Ή στραβός είναι ο γιαλός ή στραβά αρμενίζουμε
25.04.2024
  • Allgemein
  • Diktatur/Δικτατορία
  • Brain Drain
  • Balkan/Βαλκάνια
  • Bücher/Βιβλια
  • Medien/Μαζικά Μέσα
  • Minderheiten, Migranten/Μειονότητες, Μετανάστες
  • Kriege, Flüchtlinge/Πόλεμοι, Φυγάδες
  • Sprache/Γλώσσα
  • Gesellschaft, Meinung/Κοινωνία, Γνώμη
  • Nationalismus/Εθνικισμοί
  • Thema/Θέμα
  • Termine/Εκδηλώσεις
  • Geopolitik/Γεωπολιτική
  • Politik/Πολιτική
  • Terrorismus/Τρομοκρατία
  • FalseFlagOps/Επιχ. με ψευδή σημαία
  • Hellas-EU/Ελλάδα-Ε.Ε.
  • Wirtschaft-Finanzen/Οικονομία-Οικονομικά
  • Religion/Θρησκεία
  • Geschichte/Ιστορία
  • Umwelt/Περιβάλλον
  • Korruption/Διαφθορά
  • Reisen/Ταξιδιωτικά
  • Musik/Μουσική
  • Kunst/Τέχνη, Λογοτεχνία
  • Küche/Κουζίνα
  • kachelmannwetter.com
    Εδω διαβαζετε τις καινουργιες  ελληνικες και γερμανικες εφημεριδες
    Hier lesen Sie  griechische  und deutsche Zeitungen 

    Όλοι μαζί μπορούμε (14ον)

    Βάιος Φασούλας

    Ναι! Όλοι μαζί μπορούμε να ανατρέψουμε τους αχυράνθρωπους «πολιτικούς» διότι όπου υπάρχει καπνός υπάρχει φωτιά και η φωτιά…, «δε μάθατε, ω άθλιοι, πως η φωτιά δε στέκεται στη φούχτα και όλους θα σας κάψει…»

    Από τον αντιμνημονιακο επαναπατριζόμενο Θεσσαλό Πολίτη Βάιο Φασούλα

    Ähnliches Foto(«Ο κρατικός μηχανισμός λειτούργησε πάρα πολύ καλά, όπως προκύπτει και εκ του αποτελέσματος». Ποιο είναι το αποτέλεσμα για το οποίο εμφανίζεται… ικανοποιημένη η κυβερνητική ηγεσία; Η «περιορισμένη σε έκταση», σύμφωνα με τον Αλέξη Τσίπρα, καταστροφή που άφησε πίσω της η πύρινη λαίλαπα. Και τούτο διότι κάηκαν, όπως είπε κατά την επίσκεψή του στις πληγείσες περιοχές, περίπου 15.000 στρέμματα. Ήταν δηλαδή «δέκα φορές μικρότερη» -σημείωσε- συγκριτικά με εκείνη του 2009 που είχε ξεκινήσει από το Σέσι και έφθασε στο Γραμματικό, καίγοντας 150.000 στρέμματα»). (δείτε: http://www.eleftherostypos.gr/politiki/121424-o-tsipras-eide-periorismenes-katastrofes-apo-tis-pyrkagies-stin-anatoliki-attiki/)

    Ο εμπαιγμός, ο βερμπαλισμός και ο εμπρησμός είναι ελληνικά προϊόντα υψηλής… ποιότητας, κομματικά καρκινώματα – απολιθώματα τριτοκοσμικής εποχής, τα οποία δούλεψαν σθεναρά για την επικράτηση της διαφθοράς πολιτείας και πολιτών. Εξού και το …είμαστε άξιοι της μοίρας μας. Δεκαετίες φωνάζαμε λέγοντας: Μην περιμένεις να πεθάνει η μάνα σου για να δεις ότι υπάρχει θάνατος. Σήμερα και η μάνα μας πέθανε και το θάνατο-χάρο αναζητούμε. Αυτός είναι ο νεοέλληνας, ο μεταλλαγμένος στην επίσης μεταλλαγμένη Ελλάδα.

    Η «Παγκοσμιοποίηση», όπως μας την σερβίρανε οι «πολιτικοί» της αθλιότητας των περασμένων δεκαετιών- ανθέλληνες στο σύνολο και λινκβινταριστές της ελληνικής κοινωνίας, πάντα στο όνομα της ΝΤΠ που πίνουν νερό, αποδόμησαν την Ελλάδα· την καταλήστεψαν και την κατάκαψαν, νεοφιλελεύθερα και σοσιαλαριστερά. Η δεδομένη πλέον μετάλλαξή μας από Χώρα Πολιτισμού σε χώρα σκοταδισμού οφείλεται σε τρεις παράγοντες: Στον «πολίτη» νεοέλληνα, απολίτιστο και χορτοταϊσμένο από τα κόμματα εξουσίας, στα Γκεμπελικά ΜΜΑποβλάκωσης και στα λαμόγια-«πολιτικούς» όλου του ξεχαρβαλωμένου κομματικού χάσματος. Το δε «αριστερό» κερασάκι…, (μην τρομάζετε, άνθρωποι…, -όποιος Αριστερός ασκεί κριτική στον ….αριστερό Σύριζα και τους προσάπτει τον τίτλο του ψεύτη του κόβουν και την καλημέρα…,- περί Σύριζα πρόκειται …) Τρομάρα τους, μόνο αριστεροί δεν είναι, αλλά σφετεριστές της δημοκρατίας και των ιδεών της και λινκβινταριστές της Αριστεράς. Όταν ψεύδεσαι ασύστολα προκειμένου να αρπάξεις την ψήφο σε ένα υποτιθέμενο δημοκρατικό σύστημα τι είσαι; Αυτό λοιπόν το «αριστερό» κερασάκι, προστέθηκε στη σάπια τούρτα με όλα τα συστατικά της ΠαΣΟΚικής συνταγής.

    Μένει μόνο να φωνάξουμε αφήνοντας τη φωνή μας να συρθεί σαν πόρνη ή ζητιάνα ή απόκληρη από τα ίδια της παιδιά στους «μοντέρνους» ευρωατλαντικούς μπουρλελοδρόμους από τα «αριστερά» χέρια των νεοπαΣΟΚων-σουπερ μνημονιακών συριζαίων λέγοντας:

    Καλημέρα έλληνες! Καλημέρα Ελλάδα! Καλημέρα από την καμένη Ελλάδα απανταχού έλληνες. Εδώ γίνεται το έλα να δεις. Η Ελλάδα καίγεται και τα 300 έδρανα του μαντριού, πατώματα, παράθυρα, στέγες, αυλές, μνημεία τρίζουν από τις έντονες «αντιπαραθέσεις» μεταξύ αρχηγών για το ποιος φταίει λίγο, ποιος πολύ και ποιος είναι ο καλλίτερος να συνεχίσει το έργο του κηφήνα, του πραματευτή, του έμπορα του ανθέλληνα κατά την προτίμηση των ξένων όσο και των ιδίων. Το τρίξιμο που δεν είναι παρά μόνο συμπυκνωμένη οργή και ντροπή έχει μεταφερθεί και στο διαδίκτυο, ξεχειλισμένο και αυτό από αηδία και ντροπή. Μια ακόμα καταδίκη από τις στάχτες του καλοκαιριού του 2017, στο Σύριζανελ, αυτή τη φορά.

    Ο εμπαιγμός, ο βερμπαλισμός και ο εμπρησμός μέσα απ’ τις φωτιές θα ζεματίσει το Σύριζα και το ατόπημα του «αριστερού» και εκτός πραγμάτων πρωθυπουργού κ. Τσίπρα… δούλεμα ε; «Ήταν δηλαδή «δέκα φορές μικρότερη» -σημείωσε- συγκριτικά με εκείνη του 2009 που είχε ξεκινήσει από το Σέσι και έφθασε στο Γραμματικό, καίγοντας 150.000 στρέμματα». Αυτά είναι λόγια πρωθυπουργού, μοναδικά στην υφήλιο.

    Να πούμε τον κακό τους τον καιρό…, δικός τους, δικός μας, για φωτιά μιλάμε, εμείς καιγόμαστε Τ Ω Ρ Α και από τις πυρκαγιές…, αλλάζει κάτι; Η ζημιά έχει γίνει. Αυτούς έπρεπε να κάψει η φωτιά, να τους κάψει πατόκορφα να μην μείνει τ ί π ο τ α . Ο εμπαιγμός και ο εμπρησμός είναι ελληνικά καρκινώματα-κομματικά απολιθώματα τα οποία ΑΠΛΑ ΚΑΙΝΕ ολόκληρη τη Χώρα. Το ελικόπτερο με επιβάτη-επισκέπτη τον κύριο πρωθυπουργό στα καμένα, καλά θα ήταν να είχε πέντε κουβάδες νερό. Και όσο για τον ανεπανάληπτο βερμπαλιστή κύριο Μητσοτάκη ας βρεθεί κάποιος να τον μαζέψει.

    Οι πυρκαγιές στην άμοιρη Ελλάδα είναι συνυφασμένες με τις αλχημείες των κομματικών τζακιών και αρχηγών των εξανδραποδισμένων εταιριών. Στον απόηχο των πυρκαγιών που ακόμα δεν έχει ολοκληρωθεί μένει μόνο να πούμε στους ανεχτικούς και κακορίζικους ψηφοφόρους, ξυπνάτε ρε, επιτέλους! Αδράξτε τα παλούκια από τους φράχτες και διώξτε τους πριχού σας κάψουν και τους φράχτες και τα παλούκια…

    Κλείνοντας θέλουμε να πιστεύουμε πως ο απανταχού ελληνισμός, μέσα από μια δύσκολη, ατέρμονη, αφύσικη και βάρβαρη…,(ίσως και ανεπιστρεπτί…,) κατάσταση που έχει περιέλθει σήμερα η Ελλάδα, δεν διατίθεται να την παραδώσει στων ονάγρων-μερκαντιλιστών συμμορία! Είτε πρόκειται για συμμορίες «ελλήνων» τελευταίας ποιότητας (που θυμίζουν ή μοιάζουν τον Εφιάλτη του Λεωνίδα), είτε πρόκειται για «σύγχρονους» ξένους αποικιοκράτες, που τις κούπες τους…, (όμοιες με τον Καρπάθιο δράκουλα που έπινε το αίμα…,) γεμίζουν με ιδρώ και πίνουν αίμα ελληνικό. Εάν λοιπόν ο ελληνισμός δεν διατίθεται για ακόμα περισσότερη αφαίμαξη-εισβολή: εθνική, κοινωνική, οικονομική, ιστορική, πολιτιστική, νοηματική και άλλες αξίες και ιδανικά που συνθέτουν τον έλληνα και τον ελληνισμό με τα κύρια και Παγκόσμια γνωστά χαρακτηριστικά την ελληνική γλώσσα και τον πολιτισμό μας, οφείλει να αντισταθεί με κάθε τρόπο.

    Καλημέρα  από την Ελλάδα της σήψης, των «σύγχρονων» δούλων, των σκλάβων, των ευρωάτλαντων ραγιάδων. Καλημέρα από την Ελλάδα των… αριστερών, των κομμάτων, των εμπόρων και απατεώνων, των ληστών και των λαμόγιων. Καλημέρα από την κάποτε Ελλάδα του πνεύματος και σήμερα του σκοταδισμού. Σκοταδισμού που και η ανημποριά, η αδιαφορία, το βόλεμα, η θεληματική απορρόφηση στο «σύγχρονο» σύστημα των πνευματικών σου παιδιών συντέλεσε και συντελεί σε μεγάλο βαθμό για τον πνευματικό καταποντισμό σου. Καλημέρα Ελλάδα, καλημέρα Έλληνες, καλημέρα απανταχού σκαπανείς του λόγου και δραγάτες (όσοι είστε…)

    Κλείνοντας ας επιτραπεί στο γράφοντα να παραθέσει ένα μικρό αφιέρωμα.

    «Μα σας βλέπω αδιάφορους, ψυχρούς και παγωμένους

    Και σας θωρώ, ναι μεν ζωντανούς, μα πιότερο πεθαμένους
    Με πουλημένη την ψυχή στο σατανά
    Και με τα σχέδιά του βαθιά στα λογικά σας
    Κι έτσι μπορείτε ν’ ανοίγετε αράδα  
    Πα στους ανθρώπους και Πλανήτη μας πληγές

    Συμπυκνωμένες, τις κάνετε, αχρείοι
    Και μεταβάλλονται σε χρήμα και φωτιά    
    Χρήμα για σας, χλιδή, αίσχος, δόλος και αμαρτία
    και βογκητά δυσβάσταχτα δικά μας
    Μα και φωτιά μας και τ’ άναμμα θα φτάσει 

    Δε μάθατε, ω άθλιοι, πως η φωτιά δε στέκεται στη φούχτα και όλους θα σας κάψει
    Και στάζουνε τα χέρια σας από αίμα
    Και να φωνάζει, άμοιροι, η ίδια η καρδιά σας:
    «Σταματήστε!» ουρλιάζει αδιάκοπα, «σταθείτε, θυμηθείτε»

    Μα αντί να κοκκινίζετε, στα προσωπεία σας,
    με πινελιές χαράζονται οι σκούρες ζωγραφιές
    των εραστών του ψέματος, του μίσους, της κακίας,
    του αμοραλισμού και της αναλγησίας…» 

    Ε.Ε. Ελλάδα, Τρίκαλα, Αύγουστος 25  2009 pelasgos@fasoulas.de   www.fasoulas.de

    Ε.Ε. Ελλάδα, Τρίκαλα, Αύγουστος 18  2017  pelasgos@fasoulas.de   www.fasoulas.de

    Βάιος Φασούλας
    Ε.Ο. Καλαμπάκας 134, 42131 ΤΡΙΚΑΛΑ
    τηλ: +30 24310 72132
    www.fasoulas.de
    pelasgos@fasoulas.de

    Einen Kommentar schreiben / Γράψτε ένα σχόλιο

    Kommentar

    kachelmannwetter.com