Ή στραβός είναι ο γιαλός ή στραβά αρμενίζουμε
29.03.2024
  • Allgemein
  • Diktatur/Δικτατορία
  • Brain Drain
  • Balkan/Βαλκάνια
  • Bücher/Βιβλια
  • Medien/Μαζικά Μέσα
  • Minderheiten, Migranten/Μειονότητες, Μετανάστες
  • Kriege, Flüchtlinge/Πόλεμοι, Φυγάδες
  • Sprache/Γλώσσα
  • Gesellschaft, Meinung/Κοινωνία, Γνώμη
  • Nationalismus/Εθνικισμοί
  • Thema/Θέμα
  • Termine/Εκδηλώσεις
  • Geopolitik/Γεωπολιτική
  • Politik/Πολιτική
  • Terrorismus/Τρομοκρατία
  • FalseFlagOps/Επιχ. με ψευδή σημαία
  • Hellas-EU/Ελλάδα-Ε.Ε.
  • Wirtschaft-Finanzen/Οικονομία-Οικονομικά
  • Religion/Θρησκεία
  • Geschichte/Ιστορία
  • Umwelt/Περιβάλλον
  • Korruption/Διαφθορά
  • Reisen/Ταξιδιωτικά
  • Musik/Μουσική
  • Kunst/Τέχνη, Λογοτεχνία
  • Küche/Κουζίνα
  • kachelmannwetter.com
    Εδω διαβαζετε τις καινουργιες  ελληνικες και γερμανικες εφημεριδες
    Hier lesen Sie  griechische  und deutsche Zeitungen 

    Ο Γόρδιος Δεσμός των ανθρωπίνων προβλημάτων

    Γ. Θ. Χατζηθεοδωρου

    Πως θα ήταν ο κόσμος σήμερα χωρίς τον Γόρδιο Δεσμό των ανθρωπίνων προβλημάτων, δηλαδή χωρίς τους Χαζάρους τραπεζίτες ιουδαϊκού θρησκεύματος;

     

    Ο Κοσμος του 21ου μ.Χ. αιωνα πρεπει επιτελους να κατανοηση, «που πραγματι βρισκεται ο γορδιος δεσμος των προβληματων του», δηλαδη το «βρωμικο παιχνιδι που παιζεται σε βαρος του» από τους Χαζαρους τραπεζιτες ιουδα’ι’κου θρησκευματος, για να τον κοψη τελεσιδηκα και δη με κοσμογονικες αντιδρασεις. Υπο την καθοδηγηση των εκλεκτων του Γιαχβε, οι Μεγαλοαπατεωνες επιδιωκουν περαν από την εξουσια και την «λεηλασια» των περιουσιων των λαων και την καταστροφη της ανθρωπινης υπαρξης, βεβαιως και της δικης τους, στον πλανητη Γη. Προκειται για τα χειριστης μορφης καρκινωματα της Ανθρωποτητας και του Ανθρωπισμου.

    Ο μεσος ανθρωπος με όλα τα εμφυτα του λαθη αλλα και με ολες τις εμφυτες ικανοτητες και ενδιαφεροντα του, θα δημιουργουσε κατά πασα πιθανοτητα για τον εαυτο του ένα  ισοσκελισμενο περιβαλλον στο οποιο θα μετρουσαν περισσοτερο οι ποιο σπουδαιες ανθρωπινες ιδιοτητες.

    Ως υπευθυνο ατομο και ως μελος της κοινωνιας θα στηριζονταν στις ιδιοτητες και υποχρεωσεις της υπευθυνοτητας και της υγειους ανθρωπινης νοησης και θα ειχε ενισχυσει τον αυτοσεβασμο του. Θα ηταν μαζι με τα αλλα ατομα μελος και υποδικος της ιδιας κοινωνιας. Θα ειχε σεβαστει τον φυσικο ζω’ι’κο χωρο του, όπως  επισης και τις πολιτισμικες διαφορες μεσ στον χωρο αυτο σε ολες τις μορφες της. Διαφορετικοι πολιτισμοι θα ηταν σε θεση να επιζησουν εντος των κληροδοτημενων οριων τους και ανεξαρτητα από τα εθνικα τους συνορα.

    Εντος της κοινωνιας του, το ατομο, θα τροφοδοτουνταν ισοτημα και ικανοποιητικα με τα αλλα ατομα με ποσοτητες υγειους διατροφης, ποσιμου υδατος και καθαρου αερος για την αναπνοη του. Θα ειχε αναπτυξει ένα εκπαιδευτικο συστημα το οποιο θα ικανοποιουσε τις ατομικες του αναγκες και θα εμπλουτιζε την ζωη του αναλογα με τις απαιτησεις για μια ευζω’ι’α. Οι αναγκαιες ποσοτητες  προ’ι’οντων και υπηρεσιων για κάθε ατομο θα ανταλλασονταν ‘η μεταξυ αυτων ‘η μεσω ενός αναγνωρισμενου απ’ όλα τα ατομα θεσμου ανταλλαγης προ’ι’οντων και υπηρεσιων χωρις χρηματοδοτησεις και τοκισμους αυτων. Η απομακρυνση του χρηματος και του τοκισμου αυτου, όπως σημερα γνωριζουμε, θα μας θυμιζε τον πραγματικο σκοπο του χρηματος ως αποκλειστικα ανταλλακτικο μεσο.

    Το χρημα ποτε δεν επιτρεονταν να γινη εμπορευμα και να παραχαραχθη και να δημιουργειται μονοπωλιακα από το τιποτε από τις κεντρικες- και επιχειρηματικες τραπεζες. Η κριση του χρηματικου συστηματος είναι συνεπως ο κυριος λογος για την υπερχρεωση των κρατων και ντε φακτο πτωχευση των μεγαλων τραπεζων.

    Υπαρχουν σημερα προτασεις για κρυφο χρημα, για περιφερειακο χρημα και για ολικο χρημα. Το κρυφο χρημα εγινε γνωστο με το εγχειρημα Bitcoin που ηταν ο σκαπανεας στον τομε αυτό. Η εξελιξη όμως του κρυφου χρηματος αρχισε το 2009. Το κρυφο χρημα στην Γερμανια με τα ονοματα ΝΕΜ, Unobtanium και Dogegoin αποτελει μια πολλα υποσχομενη εξελιξη στον τομεα αυτό.

    Ενώ αυτό για την ανακαινηση του ακομη ισχυοντος χρηματικου συστηματος βασιζεται ιδιαιτερα στις ποιο νεες τεχνολογικες επιτευξεις, το «περιφερειακο» χρημα ως τo Urstromtaler, Chiemgauer, Elbtaler και Tauberfranken επιδιωκει την ενισχυση των τοπικων και περιφερειακων εμπορικων αγορων και συνεπως την δημιουργια ιδιαιτερων κοινοτητων.

    Το κοινο και στις δυο ως ανω περιπτωσεις είναι η αναρχικη αφετηρια για την λυση του προβληματος του σημερινου χρηματικου συστηματος, χωρις την επεμβαση της πολιτειας. Η εξελιξη του «ολικου» χρηματος» εγινε με την εννοια «Sovereign money» γνωστη στην Μεγαλη Βρετανια. Η ολικου χρηματος μεταρρυθμιση δεν εχει καμια σχεση με την νομισματικη μεταρρυθμιση. Προκειται για μια αλλαγη των προβληματικων κανονων σχετικα με την δημιουργια χρηματος από το τιποτε.

    Η δημιουρια χρηματος από τις ιδιωτικες κεντρικες- και επιχειρηματικες τραπεζες, θα αντικατασταθει και θα αναληφθει από μια «τεταρη κρατικη εξουσια», την «χρηματικη». Η εξουσια αυτη θα λειτουργει τελειως ανεξαρτητη από τα κοινοβουλια, από τις κυβερνησεις και φυσικα και από τις κεντρικες- και επιχειρηματικες τραπεζες. Ετσι η μονοπωλιακη δημιουργια χρηματος από το τιποτε θα διακοπτονταν και ταυτοχρονα θα εκτοπιζονταν και θα εξαφανιζονταν και ο χαρακτηρας του ταχυτατου συστηματος μπαλας του ισχυοντος ακομη χρηματικου συστηματος.

    Κάθε κρατικη οικονομια θα ελαμβανε ατοκα το χρημα που θα χρειαζονταν. Δια της εγκατεστημενης χρηματικης  «τεταρτης κρατικης εξουσιας» θα αποφευγονταν, όπως εγινε στο πρωτο ημισυ του προηγουμενου αιωνος, στο να τυπωνουν οι κυβερνησεις χωρις ενδιασμους και κατά βουληση τις ποσοτητες χρηματος που ηθελαν. Για να επιτευχθη ο σκοπος όμως δεν λυθηκαν ακομη τα οργανωτικα προβληματα.

    Η αναπροσαρμογη αυτή με το «ολικο χρημα» θα ειχε ως αποτελεσμα περαν από μια σχετικα μικρη δυσκολια στην εφαρμογη της κυκλοφορια του και μια διαγραφη από τα βιβλια των χρηματιστων και σημεριων υψηλων κρατικων χρεων. Η αναπροσαρμογη η ιδια, δεν θα γινονταν ιδιαιτερα αισθητη από τους καταναλωτες, που σημαινει ότι αυτή θα γινονταν χωρις κοινωνικες αναταραχες.

    Η Ισλανδια και η Ελβετια σκεφθονται σοβαρα για την εφαρμογη του συστηματος του «ολικου» χρηματος. Στην Ελβετια ηδη συγκεντρωθηκαν 50.000 υπογραφες για ένα «Δημοψηφισμα» σχετικα με την απαραιτητη αναπροσαρμογη του ισχυοντος ακομη χρηματικου συστηματος, με καθιερωση του «ολικου» χρηματος.

    Συμπερασματα:

    Στον τομεα του χρηματικου συστηματος οι ανθρωποι ανιχνευουν τις εναλλακτικες δυνατοτητες ελευθερωσης τους από την λεηλασια τους από μια σχετικη μικρη ομαδα Μεγαλοαπατεωνων. Προκειτα για ένα επικινδυνο ξενο σωμα που πρεπει με τον ένα ‘η άλλο τροπο να απομακρυνθη. Η απομακρυση του ξενου αυτου σωματος θα ειχε και άλλες παρενεργειες. Οι κυβερνησεις των κρατων θα υποβιβαζονταν σε βαθμο που θα εκανε την υπαρξη τους προβληματικη. Καμμια κοινωνια δεν θα χρειαζονταν να κυβερνηθη. Επομενως τοσο οι Πολιτικοι οσο και η Πολιτικη τους θα γινονταν περιττα πραγματα. Στην θεση μιας κυβερνησης θα τοποθετουνταν μια διαφανης Διαχειριση για ολους τους απαραιτητους τομεις αναγκαιων ζωτικων αποθεματων και παροχων.

    Υπο τετοιες συνθηκες θα γινονταν αδυνατη η λεηλασια των αιχμαλωτημενων λαων με την ετσι ονομασθεισα «Φορολογια Εισοδηματος» αλλα και από τις άλλες δηθεν αναγκαιες φορολογησεις για την διατηρηση των κυβερνησεων και των νομοθεσιων που κανουν την λεηλασια των λαων «επιφανειακα» νομιμη.

    Προς το τελος της ευζω’ι’ας του καθε ατομου, θα αναγνωριζεν αυτό ότι αποτελει ένα βιολογικο στοιχειο του πλανητη που ζει και με τον θανατο του ενωνεται με αλλα βιολογικα στοιχεια, χωρις να στασιαζει και χωρις να πεφτει θυμα και των «αλλων απατεωνουν» που υποσχονται τον παραδεισο στην άλλη ζωη. Η ιδεολογια του Ιουδα’ι’σμου και κατ’ επεκταση του Χριστιανισμου σκοπημα κυνηγησε και χτυπησε και κυνηγα και χτυπα ακομη κάθε τι το «Ελληνικο», προκειμενου να επιβαλη την δογματικη της θεωρια και τον παρα φυση προσυμπατικο και εξωσυμπατικο Γιαχβε, εννοιες, που δεν μπορουν να γινουν αποδεκτες από έναν ελευθερο κατά φυση φιλοσοφουντα  Ελληνα.

    Το βεβαιον του θανατου καθιστα και τον ανθρωπο όχι θνητο αλλα θνησκοντα. Βιολογικα ο θανατος είναι κατι το φυσικο αφου αυτος αποτελει συνεπεια της φθορας. Ο κάθε ζων οργανισμος μετα τον θανατο του αποσυντιθεται. Η συνθεση των επι μερους στοιχειων του οργανισμου διαλυεται. Η αποσυνθεση αυτή φθανει στο εσχατο γενετικο υλικο, δηλαδη στο γονιδιο και δινει νουκλε’ι’κο οξυ. Με την διαλυση των μοριων του δεσοξυριβονουκλε’ι’κου οξεος (DNA), τα συνιστωντα στοιχεια που φθανουν μοιραια στα μικροτατα κβαντοτεμαχιδια, γυριζουν πισω απο εκει που ηρθαν. «Ες γαλ’ επετον» και επανερχονται στον κυκλο της ζωης.

    Στο παρων πονημα τιποτε δεν αποτελει ουτοπικη προβολη. Τα παντα είναι δυνατα….

    PD Dr.-Ing. Georg Chayiteodorou
    Bleibergweg 114, D-40885 Ratingen
    Tel.+Fax: 0049 2102 32513
    E-Mail: chaziteo@t-online.de
    11.09.2016

    Einen Kommentar schreiben / Γράψτε ένα σχόλιο

    Kommentar

    kachelmannwetter.com