ομάδες κρούσης. Για να προτείνει κανείς κάτι τέτοιο πρέπει να έχει απογειωθεί. Αυτά ξέχασε τα φίλε μου για πολλούς λόγους. Μόνο εάν μορφώσεις τον λαό, τον απαλλάξεις από τους Μεσσίες και του δημιουργήσεις κίνητρα με τη γαλούχηση ζωντανών υπάρξεων θα σώσεις το έθνος και θα αποκτήσεις την υπερηφάνεια που θα δικαιούσαι να έχεις ως Έλληνας.
    Η βάση λοιπόν είναι ένας λαός ικανός που θα μπορεί να επιλέξει ένα έστω και μικρό Αλέξανδρο, Μιλτιάδη, Λεωνίδα, Θεμιστοκλή και Αλκιβιάδη.
    Όταν ανέλαβε ο Αλέξανδρος τη βασιλεία ήταν 20 χρονών και τον υποτίμησαν όλοι οι Έλληνες. Ήταν λοιπόν φυσικό να λοιδορηθεί ακόμα μία φορά μετά από 2.351 χρόνια. Έμεινα όμως άφωνος από την αντιαλεξανδρινή συμπεριφορά αμέτρητων Ελλήνων- Ρωμιών και μάλιστα από πυρήνες που αυτοαποκαλούνται «Ελληνιστές.» και «αγωνίζονται» για την επανελλήνιση όπως αυτοί αποκαλούν με επικεφαλής έναν Αβραάμ ή έναν μαρμαρωμένο βασιλιά ή ακόμα και με έναν μεσσία ο οποίος εξασφαλίζει την μεταθανάτιο αποκατάσταση. Όσο για την «ευγενέστατη» φράση «βαρεμένοι», ας μη το σχολιάσω διότι δηλώνει όσα δεν θα μπορούσα να φανταστώ ποτέ από τον Οδυσσέα.
    Λυπάμαι που με προκάλεσες να σου δώσω αυτή την απάντηση και σου διευκρινίζω για ακόμα μια φορά ότι δεν είναι καθόλου κακοπροαίρετη αλλά παρά την κάποια σκληρότητα σκοπό έχει να ξεκαθαρίσει ορισμένα πράγματα ώστε πριν ξεστομίζουμε κάτι και όταν απαιτούμε συσπείρωση να προσέχουμε τις εκφράσεις μας.

    Με φιλικούς χαιρετισμούς

    Αριστοτέλης Κακογεωργίου
    Πρόεδρος της Ομάδας «Ε» Έψιλον

    Einen Kommentar schreiben / Γράψτε ένα σχόλιο

    Kommentar

    kachelmannwetter.com