Ή στραβός είναι ο γιαλός ή στραβά αρμενίζουμε
29.03.2024
  • Allgemein
  • Diktatur/Δικτατορία
  • Brain Drain
  • Balkan/Βαλκάνια
  • Bücher/Βιβλια
  • Medien/Μαζικά Μέσα
  • Minderheiten, Migranten/Μειονότητες, Μετανάστες
  • Kriege, Flüchtlinge/Πόλεμοι, Φυγάδες
  • Sprache/Γλώσσα
  • Gesellschaft, Meinung/Κοινωνία, Γνώμη
  • Nationalismus/Εθνικισμοί
  • Thema/Θέμα
  • Termine/Εκδηλώσεις
  • Geopolitik/Γεωπολιτική
  • Politik/Πολιτική
  • Terrorismus/Τρομοκρατία
  • FalseFlagOps/Επιχ. με ψευδή σημαία
  • Hellas-EU/Ελλάδα-Ε.Ε.
  • Wirtschaft-Finanzen/Οικονομία-Οικονομικά
  • Religion/Θρησκεία
  • Geschichte/Ιστορία
  • Umwelt/Περιβάλλον
  • Korruption/Διαφθορά
  • Reisen/Ταξιδιωτικά
  • Musik/Μουσική
  • Kunst/Τέχνη, Λογοτεχνία
  • Küche/Κουζίνα
  • kachelmannwetter.com
    Εδω διαβαζετε τις καινουργιες  ελληνικες και γερμανικες εφημεριδες
    Hier lesen Sie  griechische  und deutsche Zeitungen 

    Το προσφυγικό σαν μια παράμετρος της καταστροφής στη Συρία

    Δρ. Εμμανουήλ Σαρίδης

    Έλληνες ξυπνήστε. Το λεγόμενο προσφυγικό, για το οποίο οι Ευρωπαίοι χύνουν κροκοδείλια δάκρυα, είναι μια ακόμη παράμετρος της εγκληματικής πολιτικής του σιωνιστικού Ηγεμόνα στην Μέση Ανατολή. Από το μισό εκατομμύριο Συρίων προσφύγων που έφτασαν το 2015 στην Γερμανία, η Μέρκελ εκπαιδεύει μερικές χιλιάδες για να τους χρησιμοποιήσει στην μεταπολεμική Συρία ως μια οικονομική, πολιτική και πολιτιστική ελίτ, εξαρτημένη από την Δύση. Με συνεργούς στο έγκλημα αυτό το τσιράκι της στην Ελλάδα, τον Τσίπρα και τα μαργαριτάρια της κυβέρνησής του

     

     

    Τι τρέχει;

    Τις τελευταίες μέρες ή μία διεθνής καλλιτεχνική προσωπικότητα διαδέχεται την άλλη στο θέατρο που κατάντησε σήμερα η Ελλάδα. Έρχονται απο τα τρία κεντρικά κράτη που αποτελούν την Task Force του σιωνιστικού Ηγεμόνα που εγώ ονομάζω Δύση, τις ΗΠΑ, την Γερμανία και την Ανγκλία, για να επισκεφθούν τους πρόσφυγες, που καθημερινά φτάνουν κατά χιλιάδες θαλασσοδαρμένοι στα παράλια της Λέσβου, όπου, πρώτα-πρώτα, εξετάζονται από τους „ειδικούς“ που βρίσκονται ανάμεσα στις διάφορες Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις (ΜΚΟ), τους Γιατρούς Χωρίς Σύνορα, την Greenpeace και άλλα παραρτήματα του Σόρος και των ειδικών υπηρεσιών της Δύσεως, για την καταλληλότητά τους για περαιτέρω προώθηση, κατά πλειοψηφίαν στην Γερμανία. Και μετά στέλνονται στην Αθήνα.

    SarandonAi Wei WeiRedgrave1

    Στη Λέσβο έσπευσε λοιπόν η ελληνοαμερικανίδα ηθοποιός και „ακτιβίστρια“ (!) Σούζαν Σάραντον, που την βλέπουμε στις εφημερίδες φωτογραφημένη μ‘ ένα μωρό στην αγκαλιά. „Η διεθνής κοινότητα πρέπει να δει τι συμβαίνει σε αυτή τη γωνιά του πλανήτη. Πρέπει να αντιληφθεί το μέγεθος του προβλήματος και να το καταλάβει“, λέει η κυρία Σάραντον. Την Λέσβο επισκέφθηκε για να παρασταθεί στους πρόσφυγες και ο κινέζος καλλιτέχνης Αϊ Γουέι Γουέι (στα γερμανικά προφέρεται Αϊ Βάι Βάι!), ένα κατασκεύασμα της Γερμανίας, που χρησιμοποιείται για την αντικαθεστωτική της προπαγάνδα εναντίον της Κίνας, καθ’ ότι ο Αϊ Βάι Βάι είναι αντικομμουνιστής και αντικινέζος (όπως π.χ. ανθέλλην). Και στην Αθήνα αφίχθη και η γηραιά βρετανίδα ηθοποιός και ακτιβίστρια Βανέσα Ρεντγκρέιβ για να συμπαρασταθεί τους πρόσφυγες στον Ελαιώνα.

    Συνωστισμός, βρε παιδί μου. Καταλαβαίνουν όμως αυτοί οι φιλεύσπλαχνοι και φιλάνθρωποι καλλιτέχνες ποιο είναι πραγματικά το πρόβλημα των προσφύγων και ποια είναι η αιτία του; Και η περίφημη Διεθνής Κοινότητα, αυτή που μας τσαμπουνά η κυρία Σάραντον, καταλαβαίνει τι συμβαίνει; Ή μήπως πρόκειται για μια Κοινότητα-φάντασμα, που χρησιμοποιείται από τα Μέσα Ενημερώσεως της σιωνοκρατούμενης Δύσης, κάθε φορά που προετοιμάζεται σε μία χώρα ένα Regime Change, μια αλλαγή καθεστώτος, για να προδιαθέσει και να πείσει τον πολίτη για την αναγκαιότητα βομβαρδισμών και ισοπεδώσεως μιας χώρας ή για την μεταφορά πληθυσμών από μία χώρα σε άλλη – και για να παραγνωρίσει ο πολίτης τις πραγματικές αιτίες που προκαλούν όλα αυτά (βλέπε και το Regime Change, λίγο παρακάτω);

    Η Διεθνής Κοινότητα, η καταστροφή της Συρίας και η σιωνιστική Δύση

    Κατά την γνώμη μου, Διεθνής Κοινότητα είναι η ίδια η σιωνιστική Δύση. Σε πολλά άρθρα μου που δημοσιεύθηκαν στο παρόν ιστολόγιο έχω αναλύσει το εκτενώς το θέμα αυτό, που έχει άμεση σχέση με το Regime Change, του οποίου προηγούνται οι λεγόμενες παρδαλές επαναστάσεις, όπως αυτή που έγινε το 2007 στην Ελλάδα ύστερα από διαδηλώσεις, φασαρίες, το μπλοκάρισμα της εργασίας του Κοινοβουλίου και τις μεγάλες πυρκαγιές, που κατέστρεψαν απέραντες εκτάσεις δάσους, σπίτια και ζωικό κεφάλαιο με σκοπό την απομάκρυνση του Καραμανλή από την κυβέρνηση, γιατί προωθούσε τον ρωσικό αγωγό South Stream και τον σχηματισμό κυβέρνησης από τον ΓΑΠ, που ήταν εναντίον. Για Regime Change έγινε και η παρδαλή επανάσταση που έκαναν οι αναρχικοί και οι τρομοκρατικές του ΣΥΡΙΖΑ για να ρίξουν την κυβέρνηση του Σαμαρά, γιατί δεν έκανε καλά την δουλειά του σιωνιστικού Ηγεμόνα βέβαια και για να εκλεγεί ο Τσίπρας ως Πρωθυπουργός. Και σε Regime Change αποσκοπούσαν οι καμπάνιες των σιωνιστικών Μέσων Ενημέρωσης για τους κακούς δικτάτορες και την ανάγκη απομακρύνσεως τους από την εξουσία και συνοδεύονταν από τους βομβαρδισμούς του ΝΑΤΟ στην Γιουγκοσλαβία, την Λιβύη, το Ιράκ ή το Αφγανιστάν (παραδείγματα: Η Ελλάδα της παρδαλής επανάστασης“ (27.08.07), „Ο Καραμανλής με την πλάτη στον τοίχο“ (30.10.08), „Πατριωτικά Κινήματα ή False Flag Operations;“ 21.02.11, „Η παρδαλή επανάσταση του Τσίπρα“ (25.11.12), „Готов је!“ το 2000 στο Βελιγράδι – „Ο Σαμαράς τελείωσε“ το 2014 στην Αθήνα“ 22.05.14, „Ο Σαμαράς με την πλάτη στον τοίχο“ 17.12.14, „Όποιος νύχτα περπατεί λάσπες και σκατά πατεί“ 14.04.15 κ.π.α.).

    syriahomsΠαρόμοια είναι και η περίπτωση της Συρίας, την διάλυση και καταστροφή της οποίας ανέλαβαν τα τσιράκια και κατασκευάσματα του σιωνιστικού Ηγεμόνα, το ISIS και οι άλλοι αντικαθεστωτικοί μαχαιροβγάλτηδες και ο παλαβός Ερντογάν, με αποτέλεσμα την σχεδόν ολοκληρωτική καταστροφή των οικισμών, των πόλεων και της ανεκτίμητης πολιτιστικής κληρονομιάς της και τα εκατομμύρια των κατοίκων της που για να γλυτώσουν έφυγαν και έγιναν σκηνίτες στις γειτονικές χώρες ή πήραν τον δρόμο για τον παράδεισο της Μέρκελ στην Γερμανία – όπου, όπως θα δούμε, ένα μέρος τους προπονείται ήδη σαν η οικονομική, πολιτική και πολιτιστική ελίτ της μεταπολεμικής Συρίας;

    Όχι, τα πρόσωπα, οι οργανισμοί και οι κυβερνήσεις που ανέφερα παραπάνω δεν καταλαβαίνουν απολύτως τίποτα, δεν έχουν ιδέα για το παιχνίδι που παίζεται στην Συρία, ένα κράτος και μια περιοχή κλειδί, τόσο για την στρατηγική του θέση στην Μέση Ανατολή, όσο και για την διέλευση των αγωγών πετρελαίου και αερίου προς την Ευρώπη. Γιατί πρόκειται για εγωιστικά, ακοινώνητα άτομα, που το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι το εγώ τους και η προβολή του στο κοινό. Και αυτό το κουσούρι του κάθε καλλιτέχνη το εκμεταλλεύεται ο σιωνιστικός Ηγεμόνας, που τους βάζει να παίζουν ένα ρόλο στο έργο του φιλεύσπλαχνου που σκηνοθέτησε, να συγκινούν τον κόσμο μ’ ένα μωρά προσφύγων στην αγκαλιά, μοιράζοντας τρόφιμα και φάρμακα ή σώζοντας τους μισοπνιγμένους που φτάνουν στη Λέσβο. Και τους ειδικούς των διαφόρων ΜΚΟ και άλλων υπηρεσιών, να εξετάζουν, ποιοι πρόσφυγες είναι οι πιο κατάλληλοι για την περαιτέρω προώθησή τους στη Γερμανία και σε κάποιες άλλες επιλεγμένες δυτικές χώρες. Και αφήνοντας τους ακατάλληλους στην Ελλάδα, που στέλνονται στην Αθήνα, όπου θα μείνουν εκεί σαν προλεταριάτο, μικροαπατεώνες ή ψιλικατζήδες.

    Η Ελλάδα, ένα τσιράκι της σιωνιστικής Δύσεως

    tsipras-kyvernisiΤο ίδιο και ο Έλληνας Πρωθυπουργός Τσίπρας και το τσούρμο που αποτελεί την κυβέρνησή του και βρίθει από αμαθείς, ιδεολογικά βαρεμένους, αλαζόνες και άλλους ταλαίπωρους, που το μόνο που ξέρουν είναι η πολιτική ίντριγκα, η φασαρία, το βόλεμα των ημετέρων και η μόνιμη σίτιση στο Δημόσιο. Α, ξέχασα, και αυτούς που νομίζουν ότι μπορούν να εξαπατήσουν με πονηριές τους Κουτόφρανγκους, να εξαπατήσουν δηλαδή τους μάστορες της απάτης που εξαπατούν τους πάντες. Και τους επιστήμονες που έρχονται από το εξωτερικό και γίνονται Υπουργοί, ενώ δεν είχαν βγάλει βήμα έξω από το Πανεπιστήμιό τους και βλέπουν την Ελλάδα σαν έναν φοιτητή που παρακολουθεί τα μαθήματά τους. Υπάρχει και ο Γιάννης Μουζάλας, Υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής και η χαζοχαρούμενη Τασία Χριστοδουλοπούλου, αναπληρωτής Υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής, δύο θλιβερά ανθρωπάκια, που περιφέρονται σαν χαμένα ανάμεσα στους πρόσφυγες ή λαβαίνουν μέρος σε ευρωπαϊκές συνόδους για το προσφυγικό χωρίς να καταλαβαίνουν, λόγω γλώσσας ή άγνοιας του αντικειμένου, περί τίνος πρόκειται. Και τι να πεί κανείς για τον Ευρωπαϊκό Επίτροπο (τρομάρα του!) Δημήτρη Αβραμόπουλο, ένα τελείως άσχετο άτομο, His Masters Voice των Βρυξελλών. Η απόλυτη κατάντια ενός κράτους.

    Είπα και το ξαναλέω μπας και γίνει κάποτε αντιληπτό. Όλοι αυτοί οι άχρηστοι που αποτελούν την κυβέρνηση, έγιναν Πρωθυπουργοί, Υπουργοί κ.λπ., διότι έχουν επιλεγεί από τον σιωνιστικό Ηγεμόνα. ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ. Και του την κάνουν, μια χαρά μάλιστα. Ποιο βλάκες δεν θα μπορούσε να βρει για το περίφημο προσφυγικό, για να μετατρέψουν την Ελλάδα σε ένα κέντρο διερχομένων που τσαλαπατούν το βιός χιλιάδων συμπατριωτών μας και την υποδομή των νησιών, από την οποία περιμένουν οι νησιώτες να φάνε. Ο Ηγεμόνας ξέρει τι κάνει, το σύστημά του λειτουργεί με το σκεπτικό: Όσο πιο βλάκες, ηλίθιοι, αμαθείς, θρασείς, αλαζόνες και με απόλυτη περιφρόνηση στο λαό είναι αυτοί που διαλέγει για κυβερνήτες, τόσο πιο αποδοτικοί του είναι, αυτούς θέλει και όχι τους ξύπνιους και πατριώτες.

    Το προσφυγικό και η Γερμανία

    1641454645Ας πάμε τώρα στο προσφυγικό, που είναι η μία από τις τρείς παραμέτρους του Regime Change στην Συρία. Το οποίο ουδεμίαν σχέση έχει με τις δακρύβρεχτες παρόλες κάποιων ηθοποιών και τα συγκινητικά ρεπορτάζ των εφημερίδων και της τηλεοράσεως. Ούτε βέβαια με τις „ανοιχτές αγκάλες“ της Ευρώπης και το Herzlich Willkommen in Deutschland της Μέρκελ. Η „προσφυγιά“ των Συρίων είναι η μια από τις τρείς παραμέτρους που έχει το δράμα αυτό της Συρίας:

     

    1. Αποβλέπει στην απογύμνωση της Συρίας απο την νεολαία και την πολιτική και πολιτιστική ελίτ της και κινδυνεύει έτσι να ξεμείνει απο στρατιώτες και μορφωμένους, που όπως θα δούμε, μετακομίζουν στη Γερμανία (βλέπε και „Το Παρίσι, η Συρία και οι πρόσφυγες της Μέρκελ και του Τσίπρα
    2. Την αντικατάσταση του παραδοσιακού πληθυσμού της Γερμανίας και άλλων θιγομένων ευρωπαϊκών κρατών από πληθυσμιακές μάζες πολλαπλής εθνικής προελεύσεως που συντελείται με την διαρκή είσοδο μεγάλων ανθρωπίνων ομάδων (και την συνειδητή αμέλεια του γηγενούς πληθυσμού) σε μία χώρα και τον μεταβολισμό του πληθυσμού της σε ένα Melting Pot, ένα χωνευτήριο, κατά το πρότυπο των ΗΠΑ (ένας τέτοιος πληθυσμιακός μεταβολισμός λέγεται στα γερμανικά Umvolkung). Στην Ευρωπαϊκή Ένωση πρόκειται για το λεγόμενο „Σχέδιο Καλέργη“ (“Kalergi-Plan”) του θεωρητικού και ιδρυτή της Ευρωπαϊκής Ένωσης Richard Nikolaus Graf Coudenhove-Kalergi, ο οποίος στο βιβλίο του „Praktischer Idealismus“ (εκδοθέν το 1925) προπαγανδίζει την ανάγκη μεταβολισμού των λαών της μέλλουσας Ευρωπαϊκής Ένωσης: „Ο άνθρωπος του μέλλοντος θα είναι μιγάς. Η σημερινές φυλές και κάστες θα πέσουν θύματα του αυξανόμενου ξεπεράσματος του χώρου, του χρόνου και της προκατάληψης. Η ευρασιατική-νεγροειδής ράτσα, εξωτερικά παρόμοια με την αρχαία αιγυπτιακή, θα αντικαταστήσει την πολυμορφία των λαών με μια ποικιλία από προσωπικότητες“.
    3. Την δημιουργία μιας συριακής ελίτ απόλυτα εξαρτημένης από την Γερμανία, του ενός από τα δύο πρωτοπαλίκαρα του σιωνιστικού Ηγεμόνα (το άλλο είναι οι ΗΠΑ). Για το θέμα αυτό, που θα έπρεπε να έχουν υπ’ όψιν τους οι σοσιαλιστικοί μαστροχαλαστές που κυβερνούν σήμερα τον δυστυχισμένη Ελλάδα, παραθέτω τα βασικά μέρη ενός άρθρου που δημοσιεύθηκε στην ιστοσελίδα german-foreign-policy.com με τον τίτλο „Leadership for Syria“ („Ηγεσία για τη Συρία“).

    Το πρόγραμμα „Leadership for Syria“ („Ηγεσία για τη Συρία“)

    daad1Σύμφωνα με την ιστοσελίδα η Ομοσπονδιακή Κυβέρνηση της Γερμανίας επιδιώκει με ένα ευρείας κλίμακας πρόγραμμα υποτροφιών να δεσμεύσει στη Γερμανία τη μελλοντική ελίτ της μεταπολεμικής Συρίας. Από το περασμένο έτος το Υπουργείο Εξωτερικών άρχισε με το πρόγραμμα „Leadership for Syria“ („Ηγεσία για τη Συρία“) να επιμορφώνει στο θέμα „διακυβέρνηση“, οργανωτική δομή ενός κράτους και σε παρόμοια κυβερνητικά καθήκοντα, περισσότερους από 200 επιλεγμένους Σύριους φοιτητές που διάλεξε ανάμεσα στους πρόσφυγες. Το πρόγραμμα, το οποίο υλοποιείται από τη Γερμανική Υπηρεσία Ακαδημαϊκών Ανταλλαγών (DAAD) και λέγεται ότι είναι το μεγαλύτερο πρόγραμμα της για το Εξωτερικό, έχει σκοπό να προετοιμάσει „μια επιλεγμένη ελίτ ενός μελλοντικού προσωπικού της συριακής ηγεσίας“, που θα συμβάλλει στην „διαμόρφωση“ της Συρίας μετά τον τερματισμό του πολέμου. Με το πρόγραμμα αυτό Γερμανία εξασφαλίζει ευρέα κανάλια επιρροής στην Δαμασκό των επόμενων δεκαετιών. Το Βερολίνο διαλέγει επιπλέον ανάμεσα στους Σύριους φοιτητές που έρχονται σαν πρόσφυγες στη Γερμανία τα κατάλληλα άτομα για να τα ενσωματώσει στα φιλόδοξα σχέδιά του, ώστε η Γερμανίας να αποτελέσει το μελλοντικό σημείο αναφοράς των συριακών ελίτ στην Ευρώπη.

    „Το πρόγραμμα αυτό ξεκίνησε από την DAAD το Φθινόπωρο του 2014 και στοχεύει στην προετοιμασία „μιας επίλεκτης συριακής ηγεσίας“, η οποία „θα διαμορφώσει αποφασιστικά κοινωνικά, πολιτικά, επιστημονικά και οικονομικά την μελλοντική Συρία“. Για το σκοπό αυτό, η DAAD, με την υποστήριξη του Υπουργείου Εξωτερικών, παρέσχε 200 πανεπιστημιακές υποτροφίες σε Σύριους, οι οποίοι είτε ζούσαν στη Συρία ή στις άμεσα γειτονικές της χώρες (Λίβανος, Ιορδανία, Τουρκία) ή είχαν καταφύγει στη Γερμανία. Άλλες 50 υποτροφίες χρηματοδοτήθηκαν από το ομόσπονδο κρατίδιο της Βάδης-Βυρτεμβέργης και 21 απο την Βόρεια Ρηνανία-Βεστφαλία. Οι υποτροφίες της Ομοσπονδιακής Κυβέρνησης και της Βόρειας Ρηνανίας-Βεστφαλίας περιλαμβάνουν εκτός από ένα εισαγωγικό μάθημα γλώσσας και ένα υποχρεωτικό συνοδευτικό πρόγραμμα, το οποίο θα παρέχει στις μέλλουσες ελίτ „βασικές γνώσεις και δεξιότητες του κλάδου των πολιτικών επιστημών, της οικονομίας, των κοινωνικών επιστημών και της ικανότητας δράσεων“. Για να εξασφαλισθεί, ότι οι υπότροφοι θα παράσχουν τις νεοαποκτηθείσες δεξιότητές τους το συντομότερο δυνατόν στη Συρία, το DAAD τους έδωσε κατά την αίτησή τους για υποτροφία μια ακριβή περιγραφή του τρόπου, με τον οποίο προτίθενται να συνεισφέρουν, μετά τον πόλεμο, „τις ακαδημαϊκές και άλλες δεξιότητες“ που απέκτησαν για την ανοικοδόμηση της χώρας τους“.

    „Το Βερολίνο δεν αφήνει καμία αμφιβολία, ότι οι υποτροφίες που δίνει σε νέους Σύριους, που κάτω απο τις εντελώς αντίξοες συνθήκες του πολέμου δεν έχουν καμία απολύτως προοπτική, είναι προς όφελός του. „Σας ευχόμαστε έναν ενεργό ρόλο σαν γεφυροποιοί», δήλωσε η Γενική Γραμματέας του DAAD, Dorothea Ruland, απευθυνόμενη στους παρευρισκομένους Σύριους φοιτητές, σε ένα συνέδριο που πραγματοποιήθηκε στο Υπουργείο Εξωτερικών στις 24 Νοεμβρίου 2015 στο Βερολίνο. Οι μέλλοντες „γεφυροποιοί“ μεταξύ Γερμανίας και μεταπολεμικής της Συρίας συζητούσαν την μέρα εκείνη με επιλεγμένους εκπροσώπους της γερμανικής πολιτικής, μεταξύ άλλων και για τα μέτρα ανοικοδόμησης της τελείως κατεστραμμένης χώρας τους. Η ελπίδα του Βερολίνου, ότι τμήματα της νέας συριακής ελίτ θα αναπτύξουν ισχυρούς δεσμούς με την Ομοσπονδιακή Δημοκρατία της Γερμανίας και θα λειτουργούν στο μέλλον ως „γεφυροποιοί“ μεταξύ των δύο χωρών, είναι απολύτως βάσιμη“.

    „Το πρόγραμμα „Ηγεσία για τη Συρία“ είχε μέχρι σήμερα μια τεράστια απήχηση, όχι μόνο στην Συρία αλλά και στους Σύριους πρόσφυγες που βρίσκονται στις γειτονικές με την Συρία χώρες. Ο DAAD μιλά για 5.000 υποψήφιους που ελπίζουν μέσω μιας υποτροφίας σε ένα καλύτερο μέλλον. Η Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ επιβεβαίωσε την περασμένη εβδομάδα, ότι ανάμεσα στους Σύριους πρόσφυγες που περνούν από τα τουρκικά παράλια στα ελληνικά νησιά και στη συνέχεια συνεχίζουν το ταξίδι τους κυρίως στην Ομοσπονδιακή Δημοκρατία της Γερμανίας, βρίσκονται συγκριτικά πολλοί φοιτητές. Μια δειγματοληπτική έρευνα του UNHCR δείχνει, ότι το 16 τοις εκατό των προσφύγων ήταν φοιτητές, ενώ οι μισοί από τους πρόσφυγες δήλωσαν, ότι προηγουμένως είχαν σπουδάσει. Οι δε υπότροφοι της «Ηγεσίας για τη Συρία“ αναφέρουν συνεχώς, ότι συμμετείχαν εντατικά στην υποστήριξη των προσφύγων που έφτασαν στην Γερμανία από τη χώρα καταγωγής τους“.

    „Και η Γερμανία εντείνει τις προσπάθειές της να κερδίσει εκείνους τους πρόσφυγες, που έχουν επαρκή προσόντα για πανεπιστημιακές σπουδές – κυρίως από τη Συρία. Κατά το επόμενο έτος θα υπάρξουν νέες υποτροφίες για φοιτητές απο την Συρία, ενώ το Ομοσπονδιακό Υπουργείο Παιδείας και Έρευνας ανακοίνωσε, ότι μέσα στα επόμενα χρόνια θα δαπανήσει περίπου 100 εκατομμύρια ευρώ για την στήριξη προσφύγων που θα είχαν την δυνατότητα να σπουδάσουν, 27 εκατομμύρια ευρώ μόνο για το 2016. Να σημειωθεί δε, ότι σύμφωνα με το DAAD , σε αντίθεση με τα διπλώματα από το Ιράκ, το Αφγανιστάν και την Ερυθραία, τα απολυτήρια Γυμνασίου της Συρίας θεωρούνται στην Γερμανία ως „ισοδύναμα με τα γερμανικά“. Όποιος Σύριος έχει ένα απολυτήριο Γυμνασίου, μπορεί στη Γερμανία – με προϋπόθεση τις γνώσεις της γερμανικής γλώσσας – να γίνει αμέσως δεκτός στην τριτοβάθμια εκπαίδευση“.

    „Για τη Γερμανία αυξάνεται έτσι η πιθανότητα, να γίνει ο κυρίαρχος προορισμός της μελλοντικής συριακής ελίτ. Σε πολλές χώρες του αραβικού κόσμου, το σημείο αναφοράς στο θέμα εκπαίδευση είναι οι πρώην αποικιοκρατικές δυνάμεις της Ευρώπης. Που σημαίνει, ότι οι χώρες αυτές είναι στενά συνδεδεμένες και βρίσκονται υπό την αποκλειστική πολιτιστική και πολιτική επιρροή των πρώην αποικιοκρατικών χωρών, με ακραίο παράδειγμα την Αλγερία, οι φοιτητές της οποίας, σύμφωνα με τα στοιχεία του Ινστιτούτου Στατιστικής της UNESCO (UIS) σπουδάζουν πάνω από το 85 τοις εκατό σε γαλλικά πανεπιστήμια. Τα βρετανικά πανεπιστήμια έχουν για παράδειγμα έξι φορές περισσότερους φοιτητές από το Ιράκ παρά τα γερμανικά που τα ανταγωνίζονται“.
    (όλα τα αποσπάσματα από το άρθρο „Leadership for Syria„).

    Brain-Drain1Και μην νομίσει κανείς, ότι στην Ελλάδα της Ευρώπης τα πράγματα είναι διαφορετικά από ότι στον αραβικό κόσμο. Όπως οι Άραβες, έτσι και οι Έλληνες φοιτητές προτιμούν τα ανγκλικά Πανεπιστήμια (παράδειγμα ο Υπουργός Οικονομικών Ευκλείδης Τσακαλώτος από την Ανγκλία) και τα Πανεπιστήμια των ΗΠΑ (Παπανδρέου, Σαμαράς, Μπαρουφάκης, η λίστα είναι μεγάλη). Το αποτέλεσμα το νοιώθουν οι Έλληνες στο πετσί τους. Κανείς από όλους αυτούς τους πολιτικούς, που είναι απόλυτα ενσωματωμένοι στο εγκληματικό σύστημα του σιωνιστικού Ηγεμόνα, τα δάνεια και την κατανάλωση, που οδηγούν στην σκλαβιά των εθνών, έχει μέχρι σήμερα κατορθώσει να αποτινάξει τον βαρύ ζυγό της υποδουλωμένης Ελλάδος. Και όσοι το προσπάθησαν, είχαν προηγουμένως ενσωματωθεί στο σύστημα της απέναντι όχθης, παράδειγμα ο εμφύλιος πόλεμος 1945-1949 και τα καταστρεπτικά του αποτελέσματα.

    Έτσι η πατρίδα μας έμεινε έρμαιο του σιωνιστικού Ηγεμόνα και της σιωνιστικής Δύσης, που είναι ένα και τ’ αυτό. Η οποία μας στέλνει τους καλλιτέχνες της για να παραπλανήσει την διεθνή κοινή γνώμη και τους ταλαιπωρημένους κατοίκους της Λέσβου και των άλλων νησιών για τα πραγματικά αίτια της προσφυγιάς των Συρίων. Και τις ύποπτες ΜΚΟ που χρηματοδοτεί ο Εβραίος Σόρος, αυτές που σχημάτισαν στη Λέσβο με σωσίβια ένα τεράστιο σήμα της ειρήνης (ή του πολέμου;), για να πάρουν, όπως λένε, το νησί και οι κάτοικοί του, το Νόμπελ της Ειρήνης. Και αμέσως εμφανίσθηκαν και τα τσιράκια του Ηγεμόνα στην Ελλάδα, που στέλνουν στον κόσμο ένα e-Mail (thyrathen@gmail.com ) που μας προτρέπει να υπογράψουμε μια έκκληση, να δοθεί το Νόμπελ Ειρήνης στους Έλληνες νησιώτες, τους „ήρωες των νησιών του Αιγαίου, για τη συμβολή τους στην αντιμετώπιση της προσφυγικής κρίσης“ (κλικ στο https://secure.avaaz.org/el/nobel_to_greek_islanders/?kBaUGab ).

    Επίλογος

    Τα 11 δισεκατομμύρια δολλάρια, με τα οποία ο Εβραίος Τζώρτζ Σόρος χρηματοδοτεί τις ντουζίνες των Μη Κυβερνητικών Οργανώσεων που προωθούν τους δυστυχισμένους Σύριους στην Γερμανία, θα έπρεπε να διατεθούν για την επιστροφή των προσφύγων στις εστίες τους και την ανοικοδόμηση της Συρίας.Υπό την προϋπόθεση, ότι τα άλλα μέλη της σπείρας των διεθνών κακοποιών, ιδίως τα τρία βασικά κράτη που αποτελούν thn Task Force του Σιωνιστικού Ηγεμόνα, οι ΗΠΑ, η Γερμανία και η Ανγκλία, σταματούσαν τις στρατιωτικές επεμβάσεις τους στην περιοχή, έπαυαν να υποστηρίζουν τον Ερντογάν, τους Κουρδους και τους μαχαιροβγάλτες του ISIS και άφηναν τον Πρόεδρο Ασάντ ήσυχο να κυβερνήσει την χώρα του.

    Και αυτό θα ήταν μια μικρή μόνο συμβολή για την καταστροφή της χώρας αυτής από την σπείρα των ψυχοπαθών, που θέλουν δια πυρός και σιδήρου να καθυποτάξουν την ανθρωπότητα.

     

    Einen Kommentar schreiben / Γράψτε ένα σχόλιο

    Kommentar

    kachelmannwetter.com