Ή στραβός είναι ο γιαλός ή στραβά αρμενίζουμε
29.03.2024
  • Allgemein
  • Diktatur/Δικτατορία
  • Brain Drain
  • Balkan/Βαλκάνια
  • Bücher/Βιβλια
  • Medien/Μαζικά Μέσα
  • Minderheiten, Migranten/Μειονότητες, Μετανάστες
  • Kriege, Flüchtlinge/Πόλεμοι, Φυγάδες
  • Sprache/Γλώσσα
  • Gesellschaft, Meinung/Κοινωνία, Γνώμη
  • Nationalismus/Εθνικισμοί
  • Thema/Θέμα
  • Termine/Εκδηλώσεις
  • Geopolitik/Γεωπολιτική
  • Politik/Πολιτική
  • Terrorismus/Τρομοκρατία
  • FalseFlagOps/Επιχ. με ψευδή σημαία
  • Hellas-EU/Ελλάδα-Ε.Ε.
  • Wirtschaft-Finanzen/Οικονομία-Οικονομικά
  • Religion/Θρησκεία
  • Geschichte/Ιστορία
  • Umwelt/Περιβάλλον
  • Korruption/Διαφθορά
  • Reisen/Ταξιδιωτικά
  • Musik/Μουσική
  • Kunst/Τέχνη, Λογοτεχνία
  • Küche/Κουζίνα
  • kachelmannwetter.com
    Εδω διαβαζετε τις καινουργιες  ελληνικες και γερμανικες εφημεριδες
    Hier lesen Sie  griechische  und deutsche Zeitungen 

    Όποιος νύχτα περπατεί λάσπες και σκατά πατεί

    Δρ. Εμμανουήλ Σαρίδης

    Επιτέλους πρέπει οι πολιτικοί και οι συμπολίτες μας να θυμηθούν τι μας λένε οι σοφές παροιμίες, ελληνικές και ξένες. Ιδιαίτερα την Κυριακή, 25.01.2015

     

     

    Ο Θεός να σου δώσει έναν βλάκα για βοήθεια“. Εβραίικη κατάρα

    1 Εισαγωγή: Περί τίνος πρόκειται;

    Τις εκλογές που έχουν προκηρυχθεί για τις 25. Ιανουαρίου 2015 θα κερδίσει, όπως δείχνουν τα κουκιά, ο ΣΥΡΙΖΑ, που μόνος του ή σαν συνασπισμός με τους ΑΝΕΛ, το Κίνημα Δημοκρατών και Σοσιαλιστών, τις Ελιές, τα Ποτάμια και δεν ξέρω ποιούς άλλους  θα σχηματίσει κυβέρνηση.

    Έτσι το αλλοπρόσαλλο αυτό συνονθύλεμα των νέων αυτών σωτήρων της Ελλάδος πέπρωται, όπως και ο προκάτοχός του, το ΠΑΣΟΚ, να μάθει κουρέας στο κεφάλι του ‘Ελληνα κασίδι, μια παράδοση, που στην Ελλάδα θέλει την κάθε κυβέρνηση να ασκείται από μαθητευόμενους μάγους. Μετά την μεταπολίτευση ήταν ο μάγος Ανδρέας Παπανδρέου, που έκανε τον Έλληνα τεμπέλη, άναρχο και καταναλωτή ξένων προϊόντων, μετά ήρθε ο υιός Geoffrey Παπανδρέου ή ΓΑΠ, που με το Μνημόνιο αλυσόδεσε την χώρα στον ληστρικό Ηγεμόνα (για τον οποίο θα γράψω εκτενέστερα παρακάτω) και σήμερα βρίσκεται ante portas ο νέος μεγάλος μάγος του σοσιαλισμού και της „επανάστασης“ Αλέξης Τσίπρας.

    Ο οποίος Τσίπρας θα αποδειχθεί πολύ χειρότερος από την φάρα των Παπανδρέου. Τόσο για την οικονομική κατρακύλα της πατρίδας μας και του Έλληνα, που προωθήσει και θα χειροτερέψει ακόμη περισσότερο, όσο και για τις θέσεις του που αφορούν κράτος και κοινωνία: την τελεία αλλοίωση της ελληνικής κοινωνίας με την είσοδο χιλιάδων μωαμεθανών (λαθρο)μεταναστών και την διάλυση του κράτους και της επικράτειας, με τον σταδιακό κατακερματισμό της σε ανεξάρτητα κρατίδια (ΘράκηΚρήτη), την στήριξη των Σκοπίων (Μακεδονικό) και την μεταβολή της Ελλάδος σε μια αποικία του Ισραήλ.

    Γιατί ο Τσίπρας, όπως και ο ΓΑΠ, είναι φανατικοί οπαδοί της παγκοσμιοποίησης και της μιας παγκόσμιας κυβέρνησης, της κυβέρνησης του Ηγεμόνα.

    2 Πως εφτασε ο ΣΥΡΙΖΑ εκεί που βρίσκεται

    Το μετά το ΠΑΣΟΚ νέο αγαπητό κόμμα του Ηγεμόνα στην Ελλάδα, ο ΣΥΡΙΖΑ, έγινε πρώτο κόμμα, φορώντας στην αρχή μια αναρχοσοσιαλιστική μάσκα και εμφανιζόμενο ως ο Ζορρό που τιμωρεί τους κακούς και διεφθάρμένους, της Δεξιάς βέβαια: Τον Καραμανλή το 2009 για τα δήθεν σκάνδαλα που έκανε η κυβέρνησή του και τον Σαμαρά σήμερα για το Μνημόνιο (για το οποίο, ως γνωστόν, ευθύνεται  ο ΓΑΠ!). Πυρκαγιές, τρομοκρατικά χτυπήματα, διαδηλώσεις, χάος το 2009, τρομοκρατία, μπλοκάρισμα του κυβερνητικού έργου, φωνές και καυγές σήμερα, „να παραιτηθεί“ (Τσίπρας), „να φύγει“ (Δούρου ή Ντούρου), ακόμη και ο τρομοκράτης Ξηρός συστοιχήθηκε με τον ΣΥΡΙΖΑ, απειλώντας „να τον  να αποτελειώσει“. Και με τα νταϊλίκια του Τσίπρα εναντίον της ΕΕ και της Τρόικας, ότι θα ξεσκίσει τα Μνημόνια και υποσχέσεις, ότι θα ξαναφέρει την ευημερία στην Ελλάδα που θα κάνει τον Έλληνα και πάλι ευτυχισμένο. Τον Έλληνα, που μετά το Μνημόνιο που υπέγραψε το 2009 ο ΓΑΠ με τα δεκανίκια του Ηγεμόνα, το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο (ΔΝΤ), την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα (ΕΚΤ) και την Ευρωπαϊκή Επιτροπή, που αντιπροσωπεύει η Τρόικα, ένοιωσε να χάνει το έδαφος κάτω από τα πόδια του.

    Δυστυχώς οι υποσχέσεις του ΣΥΡΙΖΑ είναι τα ψεύτικα τα λόγια τα μεγάλα ή οι φαντασιώσεις του Τσίπρα και των αλλοπρόσαλλων συντρόφων του. Η πραγματικότητα είναι τελείως διαφορετική. Η καθαίρεση του Καραμανλή και η νίκη του ΓΑΠ το 2009 όπως και η καθαίρεση του Σαμαρά και η διαφαινόμενη νίκη του Τσίπρα σήμερα δεν έγιναν, γιατί ο Καραμανλής και ο Σαμαράς ήσαν πιο ανίκανοι και διεφθαρμένοι από κάθε άλλον πολιτικό που κυβέρνησε μέχρι σήμερα την Ελλάδα, αλλά για γεωστρατηγικούς λόγους. Το 2009 για να αποφευχθεί μια οικονομική συνεργασία και μ‘ αυτήν μια πολιτική προσέγγιση μεταξύ Ελλάδος και Ρωσίας (που θα ήταν τα μάλα θετική για την Ελλάδα). Και σήμερα για για τους ίδιους σχεδόν λόγους, για να μείνει η Ελλάδα μακριά απο την Ρωσία και να παραμείνει στην κατάσταση που βρίσκεται μετά την μεταπολίτευση του 1974, μια πολιτικά και κοινωνικά ασταθής χώρα σε μια τεραστίας σημασίας γεωστρατηγική περιοχή, έρμαιο της παγκοσμιοποιημένης πολιτικής του Ηγεμόνα. Και για τον λόγο αυτό ο Ηγεμόνας ασκεί στην Ελλάδα μια πολιτική, όπου ισχύει το όσο πιο άστατος και ανισόρροπος ο κυβερνήτης, τόσο πιο ευκολοδιαχειρίσημη η χώρα του.

    Ο ρόλος αυτός ανετέθη στον Τσίπρα και τον ΣΥΡΙΖΑ. Τον οποίο ο Ηγεμόνας ανύψωσε, βάζοντας εις ενέργειαν ένα σχέδιο αποσταθεροποίησης της Ελλάδος: Δραστηριοποιώντας τα μεγάλα διεθνή ΜΜΕ, τους χρηματοπιστωτικούς του οργανισμούς, τους πράκτορες που στην Ελλάδα και δημιουργώντας μια πανσπερμία κομμάτων, κινημάτων και πολιτικών αρχηγών, που ξεφύτρωσαν τον τελευταίο καιρό σαν μανιτάρια στον πολιτικό μπαχτσέ της Ελλάδος που φυτεύουν, ποτίζουν και κοπρίζουν οι μπαχτσεβάνηδες του, τα ιδρύματα του Σόρος και πολλών άλλων παρομοίων „αγαθοεργών“ οργανισμών, πολλά υπουργεία εξωτερικών της Δύσης, ιδρύματα των πολιτικών κομμάτων ιδίως της Γερμανίας και γενικά όλο το στρατηγικό „οπλοστάσιο„ που έχει στην διάθεσή του.

    Το Μνημόνιο και η ζοφερή κατάσταση στην οποία περιήλθε μετά απ’ αυτό η Ελλάδα είναι λοιπόν ο ένας λόγος για την άνοδο του Τσίπρα, το άλλο είναι το πανδαιμόνιο που δημιούργησαν αυτοί που αναφέρω πιο πάνω με μπροστάρη τον ΣΥΡΙΖΑ και τους άλλους έλληνες φασαριατζήδες με κατηγορίες εναντίον της κυβέρνησης για ανικανότητα και διαφθορά. Που μαζί με την παντελή έλλειψη μιας κάποιας προοπτικής και με τα δημιουργηθέντα προβλήματα που διογκώθηκαν από τους Συριζαίους και τα ξένα ΜΜΕ, την ανεργία, την εγκληματικότητα και το συναίσθημα της φτώχειας, δυστυχίας και την φυγή της νεολαίας σε ξένες χώρες, φόρτισαν τον συναισθηματικό κόσμο του Έλληνα, και τον έκαναν να πιστευει, ότι ο Σαμαράς είναι ο υπεύθυνος για όλ’ αυτά, ο ένοχος, που πρέπει να τιμωρηθεί, να απομακρυνθεί απο την θέση του, για να μπορέσει η χώρα να ξανασάνει. Και έτσι έπεσε θύμα Σειρήνων, που του υπόσχονται τα άπιαστα πουλιά της ευημερίας και της απασχόλησης και είναι έτοιμος, μέσα σε τέσσερα χρόνια, να επαναλάβει το σφάλμα που έκανε το 2009 με το „λεφτά υπάρχουν“ του ΓΑΠ.

    3 Ποιοί είναι πίσω απ’ τον ΣΥΡΙΖΑ;

    Η άνοδος του ΣΥΡΙΖΑ οφείλεται λοιπόν στην κάθε είδους στήριξη που του παρέσχε και του παρέχει ο Ηγεμόνας με τα „εργαλεία“ που διαθέτει: Με δημοσιεύματα στα μεγάλα Μαζικά Μέσα Εξαπατήσεως (ΜΜΕ), τα παγκόσμια ειδησεογραφικά πρακτορεία, τους τηλεοπτικούς σταθμούς, τα απανταχού της γής ΜΜΕ, με τα καταλυτικής σημασίας κόλπα των μεγάλων χρηματοπιστωτικών οργανισμών και οργανισμών αξιολόγης (Bloomberg, Fitc κ.λπ.) εις βάρος της Ελλάδος, με τις συβιλλινικές ανακοινώσεις των πολιτικών ηγετών της Ενωμένης Ευρώπης (ΕΕ), Merkel, Hollande ή Cameron.

    Και βέβαια με την βοήθεια των ελληνικών ΜΜΕ, των βασικών τηλεοπτικών σταθμών, των εφημερίδων και των αναρίθμητων ιστοσελίδων, που αναπαράγουν στην Ελλάδα την εικόνα που δημιουργούν τα ΜΜΕ του εξωτερικού για την χώρα μας. Ενδεικτικά αναφέρω τις φωτογραφίες που δημοσιεύονται στα γερμανικά ΜΜΕ και δείχνουν τον Τσίπρα ή την Ντούρου ως φορείς συμπαθείας, ενώ το εβραίικο ARTE, αυτό που το παίζει κουλτουριάρικα για να ρίχνει καλύτερα τα δηλητήριά του, έδειχνε προ καιρού την Ντούρου, να κραυγάζει: „Να φύγουν“. Σύμφωνα δε με ένα άρθρο του Wall Street Journal, η ελληνική κρίση χρέους επιδεινώθηκε εξ αιτίας του Τwitter, όπως έδειξε μια μελέτη των οικονομολόγων Θεολόγος Δεργιάδης, Κώστας Μήλας και Θεόδωρος Παναγιωτίδης από τα Πανεπιστήμια Μακεδονίας, Λίβερπουλ και το Διεθνές Πανεπιστήμιο της Ελλάδος, ότι τα αρνητικά για την Ελλάδα tweets στο Facebook, τα blogs και του Google επηρέασαν τις αγορές ομολόγων της Ευρωζώνης κατά τις πιο σκοτεινές ημέρες της κρίσης χρέους.

     

     

    Στο ίδιο μήκος κύματος και μια μελέτη της Global States of Mind 2014, που συντάσσει κάθε χρόνο η εταιρεία δημοσκοπήσεων Gallup και αναφέρει, ότι μόλις το 14% των Ελλήνων δηλώνει ότι αποδέχεται την κυβέρνηση Σαμαρά και τα πεπραγμένα της, ενώ πάνω από εννέα στους δέκα θεωρεί ότι εντός της κυβέρνησης υπάρχουν εκτεταμένα φαινόμενα διαφθοράς. Και ότι οι «επιδόσεις» αυτές καθιστούν την Ελλάδα σαν την χώρα με τον τρίτο μικρότερο βαθμό αποδοχής της κυβέρνησής της, πίσω μόνο από την Βουλγαρία και την Βοζνία Ερζεγοβίνη. Ελλάδα και Βοζνία ισοβαθμούν στην κορυφή, ως προς την κυβερνητική διαφθορά.
    Ο ΣΥΡΙΖΑ οφείλει την άνοδό του και στην στάση των χωρών της ΕΕ (που αντιπροσωπευονται από την Γερμανία), αυτών, που δεν συνένεσαν στην λύση του άμεσου „κουρέματος“ ενός μεγάλου μέρους του ελληνικού χρέους, όπως είχαν εισηγηθεί το ΔΝΤ και πολλοί πολιτικοί και οικονομολόγοι, για να καταστεί „βιώσιμο“ και εθεωρείτο ως μη „επαχθές“ αλλά, εξ αντιθέτου, απαίτησαν από την Ελλάδα την άμεση υλοποίηση επώδυνων μέτρων, που σε άλλες χώρες δεν έκαναν.

    Καθοριστικές όμως για την ανοδο του Τσίπρα ήταν – και είναι – οι σχέσεις του με το γερμανικό κόμμα DIE LINKE (Η Αριστερά), για το οποίο θα αναφερθώ λίγο παρακάτω. Παρά το ότι το κόμμα αυτό προέρχεται από το ενιαίο κρατικό κόμμα της πρώην Ανατολικής Γερμανίας Sozialistische Einheitspartei Deutschlands (SED) είναι το αγαπητό κόμμα του Ηγεμόνα, αυτό που πρωτοστατεί καθημερινά σε „αντιφασιστικες“ δράσεις (ANTIFA) εναντίον διαδηλωτών, που έχουν μπουχτίσει από την μεταναστευτική πολιτική που αλλοιώνει την κοινωνική σύνθεση του πληθυσμού και γι‘ αυτό στιγματίζονται σαν ναζιστικά ή νεοναζιστικά κινήματα! Το ίδιο που άρχισε να γίνεται και στην Ελλάδα μετα τα πολλά σούρτα-φέρτα του Τσίπρα και άλλων στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ στο Βερολίνο, όπου βλέπουμε τις πολλές συνιστώσες του να κάνουν ακριβώς τα ίδια που κάνουν οι ANTIFA στο Βερολίνο. Παγκοσμιοποίηση γαρ.

    4 Ο Τσίπρας, ο Iglesias και οι άλλοι ευρωπαίοι „επαναστάτες“  

    Το φανόμενο Τσίπρας ΣΥΡΙΖΑ και Συνιστώσες δεν είναι το μοναδικό στον χώρο της ΕΕ. Σχεδόν σε όλες τις ευρωπαϊκές χώρες βλέπουμε να δημιουργούνται κινήματα δεξιάς ή αριστερής αποχρώσεως, στην Γερμανία φερ’ ειπείν, ιδιαίτερα με το κινημα PEGIDA στη Δρέσδη, όπου εκατοντάδες χιλιάδες πολίτες διαδηλώνουν ενάντια στην την εισβολή ξένων στην χώρα τους. Όμως το „Σύστημα“ ξέρει να αμύνεται. Το κόμμα DIE LINKE στέλνει τις δυνάμεις κρούσεώς του, τις „αριστερές“ ομάδες ΑNTIFA, που επιτίθενται στους διαδηλωτές του PEGIDA, με αποτέλεσμα συμπλοκές, τραυματισμούς και προσαγωγές, ενώ τα γερμανικά ΜΜΕ ονομάζουν τους διαδηλωτές του PEGIDA συλλήβδην νεοναζιστές.

    Ανάλογα κινήματα με το κίνημα του Τσίπρα αλλά με διάφορους πολιτικούς χρωματισμούς επικρατούν και στην Ιταλία με τον Πέπε Γκρίλο, στην Σουηδία με τους „Sverigedemokraterna“, τους „Δημοκράτες Σουηδούς“, στην Φινλανδία με τους „Sannfinländarna“, τους „Αληθινούς Φινλανδούς“, παντού στην Ευρώπη επικρατεί μια κοινωνική αναστάτωση, που ασφαλώς δεν είναι τυχαία.

    Φωτογραφία: Zimbio

    Μεγαλύτερες ομοιότητες με τον ΣΥΡΙΖΑ εμφανίζει όμως το κόμμα/κίνημα „Podemos“ („Μπορούμε“) στην Ισπανία, ένα δημιούργημα του „επαναστάτη“ Pablo Iglesias. Το „Podemos“ τροφοδοτείται από την δεξαμενή των „Αγανακτισμένων„ Ισπανών, όπως και ο ΣΥΡΙΖΑ, που τροφοδοτήθηκε από τους Αγανακτισμένους της Πλατείας Συντάγματος. Οι ομοιότητες όμως δεν τελειώνουν εκεί. Και τα δύο κινήματα ζουν από την πόλωση, η προπαγάνδα τους στηρίζεται στον συναισθηματικό κόσμο του άνεργου και φτωχού πολίτη, που τον φορτίζουν με αποκαλύψεις, σκάνδαλα και ύπουλες επιθέσεις εναντίον της εκάστοτε κυβέρνησης. Στην Ελλάδα με αποκαλύψεις σκανδάλων της κυβέρνησης του συντηρητικού Σαμαρά, στην Ισπανία με αποκάλυψεις σκανδάλων της κυβέρνησης του συντηρητικού Mariano Rajoy. Και με κατηγορίες εναντίον της συντηρητικής Merkel, που την παρουσιάζουν σαν αιτία των δεινών της πατρίδας τους, ενώ ονομάζουν τους Σαμαρά και Rajoy ανδρείκελα της Merkel και διαχωρίζουν την θέση τους έναντι της ΕΕ. Στην οποία τελικά θέλουν να παραμείνουν μέλη!

    Όποιος δεν τα γνωρίζει αυτά, να τα μάθει σύντομα, γιατί, όπως είπε και ο Μπρεχτ, αυτούς που είναι στο σκοτάδι δεν τους βλέπουμε. Και ο Έλληνας, όποιος τη νύχτα περπατεί, λάσπες και σκατά πατεί. Εκεί που τσαλαβουτούν οι νυχτωμένοι και φαντασιόπληκτοι επαναστάτες Τσίπρας, Iglesias και όλοι, όσοι φωνασκούν και ξεσηκώνουν τον κόσμο εναντίον του Σαμαρά, του Rajoy, της Merkel ή της κυβέρνησής τους, οδηγώντας τον στην λάθος κατεύθυνση, την συνεχή κοινωνική και πολιτική πόλωση, που σε καμμία περίπτωση δεν είναι προς το συμφέρον της χώρας τους. Και η κατεύθυνση που την οδηγούν είναι λάθος, γιατί υπεύθυνος για την επικρατούσα κατάσταση είναι ο Ηγεμόνας, το Σύστημα Rothschild και όλη η φασαρία γίνεται προς το συμφέρον του. Ο Σαμαράς, ο Rajoy, η Merkel όπως και δύο αυτοί „επαναστάτες“ είναι στην πραγματικότητα τα δεκανίκια του.

    Πρόκειται λοιπόν για „επαναστάτες“ της δεκάρας, που έχουν μανία με το αντάρτικο (πόλεων), το καπετανλίκη, ο ψυχολόγος θα τα ονόμαζε αυτά σίγουρα οιδιπόδια συμπλέγματα απο τα οποία διακατέχονται. Θέλουν να κυβερνήσουν, χωρίς να γνωρίζουν, αν τα αποκυήματα της επαναστατικής φαντασίας τους είναι πραγματοποιήσημα και χωρίς να τους περνά απ’ τη γκλάβα, ότι εάν οι λεονταρισμοί και οι βρυχηθμοί τους ήσαν επικίνδυνοι για την ΕΕ και την αόρατη κυβέρνηση του Ηγεμόνα που την κουμαντάρει, ασφαλώς εκείνη με τα κάθε είδους εργαλεία που διαθέτει θα τους είχε ήδη τραβήξει τα δόντια, κάνοντάς τους φαφούτηδες. Αν λοιπόν οι ταλαίπωροι „επαναστάτες“ του Τσίπρα νομίζουν ότι βρίσκονται στα Εξάρχεια και θα κάνουν τον Ηγεμόνα να χορεύει με το ζουρνά τους, είναι, στην καλύτερη περίπτωση, για δέσιμο.

    5 Ο Τσίπρας και το γερμανικό κόμμα „Η Αριστερά„ (Die Linke)

    Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι ένα συνονθύλευμα αλλοπρόσαλων μικροομάδων, πολλές από τις οποίες είναι ερωτευμένες με την αναρχία (ΑΝΤΑΡΣΥΑ), άλλες με την τρομοκρατία, πολλές με την οικονομία (οι οικονομοισάριοι του ΠΑΣΟΚ, συνδικαλιστές κ.α.) και άλλες που ελπίζουν σε τιμές, δόξες, θέσεις και παράδες (Πανεπιστημιακοί, νυν και πρώην βουλευτές). Ένα βασικό ρόλο παίζουν σ’ αυτό το τσούρμο οι ομάδες ANTIFA, καθ΄εικόνα και ομοίωση των original ομάδων ANTIFA (Antifaschismus και Antifaschistische Aktion) του μεγάλου αδελφού του ΣΥΡΙΖΑ, του γερμανικού κόμματος DIE LINKE (Η Αριστερά), η πολιτική του οποίου έχει σαν κύριο άξονα την στήριξη των απανταχού της Γής κομμουνιστικών/σοσιαλιστικών/αναρχικών κομμάτων και κινημάτων. Οι ομάδες ANTIFA χρησιμοποιούνται, όπως έγραψα, σαν ομάδες κρούσεως εναντίον „δεξιών“ διαδηλωτών, για την απαξίωση συντηρητικών κομμάτων και κυβερνήσεων („gegen Rechts“), για επιθέσεις και διαλύση διαδηλώσεων, όπως γίνεται τις μέρες αυτές στην Δρέσδη με επιθέσεις εναντίον διαδηλωτών της PEGIDA/LEGIDA και για την αποσταθεροποίηση των κρατών.

    Από αριστερά: Klaus Ernst, Αλέξης Τσίπρας, Gregor Gysi

    Λεζάντα: Απο κει πάει ο δρόμος, σύντροφε

    Η ηγεσία του DIE LINKE αποτελείται μόνο από Εβραίους (Gysi, Riexinger, Ernst, Wagenknecht κ.α.). Εβραίοι βρίσκονται βέβαια και στις ηγεσίες των άλλων πολιτικών κομμάτων της Γερμανίας, αυτό είναι βασική αρχή του Ηγεμόνα και όπως είπε ο Νέστωρ της γερμανικής Σοσιαλδημοκρατίας, Egon Bahr (του σοσιαλδημοκρατικού κόμματος SPD), μετά τον ΙΙ. Παγκόσμιο Πόλεμο και την υπαγωγή της Γερμανίας στο ΝΑΤΟ και την Δύση, δεν υπήρξε κανείς καγκελάριος, πού να μην ήταν Εβραίος (Adenauer, Willy Brandt, Helmut Kohl, Merkel) και να μην εργάζονταν για τις μυστικές υπηρεσίες CIA, Mossad και άλλες, που βρίσκονται όλες υπο τον έλεγχο του Ηγεμόνα. Το ίδιο δε ισχύει και για τα άλλα πολιτικά κόμματα, δεξιά ή αριστερά, οι ετικέττες τους δεν παίζουν κανέναν απολύτως ρόλο.

    Όπως το ΚΚΕ, ο ΣΥΡΙΖΑ και ένα σωρό άλλες ψευτοκομμουνιστικές ομάδες στην Ελλάδα, έτσι και το DIE LINKE με τα παρακλάδια του, κάνει ότι μπορεί στην Γερμανία για την απαξίωση του συντηρητικού κόμματος των Χριστιανοδημοκρατών (CDU) και της Μερκελ (παρ’ ότι Εβραία!), που τους θεωρεί σαν υπεύθυνoυς για την κρίση στην Ευρώπη. Ένα Colpo Grosso του Ηγεμόνα, που έτσι κουνάει τα τσιράκια του σαν σκιάχτρο αποκρύπτοντας τον διεθνή Σιωνισμό και τον ίδιο, που είναι υπεύθυνοι για όλα αυτά.
    Το DIE LINKE και το παρακλάδι του στην Ελλάδα, ο ΣΥΡΙΖΑ, είναι λοιπόν εργαλεία του Ηγεμόνα για την παραπλάνηση των λαών, την αποδιοργάνωση των κρατών, την διάλυση των εθνών με την υποδοχή χιλιάδων (λαθρο)μεταναστών από χώρες που ο Ηγεμόνας με τους υποτακτικούς του διαλύει και καταστρέφει (Ιράκ, Λιβύη, Συρία, Νιγηρία κ.λπ.), για την πολυπολιτισμικότητα, την αλλοίωση του λαού/του έθνους (στην Γερμανία χρησιμοποιείται γι’ αυτή την περίπτωση ο όρος Umvolkung) και την υποβάθμιση των συντηρητικών κομμάτων, που μέχρι σήμερα ήταν μια κάποια εγγύηση για πολιτική σταθερότητα.

    6 Η στρατηγικής της έντασης, οι παρδαλές επαναστάσεις και οι αλλαγές καθεστώτων (regime change)

    Οι ίδιες οδηγίες για κάθε „επανάσταση“: Αριστερά στην Αίγυπτο, δεξιά στην Ουκρανία

    Η „επανάστση“ του Τσίπρα ανήκει στην κατηγορία των παρδαλών επαναστάσεων, αυτών, που με την πολιτική και κοινωνική ένταση και πόλωση που προκαλούν, τις διαδηλώσεις και συγκρούσεις με την Αστυνομία, τα τρομοκρατικά χτυπήματα και τις „συμπάθειες“ των χωρών της Δύσης, „αλλάζουν“ το καθεστώτος μιας στοχευμένης χώρας, καθαιρώντας τον ηγέτη της και αναρτούν έναν που θεωρούν του χεριού τους. Ή την ξεχαρβαλώνουν, για να μπορούν να την κουμαντάρουν καλύτερα, όπως έκαναν τις προάλλες στην Γαλλία με την προβοκάτσια του Charlie Hebdo (βλέπε το άρθρο „Gründe warum Paris ein False Flag sein könnte„). Στην συγκεκριμένη περίπτωση καθαιρούν τον Σαμαρά και κάνουν τον ΣΥΡΙΖΑ του Τσίπρα πρώτο κόμμα στην Ελλάδα.

    Για την στρατηγική της έντασης (Strategy of Tension) και τις παρδαλές επαναστάσεις (Colour Revolutions) στην Ελλάδα και την Ευρώπη βλέπε το κλασσικό έργο του Daniele Ganser: NATO- Geheimarmeen in Europa: Inszenierter Terror und verdeckte Kriegsführung καθώς και το λήμμα Operation Gladio στην wikipedia.

    Στην παρδαλή επανάσταση που οργάνωσε το 2000 στο Βελιγράδι το κίνημα ΟΤΠΟΡ με την βοήθεια της CIA για την ανατροπή του Μιλόσεβιτς, το κύριο μήνυμα ήταν το „Готов је! “ („Τελείωσε“). Στην παρδαλή επανάσταση που οργανώνει σήμερα ο ΣΥΡΙΖΑ στην Ελλάδα για την ανατροπή της κυβέρνησης Σαμαρά, τα κύρια συνθήματα είναι „έξωση“, έχει „τελειώσει“ ή „να φύγουν“. Οι ομοιότητες των συνθημάτων δείχνουν προς το συμβουλευτικό κέντρο CANVAS του Srdja Popovic στο Βελιγράδι, που έχει εξειδικευθεί στην παροχή συμβουλών και στην εκπαίδευση προπαγανδιστών για την δημιουργία κοινωνικής και πολιτικής έντασης και την οργάνωση παρδαλών επαναστάσεων και εξεγέρσεων.
    Για την καλύτερη κατανόηση του θέματος συνιστώ τα σχετικά άρθρα που έχω δημοσιεύσει εδώ

    •    „Η Ελλάδα της παρδαλής επανάστασης“ (27.08.07)
    •    „Δούρειοι Ίπποι στην σύγχρονη Ελλάδα“ (20.01.08)
    •    „Ξενοι δημοσιογραφοι, ελληνες αντιεξουσιαστες και αποσταθεροποιηση στην Ελλαδα“ 23.06.08
    •    „Το Big Game“ (26.09.08)
    •    „Ο Καραμανλής με την πλάτη στον τοίχο“ (30.10.08)
    •    „Η Ελλάδα στο μάτι του κυκλώνα“ (31.12.08)
    •    „Αποσταθεροποίηση με σύστημα“ (24.4.09)
    •    „Η Ελλάδα έχει γίνει ένα Failed State“  (19.12.10)
    •    Τα νέα τιτιβίσματα του Twitter και του Facebook 01.02.11
    •    „Η απόκρυφη δικτατορία της αυτοκρατορίας των Rothschilds“ (12.08.11)
    •    „Η Ελλάδα υπο επιτήρηση ή υπο κηδεμονία;“ (08.12.11)
    •    „Η παρδαλή επανάσταση του Τσίπρα“ (25.11.12)
    •    „Ο Τσίπρας στις 22 Ιανουαρίου θα πάρει το „χρίσμα“ του „τοπικού αρμοστή“ απο το αμερικανικό (;) ινστιτούτο Brookings„18.01.2013
    •    „Ελλάδα: Διαίρει και βασίλευε“ (27.02.13)
    •    „Cui bono? Ποιόν ωφελεί η κοινωνικο-πολιτική πόλωση που επικρατεί στην Ελλάδα;“ (29.01.13)
    •    „Στον λαβύρινθο της (παρα)πληροφόρησης και των ψυχολογικών επιχειρήσεων (PsyOps)“ 23.09.14
    •    „Ο Σαμαράς με την πλάτη στον τοίχο“ 17.12.14

    7 Λίγα για τον Ηγεμόνα, το σιωνιστικό Σύστημα των Rothschilds

    Σαν Ηγεμόνα ονομάζω εγώ την αόρατη κυβέρνηση που στην συγκεκριμένη περίπτωση βρίσκεται πίσω από την ΕΕ και είναι το Σύστημα Rothschild, αυτό που ελέγχει σήμερα ακόμη και χώρες σαν την Ρωσία ή την Κίνα. Το ιεραρχικά δομημένο αυτό σύστημα μπορούμε να το παρομοιάσουμε με την Πυραμίδα περι Καπιταλισμού του περασμένου αιώνα: Στην κορυφή της βρίσκεται το αφεντικό, ο Ηγεμόνας με τα στηρίγματά του. Στο πιο κάτω επίπεδο βρίσκονται, ιεραρχικά δομημένες, οι κατηγορίες των βαστάζων και νεροκουβαλητάδων του, το Στρατιωτικό των ΗΠΑ, το ΝΑΤΟ, το διεθνές χρηματοπιστωτικό σύστημα, η πολιτική, οι πολιτικοί και τα ΜΜΕ. Και στον πάτο ο λαουτζίκος. Ο καθένας κάθεται πάνω στα κεφάλια του αποκάτω και όλοι τους πάνω στα κεφάλια του λαουτζίκου. Που θα μπορούσε βέβαια να τους πετάξει κάτω, δεν μπορεί όμως, γιατί επαναστάσεις σαν αυτή του Τσίπρα τον κρατούν σε παράλυση.

    Σύμφωνα με πηγές προσιτές σε όλους (βιβλία, διαδίκτυο), η Δυναστεία ή το Σύστημα Rothschild είναι αυτό, που στα τελευταία 300 χρόνια βρίσκεται πίσω απο όλους τους πολέμους, παγκοσμίους και τοπικούς (Ναπολεόντιοι, Γαλλική Επανάσταση, Ι. και ΙΙ. Παγκόσμιος Πόλεμος, Βαλκανικοί Πόλεμοι, Ιράκ, Αφγανιστάν, Γιουγκοσλαβία κ.λπ.), πίσω απο την υποδαύλιση εθνικοθρησκευτικών ερίδων, την υποστήριξη παντός είδους επαναστάσεων, εμφυλίων πολέμων ή αποσχιστικών κινημάτων (Οθωμανική Αυτοκρατορία, Σοβιετική Ένωση, Γιουγκοσλαβία…), και την δημιουργία νέων εθνών και κρατών. Και είναι, επίσης, υπεύθυνο για τις αναρτήσεις δικτατόρων – και την αποκαθήλωσή τους – κατα τις δεκαετίες του `60 και του `70.

    Η κύρια απασχόληση του Ηγεμόνα είναι όμως η μέσω των κεντρικών τραπεζών που ελέγχει, FED και Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα, δημιουργία χρήματος απ’ το τίποτα (Fiatmoney, χρήμα χωρίς εγγενή αξία που κοστίζει στον δημιουργό του μόνο το χαρτί και τα εκτυπωτικά!) και το κέρδος του απο τον δανεισμό των κρατών με υπέρογγα επιτόκια, που οδηγούν τις οφειλέτηδες χώρες στην αιχμαλωσία του, οπότε τις χρησιμοποιεί και τις μεταχειρίζεται σαν σκλάβες που έχουν απωλέσει την ανεξαρτησία τους (για το θέμα αυτό βλέπε και την εξαιρετική ανάλυση του Δρ. Γιώργου Χατζηθεοδώρου Sklavenwirtschaft, Οικονομία της σκλαβιάς, που δημοσιευθηκε σ‘ αυτή την ιστοσελίδα).

    Συνυφασμένο με τον χρηματοπιστωτικό τομέα είναι και το άλλο κατασκεύασμα του, η Κοινοβουλετική Δημοκρατία, που μόνο το όνομα έχει κοινό με την Δημοκρατία των Αθηνών, καθόσον προβλέπει την υπαρξη δύο σχετικά μεγάλων κομμάτων, που να αλληλοτρώγονται για την κυβερνητική καρέκλα μπλοκάροντας έτσι την ανάπτυξη της χώρας τους.

    Για την επεξεργασία των εγκεφάλων μας έχει στη διάθεσή του τα μεγάλα δημοσιογραφικά πρακτορεία (Reuters κ.λπ., με την εφημερίδα New York Times και Financial Times σαν ναυαρχίδες του δημοσιογραφικού του στόλου), που μαζί με τις ειδήσεις των τηλεοράσεων ABC, CBS, NBC, FOX ή CNN δίνουν τον βηματισμό σε ΟΛΑ τα υπόλοιπα ΜΜΕ του κόσμου.

    Με τα μέσα αυτά το Σύστημα έχει δημιουργήσει έναν κόσμο, που είναι κομμένος και ραμμένος στα μέτρα του και λειτουργεί αποκλειστικά για τις ανάγκες του, δηλαδή το αυγάτισμα του κέρδος. Και τίποτα άλλο. Αυτό λοιπόν που εμείς νομίζουμε για πραγματικότητα, είναι ένας τεχνητός κόσμος, ο κόσμος που δημιούργησε ο Ηγεμόνας. Αν κάποιος άλλος είχε τις δυνατότητες και τα μέσα του, θα μπορούσε να τον αναπλάσει σε έναν κόσμο που να λειτουργεί τελείως διαφορετικά, γιατί οι διεθνείς νομικοί, πολιτικοί, θρησκευτικοί και οικονομικοί κανόνες που τον διέπουν είναι έργα ανθρώπων και όχι της φύσεως. Δύσκολο να το φανταστούμε, αλλά σκεφτείτε, ότι ο κόσμος της ελληνιστικής εποχής, της Ινδίας ή της Κίνας, λειτουργούσε τελείως διαφορετικά.

    Ο σιωνιστικά αυτός κατασκευασμένος κόσμος διοικείται από ορισμένα όργανα, που σκοπό έχουν την συντήρηση του Συστήματος Rothschild και την ολοκλήρωση του Project της „παγκόσμιας κυβέρνησης“. Ένα από τα ανώτατα αυτά όργανα είναι το American Israel Public Affairs Committee (AIPAC), στα ελληνικά „Αμερικανο-Ισραηλινή Επιτροπή Δημοσίων Υποθέσεων“, ένα πανίσχυρο φιλο-ισραηλινό λόμπι στις Ηνωμένες Πολιτείες, το οποίο προδιαγράφει την Εξωτερική Πολιτική των ΗΠΑ! και φροντίζει για την διατήρηση του λεγόμενου ρόπαλου του ολοκαυτώματος Το επίσης σιωνιστικά ελεγχόμενο κλούμπ Bilderberg είναι αυτό που ασχολείται με το Project New-Age, το ίδιο και η Trilateral Commission που διευθύνουν οι αντιπρόωσποι του για την ΕΕ Jean-Claude Trichet, την Βόρεια Αμερική Joseph S. Nye και την Ασία συν Ειρηνικό Jr. Και     Yasuchika Hasegawa (βλέπε και το βίντεο „Neue Weltordnung – Bilderberger und Schattenregierungen“ (Teil 1 von 2).

    Φυσικό είναι, στον κόσμο αυτό εκείνοι που κατέχουν θέσεις-κλειδιά να είναι Εβραίοι ή μέλη σιωνιστικών Στοών. Στην Γερμανία η Μerkel, στην Γαλλία ο Hollande, στην Ανγκλία ο Cameron στην Ελλάδα οι πρώην Σημίτης και ΓΑΠ. Τα ίδια και στον τομέα του πολιτισμού και των επιστημών, όπου η κυριαρχία των Εβραίων είναι απόλυτη: Τηλεοράσεις, κινηματογραφικές παραγωγές, εκδοτικοί οίκοι (παραδείγματα: τα στούντιο στις Metro-Goldwyn-Mayer στις ΗΠΑ, οι εκδοτικοί οίκοι – με τηλεοπτικούς σταθμούς – Axel Springer και Bertelsmann στην Γερμανία), ζωγράφοι που διαμορφώνουν το πολιτισμικό μας αισθητήριο (Πικάσσο, ), πασίγνωστοι ηθοποιοί όπως ο Charlie Chaplin. Στην διανόηση, την μουσική, την οικονομία, την πολιτική: Karl Marx, Siegmund Freud, Albert Einstein, Theodor Adorno, Max Horkheimer, Moses Mendelssohn, Goldman Sachs, Lloyd Blankfein, Elena Kagan, Henry Kissinger, Zbignew Brzezinski, Paul Wolfowitz, Rahm Emmanuel, η λίστα δεν έχει τέλος. Και στο Βερολίνο που ζω, οι περισσότεροι πολιτικοί και σχεδόν όλοι οι διευθυντές μουσείων,  ορχηστρών και άλλων μεγάλης σημασίας οργανισμών είναι Εβραίοι.

    Η στρατιωτική ισχύς του Συστήματος Rothschild στηρίζεται στην πολεμική/στρατιωτική δύναμη των ΗΠΑ και της ΕΕ (ΝΑΤΟ). Η ΕΕ με κυρίαρχο την Γερμανία (που τελευταία με ψηφισθέντα νόμο μπορεί να επεμβαίνει στρατιωτικά παντού στον κόσμο όπως και οι ΗΠΑ) είναι κομβικής σημασίας για τον Ηγεμόνα, τόσο για την οικονομική ευρωστία της όσο και για την γεωστρατηγική της θέση (σύμφωνα με τον Μπρεζίνσκι «όποιος κατέχει την Γερμανία κατέχει την Ευρώπη και όποιος κατέχει την Ευρώπη έχει πρόσβαση στην Ευρασία, το κέντρο του κόσμου»).

    Στην Ελλάδα ο Ηγεμόνας καθαίρεσε το 1974 τους Στρατιωτικούς που ο ίδιος είχε προηγουμένως αναρτήσει, όταν είδε ότι άρχισαν να του κάνουν νερά. Το 2009 καθαίρεσε τον Κώστα Καραμανλή γιατί ήθελε να βάλλει στο παγκόσμιο ενεργειακό παιχνίδι την Ρωσία. Και σήμερα έχει καθαιρέσει τον Σαμαρά, ο οποίος, προς μεγάλη δυσαρέσκεια του Ηγεμόνα, θέλησε να δώσει τις ΔΕΠΑ και ΔΕΣΦΑ στην Ρωσία, την εφοδιάζει σήμερα με φρούτα και λαχανικά μέσω Σερβίας παρακάμπτοντας το εμπάργκο και τελευταία υπέγραψε ένα συμβόλαιο για την αγορά ρωσικών ανταλλακτικών για τα αμυντικά συστήματα „TOR-M1“ και „OSA-AKM“.

    Οι Έλληνες πρέπει λοιπόν να τελειώνουν με τις επικρατούσες πλάνες, ότι για την σημερινή κρίση στην Ελλάδα ευθύνονται, με την σειρα που ακολουθεί, η Μερκελ, η Γερμανία και η ΕΕ. Και για τους πολέμους, τις επαναστάσεις και τις διακρατικές φασαρίες στον κόσμο οι ΗΠΑ. Στην πραγματικότητα οι χώρες αυτές και οι ηγεσίες τους είναι τσίράκια, νεροκουβαλητές και δεκανίκια του Ηγεμόνα (που βέβαια για τις υπηρεσίες που του προσφέρουν αμοίβονται αναλόγως). Το ίδιο, όπως και η Ελλάδα, μια από τις τελευταίες τρύπες του ζουρνά του, που την κουβαλάει με το ΝΑΤΟ παντού, στο Κόσοβο, στο Αφγανιστάν, στην Συρία ή στο Ιράκ (το 50 μάλιστα την είχε πάει και στην Κορέα: «κι’ ο Στρατός μας που πήγε στην Κορέα, πολεμώντας για τα ιδανικά, έχει πνίξει τους κίτρινους στο αίμα…» κ.λπ., κ.λπ. Το τραγουδούσαμε στο Στρατό).

    8 Τι έχει να περιμένει η Ελλάδα από την „επανάσταση“ του Τσίπρα;

    Η γεωστρατηγική σημασία που έχει η Ελλάδα στα Βαλκάνια και την Ανατολική Μεσόγειο (αγωγοί πετρελαίου, γκαζιού, ο Πειραιάς σαν διαμετακομιστικό κέντρο για την Κίνα) είναι τεράστιας σημασίας για τον Ηγεμόνα, που δεν θέλει έστω και το παραμικρό άνοιγμα στην Ρωσία. Και όπως ανέπτυξα παραπάνω, αυτός είναι ο κύριος λόγος, που αποφάσισε να αντικαταστήσει τον Σαμαρά με έναν του χεριού του, τον Τσίπρα. Που μετα τις „εξετάσεις“ που έδωσε στους ειδικούς, στην Γερμανία και τις ΗΠΑ, θεωρήθηκε εξαιρετικά κατάλληλος, καθόσον ντιπ κατά ντιπ βλάξ.

    Ο Τσίπρας θέλει το Αιγαίο να ανήκει στα ψάρια του. Τρέχει στην Καταλωνία και την Βόρεια Ιταλία προπαγανδίζοντας τα εκεί αποσχιστικά κινήματα, που σημαίνει, ότι θα κάνει ή θα ανεχθεί το ίδιο και στην Ελλάδα, ανεξάρτητη Θράκη, Κρήτη, Τσαμουριά κ.λπ. Δέχεται την ξενοποίηση (Überfremdung) της ελληνικής κοινωνίας, που την θέλει, σύμφωνα με τα κελεύσματα του Ηγεμόνα, πολυπολιτισμική, πολυθρησκευτική, πολύγλωσση και πολυεθνική. Δέχεται επίσης την υποβάθμιση του ρόλου της Αστυνομίας, την περαιτέρω μπαχαλοποίηση των Πανεπιστημίων…η λίστα είναι τεράστα (βλέπε και „ΟΛΑ στο μίξερ της Νέας Τάξης“… Και σε ότι αφορά την οικονομία, προφανώς και θα συνεχίσει, λόγω ελλείψεως ενός αναπτυξιακού προγράμματος, την περαιτέρω καταχρέωση της Ελλάδος στις σιωνιστικές τράπεζες (βλέπε και   „Συνταγή καταστροφής το οικονομικό πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ“. Αν σε όλα αυτά προσθέσουμε και τα μαλλιοτραβήγματα των Συνισταμένων του αν θα σχηματίσουν κυβέρνηση, θάλεγα, αν και άθεος, ο Θεός να βάλει το χέρι του.

    Η Ελλάδα δεν πρέπει να μείνει το κλωτσοσκούφι της Μέρκελ, του Ομπάμα ή της Goldman Sachs Group. Ούτε και των μαθητευομένων μάγων του ΣΥΡΙΖΑ. Μια αλλαγή προς το καλύτερο μ’ αυτό το μάζωγμα των νέων σωτήρων μας δεν είναι ορατή στον ορίζοντα, όπως δυστυχώς ελπίζουν πολλοί παραπλανηθέντες ή νυχτωμένοι Έλληνες. Και τότε; Εγώ σας έδειξα πως λειτουργεί το πολιτικό και οικονομικό σύστημα, το κλειδί που θα μπορέσουμε να βγούμε απο την φυλακή που μας έχουν κλειδώσει. Χωρίς επαναστάσεις και επαναστάτες, γιατί την καλύτερη επανάσταση θα την κάνουμε στο κεφάλι μας, όταν θα καταλάβουμε το παιχνίδι που μας παίζουν και κλείσουμε, σαν τον Οδυσσέα, τα μάτια και τα αφτιά μας στις Σειρήνες. Που τελικά μας τρώνε. Αυτά ο κάθε Έλληνας και η κάθε Ελληνίδα θα πρέπει να τα σκεφθούν καλά, πρίν την ερχόμενη Κυριακή, 25.01.2015, πάνε να ψηφίσουν.

     


    Einen Kommentar schreiben / Γράψτε ένα σχόλιο

    Kommentar

    kachelmannwetter.com