Ή στραβός είναι ο γιαλός ή στραβά αρμενίζουμε
17.06.2024
 • Allgemein
 • Diktatur/Δικτατορία
 • Brain Drain
 • Balkan/Βαλκάνια
 • Bücher/Βιβλια
 • Medien/Μαζικά Μέσα
 • Minderheiten, Migranten/Μειονότητες, Μετανάστες
 • Kriege, Flüchtlinge/Πόλεμοι, Φυγάδες
 • Sprache/Γλώσσα
 • Gesellschaft, Meinung/Κοινωνία, Γνώμη
 • Nationalismus/Εθνικισμοί
 • Thema/Θέμα
 • Termine/Εκδηλώσεις
 • Geopolitik/Γεωπολιτική
 • Politik/Πολιτική
 • Terrorismus/Τρομοκρατία
 • FalseFlagOps/Επιχ. με ψευδή σημαία
 • Hellas-EU/Ελλάδα-Ε.Ε.
 • Wirtschaft-Finanzen/Οικονομία-Οικονομικά
 • Religion/Θρησκεία
 • Geschichte/Ιστορία
 • Umwelt/Περιβάλλον
 • Korruption/Διαφθορά
 • Reisen/Ταξιδιωτικά
 • Musik/Μουσική
 • Kunst/Τέχνη, Λογοτεχνία
 • Küche/Κουζίνα
 • kachelmannwetter.com
  Εδω διαβαζετε τις καινουργιες  ελληνικες και γερμανικες εφημεριδες
  Hier lesen Sie  griechische  und deutsche Zeitungen 

  Άγιον Όρος


  Re: Απάντηση στο σχόλιο της Simone Le Baron στο άρθρο „Απάντηση του Αριστοτέλη Κακογεωργίου για το Άγιο Όρος“

  Σε άρθρο σχετικά με: «Το Άγιο όρος Άθω κάνει κάθε Έλληνα υπερήφανο. Δεν είναι όμως το μόνον.» Δίνει απάντηση ο Πρόεδρος της Ομάδας «Ε» Έψιλον Αριστοτέλης Κακογεωργίου.

  Το Άγιο Όρος, δεν μπορεί να κάνει έναν Έλληνα υπερήφανο αλλά μόνο περίλυπο.

  Το Άγιο Όρος ήταν κάποτε Ελληνικό και σίγουρα θα μπορούσαμε να είμαστε υπερήφανοι. Σήμερα έχει κατακτηθεί από τις ύαινες του χριστιανισμού που πίσω από αυτές τις Ομάδες κρύβονται οι κατάσκοποι που επαγρυπνούν για την συνέχιση της νάρκωσης των ολίγων πλέον Ελλήνων που έχουν απομείνει εδώ σε αυτό το μικρό κομμάτι του Ελληνισμού. Τι Ελληνικό έχει το Άγιο Όρος ώστε να μπορούμε να είμαστε υπερήφανοι και να καμαρώνουμε; Το ότι καπέλωσαν τα Ελληνικά ιερά και οικοδόμησαν επάνω στα κόκαλα των προγόνων του Ελληνισμού τα γιαχβιστικά αποτρόπαια τσαντίρια τους; Ή μήπως οφείλουμε να είμαστε υπερήφανοι για τα κλεμμένα ιερά και πολύτιμα επιστημονικά συγγράμματα των προγόνων του Ελληνισμού που τα περισσότερα από αυτά έχουν παραχαραχτεί προς εξαφάνιση αληθειών που θίγουν το παραμύθι των γιαχβιστικών φαντασιώσεων; Ή μήπως οφείλουμε να είμαστε υπερήφανοι για την μοιρασιά της δικής μας περιουσίας σε διάφορες ξένες χριστιανικές εθνότητες, που όλοι μαζί μισούν και καταπολεμούν τις ρίζες του Ελληνισμού; Ή μήπως αυτή η κατάσταση δεν είναι κατοχή και υποτίμηση της ελληνικής αίγλης; Ποια διαφορά των διαφόρων κατεχόμενων από αυτή του Αγίου Όρους; Και μάλιστα δεν είναι λίγοι οι φόροι κατοχής που πληρώνει ο Ελληνικός λαός χωρίς καν να το έχει συνειδητοποιήσει. Μέχρι πότε θα είμαστε εγκλωβισμένοι στην σάπια γαλούχηση ώστε να μην είμαστε σε θέση να βλέπουμε τα πραγματικά γεγονότα; Ναι, βέβαια υπάρχουν πολλοί συνήγοροι που φωνάζουν ότι δεν είναι καιρός για διχόνοιες. Τότε πότε θα είναι; Πέρασαν 2000 χρόνια και τα χάλια μας τα βλέπουμε. Δεν εννοώ να πιάσουμε τα όπλα και να επιτεθούμε σε κάποιους, αλλά να διεκδικήσουμε τουλάχιστο ορισμένα δίκαια που μας ανήκουν ή τουλάχιστο να τα γνωστοποιήσουμε σε όλη την οικουμένη. Δεν επιτρέπεται να παραμένουμε υποχείρια μιας ξενόφερτης δράκας που χωρίς ντροπή εδώ και 2000 χρόνια μας γαλουχεί ανθελληνικά. Εμείς δεν τους καταδιώκουμε, ούτε τους μισούμε, απλά θέλουμε να διαχωριστούν από τα των Ελλήνων και ευθαρσώς να εγκωμιάζουν αυτό που στην πραγματικότητα είναι.

  Αριστοτέλης από την Ομάδα «Ε«
  http://www.omada-hepsilon.org/?p=1198

  ……………………………………………………………

  “Απάντηση του Αριστοτέλη Κακογεωργίου για το Άγιο Όρος”

  Σίμόν Λε Μπαρόν λέει:
  Εδώ κι ένα χρόνο άρχισα τη συγγραφή ενός βιβλίου στα γαλλικά που θα φέρει τίτλο: «Η Ελλάδα κοιτίδα της ανθρωπότητας». Ξεκινάει με τις ανακαλύψεις του Δρα Άρη Πουλιανού, τον Ελλαδοπίθηκο και τον αρχάνθρωπο. Φτάνει σιγά σιγά στην εποχή των αρχαίων Ελλήνων. Εξηγώ στους Γάλλους μέσα σε 600 σελίδες τι είναι άνθρωπος λέξη η οποία υπάρχει μόνο στα ελληνικά και που αφήνω έτσι με λατινικά γράμματα (anthropos).
  Υπάρχει ο ναός του Αριστοτέλη Κακογεωργίου. Πιστεύω να τους περάσω όλη τη δύναμη του ελληνισμού και είμαι σίγουρη ότι θα μας ακολουθήσουν.
  Ευχαριστώ για όλα.
  Σίμόν Λε Μπαρόν
  neofilellinismos@gmail.com
  neofilellinismos@gmail.com

  ………………………………………….

  Αγαπητή Συμόνε,
  Είμαι πολύ χαρούμενος για την ανταπόκρισή σου. Εντός των ημερών πιστεύω να είναι έτοιμο το μοναδικό βιβλίο για το ιστορικό της θεοποίησης του Αλεξάνδρου, το οποίο και θα σου στείλω αμέσως. Όμως και σήμερα θα σου γράψω πολύ ίγα για να ξέρεις μερικά βασικά στοιχεία γι αυτό το ιστορικό γεγονός. Ο Αλέξανδρος ανγορεύτηκε θεός το 332 π.Χ στην Σιβά της Αιγύπτου στο Μαντείο του Άμμωνα – Δία. Στη συνέχεια μετά από ένα μεγάλο συνέδριο των Αθηναίων εκ μέρους όλων των Ελλήνων αναγνωρίστηκε και έγινε θεοκατάταξη στο Ελληνικό Πάνθεο. Καμία πόλη-Κράτος δεν είχε αντίρρηση εκτός από τους Σπαρτιάτες. Όμως και αυτοί δεν είχαν αντίρρηση απλά το δέχτηκαν με βαριά καρδιά. Δίπλα τους στην Μεγαλόπολη χτίστηκαν αμέσως δύο βωμοί προς τιμή του Θεού Αλεξάνδρου.
  Ο Αλέξανδρος λατρεύτηκε ως θεός από πολλούς λαούς, όπως από τους Έλληνες και τους Ρωμαίους μέχρι το 300 μ.Χ.Στη Θεσσαλονίκη υπήρχε και ναός. Συνολικά βρέθηκαν 8 ναοί προς τιμή του Αλεξάνδρου και σήμερα υπάρχει ο καινούργιος δικός του ναός κοσμημένος από έργα τέχνης, τα οποία εξιστορούν τη ζωή του, το άγαλμά του και ο Δούρειος Ίππος για να του θυμίζει τον πρόγονό του τον Αχιλλέα και από την άλλη ο Ηρακλής για να του θυμίζει επίσης την καταγωγή του μέσω του πατέρα του. Μην ξεχνάς ότι ογιος του Ηρακλή ο Γαλάτης που γεννήθηκε στην Μασσαλία ονόμασε τους Κέλτες Γαλάτες από το όνομά του.
  Βλέποντας οι Εβραίοι και μερικοί άλλοι ανθέλληνες „Έλληνες και Ρωμαίοι“ να κερδίζει έδαφος ο θεός Αλέξανδρος αναγόρευσαν αμέσως το 326 μ. Χ. τον Χριστό θεό στην Νίκαια της Μ. Ασίας στην πόλη του Αλεξάνδρου και με όλα τα αθέμιτα μέσα εξαφάνισαν ότι είχε σχέση με την θεοποίηση του Αλεξάνδρου. Έτσι το όραμα του Αλεξάνδρου να ενώσει ειρηνικά όλα τα έθνη αντιτακαστάθηκε με το όραμα των Εβραίων να κατακτήσουν με κάθε αθέμιτο μέσο όλα τα έθνη και να τα μετατρέψουν σε νεροκουβαλητές και ξυλοκόπους. Σήμερα υπάρχει επίσημα η Διονυσιακή και Αλέξανδρινή θρησκεία, που το καταστατικό της αναγνωρίστηκε από το Δικαστήριο της Θεσσαλονίκης με το διακριτικό “ Αλεξανδρινοί-Έλληνες-Ολύμπιοι“. Μια παρένθεση. Εάν ζητήσεις την Ομάδα „Ε“ Έψιλον θα την ζητήσεις στο www.omada-hepsilon.org. Αυτή είναι η Ομάδα „Ε“. Σου το διευκρινίζω γιατί υπάρχουν πολλοί ψυχασθενείς ή πληρομένοι που εμφανίζονται στο Ιντερνέτ ως Ομάδες „Ε“ χωρίς ποτέ να είχαν κάποια σχέση και χωρίς ποτέ να υπήρξαν μέλη. Είναι ντροπή τους αλλά η κάθε ύαινα αρπάχνει ότι μπορέσει από την λεία του λιονταριού.
  Θα σου στείλω περισσότερα στοιχεία.
  σε χαιρετώ
  με αγάπη
  Αριστοτέλης Κακογεωργίου

  ………………………………………..

  Στις 22 Αυγούστου 2017 – 1:11 μ.μ., ο χρήστης Simone Le Baron <lebaron.simone@gmail.com> έγραψε:
  Καλημέρα σε όλους σας,

  για την „ήδη υφιστάμενη θεοποίηση του Αλεξάνδρου“, δεν ήξερα τίποτα. Ξέρω μόνο ότι βρέθηκα μπλεγμένη με κάτι χριστιανούς που νομίζουν ότι είναι Έλληνες το 2014 (δεν είχα πολύ καιρό στην Ελλάδα και τα ελληνικά μου ήταν σπαστά, βελτιώθηκαν από τότε). Με είχε καλέσει ένας γνωστός σε μια παρουσίαση βιβλίου μετάφραση ενός Γερμανού συγγραφέα που μιλάει για τον Αλέξανδρο.

  Ζήτησα το λόγο και τους είπα αυτά που δεν τους αρέσουν βέβαια, αλλά δεν μπορώ να μη λέω την αλήθεια. https://youtu.be/syqFwGETE8s

  Δηλαδή, πριν κατακτήσουν την Ελλάδα οι Ρωμαίοι, οι Έλληνες είχαν προλάβει να θεοποιήσουν τον Αλέξανδρο; Θα ήθελα περισσότερες λεπτομέρειες, ευχαριστώ.

  Με αγάπη,
  Σιμόν

  ………………………………………………………………………………………….

  De : ΟΜΑΔΑ ΕΨΙΛΟΝ [mailto:omadahepsilon1962@gmail.com]
  Envoyé : mardi 22 août 2017 11:29
  À : lebaron.simone@gmail.com; alexandros kakogeorgiou; Avraam Lazaridis; AMPHIKTYON; Apsd Zeus; annaparadeisanou@gmail.com; Stergios; SOFIA FRANGOUDIS-VOGIATZI; stergland@yahoo.gr; Stefanos Boutsios; Sokratis Christodoularis; Δημήτριος; Dimitra Tilianaki; Τίνα Δελησταμάτη; Dimitris Rousopoulos; Kyriakos Rantos; ΕΛλάνθεια Ε.Φ.Η. Παππά; papachristoum@gmail.com; Αστραία Αστερίδου; Maria Xenodochou; George Mihelis; mitsos ΑΩ; Nikolaos Michakis; Lazaros Michailidis; Μαρία Γερολυμάτου; Christos Kakogeorgiou; Kleo Xen; michael kalopoulos; Φαίδων Αγγελίδης; charalampos oikonompoulos; Georgios Vamvakas
  Objet : Απάντηση στο σχόλιο της Simone Le Baron στο άρθρο „Απάντηση του Αριστοτέλη Κακογεωργίου για το Άγιο Όρος“

  Αγαπητή Simone,
  Σε συγχαίρω για τις πρωτοβουλίες που αναπτύσσεις και το ερευνητικό σθένος που σε διέπει. Εάν με χρειαστείς, όπου νομίζεις ότι θα μπορούσα να σου είμαι χρήσιμος, είμαι στη διάθεση σου.

  Σε ευχαριστώ για τα ενθαρρυντικά σου λόγια σχετικά με τον υφιστάμενο ναό.

  Δεν ξέρω εάν σου είναι γνωστό ότι έχουμε παράλληλα αναβιώσει νομικά, την ήδη υφιστάμενη θεοποίηση του Αλεξάνδρου εδώ και 2.346 χρόνια.

  Με αγάπη
  Αριστοτέλης Κακογεωργίου

  Einen Kommentar schreiben / Γράψτε ένα σχόλιο

  Kommentar

  kachelmannwetter.com