Ή στραβός είναι ο γιαλός ή στραβά αρμενίζουμε
28.03.2024
  • Allgemein
  • Diktatur/Δικτατορία
  • Brain Drain
  • Balkan/Βαλκάνια
  • Bücher/Βιβλια
  • Medien/Μαζικά Μέσα
  • Minderheiten, Migranten/Μειονότητες, Μετανάστες
  • Kriege, Flüchtlinge/Πόλεμοι, Φυγάδες
  • Sprache/Γλώσσα
  • Gesellschaft, Meinung/Κοινωνία, Γνώμη
  • Nationalismus/Εθνικισμοί
  • Thema/Θέμα
  • Termine/Εκδηλώσεις
  • Geopolitik/Γεωπολιτική
  • Politik/Πολιτική
  • Terrorismus/Τρομοκρατία
  • FalseFlagOps/Επιχ. με ψευδή σημαία
  • Hellas-EU/Ελλάδα-Ε.Ε.
  • Wirtschaft-Finanzen/Οικονομία-Οικονομικά
  • Religion/Θρησκεία
  • Geschichte/Ιστορία
  • Umwelt/Περιβάλλον
  • Korruption/Διαφθορά
  • Reisen/Ταξιδιωτικά
  • Musik/Μουσική
  • Kunst/Τέχνη, Λογοτεχνία
  • Küche/Κουζίνα
  • kachelmannwetter.com
    Εδω διαβαζετε τις καινουργιες  ελληνικες και γερμανικες εφημεριδες
    Hier lesen Sie  griechische  und deutsche Zeitungen 

    Τα σιωνιστικο-ναζιστικο-σταλινικά Μνημόνια Ι., ΙΙ., ΙΙΙ. και η καταστροφή της Ελλάδος

    Δρ. Γ. Θ. Χατζηθεοδωρου

    Το οικονομικο προβλημα της Ελλαδος δεν μπορει συνεπως να λυθη με λιτοτητα! Η λιτοτητα ειναι αυτοτελης στοχος, ο οποιος χρησιμοποιειται ως εργαλειο για την ολοκληρωση του σχεδιου ολικης λεηλασιας του δημοσιου και οχι μονο και για διαλυση του ελληνικου κρατους

    Διευκρινησεις:

     

    1. Σιωνιστικο-Ναζιστικο-Σταλινικα Μνημονια Ι., ΙΙ. και ΙΙΙ.

    Τι σχεση μπορει να εχουν οι Σιωνιστες με τους Ναζιστες;

     

    1. Ποιος εναι ο ρολος των «Γιουσουφακιων» – Πελατων των πρεσβειων των ΗΠΑ, της Γερμανιας και του Ισραηλ της Αθηνας (επιγονων των δωσιλογων και ταγματασφαλιστων της γερμανικης κατοχης και των νυν νεοφιλελευθερων σταλινικης προελευσης προοδευτικων της Αριστερας);

    Κατ’ αρχην τι ειναι ο «Σιωνισμος», ο οποιος δεν εχει καμια σχεση με την ιουδα’ι’κη πιστη και ιουδα’ι’κη πνευματικοτητα;

    Κατα την εγκυκλοπαιδεια του σιωνισμου και του Ισραηλ, Herzl Press, Νεα Υορκη 1971, τομος ΙΙ, σ. 1262 και Τ. Χερτζλ ημερολογιο εκδοσης Victor Gollanz 1958, ο Σιωνισμος ειναι μια «εθνικιστικη αποικιακη θεωρια», η οποια δεν γεννηθηκε απο τον ιουδα’ι’σμο αλλα απο τον «ευρωπα’ι’κο εθνικισμο» του 19ου μ.Χ. αιωνα και επειδη θελει να οριση τον εβρα’ι’κο λαο σαν μια εθνικη οντοτητα, ειναι κατα την Washington Post της 03.10.1978, μια «αιρεση». Τα χαρακτηριστικα συνεπως που προσδιοριζουν τον διεθνη πολιτικο σιωνισμο ειναι πολιτικη, εθνικιστικη και αποικιακη θεωρια.

    Ο Μαρτιν Μπο’υ’μπερ, μια απο τις μεγαλυτερες εβρα’ι’κεςς φωνες του 20ου μ.Χ. αιωνα, δεν επαψε σε ολη την ζωη του να καταγγελη τον εκφυλισμο και την αντιστροφη του θρησκευτικου σιωνισμου σε διεθνη πολιτικο σιωνισμο. Στο Jewish Newsletter της 02.06.1958, μεταξυ αλλων δηλωνει:

    «…Ο Χιτλερ ηταν αυτος που ωθησε μαζες Εβραιων να ερθουν στην Παλαιστιμη, και οχι μια αριστοκρατια που ερχοταν να συμπληρωση την ζωη και να προετοιμαση το μελλον. Ετσι, την οργανικη, επιλεκτικη αναπτυξη διαδεχθηκε μια μαζικη μεταναστευση με την αναγκη να βρεθη μια πολιτικη δυναμη για την ασφαλεια της. Η πλειοψηφια των Εβραιων προτιμησε να παρη μαθηματα απο τον Χιτλερ και οχι απο εμας, ο οποιος απεδειξε οτι η ιστορια δεν ακολουθει την οδο του πνευματος, αλλα της δυναμεως, και οτι, εφ’ οσον, ενας λαος ειναι ισχυρος μπορει να σκοτωνη ατιμωρητι….».

    Κατα τον καθηγητη του Πανεπιστημιου του Τελ-Αβιβ Βενιαμιν Κουεν (08.06.1982) η μεγαλυτερη επιτυχια του διεθνους πολιτικου σιωνισμου υπηρξε αυτη του «απο-ιουδα’ι’σμου» των… Εβραιων! Ο κυριος θεωρητικος των Ναζι Αλφρεντ Ροζενμπεργκ διατυπωσε μεταξυ αλλων και τα εξης (Die Spur der Juden im Wandel der Zeiten, München 1937, S. 153):

    «…ο σιωνισμος πρεπει να υποστηριχθη σθεναρως ουτως ωστε ενας ετησιος αριθμος Γερμανων Εβραιων να μεταφερεται στην Παλαιστινη…».

    Ο αρχιδολοφονος Γερμανος Ναζιστης Ρα’ι’νχαρτ Χα’ι’ντριχ και μετεπειτα προστατης της Τσεχοσλοβακιας εγραφε το 1935 (Hohne, To ταγμα της νεκροκεφαλης, σ. 333) μεταξυ αλλων και τα εξης:

    «…πρεπει να χωρισουμε τους Εβραιους σε δυο κατηγοριες: τους σιωνιστες και τους οπαδους της αφομοιωσεως. Οι σιωνιστες πρεσβευουν μια αποψη αυστηρως φυλετικη και, με την μεταναστευση στην Παλαιστινη, βοηθουν στην δημιουργια του δικου τους εβρα’ι’κου κρατους…οι καλυτερες ευχες μας και η επισημη καλη μας προαιρεση ειναι μαζι τους…».

    Υπαρχουν και αλλα πολλα παραδειγματα των σχεσεων του Ναζισμου με τον διεθνη πολιτικο σιωνισμο που δεν αναφερονται εδω διοτι θα ξεπερνουσαν τα ορια του παροντος αρθρου. Ο διεθνης πολιτικος σιωνισμος για να επιζηση εφευρε και τον «Αντισημητισμο»! Αυτος ομως στην πραγματικοτητα ειναι ανυπαρκτος διοτι «Σημιτες» δεν ειναι μονο οι Εβραιοι….ειναι και οι Αραβες!

    Ειδικα η Γερμανια, η οποια ειχε καταστρεψει ολοκληρωτικα και την Ελλαδα κατα την διαρκεια του 2ου Παγκοσμιου Πολεμου και αρα ηταν η πηγη των οικονομικων και οχι μονο ελληνικων προβληματων και θα επρεπε υπο φυσιολογικες συνθηκες να ηταν μετα τον πολεμο και η πηγη ολων των ελληνικων λυσεων, κανει σε βαρος της Ελλαδος σημερα, εχοντας στα χερια της τα «χαρτακια των  Γιουσουφακιων» που τα εκβιαζει, οτι θελει. Μαλιστα με τα δηθεν καθαρα της χερια, εξαγορασε πριν μερικα χρονια και ολο σχεδον το κοινοβουλιο μετατρεποντας αυτο σε Κοινοβουλιο της SIEMENS. Το ιδιο προσπαθησε και η εταιρεια VOLKSWAGEN AG στις ΗΠΑ και οπως τουλαχιστον φαινεται, απετυχεν!

    Εξαιτιας των εκβιασιμων «Γιασουφακιων» της, η Ελλας οχι μονο δεν διεκδικησεν τα χρηματα που χρωστουσεν η Γερμανια λογω των καταστροφων του 2ου Παγκοσμιου Πολεμου και των αναγκαστικων δανειων αλλα και της χαρισε και τα επισημα ανεγνωρισμενα χρεη της. Ετσι η Γερμανια αναπτυχθηκε οικονομικα εις βαρος των θυματων της…Πως να μην ειναι οι δηθεν δημοκρατικοι σημερινοι Γερμανοι σιγουροι για την αμνησια των λαων της Ε.Ε., οταν μαζι με τις σιωνιστικοκρατουμενες ΗΠΑ ελεγχουν τις «Γιασουφακια-Ηγεσιες» των ευρωπα’ι’κων κρατων, οι οποιες στην πλειοψηφια τους ειναι επιγονοι των πρωην δωσιλογων των Ναζι.

    Οι νυν δηθεν δημοκρατικοι Γερμανοι στην πραγματικοτητα ειναι οι «μπραβοι» της πολιτικης του διεθνους πολιτικου σιωνισμου στην Ευρωπη…Αυτοι, οι οποιοι χρηματοδοτηθηκαν απο τον διεθνη πολιτικο σιωνισμο μεσω των ΗΠΑ για να ισοπεδωσουν την ευρωπη και να την μετατρεψουν σε λεια τους, σημερα δεν ειναι ακομη ενα πραγματικο κρατος αλλα μια εταιρεια περιορισμενης ευθυνης. Χαρη στην εταιρεια αυτη περιορισμενης ευθυνης εδω και ενα αιωνα ο διεθνης πολτικος σιωνισμος εχει «ρημαξη» την Ευρωπη και μεσω της Γερμανιας και την Ελλαδα.

    Αυτα μας τα τονιζει στο βιλιο του με τιτλο «Αγορασμενοι Δημοσιογραφοι» ο Γερμανος συγγραφεας Udo Ulfkotte. Οι αγορασμενοι δημοσιογραφοι της Γερμανιας ειναι οι ανθρωποι που κουνουν το δαχτυλο και απαξιωνουν καθημερινα την Ελλαδα με πληρωμενα απο τον διεθνη πολιτικο σιωνισμο «ρεπορταζ» των γερμανικων γραπτων και ηλεκτρονικων ΜΜΕ. Τα βρωμερα αυτα εργαλεια της σιωνιστικης προπαγαδας, που πληρωνονται απο τους τραπεζιτες του διεθνους πολιτικου σιωνισμου για να γραφουν οτι θελουν κατα της Ελλαδος ειναι οι διεφθαρμενοι πολιτικοι της Γερμανιας που αποπροσανατολιζουν συστηματικα τον γερμανικο λαο.

    Με τετοια εργαλεια κολυμπα η σημερινη «Ενωμενη Γερμανικη Ευρωπη Σιωνιστικης Ιδιοκτησιας» μεσα στα απεραντα χρεη….Οι Μεγαλοαπαταιωνες του διεθνους πολιτικου σιωνισμου δεν θελουν μονο τις δημοσιες περιουσιες και υποδομες των κρατων μελων της Ε.Ε., θελουν και τις περιουσιες των πληθυσμων τους. Επιδιωκουν μιαν ριζικην επιστροφη προς την «δουλοπαροικια»…του Μεσαιωνα!

    Σχετικα για τον ρολο των Γιουσουφακιων πελατων των πρεσβειων των ΗΠΑ, της Γερμανιας και του Ισραηλ των Αθηνων (επιγονων των δωσιλογων και ταγματασφαλιστων της γερμανικης κατοχης και των νυν νεοφιλελευθερων σταλινικης προελευσης προοδευτικων της Αριστερας, που ασκουν στις ημερες μας εξουσια στην Ελλαδα), ειναι γνωστον χωρις δευτερη κουβεντα, οτι αυτος ειναι καθαρα προδοτικος. Επιλεγονται καθαρματα της χειριστης μορφης για να κανουν στην Ελλαδα πολιτικη καριερα υψηλου επιπεδου και να βαζουν κατα διαστηματα την χωρα μας σε εθνικες περιπετειες και σε οικονομικες κρισεις.

    Τετοια «Γιουσουφακια» ειναι για παραδειγμα οι πρωην Πρωθυπουργοι της Ελλαδος Κωνσταντινος Καρα-αμαν- αλης (εβρα’ι’κο γενος ντονμεδων σαββατιανων), Κωστας Μητσοτακης (Γκαμενης και Ελληνοεβραιος απο το εβρα’ι’κο γενος Βεβιζελ ‘η Μπεν-Σαλον), Κωστας Σημιτης (Μαρδοχα’ι’ Ααρον Αβουρι), Γεωργιος Παπανδρεου (Τσαντ Μινε’ι’κο Παπανδρεου Λιθουανοπολωνοαμερικανικης εβρα’ι’κης καταγωγης), Κωστας Καραμανλης, Αντωνης Σαμαρας (Μπενακη Χωρεμι ‘η Μπεν Χιραμ). Ακομη και ο τεως Πρωθυπουργος της υπηρεσιακης κυβερνησης των βουλευτικων εκλογων της 17.06.2012 Παναγιωτης Πικραμενος υπηρξε γιος του δωσιλογου Πικραμενου της γερμανικης κατοχης.

    Θα ειχε μεγαλη σημασια εαν γινονταν μια αναλυση σχετικα με ποσοι απο τους 300 Βουλευτες της σημερινης ελληνικης Βουλης ειναι εβρα’ι’κης καταγωγης με ελληνοποιημενα ονοματα και ποσοι επιγονοι δωσιλογων και ταγματασφαλιστων της γερμανικης κατοχης. Η Ελλας σημερα κινδυνευει απο εχθρους ξενης προελευσης. Οι εγχωριοι συνεργατες των Γερμανων και Σιωνιστων (τα Γιασουφακια:!) παραδιδουν με τα Μνημονια Ι, ΙΙ και ΙΙΙ τα παντα στους Γερμανους κατ’ εντολην των Σιωνιστων χωρις να φοβουνται τιποτε, ουτε ακομη απο τις Ενοπλες Δυναμεις και απο τα Σωματα Ασφαλειας, που ειναι επισης διαβρωμενα.

    Τα Μνημονια Ι, ΙΙ και ΙΙΙ δεν εχουν καμια σχεση με στοχους δηθεν ανορθωσης της ελληνικης οικονομιας, διοτι αυτα στοχευουν στην ολοκληρωτικη λεηλασια της πατριδας μας. Το οικονομικο προβλημα της Ελλαδος δεν βρισκεται κρυμενο στους υψηλους μισθους, στις μεγαλες κοινωνικες παροχες, στα χαμηλα φορολογικα εσοδα και στην χαμηλη παραγωγικοτητα της, αλλα στην αχαλινωτη μεγαλη κερδοσκοπια των διεθνων μεγαλων τραπεζων σιωνιστικης κατοχης οι οποιες ασφαλιζαν τα δανεια τους προς την Ελλαδα με τα CDS (Credit Default Swaps) και στοιχηματιζαν με αυτα.

    Το οικονομικο προβλημα της Ελλαδος δεν μπορει συνεπως να λυθη με λιτοτητα! Η λιτοτητα ειναι αυτοτελης στοχος, ο οποιος χρησιμοποιειται ως εργαλειο για την ολοκληρωση του σχεδιου ολικης λεηλασιας του δημοσιου και οχι μονο και για διαλυση του ελληνικου κρατους.

    Ενω το δημοσιο χρεος ηταν αρκετο για να βαλουν οι τοκογλυφοι του διεθνους πολιτικου σιωνισμου με τα Μνημονια Ι και ΙΙ το χερι στην δημοσια περιουσια για την ιδιωτικη περιουσια των Ελληνων επρεπε να εφαρμοσθη το «αριστερο» Μνημονιο ΙΙΙ ακραιας λιτοτητας, ωστε να διαλυθη καθε δυνατη αμυνα των πολιτων.

    Ελληνιδες και Ελληνες ξυπνηστε επιτελους! Δεν ειναι τυχαιο γεγονος οτι ουτε τα υφεσιακα μετρα που οδηγουν στον μαρασμο των επιχειρησεων, στις απολυσεις και μειωσεις μισθων και συνταξεων και στη συμπληρωματικη αυξηση της φορολογιας αλλα και ουτε η ετσι ονομασθεισα «αριστερη διαχειρηση» του καπιταλισμμου ειναι οι λυσεις του ελληνικου οικονομικου προβληματος. Τα παντα γινονται για την καταστροφη μας ειναι αριστα προετοιμασμενα.

    Ο νεος Κωδικας Πολιτικης Δικονομιας του τριτου και αριστερου Μνημονιου θα διευκολυνει και θα επιταχυνει τις κατασχεσεις και τους πλειστηριασμους των περιουσιων των Ελληνων πολιτων. Ολα τα      αντιμνημονιακα, πρωτοποριακα, ριζοσπαστικα, επαναστατικα, σοσιαλδημοκρατικα κ.α. προταγματα, ειναι αποπροσανατολιστικα τεχνασματα των απαταιωνων και τιποτε αλλο. Επισης και η επαναλαμβανομενη σωτηρια με ανακεφαλαιωσεις των ιδιωτικων ελληνικων τραπεζων, που καθε αλλο παρα ελληνικες τραπεζες ειναι, βοηθουν στην πραγματικοτητα την εγχωρια διαπλοκη, την εγχωρια πολιτικη ολιγαρχια, τους λειτουργους της Ε.Ε. και τις τραπεζες του διεθνους πολιτικου σιωνισμου.

    Ολα τα ως ανω καθαρματα εισηλθαν ηδη στον χωρο της «Υβρις». Η κυκλικη ροη της ζωης γινεται αντιληπτη με την Τετρακτυν, δηλαδη με Μετρον-Υβρις-Νεμεσις-Καθαρσις. Η Νεμεσις ειναι συνεπως καθ’ οδον. Μετα θα ερθει η Καθαρσις, δηλαδη η «θε’ι’κη τιμωρια». Αυτη θα ειναι αιματερα και θα εφαρμοσθει χωρις ιχνη οικτου…σε ολους τους υπευθυνους και χωρις καμια εξαιρεση…

    Τα καθαρματα του διεθνους πολιτικου σιωνισμου που εγεννησαν το «Ψευδος» και καθοδηγουν προς τα εκει που θελουν σημερα την Γερμανια, ποτε δεν κατανοησαν οτι ο «Λογος» των Ελληνων ειναι αυτος που θετει τα θεμελια της «ευδαιμονος κοινωνικης ζωης» (Αριστοτελης, «Ηθικα Νικομαχεια»), με τον ανθρωπο κυριως πολιτη και λιγοτερο ατομο. Το θεμελιο αυτο στηριζεται στους πυλωνες των τεσσαρων συμπατικων νομων (Ηλεκτρομαγνητισμος, Ισχυρα- και Ασθενης Πυρηνικη και Ελξη ‘η Βαρυτητα), δηλαδη στην Αναγκη (Δραση/Αντιδραση), στο Αεναον (Κατα τον Ηρακλειτο, Κοσμον τονδε… ην αει και εστιν και εσται), στην Ιδιαιτεροτητα (Η ενοτητα στην Ποικιλια) και στην Τετρακτυν (Ως Δομη/Λειτουργια με συνεπεια στην Απλοτητα).

    Αυτος ειναι και ο λογος που η παγκοσμιοποιηση του διεθνους πολιτικου σιωνισμου με την καθοδηγουμενη και χρηματοδοτουμενη μπασταρδοποιηση των λαων της Ευρωπης, δια των μεταναστευτικων ρευματων της σημερον, θα αποτυχει παταγωδως. Η ιδιαιτεροτητα του Κοσμου μας, ειναι η ενοτητα στην Ποικιλια. Ο αυριανος Κοσμος του 21ου μ.Χ. αιωνα θα ειναι πλουραστικος…οπως ηταν χθες και ειναι σημερα! Μονον εαν αναγκασθη να σταματηση η οργανωμενη απατη του διεθνους πολιτικου σιωνισμου θα μπορεσει να συνεχιση η ανθρωποτητα να δημιουργη τον πολιτισμο που της αξιζει….

    PD Dr.-Ing. Georg Chaziteodorou
    Bleibergweg 114, D-40885 Ratingen
    Tel.+Fax: 0049 2102 32513
    E-Mail: chaziteo@t-online.de
    04.11.2015

    Einen Kommentar schreiben / Γράψτε ένα σχόλιο

    Kommentar

    kachelmannwetter.com