Ή στραβός είναι ο γιαλός ή στραβά αρμενίζουμε
19.03.2024
  • Allgemein
  • Diktatur/Δικτατορία
  • Brain Drain
  • Balkan/Βαλκάνια
  • Bücher/Βιβλια
  • Medien/Μαζικά Μέσα
  • Minderheiten, Migranten/Μειονότητες, Μετανάστες
  • Kriege, Flüchtlinge/Πόλεμοι, Φυγάδες
  • Sprache/Γλώσσα
  • Gesellschaft, Meinung/Κοινωνία, Γνώμη
  • Nationalismus/Εθνικισμοί
  • Thema/Θέμα
  • Termine/Εκδηλώσεις
  • Geopolitik/Γεωπολιτική
  • Politik/Πολιτική
  • Terrorismus/Τρομοκρατία
  • FalseFlagOps/Επιχ. με ψευδή σημαία
  • Hellas-EU/Ελλάδα-Ε.Ε.
  • Wirtschaft-Finanzen/Οικονομία-Οικονομικά
  • Religion/Θρησκεία
  • Geschichte/Ιστορία
  • Umwelt/Περιβάλλον
  • Korruption/Διαφθορά
  • Reisen/Ταξιδιωτικά
  • Musik/Μουσική
  • Kunst/Τέχνη, Λογοτεχνία
  • Küche/Κουζίνα
  • kachelmannwetter.com
    Εδω διαβαζετε τις καινουργιες  ελληνικες και γερμανικες εφημεριδες
    Hier lesen Sie  griechische  und deutsche Zeitungen 

    Ο Ένας Κόσμος

    Γ. Θ. Χατζηθεοδωρου

    Η μέθοδος των απατεώνων της κυβέρνησης του Ενός Κόσμου! Πρώτα ο διαχωρισμός του κόσμου σε μερικές οντότητες μεγάλων διαστάσεων με δικτατορική διακυβέρνηση   …και μετά βλέπουμε και κάνουμε!

     

     

    Η πολιτικο-οικονομικη περιφερειοποιηση του κοσμου όπως π.χ. δια των υπερεθνικων κατασκευων τυπου Ε.Ε. και ΒRICKS-οργανωσεων κ.α., είναι προφανως η μη υποψιαζομενη μεθοδος για την εγκαθιδρυση στο εγγυς μελλον μιας και μονο παγκοσμιας διακυβερνησης του πλανητη μας. Αυτή παραμενει ως στοχος ακομη και σημερα, επειδη π.χ. οι κατά μεσο ορο ευρωπαιοι πολιτες της Ε.Ε. της εποχης του Μααστριχτ 1992 (η Ε.Ε. είναι και παραμενει μια υπερεθνικη κατασκευη όπως και η οργανωση BRICS των ημερων μας του διεθνους πολιτικου σιωνισμου που για αποπροσανατολισμο και μονο προωθειται για λογαριασμο του από τον Putin της Ρωσιας) παραμενουν αομη και το 2015 τυφλοι και ανικανοι να κατανοησουν τα δρωμενα για τον «Ένα Κοσμο» σε βαρος τους.

    Για την ανικανοτητα αυτη συνεβαλε αποφασιστικα ο ηρωας του πνευματος, γερμανικης γλωσσας, που φερει το ονομα «Christian Morgenstern». Σε ένα από τα ποιηματα του διατυπωσε αυτος την δευτερη συμπατικη αρχη της μοντερνας ιστορικης ερευνας ως εξης:

    «Και ετσι διατυπωνει μαχαιροκοφτερα, / τιποτε δεν μπορει να είναι που δεν επιτρεται να είναι».

    Ο Christian Morgenstern προσεφερεν ετσι στον κοσμο, με μια μονο διατυπωση, μια τελειως νεα σιωνιστικη Λογικη(!!!), που προοριζεται να αντικαταστηση την Λογικη του «Αριστοτελη». Η νεα αυτή Λογικη εχει ηδη ανατρεψει επαναστατικα την διαδικασια εντοπισμου της Αληθειας, δηλαδη την τοποθετησε με το κεφαλι προς τα κατω! Από εδώ και περα καθωριζουν οι τιμαριωτες του διεθνους πολιτικου σιωνισμου, ανεξαρτητα από κάθε ειδους εξωτερικων παραγοντων επιδρασης, οι ιδιοι, τι είναι πραγματικοτητα και τι δεν είναι! Παρματικοτητα αποτελει η αναμενομενη παγκοσμια κυβερνηση, την οποιαν οφειλουν οι πολιτες του πλανητη μας να αποτρεψουν με όλα τα μεσα που κατεχουν!

    Από το 1944 και πισω από την προπαγανδιζομενη «Ενωμενη Ευρωπη» κρυβονταν παντοτε για τον διεθνη πολιτικο σιωνισμο και τα τσιρακια του ο στοχος του «Ενός Κοσμου», για την πραγματοποιηση του οποιου οφειλαν πρωτα να κατασκευασθουν μερικες οντοτητες μεγαλων διαστασεων οπως η «Ε.Ε.» και η οργανωση BRICS που κατ’ εντολη προωθει ο Putin της Ρωσιας. Με την μεταφορα εθνικων δικαιοδοσιων στην Ε.Ε. και στην οργανωση BRICS μπορουν οι οργανωσεις αυτές να χρησιμοποιηθουν ως αλλοθι από τους πολιτικους των κρατων μελων τους: «Δεν μπορουμε να κανουμε τιποτε διοτι αυτά προερχονται από την Ε.Ε. ‘η από την οργανωση BRICS».

    Τα ιδια ισχυουν και για τις οργανωσεις WTO, GATS, CETA, TTIP, TISA, TRIPS, ACTA και για άλλες, δια των οποιων περιοριζονται σημαντικα τα δικαιωματα των ευρωπαιων πολιτων και αυτων των ΗΠΑ. Τα δικαιωματα αυτά ξεσκονιζονται όπως οι σκονες των τραπεζων. Μετα την ληξη του 2. Παγκοσμιου Πολεμου συστηματικα ιδρυεν ο διεθνης πολιτικος σιωνισμος επικρατουσες οργανωσεις, οι οποιες ως υπερεθνικες κατασκευες στεκονται υπερανω των εθνικων κρατων ως π.χ. η παγκοσμιος τραπεζα, το ΔΝΤ, η WHO και άλλες.

    Από την στιγμη που ο διεθνης πολιτικος σιωνισμος επνιξεν την εντiμη οργανωση εμποριου ΙΤΑ (International Trade-Organisation) και την αντικατεστησεν με την GATT, εθεσεν τα θεμελια για την καταλυση των συνορων και των τελωνειων. Η GATT ηταν ακομη μια κατασκευαστικη συμφωνια όταν αντικατασταθηκε από την WTO. Mε αυτην ακολουθησε και η GATS (General Agreement of Trade in Services), με την οποιαν διατυπωθηκαν εννοιολογικα, ότι ενδιεφερεν να αποκτησουν οι ετσι ονομασθεισες «Αγορες».

    Τι κρυβεται όμως πισω από τις «Αγορες»; Περαν από τις τραπεζες, χρηματιστηρια, οικους αξιλογησης, Αγορες-Offshore ανηκουν εδώ οι διαφοροι δεικτες των χρηματιστηριων (Euro-Stoxx-50, Stoxx-50, DAX, FTSE, CAC, DJIA, S&P-500, Nasdag-Comp., Nasdag-100, Nikkel-225, EUREX κλπ.), Equity-Fonds, Hedge-Fonds και γενικα τα παντα που εχουν σχεση με την «Αγορα κεφαλαιων». Εάν η εννοια «Αγορες» δεν χρησιμοποιηται με συμπληρωματικες ιδιαιτεροτητες ως π.χ. Εμπορικες-Αγορες και παραγωγικες-Αγορες, προκειται αποκλειστικα για τις ονομασθεισες πανω Αγορες κεφαλαιων που χαρακτηριζονται και ως εγκληματικες οργανωσεις.

    Όχι μονο η χρεωση της Ελλαδος αλλα η χρεωση και αλλων χωρων σε παγκοσμια κλιμακα. δεν θα λαμβανεν ποτε τις διαστασεις που εχουν σημερα, εάν οι «Αγορες» δεν ειχαν εφευρει κατι, που στις τελευταιες δεκαετιες θα επιταχυνεν τοσο γρηγορα και σε τετοια υψη την χρεωση των κρατων. Κάθε δανειο, που λαμβανει ένα κρατος από τις ετσι ονομασθεισες «Αγορες», είναι συνδεδεμενο με στοιχηματα-CDS της Wall-Steet της Νεας Υορκης ‘η της City of London. Η κυρια εφευρεση των εγκληματιων της Wall-Street και της City of London ονομαζεται «Securitization» (εννοια δημιουργηθεισα από την αγγλικη λεξη security = Αξιοχαρτο) ‘η επισης και «Ομολογο». Εδώ προκειται για την δημιουργια Εμπορευσημων «Αξιοχαρτων» από απαιτησεις, δηλαδη από αιτηματα ‘η αξιωσεις.

    Όταν σε παλαιοτερες εποχες παραχωρουσε μια τοπικη τραπεζα π.χ. υποθηκες, εδινε χρημα με αντικρυσμα μιας αξιωσης προς τον δανειοληπτη. Η αξιωση ηταν συνηθως ασφαλισμενη με ένα ακινητο. Οι τραπεζες στους παλαιους καιρους ηταν υποχρεωμενες, ένα καθωρισμενο ποσοστο των καταθεσων των πελατων τους να το διατηρουν ως ρεσερβα που σημαινει, ότι μπορουσαν να δανειζουν ένα καθωρισμενο ποσοστο των χρηματων τους ως υποθηκες. Η «Securitization» των Μεγαλοαπατεωνων, δηλαδη οι εγκληματικες ενωσεις των «Αγορων» μεταλλαξε το αποτελεσματικο και δικαιο αυτό συστημα. Οι απατεωνες αρχισαν να δεματωνουν πολλα και παρομοια δανεια υποθηκων και να μεταβαλλουν την ροη των πληρωμων (Τοκοι και Χρεωλυσια) σε ένα νέο Δανειο.

    Τετοιου ειδους Δανεια τοποθετηκαν σε Ασφαλειες, σε Fonds-Συνταξεων και σε ιδιωτες επενδυτες, οι οποιες ευχαριστως τα περνουσαν στα βιβλια τους. Στην διαδικασια των «Ομολογων» διορθωνονταν εγκληματικα η δανειοληπτικη ικανοτητα των μεμονομενων δανειων, την στιγμη που η τραπεζα επενδυσεων, που της αναθετει η «Securitization», εκλεινε ασφαλειες για την αποπληρωμη των δανειων. Στα κερδοσκοπικα και ρισκα Hedge-Fonds μπορουσε καποιος να καταγινεται με κενες πωλησεις και να χρεωνεται κατά το δοκουν, χωρις να ελεγχεται από καποια εποπτικη αρχη κεφαλαιων. Μια συμπληρωματικη και επικινδυνη εναλλακτικη μορφη στα Hedge-Fonds δημιουργουν τα ετσι ονομασθεντα «οικονομικα παραγωγα».

    Μπορει κανεις να μπη ευκολα μεσα στις συναλλαγες με παραγωγα, ποτε όμως δεν μπορει να βγη ξανα εξω. Σημερα βρισκοντα παραγωγα σε λιστες σε πανω από 1700 μετοχες και σε μενονομενες τιμες όπως και σε περισσοτερους από πενηντα δεικτες χρηματιστηριων και σε πανω από εξηντα Exhange Traded Funds. Όλα τα παιχνιδια με παραγωγα εχουν το κοινο χαρακτηριστικο, ότι οι αγοραστες παραγωγων ονειρευονται διαρκεις επιδοσεις των κεφαλαιων τους πολύ ποιο πανω από τους τοκους των τραπεζων και παιρνουν για τον σκοπο αυτό και τα σχετικα ρισκα. Οι παιχτες αυτοί είναι στενα συνδεδεμενοι με την ηλιθιοτητα, απερισκεπτια, υπεροψια και ανικανοτητα. Στο εμποριο με «Optionen» που αποτελουν ασφαλιστρα (Hedge) εναντι διακυμανσεων τιμων και ημερομηνιακο εμπορειο, υπαρχουν μια σειρα από οργανα: Swaps-τοκων, Swaps-νομισματων, Swaps-ολικης επιστροης, Swaps-ματαιωσης δανειων, Portofolio-Ασφαλειες και αλλα πολλα. Τα ιδωτικα-Equity είναι επιχειρησεις που δεν καταγραφονται στα χρηματιστηρια, δηλαδη κατι το ομοιο όπως ένα κλειστο Fonds ακινητων και μια Εταιρεια η οποια στοχευει σε κλειστα Fonds ακινητων.

    Ολες οι ως ανω εφευρεσεις των Μεγαλοαπατεωνων, δηλαδη όλα τα αξιοχαρτα ‘η καλλυτερα κολοχαρτα, αποτελουν οικονομικα οπλα μαζικης καταστροφης. Περαν από την επισημη επιβαρυνση των δανειων με τοκους εγινε δυνατη και η συμπληρωματικη επιβαρυνση των δανειων με φανταστικα σε μεγεθος ποσα (CDS-χαρτια στοιχηματων) που υπερβαινουν κατά χιλιες φορες τους τοκους των δανειων. Με την μεθοδο αυτή η Ελλας και όχι μονο αυτή, όπως και οι ΗΠΑ και η Γερμανια υπερχρεωθηκαν σε τετοιο βαθμο που είναι πλεον αδυνατο καποτε να ξεχρεωθουν. Και με τα οικονομικα αυτά οπλα μαζικης καταστροφης η Ελλας δολοφονηθηκε!

    Το ελληνικο χρεος είναι χρεος των εγχωριων και ευρωπαιων εγκληματιων και όχι χρεος του ελληνικου λαου. Το χρεος αυτό στο μεγαλυτερο του μερος είναι εγκληματικα στοιχηματα των κερδοσκοπων και διοχετευθηκε κατά τον ποιο εγκληματικο και υπουλο τροπο στον ελληνικο λαο. Τα σωσιβια σωτηριας της Ε.Ε. και του ΔΝΤ (Μνημονια 1 και 2 και τωρα 3) ηταν και είναι οργανα ελεγχου της Ελλαδος από εγκληματικες οργανωσεις της παγκοσμιας εξουσιας. Με το Μνημονιο 3 που ξεπλυνεται στις ημερες μας στην «αριστερη» κολυμβηθρα του Σιλωαμ ξεπλυθηκαν από την προδοσια τους και ολοι οι προδοτες των κυβερνησεων του ΠΑΣΟΚ και της Ν.Δ. και των δυο μαζι, που οφειλαν να στηθουν προ των εκτελεστικων αποσπασματων στον τοιχο και δη χωρις χαριστικες βολες. Τετοια όμως γινονται με Ενοπλες Δυναμεις και Σωματα Ασφαλειας που εχουν Αρχυδια……

    Η τοποθετηση των Απατεωνων της Ε.Ε. κατευθυνεται από την πολιτικην του εξουσιαζειν ‘η καταστρεφειν! Η Ελλας της σημερον δεν είναι αυτή που μπορει να απειληση την Νεα
    Ταξη Πραγματων, αυτή που μπορει να την απειληση θανασιμα είναι η «Ακροπολη των Αθηνων» και η «Ολυμπια» με τις αρχες, αξιες και ιδανικα και με το πνευμα τους που εκπεμπουν.

    Δεν είναι τυχαιο το γεγονος που στις ημερες μας λαμβανουν χωρα στο Βερολινο για πρωτη φορα οι αθλητικοι αγωνες MACCABI, δηλαδη των Μακκαβαιων, που ποτε δεν θα ξεχασουν τον Αντιοχο Δ’ τον Επιφανη! Όπως εκτοπισθηκε η Λογικη του Αριστοτελη από την Λογικη του Morgenstern ετσι επιδιωκεται να εκτοπισθουν οι «Ολυμπιακοι Αγωνες» από τους «Αγωνες MACCABI» των σιωνιστων!

    Δεν είναι τυχαια συνεπως η δολοφονια της Ελλαδος από τους σιωνιστες μαζι με τα εγχωρια τσιρακια τους! Αυτοι είναι οι πραγματικοι λογοι για την απωλεια του ελεγχου του εμποριου, του προ’υ’πολογισμου και των Αγορων από την Ελλαδα, για τις μεγαλες στρατιωτικες επιβαρυνσεις της (οι μεγαλυτερες κατά κεφαλην απ’ ολες τις άλλες χωρες του ΝΑΤΟ), για την αναπτυξη της κλεπτοκρατιας της Ν.Δ. και του ΠΑΣΟΚ καθ’ ολη την Μεταπολιτευση, για την εγκληματικη δραση της Τροικα στην χωρα μας και για την «νεοφιλελευθερη Αριστερα» που μας κυβερνα σημερα και ξεπλυνε με την προδοσια της όλα τα αλλα μνημονιακα εγχωρια καθαρματα.

    Η σωτηρια δηθεν Τροικα είναι αυτη η οποια δανεισε τους Ελληνες τιμαριωτες του σιωνισμου, δηλαδη την Ελιτ της Ν.Δ. και ΠΑΣΟΚ χρηματα δηθεν για την σωτηρια της Ελλαδος, τα οποια χρησιμοποιηθηκαν για τις πληρωμες των οφειλων μας, που δεν ηταν οφειλες, στις γερμανικες, γαλλικες και αγγλικες τραπεζες, δηλαδη σε εγκληματιες για την στηριξη των ιδιωτικων ελληνικων(;) τραπεζων. Η Ελλας λεηλατηθηκε κατά τον ποιο αθλιο τροπο από τους απατεωνες της Ε.Ε. και εχασε την ανεξαρτησια της κινδυνευοντας να χαση και την εδαφικη της ακεραιοτητα. Δια των ως ανω απατεωνων εχασαν την ζωη τους αυτοκτονωντας πανω από 10.000 Ελληνες και θα χασουν την ζωη τους από πεινα εκατονταδες χιλιαδες ανεργοι και συνταξιουχου δια της αυξησεως των τιμων τροφιμων και του ΦΠΑ (23 %). Οι ως ανω εκατονταδες χιλιαδες Ελληνες με τις οικογενειες τους θεωρουνται από τα καθαρματα της Ε.Ε. ως αχρηστοι καταναλωτες τροφιμων» που πρεπει να πεθανουν από την πεινα.

    Τα καθαρματα αυτά καποτε όμως θα πληρωθουν με φερετρα! Προωθωντας την Νεα Ταξη Πραγματων τους, οι Γυπες προσγειωθηκαν ηδη στην Ελλαδα όπως σε λιγο θα προσγειωθουν και στις άλλες χωρες μελη της Ε.Ε. για να τις κατασπαραξουν και για να τις φαγουν. Από την πρωτη αρχη της ιδρυσης της Ε.Ε. στοχος των Μεγαλοαπατεωνων ηταν να την λεηλατησουν ομαδικα. Δεν προκειται συνεπως για κατασκευαστικο προβλημα της Ε.Ε. σχετικα με την αποτυχημενη σωτηρια της Ελλαδος. Ολοκληρη η Ε.Ε. είναι ένα προβλημα και δεν εχει καμμια σχεση με την Ευρωπη των Πατριδων! Μυθο συνεπως για χιλιες και μια νυχτες του διεθνους πολιτικου σιωνισμου αποτελει η προπαγανδα οτι πολλα εκατομμυρια ευρωπαιων είναι κατά της οικονομικης ανευθυνοτητας της Ε.Ε. και κατά των Ελληνων.

    Και ο Μυθος αυτος γεννηθηκε στην κολοεφημεριδα των σιωνιστων που φερει το ονομα «Bild». Οι ιδρυτες και οι εξουσιαζοντες σημερα στην Ε.Ε. επιδειωκουν την καταστροφη της Ευρωπης των Πατριδων με την οποιαν αληθως δεν εχουν καμμια σχεση. Η Ευρωπη αυτή θα επανιδρυθει στο χωρο που γεννηθηκε, στο χωρο περιξ της Μεσογειου Θαλασσης!

    PD Dr.-Ing. Georg Chaziteodorou
    Bleibergweg 114, D-40885 Ratingen
    Tel.+Fax: 0049 2102 32513
    E-Mail: chaziteo@t-online.de
    28.97.2015

    Einen Kommentar schreiben / Γράψτε ένα σχόλιο

    Kommentar

    kachelmannwetter.com