Ή στραβός είναι ο γιαλός ή στραβά αρμενίζουμε
18.04.2024
  • Allgemein
  • Diktatur/Δικτατορία
  • Brain Drain
  • Balkan/Βαλκάνια
  • Bücher/Βιβλια
  • Medien/Μαζικά Μέσα
  • Minderheiten, Migranten/Μειονότητες, Μετανάστες
  • Kriege, Flüchtlinge/Πόλεμοι, Φυγάδες
  • Sprache/Γλώσσα
  • Gesellschaft, Meinung/Κοινωνία, Γνώμη
  • Nationalismus/Εθνικισμοί
  • Thema/Θέμα
  • Termine/Εκδηλώσεις
  • Geopolitik/Γεωπολιτική
  • Politik/Πολιτική
  • Terrorismus/Τρομοκρατία
  • FalseFlagOps/Επιχ. με ψευδή σημαία
  • Hellas-EU/Ελλάδα-Ε.Ε.
  • Wirtschaft-Finanzen/Οικονομία-Οικονομικά
  • Religion/Θρησκεία
  • Geschichte/Ιστορία
  • Umwelt/Περιβάλλον
  • Korruption/Διαφθορά
  • Reisen/Ταξιδιωτικά
  • Musik/Μουσική
  • Kunst/Τέχνη, Λογοτεχνία
  • Küche/Κουζίνα
  • kachelmannwetter.com
    Εδω διαβαζετε τις καινουργιες  ελληνικες και γερμανικες εφημεριδες
    Hier lesen Sie  griechische  und deutsche Zeitungen 

    Ποιοί θα πληρώσουν τα σπασμένα;

    Δρ. Γ. Θ. Χατζηθεοδωρου

    Ποιοί θα πληρώσουν για την νέα καταστροφή εκ του τρίτου Μνημονίου; Αυτοί που έφαγαν ή οι άλλοι του „νέου Γούναρη“ που θα αναλάβουν να το εφαρμόσουν;

     

     

    Στον κοσμο της Συνομωσιας και του παρακρατους του κρατιδιου της Ρωμιοσυνης τιποτε δεν είναι όπως φαινεται οτι είναι…Τα προβατα αγονται και φερονται από τους εγκληματιες της διαπλοκης χωρις να μπορουν να αντιδρασουν στις δολοπλοκιες που στηνονται λιγο πριν την 20.09.2015. Αυτα τρομοκρατουνται σκοπημα για να μαζευτουν την 20.09.2015 στις στανες του παρακρατους, στις στανες του Κολεγιου των Αθηνων, στις στανες του «κλαμπ» των μνημονιακων κομματων (ΣΥΡΙΖΑ, Ν.Δ., ΠΑΣΟΚ, ΠΟΤΑΜΙ, ΑΝΕΛ και ΛΑΕ), στις στανες του παραρτηματος της Λεσχης Bilderberg, η οποια ελεγχει και κατευθυνει και ολους τους «Συνασπισμους των Βλακων»… Όπως πολλες φορες εγραψεν η ταπεινοτητα μου, ένα μεγαλο μερος από τα προβατα αυτά πασχει από την εγκεφαλικη ασθενεια του «Αλτσχα’ι’μερ» και το υπολοιπο μερος από την εγκεφαλικη ασθενεια των «τρελλων αγελαδων». Τα προβατα που ανεβασαν στην εξουσια τους Μητσοτακηδες, Αβουριδες, Καραμανληδες, Παπανδρεου, Σαμαραδες, Τσιπρες κ.α. είναι αυτοι όπως ακριβως οι απαθλιωμενοι «Διακριοι» στην αρχαια Αθηνα, που μη μπορωντας να ικανοποιηθουν με την μεταφυσικοι παρηγορια που τους εδινε το «διονυσιακο οργιο», ανεβασαν στην εξουσια τον Πεισιστρατο.

    Ακομη δεν είναι σε θεση να κατανοησουν τα προβατα αυτά, ότι η σημερινη κριση που διερχεται το κρατιδιο της Ρωμιοσυνης, ο λαος και το εθνος του, η απωλεια της εθνικης του κυριαρχιας και η οικονομικη υποδουλωση στην Γερμανια, είναι πραγματι μια νεα πολυμορφη συμφορα. Η συνδικος της καταστροφης του κρατιδιου της Ρωμιοσυνης, η Γερμανια, από την μια πλευρα αναλαμβανει την οργανωμενη και μεθοδικη λεηλασια της πατριδας μας και από την άλλη την εξυπηρετηση του δημοσιου χρεους της προς τους διεθνεις πιστωτα της, που δεν είναι αλλοι από τις γερμανικες τραπεζες Deutsche Bank, KfW, Commerzbank κ.α. Η Γερμανια συνεπως είναι μερος του οικονομικου προβληματος του κρατιδιου της Ρωμιοσυνης και το θεωρει για τον λογο αυτό ως επαρχια της αυτοκρατοριας της!!! Αυτή είναι ο πραγματικος εχθρος του Ελληνισμου και της Ελληνικοτητας!!!

    Ποιες είναι οι στανες του παρακρατους της Ρωμιοσυνης;

    Περαν αυτων της Ορθοδοξιας, τα μνημονιακα κομματα Ν.Δ. ΠΑΣΟΚ, ΠΟΤΑΜΙ, τα εκ των υστερων μνημονιακα κομματα ΣΥΡΙΖΑ, ΑΝΕΛ, ΛΑΕ και τα μη μνημονιακα κομματα ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ και ΚΚΕ. Στο παρακρατος του κρατιδιου της Ρωμιοσυνης ο συνομωσιακος ρολος των μη μνημονιακων κομματων ΚΚΕ και ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, ο οποιος υποβοηθαται από τα ΜΜΕ της διαπλοκης και από την γερμανικη πρεσβεια, είναι καθωριστικος για την εκβαση των εκλογων της 20.09.2015 και των γεγονοτων που βρισκονται ηδη προ των θυρων μας και θα εμφανιζονται εντονα εντος των τειχων μας από την 21.09.2015.

    Η μεθοδολογια της παραστασης της οργανωμενης ωμης προκλησης και της βιαιης αντιδρασης είναι σκηνοθετιμενη και γνωστη από πολύ παλια και εφαρμοσθηκε συχνα και στο κρατιδιο της Ρωμιοσυνης. Παντοτε η οργανωμενη προκληση των προβοκατορων κομμουνιστων συνοδευεται σκοπημα από την βιαιη αντιδραση των φασιστων. Ο ρολος της Χρυσης Αυγης στις εκλογες της 20.09.2015 είναι πολύ χρησιμος για το παρακρατρος του κρατιδιου της Ρωμιοσυνης. Με την ισχυροποιηση της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ θα ισχυροποιηθει και το ΚΚΕ. Πανω σε αυτά τα κομματα θα επιβιωσουν και παλι ολοι οι δολοφονοι του εθνους. Τα δυο αυτά κομματα, τα οποια στην ουσια οφειλαν να είναι εκτος της Βουλης του κρατιδιου της Ρωμιοσυνης, θα καπελωνουν το συνολο της λειτουργιας του. Η Χρυση Αυγη ως τριτο κομμα θα καρπωθει τα δικαιωματα των εξεταστικων επιτροπων, του λογιστικου ελεγχου του δημοσιου χρεους, των πολεμικων αποζημιωσεων, της εξεταστικης επιτροπης για τα Μνημονια και θα διαλαλει για προδοσιες, δοσιλωγους και προδοτες.

    Προγραμματισμενος στοχος του παρακρατους του κρατιδιου της Ρωμιοσυνης και κατ’ επεκταση της Γερμανιας είναι να μαντρωση δια της Χρυσης Αυγης τα εγκεφαλικα αρρωστα προβατα στις στανες του ΣΥΡΙΖΑ και της Ν.Δ. για να αποτελεσουν αυτές το υποστηριγμα ενός νεου μελλοντικου και μεγαλης χρονικης διαρκειας δικομματισμου και να αποτρεψη παντελως την εισοδο στην Βουλη υγειων πολιτικων δυναμεων, πολιτων που δεν εχουν ψηφισει Μνημονια και είναι αγνωστα στην γερμανικη και αμερικανικη πρεσβεια των Αθηνων. Η Χρυση Αυγη στην ουσια εργαζεται για το παρακρατος του κρατιδιου της Ρωμιοσυνης που σχεδιασε κατ’ εντολη των πατρωνων μια κυβερνηση συνεργασιας μεταξυ ΣΥΡΙΖΑ και Ν.Δ. αδιαφορο ποιο από τα δυο θα ερθει πρωτο κομμα. Στην περιπτωση που πρωτο κομμα είναι ο ΣΥΡΙΖΑ ο νεος Πρωθυπουργος της κυβερνησης συνεργασιας ΣΥΡΙΖΑ-Ν.Δ. δεν θα είναι ο Τσιπρας (ο οποιος προοριζεται λογω Μνημονιου ΙΙΙ να δραπετευση) αλλα κατά πασα πιθανοτητα ο τ. σταλινικος και μελος του ΚΚΕ Δραγασακης! Στην περιπτωση που πρωτο κομμα είναι η Ν.Δ. ο νεος Πρωθυπουργος της κυβερνησης συνεργασιας Ν.Δ.-ΣΥΡΙΖΑ θα είναι ο Με’ι’μερακης ο οποιος μετα θα εχει την τυχη του Γουναρη! Το ιδιο ισχυει και για τον Δραγασακη!

    Οι Μητσοτακηδες, Αβουροι, Καραμανληδες, Παπανδρεου, Τουρκουκογλοι και Σαμαραδες αλλα και τα αλλα καθαρματα της διαπλοκης, ως δημιοι του Εθνους, γνωριζουν, ότι με την εφαρμογη του τεραστιου εγκληματος του τριτου Μνημονιου ως συμπληρωμα των δυο προηγουμενων, θα ακολουθησει η αναμενομενη κοινωνικη εκρηξη με αγνωστες συνεπειες… Απο την 21.09.2015 τα εκκαθαριστικα του ΕΝΦΙΑ θα φθανουν σε αυτους που πιστευαν οτι θα καταργουνταν, οι συνταξιουχοι θα εισπρατουν μειωμενη αντι αυξανομενη συνταξη, οι ανεργοι θα αυξανονται και ο τοπος θα λεηλατειται.

    Δεν μπορει συνεπως να διατηρειται εσαει το σημερινο χαος οπου τα παντα καταρρεουν. Ο Διας θα αναγκασθη να ριξη μυαλο από τον ουρανο για να κινητοποηση εκατονταδες χιλιαδες προβατα για την πολιορκια του σταυλου της σημερινης δημοκρατιας. Ο λαος εντος των τειχων μας θα μεγαλουργησει μονο όταν αποτιναξει μια για παντα τον θανασιμο σκοταδιστικο αγκαλιασμα των επιγονων των ρωμα’ι’κων, βυζαντινων και οθωμανων φεουδαρχων. Το παραδειγμα το εδωσεν ο Ελληνισμος της διασπορας. Ο Ελληνισμος αυτος που βρεθηκε εξω από τα συνορα του ανθελληνικου κατασκευασματος του κρατιδιου της Ρωμιοσυνης μεγαλουργησε και θα συνεχιζει να μεγαλουργη σε ολους τους τομεις ειτε σαν πρωτη παγκοσμια ναυτιλια ειτε σαν επιστημη κυριαρχη στα ξενα ΑΕΙ και στα σημαντικωτερα ερεςυνητικα κεντρα.

    Το κρατιδιο της Ρωμιοσυνης θα βγει από την πολλαπλη του σημερνη κριση μονο με την εξοντωση ολων των καθαρματων εντος των τειχων του, δηλαδη τους τυχοδιωκτες με ακαθωριστο κοινωνικο στιγμα, τα νεοπλασματα του αμοραλισμου, τους δολοφονους κάθε γνησιου προοδευτικου κινηματος, τους εραστες της ανωμαλιες, τους οστρακες της θεοκρατικης παρεξουσια, τους εμπορους ναρκωτικων, τους τουρκογυφτους και τουρκοπροσκυβητες, τις βδελλες του κρατικου προ’υ’πολογισμου και των Μνημονιων που εξαπατουν κατά συνεχεια τον λαο και την ανα τον κοσμο ομογενεια του.

    Για τον λογο αυτό, ιδιαιτερα οι τοσο φιλοδοξοι για την εξουσια Μητσοτακηδες, δεν ενδιαφερονται πλεον τοσο πολύ για την νικη της Ν.Δ. στις εκλογες της 20.09.2015 και για νεα αξιωματα σε μια κυβερνηση συνεργασιας ΣΥΡΙΖΑ-Ν.Δ. ‘η Ν.Δ.-ΣΥΡΙΖΑ, διοτι διαισθανονται, ότι κατι τετοιο θα ηταν το τελος τους…Τις αμαρτιες τους θα τις πληρωσει ο νεος Γουναρης, ο οποιος θα αναλαβει την εφαρμογη του Μνημονιου ΙΙΙ… Επιπλεον γνωριζουν, ότι η συγκρουση μεταξυ ΣΥΡΙΖΑ και ΛΑΕ είναι συμφωνημενη και στημενη για να δραπετευσουν από το Μνημονιο ΙΙΙ τοσο ο Τσιπρας οσο και ο Λαφαζανης. Το εθνικο νομισμα «δραχμη» θα ερθει και χωρις τον Λαφαζανη..Συνεπως κάθε ψηφος στην ΛΑΕ είναι υπερ των πατρωνων Γερμανων και του παρακρατους του κρατιδιου της Ρωμιοσυνης.

    Τα σιωνιστικα καθαρματα της Ε.Ε. ετρεμαν από το 2004 και τρμουν ακομη και με τις εκλογες της 20.09.2015 από την δυνατοτητα να βγη το κρατιδιο της Ρωμιοσυνης από την ευρωζωνη και να βιωση, παραδειγματικα και για τις άλλες χωρες της ευρωζωνης, μια μεγαλη οικονομικη ανακαμψη, που θα οδηγουσε στην διαλυση της ευρωζωνης. Γι’ αυτό σε ολες τις προεκλογικες περιοδους από το 2004 εως σημερα οι ψηφοφοροι ακουγαν και ακουγουν μονο ψεματα και απειλες από τα ελεγχομενα και κατευθυνομενα; Ιδιωτικα ηλεκτρονικα ΜΜΕ του κρατιδιου της Ρωμιοσυνης τα οποια προστατευαν τις προδοτικες ηγεσιες των Μνημονιακων κομματων και απεκρυβαν ολες τις ενδειξεις σχετικα με το ότι ετσι και αλλως πλησιαζει το τελος της ευρωζωνης.

    Εκ των ως ανω προκυπτει ότι κλειδι της εκλογικης αναμετρισης της 20.09.2015 θα είναι η «Αποχη». Θα το καταλαβουν όμως τα εγκεφαλικα ασθενη προβατα;

    PD Dr.-Ing. Georg Chaziteodorou
    Bleibergweg 114, D-40885 Ratingen
    Tel.+Fax: 0049 2102 32513
    E-Mail: chaziteo@t-online.de
    18.09.2015

    Einen Kommentar schreiben / Γράψτε ένα σχόλιο

    Kommentar

    kachelmannwetter.com