Ή στραβός είναι ο γιαλός ή στραβά αρμενίζουμε
29.03.2024
  • Allgemein
  • Diktatur/Δικτατορία
  • Brain Drain
  • Balkan/Βαλκάνια
  • Bücher/Βιβλια
  • Medien/Μαζικά Μέσα
  • Minderheiten, Migranten/Μειονότητες, Μετανάστες
  • Kriege, Flüchtlinge/Πόλεμοι, Φυγάδες
  • Sprache/Γλώσσα
  • Gesellschaft, Meinung/Κοινωνία, Γνώμη
  • Nationalismus/Εθνικισμοί
  • Thema/Θέμα
  • Termine/Εκδηλώσεις
  • Geopolitik/Γεωπολιτική
  • Politik/Πολιτική
  • Terrorismus/Τρομοκρατία
  • FalseFlagOps/Επιχ. με ψευδή σημαία
  • Hellas-EU/Ελλάδα-Ε.Ε.
  • Wirtschaft-Finanzen/Οικονομία-Οικονομικά
  • Religion/Θρησκεία
  • Geschichte/Ιστορία
  • Umwelt/Περιβάλλον
  • Korruption/Διαφθορά
  • Reisen/Ταξιδιωτικά
  • Musik/Μουσική
  • Kunst/Τέχνη, Λογοτεχνία
  • Küche/Κουζίνα
  • kachelmannwetter.com
    Εδω διαβαζετε τις καινουργιες  ελληνικες και γερμανικες εφημεριδες
    Hier lesen Sie  griechische  und deutsche Zeitungen 

    Στουρναριές και απάτες

    Δρ. Γ. Θ. Χατζηθεοδωρου

    Οι στουρναριές των Στουρνάρων της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας (ΕΚΤ) και της Ελληνικής Κεντρικής Τράπεζας = Τράπεζα της Ελλάδος (ΕΚΤ) και οι μεγαλοαπάτες με το δημόσιο χρέος της χώρας μας

    Κατά τον κομη Richard Nikolaus von Coudenhoven-Kalergi, τον πατερα της Πανευρωπης των θυγατερων και υιων του Αβρααμ (ως υπηρετης της Σιων και της στοας της εκανε πολύ γρηγορα καριερα κατακτωντας ηδη με 29 ετων των 18. βαθμο της Μασονιας, δηλαδη του «Ιπποτη του Ροδοσταυρου)

    «Τυφλος είναι αυτος, ο οποιος δεν βλεπει τους κινδυνους,
    οι οποιοι καιροφυλακτουν σε μια τεμαχισμενη Ευρωπη.
    Εγκληματιας είναι αυτος, ο οποιος δεν κανει τιποτε κατά του
    κινδυνου αυτου. Προδοτης είναι αυτος, ο οποιος εργαζεται
    κατά μιας ενωμενης Ευρωπης και αποδεικνυει ετσι ότι δεν
    αγαπα την πατριδα του, την οικογενεια του και ότι εχει
    εγκαταλειψει τον εαυτο του».

    Ο πατερας της Πανευρωπης γνωριζε βεβαιως, ότι η κατασκευη της Ε.Ε. των θυγατερων και υιων του Αβρααμ δεν μπορουσε, δεν μπορει και δεν θα μπορεσει ποτε να γινη η Ευρωπη των Πατριδων, διοτι από το Α εως το Ω είναι ένα προ’ι’ον της συναγωγης του Σατανα και ένα
    κατευθηνομενο κατασκευασμα. Για τον λογο αυτό η Ε.Ε. των θυγατερων και υιων του Αβρααμ κατά αιμα ‘η ως αδερφια της ιδιας
    στοας, δηλαδη της Συνθηκης του Μααστριχτ, δεν μπορει να είναι η Ευρωπη των Πατριδων!

    Αφου η Σιων και η στοα της δραστηριοποιηθηκαν, δηλαδη αφου κατελαβαν με τους πιστους τους δουλους τις ασφαλιστικες δικλειδες της Ευρωπης στην πολιτικη, οικονομια. χρηματοπιστωτικο τομεα, ενοπλες δυναμεις, ΜΜΕ και πολιτισμο, απεφασισαν και για το ειδος της σημαιας της Ε.Ε., ένα βασιικο μπλε τετραγωνο ‘η ορθογωνιο παραλληλογραμμα με ένα κυκλικο στεφανι με ακριβως 12 πενταγραμμα χρυσα αστερια.

    Βεβαιως κατεχει η ευρωπα’ι’κη σημαια, όπως και κάθε σημαια, τον συμβολισμο της. Σημασια εδώ εχει τι ακριβως αυτή συμβολιζει, δηλαδη για ποιο πραγμα στεκεται; Ο σημερινος αριθμος των μελων κρατων της Ε.Ε. είναι ακομη 28, δηλαδη τα 12 πενταγραμμα χυσα αστερια δεν συμβολιζουν τον αριθμο των 28 μελων κρατων ουτε δε και τον αριθμο 6 των ιδρυτικων κρατων της ΕΟΚ. Η επισημη ανακοινωση
    ότι αυτή συμβολιζει τους 12 ζωικους κυκλους, δεν είναι πιστευτη. Συμβολιζει μηπως η σημαια της Ε.Ε. τους 12 υιους του γεναρχη των Εβραιων Ιακωβο; Εάν είναι ετσι δεν μπορουν ολοι οι αντιπαλοι της Ε.Ε. της Συνθηκης του Μααστριχτ και συνεπως και ο αρθρογραφος του παροντος αρθρου, να είναι στα ματια της εξουσιαστικης καστας τυφλοι, όχι, μαλιστα και εγκληματιες και, ακομη χειρωτερο, προδοτες! Η σημερινη εξουσιοαστικη καστα της Ε.Ε. είναι αυτή η οποια αποτελειται απο απροσδιοριστες φιγουρες οι οποιες δεν αποκλειεται να είναι εγκληματιες και προδοτες!

    Σε ολες τις εποχες στο παρελθον ανηκε στην δικαιοδοσια των αυτοκρατορων και βασιλεων ο ελεγχος για την εκδοση και κυκλοφορια νομισματων, μια δικαιοδοσια η οποια θα μπορουσε να ειχε μεταβιβασθη χωρις περιπλοκες σε δημοκρατικα εκλεγμενες κυβερνησεις μοντερνων δημοκρατιων, βασιλευομενων και μη ως συνεχεια των αυτοκρατορων και βασιλεων. Αντ’ αυτου περασε η δικαιοδοσια αυτή στις ετσι ονομασθεισες κεντρικες τραπεζες οι οποιες μονο κατ’ ονομα υποκεινται στην κρατικη δικαιοδοσια και ελεγχο.

    Πως λειτουργουσαν στην Ευρωπη οι εθνικες κεντρικες τραπεζες προ της ιδρυσης της ΕΚΤ που δεν υποκεινταν στην κρατικη δικαιοδοσια και ελεγχο αλλα πισω από αυτην κρυπτομενη των ιδιωτικων μεγαλων τραπεζων που ειχαν και το θρασσος να απολαμβανουν και τους μεγαλους τοκους και πανωτοκια που προεκειπταν στην κυκλοφορια του χρηματος; Για να διατηρηθη σταθερη η αξια του χρηματος, κατι που είναι γενικα αλλα και στις σημερινες συνθηκες ενας ευσημος στοχος, οφειλεν μια εθνικη κεντρικη τραπεζα της Ευρωπης (προ της ιδρυσης της ΕΚΤ) κατά την μειωση του ΑΕΠ να μειωση και την ποσοτητα του κυκλοφορουντος χρηματος και αντιστροφα με την αυξηση του ΑΕΠ να την αυξανη.

    Αλλα πως ελανβανε χωρα η ως ανω διαδικασια; Από ποιους λαμβανονταν τα παραπανησια χρηματα και σε ποιους διδονταν αυτά χωρις να δημιουργουνται χονδροειδεις αδικιες; Μια εθνικη κεντρικη τραπεζα ουτε επαιρνε αλλα και ουτε μοιραζε χρηματα. Ρυθμιζε συνεχως αλλα εμμεσα την κυκλοφορια της ποσοτητας χρηματος με το να αυξανη και να μειωνη τους τοκους δανειων προς τις εργασιακες τραπεζες. Οσο ακριβωτερα ηταν τα δανεια αυτά προς τις εργασιακες τραπεζες, τοσο λιγωτερη ηταν η ζητηση προς αυτά και τοσο λιγωτερο χρημα των κεντρικων τραπεζων κατεληγε δια των εργασιακων τραπεζων στην κυκλοφορια του χρηματος. Η κατασταση αυτή ειχε αντικτυπτο στην αυξηση των αποταμιευσεων των πελατων στις εργασιακες τραπεζες, διοτι με τους τοκους δανειων αυξανονταν και οι τοκοι των αποταμιευσεων και η κυκλοφορια του χρηματος μειωνονταν.

    Το υψος τον τοκων είναι συνεπως ένα σπουδαιο οργανο για την ρυθμιση της ποσοτητας κυκλοφοριας του χρηματος. Κάθε εργασιακη τραπεζα ηταν υποχρεωμενει να διατηρη ένα σταθερα καθωρισμενο ποσο χρηματος των αποταμιευτων της πελατων ως «ελαχιστο ντεποζιτο» στην εθνικη κεντρικη τραπεζα. Το ντεποσιζιτο αυτό δημιουργουσε το επισημο «ιδιωτικο κεφαλαιο» της εθνικης κεντρικης τραπεζας. Από αυτό το κεφαλαιο μπορουσε η εθνικη κεντρικη τραπζα να παραχωρη στις εργασιακες τραπεζες εντοκα δανεια όταν τα κεφαλαια αυτων συν οι αποταμιευσεις των πελατων τους δεν αρκουσαν για να ικανοπιησουν την ζητηση δανειων από επιχειρησεις και ιδιωτες.

    Εάν το συστημα αυτό ρυθμισης του ποσου της κυκλοφοριας του χρηματος διατηρουνταν, θα κατειχε κάθε εθνικη κεντρικη τραπεζα μονο ένα πολύ στενο χωρο παιχνιδιου για την αυξηση ‘η μειωση της ποσοτητας του σε κυκλοφορια ευρισκομενου χρηματος. Επιπλεον οι εθνικες κεντρικες τραπεζες θα μπορουσαν να περιορισουν την ποσοτητα του σε κυκλοφορια ευρισκομενου χρηματος στα μεγιστα ποσοστα του υπαρκτου ολικου ογκου χρηματος με χρησιμοποιηση της δραστικης ρυθμισης προς τους τοκουσ τους προεξοφλησης και πιστωσης ώστε να μην ενδιαφερονται για δανεια οι εργασιακες τραπεζες.

    Αντιστροφα θα μπορουσαν οι εθνικες κεντρικες τραπεζες να αυξησουν την ποσοτητα κυκλοφοριας του χρηματος κατά 100 % του υπαρχοντος ογκου χρηματος με την μειωση των τοκων τους προεξοφλισης και πιστωσης σε τετοια επιπεδα ώστε οι εργασιακες τραπεζες ευχαριστως να δανειζονται από το «ελαχιστο ντεποζιτο» της εθνικης κεντρικης τραπεζας. Οσο καιρο το ΑΕΠ μιας οικονομιας δεν αυξανεται ‘η μειωνεται δραστικα θα αρκουσε ένα τετοιο μετρο όπως περιγραφθηκε για να στεθεροποιηθη το νομισμα της ως ανω οικονομιας.

    Το προβλημα εδώ κρυβεται στην Συναγωγη του Σατανα, δηλαδη των Μεγιστανων του χρηματος, οι οποιοι καθ’ ολου δεν ενδιαφερονται για μια σταθεροποιηση του νομισματος μιας χωρας! Τι σημαινει αυτό; Οι ως ανω Μεγαλοαπατεωνες θελουν η αυξηση της ποσοτητας ‘η η δημιουργια του χρηματος να βασιζεται στο ότι το τραπεζικο συστημα στον τομεα των δανειων και τα αξιοχαρτων του να μπορη να τα επεκτεινει αυτά κατά το δοκουν. Μονο κατ αυτόν τον τροπο να μπορουν οι εταιρειες και οι καταναλωτητες να είναι σε χρηματικη ρευστοτητα. Αντιστροφως οι ακινητοι τραπεζικοι ισολογισμοι δειχνουν ότι καμια άλλη χρηματικη ρευστοτητα δεν ρεει προς την οικονομια μιας χωρας.

    Η κατασταση αυτή λειτουργει μονο όταν οι εθνικες κεντρικες τραπεζες πουθενα δεν τιθενται σε ένα καοιο δημοσιο ελεγχο, πραγμα που τις δινει την δυνατοτητα και την δικαιοδοσια κατά βουληση και μονο στα χαρτια το υπαρχων «καταγεγραμμενο χρημα», να μεταφερεται αυτό στην κυκλοφορια προς οφελος των εργασιακων τραπεζων. Επειδη στην περιπτωση αυτή οι εθνικες κεντρικες τραπεζες, σε αντιθεση με από τους πολιτικους παρουσιαζομενη σκοπημα παραμορφωμενη εικονα, δεν θα ειχαν κανενα ενδιαφερον για εντιμα μεν αλλα μη αποδοτικα μετρα για την σταθεροπιηση ενός εθνικου νομισματος, διοτι ο πραγματικος στοχος τους είναι να στηριχθουν οι δικες τους εργασιακες τραπεζες και να προσκομησουν μεγιστα κερδη από τους τοκους των δανειων τους που σημαινει, ότι οι εργασιακες τραπεζες ντε φακτο είναι αυτές που ελεγχουν και κατευθυνουν τις εθνικες κεντρικες τραπεζες.

    Μετα τις ως ανω χρησιμες διευκρινησεις, ερχεται τωρα και η σειρα της ΕΚΤ και ο ρολος αυτης στην λεηλασια της πατριδας μας. Η τραπεζα αυτή αναδυθηκε στην Ε.Ε. των θυγατερων και υιων του Αβρααμ σε μονοπωλιακο πιστωτη, δηλαδη σε αυτό που εκαναν, εως την εμφανιση της, σε εθνικο επιπεδο οι εθνικες κεντρικες τραπεζες αλλα σε τετοιο βαθμο που μεγιστοποιει τα κερδη των Μεγαλοαπατεωνων λεηλατωντας την οικονομικη δυναμη των λαων της Ευρωπης των Πατριδων.

    Κατά την Συνθηκη του Μααστριχτ οφειλει η ΕΚΤ να είναι «ανεξαρτητη»! Ποσο ανεξαρτητη όμως μπορει αυτή να είναι κατω από τις πιεστικες διαταγες των Μεγιστανων του χρηματος από τοτε που η Goldman Sachs την αποροφησεν; Ανεξαρτητα από το γεγονος, ότι η «ανεξαρτησια» της πουθενα στο καταστατικο της δεν αναφερεται, ελεγχεται αυτή μονο από το ετσι ονομασθεν EG-Gerichtshof, οπου όμως δεν διευκρινιζεται εάν η ηγεσια της λογω παραμερισμου των υποχρεωσεων της, καταχρησεων στο λειτουργημα και αλλων παρομοιων πλημμεληματων, μπορει να τιμωρηθη. Κατά πασα πιθανοτητα «Όχι», διοτι κατι τετοιο θα επλητεν την ανεξαρτησια της ΕΚΤ! Η ανεξαρτησια αυτή φθανει μεχρι το σημειο, ώστε η ΕΚΤ βασει του αρθρου 34.1 του καταστατικου της μπορει να εκδιδη διαταγματα και αποφασεις που αφορουν νομισματικες και συναλλαγματικες διαδικασιες της Ευρωζωνης.

    Ένα διαταγμα δεν εχει μονον γενικη ισχυ, είναι υποχρεωτικα δεσμευτικα όλα τα μερη του και ισχυει εμμεσα σε κάθε μελος χωρα της Ε.Ε.…Μια αποφαση βασει του αρθρου 34.2 ισχυει επισης σε όλα τα μερη της, σε ζητηματα στα οποια αναφερεται. Ετσι μπορουν οι Μεγιστανοι του χρηματος, δηλαδη οι Μεγαλοαπατεωνες, να κουνησουν μονο τα χειλη τους και σε όλα τα μηκη και πλατη της Ε.Ε. των θυγατερων και υιων του Αβρααμ, να χωρευουν οι τιμαριωτες τους με τον σκοπο που αυτοι σφυριζουν!

    Οι Μεγιστανοι του χρηματος δεν θα ηταν Μεγιστανοι εάν αρκουνταν με τα μισα εκει που θα μπορουσαν να παρουν τα παντα. Οι Μεγαλοαπατεωνες αυτοι διοχετευσαν στο καταστατικο της ΕΚΤ ένα μικρο, ασημαντο και αχρωμο αρθρο 24 με τον τιτλο «υπολοιπες εργασιες» το οποιο περιεχει:

    «Η ΕΚΤ και οι εθνικες κεντρικες τραπεζες εχουν το δικαιωμα,
    περαν από τις εργασιακες τους υποχρεωσεις να εργαζονται
    και για τον εαυτο τους και τους υπαλληλους των»

    Ετσι στην ΕΚΤ που είναι τοσο υπεροχα ανεξαρτητη μπορει η διοικηση της, ακομη και στις ωρες υπηρεσιες της, να εργαζεται τελειως επισημα και για τα συμφεροντα των Μεγιστανων του χρηματος. Η ΕΚΤ τιποτε δεν αποφασιζει για την οικονομικη πολιτικη της Ε.Ε. των θυγατερων και υιων του Αβρααμ. Για την πολιτικη αυτή υπευθυνη είναι η ευρωπα’ι’κη επιτροπη. Οι ειδικοι της ΕΚΤ είναι υποχρεωμενοι στον χρηματικο τομεα να ακολουθουν τις αποφασεις της ευρωπα’ι’κης επιτροπης, δηλαδη τις αποφασεις των πολιτικων που αντιπροσωπευουν τους λαους τους. Κατι τετοιο όμως ξεπερνα τα ορια της γελειοτητας και είναι τελειως υποκριτικο! Τις αποφασεις τις περνουν οι Μεγιστανοι του χρηματος που εχουν τελειως κοινα ενδιαφεροντα και συμφαιροντα…

    Είναι πασιγνωστο δε, ότι ολοι σχεδον οι διοικητες των εθνικων κεντρικων τραπεζων δεν ελαβαν τις θεσεις τους κατοπιν των αποφασεων των κυβερνησεων τους (το ιδιο ισχυει και για το Στουρναρι της τραπεζας της Ελλαδος!) αλλα κατοπιν επιλογων, διαταγων και απειλων των Μεγιστανων του χρηματος. Η δηλωση του Στουρναρι της ΕΚΤ, δηλαδη του ανθρωπου της Goldman Sachs, ότι θα σωσει το Ευρω αδιαφορο ποσο αυτό θα κοστισει, υπηρξε η εναρξη για τον τελικο κυκλο του θεαματικης σκηνοθεσιας τρισεκατομμυριων Ευρω της Wall-Street σε βαρος της ηλιθιας ελιτ της Ε.Ε. των θυγατερων και υιων του Αβρααμ.

    Παρ’ ολου που η πολιτικη αγαπητη υπηρετρια της Wall-Street και ο φοροεισπρακτοσας και εγκαθετος στο αναπηρικο του καροτσακι, που ασκουν ακομη στην Γερμανια εξουσια, κατ’ επαναληψη δηλωνουν, ότι δια των θανατοφωρων αποταμιευσεων των μελων κρατων της Ε.Ε. θα
    ξεπληρωθουν τα χρεη τους, η Goldman Sachs των Μεγιστανων του χρηματος σχεδιασεν τα αντιθετα. Η θανατοφορος αποταμιευση, όπως
    εδειξε η Ελλας, χρειαζεται μονο για να ξεπληρωνονται οι καθημερινα αυξανουσες αποπληρωμες των στοιχηματων ασφαλειων των δανειων
    και τιποτε άλλο.

    Με το χρημα αυτό αιματος (στην Ελλαδα οι αυτοκτονιες ξεπερασαν τις 10.000) ξεπληρωθηκαν κυριως οι τραπεζες και οι πιστωτες αυτων. Ποτε δεν σχεδιασθηκε, να ξεπληρωθουν τα χρεη των υπερχρεομενων κρατων μελων της Ε.Ε. Το αντιθετο εγινε όπως δειχνει το παραδειγμα Ελλας. Τα χρεη υπεραυξηθηκαν!. Γι’ αυτό εγινε ξεκαθαρο, ότι τα Στουρναρια της ΕΚΤ και της κεντρικης τυραπεζας της Ελλαδος πρεπει να επιστρεψουν εκει που πραγματι ανηκουν περνοντας για παρεα και τον κ. Λουκα Παπδημο, δηλαδη στην Goldman Sachs ‘η να ισοπεδοθουν και να εξαφανισθουν από προσωπου της Γης.

    Η Ελλας ως γνωστο, με την εισοδο της στην Ευρωζωνη, δεν εχει πλεον δικο της νομισμα. Για τον λογο αυτό η ανακεφαλαιοποιηση των τραπεζων της είναι θεμα της ΕΚΤ και όχι του ελληνικου κρατους. Δεν είναι δυνατο η ΕΚΤ να συμμετεχει στα κερδη των τραπεζων αλλα όχι και στις ζημιες αυτων. Εδώ κρυβεται και ο κυριος λογος για την υπερχρεοση του ελληνικου κρατους. Η Ελλας προ της εισοδη της στην Ευρωζωνη ηταν χρεομενη με 100 % του ΑΕΠ της. Αναλογα με την αυξηση του ΑΕΠ αυξανονταν και το δημοσιο χρεος. Προ του ετους 2000 το δημοσιο χρεος μετρουσε 160 δισεκατομμυρια Ευρω και κατά το τελος του 2009, 220 δισεκατομμυρια Ευρω. Το 2012 με Πρωθυπουργο τον κ. Λουκα Παπαδημα (υψηλο στελεχος της Goldman Sachs) και με τα PSI απατης (ανακεφαλαιοποιηση των τραεζων) επιβαρυνθηκαν οι συνταξιοδοτικες ασφαλειες προς οφελος των τραπεζων με περιπου 100 δισεκατομμυρια Ευρω και το δημοσιο χρεος αντι για 120 δισεκατομμυρια Ευρω το 2012, αυτό ανηλθε σε 320 δισεκατομμυρια Ευρω.

    Τα 200 δισεκατομμυρια Ευρω διαφορα που αθροιστηκαν είναι προ’ι’ον Μεγαλοαπατης. Ποιοι Υπεραπατεωνες οφελουνται από τις διαδικασιες αυτές μεγαλοαπατης; Οι λωποδυτες της Wall-Street οι οποιοι φουσκωνου τα ασφαλιστικα στοιχηματα οσο θελουν καθωριζοντας και την ημερομηνια ληξης τους. Μονο οι εκτιμησεις για τα στοιχηματα που πληρωθηκαν από την μικρη Ελλαδα κεινται μεταξυ 260, 400, 1000 και 2000 δισεκατομμυρια Ευρω.

    Το ότι τα ως ανω ποσα δεν προκειται για δανεια που παρθηκαν, αυτό το γνωριζουν πολύ καλα τα Στουρναρια της ΕΚΤ και της τραπεζας της Ελλαδος. Διοτι και τα δυο αυτά Στουρναρια συμμετεχουν στην Μεγαλοαπατη αυτή κατά της Ελλαδος. Η νεοελληνικη τραγωδια όμως σταματησε ακομη. Για το 2018 σχεδιασε η ΕΚΤ την εφαρμογη στην Ελλαδα για την ανακεφαλαιοποιης των τραπεζων, των μεθοδων Bail-
    Out και Bail-In με νεα λεηλασια του ελληνικου λαου. Στην Ελλαδα από το 2009 σωζονται πολλα πραγματα από την Ε.Ε. των θυγατερων αι υιων του Αβρααμ με σωσιβια από μολυβδο. Και κανενα από τα αλλλα κρατη μελη της Ε.Ε. δεν πρεπει να πεση στην αυταπατη, ότι αυτο δεν θα παθει αυτά που ζει σημερα η Ελλας. Ουδεις από τους υπουργους των οικονομικων των κρατων μελων της Ε.Ε. γνωριζει, ποσο ψηλα
    στεκονται σημερα τα στοιχηματα για τις ασφαλειες των δανειων της Wall-Street, σε βαρος και των αλλων κρατων μελων της Ε.Ε. Η Ελλας σημερα είναι ένα παραδειγμα για αυτά που θα παθουν σε λιγο και τα κρατη αυτά. Η μοχθηρια των ισχυρων αβανταδορων και Μεγαλοαπατεωνων της Συναγωγης του Σατανα είναι απειρως μεγαλη. Οι αδυναμοι πολιτικοι των μελων κρατων της Ε.Ε. αλλα και της ιδιας της Ε.Ε., δεν αποτελουν για τα Μεγαλοκαθαρματα αυτά κανενα προβλημα.

    Από τα ως ανω διατυπωθεντα προκυπτει, ότι οι μοντερνες κεντρικες τραπεζες και οι ιδιωτες κατοχοι αυτων, ευθυνονται για την συνεχη
    πληθωριστικη εξελιξη πολλων νομισματων, για την αστρονομικη αυξηση των κρατικων χρεων και για τις περιοδικες ‘η κυκλικες πτωσεις
    της οικονομικης αναπτυξης οι οποιες στοχευουν στην συνεχη λεηλασια των οικονομιων και με τους πολιτικους να παιζουν μαζι με τα ΜΜΕ ένα παραπλανητικο παιχνιδι, στηνοντας ένα ρητορικο παραπετασμα από πυκνο καπνο για να μην μπορουν να το διαπερασουν τα βλεματα των ανησυχων και ενεργων πολιτων.

    Προκειται για μια πολύ παλαια μεθοδευση των Μεγαλοαπατεωνων, δηλαδη των Μεγιστανων του χρηματος. Εγκληματουν πρωτα κατά της ανθρωποτητας για να την βοηθησουν μετα υποκριτικα με ένα μεγαλυτερο εγκλημα. Ετσι εντοπισαν την μαζικη δημοκρατια για να αντικαταστησουν μετα την περιορισμενη λειτουργηκοτητα αυτης με τα δηθεν ανεξαρτητα δημιουργηματα τους, κεντρικες τραπεζες, ΔΝΤ και την παγκοσμια τραπεζα και για να τα αντικαταστησουν και αυτά σε λιγο με μια δεκα φορες ποιο δεσποτικη παγκοσμια κεντρικη τραπεζα. Μονο ο τοκος και τα πανωτοκια μπορεσαν να δημιουργησουν το θαυμα, να συγκεντρωθη η μαζα του χρηματος και κατ’ επεκταση η δυναμη της εξουσιας στα χερια των Μεγιστανων του χρηματος, οι οποιοι εκτοπισαν τους αυτοκρατορες, βασιλεις και τους αλλους ευγενεις για να στησουν μετα 2000 χρονια σκληρου αγωνα την δικη τους ψευτομεσιανικη κυριαρχια.

    Οι επιγονοι της παλαιας κυριαρχιας, οι ετσι ονομασθεισα σημερινη ελιτ της Ευρωπης των θυγατερων και υιων του Αβρααμ, υποβιβασθηκεν σε εκτελεστη διαταγων και εξαφανιζεται αμεσως από την πολιτικη σκηνη, όταν τολμα καπου καπου να μην υπακουση στις προσταγες των αφεντικων του. ΟΠΟΙΑ ΤΡΙΣΑΘΛΙΟΤΗΣ!!!

    PD Dr.-Ing. Georg Chaziteodorou
    Bleibergweg 114, D-40885 Ratingen
    Tel.+Fax: 0049 2102 32513
    E-Mail: chaziteo@t-online.de
    17.10.2017

    Einen Kommentar schreiben / Γράψτε ένα σχόλιο

    Kommentar

    kachelmannwetter.com