Ή στραβός είναι ο γιαλός ή στραβά αρμενίζουμε
24.04.2024
  • Allgemein
  • Diktatur/Δικτατορία
  • Brain Drain
  • Balkan/Βαλκάνια
  • Bücher/Βιβλια
  • Medien/Μαζικά Μέσα
  • Minderheiten, Migranten/Μειονότητες, Μετανάστες
  • Kriege, Flüchtlinge/Πόλεμοι, Φυγάδες
  • Sprache/Γλώσσα
  • Gesellschaft, Meinung/Κοινωνία, Γνώμη
  • Nationalismus/Εθνικισμοί
  • Thema/Θέμα
  • Termine/Εκδηλώσεις
  • Geopolitik/Γεωπολιτική
  • Politik/Πολιτική
  • Terrorismus/Τρομοκρατία
  • FalseFlagOps/Επιχ. με ψευδή σημαία
  • Hellas-EU/Ελλάδα-Ε.Ε.
  • Wirtschaft-Finanzen/Οικονομία-Οικονομικά
  • Religion/Θρησκεία
  • Geschichte/Ιστορία
  • Umwelt/Περιβάλλον
  • Korruption/Διαφθορά
  • Reisen/Ταξιδιωτικά
  • Musik/Μουσική
  • Kunst/Τέχνη, Λογοτεχνία
  • Küche/Κουζίνα
  • kachelmannwetter.com
    Εδω διαβαζετε τις καινουργιες  ελληνικες και γερμανικες εφημεριδες
    Hier lesen Sie  griechische  und deutsche Zeitungen 

    Μεταξύ πανούκλας και χολέρας

    Δρ. Γ. Θ. Χατζηθεοδωρου

    Η Ελλάς χαροπαλεύει μεταξύ της „πανούκλας“ (της δικτατορίας των Τραπεζών) και της „χολέρας“ του Εθνικισμού

     

     

    Ποιοι δημιουργησαν την σημερινη κριση χρεους στην Ε.Ε.;

    Οι ιδιοι ανθρωποι που μεσα σε λιγοτερο από έναν αιωνα κατεκτησαν κυριολεκτικα τις ΗΠΑ, λεηλατησαν τα κερδη της παραγωγης και της εργασιας των αμερικανω και με αυτά εξαγορασαν την ιδια την περιουσιαν αυτων και εφεραν την χωρα υποδοχης τους στο χειλος του γκρεμου με ένα χρεος που φθανει σημερα γυρω στα 20 τρισεκατομμυρια δολαρια. Ότι υπαρχει και δεν υπαρχει σημερα στις ΗΠΑ ανηκει στις ιδιωτικες τραπεζες των ανθρωπων αυτων, ακομη και η δηθεν ομοσπονδιακη κεντρικη τραπεζα των ΗΠΑ FED, η οποια τυπωνει το «μεσον» των ανθρωπων αυτων για να κατακτανε τα παντα…και το οποιο «ακομη» ονομαζουν δολαριο.

    Ποιο είναι το ιδιαιτερο χαρακτηριστικο εκεινο που δινει στους ανθρωπους αυτους, δηλαδη στην «ευγενη ρατσα εκ της χαριτος του πνευματος» την τεραστια υπεροχη και τους κανει ακαταμαχητους; Η ιστορια τους, η φιλοσοφια τους και οι τροποι ενεργειας τους δειχνουν, ότι χωρις τυψεις συνειδησεως και υποσυνειδητου, που τους λειπει, και ως θεοπαιχτες και αδιστακτοι και σκληροι απατεωνες και εκβιαστες κινουνται με ανεση μεταξυ νομιμοτητας και παρανομιας και λειτουργουν ως κοινωνικη μαστιγα, που απειλει με θανατο την κοινωνια της υποδοχης και ανοχη τους…Στην Ελλαδα π.χ. (όπως περγραφεται σε αρθρο που δημοσιευθηκε στην Iστιοσελιδα (http://thesecretrealtruth.blogspot.com/2014/07/blog-post 6883.html) απαλλασσονται με νομο του ελληνικου κρατους της καταβολης κάθε φορου στο ελληνικο δημοσιο ολοι οι εβρα’ι’κης καταγωγης Ελληνες υπηκοοι και ολες οι εβρα’ι’κων συμφεροντων γνωστες βιομηχανιες που λειτουργουν στην Ελλαδα και δεν πληρωνουν κανεναν φορο! Με βαση το υπ’ αριθμον 182 Προεδρικο Διαταγμα (22.03.1978), βασει του οποιου το Κεντρικο Ισραηλινο Συμβουλιο (ΚΙΣ), ως Νομικο Προσωπο Δημοσιου Δικαιου (!) εχει και ασκει δικαιωματα, τα οποια μονο το Ελληνικο κρατος κατεχει. Το Προεδρικο αυτό Διαταγμα εχει ως εξης:

    «Το ΚΙΣ της Ελλαδος δικαιουται να εισπραττη φορους, για δικη του χρηση, από τους Εβραιους που διαμενουν στην Ελλαδα, αντι του ελληνικου κρατους»!

    Με αλλα λογια:

    Κανενας Εβραιος δεν πληρωνει φορο στο ελληνικο δημοσιο, αλλα μονο στο ΚΙΣ! Επειδη όμως ο νομος αργοτερα «επεκταθηκε», αποφασισθηκε πως και οι χριστιανοι που μετεχουν στο ΚΙΣ απαλλασσονται της καταβολης φορων στο ελληνικο δημοσιο. Το ΚΙΣ περαν του γεγονοτος ότι μπορει να δεχεται περιουσιες εβραιων και να φορολογη αυτους, αντικαθιστωντας το ελλαδικο κρατος, γεγονος πρωτοφανες, είναι παραλληλα απαλλαγμενο και το ιδιο από την καταβολη φορων, οσον αφορα τη διαχειρηση των πορων του. Επιπλεον το ΚΙΣ δεν καταβαλλει κανεναν φορο στο ελλαδικο κρατος για την αποκτηση, δωρεα, αγορα, οποιασδηποτε κινητης ‘η ακινητης περιουσιας, ενώ παραλληλα δικαιουται να εισαγη αδασμολογητα προ’ι’οντα προς εβρα’ι’κη χρηση.

    Κατ’ επεκταση το ΚΙΣ εχει συγροτησει όπως προκυπτει από τον εσωτερικο του κανονισμο, έναν αυταρκη και αυτοδιοικουμενο οργανισμο που επεκτεινεται σε ολους τους νομοθετικους, αστυνομικους, δικαστικους, διοικητικους, θρησκευτικους, εκπαιδευτικους, οικονομικους, κ.α. τομεις, υποδομη η οποια απαιτειται για λειτουργια ενός ανεξαρτητου κρατους. Τα προνομια τα οποια εχουν παραχωρηθει από το ελληνικο κρατος στο ΚΙΣ είναι παρανομα και αντισυνταγματικα, αφου με τον συγκεκριμενο κανονισμο του ΚΙΣ, αυτοβουλως εχει δημιουργηθει ένα «κρατος εν κρατη» απο την ελληνικη εβρα’ι’κη κοινοτητα. Και μαλιστα, αυτό το «κρατος» δεν μετεχει σε καμια υποχρεωση εναντι του ελληνικου κρατους και απλα εισπραττει χωρις ποτε να αποδιδη τιποτε προς το ελληνικο δημοσιο….!

    Θα ειχε ιδιαιτερο ενδιαφερον να πληροφορουθουμε ποσοι βουλευτες του ελληνικου Κοινοβουλιου και ποσα ατομα ολων των λειτουργειων του ελληνικου κρατους είναι Ελληνες πολιτες εβρα’ι’κης καταγωγης και δεν πληρωουν φορους και ποσοι είναι οι Ελληνες πολιτες που μετεχουν στο ΚΙΣ και γι’ αυτό απαλλασσονται και αυτοι από την φορλογια. Είναι π.χ. ο κ. Τσιπρας και οι κ. Καμμενος και Κουβελης Ελληνες πολιτες εβρα’ι’κης καταγωγης, οι οχι αλλα μετεχοντες στο ΚΙΣ;

    Δικαιως εδώ τιθεται το ερωτημα στον νυν Ελληνα Πρωθυπουργο: Γιατι κ. Τσιπρα θα πρεπει ο καθε Ελληνας μισθωτος, συνταξιουχος ‘η δημοσιος υπαλληλος να ανεχθη σημερα λογω του 3ου Μνημονιου σας, την εγκληματικη φορολογικη επιδρομη, όταν οι Ελληνες πολιτες εβρα’ι’κης καταγωγης και οι μη αλλα μετεχοντες στο ΚΙΣ απολαμβανουν ειδικης μεριμνας, προστασιας και απαλλαγης από τις εισφορες φορων; Είναι απαραδεκτο γεγονος να μεταφαιρουν βουλευτες του ελληνικου Κοινοβουλιου τα πολλα διαμερισματα τους στο ΚΙΣ για να μην πληρωνουν το κατά τα αλλα αντισυνταγματικο ΕΝΦΙΑ!

    Ο γραφων κινδυνευει να χαρακτηρισθη με τις ως ανω παρατηρησεις του ως «Αντισημιτης», δηλαδη για ένα πραγμα που αποτελει τεχνητο και μη υπαρκτο δημιουργημα του διεθνους πολιτικου σιωνισμου. Σημιτες είναι και οι Αραβες και μια σειρα αλλων λαων. Χωρις τον ετσι ονομασθεντα «Αντισημιτισμο» δεν μπορει να υπαρξη ο «Σιωνισμος». Ο γραφων συνεπως που μηνυθηκε και στην Γερμανια για διεργεση λα’ι’κου μισους και μη υπαρκτου «Αντισημιτισμου» δεν είναι «Αντισημιτης» αλλα μονο «Αντισιωνιστης».

    Η τραγικη κατασταση των ΗΠΑ επρεπε να μεταφερθη πρωτα στην Ευρωπη και μετα στον υπολοιπο κοσμο. Επρεπε να διατηρηθη η αξια του χρηματος τους που συσωρευσαν κινουμενοι στις ΗΠΑ μεταξυ νομιμοτητας καιπαρανομιας. Επρεπε να εναποθετησουν τα χρηματα τους στην Κινα και στην Ευρωπη για να δημιουργησουν τις συνθηκες εκεινες για να υπαρξη συνεχεια πρωτα στην επενδυση και μετα στην κερδοσκοπια.

    Γκρεμισαν την Σοβιετικη Ενωση που οι ιδιοι δημιουργησαν και αγορασαν με τα περισσευομενα χρηματα τους ολο το Ανατολικο Μπλοκ. Με τα χρηματα αυτά χρηματοδοτησαν ολες τις «πορτοκαλι», «κιτρινες» και «ροζ» επαναστασεις, ολες τις μη κυβερνητικες οργανωσεις (ΜΚΟ) που εμπαιναν στα ανεπιθυμητα κρατη και τα διελυαν και χρηματοδοτουν σημερα καραβανια εκατομμυριων μεταναστων για να κατακλυσουν ολες τις χωρες της Ευρωπης, για να καμψουν την αντισταση και το «εθνικο φρονημα» των λαων αυτης. Ο εθνικισμος όμως στις χωρες της Ευρωπης εχει ακομη βαθος και δεν ξηλωνεται ευκολα, παρ’ολο που αποκοινωνικοποιησαν τους λαους με διοχετευση πρωτα απειρου και φθηνου χρηματος (ελεγχοντας τις κεντρικες τραπεζες μπορουν να τυπωσουν οσα κωλοχαρτα θελουν!) και με απαξιωση της εννοιας της εργασιας για να ευθυγραμμιστη η κοινωνικη κατασταση της Ευρωπης με εκεινη των ΗΠΑ.

    Ετσι εκλεισαν ολες τις σοβαρες βιομηχανιες στην Ευρωπη και τις μετεφεραν στην Κινα. Η κατακτηση της Ευρωπης από τους ιδιωτες τραπεζιτες επιτευχθηκε με τον τροπο που αυτή επιτευχηκε στις ΗΠΑ. Ιδρυσαν την Ε.Ε. και την ΕΚΤ ετσι ώστε αυτές να μοιαζουν με τις ΗΠΑ και την FED. Το στρατηγικο τους σχεδιο ηταν να υπερχρεωσουν τα κρατη μελη της Ε.Ε. και μετα με την μεθοδο που εφηρμοσε το ΔΝΤ στην καταληστευση του Τριτου και Τεταρτου Κοσμου να καταληστευσουν και τους λαους της Ε.Ε. Για την καταληστευση αυτή χρειαζονταν ένα συνεργαζομενο κρατος που θα καταπροδονε ολη την Ευρωπη. Ένα κρατος με κακη φημη, αδιστακτο και εχθρικο προς τα αλλα ευρωπα’ι’κα κρατη, δηλαδη ένα μελος κρατος της Ε.Ε. που ευκολα θα γινονονταν εξαρτωμενο απ’ αυτους. Αυτό το κρατος είναι η Γερμανια και γι’αυτό αποφασισθηκε η επανενωση της με ταυτοχρονη εξαγορα από τους Ρωσους του μεριδιου τους.

    Η Γερμανια υπερφορτωθηκε με τεραστια χρεη ως δανεια από τους τοκογλυφους και ανεχθηκε την λεηλασια της Ανατολικης Γερμανιας. Τα σημερινα χρεη της Γερμανιας αγγιζουν τα 10 τρισεκατομμυρια ευρω. Οι ιδιωτες τραπεζιτες εδωσαν τα κωλοχαρτα που τυπωνουν στους Γερμανος για να εξαγοραστουν μεσω των εταιρειων της τυπου SIEMENS τα κυβερνητικα στελεχη των χωρων της νοτιας Ευρωπης και να φορτωνονται τα κρατη αυτά με χρεη αναζητωντας χρηματα από τις «Αγορες», δηλαδη από τους ιδιους. Φορτωσαν π.χ. την Ελλαδα με δικη της ευθυνη τοσα πολλα απεχθοι χρεη, η οποια δεν θα ειχε ουτε την μαθηματικη πιθανοτητα να ξεχρεωση τα χρεη της, χωρις να ξεπουληθη η ιδια… Οι Μεγαλοαπατεωνες στοχευουν στις περιουσιες των θυματων τους….

    Το ΔΝΤ, που είναι ιδιοκτητο των Μεγαλοαπατεωνων και κατεχει την τεχνογνωσια να „ρευστοποιει“ κρατη επρεπε να εισελθη στην Ευρωπη. Και η εισοδος αυτή επρεπε να λαβη χωρα από τον πιο αδυναμο κρικο της Ε.Ε., δηλαδη από την Ελλαδα, επειδη ειχαν να πληρωσουν και παλιους λογαριασμους!

    Ποιοι είναι οι λογαρισμοι αυτοι που δεν ξεχασαν μετα τοσες χιλιετιες; Δεν χρειαζεται παρα να διαβαση πρωτα η ο αναγνωστης το αρθρο του ραββινου Marcus Eli Ravage στο The Century
    Magazine Ιανουαριου 1928 των ΗΠΑ. Ο γραφων μεταφραζει κατα νοημα ορισμενα σημεια του:

    «…ποιος ξερει ποιο μεγαλο και δοξασμενο πεπρωμενο θα ηταν δικο σας αν σας αφηναμε ησυχους. Αλλα δεν δας αφησαμε ησυχους. Σας πηραμε από το χερι και γκρεμισαμε το ομορφο και ευγενικο οικοδομημα που ειχατε εγειρει και αλλαξαμε ολοκληρη την πορεια της ιστοριας σας…Εχουμε γκρεμισει τα ειδωλα σας, εχουμε παραμερισει την εθνικη σας κληρονομια και τα εχουμε αντικαταστησει με τον δικο μας Θεο και τις δικες μας παραδοσεις…Εξακολουθουμε να κυριαρχουμε πανω σας. Και το τελος είναι ακομη μακρια…»

    Αποφευγει ο ως ανω ραββινος να αναφερθη στα πραγματικα αιτια του ιουδα’ι’κου μισους, δηλαδη στην προσπαθεια εξελληνισμου των Εβραιων από τον Αντιοχο Δ’ τον Επιφανη. οταν αυτος εισεβαλε και κατελαβε την Ιερουσαλημ και γυρω στο 170 π.Χ. εξελληνισε τους μισους τουλαχιστον Ιουδαιους που αποποιηθηκαν τα εθιμα και τις παραδοσεις τους και συχνα και την γλωσσα τους. Γιατι αλλωστε μετα το 160 π.Χ. εορταζεται κάθε 13η Μαρτιου παγκοσμια από τους Εβραιους η «Ανουχατ», ως επετειο της σφαγης μιας ελληνικης φρουρας υπο την διοικηση του Ελληνα αξιωματικου Νικαναρου ως «Ημερα του Νικαναρος», οπου λαμβανουν στην Αθηνα και Θεσσαλονικη μερος και ανεγκεφαλοι Ρωμιοι που δεν γνωριζουν τιποτε από την Ελληνικη ιστορια και τους λογους της ως ανω εορτης!

    Ποιος ηταν το 2009/2010 προεδρος της ΕΚΤ που θα κρατουσε την Ελλαδα ακινητη για να δεχθη την επιθεση του ΔΝΤ; Μα ο Γαλλοεβραιος Τρισε! Ποιος ελεγχε εκεινη την εποχη το ΔΝΤ; Μα ο Γαλλοεβραιος Στρος Κααν! Ποιος ηταν ο Ελληνας Πρωθυπουργος που θα παρεδιδε αμαχητι την Πατριδα του; Μα ο Ελληνοεβραιος Γεωργιος Παπανδρεου! Ποιος παγιδευσε την οικονομια της Ελλαδος; Μα η εβρα’ι’κη τραπεζα επενδυσεων Goldman Sachs! Ποιος επρεπε να προστατευση τα ομολογα του ελληνικου κρατους και δεν το εκανε; Μα η τραπεζα της Ελλαδος που ως κεντρικη τραπεζα δεν ανηκει στην Ελλαδα αλλα στον Εβραιο Ροτσιλτ!

    Ποιοι τζογαραν στην καταρρευση και χρεοκοπια της Ελλαδος; Μα οι εβρα’ι’κες τραπεζες Goldman Sachs και JP Morgan και η γερμανικη Deutsche Bank! Αυτές που ελεγχουν το 96% των CDS (Credit Default Swaps) ζητησαν από την Ελλαδα μεγαλυτερα ασφαλιστρα για τα δανεια της. Εντος μονο τριων μηνων τα πενταπλασιασαν και αυξησαν τεχνητα και παρανομα το δημοσιο χρεος. Ποιος ενεργοποιησε το δημοσιο χρεος-ομολογων (δηλαδη το ανυπαρκτο χρεος!) με την δημοσια περιουσια και το μετετρεψε σε υπαρκτο χρεος; Μα ο Εβραιος Γεωργιος Παπανδρεου με το δεκανικι του Καρατσαφερη!

    Αυτή είναι η εκδικηση των Μακκαβαιων μετα χιλιετιες στον Αντιοχο Δ’ τον Επιφανη! Η Ελλας κοντρα στην κοινη λογικη σφιγγει μονη της την θηλια γυρω από τον λαιμο της. Ο ελληνικος λαος των 11 εκατομμυριων εντος των τοιχων μας οφειλει να χρεωθη την κακοδαιμονια ολης της ανθρωποτητας. ΟΠΟΙΑ ΑΘΛΙΟΤΗΣ!

    Ενας μικροτερος σε ογκο λαος από μια μεγαλη Πρωτευουσα ευθυνεται δηθεν για την παγκοσμια οικονομικη κριση… Τα παντα είναι τεχνητα και εκ του πονηρου. Οι ιουδα’ι’κης προελευσης τοκογλυφοι γνωριζουν πολύ καλα ότι οι ιδιοι ευθυνονται για την παγκοσμια οικονομικη κριση και για την σημερινη κατασταση της Ελλαδος και όχι ο ελληνικος λαος.

    Πιστευουν ότι αν καμψουν την Ελλαδα θα καμψουν και τις άλλες χωρες μελη της Ε.Ε. Γνωριζουν ότι λειπουν σημερα από την ανωτατη εξουσιαστικη ηγεσια της Ελλαδος εξαιρετικα ικανα, ανιδιοτελη, αδιαφθορα και πολύ επαρκη ατομα. Σε αντιθετη περιπτωση θα εδιωχναν με κλωτσιες από την πατριδα τους το ΔΝΤ και την Τρο’ι’κα που σημερα κατά γελειο τροπο ονομαζεται «Θεσμοι».

    Το οικονομικο προβλημα της Ελλαδος δεν λυνεται με υφεσιακη οικονομικη πολιτικη, δηλαδη με εγκληματικη λιτοτητα και με νεα χρεη (Μνημονιο ΙΙΙ). Η λυση για τα οικονομικα προβληματα της Ελλαδος και των αλλων
    μελων κρατων της Ε.Ε. είναι μια. Μονο εάν η Γερμανια εγκαταλειψει την ευρωζωνη θα αυξηθει σημαντικα με την υποτιμηση του ευρω η ανταγωνιστικοτητα της ευρωζωνης και σε συνδιασμο με μεγαλυτερη παροχη ρευστοτητα, δηλαδη με πληθωρισμο από μια πραγματικη ΕΚΤ που θα αγοραζει ομολογα του δημοσιου των κρατων μελων της ευρωζωνης, θα μπορουσε να καταπολεμηθη το προβλημα της υπερχρεωσης.

    Κατι τετοιο όμως θα εμποδιστει από το σημερινο χρηματοπιστωτικο συστημα που θελει να μας πειση ότι η διαγραφη μερους των σωρευμενων χρεων θα οδηγησει τον πλανητη στο χαος. Αυτό όμως εινα ένα μεγαλο ψευδος!

    Δεν υπαρχει άλλος δρομος για να επιβιωσουν ειρηνικα οι υπερχρεωμενες χωρες της Ε.Ε.

    Η ανατροφοδοτουμενη σπειροειδης καθοδικη πορεια (πολιτικη, κοινωνικη, πολιτιστικη και οικονομικη ) της Ελλαδος προς τον τελικο θανατο της, αντιμετωπιζεται μονο με την τολμη και όχι με την δηλεια. Μια χωρις διαπραγματευσεις εξοδος της Ελλαδος από την ευρωζωνη θα μπορουσε να γινη το 2007. Σημερα θα ηταν μια απολυτη χρεοκοπια χωρις επιστροφη. Γεγονος είναι ότι σημερα η ιδια η Ε.Ε. κινδυνευει με απορρυθμιση και καταρρευση.

    Πριν είναι πολύ αργα οφειλει η Ελλαδα να λαβη θαρραλεες αποφασεις. Πρεπει να διαπραγματευτη εξυπνα μια εθελουσια εγκαταλειψη της ευρωζωνης με μετατροπη του συνολου του δημοσιου και ιδιωτικου χρεους σε δραχμες, με κουρεμα των διακρατικων χρεων, με ενισχυση των τραπεζων της εως οτου αποφευχθει η καταρρευση αυτων, με εθνικοποιηση της ΤτΕ και εκδοση νεων ομολογων για αντικατασταση των παλεων. Δυστυχως από την Ελλαδα λειπει ακομη ένα μη αρχηγικο κομμα εξουσιας απαλλαγμενο από τον Νεποτισμο το οποιο να υιοθετει τις αρχες της αμεσης δημοκρατιας, της μικτης οικονομιας και της αειφορου αναπτυξης με προσελκυση ικανων, επαρκων, ανιδιοτελων και δυναμικων στελεχων στις ταξεις του, τα οποια να μπορουν να εφαρμοσουν σωστα ένα εξυπνο προγραμμα διακυβερνησης της χωρας. Ενώ υπαρχουν τα συστατικα ενός τετοιου κομματος, αυτά δυστυχως είναι διασκορπισμενα σε εχθρικες παραταξεις με αδυναμια συνεργασιας. Πρεπει οπωσδηποτε να υποχρεωθουν για μια δημιουργικη ενωση προτου είναι πολύ αργα!

    PD Dr.-Ing. Georg Chaziteodorou
    Blebergweg 114, D-40885 Ratingen
    Tel.+Fax: 0049 2102 32513
    E-Mail: chaziteo@t-online.de
    18.10.2015

    Einen Kommentar schreiben / Γράψτε ένα σχόλιο

    Kommentar

    kachelmannwetter.com