Ή στραβός είναι ο γιαλός ή στραβά αρμενίζουμε
29.03.2024
  • Allgemein
  • Diktatur/Δικτατορία
  • Brain Drain
  • Balkan/Βαλκάνια
  • Bücher/Βιβλια
  • Medien/Μαζικά Μέσα
  • Minderheiten, Migranten/Μειονότητες, Μετανάστες
  • Kriege, Flüchtlinge/Πόλεμοι, Φυγάδες
  • Sprache/Γλώσσα
  • Gesellschaft, Meinung/Κοινωνία, Γνώμη
  • Nationalismus/Εθνικισμοί
  • Thema/Θέμα
  • Termine/Εκδηλώσεις
  • Geopolitik/Γεωπολιτική
  • Politik/Πολιτική
  • Terrorismus/Τρομοκρατία
  • FalseFlagOps/Επιχ. με ψευδή σημαία
  • Hellas-EU/Ελλάδα-Ε.Ε.
  • Wirtschaft-Finanzen/Οικονομία-Οικονομικά
  • Religion/Θρησκεία
  • Geschichte/Ιστορία
  • Umwelt/Περιβάλλον
  • Korruption/Διαφθορά
  • Reisen/Ταξιδιωτικά
  • Musik/Μουσική
  • Kunst/Τέχνη, Λογοτεχνία
  • Küche/Κουζίνα
  • kachelmannwetter.com
    Εδω διαβαζετε τις καινουργιες  ελληνικες και γερμανικες εφημεριδες
    Hier lesen Sie  griechische  und deutsche Zeitungen 

    Βασιλικότεροι του βασιλέως…


    Η ομάδα χάκερ  „Fancy Bears“ ξεβράκωσε τους υποκριτές της Δύσης δημοσιεύοντας την Παρασκευή στην ιστοσελίδα της το τρίτο μέρος των εγγράφων WADA,  που πιστοποιούν, ότι ο Παγκόσμιος Οργανισμός Αντι-Ντόπινγκ ενέκρινε σε κάποιους αθλητές την λήψη απαγορευμένων ουσιών για δήθεν θεραπευτικούς λόγους. Και ενώ η Δύση ντοπάρει από την πίσω πόρτα τους αθλητές της, τα άθλια τσιράκια της στην Ελλάδα κυνηγάνε και απαξιώνουν τους Έλληνες αθλητές και μαζί τους εμάς, που οι επιδόσεις τους μας έκανε κάποτε υπερήφανους

    Μετάφραση, διασκευή: Δρ. Εμμανουήλ Σαρίδης

    fancy-bearsΣε μια λίστα της ομάδας „Fancy Bears“ αναφέρονται, μεταξύ άλλων, οι Ολυμπιονίκες του Ρίο, η πυγμάχος Nicola Adams, η ποδηλάτης Laura Trott (και οι δύο από το Ηνωμένο Βασίλειο), η αυστραλιανή κωπηλάτης Kimberly Brennan και η ισπανίδα κολυμβήτρια Mireia Garcia Belmonte, η οποία στο χρυσό μετάλλιό της πρόσθεσε και ένα χάλκινο. Σ‘ αυτές προστίθενται και δύο νικήτριες με ασημένια μετάλλια, η βρετανίδα κωπηλάτης Olivia Carnegie-Brown και η βρετανίδα κολυμβήτρια Siobhan-Marie O’Connor καθώς και οι αρσενικοί „συνάδελφοί“ τους από την Αυστραλία, ο κωπηλάτης Alexander Belonogoff και ο ποδηλάτης Jack Bobridge που επίσης κέρδισαν στο Rio de Janeiro ασημένια μετάλλια.

    Μεταξύ των νικητών με χάλκινο μετάλλιο του Ρίο αναφέρονται η κολυμβήτρια Jeanette Ottesen από την Δανία. Η Γερμανία εκπροσωπήθηκε αυτή τη φορά με δύο αθλητές, οι οποίοι ωστόσο δεν μπόρεσαν να κερδίσουν μετάλλια στο Rio de Janeiro.

    Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Αντι-Ντόπινγκ WADA επιβεβαίωσε την αυθεντικότητα των εγγράφων. „Σε προηγούμενες δημοσιεύσεις τους αυτοί (οι hackers) απείλησαν να δώσουν στην δημοσιότητα περισσότερα στοιχεία. Γι‘ αυτό η νέα δημοσίευση δεν ήρθε, δυστυχώς, αναπάντεχα και θα πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι και για άλλες αποκαλύψεις „, γράφει μια ανακοίνωση στην ιστοσελίδα του WADA. Ο οργανισμός συσκέπτεται σήμερα με ανώτερα στελέχη διεθνών οργανισμών επιβολής του νόμου και με εμπειρογνώμονες ασφαλείας του κυβερνοχώρου, για να σιγουρευθεί, ότι το σύστημα αντι-ντόπινγκ ADAMS, στο οποίο καταχωρούνται τα αποτελέσματα των δειγμάτων ντόπινγκ, είναι ασφαλές. Μετά την δημοσίευση του πρώτου μέρους των δεδομένων απο την ομάδα χάκερ „Fancy Bears“, ο επικεφαλής της WADA, Olivier Niggli, είχε δηλώσει την Πέμπτη, ότι οι κυβερνο-επιθέσεις οργανώθηκαν από τη Ρωσία. Ο γραμματέας Τύπου του Ρώσου προέδρου, Ντμίτρι Πεσκόφ, απάντησε λέγοντας, ότι για την διαρροή των δεδομένων του WADA δεν μπορεί να γίνεται λόγος για συμμετοχή της ρωσικής διακυβέρνησης ή των ρωσικών μυστικών υπηρεσιών. Ο Ρώσος ηγέτης, Βλαντιμίρ Πούτιν, σχολίασε την Παρασκευή την κατάσταση λέγοντας, ότι η Ρωσία δεν είναι υπέυθυνη γι‘ αυτά που κάνουν οι hackers. Παρ ‚όλα αυτά κάλεσε τους υπευθύνους να ασχοληθούν με τις πληροφορίες που συγκέντρωσε η ομάδα των χάκερ.

    Αυτά από το https://de.sputniknews.com/sport/20160917/312595360/wada-leaks-hacker-veroeffentlichen-weitere-daten.html της 17.09.2016

    Στην ίδια ιστοσελίδα διαβάζουμε στις 07.10.2016

    Το αμερικανικό πρακτορείο Αντι-Ντόπινγκ USADA επέτρεψε σε αμερικανούς αθλητές, μόνο το 2015 σε 583 περιπτώσεις, να λάβουν απαγορευμένες ουσίες. 200 αμερικανοί αθλητές παίρνουν μέχρι σήμερα νόμιμα απαγορευμένες ουσίες. Αυτό, σύμφωνα με την ομάδα ακτιβιστών „Fancy Bears“, επιβεβαιώνουν έγγραφα του USADA.

    Οι hackers του „Fancy Bears“ μπήκαν επανειλημμένα στη βάση δεδομένων Αντι-Ντόπινγκ ADAMS και δημοσίευσαν ονόματα αθλητών, που με την έγκριση της WADA παίρνουν απαγορευμένες ουσίες. Πρόσφατα δημοσίευσαν περισσότερα έγγραφα. Αυτή τη φορά έπεσε στα χέρια των „Fancy Bears“ η αλληλογραφία αξιωματούχων αθλητισμού των ΗΠΑ με τον επιστημονικό διευθυντή της USADA, Δρ Matt Fedoruk, λένε οι ακτιβιστές, από την οποία προκύπτει, ότι οι αρχές αντι-ντόπινγκ των ΗΠΑ επέτρεψαν το 2015 σε 583 περιπτώσεις αθλητές να πάρουν απαγορευμένες ουσίες – για ιατρικούς λόγους, όπως λένε. Έτσι 200 αθλητές έχουν μέχρι σήμερα το προνόμιο να υπάγονται στις λεγόμενης θεραπευτικές εξαιρέσεις.

    Οι περισσότερες παραβάσεις ντόπινγκ γίνονται στο άθλημα της ποδηλασίας, τονίζουν οι χάκερ. 102 ποδηλάτες πήραν την άδεια να ντοπάρουν. Με 68 και 58 „θεραπευτικές εξαιρέσεις“ κατέλαβαν στο βάθρο του ντόπινγκ ο αθλητισμός και το τρίαθλο την δεύτερη και την τρίτη θέση. 42 „θεραπευτικές εξαιρέσεις“ πήραν από τον WADA οι κολυμβητές και 37 αθλητές χειμερινών σπορτ.

    „Θεραπευτικές εξαιρέσεις“ υπήρξαν και για συμμετέχοντες αθλητές στους φετινούς Παραολυμπιακούς Αγώνες: Οι καλαθοσφαιρίστριες Abigail Dunkin και Jennifer Polst. Επιπλέον στα έγγραφα αναφέρονται και ο Seth Jahn από την παραολυμπιακή ομάδα ποδοσφαίρου των ΗΠΑ καθώς και οι πρώην μπάσκετμπωλίστες Matt Lesperance και Will Waller. Ούτε όμως και οι αμερικαίδες παίκτριες του τέννις απεχθάνονται τις απαγορευμένες ουσίες, παραδείγματα οι αδελφές Venus και Serena Williams, η Petra Kvitova και ο Rafael Nadal.

    Βλέπε και Ο Πούτιν για το Wada-Doping-Leaks: „Αυτό υπερβαίνει κάθε όριο“.

    Από το https://de.sputniknews.com/sport/20161007/312855468/doping-freischeine-us-athleten.html

    Και στην Ελλάδα τι γίνεται;

    Επειδή δεν θέλω να υποφέρω μόνος μου για την βλακεία, ανικανότητα και δουλικότητα των Ελλήνων πολιτικών, που αντί να σηκώνουν την Ελλάδα την κατεβάζουν και την απαξιώνουν όπου βρούν, παραθέτω σε αντίθεση με τους δυτικούς εκείνους κυβερνήτες, που κάνουν το παν για να εξυψώσουν το κράτη τους, το δράμα των Ελλήνων αθλητών και αθλητριών, που άλλοι κόπηκαν από ξένους οίκους σαν τον WADA για πολιτικές σκοπημότητες  και άλλους έβαλε η πανάθλια ελληνική κυβέρνηση στο ψυγείο, όπως τα καμάρια μας, τον Κεντέρη, την Θάνου και άλλους. Ντροπή.

    Έπρεπε να ψάξουν οι „Fancy Bears“ στο διαδίκτυο, για να ανακαλύψουν τι γίνεται με το ντόπινγκ και να ξεβρακώσουν τους πονηρούς αμερικανοευρωπαίους που βλέπουν την ανγκίδα στο μάτι του άλλου αλλά όχι το παλούκι μέσα στο μάτι τους.

    Τέτοιοι οίκοι σαν τον WADA έχουν εντολή, να κάνουν τα στραβά μάτια για αθλητές απο τις ΗΠΑ, την Γερμανία ή την Ανγκλία, αλλά να τα έχουν ορθάνοιχτα όταν πρόκειται για χώρες, που με τις επιδόσεις τους θα μπορούσαν να αφαιρέσουν την λάμψη του δικού τους αθλητισμού.

    Ή μήπως δεν γνωρίζουν, ότι αθλητισμός ΣΗΜΕΡΑ χωρίς ντόπα δεν γίνεται;

    Αναδημοσιεύω λοιπόν το άρθρο „Οι ντοπαρισμένοι Έλληνες αθλητές“ για να μην στενοχωριούμαι μόνος μου.

    Πηγή Δεβετζή

    Τελευταίο χτύπημα ήταν αυτό της Πηγής Δεβετζή. Μια από τις πιο αγαπημένες Ελληνίδες αθλήτριες που μας έχει κάνει όλους τους Έλληνες απίστευτα υπερήφανους με τις διακρίσεις της αλλά και τις εμφανίσεις της στον στίβο. Το απόγευμα της Τετάρτης έγινε γνωστό ότι η Πηγή Δεβετζή η οποία έχει σταματήσει τον αθλητισμό από το 2009 και έχει στην κατοχή της δύο Ολυμπιακά μετάλλια, ενημερώθηκε ότι έχει βρεθεί θετική σε έλεγχο που της είχε γίνει το 2007 σε επανεξέταση που έκανε η IAAΦ. Η ίδια η αθλήτρια προς το το παρόν δηλώνει άγνοια αλλά δύσκολα θα αποφύγει την τιμωρία και πιθανότατα και την αφαίρεση του χάλκινου μεταλλίου από το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του 2007.

    Λεωνίδας Σαμπάνης

    Λίγες μέρες μόλις μετά τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2004, ο πρώτος αθλητής που έγινε γνωστό ότι πιάστηκε ντοπαρισμένος ήταν ο Λεωνίδα Σαμπάνης. Στον οργανισμό του αρσιβαρίστα ανιχνεύθηκαν υψηλά επίπεδα τεστοστερόνης με τον ίδιο να αρνείται κατηγορηματικά ότι έχει πάρει κάποια ουσία. Αφού βγήκε και το δεύτερο δείγμα του θετικό του αφαιρέθηκε το χάλκινο μετάλλιο που είχε κατακτήσει.

    Εθνική ομάδα Άρσης Βαρών

    «Η Ελληνική Ομοσπονδία Αρσης Βαρών (ΕΟΑΒ) ανακοινώνει ότι σε αιφνίδιο έλεγχο ντόπινγκ που διενεργήθηκε από την WADA με αντολή της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας, εκτός αγώνων, στις 7 Μαρτίου του 2008, βρέθηκαν θετικά, τα πρώτα δείγματα 11 Ελλήνων αθλητών και αθλητριών. Θα ζητηθεί η εξέταση και του δεύτερου δείγματος, όπως ακριβώς προβλέπεται από τους κανονισμούς και κατόπιν το Διοικητικό Συμβούλιο θα συγκροτήσει, ειδική εξεταστική επιτροπή, που θα επιληφθεί του θέματος. Σήμερα, ο ομοσπονδιακός προπονητής Χρήστος Ιακώβου, ως υπεύθυνος της προετοιμασίας των αθλητών και αθλητριών της εθνικής ομάδος, έθεσε την παραίτησή του στη διάθεση του Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΟΑΒ. Το Δ.Σ. έθεσε τον κ. Ιακώβου σε διαθεσιμότητα μέχρι την πλήρη διαλεύκανση της υπόθεσης που αποτελεί άμεση και κατεπείγουσα προτεραιότητα της ΕΟΑΒ». 

    Αυτή ήταν η είδηση – βόμβα και το τέλος μιας από τις πιο πετυχημένες Εθνικές ομάδες και μαζί του ήρθε όλη η απογοήτευση των Ελλήνων. Μια ομάδα που έφερε πρώτη τεράστιες επιτυχίες και τα «παιδιά» της αγαπήθηκαν πιο πολύ από τον καθένα έφερε την πιο μεγάλη απογοήτευση. Ήταν 4 χρόνια μετά το 2004 όταν η παραπάνω ανακοίνωση εκθέτει ένα ολόκληρο άθλημα. Η ελληνική άρση βαρών ρίχνει την αυλαία της και μαζί της κλείνει πίσω από την κουρτίνα όλες τις χαρές και όλη την υπερηφάνεια που ένιωσαν όλοι οι Έλληνες φίλαθλοι.

    Νίκος Κουρτίδης, Κωνσταντίνα Λάππου

    Ενα χρόνο αργότερα, τον Ιούνιο του 2009, νέο κρούσμα ντόπινγκ πλήττει την ελληνική άρση βαρών. Το άθλημα που κάποτε αγαπήθηκε αφάνταστα από τους Έλληνες έχει πλέον χάσει την αίγλη του και ο μόνος που φαινόταν να διατηρείται σε υψηλά επίπεδα ήταν ο Νίκος Κουρτίδης. Και όμως λίγες ώρες μετά τη δια περιπάτου κατάκτηση δύο χρυσών μεταλλίων στους Μεσογειακούς Αγώνες, το δείγμα του βρέθηκε “θετικό” σε απαγορευμένη ουσία. “Ντοπέ” και η Κωνσταντίνα Λάπου, η οποία επίσης κέρδισε ένα ασημένιο μετάλλιο στην Πεσκάρα. Να σημειώσουμε ότι ο Κουρτίδης μαζί με τον Τριανταφύλλου ήταν τα μοναδικά μέλη της Εθνικής άρσης βαρών του 2008 που δεν πιάστηκαν ντοπαρισμένα μαζί με την υπόλοιπη ομάδα…

    Φανή Χαλκιά

    Άλλο ένα όνομα που πλήγωσε απίστευτα του Έλληνες. Όλοι θυμόμαστε την Φανή Χαλκιά να τερματίζει με χαμογελαστό πρόσωπο το 2004 και να ανεβάζει τους Έλληνες στα ουράνια. Και από εκεί τους προσγείωσε. Ήταν στο Ολυμπιακό χωριό για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2008 στο Πεκίνο, όταν έγινε γνωστό ότι η Ελληνίδα αθλήτρια βρέθηκε θετική στην ουσία, μεθυλτριενολόνη. Η ίδια αναγκάστηκε να εγκαταλείψει το Ολυμπιακό χωριό του Πεκίνου, αν και πάντα επέμενε ότι δεν έκανε χρήση απαγορευμένων ουσιών…

    Γιάννης Δρυμωνάκος

    Ένα τεράστιο ταλέντο της ελληνικής κολύμβησης. Ο Γιάννης Δρυμωνάκος το 2008 βρέθηκε θετικός στην ίδια ουσία που είχαν βρεθεί και η Χαλκιά και η ομάδα της άρσης βαρών. Ο ίδιος ο αθλητής αρνείται ότι πήρε την ουσία, έμεινε δύο χρόνια εκτός και επέστρεψε δυνατός στις πισίνες αφήνοντας πίσω του αυτή την… μαύρη για αυτόν ιστορία.

    Αθανασία Τσουμελέκα

    Το όνομα της ήταν μια τεράστια έκπληξη στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2004. Όλοι θυμόμαστε την χαμογελαστή αθλήτρια να μπαίνει στο γήπεδο και να κόβει πρώτη την κορδέλα στο βάδην στους Ολυμπιακούς του 2004. Η Τσουμελέκα ενημερώθηκε στις αρχές του Ιανουαρίου του 2009, ότι έχει βρεθεί θετικό δείγμα το δεύτερο της δείγμα σε έλεγχο που έγινε στους Ολυμπιακούς του 2008. Στο πρώτο δείγμα δεν ανιχνεύθηκε καμία ουσία, αλλά η ΔΟΕ διατήρησε τα δείγματα και λίγους μήνες μετά σε επανέλεγχο, βρέθηκε η νέα για εκείνη την εποχή ουσία CERA, μία παραλλαγή της ερυθροποιητίνης. Η ίδια θα εγκαταλείψει την ενεργό δράση, αρνούμενη κάθε σχέση με τα γεγονότα γράφοντας μια επιστολή στην οποία αναφέρει ότι «δεν θέλει τέτοιον πρωταθλητισμό».

    Κεντέρης – Θάνου

    Ίσως η πιο πολύκροτη υπόθεση στον ελληνικό στίβο. Οι δύο αθλητές ήταν οι μεγαλύτερες ελπίδες για μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες της Αθήνας. Τα εισιτήρια για τους αγώνες τους ήταν αυτά που είχαν πουληθεί πρώτα και όλοι οι Έλληνες περίμεναν να δουν τους μεγάλους τους αθλητές. Όλοι όμως βρέθηκαν μπροστά σε μια περίεργη και τελικά ντροπιαστική υπόθεση που θα στοιχειώσει για πάντα τα ονόματα των δύο. Ο Κεντέρης και η Θάνου αναζητήθηκαν στο Ολυμπιακό Χωριό για να βρεθούν σε έλεγχο ντόπινγκ, εκεί δεν βρέθηκαν ποτέ και ακολούθησε το σήριαλ με το ατύχημα με την μηχανή. Οι δύο τους θεωρήθηκε ότι αρνήθηκαν τον έλεγχο, αποκλείστηκαν από τους αγώνες και τιμωρήθηκαν για δύο χρόνια, επειδή δεν βρέθηκαν στην αναζήτηση για έλεγχο ντόπινγκ. Για αυτήν την υπόθεση έχουν ακουστεί τα πάντα… την αλήθεια δύσκολα θα την μάθουμε, το θέμα είναι ότι η υπερηφάνεια των Ελλήνων δέχτηκε άλλο ένα χτύπημα, ίσως και το πιο δυνατό από όλα.

    Γερβάσιος Φιλιππίδης

    Σύμφωνα με τον ΣΕΓΑΣ και Γερβάσιος Φιλιππίσης, αθλητής του ακοντισμού, τέθηκε σε διαθεσιμότητα το 2012 αφού βρέθηκε θετικός σε απαγορευμένη ουσία. Ηταν μάλιστα μέλος της Ολυμπιακής ομάδας για το Λονδίνο, αλλά λόγω της αποκάλυψης αποκλείστηκε!

    Δημήτρης Χονδροκούκης

    Άλλη μια βόμβα στον ελληνικό αθλητισμό. Λίγο πριν τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου ο άλτης του ύψους Δημήτρης Χονδροκούκης βρέθηκε θετικός σε έλεγχο ντόπινγκ. Η στανοζολόλη που βρέθηκε στον Δημήτρη Χονδροκούκη είναι ουσία που χρησιμοποιείται σε φάρμακα που χορηγούνται σε άλογα. Με την ίδια ουσία βρέθηκε θετικός σε έλεγχο ντόπινγκ ο Μπεν Τζόνσον πριν από 20 χρόνια. Φυσικά αποκλείστηκε από τους αγώνες, ενώ λίγους μήνες νωρίτερα είχε αναδειχθεί παγκόσμιος πρωταθλητής κλειστού στίβου!

    Τάσος Γκούσης

    Άλλη μια ελληνική ελπίδα… έσβησε. Το 2008 και πριν τους Αγώνες του Πεκίνου η ΔΟΕ επιβεβαίωσε ότι ο Τάσος Γκούσης βρέθηκε θετικός σε έλεγχο ντόπινγκ και δεν θα πάρει μέρος στους Ολυμπιακούς. Ο σπρίντερ που έχει μπει και στους 100 κορυφαίους όλων των εποχών μαζί με τον Κεντέρη, αρνήθηκε την κατηγορία και επέστρεψε στους στίβους δύο χρόνια μετά.

    Σταματόγιαννης, Μαυρίδης και Κεραμιδά 

    Οι τρεις αθλητές είχαν βρεθεί θετικοί σε απαγορευμένες ουσίες, κατά την εξέταση του α‘ δείγματος  στα Παπαφλέσσεια  και στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα κλειστού στίβου του 2014. Μιχάλης Σταματόγιαννης, Θεόπιστος Μαυρίδης και η Γρηγορία Κεραμιδά, τέθηκαν σε διαθεσιμότητα από τον ΣΕΓΑΣ τον Ιούλιο του 2014, όταν και ανακοινώθηκαν τα θετικά δείγματα και αργότερα τιμωρήθηκαν.

    Δημήτρης Ρέγας

    Στην απαγορευμένη ουσία που εκείνη την εποχή, ενόψει του Πεκίνου, βρισκόταν σε όλους τους αθλητές που πιάνονταν ντοπαρισμένοι βρέθηκε και ο πρωταθλητής των 400μ. Δημήτρης Ρέγας. Ο έλεγχος έγινε στις 13 Ιουνίου του 2008 κατά την διάρκεια του πανελληνίου πρωταθλήματος στίβου. Ο ίδιος ο αθλητής αρνήθηκε ότι πήρε ποτέ απαγορευμένη ουσία.

    Σταύρος Κουρουπάκης

    Ο Χανιώτης πρωταθλητής του επί κοντώ βρέθηκε να έχει κάνει χρήση απαγορευμένων ουσιών σε έλεγχο που έγινε τον Φεβρουάριο του 2004. Στον Έλληνα αθλητή επιβλήθηκε τιμωρία 2 ετών και επέστρεψε στους στίβους κανονικά μετά το τέλος της τιμωρίας του.

    Μάρθα Μάτσα

    Λίγο πριν πάρει μέρος στους Μεσογειακούς Αγώνες του 2005 η 21χρονη κολυμβήτρια βρέθηκε θετική σε αναβολική ουσία και τιμωρήθηκε με αποκλεισμό 2 ετών. Η ίδια εξέτισε την ποινή της και επέστρεψε δυναμικά στο άθλημα της.

    Γιάννης Ταμουρίδης

    Ο Έλληνας ποδηλάτης κλήθηκε σε απολογία από την ΕΟΠ το 2008 αφού βρέθηκε θετικός σε χρήση απαγορευμένης ουσίας. Ο 29χρονος αθλητής επανήλθε στην δράση αφού η ΕΟΠ του μείωσε την ποινή σε έναν χρόνο λόγω πρότερου έντιμου βίου και επειδή ο ίδιος ο αθλητής δήλωσε μετανιωμένος.

    Τηλέμαχος Ρούτας

    Ο αθλητής των 400μ. βρέθηκε θετικός σε χρήση απαγορευμένων ουσιών το 2012.

    Χρήστος Πολυχρονίου

    Τον Μάιο του 2005, θετικός σε έλεγχο ντόπινγκ βρέθηκε ο τότε 32χρονος σφυροβόλος, Χρήστος Πολυχρονίου μετά από αιφνιδιαστικό έλεγχο, που είχε διενεργηθεί από τη WADA τον Φεβρουάριο της ίδιας χρονιάς. Τιμωρήθηκε με διετή αποκλεισμό.

    Einen Kommentar schreiben / Γράψτε ένα σχόλιο

    Kommentar

    kachelmannwetter.com