Ή στραβός είναι ο γιαλός ή στραβά αρμενίζουμε
19.04.2024
  • Allgemein
  • Diktatur/Δικτατορία
  • Brain Drain
  • Balkan/Βαλκάνια
  • Bücher/Βιβλια
  • Medien/Μαζικά Μέσα
  • Minderheiten, Migranten/Μειονότητες, Μετανάστες
  • Kriege, Flüchtlinge/Πόλεμοι, Φυγάδες
  • Sprache/Γλώσσα
  • Gesellschaft, Meinung/Κοινωνία, Γνώμη
  • Nationalismus/Εθνικισμοί
  • Thema/Θέμα
  • Termine/Εκδηλώσεις
  • Geopolitik/Γεωπολιτική
  • Politik/Πολιτική
  • Terrorismus/Τρομοκρατία
  • FalseFlagOps/Επιχ. με ψευδή σημαία
  • Hellas-EU/Ελλάδα-Ε.Ε.
  • Wirtschaft-Finanzen/Οικονομία-Οικονομικά
  • Religion/Θρησκεία
  • Geschichte/Ιστορία
  • Umwelt/Περιβάλλον
  • Korruption/Διαφθορά
  • Reisen/Ταξιδιωτικά
  • Musik/Μουσική
  • Kunst/Τέχνη, Λογοτεχνία
  • Küche/Κουζίνα
  • kachelmannwetter.com
    Εδω διαβαζετε τις καινουργιες  ελληνικες και γερμανικες εφημεριδες
    Hier lesen Sie  griechische  und deutsche Zeitungen 

    Σάλπισμα για αφύπνιση του αποδήμου Ελληνισμού!

    Γ. θ. Χατζηθεοδωρου

    Ελληνιδες και Ελληνες του Αποδημου Ελληνισμου!

    H σημερινη κυβερνηση των Νεοκομιτατζηδων του κρατιδιου της  Ρωμιοσυνης με κατεπειγουσα Διαταγη υπ’ αρ. 1588/16/16950 της 02.09.2016 της Δ/νσης Προστασιας Συνορων του υπουργου Εξωτερικων των εν Αθηναις ξενων Πρεσβειων και των ΜΚΟ του Σορος, ανεγνωρισε ντε φακτο την FYROM ως Μακεδονια.

    ΟΠΟΙΑ ΤΡΙΣΑΘΛΙΟΤΗΣ!!!

    Ο καθ’ενας από εσας θα εχει κανει μεχρι σημερα τις εμπειριες του με ολες τις βαθμιδες των ζητιανο-ορθοδοξων Ρωμιων τοσο στην καθημερινοτητα του οσο και στον τομεα της εξουσιας του τελειως αχρηστου κρατιδιου της Ρωμιοσυνης. Ολοι τους Ονειρο ζουν…μην τους ξυπναμε!

    Η πολιτικη των «Αντιμνημονιακων» τους δεν διαφερει στην ουσια της από την «Μνημονιακη» πολιτικη των κυβερνησεων τους, δηλαδη των κυβερνησεων της παγκοσμιας κυριαρχιας των τοκογλυφων, ενώ οι λογοδοιαρριες τους εχουν σχεδιαστει ως υποστηλωμα της πολιτικης τους. Το μονο που αλλαζει είναι η μασκα που φορουν κατά καιρους καπιοι πολιτικοι σαλτιμπαγκοι για να κορο’ι’δευουν τους αφελεις Ρωμιο-ορθοδοξους Ζητιανους του πλανητη μας.

    Οι αφελεις αυτοι πεισθηκαν, ότι για οσα ασχημα  συμβαινουν από το 2009 εως το 2016 στην Γερμανια, δεν φταινε οι σιωνιστες τραπεζιτες, αλλα οι «Ρωμιοι» που «εφαγαν τα χρηματα των Γερμανων». Το αντιστοιχο φαινομενο συμβαινει και στο κρατιδιο της Ρωμιοσυνης, οπου εχουν συστρατευθει κάθε ειδους «Αντιμνημονιακες» δυναμεις, που ολες μαζι, επεισαν τους ως ανω αφελεις, ότι για ότι συμβαινει στο κρατιδιο τους δεν φταιει αυτή η ληστρικη παγκοσμια σιωνιστικη κλικα τραπεζιτων, χρηματιστων, μονοπωλιων και καρτελ, αλλα οι Γερμανοι που εφαγαν τα χρηματα των Ρωμιων.

    Σας θυμιζω στο σημειο αυτό και τις λογοδοιαρριες του παρελθοντος για τα περι «Ψηφος στους Αποδημους» και για τις «75 εδρες στο Βουλευτηριο» τους. Ξαναδιαβαστε τις «λογοδοιαρριες» (νανουρισμα για ναρκωση…) αυτές του ετους 2009 ενός  υποκριτου Πρωθυπουργου της Ν.Δ. εκ της εξουσιαστικης οικογενειοκρατιας και προφανως και «Κολεγιοπαιδο», δηλαδη ενός  «ειλωτου» του διεθνους πολιτικου Σιωνισμου. Τοσο αυτος οσο και οι μετεπειτα του δεξιοι και αριστεροι καραγκιοζηδες, ειτε ειναι «Μνημονιακοι» ραγιαδες ειτε «Αντιμνημονιακοι» Γραικυλοι, αποτελουν εγχωριους τοποτηρητας της εθνοκτονας Παγκοσμιας Σιωνιστικης Δημοκρατικης Δικτατοριας των Φαυλων, των Χρηματιστων και των Τραπεζιτων:

    «…Όταν όλα γυρω μας αλλαζουν, ο Αποδημος Ελληνισμος δεν μπορει να παραμενη στασιμος, αιχμαλωτος σε αγκυλωσεις του παρελθοντος αποκομενος από το ελληνικο περιβαλλον. Αυτή είναι η προοδευτικη πολιτικη: Οι στοχευμενες αλλαγες. Οι τολμηρες μεταρρυθμισεις.
    Βρισκομαστε, ηδη, σε ένα κρισιμο σημειο. Ζουμε στην περιοδο των μεγαλων αλλαγων και ανακαταταξεων. Στο σημειο των αποφασεων, που οδηγουν σε ουσιαστικες λυσεις. Στο σημειο που υποχρεουμαστε να μετατρεψουμε το σκεπτικισμο και τη φοβια για το κανουργιο σε βουληση και δημιουργια. Να μετατρεψουμε την αμηχανια και την απραξια του παρελθοντος σε δραση. , την αβεβαιοτητα του χτεσ, σε εμπιστοσυνη για το μελλον.
    Χρειαζεται λοιπον, να παιρνουμε θεση απεναντι στις παθογενειες και τα προβληματα του χθες. Να προωθουμε αλλαγες που ν’ ανταποκρινονται στις απαιτησεις των καιρων. Να αλλαζουμε τα πραγματα προς το καλυτερο. Χρειαζομαστε νεους δρομους: Αποτελεσματικη και ποιοτικα αναβαθμιζσμενη Ομογενεια, εκπροσωπουμενη στην Βουλη των Ελληνων. Το υποσχομεθα για δεκαετιες, αλλα ποτε δεν το πραξαμε, σε αντιθεση με τα υπολοιπα ευρωπα’ι’κα δημοκρατικα και πολιτισμενα κρατη-μελη της Ε.Ε.
    Αυτή είναι η ρεαλιστικη, η συγχρονη, η προοδευτικη πολιτικη. Η πολιτικη που στοχευει στο μελλον, χωρις φοβιες. Αυτό απαιτουν οι περιστασεις. Αυτό ζητουν επιτακτικα οι Ελληνες πολιτες ανα την οικουμενη. Δεν μπορουν να εχουν μονο υποχρεωσεις και να τους αρνουμεθα το αυτονοητο, το δικαιωμα να εκλεγουν και να εκλεγονται. Αυτι είναι το χρεος μας στο σημερα και στο αυριο της Πατριδας μας, του Εθνους μας. Γι’ αυτό ζητω, στην αναθεωρηση του Συνταγματος μας να καθιερωθη το δικαιωμα ψηφου στους Ελληνες Αποδημους και να τους δοθει δικαιωματικα, τουλαχιστον το 25 % των εδρων στην Βουλη των Ελληνων. Ετσι περναμε κι ένα δυνατο μηνυμα, σε διαφορετικους αποδεκτες, ότι ο Ελληνισμος, στην Ελλαδα κι εξω, είναι συμπαγης κι ενωμενος…».

    Η τοτε αξιωματικη και όχι μονο αντιπολιτευση, μαζι με τον σημερινο Γυφτομαγκα των σοκακιων των Εξαρχειων Αθηνων και Νεοκομιτατζη που μας τον τοποθετησαν τα καθαρματα του διεθνους πολιτικου Σιωνισμου ως Πρωθυπουργο, για να μπη και αυτος στο «κλαμπ» των Μνημονιακων, αντεδρασαν εντονα αρνητικα, φοβουμενοι  από την πιθανοτητα να χασουν τον ελεγχο του ¼ των Βουλευτων και τα κεκτημενα «δικαιωματα» να ξεπωλουν την ψηφον τους στο Βολευτηριο.

    Με την φωνη του Γυφτομαγκα αυτου ακουν οι Ρωμιοι σημερα τα λογια του Σαμαρα, τα οποια προηγουμενως ηταν τα λογια του Γιωργακη. Ο Γυφτομαγκας αυτος που σημερα λαμπει ως κωλοφωτια επειδη φωτιζεται από εξω, είναι αυτος που με το «Τριτο Μνημονειο» εσωσε τον υποκριτη Καραμανλη και τους ηλιθιους Γιωργακη και Σαμαρα. Ο Γυφτομαγκας αυτος νομιμοποιησε τα Μνημονια Ι και ΙΙ και γι’ αυτό θα πληρωσει πολύ συντομα με το κεφαλι του.

    Ο Τσιπρας «μολυνε» συνεπως ολοκληρο το Βουλευτηριο, διοτι τα μελη αυτου εχουν ψηφισει καποια από τα Μνημονια ‘η όλα μαζι. Και τα 300 «καθυκια» του Βολευτηριου του κρατιδιου της Ρωμιοσυνης είναι κυριολεκτικα εκβιασημα και υπαρχουν ελεω Γερμανιας. Αυτό ηταν το κατορθωμα του Γυφτομαγκα των σοκακιων των Εξαρχειων Αθηνων με την συμπραξη του εβραιογενους και δηθεν Ανεξαρτητου Μεγαλοελληνος.

    Η Ιστορια συνεχιζεται….Παντοτε οι εγχωριοι Ιουδαιοι και οι Χριστιανοκομμουνιστες από το μεγαλο Χαφιεδομαγαζο του ΚΚΕ στοχευαν υπο την καθοδηγηση του διεθνους πολιτικου Σιωνισμου στην αποσπαση της Μακεδονιας από την Ελλαδα. Το γεγονος αυτό το αποδεικνυουν οι υποχθονοιες δολοπλοκιες και οι ραδιουργιες τους, σε όλα τα επιπεδα. Ακομη και η ιδρυση του Μακεδονικου Κομιτατου των Βουλγαρων κατά τα ετη 1900-1908 μ.Χ. ηταν ιουδα’ι’κη εμπνευση, που υλοποιηθηκε από τους βουλγαριζοντες κρυπτο-ιουδαιους Γιοζεφ και Γιαγκοφ.

    Μεταγενεστερα, το 1905 μ.Χ. η επανασταση του «Ιλλιντεν» στηριχθηκε κατά ένα μεγαλο μερος στην ενεργο συμμετοχη των Ιουδαιων υπο την ηγεσια των αδελφων Καμχη. Η αδιαμφισβητηση αναμειξη των Ιουδαιων ιδρυτων του Χαφιεδομαγαζου ΚΚΕ, δηλητηριαζαν κατά τον χειροτερο τροπο, υπονομευαν και αποσταθεροποιουσαν από μεσα το ηθικο των Ενοπλων Δυνανεων του κρατιδιου της Ρωμιοσυνης, παραγοντες δηλαδη, οι οποιοι συνετελεσαν καθοριστικα στην Μικρασιατικη Τραγωδια.

    Να σταματηση με εξαναγκασμο ο ηλιθιος και Νεοκομιτατζης σημερινος δημαρχος της Θεσσαλονικης να αναφερεται κατά συνεχεια στην FYROM σαν Μακεδονια μαζι με τα αλλα αδερφια του που προ’ι’δεαζουν την Θεσσαλονικη με την Ιερουσαλημ των Βαλκανιων! Είναι γνωστη η συχνη αναφορα του διεθνους πολιτικου Σιωνισμου στην Θεσσαλονικη ως «Εβρα’ι’κης Πατριδας», ενώ μεθοδευεται η αναγωγη αυτης σε πρωτευουσα μιας βαλκανικης ομοσπονδιας με μελλοντικη αυτονομηση της Μακεδονιας από την Ελλαδα, μεσω χαραξεως νεων περιφερειων στην σιωνιστικη Ε.Ε.

    Οι ΜΚΟ/NGOS του Εβραιου κερδοσκοπου Σορος σχεδιαζουν μαζικο εποικισμο της Θεσσαλονικης με Εβραιους, μεθοδευοντας την γενικευμενη αναφλεξη στην Εγγυς- και Μεση Ανατολη. Ποιος είναι ο πραγματικος ρολος των Εβραιων της Ελλαδος, δηλαδη του ΚΙΣΕ; Τι είναι συνεπως οι Εβραιοι της Ελλαδος; Ελληνες εβρα’ι’κου θρησκευματος, όπως είναι το επισημο «παραμυθι» τους, προκειμενου να εκμεταλλευονται τα προνομια των νομων περι ανεξιθρησκειας ‘η μειονοτικη Εβραιοι ελληνικης υπηκουοτητας; Στην περιπτωση που ισχυει το δευτερο αποκαλυπτεται πως οι Εβραιοι πραγματικα αντιλαμβανονται τους εαυτους τους στο κρατιδιο της Ρωμιοσυνης και πως λειτουργουν μεσα στην τελειως ανυποψιαστη κοινωνια της Ρωμιοσυνης που προφανως δεν είναι αυτοι όπως παρουσιαζονται στην επισημη προπαγανδας τους. Πολλα πραγματα συνηγορουν, ότι ως ξενη μειονοτητα συνεργασθηκε και συνεχιζει να συνεργαζεται συνολικα και οργανωμενα με τους προδοτες και δηθεν Ανεξαρτητους Ελληνες.

    Γνωριζαν πολύ καλα τι εκαναν οι πλουσιοι Εβραιοι, όταν εγραφαν τα παιδια τους στο Κολεγιο των Αθηνων, δηλαδη στο Κολεγιο των  συνεργατων τους! Οι περισσοτεροι δηθεν «Ελληνες» εβρα’ι’κου θρησκευματος στην Αθηνα είναι αποφοιτοι του Κολεγιου Αθηνων.

    Οι Εβραιοι της Νεας Υορκης χρηματοδοτησαν το ΠΑΣΟΚ του Ανδρεα, της Μαργαριτας, του Λαμπρακη, του Παπαδημου, του Πικραμενου, του Χριστοφορατου του Πρεπεντερη, της Τρεμης, του εγγονου του δωσιλογου Παγκαλου, του Μαρδοχα’ι’ Ααρων Αβουρη, των δηθεν «ηρωων» του Πολυτεχνειου, του Τουρκουτσογλου και γαμπρου του Μπακατσελου κ.α., όπως προγενεστερα χρηματοδοτησαν τον Χιτλερ, τον Μαρξ και τον Λενιν.  Το βαθυ ΠΑΣΟΚ, δηλαδη του κομματος που βασισθηκε στους ισχυρους εσωτερικους  μηχανισμους, στον ελεγχο των κλαδικων και συντεχνιακων οργανωσεων από «πρασινοφρουρους», στα δικτυα εξουσιας που υποκαταστησαν την επισημε ιεραρχεια του κρατιδιου της Ρωμιοσυνης κ.α., εχει μετακομισει με εγγριση του Γυφτομαγκα των Εξαρχειων Αθηνων και εντολη του διεθνους πολιτικου Σιωνισμου, από την Ιπποκρατους στην Κουμουδορου.

    Η ιδια τακτικη ακολουθηθηκε και μετα την πτωση της επταετιας. Τα περισσοτερα στελεχη της Χουντας προσεχωρησαν τοτε στο ΠΑΣΟΚ και απετελεσαν κυρια στελεχη του. Το κομιτατζηδικο κομμα ΣΥΡΙΖΑ είναι συνεπως ο ποιο επικινδυνος Εφιαλτης της Ελληνικοτητας και του Ελληνισμου! Ελληνες πατριωτες του Αποδημου Ελληνισμου! Ο Εφιαλτης αυτος δεν θελει γνησιους Ελληνες! Θελει μουσουλμανους Μεταναστες για να μπασταρδευση ακομη περισσοτερο τους ηδη μπασταρδεμενους από τον Ιουδα’ι’σμο Ρωμιους.

    Ο Αποδημος Ελληνας σε λιγο θα χασει και το δικαιωμα της ψηφου στην Πατριδα του. Ο Αποδημος Ελληνας θα χασει σε λιγο και κάθε περιουσιακο στοιχειο του στην Πατριδα. Θα πληρωνει αναγκαστικα τον «κεφαλικο Φορο» ΕΝΦΙΑ χωρις καμια εκπτωση η οποια θα ισχυει μονο για τους Ρωμιους εντος του κρατιδιου της Ρωμιοσυνης. Εάν ενας Αποδημος Ελληνας διατηρει ένα αυτοκινητο στο κρατιδιο της Ρωμιοσυνης θα πρεπει να το δικαιολογηση με εισαγωγη του αντιστοιχου συναλλαγματος. Αυτό όμως οφειλει να εμβαζεται αναγκαστικα από το εξωτερικο στις εγκληματικες τραπεζες για να αναγνωριστη. Αλλα θα υποκειται στα Capital-Controls. Εάν ο Αποδημος Ελληνας φερει συναλλαγμα στην τσεπη του, ουδεις υπευθυνος του ληστρικου κρατιδιου της Ρωμιοσυνης υπαρχει στα αεροδρομια για να το δηλωση και να παρη την σχετικη αποδειξη για την εφορια.

    Δυο δρομοι συνεπως υπαρχουν για εμας!

    Ο ενας δρομος είναι η περιφρονηση μας προς αυτους. Εφ’ οσον δεν μας θελουν δεν τους θελουμε και εμεις. Συνεπως διακοπη κάθε σχεσης με το διαβρωμενο ΣΑΕ, με το θρησκευτικο κατασκευασμα του μωσα’ι’κου ιερατειο, τοσο της φαναριωτικης εκδοχης της ανιμιστικης παραδοσης οσο και της φετιχιστικης εκδοχης της Ρωμιοσυνης που είναι αγκυλωμενη σε εθνικες φαντασιωσεις. Και οι δυο μορφες όπως εδειξε η Ιστορια είναι εχθρικες προς την Ελληνικοτητα και τον Ελληνισμο.

    Ο δευτερος δρομος είναι η προοδος μας στις χωρες υποδοχης και ταυτοχρονα με την συνεργασια μας η δημιουργια στην Εσπερια της «Γνησιας Ελλαδος» ασχετης με το κρατιδιο της Ρωμιοσυνης. Η μονη επαφη με αυτό θα είναι η χρηματοδοτιση κινηματων για την εξοντωση των Εφιαλτων. Και όταν λεμε εξοντωση ενοουμεν εξοντωση!!! Αυτή αποτελει την αναγκαιοτητα της οδυσσε’ι’κης σκεψης ως αεναο μεσον της επιβιωσης. Οι Αντινοοι, οι Ευρυμαχοι και οι Αγελαοι του κομματος των Νεοκομιτατζηδων αλλα και των αλλων δεξιων, κεντροδεξιων, αριστερων, κεντροαριστερων και δηθεν προοδευτικων κομματων, πρεπει να πεθανουν….

    PD Dr.-Ing. Georg Chaziteodorou
    Bleibergweg 114, D-40885 Ratingen
    Tel.+Fax: 0049 2102 32513
    E-Mail: chaziteo@t-online.de
    09.09.2016

    Einen Kommentar schreiben / Γράψτε ένα σχόλιο

    Kommentar

    kachelmannwetter.com