Ή στραβός είναι ο γιαλός ή στραβά αρμενίζουμε
29.03.2024
  • Allgemein
  • Diktatur/Δικτατορία
  • Brain Drain
  • Balkan/Βαλκάνια
  • Bücher/Βιβλια
  • Medien/Μαζικά Μέσα
  • Minderheiten, Migranten/Μειονότητες, Μετανάστες
  • Kriege, Flüchtlinge/Πόλεμοι, Φυγάδες
  • Sprache/Γλώσσα
  • Gesellschaft, Meinung/Κοινωνία, Γνώμη
  • Nationalismus/Εθνικισμοί
  • Thema/Θέμα
  • Termine/Εκδηλώσεις
  • Geopolitik/Γεωπολιτική
  • Politik/Πολιτική
  • Terrorismus/Τρομοκρατία
  • FalseFlagOps/Επιχ. με ψευδή σημαία
  • Hellas-EU/Ελλάδα-Ε.Ε.
  • Wirtschaft-Finanzen/Οικονομία-Οικονομικά
  • Religion/Θρησκεία
  • Geschichte/Ιστορία
  • Umwelt/Περιβάλλον
  • Korruption/Διαφθορά
  • Reisen/Ταξιδιωτικά
  • Musik/Μουσική
  • Kunst/Τέχνη, Λογοτεχνία
  • Küche/Κουζίνα
  • kachelmannwetter.com
    Εδω διαβαζετε τις καινουργιες  ελληνικες και γερμανικες εφημεριδες
    Hier lesen Sie  griechische  und deutsche Zeitungen 

    Τι σχέση μπορεί να έχει το Τάγμα „Skull & Bones“ με το „Κολλέγιο των Αθηνών“;

    Γ. Θ. Χατζηθεοδωρου

    Για πολλους παρατηρητες της αγγλο-αμερικανικης πολιτικης δεν αποτελει μυστικο, ότι πισω της στεκονται ισχυροι οικονομικοι κυκλοι οι οποιοι τοποθετουν τις κυβερνησεις των χωρων επιρροης τους ‘η ότι οι κυβερνησεις αυτές κατευθυνονται από τους ιδιους κυκλους από το παρασκηνιο.

    Οι ιδιοι κυκλοι περαν των κρατων καθοδηγουν και τις τραπεζες, κεντρικες και επιχειρηματικες. Αυτό φαινεται και από ορισμενες δηλωσεις ανθρωπων που γνωριζαν ‘η γνωριζουν την ολη κατασταση:

    1. «Ο Κοσμος κυβερναται απ’ αλλους ανθρωπους παρα απ’   αυτους που ο λαος πιστευει ότι γνωριζει» (Benjamin Disraeli (1804-1881) πρωην Πρωθυπουργος της Μεγαλης Βρεταννιας).
    1. «Πισω από την φανερη κυβερνηση καθεται στον θρονο της μια κρυφη κυβερνηση η οποια δεν είναι σε τιποτε πιστη στον λαο και δεν αναγνωριζει καμμια υοχρεωση. Την καταστροφη της κρυφης αυτης κυβερνησης, την διαλυση της μη αγιας συμμαχιας μεταξυ διεφθαρμενων εμπορικων  πραξεων και διεφθαρμενων πολιτικων, αποτελει προτεριοτητα αντιδρασης κάθε πολιτικου ηγετου» (Theodor Roosevelt, Προεδρος των ΗΠΑ 1901-1909).
    1. «Η πραγματικη αληθεια είναι, ότι από τις ημερες του Andrew Jackson (1829-1837) ορισμενα μερη των μεγαλων οικονομικων κεντρων κυριαρχουν επι της κυβερνησης» (Theodor Roosevelt, Προεδρος των ΗΠΑ 1933-1945)
    1. «Από τοτε που βρισκουμε στην Πολιτικη με εμπιστευθηκαν ιδιωτικα τις αποψεις των Μεγαλων Ανδρων. Ορισμενοι από τους Μεγαλους Ανδρες των ΗΠΑ στους τομεις του Εμποριου και Βιομηχανιας φοβουνται από κατι. Γνωριζουν, ότι μια Ισχυς καπου είναι ετσι οργανωμενη, τοσο ντελικατη, τοσο αγρυπνη, τοσο ταμπουρουμενη, τοσοι ολοκληρωμενη, τοσο αποφασισμενη ώστε μονο να ψιθυριζεσται όταν την  κατηγορειται» (Woodrow Wιlson, Προεδρος των ΗΠΑ 1913-1921)

    BildergebnisΤο Ταγμα «Skull & Bones = Νεκροκεφαλη και Κοκκαλα» ιδρυθηκε το 1832 στον χωρο του Πανεπιστημιου Yale στο New Haven (Connecticut) των ΗΠΑ και προσλαμβανει απο το ιδιο Πανεπιστημιου ετησιως 15 νεα μελη. Το Πανεπιστημιο Yale με το αντιστοιχο του Harvard (ιδρυθηκε το 1701) ειναι οι τοποι προετοιμασιας της ελιτ των ΗΠΑ. Στα 180 περιπου χρονια υπαρξης των ιδρυματων αυτων 20 εως 30 οικογενειες εκπαιδευσαν τους γιους τους και από το 1991 εκπαιδευουν και τις κορες τους και μεσω του Ταγματος «Skull & Bones» τα προωθουν σε ολες τις βαθμιδες της εξουσιας των ΗΠΑ.

    Αυτοι αποτελουν τον σκηρο πυρηνα του Ταγματος, το οποιο παιζει και τον ρολο γραφειου συναψης γαμων μεταξυ των μελων του. Στις ΗΠΑ δεν υπαρχει καποια οργανωση στους τομεις Ερευνας, Πολιτικης, ΜΜΕ, Οικονομιας, Δικαιοσυνης και Εκκλησιας που δεν ιδρυθηκε από το Ταγμα ‘η δεν διαβρωθηκε απ’ αυτό για να καθωριζει το ως ανω Ταγμα την κατευθυνση που οφειλει να ακολουθη η αμερικανικη κοινωνια. Τα παντα στην αμερικανικη κοινωνια και στις κοινωνιες σχεδον ολου του Κοσμου είναι ετσι ευθυγραμμισμενα, ώστε αυτά με την Νεα Ταξη Πραγματων υπο την ηγεσια του αμερικανικου κατεστημενου να κατευθυνθουν σε μια παγκοσμια διακυβερνηση με εξαφανιση ολων των εθνικων χαρακτηριστικων παραλληλα με τον  περιορισμο των ελευθεριων. Οι διεισδυσεις της εσχατολογιας στην συγχρονη πολιτικη των ΗΠΑ, αποδεικνυουν, ότι οι πραγματικοι κινδυνοι, που πηγαζουν από την θρησκευτικη πιστη, δεν μπορουν να θεωρηθιυν υπερβολικοι.

    Μεγαλος αριθμος των μελων των κυβερνησεων των ΗΠΑ αλλα και των χωρων της Ε.Ε. προσεγγιζουν σημερα τις επαγγελματικες τους ευθυνες με θρησκευτικους ορους. Ανθρωποι προθυμοι να εκτελεσουν τις βουλες του ανωτατου οντος Γιαχβε, μπηκαν στην πολιτικη των ΗΠΑ αλλα και της Ε.Ε. μονο και μονο για να προωθησουν βιβλικες κοσμοαντιληψεις. Η ξεφρενη πορεια της ανθρωπινης ηλιθιοτητας δεν εχει ορια…

    Για να επιτυχη το Ταγμα «Skull & Bones» τους ως ανω στοχους του χρησιμοποιει παραμορφωμενη την «Διαλεκτικη» του Hegel στα μετρα του  για να δημιουργηση εντεχνα και συχνα όχι πολικες αλλα επιφανειακες αντιθεσεις.

    Ο Hegel ως γνωστο εφορμωμενος απ’ το ρηξικελευθo δυναμικο πανθε’ι’σμο του (η αρχη βρισκεται στον Spinoza), εισηγαγε στην Φιλοσοφια την παραδοξη διαλεκτικη η οποια κατεστει «διαλεκτικη του πνευματος», ενώ κατ’ ουσια προκειται για διαλεκτικη αναμεσα στο χωροδιαστατο και στο νοητο. Τοσο στην Φαινομενολογια του πνευματος οσο και στην Λογικη, τα παντα διακαθοριζονται απ’ τιε εννοιες «Είναι» και «Μηδεν». Οι εννοιες αυτές ταυτιζονται, αφου αισθητο και νοητο είναι δυο οψεις της μιας και αυτης αληθειας. Το καθαρο «Είναι» και το καθαρο «Μηδεν» είναι το ιδιο πραγμα. Δεν υπαρχει απολυτως τιποτε που δεν είναι ένα γιγνεσθαι, που δεν είναι μια ενδιαμεση κατασταση αναμεσα στο «Είναι» και στο «Μηδεν». Με την αρχαια Ελλαδα ο Hegel ειδε το προτυπο μιας οργανικης  σχεσης του Ελληνα με το Κρατος και η αναγνωριση αυτης της οργανικοτητας τον βοηθησε να κατανοηση την καταφατικη σχεση του αρχαιου Ελληνα απεναντι στον κοσμο τοσο στη θρησκευτικη οσο και στην ηθικη του ζωη.

    Είναι πασιγνωστο ότι ο «Μαρξισμος» ανδρωθηκε διαλεγομενος με την Φιλοσοφια του Hegel, με το γαλλικο ουτοπικο σοσιαλισμο και με την αγγλικη κλασικη πολιτικη οικονομια. Το τεχνασμα απατης του «Μαρξισμου» είναι ότι ο παλαιοτερος υλισμος (ιστορικος υλισμος) στηριζονταν στην πολιτικη κοινωνια, ενώ ο νεος υλισμος (διαλεκτικος υλισμος) στηριζεται στην κοινωνικη πια δηθεν ανθρωποτητα. Ο δευτερος υλισμος συνιστα υλιστικη θεωρηση της φυσης, προσθετει όμως και το διαλεκτικο στοιχειο, τους κρυφιους νομους, που διεπουν την φυση όπως τονιζαν ο Hegel και ο Marx: «Οπου όμως στην επιφανεια τα γεγονοτα κυβερνουν, εκει στην πραγματικοτητα κυβερνωνται από εμφυτους, κρυμμενους νομους και το προβλημα βρισκεται στην ανακαλυψη αυτων των νομων. Η Ζωη δεν οριζεται απ’ την συνειδηση αλλα η συνειδηση απ’ την Ζωη».

    Ο Μαρδοχα’ι Κισελι ‘η Μαρξ όμως στην πραγματικοτητα υπηρξε μια κατασκευασμενη μορφη, που αντεγραψε συνοπτικα στο «Κομμουνιστικο Μανιφεστο» του, τις αρχες και τα σχεδια που διετυπωσε 70 χρονια νωριτερα απ’ αυτόν ο ιδρυτης των «Ιλλουμινατι» της Γερμανιας Ανταμ Βε’ι’σχαουπτ.

    Με την παραμορφωμενη στα μετρα του «Διαλεκτικη του Hegel» από το Ταγμα, εξηγειται η ταυτοχρονη οικονομικη και υλικη στηριξη της Σοβιετικης Ενωσης και του Εθνικου Σοσιαλισμου της Γερμανιας καθως και η  δημιουργηθεισα αντιθεση Καπιταλισμος – Κομμουνισμος αλλα και αλλα κεντρα αντιπαραθεσεων των ημερων μας.

    Στην Ελλαδα π.χ. στηριζεται ολη η εκφυλισμενη και εθνοπροδοτικη αριστερα και ταυτοχρονα και το τεχνικα και με χρηματοδοτιση από μη κυβερνητικες οργανωσεις του αντιπαλου πολου, δηλαδη της νεοφασιστικης δεξιας από τους ιδιους ανθρωπους. Η πολύ απλη αποψη ότι η Ιστορια δημιουργειται από τις αντιπαραθεσεις οδηγει σε τεχνικα ελεγχομενες αντιπαραθεσεις για να δημιουργηθη μια προβλεψημη και όπως σχεδιασθηκε ιστορια. Αρα και οι σημερινες αντιπαραθεσεις είναι αναγκαιες για τους στοχους του Ταγματος. Το βασικοτερο ολων είναι ότι η αντιπαραθεση προ’υ’ποθετει να είναι γνωστα τα μερη τα οποια συμπλεκονται…Να είναι γνωστα, για να «παρακολουθουνται» και αρα να ελεγχονται για τις ενεργειες τους από τα διεθνη οργανα…Να εχουν μεταξυ τους διαφορες, τις οποιες επιλεγουν σχεδον παντα να λυσουν βιαια…Να τους χωριζουν μιση και παθη γνωστα στους λαους που εμπλεκονται και όχι μονο. Παρ’ όλα αυτά η δραση των μυστικων οργανωσεων όπως αυτής του Ταγματος «Skull & Bones» σκοπημα αποκρυβεται τοσο από τα γραπτα και ηλεκτρονικα ΜΜΕ οσο και από την επισημη επιστημη της Ιστοριας.

    Τι κοινο εχει το Ταγμα με το Κολλεγιο Αθηνων;  Κατ’ αρχην αυτό ονομαζονταν «Αμερικανικο Κολλεγιο», δηλαδη ηταν ένα δημιουργημα του Ταγματος όπως και τα περισσοτερα και παρομοια σε πολλες χωρες της υφηλιο. Εάν τραβηξουμε το πεπλο που τα καλυπτει όλα αυτά τα δημιουργηματα, θα φανει  και ο ψωραλεος ρολος κομπαρσων που παιζουν σημερα στην πραγματικοτητα και οι πολιτικοι των 28 χωρων
    της Ε.Ε.

    Στο Κολλεγιο αυτό γαλουγηθηκαν ολοι οι προδοτες της Ελληνικοτητας και του Ελληνισμου. Από το Κολλεγιο των Αθηνων προερχονται στο κρατιδιο της Ρωμιοσυνης πολιτικοι που ευνοουν με τις αποφασεις τους καποιους από το Κολλεγιο των Αθηνων προερχομενους επιχειρηματιες, υπαρχουν επιχειρηματιες της ιδιας προελευσης που καλοπληρωνουν πολιτικους και δημοσιογραφους της ιδιας προελευσης, υπαρχουν δημοσιογραφοι που προερχονται από το Κολλεγιο Αθηνων και υπηρετουν πολιτικους και επιχειρηματικα συμφεροντα της ιδιας προελευσης, υπαρχουν επιχειρηματιες-εκδοτες εφημεριδων και εβδομαδαιων και μηνηαιων περιοδικων εκ του Κολλεγιου Αθηνων που τιμολογουν την δημοσιακη τους υποστηριξη, υπαρχουν μυστικιστικες οργανωσει με «φιλανθρωπικες μασκες» που ιδρυθηκαν από το Κολλεγιο των Αθηνων και διαβρωνουν ακομη περισσοτερο την ηδη διαβρωμενη κοινωνια του κρατιδιου της Ρωμιοσυνης, υπαρχουν Μουφτηδες και Καβηδες της ορθοδοξης εβρα’ι’κης αιρεσης που υπηρετουν περαν από τα δικα τους συμφεροντα, μαζι με τον πολιτικο Νεποτισμο και τα συμφεροντα των UGLY AMERICAN όπως το επιθυμει το Ταγμα, υπαρχει ένα φορολογικο συστημα με εκατονταδες αχρηστους νομους και χιλιαδες αχρηστους εγκυκλιους που υπηρετουν τα τρια εγκληματικα Μνημονια και τις δανειακες συμβασεις αλλα και που νομιμοποιουν την φοροδιαφυγη και τις παρανομιες, υπαρχει μια ανυπαρκτη δικαστικη εξουσια μεταμορφωμενη από «τυφλη θεα» σε μια «μονοφθαλμη πορνη» που αλληθωριζει και αλλα πολλα που επισης βρωμουν.

    Το κρατιδιο της Ρωμιοσυνης βρισκεται συνεπως στο ανηλεες και εγκληματικο στοχαστρο του Ταγματος μεσω του Κολλεγιου Αθηνων αυτων που προετοιμαζουν την συρρικνωση του. Ανεβαινουν στην εξουσια του κρατιδιου της Ρωμιοσυνης κατά συνεχεια ατομα από το Κολλεγιο των Αθηνων, όπως ακριβως οι απαθλιωμενοι «Διακριοι» στην αρχαια Αθηνα, οι οποιοι μη μπορωντας να ικανοποιηθουν με την μεταφυσικη παρηγορια που τους εδινε το «διονυσιακο οργιο», ανεβασαν στην εξουσια τον σημερινο Πεισιστρατο, δηλαδη τον Νεοκομητατζη των σοκακιων των Εξαρχειων της Αθηνας.

    Μεσω του Κολλεγιου Αθηνων, μεσω των επιγονων των Τουρκοκοτζαμπασηδων, Τζορμπασηδων, Κεχαγιαδων και αλλων Τουρκογυφτων το Ταγμα ελεγχει ολη σχεδον την «Πλεμπα» του κρατιδιου της Ρωμιοσυνης. Ολοι οι ως ανω είναι επιγονοι αυτων που γκρεμισαν τους ναους μας, εκθεμελιωσαν τους βωμους μας, λοιδωρησαν, εξωρισαν και σκοτωσαν τους δασκαλους και φιλοσοφους μας, εκαψαν τα συγγραμματα και τις βιβλιοθηκες μας, απαγορεψαν με θανατικη ποινη τις σχολες, τα πανεπιστημια και τα ασκληπιεια μας, κατηργησαν τους ολυμπιακους αγωνες μας και μας απαγορευσαν να ονομαζωμαστε Ελληνες και ασεβησαν επι ολοκληρου του αρχαιοελληνικου πνευματος μετετρεποντας την Ελλαδα σε ένα αχρηστο κρατιδιο της Ρωμιοσυνης, δηλαδη σε ένα «γιαλαντζη» κρατιδιο, χωρις διεξοδους από τον ταφο της ντροπης και του ονειδους, από το σχεδιο εξοντωσης του Ελληνικου Εθνους.

    Εάν συγκρινουμε με ποση ευκολια την νυχτα της 16.11.1973 οι χιλιοι κομμαντος του ΝΑΤΟ από τις Βρευξελλες μεταφερθηκαν φορωντας ελληνικες στρατιωτικες στολες από την βαση του Ελληνικου στην Γεωγραφικη Υπηρεσια, στο πεδιο του Αρεως, για να συμμετασχουν στην στημενη εξεγερση του Πολυτεχνειου και οι αλλοι εικοσι για να καταλαβουν το σπιτι του τοτε Πρωθυπουργου Γεωργιου Παπαδοπουλου μπορουμε να κατανοησουμε ότι στο αχρηστο αυτό κρατιδιο τα παντα μπορουν να συμβουν….. ακομη και η συγχωνευση ενός ολοκληρου κοινωνικου συνολου κατω από μια ενιαια καθοδηγηση.

    Κατι τετοιο θα μπορουσε σημερα να γινη η μονη καταλληλη λυση του ζωτικου προβληματος υπαρξης του Ελληνικου Εθνους, δηλαδη η μονη λυση που θα μπορουσε να αποτρεψη τον θανασιμο κινδυνο. Εάν η σημερινη κριση στην πατριδα μας δεν βρει μια οργανικη διεξοδο, η διεξοδος του θεοπεμπτου αρχηγου σημαινει, ότι κανενα πολιτικο κομματιδιο στο κρατιδιο της Ρωμιοσυνης, ουτε το συντηριτικο, ουτε το προοδευτικο αλλα και ουτε το αριστερο δεν εχει την δυναμη να νικηση χωρις έναν «Κυριο»…. οποιος εκ των πραγματων πλεον θα εφαρμοσει και την αναγκαιοτητα της ΟΔΥΣΣΕ’Ι’ΚΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ως αεναο μεσον επιβιωσης….

    PD Dr.-Ing. Georg Chaziteodorou
    Bleibergweg 114, D-40885 Ratingen
    Tel.+Fax: 0049 2102 32513
    E-Mail: chaziteo@t-online.de
    03.09.2016

    Einen Kommentar schreiben / Γράψτε ένα σχόλιο

    Kommentar

    kachelmannwetter.com