Ή στραβός είναι ο γιαλός ή στραβά αρμενίζουμε
26.04.2024
  • Allgemein
  • Diktatur/Δικτατορία
  • Brain Drain
  • Balkan/Βαλκάνια
  • Bücher/Βιβλια
  • Medien/Μαζικά Μέσα
  • Minderheiten, Migranten/Μειονότητες, Μετανάστες
  • Kriege, Flüchtlinge/Πόλεμοι, Φυγάδες
  • Sprache/Γλώσσα
  • Gesellschaft, Meinung/Κοινωνία, Γνώμη
  • Nationalismus/Εθνικισμοί
  • Thema/Θέμα
  • Termine/Εκδηλώσεις
  • Geopolitik/Γεωπολιτική
  • Politik/Πολιτική
  • Terrorismus/Τρομοκρατία
  • FalseFlagOps/Επιχ. με ψευδή σημαία
  • Hellas-EU/Ελλάδα-Ε.Ε.
  • Wirtschaft-Finanzen/Οικονομία-Οικονομικά
  • Religion/Θρησκεία
  • Geschichte/Ιστορία
  • Umwelt/Περιβάλλον
  • Korruption/Διαφθορά
  • Reisen/Ταξιδιωτικά
  • Musik/Μουσική
  • Kunst/Τέχνη, Λογοτεχνία
  • Küche/Κουζίνα
  • kachelmannwetter.com
    Εδω διαβαζετε τις καινουργιες  ελληνικες και γερμανικες εφημεριδες
    Hier lesen Sie  griechische  und deutsche Zeitungen 

    Ληστεία της περιουσίας των λαών

    Δρ. Γ. Θ. Χατζηθεοδωρου

    Οι μεγαλοαπατεώνες του χρήματος και των άλλων οργανισμών απάτης επιδιώκουν να ληστευουν την δημόσια περιουσία των λαών. Η φαινομενική εντιμότητά τους δεν είναι αξιόλογη!

     

     

     

    Η εκαστοτε ληστευθεισα δημοσια περιουσια ενος κρατους χρησιμοποιηται για κερδοσκοπια σε βαρος αλλων κρατων, για δανειοδοτηση αλλων κρατων με υψηλους τοκους, για δημιουργια του χαους στην παγκοσμια οικονομια και για την αποκτηση πολιτικης επιρροης και ισχυος στα ληστευθεντα κρατη απο το παρασκηνιο, Η μορφη αυτη του ληστρικου καπιταλισμου, που μονο ενα και μοναδικο σκοπο επιδιωκει, δηλαδη την μεταφορα της ληστευθεισας περιουσιας απο κατω προς τα ανω καθε κρατους που ληστευει, δεν θα μπορεσει να επιζηση για πολυ καιρο ακομη και θα καταρρευσει συντομα λογω της παθολογικα αρρωστης απληστιας των Μεγαλοαπατεωνων.

    Δεν ειναι δυνατον για πολυ καιρο ακομη να γινεται απο τους λαους του πλανητη μας ανεκτη η κατασταση στην οποια οι πλουσιοι ανθρωποι γινονται πλουσιωτεροι και οι φτωχοι φτωχωτεροι. Δεν ειναι δυσκολο πραγμα να κατανοηθη οτι ολα τα μεχρι σημερα δεινα της ανθρωποτητας και οι φρικες των οικονομικων κρισεων και των πολεμων, πηγαζουν απο την μη φυσιολογικη κατασταση των Μεγαλοαπατεωνων του χρηματος και των οργανισμων απατης αυτων.

    Οι μοντερνες κεντρικες τραπεζες, FED και ΕΚΤ, δηλαδη οι ιδιοκτητες αυτων, ειναι οι κυριοι υπευθυνοι για τους συνεχιζομενους πληθωρισμους πολλων νομισματων, για τα αστρονομικα αυξανομενα χρεη των κρατων και για τις περιοδικες παγκοσμιες οικονομικες κρισεις που σχεδιαζουν και εκτελουν εν ψυχρω για την λεηλασια των λαων και στις οποιες οι πολιτικοι των ΗΠΑ, της Ε.Ε. και των μελων κρατων αυτης δεν ειναι τιποτε αλλο απο απλα πιονια τα οποια μαζι με τα καθαρματα των διαβρωμενων ΜΜΕ αποπροσανατολιζουν τους λαους απο τους πραγματικους υπαιτιους της αδιακοπης λεηλασιας τους.

    Γενικα μπορει να διατυπωθη οτι η μεγαλυτερη πηγη της δυστυχιας και της αθλιοτητας των ανθρωπων του πλανητη μας εγκειται ακριβως στην αντιθεση που εχουν δημιουργησει τα ως ανω καθαρματα μεταξυ των συνθηκων της ανθρωπινης ζωης και των νομων της φυσεως, στους οποιους υποκεινται αναγκαια και αναποδραστα οι ζωντες οργανισμοι. Με την κατασταση που εχουν δημιουργησει τα ως ανω καθαρματα δεν ανακοπτεται μονο η εξελιξη του ανθρωπινου ειδους, αλλα ταυτοχρονα και η εξελιξη του πνευματος του πλανητη Γη στην ανθρωπινη μορφη.

    Για τους προβληματισμους του παροντος αρθρου μεγαλη βοηθεια προσφερει και η ερμηνεια που ταιριαζει σημερα στον Δελφικο Χρησμο «Παραχαραττειν το Νομισμα». Στον ως ανω χρησμο ειναι, πρωτον, η εκτιμηση, οτι υπαρχει απο τις κεντρικες τραπεζες FED και ΕΚΤ παραχαραξη του Δολλαριου των ΗΠΑ και του Ευρω της Ευρωζωνης και μαλιστα «ανεστραμμενη» υπο μορφη νομιμοφανους αφαιρεσεως, δηλαδη υπεξαιρεσεως εισοδηματος σε βαρος του πολιτη, απο την μερια του νομου και της Εξουσιας. Η φορολογια των πολιτων περιοριζει την ατομικη ελευθερια αυτων.

    Δευτερον, ο ως ανω χρησμος συνακολουθα υπαινισσεται, πως αντιδρουν στις περιπτωσεις αυτες οι ελευθεροι πολιτες. (Οι Ρωμιοι ειναι ειλωτες!), για να διεκδικησουν το δικιο τους και την αποκατασταση της «Φυσικης Ταξης Πραγματων» και οχι αυτης της «Νεας Ταξης Πραγματων» του διεθνους πολιτικου σιωνισμου της σημερον..

    Η σημερινη «αποκτηματικη Οικονομια» στην οποια παραγονται ‘η προσφερονται πληθωρα προ’ι’οντων και υπηρεσιων, που δεν ειναι αναγκαια ‘η τουλαχιστον οπωσδηποτε απαραιτητα για την ζωη, διαφερει σημαντικα απο την παλαια «εφοδιαστικη με πορους ζωης Οικονομια» στην οποια παραγονταν και προσφερονταν τα απαραιτητα για την ζωη προ’ι’οντα χωρις να αποθηκευονται αυτα προληπτικα σε μεγαλες ποσοτητες και για μεγαλες χρονικες περιοδους για τις αναγκες των ανθρωπων και για το εμποριο ανταλλαγης. Σε μια «εφοδιαστικη με πορους ζωης οικονομια» η αποδοχη δανειων ηταν μονο σε πολυ περιορισμενη κλιμακα αναγκαια, διοτι σχεδον δεν παραγινονταν το χρημα! Τι ομως συνεβαλλε για την μεταπτωση απο την «εφοδιατικη με πορους ζωης Οικονομια» στην «αποκτησιακη Οικονομια»;

    Προφανως οι ολο και περισσοτερες και μεγαλοπρεπεις τεχνικες χρησιμες ανακαλυψεις των φυσικων επιστημων που αφυπνισαν ολο και φανταστικωτερες «Αναγκες» των ανθρωπων με ταυτοχρονη την δυνατοτητα εκπληρωσης αυτων. Με αλλα λογια. Ξαφνικα δεν υπηρχε πλεον καμια αλλη μορφη Οικονομιας απο αυτην της εκπληρωσης των ανθρωπινων επιθυμιων. Καθε ανθρωπος εντοπισε ξαφνικα απεριοριστες αναγκες και χωρις ορια, για πλουσιοπαροχα προ’ι’οντα…

    Η διαφορα μεταξυ της ηθικως προσφερομενης ολιγαρκειας και της αμαρτωλης τασης για πλουσιοπαροχη ζωη ελαβεν νεες διαστασεις…Κατα τον ιστορικο του 4ου π.Χ. αιωνα Πολυβιο ισχυουν για το θεμα των παροχων και της κοινωνικης πολιτικης δια της μεθοδου των κρατικων ελλειμματων, τα εξης: «Απο την στιγμη που ο ακορεστος λαος χορταινει απο παροχες, η δημοκρατια παιρνει τελος, μεταβαλλεται σε καθεστως βιας και βαναυσης δυναμης. Γιατι, οταν το πληθος συνηθισει να τρωη την περιουσια του αλλου και να υπολογιζη στα αγαθα του πλησιον του για να ζηση, του αρκει να βρη εναν φιλοδοξο αρχηγο για να φθαση στην «χειροκρατια». Αυτο συμβαινει στην σημερινη Ελλαδα, δηλαδη στο ξενοφερτο πολιτευμα των χειροτερων και των χειροκροτητων Ρωμιων.

    Με την αρχη της Νεας Εποχης αρχισε, παρα την απαγορευση της, να προχωρη προς την τελικη νικη της και η «Οντοτητα του Τοκου», η οποια ειχε φθοροπιες οικονομικες επιδρασεις στην ακομη μερικως επικρατουσα «εφοδιαστικη με πορους ζωης Οικονομια». Απο την πρωτη αρχη της, η Βιομηχανοποιηση, δηλαδη απο την αρχη του 18ου μ.Χ. αιωνος, σε συμμαχια με την επιστημονικη-τεχνικη εξελιξη, ο γεννηθεις Καπιταλισμος αρχησε να επεκτεινη την καταστροφικη κυριαρχια του και σε διαστημα δυο αιωνων να αποκτηση σιγα, σιγα την παγκοσμια κυριαρχια του και να εφαρμοζη την Τυραννια της «Οντοτητας του Τοκου» του οποιου η χαλυβδινη λαβη βρισκεται μεχρι σημερα χωμενη στον σβερκο των ανθρωπων, την οποια ομως οι περισσοτεροι ανθρωποι δεν αισθανονται γιατι αυτη ειναι επιδεξια καλυμενη.

    Καθε Οικονομια «παραλυει» στον βαθμο, κατα τον οποιο η κυκλοφορια του χρηματος μειωνεται ‘η αργοκινειται. Με ποιο τροπο ομως μπορει η κυκλοφορια του χρηματος στην οικονομια ενος κρατους τεχνιτα να μειωθη ‘η να αργοκινειται; Εκβιαστικα μπορει κατι τετοιο να γινη απο την κεντρικη τραπεζα με αποσυρση ενος κοινου μεσου πληρωμων, οπως ειναι το ευρω στην ευρωζωνη της Ε.Ε., δηλαδη μεσω των ετσι ονομασθεντων «Capital Controls» στις τραπεζες που εφαρμοζεται σημερα απο την ΕΚΤ στην Ελλαδα.

    Μια πηγη για την κυκλοφορια του χρηματος αλλα και για την λεηλασια ενος κρατους ειναι π.χ. τα κρατικα ομολογα. Το κρατος αντι μιας εθνικοποιημενης κεντρικης τραπεζας να τυπωνη το ιδιο το νομισμα του, αφηνει την διαδικασια αυτη σε μια ιδωτικη κεντρικη τραπεζα που βρισκεται στα χερια των Μεγαλοαπατεωνων και δανειζεται απ’ αυτην με τοκους τα χρηματα που χρειαζεται στον ετησιο προ’υ’πολογισμο του. Τα κρατικα ομολογα ομως ειναι μια υποσχεση του κρατους καποτε να ξεπληρωση τα δανεικα του με τοκους οταν θα ειναι σε θεση.

    Ετσι δημιουργουν οι Μεγαλοαπατεωνες του χρηματος και των αλλων οργανισμων απατης, χρημα απο το τιποτε! Το μεγαλυτερο μερος της περιουσιας των ιδιωτικων κεντρικων τραπεζαν αποτελειται συνεπως απο εικονικα χρεη των κρατων! Χωρες που δεν ανηκουν σε καμια οικονομικη ενωση κρατων ξελαφρωνονται σε παγκοσμιες οικονομικες κρισεις απο τα χρεη τους με νομισματικες μεταρρυθμισεις. Ιστορικως εξεταζομενο, καταληγει καθε νομισμα στην μεταρρυθμιση, ορισμενα νωριτερα και αλλα αργωτερα.

    Η Ελλας ειναι σημερα με περιπου 200 % του ΑΕΠ της χρεωμενη. Ηδη κατα την εισοδο της στην ευρωζωνη το 2001 το χρεος της ηταν περιπου 104 % του ΑΕΠ της, ενω αυτο δεν επρεπε να ξεπερνα βαση των κανονισμων της Ε.Ε. το 60 % του ΑΕΠ της. Παρ’ ολα τα Μνημονια Ι, ΙΙ και ΙΙΙ (Σωσιβια σωτηριας απο Μολυβδο!) δεν φαινεται στον οριζοντα καμια διεξοδος απο το διλημμα του δημοσιου και ιδιωτικου χρεους.

    Το ιδιο ισχυει για τυχων κουρεμα του χρεους, για μερικη διαγραφη και για μετατροπη του χρεους. Τα μετρα αυτα εκτελουνται βασει της εν ψυχρω επιδιωξης που ειναι: «προτιμωτερη η πολυ μικρης θυσιας υποχωρηση απο την ολικη θυσια απωλειας του τοσου σπουδαιου συστηματος χρεους, με την πτωχευση του χρεωστη».

    Οι ελπιδες που εθεσε η Ελλαδα στην αριστερη διακυβερνηση της χωρας, ειναι φρουδες ελπιδες. Και οι σταλινικης προελευσης αχρηστοι εξουσιαζοντες σημερα, τιποτε δεν γνωριζουν για την αναγκαιοτητα διαφυλαξης του «δημοσιου πλουτου» οπως εκαναν ο Καλλιστρατος της αρχαιας Αθηνας, ο οργανωτης του ταμειου της δευτερης συμμαχιας, ο Ευβουλος που εσωσε την αρχαια Αθηνα απο βεβαια χρεωκοπια μετα τον συμμαχικο πολεμο και ο Λυκουργος που ξεπερασε τις δυσκολιες απο την καταστροφικη ηττα της Χαιρωνιας.

    Η αυστηροτητα στην αρχαια Αθηνα για την διαφυλαξη του «δημοσιου πλουτου» ηταν παντα πολυ σκληρη. Οι αρχαιοι Αθηναιοι τιμωρουσαν με θανατο οποιον θα υπεβαλλε προταση στην Εκκλησια του Δημου να αγγιξη τα αποθεματα στο θησαυροφυλακιο της Ακροπολης, εκτος μονον εαν απειλουνταν με ξενη κατακτηση η Αθηνα.

    Ουδεμια απ’ ολες τις αποχρωσεις των ελληνικων κυβερνησεων μπορει να απελευθερωση την Ελλαδα απο την παγιδα του δημοσιου χρεους (κατα τα στοιχεια της εταιρειας S&P, BARCLAAYS το δημοσιο χρεος της Ελλαδος ανερχεται σημερα στα 331,8 δισεκατομμυρια ευρω) στην οποια επεσε η Ελλαδα ηλιθιως και προδομενη. Η πραγματικοτητα μιλαει την γλωσσα της. Οσο παραμενει η Ελλαδα στην ευρωζωνη θα λεηλατηθει ολοκληρωτικα και μετα θα ξεπουληθη. Εαν πραγματι θελουν οι Ελληνες να ξαναστηριχθουν στα ποδια τους πρεπει να ακολουθησουν εναν τελειως διαφορετικο δρομο που ακολουθησαν μετα το 2001 και να εγκαταλειψουν την Ευρωζωνη. Μονο οι ηλιθιοι Ρωμιοι δεν ειναι σε θεση να κατανοησουν, οτι και το ευρω ειναι ενα παιδι που γεννηθηκε νεκρο!

    Το γιατι ολες οι κυβερνησεις μετα την παγκοσμια οικονομικη κριση του 2008 επιμενουν να παραμενουν καταχρεωμενες στην ευρωζωνη και να ξεπουλουν προδιδοντας την χωρα τους, παραμενει ενα ανεξηγητο φαινομενο. Δεν ειναι σε θεση να αναλυσουν ουτε καν την μεθοδο σωτηριας της καταχρεωμενης επισης Ισλανδιας; Γιατι δελ τολμουν με την επισημη δηλωση της χρεοκοπιας της χωρας (ανεπισημα και πραγματικα η χωρα ειναι απο πολλου φτωχευμενη!) να ακολουθησουν εναν αλλον δριομον; Ο τροπος ειναι πολυ απλος. Η Ελλαδα δηλωνει αδυναμια πληρωμων, διαγραφει ολα τα χρεη της, εγκαταλειπει την ευρωζωνη και επαναφερει των 3.000 ετων ηλικιας νομισμα της. Οι ετσι ονομασθεισες „Αγορες“ ας κραυγασουν οσο δυνατα και για οσο χρονικο διαστημα θελουν και ας αποκλεισουν την Ελλαδα απο την αγγαλια τους!

    Αυτο πρεπει να γινη για τους Ελληνες τελειως αδιαφορο! Δεν ηταν οι περιφημες αυτες „Αγορες„, δηλαδη οι οργανισμοι απατης των Μεγαλοαπατεωνων του χρηματος, που μεταξυ αλλων εντος μονο 3 Μηνων αυξησαν κατα 500 % τα ληξηπροθεσμα των στοιχηματων τους, που ειναι αυτα απαγορευτικα και δυστυχως παντα συνδεδεμενα με τα στοιχηματα δανειων (CDS=Credit Default Swaps) που μπορουν να αυξανονται κατα το δοκουν απο τους απατεωνες κεφαλαιων και οδηγησαν την Ελλαδα στην καταστροφην; Πολλες απο τις δανειστριες χωρες της Ε.Ε. εξασφαλισαν τα δανεικα τους με παραγωγα δανειων (CDS) και και ασφαλειες μη πληρωμης δανειων (Hedge).

    Με την δηλωση αδυναμιας πληρωμων απο την Ελλαδα τα παραγωγα αυτα στοιχηματων υψους ασφαλιστρων των 26 περιπου τρισεκατομμυριων ευρω, θα δημιουργησουν παγκοσμια ενα τσουναμι οικονομικης κρισης. Και αυτο πρεπει να ειναι για τους Ελληνες τελειως αδιαφορο! Διοτι τα στοιχηματα αυτα ασφαλειας με παραγωγα δεν τα εκλεισαν οι Ελληνες, αλλα οι δανειστες με την η απληστια τους των ευρωπα’ι’κων κρατων και οι εγκληματιες κεφαλαιων των Αγορων! Για ποιο λογο συνεπως οφειλει η Ελλας να μεταφερη την δηλωση αδυναμιας πληρωμων προς το μελλον, ενω στην πραγματικοτητα ειναι προ πολλου πτωχευμενη: Η επισημη δηλωση ετσι και αλλως θα ερθει! Απο την φυση του, το Μνημονιο ΙΙΙ της δηθεν αριστερης και στην πραγματικοτητα νεοφιλελευθερης διακυβερνησης της χωρας δεν μπορει να προσφερη κανενα θετικο αποτελεσμα. Εαν μια εταιρεια συμπεριφερονταν οπως συμπεριφερεται σημερα η Ελλας και εσερνε την ηδη πτωχευσης της προς το μελλον, θα οδηγουνταν στην Δικαιοσυνη και θα καταδικαζονταν.

    Με την επισημη δηλωση πτωχευσης της Ελλαδος χανουν τα χρηματα της κερδοσκοπιας τους, οι τραπεζες των κρατων της Ε.Ε. που κερδοσκοπισαν με τα κρατικα ομολογα της Ελλαδος. Επαιξαν ΛΟΤΤΟ και δεν κερδισαν! Τιποτε δεν ειναι παραπανω απο αυτο! Δεν προκειται συνεπως για μια παγκοσμια οικονομικη κριση ως συνεπεια βομβαρδισμενων τραπεζικων ισολογισμων. Αυτοι που θα πληρωσουν ακριβα ειναι οι φορολογουμενοι πολιτες της Ε.Ε.

    Και μετα! Οφειλει η Ελλας να λαμβανη τα παντα υπ’ οψη αποκλειστικα προς οφελος των Μεγαλοαπατεωνων και του διεφθαρμενου οικοδομηματος της Ε.Ε. και των Αγορων;

    Οι εγκληματιες κεφαλαιων των ως ανω οικοδομηματων γνωριζουν ηδη απο το 2009 οτι η Ελλαδα πτωχευσε, διοτι οι ιδιοι δρομολογησαν με τα Μνημονια τους την πτωχευση! Απο τα χρηματα των Μνημονιων Ι και ΙΙ και απο αυτα που δηθεν θα μας δωσουν με το Μνημονιου ΙΙΙ, ουτε ενα ευρω κατελειξεν στον Ελληνικο Λαο, αλλα στις ετσι και αλλως δικες τους ιδιωτικες τραπεζες.

    Με την συρωμενη επισημη πτωχευση και τις ταχαιως εφαρμοζομενες ιδιωτικοποιησεις ξεπουλιεται ολοκληρωτικα η Ελλαδα. Αυτος ειναι και ο κυριος στοχος των Μεγαλοαπατεωνων. Η Ελλας πρωτα θα απορροφηθει και θα ξεραθει και μετα θα ξεπουληθει. Μετα την Ελλαδα θα ακολουθησουν την μοιρα της μια μετα την αλλη και οι αλλες χωρες μελη της Ε.Ε.

    Πιστευει η Γερμανια, οτι θα εξαιρεθει απο την μοιρα αυτη; Τα δημοσια χρεη της ηδη επιασαν κατα την
    Ιστοσελιδα «Krisenfrei» το υψος των 10 τρισεκατομμυριων ευρω, δηλαδη το υψος της περιουσιας των νοικοκυριων της του ετους 2004. Το χρεος αυτο ειναι μερος της φουσκας των διεθνων δανειων και χρεων και ισχυει ακομη ως πρωτης κατηγοριας. Το ιδιο ισχυει και για τις αλλες βιομηχανικες χωρες της Ε.Ε. Και σε αυτες ισχυει ακομη η σκοπημα εσφαλμενη βαθμολογια πρωτης ταξης.

    Εδω προκυπτει ενα σοβαρο ερωτημα. Εως ποτε θα καλυπτουν τα χρεη οι μεγαλοι παγκοσμιοι επενδυτες της κερδοσκοπιας, ειτε αυτοι ειναι ασφαλειες ειτε συνταξιοδοτικα ιδρυματα; Διοτι και τα χρεη των βιομηχανικων χωρων της Ε.Ε., οπως και της γεωργικης και τουριστικης Ελλαδος, σε περιπτωση μιας νεας παγκοσμιας οικονομικησ κρισης θα διαλυθουν στον αερα της φουσκας που θα σκασει. Στην περιπτωση αυτη η πλειονοτητα των λαων της Ε.Ε. δεν εχει καμια πιθανοτητα να εξασφαλιση σε ικανοποιητικο βαθμο τις συνταξεις των πληθυσμων τους.

    Τιποτε δεν ηταν ποιο επικινδυνο για τους Μεγαλοαπατεωνες του χρηματος και των αλλων οργανισμων της απατης εαν πραγματι ο καθε ευρωπαιος πολιτης ηταν σε θεση να σκεφθεται μονος του και ανεξαρτητα χρησιμοποιωντας το μυαλο του μακρια απο την επιδραση των ΜΜΕ. Η δημιουργια της ευρωζωνης μειωσε μονο την ταχυτητα πτωσης της Ε.Ε. και τιποτε αλλο. Απο την ιδρυση της ευρωζωνης η οικονομικη αναπτυξη παραμενει εξαιρετικα χαμηλη ενω η ανεργια συνεχως αυξανεται. Οι υπευθυνοι του διεφθαρμενου οικοδομηματος της Ε.Ε. ειναι απλοι τιμαριωτες των Μεγαλοαπατεωνωνω του χρηματος και εκτελουν διαταγες. Τετοιοι ανθρωποι δεν μπορουν να διακατεχονται απο οραματα για μια δημοκρατικη Ε.Ε. του αυριον, που μονη της θα προγραμματιζει την μοιρα της.

    Η Ε.Ε. εχει συνεπως αναγκη απο ριζοσπαστικες αλλαγες σε ολους τους τομεις της. Πρωτιστως πρεπει ννα γνωριζει τι θελει! Μια με συνεπεια ανοιχτη οικονομικη πολιτικη ‘η μια ισχυρα με δικους της τονους οικονομικη και κοινωνικη πολιτικη; Εαν η σημερινη καταστασης της δεν αλλαξει κυνδυνευει να καταρρευση. Στην καταρρευση αυτη θα συμβαλλει αποφασιστικα η κατευθυνομενη πολυκοσμικοτητα της. Το γεγονος και μονο σημερα της καταχρησης του δικαιωματος ασυλιας και μετατροπης αυτου σε δικαιωμα μεταναστευσης μεταβαλλει ριζικα την δομη των πληθυσμων της.

    Με την κατευθυνομενη και χρηματοδοτουμενη μπασταρδοποιηση των λαων της Ε.Ε, υπο την αγιδα της «ευγενους ρατσας εκ χαριτος πνευματος» ελπιζει η ρατσα αυτη να αποκλειση καθε ανταγωνισμο απο αλλη ρατσα για την παγκοσμια κυριαρχια. Προκειται για ενα ονειρο θερινης νυχτος!

    Οι ψυχοπαθεις αυτοι ανθρωποι ποτε δεν θα κατανοησουν οτι ολοι οι ανθρωποι του πλανητη Γη ειναι συγκληρονομοι μιας μεγαλης, πλουσιας και ωραιας κληρονομιας, της παγκοσμιας ζωης και συμπασης της παγκαλου φυσεως.

    Οι ψυχοπαθεις αυτοι ανθρωποι δεν ειναι σε θεση ακομη να κατανοησουν οτι οσονδηποτε μεγαλη και εαν ειναι μια υλικη περιουσια ‘η μια κοινωνικη θεση, ειναι, μηδεν απεναντι στην δοξα και την ευτυχια,την οποια αυτη η τεραστια και θαυμαστη κληρονομια θα μπορουσε να τους δωση. Και αυτη την υλικη περιουσια, την ελαχιστης πραγματικης αξιας, την κλεπτουν οι ψυχοπαθεις Μεγαλοαπατεωνες απο τους συγκληρονομους τους και βρενθυονται γι’ αυτο. Πρεπει να ντρεπονται,, αφου ετσι περαν απο ψυχοπαθεις αποδεικνυονται μωροι και χυδαιοι!

    PD Dr.-Ing. Georg Chaziteodorou
    Bleibergweg 114, D-40885 Ratingen
    Tel.+Fax: 0049 2102 32513
    E-Mail: chaziteo@t-online.de
    09.11.2015

    Einen Kommentar schreiben / Γράψτε ένα σχόλιο

    Kommentar

    kachelmannwetter.com