Ή στραβός είναι ο γιαλός ή στραβά αρμενίζουμε
28.03.2024
  • Allgemein
  • Diktatur/Δικτατορία
  • Brain Drain
  • Balkan/Βαλκάνια
  • Bücher/Βιβλια
  • Medien/Μαζικά Μέσα
  • Minderheiten, Migranten/Μειονότητες, Μετανάστες
  • Kriege, Flüchtlinge/Πόλεμοι, Φυγάδες
  • Sprache/Γλώσσα
  • Gesellschaft, Meinung/Κοινωνία, Γνώμη
  • Nationalismus/Εθνικισμοί
  • Thema/Θέμα
  • Termine/Εκδηλώσεις
  • Geopolitik/Γεωπολιτική
  • Politik/Πολιτική
  • Terrorismus/Τρομοκρατία
  • FalseFlagOps/Επιχ. με ψευδή σημαία
  • Hellas-EU/Ελλάδα-Ε.Ε.
  • Wirtschaft-Finanzen/Οικονομία-Οικονομικά
  • Religion/Θρησκεία
  • Geschichte/Ιστορία
  • Umwelt/Περιβάλλον
  • Korruption/Διαφθορά
  • Reisen/Ταξιδιωτικά
  • Musik/Μουσική
  • Kunst/Τέχνη, Λογοτεχνία
  • Küche/Κουζίνα
  • kachelmannwetter.com
    Εδω διαβαζετε τις καινουργιες  ελληνικες και γερμανικες εφημεριδες
    Hier lesen Sie  griechische  und deutsche Zeitungen 

    Φοβού τους Δαναούς και δώρα φέροντας

    Δαμιανός Βασιλειάδης

    Τι πραγματικά θα έπρεπε να εφαρμόσουν οι «άσπονδοι φίλοι και σύμμαχοί μας» που κόπτονται για το δικό μας καλό και την δική μας ευημερία, αν ήθελαν να λύσουν πραγματικά το πρόβλημα της λαθρομετανάστευσης

     

    Μη ξεγελιόμαστε, κατά το φοβού τους Δανούς (Γερμανούς) και δώρα φέροντας. Δεν είναι δυνατόν η Γερμανία που ανέκαθεν και χωρίς καμία απολύτως εξαίρεση να μην τάσσεται στο πλευρό των Τούρκων. Δεν υπήρξε σε ολόκληρη την ιστορία παράδειγμα που να μας στήριξε η Γερμανία, που άμα αναλύσει κανείς το τι συνέβη στο παρασκήνιο για την επέμβαση του ΝΑΤΟ στο Αιγαίο, θα καταλάβει ότι προσπαθούν να μας ρίξουν στάχτη στα μάτια μας,  για να μην δούμε την τραγική αλήθεια, ότι οι Γερμανοί και με την έγκριση της Αμερικής θέλουν να βάλουν την Τουρκία από το παράθυρο στο Αιγαίο για δυο λόγους. Πρώτον για να ικανοποιήσουν τις επεκτατικές διεκδικήσεις των Τούρκων, μιας και χάνουν στο μέτωπο Συρίας – Τουρκίας και δεύτερον για να ελέγχουν την διέλευση των ρωσικών ναυτικών δυνάμεων μέσω του Αιγαίου.

    Αλίμονο, αν πέσουμε πάλι στην παγίδα όπως γίνεται με την λαθρομετανάστευση, όπου μας δουλεύουν,  βάζοντας μπροστά τα ανθρωπιστικά αισθήματα των Ελλήνων. Δεν χρειαζόμαστε πιστοποιητικά της ανθρωπιστικής μας στάσης από κάποιους που το αποφεύγουν για τον εαυτό τους. Εδώ όπως και να το κάνουμε κυριαρχεί ο «Ξένιος Δίας», ως παράδοσή μας από την αρχαιότητα.

    Στην πραγματικότητα πρόκειται να μας κάνουν αποθήκη ψυχών και να εγκαταστήσουν στην Ελλάδα μουσουλμανικούς πληθυσμούς, ώστε να αλλοιώσουν και με την δική μας συναίνεση την πληθυσμιακή σύνθεση του πληθυσμού. Στόχος τους είναι όπως έχω γράψει επανειλημμένα να δημιουργήσουν από την Ελλάδα μια πολυπολιτισμική, πολυεθνική, πολυθρησκευτική και πολυφυλετική χώρα με ανοιχτά σύνορα έτσι όπως τα ήθελα κατ‘ εντολήν των Αμερικανών ο Τζέφρυ Παπανδρέου και ο φίλος του Τζωρτζ Σόρος.
    Οι Γερμανοαμερικανοί πετυχαίνουν μ‘ ένα σμπάρο δυο τρυγόνια. Και αυτό λόγω της δικής μας δουλοπρέπειας και σε τελική ανάλυση ηλιθιότητας. Αν λοιπόν, κάνοντας μια υπόθεση εργασίας, τελείως απλή, υποθέταμε ότι αυτοί οι «άσπονδοι φίλοι και σύμμαχοί μας» που κόπτονται για το δικό μας καλό και την δική μας ευημερία, ήθελαν να λύσουν πραγματικά το πρόβλημα της λαθρομετανάστευσης θα αποφάσιζαν και θα εφάρμοζαν τα εξής αυτονόητα:

    Πρώτον. Θα συνελάμβαναν όλους τους διακινητές εμπόρους στην ίδια την Τουρκία. Η Τουρκία είναι ένα σοβαρό, αστυνομοκρατούμενο κράτος βέβαια, αλλά, αν ήθελε θα εμπόδιζε κατά δεύτερον να αποπλεύσει οποιαδήποτε βάρκα ή εν πάση περιπτώσει πλεούμενο από τα παράλιά της. Οι αρχές της ήταν δυνατόν να το πράξουν αποτελεσματικά.

    Τρίτον όποιος ερχόταν με το αεροπλάνο, είτε από τα Μπαγκλαντές είτε από την υποζαχάρια περιοχή, είτε από Μαρόκο, την Αλγερία κ.λπ, θα στέλνονταν μετά τον έλεγχο στο αεροδρόμιο κατευθείαν πίσω στην πατρίδα τους. Γιατί δεν είναι δυνατόν να πιστέψουμε ότι μπαίνουν στο αεροπλάνο, χωρίς πιστοποιητικά, αλλά απλώς λέγοντας ότι τα έχασαν κατά την διαδρομή του αεροπλάνου. Δηλαδή θα ήταν βλάκας με περικεφαλαία όποιος θα πίστευε αυτές τις αστειότητες κατά τα άλλα.

    Τέταρτον. Όσοι καταφθάνουν στα σύνορα της Τουρκίας από την εμπόλεμη περιοχή της Συρίας να κρατούνται στα σύνορα και, όταν η περιοχή τους, δεν βρισκόταν στην εμπόλεμη ζώνη να τους γύριζαν πίσω στην πατρίδα τους και να τους βοηθούσε η διεθνής κοινότητα μέσω τους Ερυθρού Σταυρού για παράδειγμα να σταθούν στα πόδια τους. Αλλά και άλλα μέτρα προς αυτήν την κατεύθυνση θα μπορούσαν να ληφθούν, πριν καταλήξουν στα παράλια απέναντι από τα ελληνικά νησιά. Ασφαλώς θα υπάρχουν και άλλοι τρόποι που δεν γνωρίζω και θα ήταν αποτελεσματικοί ή ακόμη αποτελεσματικότεροι. Αλλά δεν μπορούν να μας λεν ότι το βαθύ κράτος της Τουρκίας με όλες του τις υπηρεσίες δεν συνεργάζεται με του δουλεμπόρους για να γεμίσει την Ελλάδα με Μουσουλμάνους από όλην την Αφρική και την Ασία και μόνο με Μουσουλμάνους.

    Όλα τα άλλα είναι προφάσεις «εν αμαρτίες». Το πρόβλημα τέλος της λαθρομετανάστευσης είναι πρόβλημα όχι των εμφύλιων πολέμων, αλλά της παγκοσμιοποίησης και την εκμετάλλευσής της από ιμπεριαλιστικούς κύκλους της Δύσης στα πλαίσια μάλιστα της βασικής αντίθεσης και αντιπαράθεσης Αμερικής – Ρωσίας. Ο βασικός στόχος στο βάθος είναι η ορθόδοξη Ρωσία και όσους η Δύση θεωρεί συμμάχους της. Ο περιβόητος Τζορτζ Σόρος είχε πει ξεκάθαρα ότι «Κύπρος και Ελλάδα είναι ο Δούριος Ίππος της Ρωσίας». Ας παραδειγματιστεί κάποιος και από την διάλυση της π. Γιουγκοσλαβίας. Παρεμπίπτοντος τα περί «μέσα –έξω από τη συνθήκη του Σέγκεν) είναι ύποπτα παιχνίδια σε βάρος μας επίσης. Θέλουν πέρα απ’ όλα τα άλλα να μας κάνουν αποθήκη Μουσουλμάνων λαθρομεταναστών της Αφρικής και της Ασίας.

    Φοβού λοιπόν του Δαναούς (Γερμανούς και Αμερικανούς, που χωρίς την έγκρισή τους δεν γίνεται τίποτε στο ΝΑΤΟ) και δώρα φέροντας.
    Δαμιανός Βασιλειάδης

    ΥΓ δες τε τι γίνεται στο Καστελόριζο, που έχει τεράστια σημασία για την ΑΟΖ Ελλάδας- Κύπρου. Κάποιος πρέπει να πει τα πράγματα με το όνομά τους. Όμως εμείς ως Έλληνες περί άλλα τυρβάζουμε. Αυτοί που αποφασίζουν για μας, χωρίς εμάς μας οδήγησαν εσκεμμένα να ασχολούμαστε μόνο με την οικονομία, για να μην ενδιαφερόμαστε για τα κρίσιμα εθνικά θέματα. Αυτά δεν είναι τυχαία, αλλά προγραμματισμένα σε ένα μακρόπνοο γεωστρατηγικό σχέδιο των „άσπονδων φίλων και συμμάχων μας“.

    ΤΟ ΝΑΤΟ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΥΦΑΛΟΚΡΗΠΙΔΑ ΑΝΑΧΑΙΤΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΚΟΡΒΕΤΑ!!

    Posted by olympiada στο Φεβρουαρίου 21, 2016

    Για πρώτη φορά μετά από μισόν αιώνα, η συμμαχία πήρε έμπρακτα θέση υπέρ της Ελλάδας, φτάνοντας μάλιστα στο σημείο να αναχαιτίσει τουρκική κορβέτα που παρενοχλούσε ερευνητικό σκάφος σε διεθνή ύδατα μεν, εντός όμως της Ελληνικής υφαλοκρηπίδας που δεν αναγνωρίζει η Τουρκία!
    Μετά το διάβημα Κοτζιά που μετέφερε την προειδοποίηση του Ελληνικού ΥΠΕΘΑ και την παρέμβαση του πολεμικού ναυτικού ξεκαθαρίζοντας ότι η τουρκική κορβέτα θα εκδιωχθεί με κάθε τρόπο, η Νατοϊκή διοίκηση ενημέρωσε την Τουρκία ότι παραβιάζει την πρόσφατη συμφωνία, ότι δηλαδή επιχειρεί σε Ελληνικά χωρικά ύδατα. Δίνοντας μάλιστα εντολή και συντεταγμένες αποχώρησης που αναγνωρίζουν πλήρως τις Ελληνικές θέσεις περί υφαλοκρηπίδας.
    Η κορβέτα απεχώρησε συνοδευόμενη από πλοία του ΠΝ υπό νατοϊκή επιτήρηση.
    Δηλαδή για πρώτη φορά το ΝΑΤΟ λειτούργησε ως ασπίδα στα Ελληνικά συμφέροντα με την Τουρκία να υπακούει. Φυσικά η συγκυρία ήταν εξαιρετικά ευνοϊκή, αφού η Τουρκία δεν θα τολμήσει να ρισκάρει ρήξη με το ΝΑΤΟ, γεγονός που θα την οδηγήσει απροστάτευτη στα νύχια της Ρωσίας.
    Η δικαίωση του Ελληνικού σχεδιασμού Παυλόπουλου – Καμμένου για τον τρόπο εμπλοκής του ΝΑΤΟ στο Αιγαίο δικαιώνεται ηχηρά.

    Ο Δαμιανός Βασιλειάδης είναι εκπαιδευτικός και συγγραφέας
    Αθήνα, 22.2.2016

    Einen Kommentar schreiben / Γράψτε ένα σχόλιο

    Kommentar

    kachelmannwetter.com