Ή στραβός είναι ο γιαλός ή στραβά αρμενίζουμε
19.04.2024
  • Allgemein
  • Diktatur/Δικτατορία
  • Brain Drain
  • Balkan/Βαλκάνια
  • Bücher/Βιβλια
  • Medien/Μαζικά Μέσα
  • Minderheiten, Migranten/Μειονότητες, Μετανάστες
  • Kriege, Flüchtlinge/Πόλεμοι, Φυγάδες
  • Sprache/Γλώσσα
  • Gesellschaft, Meinung/Κοινωνία, Γνώμη
  • Nationalismus/Εθνικισμοί
  • Thema/Θέμα
  • Termine/Εκδηλώσεις
  • Geopolitik/Γεωπολιτική
  • Politik/Πολιτική
  • Terrorismus/Τρομοκρατία
  • FalseFlagOps/Επιχ. με ψευδή σημαία
  • Hellas-EU/Ελλάδα-Ε.Ε.
  • Wirtschaft-Finanzen/Οικονομία-Οικονομικά
  • Religion/Θρησκεία
  • Geschichte/Ιστορία
  • Umwelt/Περιβάλλον
  • Korruption/Διαφθορά
  • Reisen/Ταξιδιωτικά
  • Musik/Μουσική
  • Kunst/Τέχνη, Λογοτεχνία
  • Küche/Κουζίνα
  • kachelmannwetter.com
    Εδω διαβαζετε τις καινουργιες  ελληνικες και γερμανικες εφημεριδες
    Hier lesen Sie  griechische  und deutsche Zeitungen 

    Το γήινο σκλαβοπάζαρο!

    Δρ. Γ. Θ. Χατζηθεοδωρου

    Ο άνθρωπος ως ένα βιοενεργειακό δημιούργημα, η γήινη ζωή και το παραμύθι της άλλης ζωής, θάνατος, εργασία, φορολογία, εγκληματικό νομισματικό σύστημα

     

    Υπο το πρισμα της Φυσικης ο ανθρωπος ειναι ενα βιοενεργειακο δημιουργημα που παραγει και μεταβαλλει ενργεια (1). Αποτελειται απο 10 στην 28 ορατα κβαντοτεμαχιδια υλης (υπαρχουν ενδειξεις οτι τα κβαντοτεμαχιδια αυτα δεν ειναι κβαντοτεμαχιδια αλλα καθαρη αδεσμευτη ενεργεια που δονειται τοσο γρηγορα ωστε ειναι αδυνατον να παρατηρηθη και να μετρηθη) τα οποια δημιουργουν πρωτα ατομα διαμετρου 0.00000008 εκατοστων και απ’ αυτα 10 τρισεκατομμυρια «Ευκαρυα Κυτταρα» τα οποια περιεχουν 2 εκατομμυρια χιλιομετρα DNA.

    Η δημιουργια του κυτταρου αυτου ειναι το πιο βαρυσημαντο, δυσκολωτερο και απιθανο γεγονος ακομη και απο την δημιουργια της Ζωης στο επιπεδο των βακτηριδιων. Μεσα στο κυτταρο αυτο δεν υπαρχει χωρος ουτε για ενα μεγεθος ατομου, διοτι παντοτε κατι λαμβανει χωρα και ρεει αδιακοπα ηλεκτρικη ενεργεια, παρ’ ολον που ο ανθρωπος δεν αισθανεται οτι ειναι ηλεκτρικα φορτισμενος. Στην πραγματικοτητα το ανθρωπινο σωμα ειναι ενας κενος χωρος που διακοπτεται απο τα κβαντοτεμαχιδια της υλης τα οποια βρισκονται μεταξυ τους σε τοσο μεγαλες αποστασεις που σχεδον δεν μετριουνται.

    Τα κβαντοτεμαχιδια αυτα ενωνονται μεταξυ τους με πεδια δυναμεων τα οποια απλωνονται σαν μια «Ομιχλη» ‘η σαν ενα «Μυρο» στον ευρυ χωρο. Ενα κβαντοτεμαχιδιο της ορατης υλης π.χ. ενα ηλεκτρονιο με ολοκληρο το συγκροτημα που το συνδεει, δεν ειναι τιποτε αλλο απο την αοριστη «Δυαδα» των Πυθαγορειων, απο τον «Φανητα» των Ορφικων, απο την «Ψυχη» του Πλατωνα και απο την «Εντελεχεια» του Αριστοτελη.

    Απο τα εκαστοτε 100 ατομα του ανθρωπινου σωματος τα 60 ειναι ατομα Υδρογονου, τα 25 ατομα Οξυγονου, τα 5 ατομα Ανθρακος και τα αλλα 10 ατομα διαφορων αλλων στοιχειων της Χημειας. Στον ανθρωπινο οργανισμο π.χ. εργαζονται 200.000 πρωτε’ινες διαφορετικου ειδους. Ειναι γνωστο το τι κανουν τα 4.000 ειδη. Για τις εργασιες των υπολοιπων 196.000 ειδων πρωτε’ι’νων ο ανθρωπος εχει ακομη απολυτη αγνοια.

    Η τροχιακη στροφορμη του ηλεκτρονιου γυρω απο τον πυρηνα του ατομου του Υδρογονου ειναι ενα κβαντωμενο μεγεθος και το ηλεκτρονιο μπορει να περιφερεται μονο σε εκεινες τις τροχιες στις οποιες η τροχιακη στροφορμη του ειναι ακεραιο πολλαπλασιο του h/2n (h = σταθερα του Plank). O Planck βασιζομενος στην δευτερη θερμοδυναμικη αρχη, διατυπωσε την περιφημη σταθερα του h = 4,69 x 10 στην 10, η οποια στηριζεται στην ελεχιστη ποσοτητα ενεργειας που εκπεμπει ενα κβαντοτεμαχιδιο (2).

    Το Υδρογονο εχει ενα συντελεστη διαστολης που υπο σταθερη πιεση ειναι ανεξαρτητος της θερμοκρασιας και ισος με 1/273 = 0,00366 βαθμους Κελσιου στην πλην 1. Πανω απο την κρισιμη θερμοκρασια του Υδρογονου (-240 βαθμοι Κελσιου) αυτο βρισκεται παντοτε σε αερια κατασταση υπο οσοδηποτε μεγαλη πιεση. Στην κρισημη θερμοκρασια του το Υδρογονο μπορει να υγροποιηθη υπο την κρισιμη πιεση του των 13 at και υπο την κρισιμη πυκνοτητα του των 0,03 γραμμαριων ανα κυβικο εκατοστο.

    Το μοριο του Υδρογονου (Η2) αποτελειτε απο δυο Πρωτονια και δυο Ηλεκτρονια που ειναι ενωμενα. Η χημικη ενωση μεταξυ των ατομων Υδρογονου, δεν μπορει να εξηγηθη με την κλασικη μεθοδο διοτι προκειται για ενα κβαντοφυσικο φαινομενο. Οπως ειναι γνωστο η μαζα του ατομου του Υδρογονου ειναι σχεδον ολοκληρη συγκεντρωμενη στον ατομικο πυρηνα, διοτι η μαζα του ηλεκτρονιου (me = 9,109956 x 10 στην πλην 31 kg)  ειναι σε σχεση με την μαζα του πυρηνα (mp = 1,67261 x 10 στην πλην 27 kg) ειναι πολυ μικρη.

    Η μαζα του πυρηνα του Υδρογομου, μετρηθεισα στην φυσικη κλιμακα των ατομικων μαζων και ο μαζικος αριθμος, δηλαδη ο ακεραιος αριθμος προς τον οποιον προσεγγιζει η ατομικη μαζα για το Υδροηονο και τα ισοτοπα του, εχε ως εξης: 1,008145 amu, 1-2,014241 amu, 2 και3,016997 amu (1 amu = 1,66 x 10 στην πλην 24 γραμμαρια = 1492 x 10 στην πλην 6 erg =931 MeV).

    Μια μοναδα ατομικης μαζας amu ισοδυναμει με ενεργεια ιση με 931 MeV. Η μεταπτωση του ατομου του Υδρογονου απο μια κανονικη κατασταση σε μια αλλη, συνοδευεται με αποβολη ενεργειας υπο μορφη ηλεκτρομαγνητικης ακτινοβουλιας η οποια οπως υπολογιζεται πρεπει να εχη μηκος κυματος λ = 21,204 εκατοστα. Το ατομο Υδρογονου απορροφα εκεινες μονο τις ακτινοβουλιες που μπορει το ιδιο να εκπεμψη. Το Υδρογονο εκπεμπει πεντε σειρες ακτινοβουλιων απο τις οποιες οι τρεις ειναι υπερυθρες, μια υπεριωδης και μια ορατη. Το  ηλεκτρονιο του ατομου του Υδρογονου εκπεμπει ηλεκτρομαγνητικη ακτινοβουλια μονο οταν αυτο μεταπηδα απο μια κβαντικη τροχια μεγαλυτερης ενεργειας σε αλλη κβαντικη τροχια μικροτερης ενεργειας. Εις τα ατομα του Υδρογονου η ολικη ενεργεια του ηλεκτρονιου επι της κβαντικης τροχιας ειναι σταθερη και ιση με -13,53 eV. Κατα την περιφορα του ηλεκτρονιου γυρω απο τον ατομικο του πυρηνα του Υδρογονου η κινητικη ενεργεια του ηλεκτρονιου ισουται με το ημισυ της δυναμικης του ενεργειας.

    Τα ατομα Ανθρακος του ανθρωπινου σωματος συντελουν αποφασιστικα στην υπαρξη της διαδικασιας που ονομαζουμε «Ζωη», διοτι αυτα ενωνονται με πολλα αλλα ατομα αλλα και με τα ομοια τους και δημιουργουν ανθεκτικες ευθειες και διακλαδουμενες ανθρακικες αλυσεις. Ολες οι γνωστες γηινες μορφες ζωης περιεχουν υψηλες μοριακες αλυσεις πρωτε’ι’νων (φωσφοροπρωτε’ι’δια) των ετσι ονομασθεντων αμινοξεων αριστερας περιστροφης και ζαχαρων (γλυκοπρωτε’ι’διων) δεξιας στροφης που οργανωνουν την σωματικη αναπτυξη και τον μεταβολισμο.

    Οι διαφορες ουσιες διατροφης που προσλαμβανει ο ανθρωπος απο το γηινο περιβαλλον μεταβαλλονται απο τον οργανισμο του (αξιοθαυμαστος χημικος μηχανισμος) σε ενεργεια. Δια της αφομοιωσης της τροφης του ανθρωπου, που μεσω του λεπτου εντερου και του αιματος του καταληγει στα ευκαρια κυτταρα του και δια του εισπνεομενου Οξυγονου, παραγεται στο ανθρωπινο σωμα ηλεκτρικο ρευμα των 0,1 Volt ανα νανομετρο (1 νανομετρο = 10 στην πλην 9 μετρα).

    Εαν το ηλεκτρικο αυτο ρευμα υπολογισθει στις κατα μεσο ορο διαστασεις του ανθρωπινου σωματος προκυπτει μια ηλεκτρικη ωθηση των 20 εκατομμυριων Volt ανα μετρο. Προκειται για μια ηλεκτρικη φορτωση μιας μεγαλης καταιγιδας που βρισκεται αποθηκευμενη στο ανθρωπινο σωμα. H ποσοτητα δυνητικης ενεργειας που ειναι παγηδευμενη μεσα στο ανθρωπινο σωμα αντιστοιχει σε μια δυναμη  7 x 10 στην 18 Joul. Απο βιολογικης πλευρας τα λευκωματα του ανθρωπινου σωματος ειναι πηγες ενεργειας. Οταν αυτα διασπασθουν στα αμινοξεα, χρησιμοποιουνται κυριως για την αναπτυξη, συντηρηση και αντικατασταση των κατεστραμμενων συστατικων τους.

    Καθε μορφη γηινης ζωης περικλυεται απο Aura (φεγγος) δηλαδη απο ενα ενεργειακο πεδιο και εκπεμπει ενεργεια υπο μορφη θερμοτητας, φωτος και ακτινων. Ηδη το ετος 1777 μ.Χ. διαπιστωσε ο Γερμανος Φυσικος G. Lichtenberg οτι αντικειμενα εντος ισχυρου ηλεκτρικου πεδιου αρχιζουν να φωτιζουν. Με το φαινομενο ασχοληθηκε και ο Νικολαος Τεσλα. Αυτο ομως εγινε πασιγνωστο στην δεκαετια του 1930 μ.Χ. απο το ανδρογυνο Semyon και Valentine Kirlian. Ολοι οι ως ανω ερευνητες ομως δεν μπορεσαν να εξηγησουν γιατι διαφορετικες μετρησεις παρουσιαζαν για το ιδιο αντικειμενο διαφορετικη ισχυ φεγγους.

    Το ως ανω φαινομενο γνωστο ως «Φαινομενο Kirlian» εξετασε την δεκαετια του 1970 ο καθηγητης Konstantin Korotkov του ερευνητικου κεντρου Φυσικης του τεχνικου πανεπιστημιου του Leningrad. Με την πρωτοτυπη Καμερα του GDV (Gas- Discharge- Visualization) κατωρθωσε να αποδειξη οτι ενας ανθρωπος  με τις θετικες του σκεψεις μπορει να επιδραση στην ενεργεια αυτη του πεδιου (3), δηλαδη οτι και το ανθρωπινο συναισθημα ειναι ενα μερος του υλικου κοσμου και οτι ο ανθρωπος με τα συναισθηματα του μπορει κατ’ ευθειαν να επιρρεαση τον κοσμο του.

    Η ως ανω μεθοδος ονομασθηκε «Βιοηλεκτροφωτογραφικη» ως πρωτη επιστημονικη μοναδα μετρισης του ανθρωπινου φεγγους. Εαν ενας γερει τις δυο παλαμες του χεριου του σε κατασταση χειροκροτηματος και τις αφησε σε μια αποσταση 10 εκατοστων χωρις να ερθουν αυτες σε επαφη και στην συνεχεια λυγισει τους καρπους των χεριων προς τα εξω ωστε να σχηματισουν ενα X διατηρωντας την αποσταση των 10 εκατοστων θα νιωσει την αισθηση διακινησης της ηλεκτρικης ενεργειας απο την μια στην αλλη παλαμη ιδιαιτερα εαν πλησιασει τους δυο καρπους κατα 2-3 εκατοστα και μετα την απομακρυνση τους. H ενεργεια αυτη διαπλαθεται και διαμορφωνεται με την συνειδητοτητα του ανθρωπου. Και το πως δονειτε ο ανθρωπος επηρεαζει το οτι αυτος προσελκυει απο το εξισορροπητικο, αεικινητο ενεργειακο πεδιο μεσα στο οποιο κολυμπα (4).

    Τι πραγμα ειναι το φαινομενο της Ζωης στον πλανητη Γη;

    Το φαινομενο αυτο στον πλανητη μας παρουσιασθηκε για πρωτη φορα πριν απο περιπου 3 τρισεκατομμυρια χρονια και περασε το 80 % της Ιστοριας του στο σκαλοπατι του μονοκυτταρου. Μονο σε ενα ελαχιστο ποσοστο επιτευχθη το αλμα προς την δημιουργια του «Ευκαρυου-Κυτταρου» και σε ενα ακομη ελαχιστωτερο ποσοστο προς την δημιουργια της συνειδησης. Τι ειναι ομως η συνειδηση; Πολλοι απο τους ερευνητες πιστευουν οτι συνειδηση ειναι η αντιληψη αυτων που διερχονται απο τον ανθρωπινο νου οπου αποθηκευονται τα ανθρωπινα δεδομενα των αισθησεων και σκεψεων, της μνημης, των ονειρων, της φαντασιας και της ενορασης.

    Σε τι ειδους ομως υπερταξικες συσχετισεις και νομοτελειες εισερχεται η ιστορια της ζωης; Μηπως αυτη ειναι ενα αναποφευκτο φαινομενο και αποτελεσμα της κοσμικης εξελικτικης πορειας μιας  κοσμογονικης αναγκαιοτητας; Μεχρι σημερα οι φυσικες επιστημες αδυνατουν να της δωσουν ενα αντιπροσωπευτικο ορισμο. Οι μεχρι σημερα φυσιολογικοι, μεταβολικοι, βιοχημικοι, γεννητικοι και θερμοδυναμικοι ορισμοι της, περιεχουν ανακριβειες και εξαιρεσεις. Η Ζωη ειναι κατι περισσοτερο απο φυσικη και χημεια.

    Παρ’ ολα αυτα το προβλημα και της συνειδησης ειναι ακομη ανοιχτο και η  αντιμετωπιση του αποτελει μια απο τις μεγαλες προκλησεις του 21. μ.Χ. αιωνα. Ο ανθρωπος συνεπως οπως φαινεται ειναι ενα αμαγαλμα βακτηριδιων και ευσυνειδωτων ευκαρυων κυτταρων και απολυτα εξαρτημενος για την υπαρξη του απο τον βικροβιακο αυτο πληθυσμο. Ο κορμος του «Δενδρου της Ζωης» του Πυθαγορα ταυτιζεται με τα κεντρα κυμανσεων του ενεργειακου φιδιου του Κηρυκειου του Ερμη.

    Οι περισσοτεροι ανθρωποι του πλανητη Γη δεν πεθαινουν, γιατι ποτε δεν γεννηθηκαν. Οι ανθρωποι οι οποιοι θεωρητικα αντι για εμας θα μπορουσαν να υπαρξουν και στην πραγματικοτητα ποτε δεν θα δουν το φως του συμπαντος μας, ειναι περισσοτεροι απο τους κοκκους της αμμου της ερημου Σαχαρας. Μονο λιγοι προνομιουχοι κερδισαν, παρα την τρομερη μικρη πιθανοτητα, στο λαχειο της ζωης, διοτι η ποσοτητα των ανθρωπων που θα μπορουσαν να γεννηθουν απο το DNΑ τους ειναι κατα πολυ μεγαλυτερη απο την ποσοτητα που πραγματι γεννηθηκαν.

    Απο αυτους που γεννηθηκαν σε ολη την χρονικη πορεια της ανθρωπινης ιστοριας, ενα απειροελαχιστο ποσοστο, που αυτοαποκαλειται «Ελιτ», πασχει απο κληρονομικη «Ψυχοπαθεια» και κανει την Ζωη των υπολοιπων ανθρωπων δυσαρμονικη και εν μερει δυστυχισμενη. Για την πλειονοτητα των ανθρωπων αυτων δεν υπαρχει χρονος για σκεψεις και ενορασεις. Μετα την γεννηση τους προετοιμαζονται 15 εως 30 χρονια για εργασια σκλαβων. Μετα την προετοιμασια τους εξαναγκαζονται να εργαζονται 8 εως 9 ωρες ημερησιως 5 ημερες την εβδομαδα και 335 ημερες τον χρονο για 35 εως 50 χρονια για αφυσικες και περιττες παραγωγικες διαδικασιες και για να πληρωνουν εως το τελος της ζωης του φορους, ενικοια, καταναλωση ρευματος, διατροφη, ποσιμο και μη γλυκο νερο, ασφαλειες, αυτοκινητα, ψυχαγωγεια και αλλα πολλα και ακομη μερικα και μετα τον θανατο τους. Η επιγεια ζωη τους σκοπημα αγχονεται σε τετοιο βαθμο ωστε αυτοι να μην εχουν κανενα χρονο για σκεψεις και ενορασεις.

    Η αυτοαποκαλουμενη αυτη παγκοσμια Ελιτ ειναι η μεγαλυτερη πηγη της δυστυχιας και της αθλιοτητας του επιγειου ανθρωπινου ειδους (5). Η δυστυχια αυτη εγκειται ακριβως στην αντιθεση, την οποια εχουν δημιουργησει τα καθαρματα της ετσι ονομασθεισης Ελιτ μεταξυ των συνθηκων της ζωης της πλειονοτητας του παγκοσμιου πληθυσμου και των νομων της επιγειας ζωης, στους οποιους υποκεινται οι ανθρωποι αναγκαια και αναποδραστα και απο την εξαναγκασιμο παραβαση αυτων υφιστανται τις σημερινες κυρωσεις οι οποιες προκαλουν τον πονο και τον στεναγμον. Με την σημερινη κατασταση την οποιαν εχουν δημιουργσει τα ως ανω κερδοσκοπικα και εγκληματικα καθαρματα δεν ανακοπτεται μονο η εξελιξη του ανθρωπινου ειδους, αλλα ταυτοχρονα και η εξελιξη του επιγειου πνευματος στην ανθρωπινη μορφη του.

    Συμμαχοι τις παγκοσμιας Ελιτ ειναι οι εφευρετες θεων και θρησκειων, δηλαδη αυτοι που ο Ηρακλειτος ονομαζεν, Νυχτιπολους, Μαγους, Βακχους, Λυνες και Μυστες και των οποιων η εξουσια μεχρι σημερα βασιζεται σε δυο στοιχεια, στον Φοβο και στην Ελπιδα. Τα στοιχεια συτα τοποθετουνται εγκληματικα στο υποσυνειδητο των ανθρωπων ηδη απο την παιδικη ηλικια. Στο υποσυνειδητο συνεπως βρισκονται στιβιασμενα τα «παραμυθια» για το πατροπατερικο αμαρτημα, για τον θεο, για τον παραδεισο και την κολαση, για τους δαιμονες, για τον διαβολο, για τους αγγελους και αρχαγγελους, για τα πνευματα και αλλα πολα σοφισματα οπως αυτα για τον προορισμο του ανθρωπου και πως επιτυγχανεται αυτος οταν γνωριζει ποιον σκοπο εχει η υπαρξη και η ζωη του και τον τροπο που θα φθασει σε αυτον (6).

    Η απατη κρυβεται στην βαση η οποια υποοδεικνυει τον προορισμο αυτο. Η υποδειξη γινεται συμφωνα παντοτε με τις Αγιες Γραφες καθε θρησκειας. Για τον λογο αυτο και ο συμμορφουμενος πιστος προς την υποδειξη αυτη του προορισμου του, επειδη δεν συμμορφουτε και δεν υπακουει εις λογους ανθρωπων, δηλαδη φιλοσοφων, αλλα σε αυτον τον λογον του θεου και της Εκκλησιας αυτου, βρισκεται δηθεν υπο το κρατος της του θεου αιωνιας αληθειας και δεν θα μεταβληθει εις τον αιωνα, αλλα τουναντιον θα βρει την αιωνιαν αυτου χαρα και σωτηρια στην αλλη ζωη.

    Αφηστε λοιπον πιστοι πασης θρησκειας να λεηλατηθειτε, να καταδυναστευθειτε και να σκλαβωθειτε απο τους «Ψυχοπαθεις» εξουσιαστες της παγκοσμιας Ελιτ, διοτι για παρηγορια σας, εσας σας περιμενουν μετα τον θανατο σας ολα τα ευχαριστα της αλλης ζωης. Για αυτους η Ζωη ειναι πονος, η Γη η κοιλαδα των δακρυων, το ανθρωπινο σωμα η φυλακη της ανθρωπινης ψυχης. Η κατασταση αυτη που δημιουργηθηκε απο την ετσι ονομασθεισα παγκοσμια Ελιτ προερχεται απο την παρανοηση του νοηματος και της αξιας της ζωης αλλα και απο την ατελη νοητικη διαπλαση των ανθρωπων της Ελιτ αυτης, η οποια με την σειρα της  προκυπτει απο το ειδος της ζωης που διαγουν και απο την ελλειψη πραγματικης μορφωσης.

    Τι ειναι ομως ο θανατος; Βιολογικα αυτος ως αμειλικτο συμβαινον της ζωης ειναι κατι το φυσικο, αφου αποτελει συνεπεια της φθορας της γηινης ζω’ι’κης μορφης. Το βεβαιο του θανατου καθιστα τα γηινα ζωντα οντα οχι θηντα αλλα θνησκοντα. Με τον σωματικο θανατο μηδενιζεται ως αμεσοτητα το «Ειναι» του ανθρωπου ‘η αυτο επιβιωνει; Θνησκει η αμεσοτητα ‘η οχι; Τα μεγιστα αυτα ερωτηματα τα οποια ταυτοχρονα ειναι υπαρξιακα και οντολογικα και αντιπαρατασσουν το «Ειναι» με το «Μηδεν», απασχολησαν, απασχολουν και θα απασχολουν τους φιλοσοφους. Η αποσυνθεση ενος θανοντος ανθρωπου φθανει στο εσχατο γενετικο υλικο (DNA) και μετα στα μικροτατα ορατα κβαντοτεμαχιδια της υλης (ηλεκτρονια, πρωτονια, νεοτρονια) και ισως σε ακομη μικρωτερα που δεν ειναι ακομη γνωστα, τα οποια επανερχονται στον κυκλο της ζωης.

    Σε αντιθεση με ολες τις μεγαλες ψυχες που περασαν απο τον πλανητη μας και διδαξαν τους βιολογικους νομους γενικα και ειδικωτερα τους νομους της ανθρωπινης φυσης, δηλαδη τις αρχες της πραγματικης Γνωσης, οι ως ανω ψυχοπαθεις εξουσιαστες κατευθυνονται σημερα απο το τριγωνο «City of London – Βατικανο – Washington D.C» και φερονται πολυ χειροτερα απο τα ζωα, διοτι παραβαινουν τις κοινωνικες συνθηκες, διατρεφουν τις ζω’ι’κες ορμες τους, διεπονται απο τα κερδοσκοπικα ενστικτα τους  και βριζουν την φυση.

    Αποτελεσμα της καταστασης αυτης της ετσι ονομασθεισης εξουσιαστικης Ελιτ ειναι, οτι το ενστικτο τυφλο πλεον συνδυαζομενο προς την αμαθειαν και αδυναμια της ως ανω Ελιτ, δημιουργει στις κοινωνιες του πλανητη μας την συγχυση και την δυστυχια με την συμβολη ενος χρηματοπιστωτικου συστηματος με τοκους και πανωτοκια που κατευθεινεται ανοδικα προς το απειρο ενω ο χωρος του πλανητη μας στον οποιο ζουν σημερα 7,2 δισεκατομμυρια ανθρωποι ειναι συγκεκριμενος και περιοριζμενος. Ειναι ενα τελειως απαραδεκτο φαινομενο να κατεχουν μονο 62 «ανθρωποι-ζωα» περισσοτερη περιουσια απ’ οτι κατεχουν το ημισυ του γηινου πληθυσμου, δηλαδη τα 3,6 δισεκατομμυρια ανθρωποι.

    Το φαινομενο αυτο δειχνει την  υπαρξη ακομη απειροελαχιστων δουλοκτητων και πληθωρας σκλαβων παρ’ ολο που επισημα το σκλαβοπαζωρο αντικατασταθηκε κατα την διαρκεια του 19. μ.Χ. αιωνα απο το εμποριο με Υδρογονανθρακες, δηλαδη με θερμικους στυλοβατες ενεργειας. Αυτος ειναι και ο λογος που το ακομη ισχυον χρηματοπιστωτικο συστημα βρισκεται λιγο προ της καταρρευσης του εαν δεν οδηγηθει συντομα σε ενα μηδενικο σημειο. Αλλως η ανθρωποτητα αντι για χρημα θα εχει στα χερια της μονο χρεη.

    Τοσο το χρημα οσο και τα χρεη δεν υποκεινται σε κανενα φυσικο νομο διοτι και τα δυο ειναι ανθρωπινα δημιουργηματα που μπορουν να αλλαξουν μορφη.  Το χρημα ως μεσο διευκονλυνσης ανταλλαγης προ’ι’ντων μεταξυ των ανθρωπων δεν ειναι το ιδιο ενα προ’ι’ον. Οσο και εαν φαινεται παραδοξο η ανθρωποτητα, σχετικα με το χρηματοπιστωτικο συστημα, πρεπει να επιστρεψη στην κατασταση που επικρατουσε μεταξυ 1150 και 1450 μ.Χ., δηλαδη σε κατι παρομοιο οπως το ετσι ονομασθεν «Bracteaten-Συστημα».  Η επόχη αυτη υπηρξε η εποχη του «ρεοντος χρηματος» στην οποια πρεπει να επανελθουμε (7). Στην λατινικη γλωσσα το bractea ειναι ενα λεπτο μεταλλικο νομισμα το οποιο κυκλικα ανα εξαμηνο ‘η ανα ετος εχανε την αγοραστικη του αξια και αντικαθιστανταν με αλλο αλλα υποτιμημενο μεταξυ 20 και 50 %.

    Πολλοι ειδικοι υποστηριζουν οτι το ακομη ισχυον συστημα κινδυνευει, διοτι αυτο δεν καλυπτεται πλεον με το μεταλλο χρυσο! Εχουν ομως ετσι τα πραγματα; Στο παρελθον υπηρξαν νομισματικα συστηματα με καλυψη χρυσου που δεν ηταν πραγματικη διοτι καθε φορα που δημιουργονταν ελλειμματα στο εξωτερικο εμποριο μιας χωρας ανακαλουνταν η καλυψη και απαγορευονταν στους ιδιωτες , οπως στις ΗΠΑ, να κατεχουν χρυσο ακομη και κοσμηματα χρυσου αξιας μεγαλυτερης των 100 δολαριων των ΗΠΑ.

    Η αξια του χρηματος ειναι μια συμβαση, δηλαδη μια αναγνωρισμενη υποσχεση ανταλλαγης μιας καθωρισμενης ποσοτητας σε εργασια και στην παραγωγη απ’ αυτην με ενα καθωρισμενο ποσο χρηματος. Η συμφωνια αυτη δεν εχει αναγκη απο καμμια καλυψη με χρυσο. Η καλυψη αυτη υπηρξε τεχνασμα των ισχυρων κρατων για να εμποδιζουν τις χωρες συναλλαγης να τυπωνουν καταχρηστικα οσο χρημα ηθελαν. Η ιστορια του εμποριου απεδειξε οτι το μετρο αυτο δεν οφελεισεν σε τιποτε.

    Τι χρειαζεται συνεπως για την δημιουργια ενος συνεχους και σταθερου χρηματοπιστωτικου- και οικονομικου συστηματος (7); Τιποτε λιγωτερο και τιποτε περισσοτερο απο μια γενικα αναγνωρισμενη υποσχεση για την αξια του χρηματος και των μετεχοντων που διατηρουν πιστα την ως ανω υποσχεση. Εαν δεν υπηρχε ο συστηματικα ωραιοποιημενος ψευδης πληθωρισμος θα μπορουσε να λειτουργουσε προς το καλλυτερο ενα τετοιο συστημα. Χωρις τον πληθωρισμο οι τιμες των προ’ι’οντων και υπηρεσιων θα ηταν διαρκως σταθερες. Γενικωτερα ομως θα ηταν αποδωτικωτερο να διατιθεται σε μια οικονομια ατοκα κρατικο χρημα και δη σε αμεταβλητα στερεωμενες ποσοτητες, που θα αρκουσαν για την συνεχη πληρωμη των εισαγωμενων προ’ι’οντων και υπηρεσιων.

    Για να διατηρειται η ποσοτητα του χρηματος αμεταβλητη πρεπει να αποφευχθη η χρηματικη αποταμιευση διοτι αυτη αναγκαζει την οικονομια να αυξηση την κυκλοφορια του χρηματος στις ποσοτητες της αποταμιευσης με αποτελεσμα τον πληθωρισμο. Η αποταμιευση χρηματος ειναι ενα σοβαρο προβλημα του συστηματος. Με την αποταμιευση αποσυρεται απο την κυκλοφορια του χρηματος μιας οικονομιας χρημα που επιδρα αρνητικα στην ανταλλαγη προ’ι’οντων.

    Τα βιβλιαρια καταθεσων των πελατων μιας τραπεζας αποτελουν ενα Τεχνασμα των τραπεζων. «Δωστε μας τα χρηματικα αποθεματα σας για να τα φυλαξουμε με ασφαλεια και οταν τα χρειαζεσθαι σας τα δινουμε αυξημενα πισω». Εδω κρυβεται ηδη το ψευδος των τραπεζων. Αυτες δεν διαφυλατουν με ασφαλεια τα χρηματικα αποθεματα των πελατων τους αλλα τα επενδυουν κερδοσκοπικα και με μεγαλο ρισκο για να αποκτησουν οσο το δυνατον μεγαλυτερο κερδος ‘η τα δανειζουν με πολυ μεγαλυτερο τοκο απ’ οτι παραχωρουν στους πελατες τους. Ετσι οι τραπεζες αποκτουν υπερβολικη εμπιστοσυνη και ισχυ, ιδιοτητες δηλαδη που δεν τις ανηκουν. Τα βιβλιαρια χρηματικων καταθεσεων στις τραπεζες δεν αποτελουν ενα συστημα φυλαξης με ασφαλεια των καταθεσεων αλλα ανταλλαγη των χρηματων των καταθετων με χρεωλυσια των οποιων η αξια σε καμμια καμμια περιπτωση δεν ειναι ασφαλης.

    Σε περιπτωσεις πτωχευσης μιας τραπεζας και ενος  μη ελεγχομενου πληθωρισμου χανουν τα χρεωλυσια αυτα την αξια τους. Μια συνεχη διατηριση της αξιας των χρηματικων αποθεματων αποτελλουν τα ακινητα και η αγορα σε προσιτες τιμες ευγενων μεταλλων, δηλαδη ενα ειδος συστηματος ασφαλισης συνταξεως ‘η μια αμεταβλητη αποθηκευση αξιων ως αναλυτικα περιγραφεται στο βιβλιο «Die Humane Marktwirtschaft» (7)..

    Βιβλιογραφια

    1. Χατζηθεοδωρου Γ., Ο ανθρωπος, ενα βιοενεργειακο δημιουργημα που παραγει και μεταβαλλει ενεργεια, 29.06.2014 http://www.arxaiaithomi.gr, 18.08.2015
    1. Χατζηθεοδωρου Γ., Perpetuum mobile, http://berlin-athen.eu/perpetuum-mobile/ , 18.05.2014
    1. Energie New Science Das Menschlich Energiefeld wird Sichtbar! DENKE-ANDERS-BLOG, 07.07.2016
    1. Grout Pam Οι σκεψεις δημιουργουν την πραγματικοτητα μας. http://enallaktikidrassi.com, 15.06.2015
    1. Was ist falsch an dem Leben, das wir Menschen uns selber zumuten? http://uncut-news.ch, 22.12.2016
    1. Ματθοπουλος Ε. Ο προορισμος του ανθρωπου. Αδελφοτης Θεολογων η «Ζωη», 1986
    1. Haisenko P, von Brunn H. Die Humane Marktwirtschaft. Anderwelt Verlag, 2015

    PD Dr.-Ing. Georg Chaziteodorou
    Bleibergweg 114, D-40885 Ratingen
    Tel.+Fax: 0049 2102 32513
    E-Mail: chaziteo@t-online.de
    29.01.2017

    Einen Kommentar schreiben / Γράψτε ένα σχόλιο

    Kommentar

    kachelmannwetter.com