Ή στραβός είναι ο γιαλός ή στραβά αρμενίζουμε
25.04.2024
  • Allgemein
  • Diktatur/Δικτατορία
  • Brain Drain
  • Balkan/Βαλκάνια
  • Bücher/Βιβλια
  • Medien/Μαζικά Μέσα
  • Minderheiten, Migranten/Μειονότητες, Μετανάστες
  • Kriege, Flüchtlinge/Πόλεμοι, Φυγάδες
  • Sprache/Γλώσσα
  • Gesellschaft, Meinung/Κοινωνία, Γνώμη
  • Nationalismus/Εθνικισμοί
  • Thema/Θέμα
  • Termine/Εκδηλώσεις
  • Geopolitik/Γεωπολιτική
  • Politik/Πολιτική
  • Terrorismus/Τρομοκρατία
  • FalseFlagOps/Επιχ. με ψευδή σημαία
  • Hellas-EU/Ελλάδα-Ε.Ε.
  • Wirtschaft-Finanzen/Οικονομία-Οικονομικά
  • Religion/Θρησκεία
  • Geschichte/Ιστορία
  • Umwelt/Περιβάλλον
  • Korruption/Διαφθορά
  • Reisen/Ταξιδιωτικά
  • Musik/Μουσική
  • Kunst/Τέχνη, Λογοτεχνία
  • Küche/Κουζίνα
  • kachelmannwetter.com
    Εδω διαβαζετε τις καινουργιες  ελληνικες και γερμανικες εφημεριδες
    Hier lesen Sie  griechische  und deutsche Zeitungen 

    Λόγος και αντίλογος


    Δρ. Εμμανουήλ Σαρίδης

    Είναι καλο να βγάζουμε οι ίδιοι τα μάτια μας αντί να σφιχτούμε όλοι μας σαν μια γροθιά δημιουργώντας έτσι ένα ισχυρό κράτος; Πότε θα καταλάβουμε, ότι οι αλληλοσπαραγμοί είναι η στρατηγική του Ηγεμόνα, που μας κρατά έτσι δέσμιους στο σύστημα που δημιούργησε;


    O Πλάτων Κωνσταντίνος Κανελλόπουλος, εκδότης του ιστολογίου arxaiaithomi.gr, έγραψε ένα άρθρο με τον τίτλο „Η γη σε άμεσο κίνδυνο, ο εχθρός της γής και του ανθρώπου λεγετε…“ (αν παρα τα 53 χρόνια που ζώ στην Γερμανία δεν ξέχασα τα ελληνικά μου, το σωστό θάπρεπε να είναι λέγεται, αλλά δεν είναι αυτό το πρόβλημα). Το πρόβλημα είναι το υστερόγραφο με το οποίο κλείνει το άρθρο του και το οποίο έχει ως εξής:

    Υστερόγραφο:Κύριε Σαρίδη και κύριε Γιαλτουρίδη καλά περνάτε, γιατί φτύνετε τους ετοιμοθάνατους πατριώτες σας;;;;
    Διαπιστώνω με λύπη ότι χορτάτοι και έχοντες πέρα βρέχει!
    Μιλάνε για σταθερότητα και ότι αυτή την εξασφαλίζει ένα να από τα πιόνια της προδοσίας Ο Σαμαράς, λοιπόν όποιος είναι έξω από το χορό πολλά τραγούδια λέει. Όταν δεν έχεις να πάρεις ψωμί, όταν δεν έχεις φάρμακα, όταν αυτοκτονούν και κλείνουν σπίτια καθημερινά, όταν δεν σιτίζεσαι μαζί με τα εγγόνια σου και ξέρεις τι πρεσβεύει αυτή η βουλή για την συνέχεια των θανατηφόρων μέτρων που έχει υποσχεθεί να εφαρμόσει, τότε λες που ζείτε φίλοι μου σε γυάλινο κλουβί;;;Στην γη υπήρξαν και υπάρχουν δυο μεγάλα εγκληματικά πολιτικά συστήματα, ένα φανερό και ένα κρυφό, δούρειος ίππος.
    Ο καπιταλισμός είναι το ένα τέρας το οποίο το γνωρίζουμε και το άλλο είναι ο κομμουνισμός ο δούρειος ίππος, ο προδότης της εργατικής τάξης και μαζί με την εκκλησία διαμελίζουν και διαφθείρουν ότι καλό πάει να γεννηθεί από τον λαό!Όλοι οι καλοφαγωμένοι και έχοντες λένε ξεδιάντροπα είσαι αναλώσιμος, μη μιλάς και αν πεθάνουν μερικές χιλιάδες ακόμα δεν τρέχει τίποτα, αρκεί να μείνουν αλώβητοι οι έχοντες δολοφόνοι σας, νηστικοί υποσιτισμένοι πεθάνετε δεν μπορούμε να κάνουμε για εσάς τίποτα!Η χώρα χρειάζεται σταθερότητα και ένα από τα πιόνια της προδοσίας Ο Σαμαράς μπορεί να σας παρέχει ήσυχο θάνατο‼
    Όχι αγαπητέ φίλε Σαρίδη να χυθεί αίμα, να μην μείνει  τίποτα όρθιο να νιώσουν όλοι την αδικία και δυστυχία αθώων και τίμιων ανθρώπων που τους καταδίκασαν σε δυστυχία και θάνατο. Κύριοι ή θα γίνει επανάσταση να χυθεί αίμα να ξεπλυθεί η προδοσία, ή να πεθάνουμε όλοι για να πληρώσουμε το τίμημα της ελευθερίας!
    ΠΛΑΤΩΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

    Το διάβασα, το ξαναδιάβασα και ακόμη να συνέλθω.

    Πρώτα γιατί ποτέ δεν εφτυσα συμπατριώτες μου, απορώ δε, που βρήκε ο Πλάτων Κωνσταντίνος Κανελλόπουλος κάτι τέτοιο στα γραφτά μου.

    Και μετά, γιατί θεωρεί εμένα και τον Γιώργο Γιαλτουρίδη χορτάτους και έχοντες. Δεν γνωρίζω την οικονομική κατάσταση του Γιαλτουρίδη αλλά στην δική μου περίπτωση κάνει ένα τραγικό λάθος, εκτός και αν με θεωρεί σαν πλούσιο και χορτάτο με τα 450 Ευρώ που παίρνω τον μήνα σαν σύνταξη απο τον γερμανικό ασφαλιστικό φορέα και τα 45 Ευρώ που παίρνω απο το ΙΚΑ (και τα οποία, λόγω κάποιων μπερδεμάτων που έχει το ίδρυμα αυτό, μου τα έκοψε απο τον περασμένο Ιούλιο). Και πέραν αυτών δεν παίρνω απο πουθενά ούτε δεκάρα, εκτός πια και αν με μπερδεύει με τους εκατοντάδες επαναστάτες μπλογκατζήδες, που για τις φασαρίες που δημιουργούν με τα γραπτά τους παίρνουν τα τριάκοντα αργύρια του φιλεύσπαχνου Σόρος.

    Ας δούμε όμως πρώτα τι προκάλεσε την μήνι του Πλάτωνος Κωνσταντίνου Κανελλόπουλου. Και αυτό είναι η παρέμβαση μου σε μια συζήτηση για την τρέχουσα πολιτική, που έχει ως εξής:

    Date: Sun, 8 Jun 2014 17:26:19 +0200
    From: info@berlin-athen.eu
    To: makrinitsa@hotmail.com; kostas@arxaiaithomi.gr; chaziteo@t-online.de; georgiosadamopoulos@yahoo.com; ggialtouridis@hotmail.com
    Subject: Re: FW: Πρθ: ΣΑΜΑΡΑΣ
    Εδώ και καιρό βρίσκεται εν εξελίξει η εκστρατεία αποδόμησης του Σαμαρα, απο όλα τα ΜΜΕ, αριστερά, κεντρώα ακόμη και δεξιά. Και κανείς δεν σκεφτεται, τι θα γίνει, αν μετα τον Σαμαρα θα εκλεγεί ο Τσίπρας, όπως προβλέπει το σχέδιο των Περιούσιων. Οι περισσότεροι νομίζουν, ότι αν φύγει ο Σαμαράς έγινε η ποθητή επανάσταση.
    Αχ, αχ, αχ, μακάρι νάταν έτσι, δυστυχώς δεν είναι. Με τον Τσίπρα θα χειροτερέψουν τα πράγματα.
    Και τότε, θα πεί κανείς, να μείνει ο Σαμαράς, που μας πουλάει στους ξένους; Αυτή όμως είναι μια λάθος τοποθέτηση του προβλήματος. Η αλλαγή δεν θα έρθει, αν βγάλουμε τον έναν υπάλληλο του Ηγεμόνα και βάλουμε τον άλλο, που ο ίδιος ο Ηγεμόνας φροντίζει να φαίνεται ελπιδοφόρος και σημαιοστολισμένος. Γι‘ αυτό το να χτυπάμε τον Σαμαρά δεν έχει κανένα νόημα, γιατί θα βγεί ο Τσίπρας. Αυτός θα μας σώσει; Ας προβληματισθούμε λίγο επ αυτού.

    Πάμε πίσω στο Υστερόγραφο του Πλάτωνος Κωνσταντίνου Κανελλόπουλου. Όπου αποκαλεί εμένα και τον Γιαλτουρίδη δύο χορτάτους και έχοντες και λέει ότι για μας „πέρα βρέχει!“. Και επειδή τον Γιώργο Γιαλτουρίδη τον γνωρίζω μόνο απο αυτά που έγραψε, και πολύ καλά έκανε, για τις απατεωνίες του Αρτέμη Σώρρα, να πώ, ότι για μένα με αυτά που γράφει για τον καπιταλισμό παραβιάζει ανοιχτές θύρες. Αν έκανε τον κόπο να ρίξει μια ματιά στα γραπτά μου στο www.berlin-athen.eu και στις κατηγορίες „Pολιτική“, „Γεωπολιτική“, „Συνωμοτικά“ κ.λπ., θα διαπίστωνε. ότι με τα θέματα αυτά ασχολούμαι εδώ και δεκαετίες. Δεν ταιριάζει λοιπόν να μου κάνει μαθήματα για τέτοια θέματα, έλα μπαμπά κ.λπ.

    Είναι όμως και κάτι άλλο εξ΄ίσου σοβαρό. Γράφει ο Πλάτων Κωνσταντίνος Κανελλόπουλος: „Όχι αγαπητέ φίλε Σαρίδη να χυθεί αίμα, να μην μείνει  τίποτα όρθιο να νιώσουν όλοι την αδικία και δυστυχία αθώων και τίμιων ανθρώπων που τους καταδίκασαν σε δυστυχία και θάνατο. Κύριοι ή θα γίνει επανάσταση να χυθεί αίμα να ξεπλυθεί η προδοσία, ή να πεθάνουμε όλοι για να πληρώσουμε το τίμημα της ελευθερίας!“

    Τι να πώ; Στην σημερινή Ελλάδα όλοι εκείνοι που τα πιάνουν απο τον Σόρος, τα ξένα υπουργεία και τις ξένες υπηρεσίες παντός είδους μιλάνε για επαναστάσεις και αίματα. Επαναστάσεις και αίματα όχι μόνο στην Ελλάδα, αλλά και σε πολλές άλλες χώρες, το Μαρόκο, την Λιβύη, την Αίγυπτο, την Συρία, την Ουκρανία πιο πρόσφατα. Πρόκειται για τις παρδαλές επαναστάσεις, για τις οποίες έχω γράψει πάμπολα άρθρα, που δυστυχώς λόγω της μικρής εμβέλειας που έχει το ιστολόγιο μου δεν φτάνουν τον πολύ κόσμο. Τον φτάνουν όμως τα επαναστατικά και καλοπληρωμένα ιστολόγια, ελληνικά και ξένα, ιδίως τα μεγάλα, Facebook, Twitter και άλλα τέτοια όργανα του Σατανά, δηλαδή των μυστικών υπηρεσιών, που συλλέγουν τα επαναστατικά της ξεσηκωμένης νεολαίας και κάνουν το προφίλ της, για να ξέρουν „ποιό κουμπί θα πατήσουν“ για να εντατικοποιήσουν τις επαναστάσεις για την αλλαγή καθεστώτος, δηλαδή την αποκαθήλωση κάποιου μη βολικού για τον Ηγεμόνα ηγέτη και την ανάρτηση ενός άλλου, που θα του κάνει καλύτερα τη δουλειά του. Δηλαδή μετα την „επανάσταση“ θα εγκαταστήσουν πάλι έναν δικό τους, όπως και σ‘ αυτήν που γίνεται σήμερα στην Ελλάδα, όπου αντι για τον Σαμαρά, θα βάλλουν τον Τσίπρα.
    Κύριε Πλάτων Κωνσταντίνε Κανελλόπουλε, το να γκρεμίσεις κάτι είναι ευκολο, παίρνεις τον μπαλτά, την πένα ή το πληκτρολόγιο και αρχίζεις να κοπανάς. Κάνοντας τα όλα λαμπογυάλια, στάχτη και πούλβερη που λέμε. Και μετα τι κάνεις; Επειδή δεν έχεις κάνενα πρόγραμμα, παρα μόνο ιδέες και έπεα πτερόεντα, ξαναρχίζεις απο την αρχή. Με τα ίδια φθαρμένα υλικά και με την ίδια μέθοδο οικοδομής, να, κάτι σαν την χθεσινή αναδόμηση της κυβέρνησης Σαμαρά. 200 χρόνια το ίδιο κάνουμε στην Ελλάδα, Και με τα μυαλά που κουβαλάμε, υα ίδια θα κάνουμε και στα επόμενα 200 χρόνια.
    Αυτό στο σπίτι μας το λέγαν ραβε ξύλωνε, δουλειά να μη σου λείπει. Γιατί θεωρητικά το ξήλωμα ή γκρέμισμα είναι σωστό, γκρεμίζω το ερείπιο και χτίζω κάτι καινούργιο. Όμως στην Ελλάδα, ιδίως μετα την δεκαετία του 50, έχουμε γίνει πραγματικοί μαστροχαλαστήδες, παράδειγμα, γκρεμίσαμε τις ωραίες πόλεις και τα χωριά μας και χτίσαμε τσιμεντόκουτα που λέγονται πολυκατοικίες και κάναν τις πόλεις μας ακατοίκητες. Γιατί δεν υπήρχε σχέδιο πόλεως.

    Εσύ, κύριε Πλάτων Κωνσταντίνε Κανελλόπουλε, τι σχεδιο έχεις για την μετα το γκρέμισμα εποχή; Έχεις ένα σχέδιο με βάσεις και όχι με κάποιες θεωρίες, φαντασιώσεις ή κούφιες ελπίδες; Ακούω. Αν μου το πείς, θα πάρω κι‘ εγώ έναν μπαλτά και θ‘ αρχίσω να γκρεμίζω. Πρώτα όμως να μου φανερώσεις το πραγματοιποιήσιμο σχέδιό σου.

    Einen Kommentar schreiben / Γράψτε ένα σχόλιο

    Kommentar

    kachelmannwetter.com