Ή στραβός είναι ο γιαλός ή στραβά αρμενίζουμε
24.04.2024
  • Allgemein
  • Diktatur/Δικτατορία
  • Brain Drain
  • Balkan/Βαλκάνια
  • Bücher/Βιβλια
  • Medien/Μαζικά Μέσα
  • Minderheiten, Migranten/Μειονότητες, Μετανάστες
  • Kriege, Flüchtlinge/Πόλεμοι, Φυγάδες
  • Sprache/Γλώσσα
  • Gesellschaft, Meinung/Κοινωνία, Γνώμη
  • Nationalismus/Εθνικισμοί
  • Thema/Θέμα
  • Termine/Εκδηλώσεις
  • Geopolitik/Γεωπολιτική
  • Politik/Πολιτική
  • Terrorismus/Τρομοκρατία
  • FalseFlagOps/Επιχ. με ψευδή σημαία
  • Hellas-EU/Ελλάδα-Ε.Ε.
  • Wirtschaft-Finanzen/Οικονομία-Οικονομικά
  • Religion/Θρησκεία
  • Geschichte/Ιστορία
  • Umwelt/Περιβάλλον
  • Korruption/Διαφθορά
  • Reisen/Ταξιδιωτικά
  • Musik/Μουσική
  • Kunst/Τέχνη, Λογοτεχνία
  • Küche/Κουζίνα
  • kachelmannwetter.com
    Εδω διαβαζετε τις καινουργιες  ελληνικες και γερμανικες εφημεριδες
    Hier lesen Sie  griechische  und deutsche Zeitungen 

    Μέσα εκβιαστικού εξαναγκασμού

    Γ. Θ. Χατζηθεοδωρου

    Η τυφλότητα των σημερινών πολιτικών που ασκούν εξουσία στην Γερμανία και την Ευρωπαϊκή Ένωση και η ανηθικότητα των αυστηρών όρων τους ως μέσα εκβιαστικού εξαναγκασμού κατα της Ελλάδος

     

     

    Η πολιτικη ενός μελος κρατος της Ε.Ε., η οποια καθωριζεται από τους σημερινους πολιτικους που ασκουν εξουσια στην Γερμανια και στην Ε.Ε., αποτελει βαναυση παραβαση της ανεξαρτησιας και ακεραιοτητας του εκαστοτε λαου και επιπλεον παραβαινει και το ισχυον Δικαιο. Ένα μελος κρατος της Ε.Ε., ως π.χ. η Ελλας, στην οποιαν παραχωρουν δανεια οι άλλες χωρες μελη της Ε.Ε. ‘η δανεια που παραχωρουνται από Fonds τριτων χωρων της Ε.Ε. και γινονται δεκτα από την Ελλαδα διοτι δεν μπορει να χρηματοδοτηθη από εσωτερικες οικονομικες δυναμεις, από φορους ‘η δανεια και από τις «Αγορες» , δηλαδη διοτι δεν είναι πλεον ικανος δανειοληπτης για να λαμβανει δανεια με λογικους ορους και ως εκ τουτου εχασε την δανειοληπτικη της πιστη. Οι αυστηροι οροι της Ε.Ε. προς την Ελλαδα για μεταρρυθμισεις, δεν είναι μονο μη αποδοτικοι, αλλα και αντιξοοι της κυριρχιας της και συνεπως αντιξοοι του Δικαιου και περιφρονουν την δημοκρατικη αρχη της ελευθεριας. Οι οροι αυτοι κάθε άλλο παρα προωθουν την οικονομικη αναπτυξη της Ελλαδος. H πραξικοπηματικη ψηφιση του 3ου Μνημονιου την 15.07.2015 από την κοινοβουλευτικη χουντα τον ΣΥΡΙΖΑ με την υποστηριξη της Ν.Δ., ΠΑΣΟΚ που ψηφισαν ως γνωστο τα Μνημονια 1 και 2 και ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ προτεκταριοποιηται τελεσιδηκα η χωρα μας και εξαθλιωνεται πλεον μονιμα ο ελληνικος λαος. Με το ως ανω Μνημονιο ξηλωνεται συθεμελα κάθε κοινωνικη παροχη στους Ελληνες, από το συνταξιοδοτικο και το ασφαλιστικο εως την υγεια και παιδεια, ξεπουλουνται ολοι οι πλουτοπαραγωγικοι ποροι της πατριδας μας και θεσμοποιουνται ως ιδιοκτησια των καθαρματων της Ε.Ε., από τα δημοσια ταμεια εως τα λιμανια, τα αεροδρομια και αλλα πολλα.

    Η Ελλας όμως ως μελος της ευρωζωνης και της Ε.Ε. ειχε δικαιωματα για οικονομικη βοηθεια χωρις ορους. Η τοσο πολύ γνωστη αμοιβαιοτητα των αποδοσεων και ανταποδοσεων είναι αυτή που δημιουργησε την αντιξοοτητα των ηθων, τα μεσα του εκβιαστικου εξαναγκασμου κατά της Ελλαδος, την εκμεταλλευση της αναγκης του κρατους για εκβιαστικη μεταβολη του πολιτικου συνταγματος και για την απωλεια της ανεξαρτησιας αυτου.

    Εάν παντοτε καποιος από τους ασκουντες εξουσια πολιτικους της Γερμανιας και Ε.Ε. ξεφυγει στο ονομα καποιο «Κομματος» από την χαραχθεισα γραμμη των θυγατερων και υιων του Αβρααμ ‘η επιθυμει να δικαιολογηθη για την παραβαση του αυτή, γελειοποιηται από τους εκλεκτους του Γιαχβε, παραμεριζεται στην ακρη, χανει την αυθεντια του και δεχεται σκληρη κριτικη.

    Κάθε χωρα στοχευει να εξασφαλιση το ευζην, την εσωτερικη και εξωτερικη ασφαλεια των πολιτων της, μια δικαια κατανομη των αγαθων της και ανταποκρουει κάθε προσπαθεια από οιονδηποτε για επιβολη της ανεξαρτησιας της. Το φαινομενο π.χ. του δαιμονικα αρρωστου νυν υπουργου οικονομιας της Γερμανιας κατά της Ελλαδος δεν μπορει να αποκρυφθη και δεν παρανοηται. Ο ανθρωπος αυτος είναι πιστος υπηρετησης του διεθνους πολιτικου σιωνισμου και υπευθυνος για την λεηλασια της Ανατολικης Γερμανιας. Γι’ αυτό αλλωστε καθεται στο αναπηρικο του καροτσακι…Ο σκληρος εκβιασμος των με τυφλοτητα πασχοντων πολιτικων της Γερμανιας και Ε.Ε. σε βαρος της αριστερης (;) ελληνικης κυβερνησης του μαχαλομαγκα της Αθηνας κ. Αλεξη Τσιπρα, συνοδευομενος με τις δηθεν τρομερες επιπτωσεις του «Grexit», στοχο ειχε τον εκφοβισμο και την αποβλακωση του ελληνικου λαου. Ο εκβιασμος όμως αυτος εξαναγκασεν τον ελληνα Πρωθυπουργο να κυβερνα από την 16.07.2015 με μια κυβερνηση μειοψηφιας στηριζομενος στις ψηφους των κυριων υπευθυνων της οικονομικης καταστροφης της Ελλαδος, δηλαδη στους ψηφους των ρουφιανων της Ν.Δ. και του ΠΑΣΟΚ και ισως και στους ψηφους του νεου φιλελευθερου κομματος To Potami», δηλαδη του κομματος που χρηματοδοτει ο γνωστος σιωνιστης George Sorros. Με τον τροπο αυτό ισοπεδωνεται κάθε ευκαιρια για να παταχθη η κλεπτοκρατια στην Ελλαδα μαζι με με τους διεφθαρμενους της πολιτικης καστας της Ν.Δ. και του ΠΑΣΟΚ. Και αυτους τους πολιτικους απαταιωνες της Ελλαδος στηριζουν οι πολιτικοι απατεωνες της Γερμανιας και της Ε.Ε.

    Για τους πολιτικους απατεωνες της Ε.Ε. ηρθε η αναμενωμενη ωρα προωθησης στην Ελλαδα μιας νεας προδοτικης κυβερνησης της ετσι ονομασθεισης κυβερνησης εθνικης σωτηριας. Τι γινεται όμως εάν τα σχεδια των απατεωνων της Γερμανιας και της Ε.Ε. αποτυχουν και η αποχωρηση της Ελλαδος από την Ευρωζωνη και από την Ε.Ε. γινει μια πραγματικοτητα. Τι γινεται επισης εάν η Ε.Ε. δια της προσωρινης ‘η και για της τελικης αποχωρησης της Ελλαδος από την Ευρωζωνη δεν ισχυροποιηθει αλλα γινει η απαρχη ενός συμπτωματος που θα οδηγησει στην τελικη καταρρευσης της; Η αποχωρηση της Ελλαδος από την ευρωζωνη και από την Ε.Ε. με μονομερη διαγραφη του δημοσιου χρεους και η επιστροφη στο εθνικο νομισμα μας με ακυρωση ολων των δανειακων συμβασεων, Μνημονιων και σχετικωβν νομων μετα το 2010, με ααλλοτριωση χωρις αποζημιωση κάθε κοινου αγαθου που εχει περιελθει στην ιδιοκτησια των καθαρματων της Γερμανιας και της Ε.Ε. είναι οι προ’υ’ποθεσεις για την αποκτηση μιας οικονομικης αυτοδυναμιας.

    Η ολικη τυφλοτητα των υπευθυνων της Γερμανιας και της Ε.Ε. σχετικα με την πιστη τους για ολοκληρωση, που οδηγει στην παραλυσια της Ε.Ε. είναι κατι το πρωτογνωρο. Εντομεταξυ εδειξε το ελληνικο οικονομικο προβλημα ότι η ετσι ονομασθεισα ενοποιηση της Ευρωπης δεν βοηθα πλεον την Ε.Ε. αλλα την βλαπτει. Ειδικα η κλεπτοκρατια της Ελλαδος αποτελουμενη από διαφορους πολιτικους της Ν.Δ. και του ΠΑΣΟΚ συμπεριφερθηκε αντιξοα προς τα χρηστα ηθη και από κοινου με τους χρηματοδοτες, τραπεζες, κρατη κ.α. επροδωσε     τον ελληνικο λαο. Τα εγχωρια καθαρματα εκμεταλλευομενα την αντιπροσωπευτικη τους ιδιοτητα στο ελληνικο κοινοβουλιο ξεπουλησαν τα παντα από τον δημοσιο πλουτο και κατεκλεψαν τους Ελληνες. Τα 314 δισεκατομμυρια ευρω χρεος δεν εδοθει για τις συνταξεις των Ελληνων αλλα για να πληρωθουν οι τοκοι στις τραπεζες της Ε.Ε. Μεσω της διαφορας των επιτοκιων μεταφερονται αδιακοπα τεραστια χρηματικα ποσα από την πατριδα μας προς την Γερμανια. Ως εκτουτου το δημοσιο χρεος της Ελλαδος (180 % του ΑΕΠ) είναι «επαχθες», δηλαδη «παρανομο» και «μη βιωσιμο» και δεν χρειαζεται κατά τον γερμανο οικονομολογο και καθηγητη Αλβρεχτ Σαχσνειδτερ να αποπληρωθη, διοτι αυτό είναι προ’ι’ον λεηλασιας του δημοσιου πλουτου από συντεχνιες, συνεταιρισμους, συνδικαλιστικα σωματεια, δημοσιες επιχειρησεις και κρατικοδιαιτους επιχειρηματιες της Ν.Δ. και του ΠΑΣΟΚ με συνεργεια των Μεγαλοαπατεωνων της εσπεριας. Η μη βιωσιμοτητα του ελληνικου χρεους ηταν γνωστη σ’ αυτους που αναγκασαν τους Ευρωπαιους να   πληρωσουν αυτό το χρεος πριν αυτό συμβει. Μηνυσεις πρεπει να κατατεθουν στο διεθνες δικαστηριο της Χαγης κατά της κυριας Μερκελ, Σαρκοζι, Σο’ι’πλε, Μπαροζο, Καν, κυριας Λαγκαρντ, Τρισε κ.α. Ο δεσμος της ελληνικης κλεπτοκρατιας εδωσε την 15.07.2015 μαζι με τους χρησιμους ηλιθιους του ΣΥΡΙΖΑ τον υπερ παντων αγωνα για την τελικη καταρρευση της πατριδας μας όπως προγραμματισθηκε από τους ως ανω απατεωνες. Σε συνεργασια με τα πολιτικα καθαρματα της Γερμανιας και της Ε.Ε. που ασκουν σημερα εξουσια, η καταρρευση της πατριδας μας θα αφησει αθικτους ολους τους μηχανισμους της διαφθορας και θα ενισχυσει ακομη ποιο πολύ τις εξουσιες των συντεχνιων. Ο μαχαλομαγκας των Αθηνων Αλεξης Τσιπρας εξεπληρωσε την αποστολη του και μπορει αθικτος να φυγη….Η κλεπτοκρατια της Ελλαδος, της Γερμανιας και της Ε.Ε. θριαμβευσε…..Ο ηλιθιος ελληνικος λαος ξανασκλαβωθηκε για πολλες δεκαετιες. Είναι τοσο αποβλακωμενος και αμορφωτος που δεν κατανοει το παραμικρο από αυτά που εξελισσονται σε βαρος του με την αναλγησια και απανθρωπια των Γερμανων. Η σημερινη ελληνικη πορεια και ηθικη υποθηκευει το μελλον των ερχομενων γενεων και συνεχιζει να αναλωνεται σε προτωγονα ζω’ι’κα παθη, σε απολυτα αχρηστα πραγματα για την ολιγοχρονη ζωη των ελληνων πολιτων.

    Οσο και για τις Ενοπλες Δυναμεις και τα Σωματα Ασφαλειας που σε άλλες εποχες θα συμπαραστεκονταν τον ελληνικο λαο, αυτές και αυτά δεν εχουν πλεον «αρχυδια»…Τα εχει αποκοψει ο διεθνης πολιτικος σιωνισμος σε συνεργεια με το ΝΑΤΟ.

    Εγκλημα της Γερμανιας και της Ε.Ε. κατά της ανθρωποτητας αποτελει η μεθοδευση που οδηγει την εθνικη οικονομια της Ελλαδος στην κατασροφη και τον ελληνικο λαο στην υποταγη, στην ανθρωπιστικη κριση και στις αυτοκτονιες.

    Η Ελλας οφειλεν να ειχε δηλωσει ηδη «πτωχευση» και να εξαναγκαση ολους τους πιστωτες της να διαγραψουν τα χρεη της. Η οικονομικη κατασταση της Ελλαδος δεν μπορει να λυθη  από μια Ε.Ε. στην οποια κυριαρχει κατ’ εντολη των θυγατερων και υιων του Αβρααμ, η Γερμανια. Η καταρρευση της Ελλαδος μαζι με το αδειασμα της Δημοκρατιας στην Ουγκαρια, την ανικανοτητα αντιμετωπισης του μεταναστευτικου προβληματος, τις τασεις εγκαταλειψης της Ε.Ε. από την Μεγαλη Βρεταννια, η δικαια ενισχυση των ακροδεξιων πολιτικων κινηματων που σκοπευουν στην εξουσια της Ε.Ε. και ικανοποιουν ετσι την Ρωσια, είναι χαρακτηριστικες ενδειξεις για την τραγικη σημερινη κατασταση της Ε.Ε. λιγο προ της καταρρευσης της. Και για την κατασταση αυτή κυριος υπευθυνος είναι η Γερμανια. Η χωρα αυτή πολύ ευκολα ξεχασε την κατά το μεγαλυτερο μερος διαγραφη των χρεων της στις χρονικες περιοδους 1924, 1929, 1932 και 1953. Μαζι με τις άλλες χωρες υαινες της βορειας ευρωπης ιστορικα δεν ανηκει στην Ευρωπη. Αυτος είναι ο λογος που πρεπει να εκτοπισθουν απ’ αυτην. Μια νεα Ε.Ε. με τις περιξ της Μεσογειου θαλασσης χωρες (Ελλαδα, Τουρκια. Συρια, Λιβανος, Ισραηλ, Παλαιστιμη, Αιγυπτος, Λιβυη, Τηνυσια, Αλγερια, Μαροκο, Ισπανια, Γαλλια, Ιταλια, Κροατια, Βοσνια και Αλβανια) χωρις ένα ενιαιο νομισμα και με εθνικοποιημενες εκαστοτε των κεντρικων τραπεζων της, θα ειχε μεγαλυτερες πιθανοτητες επιβιωσης για το «ευζην» των κρατων μελων της απ’ ότι η σημερινη Ε.Ε. με την δηθεν ανεξαρτητη ΕΚΤ.

    PD Dr.-Ing. Georg Chaziteodorou
    Bleibergweg 114, D-40885 Ratingen
    Tel.+Fax: 0049 2102 32513
    E-Mail: chaziteo@t-online.de
    16.07.2015

    Einen Kommentar schreiben / Γράψτε ένα σχόλιο

    Kommentar

    kachelmannwetter.com