Ή στραβός είναι ο γιαλός ή στραβά αρμενίζουμε
28.03.2024
  • Allgemein
  • Diktatur/Δικτατορία
  • Brain Drain
  • Balkan/Βαλκάνια
  • Bücher/Βιβλια
  • Medien/Μαζικά Μέσα
  • Minderheiten, Migranten/Μειονότητες, Μετανάστες
  • Kriege, Flüchtlinge/Πόλεμοι, Φυγάδες
  • Sprache/Γλώσσα
  • Gesellschaft, Meinung/Κοινωνία, Γνώμη
  • Nationalismus/Εθνικισμοί
  • Thema/Θέμα
  • Termine/Εκδηλώσεις
  • Geopolitik/Γεωπολιτική
  • Politik/Πολιτική
  • Terrorismus/Τρομοκρατία
  • FalseFlagOps/Επιχ. με ψευδή σημαία
  • Hellas-EU/Ελλάδα-Ε.Ε.
  • Wirtschaft-Finanzen/Οικονομία-Οικονομικά
  • Religion/Θρησκεία
  • Geschichte/Ιστορία
  • Umwelt/Περιβάλλον
  • Korruption/Διαφθορά
  • Reisen/Ταξιδιωτικά
  • Musik/Μουσική
  • Kunst/Τέχνη, Λογοτεχνία
  • Küche/Κουζίνα
  • kachelmannwetter.com
    Εδω διαβαζετε τις καινουργιες  ελληνικες και γερμανικες εφημεριδες
    Hier lesen Sie  griechische  und deutsche Zeitungen 

    Εν όψει των εκλογών της 20.09.2015

    Δρ. Γ. Θ. Χατζηθεοδωρου

    Προς τον λαόν του κρατιδίου της Ρωμιοσύνης, που πάσχει απο τις ασθένειες „Αλτσχάιμερ“ και „σπογγειόμορφη εγκεφαλοπάθεια“

     

     

    Η θρησκεια, η εκπαιδευση, η ηθικη, το κοινωνικο, κυβερνητικο και νομικο συστημα των Ρωμιων του κρατιδιου της Ρωμιοσυνης είναι κατ’ ουσια εβρα’ι’κα δημιουργηματα. Συνεπως το κατασκευασμα του κρατιδιου της Ρωμιοσυνης που ψευδωνυμα φερει το ονομα της χωρας των φιλοσοφων, ποιητων και μεγαλων επιστημονων, δηλαδη της Ελλαδος, είναι εκ των πραγματων ανθελληνικο.

    Ο Ρωμιος συνεπως ολων των κοινωνικων βαθμιδων, ως ακροτατος αυτοεξευτελισμος του Ελληνα και εχθρος της ευφυιας, εκ των πραγματων παλι νοιωθει μονο ασφαλης σε κοινωνιολογικες ομαδες που καλουνται «κλικες» (μασονικες στοες, λεσχες Ροταριανων, Λα’ι’ονς, Bilderberg κ.α.) και αποτελλουν τους «Συνασπισμους των Βλακων». Κατά τον Ευαγγελο Λεμπεση η εμφυτος ταση του Βλακα στον Ρωμιο, η οποια εξελισεται πολύ συχνα σε αληθεινη μανια να ανηκη σε πασης φυσεως ισχυρες κοινωνικες οργανωσεις, εξηγειται με την ευκολια αγελοποιησεως του, στην οποια μονιμα υποκειται, λογω ελλειψεως ατομικοτητας και εξηγει την πνευματικη αναπηρια του.

    Εάν καποιος αναλυσει το εκαστοτε Κοινοβουλιο του κρατιδιου της Ρωμιοσυνης και την εξουσιαζουσα πυραμιδα των κομματων πασης αποχρωσης, θα διαπιστωσει, ότι πανω απο 80 % είναι μελη στις «κλικες», δηλαδη στους «Συνασπισμους των Βλακων», οι οποιες ελεγχονται και κατευθυνονται από τις εν Αθηνες Πρεσβειες των ΗΠΑ και της Γερμανιας. Οι Πρεσβειες αυτές δεν ελεγχουν μονο τις προαγωγες των δημοσιων υπαλληλων του κρατιδιου της Ρωμιοσυνης, ελεγχουν και ολες τις παρουσιες στην πολιτικη ζωη των Ρωμιων. Ο τ. σταλινικος κομμουνιστης Πρωθυπουργος με αμερικανικη συμπαθεια Αλεξης Τσιπρας, δεν είναι κατι το ξεχωριστο μετα τους δεξιους και σοσιαλιστικους προδοτες Πρωθυπουργους Κωστα Σημιτη (Ααρων Αβουρι), Κωστα Καραμανλη, Γεωργιον Παπανδρεου και Αντωνην Σαμαραν, για να δικαιολογη και να κανη ξεχωριστα πραγματα. Όλα τα εκανε οπως τα προεβλεπε ο διεθνης πολιτικος σιωνισμος.

    Οι αγιες οικογενειες της διαπλοκης του κρατιδιου της Ρωμιοσυνης (Βαρδινογιαννηδες, Μπομπολαιοι, Λατσαιοι, Λαμπρακηδες, Κουρηδες κ.α.) ως παρακρατος μαζι με την Ορθοδοξια (καστα των εβραιογεννων ανδρων που φορουν μαυρες φουστες!) εντος του κρατιδιου της Ρωμιοσυνης, συνεχιζουν να συγκυβερνουν υπο γερμανικη και αμερικανικη εποπτεια μαζι με τις οικογενειακες πολιτικες κρυπτοδυναστειες, ώστε ολοι τους με την εξουσια τους να δανειζονται από τους Γερμανους και Αμερικανους με επαχθεις ορους και σε βαρος του λαου του κρατιδιου της Ρωμιοσυνης τα χρηματα, για να τα ξεπληρωνουν μετα με τα βρομικα και κερδοσκοπικα κρατικα ομολογα πανω στα οποια καλπαζουν εδώ και δεκαετιες τα ασυλληπτα κερδη τους.

    Οι Μπομπολαιοι με κρατικα ομολογα πληρωναν τις εργολαβικες τους διαπλοκες. Η Τραπεζα Πειραιως των Βαρδινογιαννηδων και νυν του εβραιογεννους Σαλα, που με ψευτοδεκαρες αγορασε την ισχυροτερη κρατικη Αγροτικη Τραπεζα και ελεγχει σημερα τους χρεομενους Αγροτες, είναι ακομη γεματη με κοντε’ι’νερ κερδοσκοπικων ομολογων. Οι αγιες αυτές οικογενειες της διαπλοκης με τους σφουγκολωλαριους τους πολιτικους συνδικαλιστες του τοτε ΠΑΣΟΚ και νυν του ΣΥΡΙΖΑ και τους βατραχανθρωπους τους, είναι αυτές που καταληστευσαν και συνεχιζουν συνεργαζομενες με τους γερμανους και αμερικανους να καταληστευουν τον λαο του κρατιδιου της Ρωμιοσυνης και προστατευομενοι με «συνταγματικους» νομους τυπου «βασικων μετοχων», «ευθυνης υπουργων» και είναι αυτές που για το θεαθηναι χρηματοδοτουν και το «Κολεγιο των Αθηνων», δηλαδη το παραρτημα της Λεσχης Bilderberg στο κρατιδιο της Ρωμιοσυνης.

    Το Δικαιο και ο Νομος είναι ετερονομη ρυθμιση που επιτασσει τον ανθρωπο με την απειλη της ποινης να συμμορφωθη αναγκαστικα και να υποταχθη στα κελεσματα της. Η γνησια Ελληνικη σκεψη απευθυνθηκε και στον εσωτερικο κοσμο του Ελληνα, οπου εγκατεστησε στην συνειδηση του κατα θεια παραχωρησε την Αιδω και την Δικη και τον κατεστησε ετσι δικαιοφορο ον. Η Νεμεσις (= απονομη του οφειλομενου εκ του νεμω) στην αρχαια ελληνικη αξιολογια αποτελει την τιμωρω της ανθρωπινης οιησης, της αλαζονιας και των μεγαλων εγκληματων (Πινδαρου «Πυθιονικοι», 10.69, Αισχυλου Αποσπασμα 244, Σοφοκλεους «Ηλεκτρα», 792 κ.α.). Η σημερινη μονοφθαλμη πορνη, η Δικαιοσυνη των Αχτιναμεδων, που μας το παιζει ανεξαρτητη και δηθεν δικαια «Τυφλη Θεα», είναι υπευθυνη για όλα τα κακα στην πατριδα μας και είναι μαλιστα και «Φασιστικη», διοτι υπηρετει αποκλειστικα τους επιγονους των δωσιλογων και ταγματασφαλιστων.

    Οι τεραστιοι μηχανισμοι προπαγανδας των ιδιωτικων ηλεκτρονικων ΜΜΕ του κρατιδιου της Ρωμιοσυνης ελεγχονται και κατευθυνονται επισης από τον διεθνη πολιτικο σιωνισμο και τρομοκρατουν τους Ρωμιους μερα και νυχτα. Οι Ρωμιοι υποκεινται επι 24ου βασεως σε εντονη πλυση του ετσι και αλλως ασθενους εγκεφαλου τους. Οι γνωστοι «Ντελαληδες», δηλαδη τα γνωστα «Παπαγαλακια», αναπαραγαγουν κάθε «μαλακια» που ψελιζουν ορισμενοι ηλιθιοι των οργανων της Ε.Ε. Τα καθαρματα αυτά είναι συνεπως εντεταγμενα συνειδητα στην Ολη Αν-ουσια (= ψευτια σαν αληθεια) και αυνειδητα προωθουν την εικονα των σημερινων εξουσιαστων. Οι αγορασμενοι και χωρις εθνικη συνειδηση παλιανθρωποι αυτοι εμφανιζονται κάθε μερα σαν να εχουν γνωση των πραγματων, περιφρονωντας τις παραδοσεις του λαου μας αποκαλωντας αυτές «προκαταληψεις» και «σκοταδισμο»… ενώ οι παλιανθρωποι αυτοι ως «βοδια» που είναι, δεν καταλαβαινουν τιποτε από τα τεκτονομενα….και συμβαλλουν χωρις καν να το γνωριζουν στον εγκλωβισμο της μεσαιωνοποιημενης κοινωνιας των Ρωμιων σε καθεστως «γενικευμενης βλακοκρατιας».

    Εάν σημερα ο λαος του κρατιδιου της Ρωμιοσυνης γνωριζε, την μοιρα την οποια του επιφυλασουν τα προδοτικα και κατευθυνομενα από τον διεθνη πολιτικο σιωνισμο κομματα πασης αποχρωσης, με ολες τις αγορασμενες οργανωσεις και τα ψευδη περι δημοκρατιας και προοδευτικοτητας, με τα Μνημονια Ι, ΙΙ και ΙΙΙ που υπεγραψαν χωρις καν να τα διαβασουν, με ολη την δεξια και αριστερα κουλτουρα του βοθρου, είναι βεβαιο ότι θα τα κατακρεουργουσε μεσα σε λιγες ωρες….Και το Μνημονιο ΙΙ είναι αποτελεσμα της διακυβερνησης των προδοτων της γενιας του Πολυτεχνειου που επιβιωσε και στην νεας κυβερνηση εξαιτιας του ΣΥΡΙΖΑ και εγκατασταθηκε ως ολιγομελης συμμορια αδιστακτων ανεπαγγελτων, αεργων, απληστων και ηδυπαθων ανθρωπων υπο την καθοδηγηση των παλεων γνωστων και φιλων του Κοκκαλη, Φλωρακη και Μητσοτακη (Φλαμπουραρηδες, Δραγασακηδες, Παπαδες κ.α.) και υπο την προστασια της γερμανικης και αμερικανικης Πρεσβειας στο Μαξιμου!!!

    Το Μνημονιο ΙΙΙ θα εφαρμοζεται από Γεωργιαδηδες και Λοβερδους σε μια ισως δεξια κυβερνηση της Ν.Δ.-ΣΥΡΙΖΑ, υπο τον σταλινικο «μανατζερ» Δραγασακη (ιδε Μερκελ και κυβερνηση CDU-SPD στην Γερμανια) και εκεινοι, οι οποιοι θα αντιστεκονται θα είναι αυτοι που το υπεγραψαν.

    Ελληνιδες και Ελληνες! Γνησιος Φασισμος είναι η σημερινη κοινοβουλευτικη δικτατορια των σιωνιστικοκαθοδηγουμενων κομματων πασης αποχρωσης.

    Γνησιος Φασισμος είναι να μην μπορη ο λαος να πραγματοποιηση την θεληση του, τοσο με Δημοψηφισματα οσο και με Βουλευτικες Εκλογες, δηλαδη να μην μπορει να κανη αυτά, τα οποια με βαση το Συνταγμα του δικαιουται να κανη.
    Γνησιος Φασισμος είναι να εξασφαλιζης ως Αβουρι, Καραμανλης, Παπανδρεου, Σαμαρας και Τσιπρας την βουλευτικη ασυλια ερημην του λαου του κρατιδιου της Ρωμιοσυνης.
    «Γνησιος Φασισμος» είναι να μην δινεις την ευκαιρια στον λαο να σε τιμωρηση με την ψηφο του για τα
    λαθη, τις παραληψεις και τις προδοσιες σου. Αυτά είναι «γνησιος Φασισμος» αλλα και ο σταυλος της σημερινης Δημοκρατιας του κρατιδιου της Ρωμιοσυνης είναι γεματος από «Φασιστες κάθε κομματικης αποχρωσης».

    Σε αντιθεση με τον σημερινο Ρωμιο του κρατιδιου της Ρωμιοσυνης, ο «Ελλην ανθρωπος», δεν προσκυνουσε ουτε θεους ουτε ανθρωπους και εναρμονισε το ηθος με τους συμπατικους νομους (βαρυτητα, ηλεκτρομαγνητισμος, ισχυρα και ασθενης πυρηνικη δυναμη) και το εξεφρασε με την βασικη Τετρακτυν, δηλαδη με τις Αρετες, τις Αξιες, τις Αρχες και τα Ιδανικα. Η Δικαιοσυνη των αρχαιων Ελληνων υπαγονταν στις Αρετες. Ο Ελληνισμος και η Ελληνικοτητα απευθυνονται στην αναγκη του ανθρωπου για γνωση, δεν απαιτουν καμια πιστη και υποταγη μεσω επιβολης, σεβονται και ενθαρυνουν την διαφωνια και είναι ευσυμβιβαστοι και μη αντιθετοι στις μετριοπαθεις πεποιθησεις. Κάθε ατομο, λαος, πολιτισμος μπορει να χρησιμοποιηση ευκολα την Μητιν, την Ευφυ’ι’α, την Συνεση, αντι την Ατην, την Απατην, την Ταραχην, που στο τελος, όπως σημερα δειχνει η Νεα Ταξη Πραγματων του διεθνους πολιτικου σιωνισμου, φερνει τον Ολεθρο.

    Ελληνιδες και Ελληνες!!! Όταν καταρρεει ένα ολοκληρο και καλπικο πολιτικο σκηνικο, όπως συμβαινει σημερα στο κρατιδιο της Ρωμιοσυνης, κανενας από τους τρεις πυλωνες της εξουσιας (Νομοθετικη, Εκτελεστικη και Δικαστικη) δεν μπορει να παραμενη ακλονητος. Πρεπει να τιμωρηθουν παραδειγματικα όχι μονο αυτοι που είναι κλεφτες, ρουφιανοι και προδοτες αλλα και αυτοι που κατά τον βασικο νομο (Συνταγμα) είναι υπευθυνοι στο να μην επιτρεπουν σε κλεφτες, ρουφιανους και προδοτες να κυβερνουν τον τοπον μας, όπως το ανεχεται η σημερινη Δικαιοσυνη των Αχτιναμεδων.

    Γι’ αυτό Ελληνιδες, Ελληνες, Πανελληνες, Ρωμιοι πολιτες και Στρατιωτες εγερθειτε και απεχεται από τις εκλογες της 20.09.2015! Τα τσιρακια του διεθνους πολιτικου σιωνισμου εντος των τειχων μας πρεπει να πληρωθουν επιτελους με…Φερετρα! Τα καθαρματα αυτά δεν περιεχουν τιποτε από την «Σοφια του Παρελθοντος», για να φωτισθη το μελλον του Ελληνισμου και της Ελληνικοτητας.

    Στοχος των προωρων και εσπευσμενων εκλογων της 20.09.2015 και μαλιστα με λιστα, είναι η ακυρωση του δημοψηφισματος οσο και αυτή των εκλογων με ηττα του ΣΥΡΙΖΑ για την σωτηρια του Τσιπρα, δηλαδη όχι για την προσωπικη εξαφανιση αυτου ως προδοτου. Με την τυχων εκλογη του, για να σωθη ο Τσιπρας, πρεπει να εγκαταλειψη το ταχυτερο δυνατο το κρατιδιο της Ρωμιοσυνης. Με την ηττα του Τσιπρα περαν από την σωτηρια του θα ελεγχουν τα τσιρακια του διεθνους πολιτικου σιωνισμου της Ε.Ε. και την αξιωματικη αντιπολιτευση των σταλινικων προδοτων και ταυτοχρονα θα εφαρμοζουν τα σκληρα μετρα του Μνημονιου ΙΙΙ συνεχιζοντατας ετσι την λεηλασια του κρατιδιου της Ρωμιοσυνης!

    Η σημερινη παλη των ιδεων, δηλαδη ο πολεμος για τον ελεγχο του ανθρωπινου εγκεφαλου, για την διαμορφωση τροπων αντιληψης της ζωης και του κοσμου, που εξυπηρετουν και εξασφαλιζουν την διαιωνηση του εξουσιασμου του διεθνους πολιτικου σιωνισμου, θα αντιμετωπισθη μονο με μια επικη και γενικη συρραξη του Ελληνικου Πνευματος. Ότι και να κανη ο διεθνης πολιτικος σιωνισμος με τα τσιρακια του στην Ελλαδα, στις χωρες μελη της Ε.Ε. και στον υπολοιπο Κοσμο, οσα χρονια και εάν χρειασθουν ακομη, το μελλον της Οικουμενης δεν μπορει να είναι άλλο από την Ελληνικοτητα!!!

    PD Dr.-Ing. Georg Chaziteodorou
    Bleibergweg 114, D-40885 Ratingen
    Tel.+Fax: 0049 2102 32513
    E-Mail: chaziteo@t-online.de
    16.09.2015

    Einen Kommentar schreiben / Γράψτε ένα σχόλιο

    Kommentar

    kachelmannwetter.com