Ή στραβός είναι ο γιαλός ή στραβά αρμενίζουμε
28.03.2024
  • Allgemein
  • Diktatur/Δικτατορία
  • Brain Drain
  • Balkan/Βαλκάνια
  • Bücher/Βιβλια
  • Medien/Μαζικά Μέσα
  • Minderheiten, Migranten/Μειονότητες, Μετανάστες
  • Kriege, Flüchtlinge/Πόλεμοι, Φυγάδες
  • Sprache/Γλώσσα
  • Gesellschaft, Meinung/Κοινωνία, Γνώμη
  • Nationalismus/Εθνικισμοί
  • Thema/Θέμα
  • Termine/Εκδηλώσεις
  • Geopolitik/Γεωπολιτική
  • Politik/Πολιτική
  • Terrorismus/Τρομοκρατία
  • FalseFlagOps/Επιχ. με ψευδή σημαία
  • Hellas-EU/Ελλάδα-Ε.Ε.
  • Wirtschaft-Finanzen/Οικονομία-Οικονομικά
  • Religion/Θρησκεία
  • Geschichte/Ιστορία
  • Umwelt/Περιβάλλον
  • Korruption/Διαφθορά
  • Reisen/Ταξιδιωτικά
  • Musik/Μουσική
  • Kunst/Τέχνη, Λογοτεχνία
  • Küche/Κουζίνα
  • kachelmannwetter.com
    Εδω διαβαζετε τις καινουργιες  ελληνικες και γερμανικες εφημεριδες
    Hier lesen Sie  griechische  und deutsche Zeitungen 

    Όχι, άλλη διέξοδος δεν υπάρχει!!!

    Δρ. Γ. Θ. Χατζηθεοδωρου

    Η „Μέγαιρα“ των προδοτών της μπασταρδεμένης Δεξιάς και της εγκληματικής Αριστεράς, μαζί με το ΚΚΕ, πρέπει να διοχετευθεί πολύ σύντομα στο βόθρο…

     

     

    Το συστημα του διεθνους πολιτικου σιωνισμου ειναι μια «οντοτητα», η οποια στελεχωνεται απο ανθρωπους ρουφιανους και αυτη η υποχρεωτικη «συμβιωση» ειναι λιγο προβληματικη λογω της διαφορετικοτητας των δυο οντοτητων, οι οποιες συμβιωνουν υποχρεωτικα. Το συστημα του διεθνους πολιτικου σιωνισμου ειναι αθανατο, εχει μονον λογικη και συμφεροντα, ειναι μονιμα «φρεσκο» και ως πανισχυρο φροντιζει να προστατευεται απο την αδυναμη ανθρωπινη φυση ακομα και απο αυτην των δικων της αποδεδειγμενα ανθρωπορουφιανων. Για τον λογο αυτο φροντιζει να ειναι οσο το δυνατο λιγοτερο «εκτεθειμενο» στην αδυναμια αυτων.

    Οι μεγαλοι προδοτες, οπως π.χ. αυτοι της μπασταρδεμενης δεξιας και της εγκληματικης αριστερας της Ελλαδος που ειναι «βουτηγμενοι» στις «κοπριες» των μυστικων υπηρεσιων της δυσης και της ανατολης (δολοφονιες, χαφιεδισμους και προδοσιες) απο τοτε που υπαρχει το χαφιεδομαγαζο ΚΚΕ, πρωταγωνιζονται μεσω των συνασπισμων των βλακων (μασονικες στοες, ροταρυ και λα’ι’ονς κλουπς, λεσχη Bilderberg κ.α.) υπερ του συστηματος του διεθνους πολιτικου σιωνισμου και σπανια αφηνονται να πεθανουν ανεξελεκτοι. Το συστημα του διεθνους πολιτικου σιωνισμου εχει «πληρωσει» τις υπηρεσιες που απολαυσε και δεν ενδιαφερεται για τις μετανοιες και τις οψιμες ευαισθησιες των προδοτων αυτων και γι’ αυτο δεν δειχνει ποτε ανθρωπισμο διοτι δεν «αντεχει» να αντιμετωπιση τις συνεπειες των τυχων αποκαλυψεων.

    Οταν το συστημα του διεθνους πολιτικου σιωνισμου σχεδιαζει την καταστροφη ενος εθνους, προωθει στην κορυφη της εξουσιαστικης πυραμιδας της πολιτικης, δικαστικης και στρατιωτικης ηγεσιας, με συνεργεια της θρησκευτικης, ως ηγετες, κατευναστικα μυαλα, ασθενεις ψυχες, «δοσιλογους και προδοτες» που δεν δισταζουν να λεηλατησουν, να πυρπολησουν και να παραδωσουν αμαχητι στους εισβολεις σιωνιστες που τους προωθησε, την χωρα που κατα λαθος τους ανεδειξε. Η πολυ ισχυρη «Μεγαιρα» των προδοτων της μπασταρδεμενης δεξιας και της εγκληματικης και δηθεν προοδευτικης αριστερας, προτου πυρπολησει την Ελλαδα τελεσιδηκα, την λεηλατει και την ξεπουλαει.

    Αυτο κανει σημερα και ο «γυφτομαχαλομαγκας» της Αθηνας, που ενω ανηκει στην ιδια συμμορια της μπασταρδεμενης δεξιας, μας το παιζει ως ο πρωτος μεταπολεμικος αριστερος Πρωθυπουργος της πατριδας μας που αγωνισθηκε ηρω’ι’κως μαχομενος στις Βρυξελλες για να κερδιση τις βουλευτικες εκλογες της 20. Σεπτεμβριου 2015 διοτι ως ανηκων στην ιδια συμμορια γνωριζει, οτι ο ταπεινωμενος βυζαντινορθοδοξος ψηφοφορος Ρωμιος ζητιανος ειναι ενα πολιτικο αδρανες υποσυνολο στην βαση της κατα φυση ανθρωπινης ιεραρχησης και αχρηστος προς την πολιτικα και εξυπνα ενεργοποιησης του σε κατευθυνομενο και ελεγχομενο οχλο. Θα παρει την ψηφο των προβατων αυτων προτου εφαρμοσθουν τα σκληρα μετρα του τριτου Μνημονιου…………που θα ξεπληθουν στην αριστερη αυτη την φορα κολυμβηθρα του Σιλωαμ!

    Ο Γυφτομαχαλομαγκας των Αθηνων στην τελικη φαση θα συρρικνωση την πατριδα μας. Το ελληνικο καροτσι κολλησε στην λασπη και η παλιρροια του ΣΥΡΙΖΑ και της Ιστοριας το πλησιαζει απειλητικα.

    Την εξουσιαστικη πυραμιδα της Ελλαδος την αρπαξαν με την βοηθεια του διεθνους πολιτικου σιωνισμου μετα το 1974 κυριολεκτικα πορνες και μπασταρδα της οικογενειοκρατιας, δηλαδη αρσενικοι και θηλυκοι «ληστες» που διεισδυσαν μεσα στο διαβρωμενο κομματικοπαραταξιακο συστημα. Αφου καταληστευσαν τον πλουτο της ελληνικης κοινωνιας με το αεριτζιδικο πελατειακο τους κλεπρτοκρατικο συνοθουλευμα, καταλυσαν με ανοχη της Δικαστικης Εξουσιας των Αχτιναμεδων καθε εννοια πολιτειακης νομιμοτητας και παρεδωσαν κατ’ εντολην του διεθνους πολιτικου σιωνισμου στους νεοκατακτητες μας Γερμανους την πολιτικη κυριαρχια της πατριδας μας και τον πλουτο της. Ο πορνες και τα μπασταρδα της οικογειοκρατιας που επι 41 χρονια κυβερνησαν την πατριδα μας, ευθυνονται για την δημιουργια μιας κοινωνιας 3 εκατομμυριων συνταξιουχων, 1,5 εκατομμυριων ανεργων και 900.000 δημοσιων υπαλληλων που τα’ι’ζονται απο τους 700.000 εργαζομενους του ιδιωτικου τομεα και απο τα δανεικα.

    Η συμπεριφορα της Γερμανιας απεναντι στην πατριδα μας ηδη απο την εναρξη της οικονομικης κρισης το 2008/2009, ειναι κατευθυνομενη απο τον διεθνη πολιτικο σιωνισμο (αγορες και διεθνεις πιστωτες) για να ισοσκελιση αυτη τον προυπολογισμο της μετα την καταληστευση της Ανατολικης Γερμανιας, δηλαδη της DDR. Η επι 6-ετιας εμμονη του αναπηρου γερμανου υπουργου οικονομικων να αποφασιζη για το μελλον της πατριδας μας και να προστατευη υπερ του δεοντος τους διεθνεις πιστωτες της χωρας μας, να διαλυη κυριολεκτικα την πατριδα μας με τα Μνημονια Ι, ΙΙ και ΙΙΙ, τα οποια ειναι δικη του εμπνευση, εγκειται στους εξης λογους και για τους οποιους βρισκεται και στο αναπυρικο καροτασακι του:

    Με την λεηλασια το 1990 της Ανατολικης Γερμανιας (DDR) το εξωτερικο χρεος της ενωμενης πλεον Γερμανιας ανηλθε στα 6,776 τρισεκατομμυρια ευρω. Το χρεος αυτο ανηλθε το 2011 σε 7,4016 τρισεκατομμυρια ευρω ‘η 288 % του ΑΕΠ της. Στο χρεος αυτο αθροιζονται ακομη 46,36 δισεεκατομμυρια ευρω ετησιως για την Ε.Ε., 280,60 δισεκατομμυρια ευρω εγγυηση για το ESM, 211,10 δισεκατομμυρια ευρω εγγυηση για το EFSF, 656,00 δισεκατομμυρια ευρω υποχρεωσεις Target2, 157,30 δισεκατομμυρια ευρω εγγυηση για χρεη της ΕΚΤ και κρατικες εγγυησεις 588,00 δισεκατομμυρια ευρω για το πιστωτικο ιδρυμα της ανοικοδομησης

    Το χρεος της Γερμανιας ανερχεται συνεπως σε 10 τρισεκατομμυρια ευρω ‘η 400% του ΑΕΠ της, ενω αυτο το 2011 ανερχονταν σε 2,6 τρισεκατομμυρια ευρω (2.600 δισεκατομμυρια ευρω).

    Μονη της η Γερμανια ποτε δεν θα σωθει! Θα την σωσουν οι λεηλατημενες χωρες σαν την Ελλαδα, Πορτογαλια, Ισπανια, Ιταλια, Γαλλια κ.α. Γι’ αυτο η Μεγαλη Βρεταννια επιδειωκει να εγκαταλειψει εγκαιρα την Ε.Ε. 

    Η παγκοσμια πραγματικη οικονομια μενει στασιμος ‘η συστελεται. Στις αγορες μετοχων, δανειων και ακινητων δημιουργηθηκε μια μεγαλυτερη φουσκα απ’ οτι το 2008. Παγκοσμια το χρεος των κρατων υπολογιζεται με περιπου 200 τρισεκατομμυρια δολαρια (200 Billionen US-Dollar) και ο τομεας των παραγωγων (Derivate) αυξηθηκε μετα το 2008 κατα 20%. Η ως ανω κατασταση συνοδευεται με την οικονομικη κριση στην Κινα, με την οικονομικη κριση των χωρων της οργανωσης BRICS, με την πτωση των τιμων στις πρωτες υλες και με την δραματικη επιταχυνση της αφαιρεσης των δανειων απο τις αναπτυσσομενες χωρες (Schwellenländer!).

    Παροξυμενα στα ως ανω ερχεται και το γεγονος, οτι η τυπωση των χαρτονομισματων της ΕΚΤ (απο τον Μαρτιο του 2015 τυπωνει η ΕΚΤ και διοχετευει στην κυκλοφορια 2 δισεκατομμυρια ευρω ημερησιως) παραμενει χωρις αποτελεσματα, παρ’ ολου που οι τοκοι παραμενουν ακομη στα 0,05 %. Εκ των ως ανω προκυπτει οτι ενω η κατασταση τα τελευται 7 χρονια χειροτερευει δραματικα και τα ρισκα συνεχως μεγαλωνουν τα μεσα που χρειαζονται για αντιμετωπιση της κρισης του συστηματος εχουν ηδη καταναλωθει. Ολες οι υποσχεσεις μετα το Crash του 2008 δεν ηταν τιποτε αλλο απο ψευδη που διαλαλουσαν ως αληθειες τα διαβρωμενα και εγκληματικα ΜΜΕ. Ακομη προχθες στην γερμανικη Βουλη διατυπωσε ο αναπηρος γερμανος υπουργος οικονομικων για πολλαπλη φορα τα ψευδη του για την οικονομικη κατασταση της Ελλαδος, Πιστευει ο αναπηρος αυτος οτι η επαναληξη του ψευδους παιρνεται ως αληθεια; Η Ιστορια θα τον διαψευσει πολυ γρηγορα!

    Tο Γερμανικο Προβλημα δεν πρεπει καθ’ ολου να μας ενδιαφερη εμας τους Ελληνες. Η σημερινη Γερμανια δεν ειναι αυτη που καποτε ηταν, δηλαδη η Γερμανια των ποιητων και της διανοησης. Αυτο που πρεπει να μας ενδιαφερει σημερα ειναι το πως θα μπορεσουμε να τους ξεφορτωθουμε και μαζι με αυτους και τα εγχωρια καθαρματα που συνεργαζονται μαζι τους!

    Οι Ενοπλες Δυναμεις και τα Σωματα Ασφαλειας της Χωρας μας δεν εχουν «Αρχιδια» για τις τοσο αναγκαιες κοσμογονικες λυσεις. Ειναι πιστα σκυλια του ΝΑΤΟ και κατ’ επεκταση του διεθνους πολιτικου σιωνισμου και κατευθυνονται απο το παραρτημα στην Ελλαδα της Λεσχης Bilderberg, δηλαδη απον το Κολεγιο των Αθηνων απ’ οπου κατευθυνονται και οι καθε Χριστοφορατοι, Μαντεληδες, Σημιτες, Παπανδρεοι, Καραμανληδες, Μητσοτακηδες, Σαμαραδες, Βενιζελοι, Παπαδημοι, Πικραμενοι, Καμενοι, Στουρναρες, Τσιπρες κ.α. Γι’ αυτο ειναι και δουλικα δεσμια και υποχειρια της διεφθαρμενης, οικονομιστικης, κλεπτικης, δογματικης και δολιας πολιτικης ηγεσιας, του τερατογεννηματος του φθονου, που μαζι με την ηγεσια της Ορθοδοξιας εκτρεφει την δεισιδαιμονια, ναρκοθετει την παιδεια με τον σκοταδισμο, εκφυλιζει τον πολιτισμο σε σιωνιστικη βαρβαροτητα, πυροδοτει τα συμπλεγματα εθνικης μειονεξιας και θωρακιζει ετσι το ενιαιο πολιτικο-τραπεζικο-δικαστικο σιωνιστικο μορφωμα εντος της Ε.Ε.

    Για τους ως ανω λογους η στηριξη της αμυνας μας πρεπει να βασιζεται στην αρχη των πολιτων-         μαχητων. Ο ετσι ονομασθεις «λαος», δηλαδη οι βυζαντινορθοδοξοι ζητιανοι του πλανητοι μας ειναι ανικανοι να κατανοησουν τις εκαστοτε συγκυριες και συνθηκες και συνεπως αχρηστοι για σχεδιαση και εκτελεση ορθων ενεργειων ‘η χειρισμων για την ευστοχη αντιμετωπιση των αναγκων ‘η των κινδυνων της πατριδας.

    Την απαραιτητη ενεργοποιηση της μαζας αυτης με καταλληλους μεθοδουν θα μπορουσε να αναλαβη η μειονοτητα της ελληνικης Αριστειας.

    Ηρθε ο καιρος σε συσκεψεις ολων των πνευματικων δυναμεων της Αριστειας της Ελληνικοτητας και του Ελληνισμου απανταχου του πλανητη μας, κεκλεισμενων των θυρων και χωρις δημοσιοποιησεις, να σχεδιασθη η εκτελεση κοσμογονικων λυσεων για την σωτηρια της πατριδας μας. Αυτη ειναι στενα συνδεδεμενη με κοσμογονικες αλλαγες και απαλλαγες και με την δημιουργια καθοδηγητικων Συμβουλιων Σοφων απο Ελληνας απανταχου της Γης. Ενα παλλα’ι’κο Μετωπο μονο εντος των τειχων μας για κοινωνικη και εθνικη απελευθερωση, δηλαδη ενα μαζικο πολιτικο κινημα με συγκεκριμενο προγραμμα και στρατηγικη για την εξοδο απο την καταστροφη δεν θα ειχε, χωρις καταλληλη προετοιμασια, καμια δυνατοτητα να ανοιξη τον δρομο για ριζοσπαστικες αλλαγες.

    Τα καθοδοδηγητα αυτα Συμβουλια θα ελεγχουν και θα καθοδηγουν τις εκαστοτε ολιγομελεις ελληνικες κυβερνησεις, τυπου Ελβετιας, απαλλαγμενες απο τους εγχωριους πραιτοριανους της οικογενειοκρατιας και απο τις ξενοφερτες λεσχες, στοες και απο οτιδηποτε αλλα σιωνιστικα σκουπιδια.

    Για να μπορεση ο παγκοσμιος Ελληνισμος να ενωση πραγματικα τις απιστευτα μεγαλες δυναμεις του, το πρωτο που χρειαζεται ειναι ενα «διοικητικο ιερατειο». Σε αυτο θα υπαγεται το καθοδηγητικο ιερατειο «Προμηθεας», που με την σειρα του θα καθοδηγει το ιερατειο «Αθηνα» με τα παραρτηματα αυτου «Οδυσσεας», «Ορφεας», «Λυκουργος», «Αχιλλεας» και «Θησεας».

    Το «διοικητικο ιερατειο» θα καθωριζει τα ενιαια ιδανικα και τις κυριες προτεραιοτητες. Με μια κεντρικη διοικηση του και με εγκαιρη προνοια θα τοποθετει ολες τις δυναμικα παραγωγικες δυναμεις του Ελληνισμου να δουλευουν κατα προτεραιοτητα για την διασφαλιση των παροντων και μελλοντικων συμφεροντων ολων των Ελληνων και απανταχου της Γης. Η κεντρικη διοικηση του θα αποτελειται απο ριψοκινδυνα και εξοπλισμενα με την σοφια της Αλεπους και την ισχυν του Λεοντος μελη.

    Το «καθοδηγητικο ιερατειο Προμηθεας» θα μεριμνει για τις εκαστοτε επικαιρες μεσοπροθεσμες και μακροπροθεσμες αναγκες, προτεραιοτητες και προορισμους της νομοθετικης και εκτελεστικης εξουσιας των κυβερνησεων της χωρας μας. Δεν θα υπαρχουν πλεον στην χωρα μας διορισμενα απο ξενους εγχωρια «βοδια» για να μας κυβερνουν.

    Το «καθοδηγητικο ιερατειο Αθηνα» με τα παραρτηματα του «Οδυσσεας», «Αχιλλεας», «Λυκουργος», «Ορφεας» και «Θησεας» θα συνδιαζει και θα ηγειται αρμονικα ακρεες δυναμεις οπως του πολιτισμου και της ειρηνης ταυτοχρονα με ολες εκεινες τις ακραιες δυναμεις της χωρας που θα καθιστουν τον Ελληνικο πολιτισμο αηττητο. Ενας αλλος στοχος του «καθοδηγητικου ιερατειου Αθηνα» θα ειναι η αντιμετωπιση των εντεχνων ανθελληνικων θεωριων και διχοτομικων σχεδιων ακρωτηριασμου της πατριδας μας απο τον διεθνη πολιτικο σιωνισμο ως και διαστραβλωσεων, παραποπιησεων και θα μεριμνα για την πρακτικη και διοικητικη σοφια των πραγματων, δηλαδη για την αξιολογηση των απλων πρακτικων των μεγαλοφυων λυσεων, σε φαινομενικα δυσκολα προβληματα που λυνονται με την πανουργια του «Οδυσσεα».

    Το παραρτημα «Οδυσσεας» του «καθοδοδηγητικου ιερατειου Αθηνα» θα απομακρυνει απο τα υπουργεια παιδειας και πολιτισμου ολους τους φοινικιστες που χρηματοδοτουνται απο τα γνωστα σιωνιστικα ιδρυματα και τις μη κυβερνητικες οργανωσεις για την καταστροφη της Ελληνικης γλωσσας και θα ελεγχει ταυτοχρονα ολες τις δραστηριοτητες των ξενων πρεσβειων και ξενων μυστικων οργανωσεων που δρουν στην πατριδα μας, θα συγκεντρωνει ολες τις πληροφοριες για τους ελληνικης καταγωγης συνεργατες των οργανων και υπηρεσιων αυτων, την παρανομη και επικινδυνη προωθηση τους στις θεσεις κλειδια των λειτουργειων του ελληνικου κρατους και την χρησιμοποιηση τους σε τρομακτικες δραστηριοτητες εντος των τειχων μας.

    Το τμημα «Μουσαιος» του παραρτηματος «Οδυσσεας», θα καταγραφει οριζοντια και καθετα ολους τους μη του ελληνικου γενους πολιτες που προωθουνται με ελληνοποιημενα ονοματα απο πασης μορφης υποπτων οργανωσεων σε θεσεις κλειδια των λειτουργειων του ελληνικου κρατους, στα γραπτα και ηλεκτρονικα ΜΜΕ, στις Ενοπλες Δυναμεις, στα Σωματα Ασφαλειας κ.α.

    Το παραρτημα «Ορφεας» του «καθοδηγητικου ιερατειου Αθηνα» θα στοχευει στην επανελληνιση της κοινωνιας των Ρωμιων. Ο γνησιος Ελληνας με τις εγκληματικες διωξεις της Χριστιανοσυνης εναντιον του, βιαστηκε και κακοποιηθηκε πνευματικα και εγινε βυζαντινοχριστιανος ζητιανος και ακολουθως δολοφονηθηκε συνειδησιακα και εγινε Ρωμιος. Ο Ρωμιος συνεπως αποτελει την εσχατη καταπτωση και τον αυτοεξευτελισμο του γνησιου Ελληνα.

    Η ιστορικη πορεια του Ελληνικου Εθνους οφειλει να γινη κτημα ολων των σημερινων Ρωμιων και να την προβαλουν οπως την γραφει στην επιταγη του «Ασκητικη» ο Νικολαος Καζαντσακης: «…το πρωτο σου χρεος εχτελωντας τη θητεια σου στη Ρατσα, ειναι να νιωσης μεσα σου ολους τους προγονους. Το δευτερο, να φωτισεις την ορμη τους και να συνεχισεις το εργο τους. Το τριτο σου χρεος, να; παραδωσεις στο Γιο την μεγαλη εντολη να σε ξεπεραση…»

    Το παραρτημα «Λυκουργος» του «καθοδηγητικου ιερατειου Αθηνα» θα αναλαβει απο την πρωτη μερα το δυσκολο εργο ισοπεδωσης της μεγαλυτερης εγκληματικης οργανωσης στην χωρα μας, της «Δικαστικης Εξουσιας των Αχτιναμεδων» και αναδιαρθωση αυτης πανω σε νεα θεμελια. Θα διαχωριστουν μια για παντα οι Εισαγγελικες απο τις Δικαστικες Αρχες, δηλδη τις διωκτικες δυναμεις απο τις δυναμεις απονομης δικαιοσυνης. Οι Ειδαγγελεις δεν χρειαζεται να ειναι Νομικοι. Η εξουσια που θα διαχειριζεται το παραρτημα «Λυκουργος» δεν θα διστασει να επιβαλλει την θανατικη ποινη (αυτη θα επανελθει!) στους Εισαγγελεις και στους Δικαστες οταν αυτοι δεν θα σεβονται το Νεο Συνταγμα των Ελληνων. Περαν απο τον θανατο τους, οπως και ολων των αλλων προδοτων, θα αντιμετωπιζουν και τον αρχαιοελληνικο νομο κατα Λυκουργου και Λεωκρατους, δηλαδη θα ξαναχωνονται απο τους ταφους τους, θα σπαζονται τα βρωμοκοκκαλα τους και θα πετιουνται αυτα σε σκοπιδωτοπους περαν της ελληνικης επικρατειας.

    Το παραρτημα «Αχιλλεας» του «καθοδηγητικου ιερατειου Αθηνα» θα ξεσκονιζει τις Ενοπλες Δυναμεις και τα Σωματα Ασφαλειας απο προδοτες και θα διαβρωνει τις αντιστοιχες των γειτονικων και εχθρικων κρατων. Θα ισπεδωσει την προπαγανδα του διεθνους πολιτικου σιωνισμου που ασκειται Μεσα στις Ενοπλες Δυναμεις και στα Σωματα Ασφαλειας απο τους στρατιωτικους ιερεις της Ορθοδοξιας με βαθμο αξιωματικου της διευθυνσης Θρησκευτικου Γ.Ε.Ε.Θ.Α. η οποια λαμβανει τις εντολες της απ’ ευθειας απο την σιωνιστικοελεγχομενη και ετσι ονομασθεισα Ιερα Συνοδο και κατ’ επεκταση και απο το μωσα’ι’κο ιερατειο του ΚΙΣ (Κεντρικο Ισραηλινο Συμβουλιο).

    Το παρατημα «Θησεας» του «καθοδηγητικου ιερατειου Αθηνα» θα εργασθει για την επαναφορα της «θανατικης ποινης» και την εφαρμμογη αυτης εκει που πρεπει. Εαν δεν στηθουν στον τειχο τα μνημονιακα γομαρια της Βουλης αλλα και της Διαπλοκης που ξεπουλανε την πατριδα τους, δηλαδη οι υπαιτιοι της σημερινης τραγικης καταστασης της πατριδας μας, ποτε δεν θα αποκαταστησουμε την εθνικη μας υπηρεφανεια και ανεξαρτησια.

    PD Dr.-Ing. Georg Chaziteodorou
    Bleibergweg 114, D-40885 Ratingen
    Tel.+Fax: 0049 2102 32513
    E-Mail: chaziteo@t-online.de
    22.08.2015

    Einen Kommentar schreiben / Γράψτε ένα σχόλιο

    Kommentar

    kachelmannwetter.com