Ή στραβός είναι ο γιαλός ή στραβά αρμενίζουμε
25.04.2024
  • Allgemein
  • Diktatur/Δικτατορία
  • Brain Drain
  • Balkan/Βαλκάνια
  • Bücher/Βιβλια
  • Medien/Μαζικά Μέσα
  • Minderheiten, Migranten/Μειονότητες, Μετανάστες
  • Kriege, Flüchtlinge/Πόλεμοι, Φυγάδες
  • Sprache/Γλώσσα
  • Gesellschaft, Meinung/Κοινωνία, Γνώμη
  • Nationalismus/Εθνικισμοί
  • Thema/Θέμα
  • Termine/Εκδηλώσεις
  • Geopolitik/Γεωπολιτική
  • Politik/Πολιτική
  • Terrorismus/Τρομοκρατία
  • FalseFlagOps/Επιχ. με ψευδή σημαία
  • Hellas-EU/Ελλάδα-Ε.Ε.
  • Wirtschaft-Finanzen/Οικονομία-Οικονομικά
  • Religion/Θρησκεία
  • Geschichte/Ιστορία
  • Umwelt/Περιβάλλον
  • Korruption/Διαφθορά
  • Reisen/Ταξιδιωτικά
  • Musik/Μουσική
  • Kunst/Τέχνη, Λογοτεχνία
  • Küche/Κουζίνα
  • kachelmannwetter.com
    Εδω διαβαζετε τις καινουργιες  ελληνικες και γερμανικες εφημεριδες
    Hier lesen Sie  griechische  und deutsche Zeitungen 

    Η Κίνα και η νέα Τράπεζα AIIB

    Anders

    Η Κίνα και η νέα της Τράπεζα, η Asian Infrastructure Investment Bank (AIIB) (Ασιατική Τράπεζα Επενδύσεων Υποδομών), ξεκαθαρίζουν την θέση τους: ο καπιταλισμός και ο κομμουνισμός συγχωνεύονται κάτω απο την Νέα Τάξη Πραγμάτων του χρηματοπιστωτικού συστήματος των Rothschilds

    Στις 23. Ιουνίου 2014 έγραψα για τον „Inclusive Capitalism“ (αποκλειστικό καπιταλισμό) της Lynn Forester de Rothschild. Ανάμεσα στους συμμετέχοντες στην συνάντηση ήταν ο Πρίγκιπας Κάρολος, ο Μπιλ Κλίντον, ο πρώην υπουργός Οικονομικών των ΗΠΑ Λάρι Σάμερς, η επικεφαλής του ΔΝΤ Κριστίν Λαγκάρντ, η οποία τσίταρε τον Καρλ Μαρξ και η συνάντηση περιγράφθηκε στο Project του George Soros „Syndicate. Ενδιαφέρουσα δε ήταν και η συμμετοχή σ‘ αυτή την εωσφορική συνάθροιση του Αρχιεπισκόπου Welby του Καντέρμπουρι και του Αρχιεπισκόπου Nichols του Γουέστμινστερ. Η συνάντηση χρηματοδοτήθηκε από τα Ιδρύματα των Rockefeller και Fordδιότι προφανώς οι Rothschilds δεν θα άντεχαν οικονομικά να την υποστηρίξουν !!
    Jin-LiqunΑναπάντεχη ωστόσο ήταν η προσχώρηση σ‘ αυτό τον “Συνασπισμό του Αποκλειστικού (κομμουνιστικού) Καπιταλισμού” ενός Κινέζου, που έγινε λίγο αργότερα: Πρόκειται για τον Jin Liqun (αριστερά), ενός παράγοντα του Κινεζικού Κομμουνιστικού Κόμματος, ο οποίος είναι υπεύθυνος για την Asian Infrastructure Investment Bank (AIIB) και διετέλεσε Υφυπουργός Οικονομικών της κομμουνιστικής Κίνας, μέχρις ότου ενταχθεί στον „Αποκλειστικό Καπιταλισμό“ που προετοιμάζει η ηγεσία των Rothschilds.

    Η περιουσία της δυναστείας των Rothschilds ανέρχεται στα 500 τρις $ – περισσότερο από το ήμισυ των χρημάτων στον κόσμο – και ελέγχει το υπόλοιπο του παγκοσμίου χρήματος μέσω των κεντρικών τραπεζών της, συμπεριλαμβανομένης και της Τράπεζας της Λαϊκής Δημοκρατίας της Κίνας, της FED και της EZB/ΕΚΤ, της Παγκόσμιας Τράπεζας, του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου (ανήκει στους Rothschilds και. σε 30-40 από τις πλουσιότερες οικογένειες του κόσμου που λεηλατούν τα έθνη), της   Global Environmental Facility (Παγκόσμια Περιβαλλοντική Διευκόλυνση), τις τράπεζες της Wall Street  και της London City, που με τη σειρά τους δανείζουν στις κυβερνήσεις και σε μικρές τράπεζες. Είναι επίσης ιδιοκτήτης/ελέγχει διεθνείς ομίλους εταιριών. Παρ ‚όλα αυτά η κυρία Rothschild και ο πρίγκιπας Κάρολος κηρύττουν τον σοσιαλισμό – όχι για μας βέβαια, αλλά για τον εαυτό τους.

    Rothschild Financial Advisory: Η μακρόχρονη παρουσία των Rothschilds στην Κίνα χρονολογείται από το 1838 και εμείς ήμασταν από τους πρώτους οικονομικούς θεσμούς από τον δυτικό κόσμο, ο οποίος αποκατέστησε τις σχέσεις μας μετά το1953.
    Τα γραφεία μας στο Πεκίνο, τη Σαγκάη και το Χονγκ Κονγκ μας επιτρέπουν μια άμεση πρόσβαση στην κινεζική αγορά.

    Η νέα Ασιατική Τράπεζα Επενδύσεων Υποδομών της Κίνας (Asian Infrastructure Investment Bank (AIIB) είναι επίσης μια τράπεζα των Rothschilds, για να βάλει στην τσέπη της τα κράτη του κόσμου

    Russsia Today 23 March 2015: Το ΔΝΤ (Rothschilds), η Παγκόσμια Τράπεζα και η Ασιατική Τράπεζα (Asian Development Bank, ADB) δήλωσαν κατα την Wall Street Journal την αμέριστη υποστήριξή τους για την Ασιατική Τράπεζα Επενδύσεων Υποδομών (AIIB) που προτείνουν οι ΗΠΑ να εργασθούν ως συνεταίροι.
    Όπως δήλωσε η Christine Lagarde του ΔΝΤ, το Ταμείο θα „χαιρόταν“ να συνεργασθεί με την AIIB.

    The New American 20 Apr. 2016 : Οι πολυάριθμοι αναλυτές δυτικών οργανισμών, οι οποίοι απεικονίζουν την νέα τη νέα ασιατική Τράπεζα AIIB ως δήθεν „αντίπαλο“ της υπό την ηγεσίαν της διεθνούς οικονομικής τάξης επικρατούσα παγκόσμια Οικονομία, πρέπει να είναι τώρα τρομερά ενοχλημένοι. Διότι αποδεικνύεται, ότι γεμάτη σκάνδαλα Παγκόσμια Τράπεζα και η AIIB του Κινεζικού Κομμουνιστικό Κόμματος Κίνας είναι περήφανα συνεταιράκια στην Παγκοσμιοποίηση. Και οι δύο μαζί προσπαθούν να προωθήσουν τις οργανώσεις της περιφερειακής ολοκλήρωσης, της βιώσιμης ανάπτυξης„, της γνωστής  επικίνδυνης ατζέντας (Παγκόσμιος Κομμουνισμός), ενώ υπονομεύουν την εθνική κυριαρχία στην Ασία. Η Τράπεζα που διευθύνεται απο το Πεκίνο ταιριάζει πολύ καλά με αυτό που το Κινεζικό Κομμουνιστικό καθεστώς και οι δυτικοί Παγκοσμιοποιητές τακτικά αναφέρουν ως την αναδυόμενη «Νέα Παγκόσμια Τάξη». Το καθεστώς στο Πεκίνο είναι πλήρως συγχρονισμένο στο πλοίο της ατζέντας της Παγκοσμιοποίησης.

    Σε ένα δελτίο τύπου την περασμένη εβδομάδα που πέρασε απαρατήρητο, το όργανο της „διεθνούς ανάπτυξης“ της κινεζικής ηγεσίας γιόρτασε την πρώτη επίσημη συμφωνία της από κοινού χρηματοδότηση με την Παγκόσμια Τράπεζα των παγκοσμιοποιών. Οι δύο διακρατικές μεγα-τράπεζες συμφώνησαν σε ένα «πλαίσιο συγχρηματοδότησης“ που θα διευκολύνει κοινά Projects της AIIB και της Παγκόσμιας Τράπεζας, συμπεριλαμβανομένων και ορισμένων που θα αρχίσουν εφέτος. Έτσι η κινεζική κομμουνιστική Τράπεζα θα διδαχθεί από τον αρχαιότερο σύντροφό της και ταυτόχρονα θα χρηματοδοτεί ένα μέρος της ατζέντας

    Το μήνυμα προς την ανθρωπότητα είναι απλό: Οι Ηνωμένες Πολιτείες πήραν τον δρόμο προς τα κάτω, η κομμουνιστική Κίνα πάει προς τα πάνω, και το Πεκίνο θα γίνει ένας σημαντικός παράγοντας σ‘ αυτό που οι κορυφαίοι παγκοσμιοποητές και οι Κινέζοι κομμουνιστές λένε ανοιχτά πλέον „Νεα Παγκόσμια Τάξη„.

    david-rockefeller-the-worldΌπως έχει τεκμηριώσει η The New American, αυτό δεν ήταν μια τυχαία διαδικασία. Μετά από μια επίσκεψη στην Κίνα, ο αρχιτέκτονας της παγκοσμιοποίησης, David Rockefeller, έγραψε στις New York Times: „Το κοινωνικό πείραμα στην Κίνα, υπό την ηγεσία του προέδρου Μάο, είναι ένα από τα πιο σημαντικά και επιτυχημένα στην ιστορία της ανθρωπότητας“. Εκτιμάται, ότι περισσότεροι από 60 εκατομμύρια άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους σε αυτό που ο Rockefeller ονομάζει „επιτυχημένο πείραμα“ στην ιστορία της ανθρωπότητας, έτσι ώστε ο Μάο να είναι ο πιο παραγωγικός μαζικός δολοφόνος που έχει πατήσει τη γη.

    Η κυβέρνηση Ομπάμα έχει εκπαιδεύσει κινεζικές δυνάμεις, αφού η κυβέρνηση Κλίντον έθεσε στην διάθεση του καθεστώτος ορισμένες ευαίσθητες στρατιωτικές τεχνολογίες. Κομμουνιστές Κινέζοι παράγοντες χρησιμοποιούνται επίσης σε πολλές διευθυντικές θέσεις σε έναν μεγάλο αριθμό βασικών οργανισμών των Ηνωμένων Εθνών και άλλων κέντρων εξουσίας της „παγκόσμιας διακυβέρνησης„. Ο προστατευόμενος της τραπεζικής δυναστείας των Rothschild, ο Τζορτζ Σόρος, έκανε μάλιστα δημοσίως εκκληση για οικειοποίηση αυτού, που το απάνθρωπο καθεστώς του Πεκίνου ονομάζει „Νέα Τάξη Πραγμάτων„, στο μέτρο που οι Ηνωμένες Πολιτείες χάνουν επιρροή και εξουσία

    Και ειρωνικό τρόπο χρησιμοποίησε ακόμη και η Παγκόσμια Τράπεζα χρήματα φορολογημένων των ΗΠΑ (καθώς χρήματα που η κυβέρνηση των ΗΠΑ δανείζεται από την κομμουνιστική Κίνα) για να χτίσει την οικονομία και την ισχύ του Πεκίνου. „Βασικά, οι άμοιροι φορολογούμενοι των ΗΠΑ συνεισφέρουν στην επιδότηση του μερκαντιλιστικού τους αντιπάλου εναντίον των Ηνωμένων Πολιτειών“, δήλωσε σε ένα άρθρο του ο αναλυτής Eamonn Fingleton.

    „Και ακόμη χειρότερα. Χρηματοδότησαν την κινεζική Export-Import Bank, σκοπός της οποίας είναι η υπονόμευση της μεταποιητικής βιομηχανία των ΗΠΑ και των άλλων δυτικών χωρών„, δήλωσε επίσης ο Fingleton.

    Αλλά η Κίνα βρίσκεται επίσης σε δύσκολη θέση: Rothschild
    china´s-debtPrison Planet 21 Apr. 2016: Η αύξηση των δανείων της Κίνας (με αύξηση της συνολικής χρηματοδότησης του κοινωνικού τομέα το πρώτο τρίμηνο του 2016 στο ποσό των $ 1 δις) είναι κατά τον δισεκατομμυριούχο Τζορτζ Σόρος μια „προειδοποίηση„. Το συμπέρασμά του ήταν, ότι παρ ‚όλους τους αρνητές και φαντασιόπληκτους δημοσιογράφους, η Κίνα „μοιάζει με τις ΗΠΑ του 2007-8„, πριν την επέμβαση των πιστωτικών αγορών που είχαν σαν αποτέλεσμα μια παγκόσμια ύφεση.

    Το γράφημα δεξιά για το αυξανόμενο χρέος της Κίνας σε % του ΑΕΠ είναι από το Zero Hedge 28 Jan. 2016.

    Οι Rothschilds λειτουργούν όντως αποτελεσματικά στην Κίνα, αναγκάζοντας τη χώρα σε μια οικονομική υποταγή υπο την „Νέα Τάξη Πραγμάτων“ των Rothschilds.

    Από το

    Einen Kommentar schreiben / Γράψτε ένα σχόλιο

    Kommentar

    kachelmannwetter.com