Ή στραβός είναι ο γιαλός ή στραβά αρμενίζουμε
19.04.2024
  • Allgemein
  • Diktatur/Δικτατορία
  • Brain Drain
  • Balkan/Βαλκάνια
  • Bücher/Βιβλια
  • Medien/Μαζικά Μέσα
  • Minderheiten, Migranten/Μειονότητες, Μετανάστες
  • Kriege, Flüchtlinge/Πόλεμοι, Φυγάδες
  • Sprache/Γλώσσα
  • Gesellschaft, Meinung/Κοινωνία, Γνώμη
  • Nationalismus/Εθνικισμοί
  • Thema/Θέμα
  • Termine/Εκδηλώσεις
  • Geopolitik/Γεωπολιτική
  • Politik/Πολιτική
  • Terrorismus/Τρομοκρατία
  • FalseFlagOps/Επιχ. με ψευδή σημαία
  • Hellas-EU/Ελλάδα-Ε.Ε.
  • Wirtschaft-Finanzen/Οικονομία-Οικονομικά
  • Religion/Θρησκεία
  • Geschichte/Ιστορία
  • Umwelt/Περιβάλλον
  • Korruption/Διαφθορά
  • Reisen/Ταξιδιωτικά
  • Musik/Μουσική
  • Kunst/Τέχνη, Λογοτεχνία
  • Küche/Κουζίνα
  • kachelmannwetter.com
    Εδω διαβαζετε τις καινουργιες  ελληνικες και γερμανικες εφημεριδες
    Hier lesen Sie  griechische  und deutsche Zeitungen 

    Διώξτε τον Geoffrey Παπανδρεου απο την Ελλάδα…

    Δρ. Εμμανουήλ Σαρίδης

    …πριν την διαλύσει τελείως. Δεν αντιλαμβάνεστε τι συμβαίνει, τα κάτεργα του ΔΝΤ όπου σας έβαλε για τις επόμενες δεκαετιες, τους ανίκανους λιμοκοντόρους που έβαλε στα Υπουργεία και μαθαίνουν να κουρεύουν στου κασίδη το κεφάλι; Δεν βλέπετε, ότι με τον Geoffrey η χώρα, κι‘ εσεις μαζί, βαδίζει κατα κρημνού;

     

    Δεν είναι μόνο η συμφορά που μας βρήκε με το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο (ΔΝΤ), στα μπουντρούμια του οποίου μας κλείδωσε το κουτοπόνηρο ανθρωπάκι που λέγεται Geoffrey Παπανδρέου, το δούλεμμα που μας κάνει με τις συνεχείς και γελοίες κατηγορίες του εναντίον της Νεας Δημοκρατίας ή η φαρσοκωμωδία με τις εξεταστικές επιτροπές. Είναι και η διαλυση του κρατους, που συντελείται με γοργότατους ρυθμούς απο τους ανθρώπους του, εκείνους τους χαζοχαρούμενους θαυμαστές των ιδεολογημάτων του πονηρού Εβραιου Σορος περι ανθρωπίνων δικαιμάτων, κλπ. κλπ. καί των δηθεν νεωτερισμών της σιωνιστικής παγκοσμιοποίησης, που ο Geoffrey πουλάει σαν το ακρο άωτο του Σοσιαλισμού.

    Είναι και η πατρίδα μου η Θράκη χάνεται, εκτουρκίζεται, η σημαία του νέου κράτους (αριστερά) είναι προ πολλού έτοιμη. Και ο  εκτουρκισμός της γίνεται απο επιφανή στελέχη του ΠΑΣΟΚ, όπως η εκλεκτή του Σιμπέλ Μουσταφάογλου, που κρατώντας μια σταθερή γραμμή έγινε πρόεδρος του συνδυασμού „Πρώτο βήμα για την Ισότητα“ και είναι υποψήφια δήμαρχος Κομοτηνής. Ο μόνος και μοναδικός σκοπός της κυρίας Μουσταφάογλου είναι να δημιουργήσει τις αναγκαίες προυποθέσεις για την ανακήρυξη ενος ανεξαρτητου κρατιδίου Δυτικής Θράκης, που θα λειτουργεί πλέον μόνο ελέω Τουρκίας.

    Το θέμα είναι εθνικής σημασίας για την Ελλάδα, γιατι είναι στρατηγικος στόχος της Τουρκίας, που το ελέγχει και κατευθύνει μεσω του τουρκικού προξενείου Κομοτηνής και των πολυάριθμων πρακτόρων του πρός την „σωστή“ κατευθυνση. Έχοντας την ενεργό βοήθεια επιφανών στελεχών του ΠΑΣΟΚ, όπως της κυρίας Μουσταφάογλου, της κυρίας Δραγώνα, της κυρίας Διαμαντοπούλου και άλλων πολλών ανίδεων και innocent (!) εκσυγχρονιστών του.

    <embed allowscriptaccess=“always“ allowfullscreen=“true“ type=“application/x-shockwave-flash“ src=“http://www.youtube.com/v/scEsjEUY_SA?fs=1&amp;hl=de_DE“ height=“385″ width=“480″></embed></embed><//embed></embed><//embed></embed><//embed>

    Τι λέει επ‘ αυτού παραδείγματος χάριν η κυρία Διαμαντοπούλου, που „αγωνίζεται“ για την ελληνική γλώσσα, όπως γράφει σ‘ ενα χαρτί που μας έστειλε μέσω της ελληνικής πρεσβείας Βερολίνου; Τί λέει το ΠΑΣΟΚ για την εκμάθηση της τουρκικής γλώσσας που θέλει να περάσει, γνωρίζουν ότι υπάρχει και η γλώσσα των Πομακων, την φυσική ύπαρξη των οποίων καταπολεμά λυσσασμένα η συνάδελφος τους Σιμπέλ Μουσταφάογλου και οι άλλοι καραγκιόζηδες των υπουργείων, που μας έχουν πρίξει με τα δικαιώματα αυτοδιαθέσεως των πολιτων, αγνοώντας το αίτημα των Πομάκων να μάθουν την γλώσσα τους; Γιατι δεν αναγνωρίζουν και στους Πομάκους ή στους Ρομα το δικαίωμα να μάθουν την μητρικη τους γλώσσα, αυτό που υποστηρίζει και η Ενωμένη Ευρώπη (βλέπε και „Teaching and Learning Less Widely Spoken Languages in other Countries“, Language Policy Division, Directorate of School, Out-of-School and Higher EducationDGIV, Council of Europe, Strasbourg, 2002http://www.coe.int/t/dg4/linguistic/source/pirien.pdf);

    Ποιός, τέλος πάντων, θα σώσει τους Θρακιώτες όχι απο την Τουρκία, αλλα απο τους χαρτογιακάδες και ηλήθιους μοντερνιστές της Αθήνας και του εκσυγχρονιστικού ΠΑΣΟΚ;

    Παραθέτω παρακάτω δύο δημοσιεύματα περι του θέματος.

    Το πρώτο είναι της Μαρίας Καραούλη (Karaouli@makthes.gr), έχει τίτλο „Μειονοτικοί συνδυασμοί με κοινό όνομα στη Θράκη“ και δημοσιευθηκε στην „Μακεδονία της 03.10.2010, έχει δε ως εξής:

    Με σχεδόν κοινό όνομα, που περιλαμβάνει τη λέξη “ισότητα”, κατέρχονται αυτόνομα στις εκλογές δύο μειονοτικοί συνδυασμοί στους δήμους Ξάνθης και Κομοτηνής.

    Μάλιστα, η μέχρι πρότινος αντινομάρχης Ροδόπης και στέλεχος του ΠΑΣΟΚ Σιμπέλ Μουσταφάογλου κατέρχεται επικεφαλής του συνδυασμού “Πρώτο βήμα για την ισότητα”, ονομασία που υπαινίσσεται σαφώς ότι μέχρι σήμερα δεν έχουν γίνει βήματα προς αυτήν την κατεύθυνση σε ό,τι αφορά τα δικαιώματα της μειονότητας. Η κίνηση αυτή προκάλεσε την ενόχληση του υφυπουργού Εσωτερικών και βουλευτή Ροδόπης Γιώργου Πεταλωτή. Ο άλλοτε συνάδελφος της κ. Μουσταφάογλου στα έδρανα του νομαρχιακού συμβουλίου, δήλωσε πως δεν γνώριζε τις προθέσεις της και χαρακτήρισε πισωγύρισμα τη δημιουργία μειονοτικού συνδυασμού στον δήμο Κομοτηνής. „Γνωρίζουμε πολύ καλά πως η ισότητα έχει κατακτηθεί από όλη την κοινωνία, χριστιανούς και μουσουλμάνους. Ζούμε σε μια περιοχή όπου το δικαίωμα στην ισότητα είναι και κατακτημένο και κατοχυρωμένο. Ο καθένας χρησιμοποιεί αυτήν την έννοια κατά το δοκούν“, δήλωσε μεταξύ άλλων ο κ. Πεταλωτής.

    Η κ. Μουσταφάογλου συγκαταλέγεται στα κορυφαία στελέχη του ΠΑΣΟΚ στη Ροδόπη, με πολύχρονη παρουσία ως νομαρχιακή σύμβουλος και μέχρι πρόσφατα αντινομάρχης, με την πλειοψηφούσα παράταξη του σημερινού νομάρχη Άρη Γιαννακίδη. Ωστόσο, αμέσως μετά την υποψηφιότητά της ως επικεφαλής του μειονοτικού συνδυασμού, ακολούθησε και η παραίτησή της από τη θέση του αντινομάρχη Ροδόπης που κατείχε.

    „Ισότητα“ και στην Ξάνθη. Στην Ξάνθη η ηγετική ομάδα της αυτόνομης μειονοτικής δημοτικής παράταξης „Ισότητα για την Ξάνθη“ αποφάσισε και σε αυτές τις εκλογές να διεκδικήσει τον δήμο Ξάνθης. Η οριστική απόφαση πάρθηκε μετά την ανακοίνωση του μειονοτικού συνδυασμού στην Κομοτηνή, γεγονός που παραπέμπει σε συνδυασμένες κινήσεις από τη μειονότητα.
    Ωστόσο, φαίνεται να υπάρχει απροθυμία μεταξύ των στελεχών της δημοτικής ομάδας να ηγηθούν του συνδυασμού. Η πρώτη (αλλά όχι οριστική επιλογή) ήταν ο Χουσεΐν Μπαντόκ, υποψήφιος βουλευτής το 2009 με τον ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος έχει εκφράσει συγκεκριμένους προβληματισμούς για τον χαρακτήρα του συνδυασμού. Η υποψηφιότητά του όμως δεν φαίνεται να προχωρά, καθώς υπάρχει έντονη αμφισβήτηση στο πρόσωπό του, κυρίως από την πλευρά του συλλόγου επιστημόνων της Θράκης.

    Σύμφωνα με πληροφορίες, ως εναλλακτική λύση προτάθηκε ο δημοτικός σύμβουλος Ξάνθης Χασάν Μαλκότς. Ερωτηθείς αν δόθηκε “γραμμή” από το τουρκικό προξενείο για αυτόνομη κάθοδο των μειονοτικών στον δήμο Ξάνθης και στον δήμο Κομοτηνής και πόσο συνδέονται μεταξύ τους οι δύο συνδυασμοί, με δεδομένο ότι χρησιμοποιούν την „ισότητα“ στο λογότυπό τους, ο κ. Μαλκότς απάντησε ότι καμιά διασύνδεση δεν υπάρχει με το προξενείο ούτε με τον συνδυασμό της Κομοτηνής.

    Αν και η αυτόνομη κάθοδος του μειονοτικού συνδυασμού φαίνεται να είναι ειλημμένη απόφαση. Πέρα από το ζήτημα με τον επικεφαλής της παράταξης, προβληματισμός επικρατεί και για τη σύνθεση του ψηφοδελτίου, καθώς οι περιορισμένες πιθανότητες εκλογής αποτελούν ανασταλτικό παράγοντα για τους περισσότερους υποψηφίους.

    To δεύτερο με τον τίτλο „Νεο τουρκοπαραλήρημα Σιμπέλ!“ δημοσιεύθηκε στο „ΡroxeneioStop“ της 22.10.2010

    Απολαύστε – δίχως άλλα δικά μας σχόλια – τι είπε τις προάλλες στην Ξάνθη η πρόεδρος του συνδυασμού ¨Πρώτο βήμα για την Ισότητα¨ – και υποψήφια δήμαρχος Κομοτηνής – Σιμπέλ Μουσταφάογλου. Μετρήστε μόνο πόσες φορές έκανε λόγο για τους καταπιεσμένους Τούρκους της Δυτικής Θράκης. Η ομιλία της δημοσιεύθηκε στην ξανθιώτικη προξενοτουρκοφυλλάδα «Μιλλέτ» στις 14/10/2010 (και μεταφράστηκε από το http://tourkikanea.wordpress.com). Διαβάστε:

    «Καταρχάς επιθυμώ για μια ακόμη φορά να μνημονεύσω με αγάπη και σεβασμό τον πρώτο πρόεδρο του Ανεξάρτητου Συνδυασμού κύριο Χουσνού Σερνταρζάντε, πού ίδρυσε και τον συνδυασμό το 2006. Εμείς συνεχίζουμε με σταθερά βήματα στον δρόμο που μας άνοιξε ο σεβαστός κύριος Χουσνού. Αν αυτός δεν είχε ιδρύσει αυτόν το συνδυασμό, και εμείς  δεν θα παίρναμε σε αυτές τις εκλογές αυτήν τη σημαντική απόφαση στην Κομοτηνή. Πριν από 10 μέρες διοργανώνοντας μια συνέντευξη τύπου κάναμε τα εγκαίνια του συνδυασμού μας. Όλοι σας εκείνη την σημαντική ημέρα ήσασταν δίπλα μας, μας στηρίξατε, και θέλω ξανά να σας ευχαριστήσω για αυτό.

    Ο αγώνας αυτός είναι αγώνας όλων μας, είναι ο αγώνας όλων των Τούρκων της Δυτικής Θράκης. Στόχος μας είναι να υπερασπιστούμε τα δικαιώματα όλων των μελών της Τουρκικής Μειονότητας της Δυτικής Θράκης με ισότιμο τρόπο, να καταγγείλουμε τις διακρίσεις εφαρμόζοντας τους νόμους, και με μια όσο το δυνατό ισχυρή παρουσία στο δημοτικό συμβούλιο να αγωνιστούμε  μόνο και μόνο  για ίσα δικαιώματα.  Αυτό είναι το καθήκον όλων μας.  Αποτελεί καθήκον όλων των Τούρκων της Δυτικής Θράκης να συμμετάσχουν σε αυτόν το συνδυασμό. Από τη στιγμή που υπάρχει αυτός ο συνδυασμός, είναι καθήκον όλων μας να τον στηρίξουμε και να μετάσχουμε σε αυτόν. Εδώ και 10 μέρες είτε με τον πρόεδρο του DEB είτε με τον πρόεδρο του συλλόγου Δασκάλων μας, κάναμε σημαντικές κινήσεις μέσα στα όρια του δήμου Κομοτηνής. Είδαμε ότι όλοι οι Τούρκοι της Δυτικής Θράκης έδειξαν μεγάλο ενδιαφέρον και αγκάλιασαν τον συνδυασμό. Αυτό μας έδωσε ακόμη περισσότερη δύναμη. Σχεδόν έχουμε ολοκληρώσει τον συνδυασμό μας. Αφού τελειώσουμε με κάποιες λεπτομέρειες, είμαστε έτοιμοι να ανακοινώσουμε τον συνδυασμό μας στο τύπο.

    Ο βουλευτής μας κύριος Μάντατζη αυτή τη στιγμή είναι εδώ, θέλω να τον ευχαριστήσω για την ειλικρινή του στήριξη του προς τον ανεξάρτητο συνδυασμό. Μάλιστα ξέρουμε ότι η σύζυγος του περιλαμβάνεται σε αυτόν τον συνδυασμό. Αυτό αποτελεί μεγάλη τιμή και περηφάνια για εμάς. Εμείς οι Τούρκοι της Δυτικής Θράκης αποδείξαμε και σε άλλους καιρούς πως μπορούμε να αποτελέσουμε μια γροθιά, μια δύναμη. Και είμαστε πάλι όλοι μαζί εδώ, πάλι βγήκαμε για τον ίδιο αγώνα και πάλι θα πετύχουμε σε αυτόν. Πρώτα ο Θεός, στις 7 Νοεμβρίου θα αποκομίσουμε σημαντικά κέρδη για τους Τούρκους της Δυτικής Θράκης.   Πρώτα ο Θεός, στις 7 Νοεμβρίου την στιγμή που θα φανερώσουμε την δύναμη μας, θα έχουμε συμβάλλει σημαντικά στον δίκαιο αγώνα των Τούρκων της Δυτικής Θράκης. Για μια ακόμη φορά εύχομαι επιτυχίες στον συνδυασμό Ισότητας στον Δήμο Ξάνθης και σας ευχαριστώ για την στήριξη που μας παρείχατε»…

    Και ένα τρίτο, δικό μου:
    Τί περιμένετε αλλο, Έλληνες, για να πεισθείτε, ότι ο Geoffrey Παπανδρέου με το κόμμα που κληρονόμησε απ΄τον μπαμπά του, το ΠΑΣΟΚ, σας οδηγεί κατα κρημνού; Διώξτε τον λοιπόν για να ησυχάσει ο τόπος και να σωθεί η πατρίδα μας.

    Einen Kommentar schreiben / Γράψτε ένα σχόλιο

    Kommentar

    kachelmannwetter.com