Ή στραβός είναι ο γιαλός ή στραβά αρμενίζουμε
19.03.2024
  • Allgemein
  • Diktatur/Δικτατορία
  • Brain Drain
  • Balkan/Βαλκάνια
  • Bücher/Βιβλια
  • Medien/Μαζικά Μέσα
  • Minderheiten, Migranten/Μειονότητες, Μετανάστες
  • Kriege, Flüchtlinge/Πόλεμοι, Φυγάδες
  • Sprache/Γλώσσα
  • Gesellschaft, Meinung/Κοινωνία, Γνώμη
  • Nationalismus/Εθνικισμοί
  • Thema/Θέμα
  • Termine/Εκδηλώσεις
  • Geopolitik/Γεωπολιτική
  • Politik/Πολιτική
  • Terrorismus/Τρομοκρατία
  • FalseFlagOps/Επιχ. με ψευδή σημαία
  • Hellas-EU/Ελλάδα-Ε.Ε.
  • Wirtschaft-Finanzen/Οικονομία-Οικονομικά
  • Religion/Θρησκεία
  • Geschichte/Ιστορία
  • Umwelt/Περιβάλλον
  • Korruption/Διαφθορά
  • Reisen/Ταξιδιωτικά
  • Musik/Μουσική
  • Kunst/Τέχνη, Λογοτεχνία
  • Küche/Κουζίνα
  • kachelmannwetter.com
    Εδω διαβαζετε τις καινουργιες  ελληνικες και γερμανικες εφημεριδες
    Hier lesen Sie  griechische  und deutsche Zeitungen 

    Προς τους βυζαντινορθόδοξους „ζητιάνους-Ρωμιούς“!

    Δρ. Γ. Θ. Χατζηθεοδωρου

    Η μετεπαναστιτικη κοινωνια του νεου πολιτικου μορφωματος των Βαλκανιων, δηλαδη το κρατιδιο της Ρωμιοσυνης, αποκτησε ενα εξωτερικο επιχρισμα ευρωπα’ι’κου εκσυγχρονισμου που ψευδεπιγραφα και για εσωτερικη καταναλωση φερει την ονομασια «Ελλας» ενω ουδεις απ’ εξω την ονομαζει «Ηellas»

    ΠΡΟΛΟΓΟΣ

    Βυζαντινορθοδοξοι «Ζητιανοι – Ρωμιοι», μονο η λευτερια «κοσμογονικα» επιτευχθεισα και τιποτε αλλο ως «Ελληνες» στο ξεφωτο σας βγαζει. Αν δεν ελευθερωθειται απο την 1700 χρονια κατοχη της εβρα’ι’κης θρησκευτικης αιρεσης και απο την γερμανικη  κατοχη της μεταπολιτευτικης εποχης, δουλοι των Εβραιων και Γερμανων θα εισθαι μια ζωη και ενδεεις, αιωνια ξευτελισμενοι και ταπεινωμενοι «Γερμανοτσολιαδες», στον εβρα’ι’κο και στον αγκυλωτο του Σο’ι’μπλερ σταυρο εσαει εσταυρωμενοι. Οι Ελληνες δεν προσκυνουν ουτε θεους ουτε ανθρωπους. Ο δρομος τους ειναι ο δρομος της ερευνας, που δημιουργησε το φως της Αθηνας και της Αλεξανδρειας, ειναι ο δρομος τους που θα συνεχισει να προσφερει το φως στις επερχομενες γενεες παρ’ ολο που εμποδιζεται συστηματικα και με ολα τα μεσα να τον διανυσουν.

    Με την Ζ’ οικουμενικη συνοδο της Νικαιας το 787 μ.Χ. η ετσι ονομασθεισα ιερα συνοδος  της εβρα’ι’κης αιρεσης οριζει χαρακτηριστικα: «Τοις τα ελληνικα δεξιουσι μαθηματα, και μη δια παιδευσιν μονον ταυτα παιδευομενοις αλλα και τας δοξας αυτων ταις ματαιοις επομενοις και ως αληθεσι πιστευουσι και ουτως αυταις ως το βεβαιον εχουσαις εγκειμενοις ωστε και ετερους ποτε μεν λαβρα, ποτε δε φανερως εναγειν αυταις και διδασκειν ανενδοιαστως ΑΝΑΘΕΜΑ».

    Αυτη ακριβως η περικοπη, αυτη η προσβολη του Ελληνικου ονοματος, του πολιτισμου και της σοφιας βρισκεται ακομη μεχρι σημερα στο «Τριωδιο» και διαβαζεται την «Κυριακη της Ορθοδοξιας». Περαν απο τους επτα αναθεματισμους κατα του Ελληνικου Εθνους, ψαλλονται επισης καθε χρονο στις εκκλησιες της εβρα’ι’κης αυτης θρησκευτικης αιρεσης που λαθρα φιλοξενειται στην χωρα μας εδω και 1700 χρονια στον υμνο «εις Πεντακοστην», τα κατωθι υβριστικα του περιφημου Ρωμανου του Μελωδου της, κατα των Ελληνων:

            Τι φυσωσιν και βαμβευουσιν οι Ελληνες;
            Τι φανταζονται προς Αρατον τον τρισκαταρατον;
            Τι πλανωνται προς Πλατωνα;
            Τι Δημοσθενην στεργουσι τον ασθενη;
            Τι μη νοουσιν Ομηρον, ονειρον αργον;
            Τι Πυθαγοραν θρυλλουσι τον δικαιως φιμωθεντα;

    Ο ΑΦΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

    Ο Ελληνισμος ανεβηκε απο το 301 μ.Χ. εως τις ημερες μας τον δικο του Γολγοθα. Η πορεια του μαρτυριο στο χρονικο αυτο διαστημα ελαβε μεν εως το 900 μ.Χ. το κορυφωμα της, οι διωξεις ομως δεν σταματεισαν και συνεχιζονται μεχρι σημερα. Ο γραφων λογω του περιορισμενου χωρου, ενω επιθυμουσε να αναφερθη με λεπτομερειες σε ολα τα γεγονοτα, αναγκαζεται να περιοριστη στα κυριωτερα:

    *  314 μ.Χ.
    Αμεσως μετα την νομιμοποιηση της εβρα’ι’κης αιρεσης απο τον ηλιολατρη Ρωμαιο αυτοκρατορα Φλαβιο Βαλεριο Κωνσταντινο αυτη αρχιζει την επιθεση της κατα της ελληνικης θρησκειας και των θρησκειων των εθνικων. Η συνοδος της χριστιανικης εκκλησιας ταυτιζει πτυχες της λατρειας της θεας Αρτεμιδος με μαγεια και λατρεια του σατανα των χριστιανων.

    *  319 μ.Χ.
    Ο αυτοκρατορας Φλαβιος Βαλεριος Κωνσταντινος εκδιδει διαταγμα με το οποιο απαλλασσει πληρως την εβρα’ι’κη αιρεση απο φορους και τους κληρικους της εβρα’ι’κης αυτης αιρεσης απο στρατιωτικες υποχρεωσεις.και την ανακηρυσσει το 324 μ.Χ. μονιμη επισημη λατρεια της Αυτοκρατοριας, λεηλατωντας παραλληλα το Μαντειο του Διδυμαιου Απολλωνος και θανατωνοντας με βασανιστηρια ολους τους ιερεις του με την κατηγορια της εσχατης προδοσιας. Στο ιερο ορος Αθως, δηλαδη στον κηπο της θεας Αρτεμης, εξαπολυεται μεγας διωγμος κατα των Ελληνων και καταστρεφονται ολα τα εκει Ελληνικα ιερα. Οι περισσοτερες απο τις συνολικα 20 Μονες της εβρα’ι’κης θρησκευτικης αιρεσης του ορους Αθως εχουν κτισθει στην θεση των αρχαιων ελληνικων οικισμων με χρηση αρχαιου υλικου, ως η Μονη Μεγιστης Λαυρας, που εχει κτησθει επι των Ακροθωων, η Μονη Ιβηριον επι του Χαρανδρου, η Μονη Παντοκρατορα επι του Ολοφυξου, η Μονη Εσφιγμενου επι του Διου, η Μονη Κασταμονιτου επι του Θυσσου, η Μονη Ξηροποταμου επι των Κλεωνων κ.α. Στην θεση της Μονης Φιλοθεου υπηρχε Ασκληπειο, ενω στην θεση της Μονης Γρηγοριου ο ναος του Ποσειδωνα.

    *  335 μ.Χ.
    Εγκαινια της εκκλησιας του «Αγιου Ταφου» στην Ιερουσαλημ, ο οποιος κτισθηκε στην θεση του Ναου της Θεας Αφροδιτης που ο αυτοκρατορας Κωνσταντινος κατεστρεψε το 326/327 μ.Χ. Για τον διακοσμο της εκκλησιας του «Αγιου Ταφου» λεηλατουνται ολα τα ελληνικα ιερα της Παλαιστινης και της Μικρας Ασιας.

    *  337 μ.Χ.
    Ο ετοιμοθανατος αυτοκρατορας Φλαβιος Βαλεριος Κωνσταντινος βαφτιζεται χριστιανος απο τον αρειανο επισκοπο Ευσεβιο Νικομηδειας.

    *  341-359 μ.Χ.
    Ο νεος αυτοκρατορας Φλαβιος Ιουλιος Κωνσταντινος κηρυσσει διωγμο «κατα των μαντειων και Ελληνιζοντων», με νεο εδικτο επαναλαμβανει την απαγορευση επι ποινη θανατου της λατρειας δια θυσιων και αγαλματων και διατασσει το σφραγισμα ολων των Ελληνων ιερων ‘η την βεβηλωση τους με παραδοση τους σε χαρτοπαικτες και πορνες για κυβευτηρια ‘η εργοστασια ενω παραλληλα χορηγειται πληρης ασυλια στους χριστιανους επισκοπους απεναντι στα οποια δικαστηρια. Το 357 μ.Χ. θετει εκτος νομου επι ποινη του θανατου ολες τις μαντικες μεθοδους, συμπεριλαμβανομενης και της Αστρολογιας ενω σφραγιζει στην Ρωμη τον Ναο του Θεου Απολλωνος, φυλακιζει τους ιερεις και αφαιρει τον βωμο της Νικης απο την αιθουσα συνεδριασεων της Συγκλητου, ο οποιος βωμος αποτελουσε απο την εποχη του Διοκλητιανου (284-305 μ.Χ.) τμημα της ανωτατης τριαδος (Διας-Ηρακλης-Νικη) του Πανθεου των Ρωμαιων. Το 359 μ.Χ. στην Σκυθοπολη της Παλαιστινης (σημερα Μπετ Σιαν του Ισραηλ) στηνεται το «Πρωτο Αουσβιτς της Ιστοριας» οπου εντος 20 ετων θανατωνονται κατα τον λατινο ιστορικο Μαρκελινο Αμμιανο, περισσοτεροι απο 15 εκατομμυρια Ελληνες, οι οποιοι αρνιουνταν να βαπτισθουν χριστιανοι.

    *  364 μ.Χ.
    Εκδιδεται εδικτο απο τον αυτοκρατορα Φλαβιο Ιοβιανο με το οποιο απαγορευεται επι ποινη θανατου η ελληνικη λατρεια. Στα χρησιμοποιουμενα βασανιστηρια κατα των Ελληνων προστιθεται ο κατακομματιασμος των πλευρων με σιδερενια αγκιστρα. Με θανατο τιμωρουνται και οι σπλαχνοσκοπησεις.

    *  380 μ.Χ.
    Ο αυτοκρατορας Φλαβιος Θεοδοσιος απαγορευει ολες τις θρησκειες πλην της εβρα’ι’κης αιρεσης. Ολοι οι μη χριστιανοι χαρακτηριζονται στο εξης «σιχαμεροι, αιρετικοι, μοροι και τυφλοι». Ο επισκοπος Μεδιολανου Αμβροσιος εξουσιοδοτειται να καταστρεψη ολους τους Ναους των Ελληνων και να κτιση πανω στα θεμελια τους χριστιανικες εκκλησιες.

    *  381 μ.Χ.
    Με ενδικτο του αυτοκρατορα Θεοδοσιου κρυσσεται κυμα λεηλασιων, βεβηλωσεων, πυρπολησεων και καθε ειδος καταστροφων κατα των Ελληνων και σαρωνεται απο ακρου σε ακρον η ανατολικη ρωμα’ι’κη αυτοκρατορια σε οτι ακομη υπαρχαν απο ελληνικους Ναους, μνημεια και βιβλιοθηκες. ΣτηνΚωνσταντινουπολη μετατρεπεται ο Ναος της Θεας Αφροδιτης σε πορνοστασιο και οι Ναοι του Ηλιου και της Αρτεμιδος σε αποθηκες. Στις χριστιανικες εκκλησιες καθιερωνεται το εβρα’ι’κο «αλληλου’ι’α» (hallelujah), δηλαδη το «δοξα στον Ιαχωβα»

    * 385-388 μ.Χ.
    Ο αυτοκρατορας Θεοδοσιος διοριζει υπαρχο Ανατολης τον φανατικο χριστιανο Ματερνο Κυνηγιο ο οποιος με τον επισκοπο Μαρκελλο καταστρεφουν αμετρητα ελληνικα ιερα της Μικρας Ασιας. Αναμεσα τους και ο Ναος της Εδεσσης, τα Καβειρια Ιμβρου, ο Ναος του Απαμειου Διος, το Διδυμαιο ιερο, ολα τα ιερα της Παλμυρας κ.α. Στο πρωτο Αουσβιτς της Ιστοριας στην Σκυθοπολη της Παλαιστινης μαρτυρουν μυριαδες αθωοι Ελληνες.

    *  389 μ.Χ.
    Κηρυσσεται εκτος νομου καθε μη χριστιανικη μεθοδος χρονολογησεων. Πληθη μοναχων της ερημου εισβαλουν στις πολεις της Μεσης Ανατολης και καταστρεφουν με μανια ελληνικα αγαλματα, βωμους και ιερα, λυντσαρουν Ελληνες και πυρπολουν βιβλιοθηκες. Ο πατριαρχης Αλεξανδρειας Θεοφιλος κινητοποιει τον φανατισμενο χριστιανικο οχλο για να κανη μεγαλους διωγμους κατα των Ελληνων. Μετατρεπει σε εκκλησια τον Ναο του Θεου Διονυσιου, πυρπολει το Μιθραιο και καταστρεφει τον Ναο του Διος.

    * 390 μ.Χ.
    Σφαγη 15.000 Ελληνων στον Ιπποδρομο της Θεσαλονικης κατα διαταγην του αυτοκρατορα Θεοδοσιου, ενος εβραιου ευγενους εξ Ιβηρων.

    *  391 μ.Χ.
    Με ενδικτο του αυτοκρατορα Θεοδοσιου απαγορευεται καθε επισκεψη στους Ναους των Ελληνων αλλα και το απλο ακομη κοιταγμα των αγαλματων. Νεος μεγαλος διωγμος σε ολοκληρη την Αυτοκρατορια. Στην Αλεξανδρεια οι ελαχιστοι Ελληνες εξεγειρονται με επικεφαλης τον φιλοσοφο Ολυμπιο και κλεινονται στο ιερο του Σεραπιδος. Οι οπαδοι της εβρα’ι’κης θρησκευτικης αιρεσης το καταλαμβανουν με δολο, το ισοπεδωνουν και πυρπολουν την Βιβλιοθηκη του που φιλοξενουσε τμημα της θρυλικης συλλογης της Βιβλιοθηκης της Αλεξανδρειας.

    *  392-398  μ. Χ.
    Νεος μεγαλος διωγμος κατα των Ελληνων σε ολοκληρη την Αυτοκρατορια. Σβηνουν τα Μυστηρια της Σαμοθρακης μετα απο την κατασφαγη των ιερεων, καταστροφη του Μαντειου του Αμμωνος Διος στην Αφυτο Χαλκιδικης. Ο αυτοκρατορας Θεοδοσιος οριζει το 393 μ.Χ. οτι η Ιουδα’ι’κη θρησκεια ειναι ανεκτη και δεν επιτρεπεται η καταστροφη των ιουδα’ι’κων συναγωγων απο τους οπαδους της εβρα’ι’κης αιρεσης, δηλαδη απο τους χριστιανους και καταργει τους Ολυμπιακους αγωνες. Επι της βασιλειας του διαδοχου του αυτοκρατορα Θεοδοσιου, του Αρκαδιου, συνεχιζεται αμειωτα το καταστροφικο κατα των Ελληνων εργον των προκατοχων του. Επι του αυτοκρατορα Αρκαδιου λαμβανει χωρα η μεγαλη επιδρομη του Αλαριχου κατα της Ελλαδος. Το καθαρμα αυτο εισβαλλει αρχικα απο την Μακεδονια στην Θεσσαλια καταστρεφοντας οτιδηποτε ευρισκε στον δρομο του με σαφη προτιμηση στα αρχαια Ελληνικα οικοδομηματα  Ο ιστορικος Ευναπιος αναφερει χαρακτηριστικα: «τοιαυτας αυτω τας πυλας απεδειξε της Ελλαδος η των φαια ιματια εχοντων ακωλυτως προσπαρεισελθουσα ασεβεια». Τα «φαια ιματια» ειναι τα ρασα των παπαδων και μοναχων που αργοτερα αλλαξαν σε «μαυρα». Ο ευνουχος πρωθυπουργος του αυτοκρατορα Αρκαδιου Ρουφινος κατευθυνει τις ορδες των, υπο τον Αλαριχο χριστιανων Γοτθων προς τον χωρο της Ελλαδος. Τα καθαρματα αυτα κατασφαζουν αμετρητους Ελληνες και καταστρεφουν πολεις και ιερα στο Διον, την Θεσσαλια, τους Δελφους, την Βοιωτια, την Αττικη, τα Μεγαρα, την Κορινθο, τη Φενεο, το Αργος, τη Νεμεα, τη Λυκοσαυρα, την Σπαρτη, τη Μεσσηνη, την Φιγαλεια, την Ολυμπια. Στην Ελευσινα πυρπολειται το εκει παναρχαιο ιερο και θανατωνονται στην πυρα ο Θεσπιευς Ιεροφαντης Ιλαριος και ολοι οι ιερεις των Μυστηριων τα οποια ειχαν αναβιωσει απο τους Μιθρα’ι’στες λιγο μετα τον θανατο του Νεστοριου.

    *  415 π.Χ.
    Λιγο πριν της εβρα’ι’κης εορτης «Πεσαχ» ‘η της εβρα’ι’κης θρησκευτικης αιρεσης «Πασχα», δηλαδη της αναμνησης της εξοδου των Ιουδαιων απο την Αιγυπτο, κατα προτροπη του επισκοπου Αλεξανδρειας Κυριλλου, η Ελληνιδα φιλοσοφος «Υπατια» δολοφονειται με αγριο τροπο απο τον χριστιανικο οχλο της Αλεξανδρειας. Ο σωρος της «Υπατιας» συρεται στην πατριαρχικη εκκλησια του «Αγιου Μιχαηλ», οπου οι χριστιανοι την κοβον κομματια και περιφεροντας τα στους δρομους της πολεως τα καινε τελικα μαζι με τα συγγραμματα της φιλοσοφου σε μια τεραστια πυρα στην θεση Κυναρων.

    *  457-557 μ.Χ.
    Νεοι διωγμοι κατα των Ελληνων επι βασιλειας του Λεοντος Α’ και του Ζηνωνος οπου πνιγονται στο αιμα οι τελευταιες εξεγερσεις των Ελληνων στην Μικρα Ασια. Μετα τον Ιουστινο (518-527 μ.Χ.) ο οποιος καταργει το 521 μ.Χ. τους Ολυμπιακους αγωνες Αντιοχειας, την αυτοκρατορικη σκυταλη παραλαμβανει το 527 μ.Χ. ο Ιουστιανος (527-565 μ.Χ.) ενας απο τους μεγαλυτερους διωκτες του Ελληνισμου. Ανανεωσε ολους τους νομους κατα των Ελληνων με την προσεπιβολη της ποινης του θανατου, αφαιρεση των κτηματων των Ελληνων και των Ελληνικων ναων υπερ της εβρα’ι’κης αιρεσης, δηλαδη της χριστιανικης θρησκειας και του δημοσιου ταμειου. Το 529 μ.Χ. καταργηση της φιλοσοφικης σχολης Αθηνων. Γραφει ο Μαλαλας στη «Χρονογραφια» του για αυτο: «Θεσπισας ο Ιουστιανος προσταξιν επεμψεν εν Αθηναις κελευσας μηδενα τολμαν διδασκειν φιλοσοφια και αστρονομια». Ακομη αφαιρεσε και τους μισθους των δασκαλων οπως και το δικαιωμα να διδασκουν: «Απαγορευομε να ασκουν διδασκαλια αυτοι που πασχουν απο την ιεροσυλλη τρελλα των Ελληνων» (Ιουστιανειος κωδικας Ι, 10, 11).

    Ο ορος Ελληνας παιρνει τωρα καθαρα πλεον τον χαρακτηρισμο που επι αιωνες προσπαθουσαν να κρυψουν οι οπαδοι της εβρα’ι’κης αιρεσης, δηλαδοι οι χριστιανοι: «Επειδη τινες ευρηνται εκ των ανοσιων και μυσαρων Ελληνων κατεχομενοι πλανη…» (Ιουστινιανειως Κωδικας Α’, 11).

    Και συνεχιζει ο Μαλαλας (Προς Ιουστιανιανον λογος. 15): «Διωγμος γαρ γεγονε Ελληνων μεγας και πολλοι εδημευθησαν, εν οις ετελευτησαν Μακεδονιος, Ασκληπιοδωρος, Φωκας ο Κρατερου και Θωμας ο Κοιαιστωρ. Και ως εκ τουτου πολυς φοβος γεγονε, εθεσπισε δε ο αυτος βασιλευς, ωστε μη πολιτευεσθαι τους Ελληνιζοντας». Ουτε πολιτικα δικαιωματα λοιπον και αργοτερα απαγορευσης και να στρατευονται. Ετσι ουτε συμμετοχη στα κοινα ουτε μεταβιβαση της περιουσιας τους, Το 546 μ.Χ. στην Κωνσταντινουπολη φυλακιστηκαν, βασανιστηκαν και εκτελεστηκαν γραμματικοι, ρητορες, νομικοι και γιατροι με την κατηγορια οτι ησαν «Ελληνες». Το 562 μ,Χ. επακολουθει νεος διωγμος και οπως λεει ο Μαλαλας: «Ελληνες πιαστηκαν και διαπομπευθηκαν μεσα στην Κωνσταντινουπολη ταυτοχρονα με το καψιμο Ελληνικων βιβλιων στον «Κυνηγιον» μαζι με εικονες των Θεων». Μετα απο διορια τριων μηνων για εγκαταλειψη των πατρογονικων λατρειων το 562 Μ.Χ. ο Ιουστιανος διατασσει μαζικες συλληψεις, διαπομπευσεις, βασανιστηρια, φυλακισεις και εκτελεσεις Ελληνων στην Αθηνα, στην Αντιοχεια, την Παλμυρα και την Κωνσταντινουπολη.

    *  578-900 μ.Χ.
    Η «Εν Τρουλλω» ‘η η «Πενθεκτης» Συνοδος της Κωνσταντινουπολεως καταδικαζει το 692 μ.Χ. τον εορτασμον των Καλενδων, των Βρουμαλιων, των Ανθεστηριων καθως και τις Διονυσιακες πομπες και τις μεταμφιεσεις. Ετσι η ως ανω συνοδος απαγορευσε την προσφορα «γαλακτος και μελιτος» στις θυσιες κατα τον εορτασμο των «Βοτων» προς τιμην του Πανος, κατα την εορτη των «Βρουμαλιων» προς τιμην του Διονυσου, οπως και αυτην των «Καλανδων», απ’ οπου και προηλθαν τα σημερινα καλανδα: «Τας ουτω καλουμενας Καλανδας και τα λεγομενα Βοτα και τα καλουμενα Βρουμαλια καθαπαξ εκ της των πιστων πολιτειας περιαιρεθηναι βολομεθα (62ος κανων)».

     Οι Ελληνες της Λακωνιας το 804 μ.Χ. αντιστεκονται με επιτυχια στην αποπειρα του Πατριαρχου Κωνσταντινουπολεως Ταρασιου να τους εκχριστιανιση.  Στα τελη του Μεσαιωνα η φεουδαρχια της ανατολικης ρωμα’ι’κης αυτοκρατοριας, αποτελουμενη απο οπαδους της εβρα’ι’κης θρησκευτικης αιρεσης, δηλαδη απο βυζαντινορθοδοξους Ρωμιους, για να μην καταβροχθιστη απο το εμποριο και την βιομηχανια της δυτικης ρωμα’ι’κης αυτοκρατοριας και χασει την ανωτερη κοινωνικης της θεση, σε αγαστη συνεργασια με τον τοτε προκαθημενο του αρχαιοτερου τουρκικου ιδρυματος Κωνσταντινοπολεως παρεδωσε τους βυζαντινορθοδοξους Ρωμιους στους Οθωμανους.

    Οι περιγραφες των χρονογραφων της εποχης φωτιζουν τα γεγονοτα, οταν λενε οτι κατα την πολιορκια της Κωνσταντινουπολης, οι περισσοτεροι απο τους πολιορκημενους δεν ηταν τουρκικης καταγωγης, αλλα και οτι αρκετοι απο τους εντος της πολεως υπερασπιστες, ηταν τουρκικης καταγωγης. Απο τους 258.000 πολιορκητες μονο 70.000 ηταν Τουρκοι, 147.000 βυζαντινορθοδοξοι Ρωμιοι και 41.000 ζητιανοι, εμποροι και ληστες. Πολιορκητες και Πολιορκουμενοι εθνολογικα και θρησκευτικα δεν διεφεραν πολυ μεταξυ τους. Ο νεκροθαφτης του Ελληνισμου και βυζαντινορθοδοξος Ρωμιος Σχολαριος Γενναδιος, πρωτος πατριαρχης της νεας περιοδου της εβρα’ι’κης θρησκευτικης αιρεσης που ψευδεπιγραφα ονομασθηκε Ορθοδοξια, υπο τους Τουρκους, ηταν ενας απο αυτους που θυσιασε τα παντα στον βωμο της μισαλλοδοξιας και των ψευτοδιλληματων της διαταραγμενης προσωπικοτητας του.

    Τοσο οι βυζαντινορθοδοξοι φεουδαρχες της ανατολικης ρωμα’ι’κης αυτοκρατοριας, οσο και η ηγεσια της εβρα’ι’κης θρησκευτικης αιρεσης ανταμειφθηκαν απο τους Οθωμανους με σημαντικη επεκταση ακομη και των μεχρι τοτε προνομιων τους. Επιπλεον η  εβρα’ι’κη θρησκευτικη αιρεση (ορθοδοξη χριστιανικη εκκλησια) αναγορευθηκε, με ολα τα οικονομικα οφελη σε εθναρχη των καταπιεζομενων βυζαντινορθοδοξων Ρωμιων, ενω οι βυζαντινορθοδοξοι φεουδαρχες της ανατολικης ρωμα’ι’κης αυτοκρατοριας μετεξελιχθηκαν προθυμα και γρηγορα στην ταξη των φοροεισπρακτορων των Οθωμανων, στην ταξη των γνωστων Τουρκοκατσαμπασηδων, Καλλικαντσαρων, Τσαουσηδων, Τζορμπασηδων, Κεχαγιαδων κ.α. Τουρκογυφτων ‘η στην ταξη των «βρωμεροτατων και χυδαιοτατων» οπως τους αποκαλουσε το 1806 ο Ανωνυμος της «Ελληνικης Νομαρχιας».

    Ετσι, μεσω της Τουρκοκρατιας, ο Μεσαιωνας της ανατολικης ρωμα’ι’κης αυτοκρατοριας, συνεχιστηκε και γνωρισε την ακμαιοτερη περιοδο της ιστοριας του. Δυστυχως η επανασταση των ακομη Ελληνων το 1821 μ.Χ. απετυχε να χτυπηση καιρια το σκοτεινο συνειδησιακο της ανατολικης ρωμα’ι’κης αυτοκρατοριας,  την εβρα’ι΄κη θρησκευτικη αιρεση. Η μετεπαναστιτικη κοινωνια του νεου πολιτικου μορφωματος των Βαλκανιων, δηλαδη το κρατιδιο της Ρωμιοσυνης, αποκτησε ενα εξωτερικο επιχρισμα ευρωπα’ι’κου εκσυγχρονισμου που ψευδεπιγραφα και για εσωτερικη καταναλωση φερει την ονομασια «Ελλας» ενω  ουδεις απ’ εξω την ονομαζει «Ηellas».

    Στο μορφωμα αυτο με τα ονοματα Griechenland, Greece κ.α. απουσιαζουν εντελως οι εννοιες Ελλας, Κρατος, Πολιτικη, Εθνικη Ανεξαρτησια, Εδαφικη Ακεραιοτητα, Εθνος, Ελληνισμος, Εθνικη Συνειδηση και Ελληνικοτητα. Για τους επιγονους των «βρωμεροτατων και χυδαιοτατων» του Ανωνυμου της Ελληνικης Νομαρχιας, που ασκουν μετα το 1821 εως σημερα κατα συνεχεια εξουσια στο πολιτικο αυτο μορφωμα των Βαλκανιων, τιποτε το Ελληνικο δεν μετρα στην σκεψη και στην γλωσσα τους, διοτι ο αποκλειστικος αξονας της συλλογιστικης τους ειναι η θρησκευτικη αξια της «ορθοδοξης πιστης». Η ανοησια τους αντανακλαται στην προσφατη δηλωση του νυν υπουργου Εθνικης Αμυνης και δηθεν «Ανεξαρτητου Ελληνα», δηλαδη ενος «Εξαρτημενου Βυζαντινορθοδοξου Ρωμιου»,  οτι το Αγιο Φως απο το Ισραηλ θα ερχεται παντα με τιμες αρχηγου κρατους στο κρατιδιο της Ρωμιοσυνης και οτι το Συνταγμα του κρατιδιου αυτου ειναι ξεκαθαρο ως προς την επικρατουσα θρησκεια.

    Η ανωτερη αυτη ταξη των «βρωμεροτατων και χυδαιοτατων», δηλαδη των υποτιθεμενων πολιτικων και μεγαλοεπειχηρηματιων ειναι, με τον πιο χαρακτηριστικο φεουδαρχικο τροπο, αντιπαραγωγικη και παρασιτικη και καταπνιγει συστηματικα εδω και 196 χρονια.ελευθερου βιου ολες τις δημιουργικες δυναμεις του Ελληνισμου και ευθυνεται για την σημερινη μας παραδωση στην Γερμανια του Σο’ι’μπλε και στο ΔΝΤ με ανταμειβη παλι νεων προνομειων.

    Εντομεταξυ το οργιο καταστροφων σε οτι ακομη εμεινε απο τα Μνημεια της  αρχαιας Ελλδαδος συνεχιζεται: Ο πρωην Επισκοπος Θηβων και Λειβαδιας και νυν Αρχιεπισκοπος Αθηνων και πασης Ελλαδος, ως νεος Αλαριχος, κατεστρεψε την πρωτη δεκαετια του 21ου μ.Χ. αιωνος, το «Αλσος των Μουσων», το οποιο εκτεινεται απο τους ανατολικους προποδες του Ελικωνα εως τον λοφο που βρισκεται πλησιον της κοινοτητας Ασκρας, γενετειρας του μεγαλου ποιητη Ησιοδου, μονο και μονο για να κτιση «Μονες» της εβρα’ι’κης θρησκευτικης αιρεσης. Στις ημερες μας με την ανεγερση ενος Ισλαμικου Τεμενους στο Βοτανικο γινεται προσπαθεια να καταστραφη η «Ιερα Οδος», δηλαδη ο δρομος των ηρωων και του πολιτισμου προς την Ελευσινα.

    ΠΡΟ’Υ’ΠΟΘΕΣΕΙΣ ΑΝΟΡΘΩΣΗΣ ΚΑΙ ΑΝΑΒΙΩΣΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

    Μια απο τις δυο προ’υ’ποθεσεις «επαναστατικω δικαιω» για την ανορθωση και αναβιωση του Ελληνισμου και της Ελληνικοτητας ειναι, να πνιγη μια για παντα στο αιμα της, η ταξη των «βρωμεροτατων και χυδαιοτατων» του Κρατιδιου της Ρωμιοσυνης. Χωρις την δια παντος εξαφανιση της ταξης αυτης, ο Γολγοθας του Ελληνισμου θα συνεχιζεται εσαει.

    Η δευτερη προ’υ’ποθεση, επισης «επαναστατικω δικαιω», ειναι η αποτιναξη της απο τον διεθνη πολιτικο σιωνισμο κατευθυνομενης γερμανικης κατοχης του κρατιδιου της Ρωμιοσυνης της μεταπολιτευτικης εποχης, κατα την οποιαν η Βουλη των βυζαντινορθοδοξων Ρωμιων ονομασθηκε Βουλη της Σημενς. Ο γραφων δεν επιτιθεται στον γερμανικο λαο, αλλα στην πολιτικη και οικονομικη πλεμπα αυτου που ασκει αξουσια. Υπηρχαν εποχες που ο γερμανικος λαος των ποιητων και στοχαστων θεοποιουσε τους Ελληνες και την Ελλαδα. Δεν χρειαζεται παρα να ριξη καποιος ενα βλεμα στο εθνικο συμβολο της Γερμανιας (Αετος του Δια), στην στηλη της Νικης (ελληνικη φτερωτη Νικη), στο Ρα’ι’χσταγκ (καθαρα ελληνικος αρχιτεκτονικος ρυθμος), στην Πυλη του Βρανδεμβουργου (Αντιγραφο των Προπυλαιων του Παρθενωνα της Ακροπολης των Αθηνων), στο αρχαιολογικο μουσειο του Βερολινου (καθαρα ελληνικος αρχιτεκτονικος ρυθμος), στην οπερα της Φραγκφουρτης (καθαρα ελληνικος αρχιτεκτονικος ρυθμος) και να διαβασει τους μεγαλυτερους πνευματικους ανδρες της Γερμανιας, Γκαιτε, Νιτσε κ.α.

    Παρ’ ολα τα ως ανω, οι ασκουντες εξουσια στην Γερμανια πασης ιστορικης εποχης, υπηρξαν, ειναι και θα ειναι εχθρικοι κατα της Ελληνικοτητας και του Ελληνισμου. Με την σιδηροδρομικη συνδεση Βερολινου/Βαγδατης για την διελευση γερμανικων προ’ι’οντων προς ανατολας και για αποικισμο της Μικρας Ασιας υπηρξεν στενα συνδεδεμενη η εξοντωση του Ελληνισμου της Μικρας Ασιας, με γερμανικο σχεδιο που εκπονηθηκε το 1867 μ.Χ. και μετεβαλε τον Ελληνισμο της Μικρας Ασιας και της Θρακης σε ενα απεραντο νεκροταφειο, με διαρπαγη και ληστεια των περιουσιων των Ελληνων απο τους φρερηδες της Βυτεμβεργης και απο την εθνικη γερμανικη Τραπεζα. Με την πτωση του Σουλτανου Abdul Hamit (1908) ο γερμανος εγκληματιας στρατηγος Liman von Sanders συνεστησε τους Νεοτουρκους την εξολοθρευση των Αρμενων και Ελληνων της Μικρας Ασιας με αποτελεσμα την δολοφονια 1,5 εκατομμυριων Αρμενων και 300.000 Ελληνων. Με τον τερματισμο του 1ου Παγκοσμιου Πολεμου και την συνθηκη ειρηνης των Βερσαλιων (28.06.1919) η Γερμανια υποχρεωθηκε να αποζημειωση την Ελλαδα με 528 εκατομμυρια χρυσα μαρκα. Οι απαταιωνες της εξουσιαστικης γερμανικης πλεμπας τιποτε δεν πληρωσαν. Κατα την διαρκεια του 2ου Παγκοσμιου Πολεμου οι καταστροφες, υλικες και εμψυχες, απο την γερμανικη εισβολη στην Ελλαδα υπηρξαν τεραστιες. Τοσο γι’ αυτες οσο και για το κατοχικο δανειο και την λεηλασια της δημοσιας περιουσιας και των αρχαιολογικων χωρων και Μουσιων με ακαταλογιστη αξια των κλοπημεων, οι απαταιωνες της γερμανικης εξουσιαστικης πλεμπας τιποτε δεν πληρωσαν μεχρι σημερα. Αντιθετως μετα τους ΝΑΖΙ του 2ου Παγκοσμιου Πολεμου οργωσαν και συνεχιζουν να οργωνουν την Ρωμιοσυνη οι ΝΑ-ΣΙΕΜΕΝΣ με τις μεθοδους του εξυπνοχεσιματος και εξυπνολαδωμασιας του νυν υπουργου τους οικονομικων.

    Οι γερμανοι μεγαλοαπαταιωνες, ως ψευδεβλαβεις που ειναι, κατηγορουν απο την μια πλευρα ως τεμπεληδες τους Ρωμιους και απο την αλλη λαδωνουν ολο το συμπαν της Ρωμιοσυνης. Ακομη και τα χερουλια στις πορτες των δημοσιων υπηρεσιων του κρατιδιου της Ρωμιοσυνης ειναι λαδωμενα απο τα καθαρα δηθεν γερμανικα χερια. Και για τις δυο ως ανω προ’υ’ποθεσεις, ειναι απαραιτητη η στενη συνεργασια του λαου με τις Ενοπλες Δυναμεις και τα Σωματα Ασφαλειας.

    Με ποιες ομως Ενοπλες Δυναμεις και Σωματα Ασφαλειας; Οχι βεβαια με αυτες και αυτα  που στα υπατα αξιωματα τους το κριτηριο επιλογης ειναι η θρησκευτικη πιστη στην εβρα’ι’κη αιρεση που ψευδεπιγραφα ονομασθηκε Ορθοδοξια. Αυτο φανηκε ξεκαθαρα απο την συνεντευξη του ναυαρχου ε.α. Αντωνιο Αντωνιαδη (πρωην αρχηγος του ΓΕΝ) που παραχωρησε στον Δαυλο αρ. 295 Οκτωβριου 2005, σ. 20219-20235. Ο πρωην αρχηγος του ΓΕΝ ξεσκεπασε τις εθνικες αυταπατες των Ρωμιων και την γελοια θεοκρατικη αντιληψη του μεσου Ρωμιου και τις οπισθοδρομικες καταστασεις και αντιληψεις της εβρα’ι’κης θρησκευτικης αιρεσης που λειτουργει ως θεοκρατικο παρακρατος. Η αλλοτριωση των εκαστοτε αρχηγων Γ.Ε.ΕΘ.Α, Γ.Ε.Α., Γ.Ε,Ν. Γ.Ε.Σ. απο το παρακρατος της θεοκρατιας ειναι ολοκληρωτικη και γι’ αυτο ανικανη για κοσμογονικες μεταβολες. Γι’ αυτο αλλωστε ειναι και τελειως ανικανη να αντιμετωπιση αποτελεσματικα και τις ναυτικες και αεροπορικες παραβιασεις των Τουρκων στο Αρχιπελαγος του Αιγαιου.

    Το κρατιδιο της Ρωμιοσυνης που ψευδεπιγραφα και μονο για εσωτερικη καταναλωση ονομαζεται «Ελλας» ειναι ενα κρατιδιο θεοκρατικης υπαρξης και δομης, δηλαδη η τελευταια θεοκρατια της Ε.Ε. Αυτο φανηκε επισης ξεκαθαρα απο τον γελοιο Επιβατηριο Λογο του νυν Αρχιεπισκοπου Αθηνων και πασης Ελλαδος (§§ 57-58, 15.02.2008) με τα σαθρα επιχειρηματα, οτι η ορθοδοξη εκκλησια γεννησε την Επιστημη, τον Πολιτισμο που κληρονομησαμε, την Τεχνη, τους βυζαντινους προγονους μας και την εκκλησιαστικη μουσικη απο την οποια πρεπει να εμνεονται οι μουσικοι μας και οτι απο τους χαιρετισμους της Θεοτοκου και απο τους Πατερες της Εκκλησιας πρεπει να εμπνεονται οι λογοτεχνες μας, απο τα μοναστηρια και τις εκκλησιες οι αρχιτεκτονες μας, απο τις εικονες των εκκλησιων οι ζωγραφες μας και αλλες παρομοιες ανοησιες, Με το «μας» ασφαλως ενοουσε τους «Ρωμιους» και οχι τους «Ελληνες».

    Και ολη η πολιτικη, στρατιωτικη, οικονομικη, δικαστικη και οιοανδηποτε αλλη εξουσια, μαζι με τον πρωτο πολιτη της χωρας, με σταυρωμενα τα χερια και κατεβασμενα τα κεφαλια, παρακολουθουσε τις διατυπωθεισες ανοησιες οπως παρακολουθει και καθε Κυριακη της Ορδοδοξιας τους επτα αναθεματισμους κατα του Ελληνικου Εθνους, χωρις καποιος να τολμηση να ξεφωνηση «ΑΙΣΧΟΣ!» ‘η καποιος ιερεας της εκκλησιας να εχη το θαρρος να πεταξη τα ρασα του οταν ο επικεφαλης του ξεστομιζει τετοιες υβρεις κατα του Ελληνισμου. Κανενας δεν τολμα τιποτε! Γιατι ολοι οι ως ανω πρωτα αισθανοντε Χριστιανοι κατα συνειδηση και επιταγη και υστερα κατα συνθηκη «Ρωμιοι» επειδη ετυχε να γεννηθουν σ’ αυτον τον τοπο και καθ’ ολου Ελληνες».

    Υστερα απορουμε, γιατι το κρατιδιο της Ρωμιοσυνης τοποθετηθηκε απο τον διεθνη εβρα’ι’κο εξουσιασμο (διεθνη πολιτικο σιωνισμο!) στο ενα ακρο του ορθοδοξου τοξου, που τεντωμενο καταληγει στην Αγια Πετρουπολη και συγκρατει μια ενιαια και ξεχωριστη οντοτητα πολιτισμου, τον Σλαβο-ορθοδοξο κοσμο. Η τοποθετηση αυτη καθοριζει εκ των πραγματων πλεον και τον υψηλο βαθμο πολιτικης, οικονομικης και στρατιωτικης επιτηρησης, που υποκειται σημερα το κρατιδιο της Ρωμιοσυνης σε ολα τα επιπεδα. Ο διεθνης εβρα’ι΄κος εξουσιασμος χειραγωγει το κρατιδιο της Ρωμιοσυνης με την αυστηρη επιλογη των πολιτικων, στρατιωτικων και οικονομικων προσωπων εκ των οικογενειακων κρυπτοδυναστειων, δηλαδη εκ των επιγονων των «βρωμεροτατων» και «χυδαιοτατων» του Ανωνυμου της Ελληνικης Νομαρχιας.

    PD Dr.-Ing. Georg Chaziteodorou
    Bleibergweg 114, D-40885 Ratingen
    Tel.+Fax: 0049 2102 32513
    E-Mail: chaziteo@t-online.de
    14.04.2017

    Einen Kommentar schreiben / Γράψτε ένα σχόλιο

    Kommentar

    kachelmannwetter.com