Ή στραβός είναι ο γιαλός ή στραβά αρμενίζουμε
28.03.2024
  • Allgemein
  • Diktatur/Δικτατορία
  • Brain Drain
  • Balkan/Βαλκάνια
  • Bücher/Βιβλια
  • Medien/Μαζικά Μέσα
  • Minderheiten, Migranten/Μειονότητες, Μετανάστες
  • Kriege, Flüchtlinge/Πόλεμοι, Φυγάδες
  • Sprache/Γλώσσα
  • Gesellschaft, Meinung/Κοινωνία, Γνώμη
  • Nationalismus/Εθνικισμοί
  • Thema/Θέμα
  • Termine/Εκδηλώσεις
  • Geopolitik/Γεωπολιτική
  • Politik/Πολιτική
  • Terrorismus/Τρομοκρατία
  • FalseFlagOps/Επιχ. με ψευδή σημαία
  • Hellas-EU/Ελλάδα-Ε.Ε.
  • Wirtschaft-Finanzen/Οικονομία-Οικονομικά
  • Religion/Θρησκεία
  • Geschichte/Ιστορία
  • Umwelt/Περιβάλλον
  • Korruption/Διαφθορά
  • Reisen/Ταξιδιωτικά
  • Musik/Μουσική
  • Kunst/Τέχνη, Λογοτεχνία
  • Küche/Κουζίνα
  • kachelmannwetter.com
    Εδω διαβαζετε τις καινουργιες  ελληνικες και γερμανικες εφημεριδες
    Hier lesen Sie  griechische  und deutsche Zeitungen 

    Η αφελληνοποίηση και της Κυπριακής Δημοκρατίας!

    Δρ. Γ. Θ. Χατζηθεοδωρου

    Οι απόγονοι των νομάδων των Σελτζούκων και Οθωμανών απο τις στέπες του Τουράν της Μογγολίας κυριαρχούν…

     

    Απο την πρωτη στιγμη της εμφανισης των Σελτζουκων πρωτα και μετα των Οθωμανων, δηλαδη των νομαδων απο το Τουραν της Μογγολιας, στο περιγυρο της Βυζαντινης Αυτοκρατοριας και μετα την ηττα του Ρωμανου του Διογενη στο Μαντζικερτ της Μικρας Ασιας το 1071 μ.Χ., δεν επαψαν ποτε αυτοι μεχρι τις ημερες μας να επινοουν με επιτυχια σχεδια και τακτικες για την αφελληνοποιηση του χωρου της ανατολικης Μεσογειου και ειδικοτερα της Μικρας Ασιας, της δυτικης Θρακης, των νησων του Αρχιπελαγους του Αιγαιου και της Κυπρου με την μεταγγιση ελληνικου αιματος.

    Οι νομαδες αυτοι ηρθαν απο το Τουραν της Μογγολιας για να μεινουν. Δεν ειχαν αλλη διεξοδο απο την επιβουλη και κυριαρχια ‘η την επιστροφη στις Στεπες του Τουραν της Μογγολιας και στην νομαδικη ζωη. Δεν εκαναν ομως πισω διοτι η δυση μισουσε, λογω πνευματικης κατωτεροτητας, τους Ελληνας και τον Ελληνισμο. Παρ’ ολο το μισος αυτο ομως δεχονταν τον πνευματικο ανθο των Ελληνων, η παρουσια των οποιων γονιμοποιουσε τον λογο και την σκεψη των βαρβαρων.

    Και η τραγικη και τραγελαφικη ως ανω πορεια της ανθρωποτητας συνεχιζεται μεχρι τις ημερες μας. Για τον λογο αυτο η συγχρονη ανθρωποτητα πασχει απο την ανικανοτητα κατανοησης του θειου νομου, δηλαδη αυτου της μητερας φυσης, που βιωνεται μονο οταν βρισκεται καποιος σε αρμονια και ισορροπια με το περιβαλλον και τους τεσσερους νομους που διεπουν την λειτουργια του συμπαντος.

    Το μισοςπολλων αρχοντων της δυσης  κατα των Ρωμιων της Ανατολικης Ρωμα’ι’κης Αυτοκρατοριας απο τις αρχες του 10 μ.Χ. αιωνα (συνεχιζεται μεχρι σημερα και απο τους υπευθυνους της Ε.Ε.!), βοηθησε στην αναπτυξη της  αδρανειας και λανθασμενης αντιμετωπισης του προβληματος που προεκυψε μετα την ηττα του Ρωμανου Διογενη στο Μαντζικερτ το 1071 μ.Χ., που αν δεν ειχε την εξελιξη ως αρχη για το τελος των Βυζαντινων, πιθανως και η πορεια της ανθρωποτητας παραλληλα με αυτη του Ελληνικου γενους θα ηταν σημερα διαφορετικη.

    Ο Χριστιανισμος, ο Ισλαμισμος αλλα και ο γεννητορας αυτων Ιουδα’ι’σμος , συνεβαλλαν αποφασιστικα, χαριν των υλικων συμφεροντων τους στην αρνητικη αυτη πορεια της ανθρωποτητας. Τα θρησκευματα αυτα βοηθησαν μονο στην εξυπηρετηση εξουσιων και στην αναπτυξη στεγανων που εκαναν τα ιερατεια τους πανισχυρα στον ελεγχο των μαζων, των ποιμνιων και των υποτελων. Οι λαοι ηταν ‘η πιστοι ‘η απιστοι και οι μεν πιστοι μπορουσαν να εχουν την ελπιδα (ειναι αλλωστε το μονο που τους παραχεται!), οι δε απιστοι δεν ειχαν τιποτε, δηλαδη ηταν εντελως χαμενοι. Ο Χριστιανισμος, ο Ισλασμισμος και ο Ιουδα’ι’σμος αποκατεστησαν την αρχικη εννοια της ελευθεριας και των αρχαιοελληνικων αρετων, αξιων, αρχων και οραματων με την πιστη στο αποκοσμο και με την προσδοκια οτι ολα θα λυθουν εκ των ανω, αν οχι σε αυτην την ζωη οπωσδηποτε ομως στην αλλη, καλλιεργουν και σημερα ακομη την συναλλαγη του δηθεν  δημιουργου με τους δημιουργημενους, με μεσαζοντα τα ιερατεια. Η Ορθοδοξια ειδικα δεν διαμαρτυροταν ουτε για το βιαιο εξισλαμισμο του ποιμνιου της, ουτε και για τις περιπτωσεις κακομεταχειρισης ατομων της κοινοτητας της. Αυτο που την ενδιεφερε ηταν η εξυπηρετιση των δικων της συντεχνιακων συμφεροντων.

    Η αποδοχη της θρησκειας του ισλαμισμου ισοδυναμουσε με τουρκοποιηση. Ετσι σε πολλες περιοχες της σημερινης Ελλαδας, εμφανισθηκαν πληθυσμοι μουσουλμανικοι  και δημιουργηθησαν «Τουρκοι», που οι πλειονοτητα τους μιλουσε ελληνικα ιδιωματα των περιοχων που ζουσαν. Τετοιοι πληθυσμοι ζουσαν στην Ευβοια, στην δυτικη Μακεδονια, στην περιοχη Εδεσσας, στην ανατολικη Μακεδονια, στην Θρακη, στην Κρητη αλλα και στην Κυπρο. Οι σημερινοι γηγενεις «Τουρκοπυπριοι» ειναι στην πλειονοτητα τους εξισλαμισθεντες Ρωμιοι οπως και οι «Ρωμιοκυπριοι» ειναι εκχριστιανισθεντες Ελληνες. Και στους δυο θρησκευτικα διαφορετικους πληθυσμους επιβληθηκε δια της βιας πρωτα ο εκχριστιανισμος και μετα ο εξισλαμισμος. Οι σημερινοι Ρωμιοι της Ελλαδος ειναι στην πλειονοτητα τους δια της βιας εκχριστιανισθεντες Ελληνες.

    Ενα αλλο χαρακτηριστικο παραδειγμα αποτελουν οι δια της βιας εξισλαμισθεντες Ρωμιοι της Κρητης. Μετα την απελευθερωση της Μεγαλονησου απο την τουρκικη κατοχη απο τους βιαια εκχριστιανισθεντες Ελληνες μεταφερθηκαν οι βιαια εξισλαμισθεντες Ρωμιοι της Κρητης  στην περιοχη του Α’ι’βαλι της Μικρας Ασιας, οπου και σημερα εξακολουθουν να κατοικουν, διατηρωντας ομως την αναμνηση της πατριδας τους Κρητη και την κρητικη τους γλωσσα, μαζι με τα τουρκικα που υποχρεωτικα, διδασκονται οι μαθητες στα σχολεια. Εδω φαινεται το ποσο αναδελφοι και ανικανοι ειναι οι βιαια εκχριστιανισθεντες Ελληνες, δηλαδη οι σημερινοι Ρωμιοι, σε συγκριση με τους απογονους των Σελτζουκων και Οθωμανων που μετα την μεταγγιση Ελληνικου αιματος δεν αποβλεπουν μονο στην απολυτη κυριαρχια τους στην Κυπρο αλλα και στην Κρητη και κατ’ επεκταση και σε αλλα μερη του κρατιδιου της Ρωμιοσυνης. Η καθε Τουρκια, κεμαλικη ‘η ισλαμικη, θεωρει την Ελλαδα μια επαρχια της παλαιας οθωμανικης αυτοκρατοριας, που αποσχισθηκε και πρεπει να ξαναπροσαρτηστη.

    Οι βιαια εκχριστιανισθεντες Ελληνες, δηλαδη οι Ρωμιοι, εγιναν, λογω ανικανης πολιτικης και στρατιωτικης ηγεσιας πασης κομματικης αποχρωσης, κυνικοι, αναρχοι, πεισιθανατοι, απελπισμενοι, δυστυχεις, χωρις ονειρα, χωρις χαρα, χωρις εμπιστοσυνη, χωρις αισιοδοξια και αλλα πολλα, διοτι τα ιδεολογικα και θρησκευτικα σχηματα πανω στα οποια ακομη στηριζονται, ειναι κιβδηλα και ανυπαρκτα πλεον και γι’ αυτο κινδυνευουν να πεθανουν τελεσιδηκα, αν δεν επανελληνιστουν και δεν κατανοησουν οτι η σωτηρια του Ελληνισμου και της Ελληνικοτητας ειναι στενα συνδεδεμενη με κοσμογομικες αλλαγες και απαλλαγες εντος των σημερινων τειχων τους, δηλαδη με ενα οδυσσειακο αντιδοτο, με τον ΕΝΑΝ ΜΕΓΑΛΟ ΕΛΛΗΝΑ απο τις γραμμες των Ενοπλων Δυναμεων, που θα επιβληθη και με εμπνευσμενην πολιτικη θα αγωνισθει για την ανορθωση, για την εγκατελλειψη της σημερινης Ψευδο-Ευρωπης των θυγατερων και υιων του Αβρααμ και επιστροφη στην Αρχαια Ελλαδα, στην  Ελλαδα της δοξας και του κλεους, στην Ελλαδα του φρονηματος, των αρετων, των αξιων, των αρχων και ιδανικων αλλα και των πολεμικων ικανοτητων και της συνεχους παλης για επιβιωση.

    Εξοντωση συνεπως πρωτα ολων που βιαζουν το Ελληνικο Εθνος χωρις να εξαγνιζονται, λεηλατουν χωρις να τιμωρουνται, υβριζουν χωρις να αυτοκαθαιρονται, συκοφαντουν χωρις Αιδω, κακουργουν χωρις Νεμεση, προδιδουν χωρις να στηθουν στον τειχο, στρεφονται κατα της φυσης, καταργουν τον λογο υπαρξης τους και αποκοπτουν τον ομφαλιο λωρο που συνδεει τον πολιτικο τους ρολο.

    Ουδεις απο την ηγεσια της σημερινης «Ψευδο-Ευρωπης» γνωριζει οτι η υπαρξης του οφειλεται στο «Ου μενεειν εν τη Ευρωπη» του Ευρυβιαδη και ουτε καν γνωριζει ποιος ηταν ο Ευρυβιαδης, ο ανθρωπος που ειδε την πραγματικοτητα της εποχης του ως Σπαρτιατης, ως Ελληνας και ως γνησιος Ευρωπαιος, την οποια πραγματικοτητα που και σημερα σχεδιασμενα απο τισ ΗΠΑ επαναλαμβανεται, ενω οι δηθεν Ευρωπαιοι ως ηλιθιοι που ειναι και ως εκτελεστες διαταγων του διεθνους πολιτικου σιωνισμου, αντι να την αντιμετωπισουν παλι με το «Ου μενεειν εν τη Ευρωπη» πραττουν το αντιθετο.

    Το Ισλαμ συνεπως εχει σημερα το μεγεθος αλλα και την διαφορετικοτητα που εχει αναγκη ο σχεδιασμος των ΗΠΑ για να τρομοκρατη την Ε.Ε…. Εχει το μεγεθος να εμφανιζεται ως απειλητικος εχθρος στο εξωτερικο, αλλα εχει και την δυνατοτητα να δημιουργηση μονιμη και αναλλοιωτη «πεμτη φαλαγγα» στο εσωτερικο ολων των κρατων μελη της Ε.Ε. Το Ισλαμ αυτο των δογματικων μουλαδων, οι οποιοι συνεργαζονται με ολες τις μυστικες υπηρεσιες της Δυσης, ειναι ενα σπουδαιο τρομοκρατικο εργαλειο των ΗΠΑ και της καθε Victoria Nulands.

    Η διασκεψη για το Κυπριακο στην Γενευη που συγκληθηκε την 12.01.2017 και εληξε ευτυχως ακομη χωρις αποτελεσμα την 13.01.2017, με επανεσυγκληση της την 18.01. 2017, στοχο εχει την καταργιση της Κυπριακης Δημοκρατιας και ντε φακτο ενσωματιση, για γεωστρατηγικους λογους, ολοκληρης της Κυπρου στην Τουρκια. Ενω θα καταργηθουν οι Ρωμιοκυπριακες Ενοπλες Δυναμεις, θα παραμεινουν οι κατοχικες τουρκικες, οι οποιες την καταλληλη στιγμη χωρις καμμια αντιδραση θα καταλαβουν, ισως για λογαριασμου του «Μεγαλου Ισραηλ», και την υπολοιπη Κυπρο. Μετα ερχεται και η σειρα της Κρητης.

    Απορια αποτελει η χρονικη περιοδος της συγκλησης, δηλαδη λιγο πριν την αλλαγη της εξουσιας στις ΗΠΑ. Γιατι δεν συζητηθηκαν στην ως ανω διασκεψη το πως θα εφαρμοστουν τα ψηφισματα του ΟΗΕ που ζητουν μεταξυ αλλων και την αμεση αποσυρση των τουρκικων δυναμεων κατοχης;

    Ποια ειναι στην πραγματικοτητα και ποιο ρολο παιζει η Victoria Nuland, η ακομη υφυπουργος των εξωτερικων των ΗΠΑ που ανελαβε τον ρολο λυσης του κυπριακου προβληματος οπως επιθυμει η Τουρκια; Τι σχεση εχει η ως ανω λυση με τον προβληματισμο αν ο 21 μ.Χ. αιωνας θα ανηκει στις ΗΠΑ, στην Κινα, στο Ισλαμ, στην αναγεννημενη Ρωσια, στην Ε.Ε. ‘η σε μια Ενωμενη Αφρικη; Οι θεωριες αυτες θεωρουν δεδομενη την υπαρξη ενος ενιαιου δυτικου κοσμου, ο οποιος περιλαμβανει τις ΗΠΑ και την Ε.Ε. και ισως και την Ουκρανια. Ουδεις τολμα να υποστηριζη, οτι με την νεα ηγεσια της σε λιγες μερες, οι ΗΠΑ και η Ε.Ε. θα μπορουσαν να βρισκονται σε τροχια συγκρουσης και να αναφερεται στην υποτιθεμενη αναδυομενη οικονομικη και στρατιωτικη ισχυ της Κινας ‘η του Ισλαμ και της απειλης κατα της ασφαλειας του δυτικου κοσμου.

    Ανεξαρτητα ομως απο τους ως ανω προβληματισμους στο προσκηνιο, οι σχεδιαστες της στρατηγικης των ΗΠΑ το παρασκηνιο αρχισαν να ασχολουνται με τις δυνατοτητες αποκλεισμου δημιουργιας μιας Ε.Ε. των πατριδων και διαλυσης της Ε.Ε. των θυγατερων και υιων του Αβρααμ και επιστροφη των ΗΠΑ στην Ευρωπη ως ηγετιδα/προστατιδα δυναμη, δηλαδη στην Ευρωπη που θα ζει κατω απο τον φοβο τρομοκρατικων επιθεσεων χωρις επαρκεις Ενοπλες Δυναμεις και Σωματα Ασφαλειας για να αντιπετωπιζη τετοιες απειλες και φυσικα χωρις δικη της εξωτερικη πολιτικη, πραγμα που ισχυε και ισχυει ακομη.

    Για την τυχων διαλυση της Ε.Ε., οι ΗΠΑ με το μακρυ της χερι, το ΔΝΤ, χρησιμοποιουν ως πολιορκιτο κριο κατα των ευρωπα’ι’κων τραπεζων το κρατιδιο της Ρωμιοσυνης, του διαχρονικα φημισμενου για την παραγωγη διεφθαρμενων, ανικανων και δοσιλογων εξουσιων, που αντικατατοπριζουν στο επακρο την πραγματικη ιδιοσυγκρασια ενος αγελαιου λαου που κυβερνουν. Ενος λαου Ρωμιων, που εχει μαθει να βολευεται, να μην παραγει τιποτε και να λιαζεται στις υποτιθεμενες δοξες ενος υποτιθεμενου δοξασμενου παρελθοντος. Ενος λαου που κυβερναται απο πεντε χαφιεδοοικογενειες. Ελεγχοντας οι ΗΠΑ και σημερα και οι Γερμανοι τις χαφιεδοιοκογενειες αυτες ελεγχαν και εξακολουθουν να ελεγχουν απολυτα ολοκληρο το κρατιδιο της Ρωμιοσυνης. Οι Πρεσβειες των ΗΠΑ και της Γερμανιας δινουν στις χαφιεδοοικογενειες χρηματα και αυτες «κυβερνουν». Αναγνωριζουν ανικανα καθαρματα σαν «αρχηγους ιδιοκτητες» των κυριαρχων κομματων πασης αποχρωσης και ελεγχουν το συνολο των κυριαρχων εξουσιων του κρατιδιου της Ρωμιοσυνης. Τα ιδια καθαρματα, τα οποια μονοπωλουν την εκτελεστικη εξουσια κατορθωνουν, μεσω του κομματος, να ελεγχουν την Βουλη και μεσω αυτης την Δικαστικη Εξουσια, η οποια τους δινει την δυνατοτητα να «υπερεχουν» με αθεμιτα μεσα και αρα να μονοπωλουν την εξουσια, κλεινοντας τον «κυκλο» και ξαναρχιζοντας απο την αρχη.

    Ποια ειναι η Victoria Muland και ποιος ο ρολος της σε λιγο και απο παρασκηνιο, για το Κυπριακο; Εγινε γνωστο οτι ο νυν προεδρος της Κυπριακης Δημοκρατιας Αναστασιαδης, ως τεως Δικηγορος, συμμετειχε στις διαδικασιες σκανδαλου  2 δισεκατομμυριων δολαριων της Εταιρειας «Αυτοκρατορια» του Ρωσου φιλο του Leonid Lebedev και εκβιαζεται απο την Victoria Nuland για μια προσαρτηση ολοκληρης της Κυπρου στο ΝΑΤΟ με το νεο ονομα «United Federal Cyprus».

    Η Victoria Nuland (1) ειναι εβρα’ι΄’κης καταγωγης και οικογενειακο μελος του Project for a New Amerikan Century η οποια συμμετειχε στα γεγονοτα της 11. Σεπτεμβριου. Ο πεθερος της Donald Kagan του Ινστιτουτου Houdson,εκπεδευσε τους νεοσυντηριτικους των ΗΠΑ με την στρατιωτικη ιστορια της Σπαρτης. Ο γαμπρος της Frederick Kagan του Ινστιτουτου American Enterprise ειχε την δικαιοδοσια για τις επαφες με τα ΜΜΕ των στρατηγων David Petraeus και John R. Allen. Η νυφη της Kimberly Kagan ιδρυσε το Ινστιτουτο «Μελετη της Ιστοριας». Ο ανδρας της Robert Kagan ειναι εμμισθος του τεως Εμιρη του Καταρ στο θεσμο Brookings.

    Εδω εχουμε τεσσερες οικογενειακες ιουδα’ι’κες φιγουρες, πεντε Think-Thanks αλλα μιας ιδεολογιας. Η Victoria Nuland υπηρξε μια αλλεπαλληλος Πρεσβης  στο ΝΑΤΟ, ομιλητρια για την Hillary Clinton και η οργανωτρια του πραξικοπηματος του Κιεβου(2) τον Φεβρουαριο του 2014 . Βοηθησε τον νυν προεδρο της Ουκρανιας (επισης Εβραιον) Petro Poroschenko και τον προεδρο της Τουρκιας Recep Tayyip Erdogan για τηνεπισημη  ιδρυσην της «ισλαμικης διεθνους  ταξιαρχιας» η οποια ευθυνεται για πολλες πραξεις τρομοκρατιας στην Ρωσια.

    Το εργο της ταξιαρχιας αυτης απο τα βαθη των ΗΠΑ κατευθυνεται και κατα της ανερχομενης εξουσιας του νεοεκλεγεντος προεδρου των ΗΠΑ
    Donald Trump. Ποιος ειναι ο περιφημος Recep Tayyip Erdogan ο νεος φιλος του Wladimir Putin; Βασει των πληροφοριων στο Βιβλιο του τουρκου συγγραφεα Ergin Poyraz με τιτλο τα «Παιδια του Μωυση», ο νυν προεδρος της τουρκικης δημοκρατιας και η γυναικα του, περαν απο φανατικοι μουσουλμανοι σουνιτες, ειναι και Κρυπτοεβραιοι της οργανωσης των Sabbatai-Zevi Dönmeh. Ως προεδρος του κομματος «ΑΚΡ» το οποιο χρηματοδοτειται απο την CIA των ΗΠΑ με το εμποριο ναρκωτικων, υπηρξε στενος συνεργατης της κινησης Gülen η οποια επισης ελεγχεται απο τον Ιουδα’ι’σμον. Δεν ειναι τυχαιο το γεγονος οτι την χαζαρικης προελευσης οικογενεια Kagan των ΗΠΑ στην οποια ανηκει και η Victoria Nuland δεν τολμησε να εκτοπιση απο την εξουσια ο ακομη προεδρος των ΗΠΑ Barack Obama και προφανως δεν θα τολμησει και ο σε λιγο νεος προεδρος των ΗΠΑ Donald Trump.

    Εαν συνεπως δεν ξεσηκωθει σησωμος ο κυπριακος λαος (Ρωμιοχριστιανοι και εξισλαμισθεντες Ρωμιοι, κραυγαζοντες «Fuck Victoria Nuland», ολοκληρη η Κυπρος ως τουρκικη πλεον, και με νεο ονομα, θα ενσωματωθει στο ΝΑΤΟ χωρις απολυτως καμμια αντιδραση απο τους βιαια εκχριστιανισθεντες Ελληνες, δηλαδη απο τους πασης κομματικης αποχρωσης Ρωμιους της Ελλαδος οι οποιοι εχασαν προ πολλου τα οργανα της αισθησεως και τους δεκτες σοβαρων ερεθισματων, σηματων και μυνηματων. Εαν σημερα αντικατασταθει ο ισλαμιστης του 1191 μ.Χ. Σαλαντιν απο τον νυν προεδρο της τουρκικης δημοκρατιας Recep Tayyip Erdogan, ο τοτε γερμανος Φρειδερικος Βαρβαροσσας απο την νυν γερμανιδα Καγκελαριο Μερκελ, ο τοτε αγγλος Ριχαρδο απο την νυν πρωθυπουργο της Μεγαλησ Βρεταννιας Με’ι’, ο τοτε γαλλος Φιλιππος Β’ απο τον νυν προεδρο της Γαλλιας Ολαντ και συμπληρωθει με τον νυν μαυρο Αβρααμ των ΗΠΑ (Barack Obama) διοτι το 1191 .Χ. ο Γιαχβε δεν ειχε εξαπλωθει ακομη στις ΗΠΑ και τελος τον τοτε ατυχο Ισσακιο με τον νυν μεθυστακα και προδοτη Νικολαο Αναστασιαδη και την τοτε πολιτικα παραλυτη βυζαντινορωμιοσυνη με την ομοιως πολιτικα παραλυτη νεοελλαδιτικη Ρωμιοσυνη πασης κομματικης αποχρωσης, οι υπολοιποι πρωταγωνιστες των περιπετειων της Κυπρου ειναι οι ιδιοι και τοτε και νυν:

    Σταυροφοροι εναντιον Μαρτυρων του Ισλαμ με αρχιστρατηγους τους θεους Γιαχβε και Αλλαχ!!! Οπως τουλαχιστον φαινετα με τον εξευτελισμο της νομιμοτητας τα αιτια ειναι πλεον Μεταφυσικα!

    Για να λειτουργηση μια Δημοκρατια στην Κυπρο και στο κρατιδιο της Ρωμιοσυνης προ’υ’ποθεση ειναι η καταστροφη ολων των μολυσμενων παραγοντων που την εξουθενων και στο τελος την σκοτωνουν. Πρεπει να διαλυθουν τοσο στην Κυπρο οσο και στο κρατιδιο της Ρωμιοσυνης ολοι οι σταλινικου τυπου μηχανισμοι, δηλαδη τα μολυσματικα εμβολια του φασισμου, το ΑΚΕΛ και το ΚΚΕ, τα οποια αποτελουν την μεγαλυτερη «επενδυση» του «ξενου παραγοντα», δηλαδη των «Αγγλοσαξονων» και των «Σιωνιστων» τοσο στην Κυπρο οσο και στο κρατιδιο της Ρωμιοσυνης. Χαρη του ΑΚΕΛ και του ΚΚΕ διατηρουν και τα αλλα αστικα κομματα πασης αποχρωσης στην Κυπρο και στο κρατιδιο της Ρωμιοσυνης μια αναλογη αντιδημοκρατικη παθογενεια. Τα ιδια ισχυουν και για το κομμα του αριστερου «κομμουνιστοδημοκρατη» Τσιπρα και για το κομμα του δηθεν ανεξαρτητου Ελληνα Καμμενου.

    Βιβλιογραφια

    1. Meyssan Thierry, Kann die Türkei ins russische Lager kippen? http://krisenfrei.de, 12.01.2017
    1. Percinic Zlatko, Obamas letzter Schachzug gegen Russland: In Genf soll die Republik Zypern aufgelöst werden – Η τελευταία κίνηση του Ομπάμα εναντίον της Ρωσίας: Η διάλυση της Δημοκρατίας της Κύπρου στη Γενεύη, 13.01.2017

    PD Dr.-Ing. Georg Chaziteodorou
    Bleibergweg 114, D-40885 Ratingen
    Tel. + Fax: 0049 2102 32513
    E-Mail: chaziteo@t-online.de
    14.01.2017

    Einen Kommentar schreiben / Γράψτε ένα σχόλιο

    Kommentar

    kachelmannwetter.com