Ή στραβός είναι ο γιαλός ή στραβά αρμενίζουμε
16.04.2024
  • Allgemein
  • Diktatur/Δικτατορία
  • Brain Drain
  • Balkan/Βαλκάνια
  • Bücher/Βιβλια
  • Medien/Μαζικά Μέσα
  • Minderheiten, Migranten/Μειονότητες, Μετανάστες
  • Kriege, Flüchtlinge/Πόλεμοι, Φυγάδες
  • Sprache/Γλώσσα
  • Gesellschaft, Meinung/Κοινωνία, Γνώμη
  • Nationalismus/Εθνικισμοί
  • Thema/Θέμα
  • Termine/Εκδηλώσεις
  • Geopolitik/Γεωπολιτική
  • Politik/Πολιτική
  • Terrorismus/Τρομοκρατία
  • FalseFlagOps/Επιχ. με ψευδή σημαία
  • Hellas-EU/Ελλάδα-Ε.Ε.
  • Wirtschaft-Finanzen/Οικονομία-Οικονομικά
  • Religion/Θρησκεία
  • Geschichte/Ιστορία
  • Umwelt/Περιβάλλον
  • Korruption/Διαφθορά
  • Reisen/Ταξιδιωτικά
  • Musik/Μουσική
  • Kunst/Τέχνη, Λογοτεχνία
  • Küche/Κουζίνα
  • kachelmannwetter.com
    Εδω διαβαζετε τις καινουργιες  ελληνικες και γερμανικες εφημεριδες
    Hier lesen Sie  griechische  und deutsche Zeitungen 

    Άσχημη ερώτηση και πικρή αλήθεια!

    Δρ. Γ. Θ. Χατζηθεοδωρου

    Υπάρχουν σήμερα „Έλληνες“ και „Έλληνες Μακεδόνες“;

     

     

    Η χρησιμοποιηση ψευδεπιγραφα των ενδοξων ονοματων «Ελλας» και «Ελληνες» απο τους βυζαντινορθοδοξους ζητιανους Ρωμιους του κρατιδιου της Ρωμιοσυνης, αποτελει εξισου μεγαλη «απατη» οπως και η χρησιμοποιηση των ονοματων «Μεκεδονια» και «Μακεδονες» απο τους αλβανους, τουρκους, σερβους, βουλγαρους, τσιγγανους και απο τους αγορασμενους απο τον Τιτο επιγονους των κομιτατζηδων Ρωμιων του κρατιδιου των σκοπιων ‘η του βαρδαρ!

    Αν οχι, απατειται η Αλλαγη των ψευδεπιγραφων «ενδοξων» αρχαιοελληνικων ονοματων και για τα δυο ως ανω κρατιδια, διοτι αυτα δεν ταιριαζουν σε πασης μορφης και προελευσης ζητιανους!

    Ποιος ειναι ο Ελλην και ποιοι ειναι οι Ελληνες;

    Ο Αριστοτελης στα Μετεωρολογικα του (1,352α) τοποθετει την «αρχαια Ελλαδα» στην παρα την Δωδωνη και τον Αχελωο περιοχη. «Και γαρ αυτος  (ο κατακλυσμος) περι τον ελληνικον εγενετο μαλιστα τοπον. Αυτη δ’ εστι η περι την Δωδωνη και τον Αχελωον. Ουτως γαρ πολλαχου το ρευμα μεταβεβληκεν, Ωικουν γαρ οι Σελλοι ενταυτα και οι καλουμενοι τοτε μεν Γραικοι ωυν δε Ελληνες».

    Μετα τον κατακλυσμον του Δευκαλιωνος οι Ελληνες παραθετουν και απαριθμουν τις γενεες των απογονων του Δευκαλιωνα. Ο Δευκαλιων ειχε γιους τον Αμφικτυονα και τον Ελληνα. Ο Ελλην ελαβε ως συζυγο την νυμφην Ορση’ι’δα, και εγεννησε τρεις γιους, τον Α’ι’λον, γεναρχην των Αιολεων, τον Δωρον, γεναρχην των Δωριεων και τον Ξουθον, τεκνα του οποιου ηταν ο Αχαιος, γεναρχης των Αχαιων και ο Ιων, γεναρχης των Ιωνων κλπ. κλπ. Ο Ελλην συνεπως ο οποιος ανεκαλυψε με την παιδεια το οργανο της αφθαρσιας, ηταν αδυνατο να φθαρη. Αυτος εναρμονισε το ηθος με τους συμπατικους νομους (ηλεκτρομαγνητικη δυναμη, ασθενης και ισχυρα πυρηνικη δυναμη και δυναμη βαρυτητας) και το εξεφρασε με τις Αρετες, τις Αξιες, τις Αρχες και τα Ιδανικα.

    Οι Αρετες αποτελουνται απο την Φρονηση, την Σωφροσυνη, την Ανδρεια και την Δικαιοσυνη. Στις Αξιες συμπερικαμβανονται το Καλον, το Αγαθον, το Αληθες και το Ελευθερον. Οι Αρχες περιεχουν την Τιμη, το Σεβας, την Αμιλλα και την Μετοχη ‘η την  Λειτουργια. Τα Ιδανικα συμπαιριλαμβανουν την Υγεια, την Ηδονη, τον Πλουτο και τις Τιμες.

    Η Αρχαιοελληνικη Παιδεια απο την πλευρα της στηριχθηκε στην αυτοσυνειδηση του πνευματος, η οποια εκδηλωθηκε ταυτοχρονα και αυτοματα στην πατριδα των Ελληνων σε ολες τις σφαιρες της ζωης ως π.χ. στις σχεσεις των Ελληνων μεταξυ τους και στην σχεση του Ελληνα προς την φυση και προς τον εαυτον του. Ετσι γεννηθηκαν η «Πολις», ο «Πολιτης», το «Πολιτευμα», και η «θεωρητικη και η πρακτικη Διαλεκτικη του Νου» που ηταν η προ’υ’ποθεση και για ολα τα αλλα του Ελληνικου πολιτισμου. Οι Ελληνες οχι μονο δεν απουσιασαν ποτε απο την ιστορια, απο το προσκηνιο της ιστοριας, αλλα σε αντιθεση με τους Εβιονιμ και Γεφυραιους υποχρεωσαν την βια της ιστοριας να υποκυψη παντοτε, εμμεσα ‘η αμεσα στο Ελληνικο πνευμα. Τα βηματα που εκαναν οι Ελληνες την εποχη που αρχιζει με τα Ομηρικα επη και κλεινει με την πτωση του ελληνικου χωρου στα χερια πρωτα των Ρωμαιων και μετα των Εβιονιμ και των Οθωμανων, ανοιξαν τον δρομο για την σημερινη υπαρξη της ανθρωποτητας και γι’ αυτο θα εξακολουθουν εσαει να υπαρχουν ανεξαρτητα απο την προβλεπομενη λογω ανικανοτητας καταστροφικη εξαφανιση του κρατιδιου της Ρωμιοσυνης.

    Η Ελλας σημερα κατοικειται απο Ρωμιους και εξουσιαζεται απο τα «ανθρωποειδοι» της οικογενειοκρατιας. Τοσο οι μεν οσο και οι δε αισθανονται πρωτα κατα συνειδηση και επιταγη «βυζαντινορθοδοξοι χριστιανοι» και υστερα κατα συνθηκη «Ζητιανορωμιοι», οι οποιοι ομιλουν την παραμορφωμενη Ελληνικη γλωσσα και κορο’ι’δευουν τους παντες και τα παντα εμφανιζομενοι σαν «Ελληνες», ενω δεν αισθανονται τιποτε γι’ αυτους και κατα συνεπεια δεν εχουν τιποτε το κοινο με αυτους και αποτελουν γι’αυτο την εσχατη καταπτωση και τον αυτοεξευτελισμο των Ελληνων.

    Αυτο φαινεται ξεκαθαρα στην συμπεριφορα της ετσι ονομασθεισης ψευδεπιγραφα «Ακαδημιας των Αθηνων». Αυτη παρα τον οικονομικο της πλουτο δεν κυκλοφορησε ακομη ουτε το λεξικο της «Ελληνικης Γλωσσης», ουτε τα κειμενα των «Αρχαιων Ελληνων Συγγραφεων». Επειδη η Ελληνικη γλωσσα ρεει εξελισομενη χαριν των αναγκων του Ελληνικου πολιτισμου (σημερα συρρικνωνεται λογω καταπτωσης του Ελληνικου πολιτισμου) ηταν επομενο και η Ελληνικη γραφη να συνεχιση τον δικον της δρομο.

    Η σκοπιμη σημερα παραμορφωση της Ελληνικης γλωσσας απο ανθρωπους, που στελεχωνουν τα «υπουργεια παιδειας και πολιτισμου του κρατιδιου της Ρωμιοσυνης», αντικατατροπιζεται στο κατωθι παραδειγμα της «αριστεροπροοδευτικοσταλινικης» σχιζοφρενειας στο βιβλιο ενος ηλιθιου καθηγητου γλωσσολογιας του υπουργειου παιδειας: «Ξερο πος ι φονιτικι γραφι χτιπα’ι’ ασκιμα sτο ματι τον περιsοτερον γραματιζομενον. Γιατι εδο κι εκατον πενιντα χρονια, ι ‘λογιοτατι καλαμαραδεs τυ τοπυ, καταφεραν να μας υποχρεοsυν να μιν ακολυθιsυμε τον ζοντανο δρομο, πυ μας εδιχναν ο Βιλαρας, Καλαρας, Κονσταντας κε αλι προοδεφτικι διαβαζμενι τις εποχις…».

    Οι ουσιαστικα οι αγραμματοι γλωσσολογοι Ρωμιοι «αριστεροπροοδευτικοσταλινικης» προελευσης στο υπουργειο παιδειας φαινεται οτι δεν εχουν διαβασει τιποτε σχετικα με την «Ιστορια γενεσεως της Ελληνικης Γλωσσας» του αξιολογου γλωσσολογου Τσατσομοιρου Η. και απο τα μετα τα Φυσικα (Λ9) του Αριστοτελη: «Ων ει τις χωρισας αυτο λαβοι μονον το πρωτον, οτι θεους ωοντων τας πρωτας ουσιας ειναι, θειως αν ειρησθαι νομισειεν, και κατα το εικος πολλακις ευρυμενης εις το δυνατον εκαστης και τεχνης και φιλοσοφιας και παλιν φθειρομενων και ταυτας τας δοξας εκεινων οιον λειψανα περισεσωσθαι μεχρι του νυν».

    Ο γραφων σκοπημα δεν μεταφραζει τα ως ανω του Αριστοτελη για να αναγκαση τα προοδευτικα γλωσσολογικα «βοδια» του υπουργειου παιδειας να κατανοησουν, οτι τα Αρχαια Ελληνικα ειναι μια ζωντανη γλωσσα, την οποιαν και σημερον ακομη μιλουν οι Ρωμιοι, ασχετα απο την μορφωση τους (ιδε, «Αρχαια Ελληνικα», Μεθοδος κατανοησεως Κωνσταντινου Πλευρη).

    Ουτε καν ιχνη απο τα στοιχεια στα οποια αναφερεται ο Ισοκρατης (380 μ.Χ.) εχουν οι σημερινοι Ρωμιοι: «Ελληνες θα επρεπε να αποκαλουμε μαλλον…τους της παιδευσεως της ημετερας ‘η τους της κοινης φυσεως μετεχοντες, η δε παιδεια το των Ελληνων ονομα πεποιηκε μηκετι του γενους, αλλα της διανοιας δοκειν ειναι». Με τον Ισοκρατη, το κοινο γνωρισμα της παιδειας τοποθετηκε για πρωτη φορα υπερανω της κοινοτητας του αιματος, η δε συνειδηση υπερανω της φυλης, η ιστορια υπερανω της φυσεως και το πνευμα υπερανω του «γενους».

    Για τους ως ανω λογους μπορει ο Ελληνας της Ελλαδος να χαθηκε, μπορει η Ακροπολης των Αθηνων να πολιορκειται ακομη λογω του εξολοθρευτικου μενους και των εγκληματικων ενεργειων των Ιουδαιων και «Γαλιλαιων» (οπως ονομαζε ο αυτοκρατωρας Ιουλιανος τους Χριστιανους), ο Ελληνας στην υφηλιο ομως, ως γλωσσα, πνευμα, συνειδηση και παραδοση, ποτε δεν σβησθηκε και ποτε δεν θα μπορεσει να σβηστη. Δεν χαθηκε ποτε ο Ελλην απο τον πλανητη Γη, ποτε και πουθενα, ως πνευματικη παρουσια, ως νομοθετης αξιων και ως ηθικο παραδειγμα παρ’ ολες τις εγκληματικες επιθεσεις που δεχθηκε απο τους «Εβιονιμ» (οπως ονομαζαν οι Ιουδαιοι τους Χριστιανους).

    Θανατοφοροι εχθροι του Ελληνα και των Ελληνων γενικωτερα ειναι συνεπως οι βυζαντινορθοδοξοι Ζητιανορωμιοι, οι κατα τον Ιουλιανο «Γαλιλαιοι» και κατα των Ιουδαιων «Εβιονιμ» και οι ιδιοι οι Γεφυραιοι. Ολοι οι ως ανω αντιπροσωπευονται σημερα στην κοινωνια του κρατιδιου της Ρωμιοσυνης σε ολα τα επιπεδα. Η πικρη Αληθεια ειναι οτι ολοι αυτοι ψευδονται ασυστολα οταν υποστηριζουν οτι δηθεν το Ελληνικο γενος κατορθωσε να αφομοιωση τον Χριστιανισμο. Τι πνευματικο κουβαλουσαν οι Εβιονιμ, δηλαδη οι Γαλιλαιοι ‘η οι βυζαντινορθοδοξοι Ζητιανορωμιοι για να αφομοιωθουν;

    Η πικρη Αληθεια ειναι, οτι οι θεμελιωτες της νεας ιουδα’ι’κης θρησκευτικης αιρεσης ειχαν προετοιμασει ηδη απο τον 2ον μ.Χ. αιωνα την καταστροφη και εξαλειψη ολων των μορφων και θεσμων του Ελληνικου πολιτισμου, τον οποιον συστηματικα υπεσκαβαν και συκοφαντουσαν σαν «ελληνικη μανια», «ελληνικη μωρια», «ειδωλολατρεια», «εργον του Διαβολου» και με αλλα πολλα. Ειναι ενα μεγαλο ιστορικο ψευδος αυτο που υποστηριζουν οι βυζαντινορθοδοξοι Ρωμιοι οτι τα «χιλια χρονια της βυζαντινης αυτοκρατοριας ειναι χιλια χρονια νεας εντονωτατης ελληνικης ιστοριας, νεων θαυμαστων επιτευγματων της ελληνικης ψυχης».

    Ολοι οσοι υποστηριζουν τετοιες ανοησιες, δηλαδη οι σημερινοι επιγονοι των πρωτων χριστιανορδοδοξων Ρωμιων, ειναι τα μελη ενος θρησκευτικου κατασκευασματος του μωσα’ι’κου ιερατειου και του προπαγανιστου Γκαμαλιηλ Σαουλ που ψευδεπιγραφα ονομαζεται Αποστολος Παυλος. Ολοι οι ως ανω, ακομη και οι σημεριμοι επιγονοι τους (ιδε την καταστροφη του «Αλσους των Μουσων» απο τον νυν Αρχιεπισκοπον Αθηνων και πασης Ελλαδος, Δαυλος 248-249, Αυγ.-Σεπτ. 2992, σ.16109-16115), ως «Δεισιδαιμονες», τιποτε το Αρχαιοελληνικο δεν αφησαν που να μην κυνηγησαν ‘η να το κτυπησαν, προκειμενου να επιβαλουν την γελοια δογματικη θεωρια της θρησκευτικης τους αιρεσης. Οι βυζαντινορθοδοξοι Ρωμιοι που αμαυρωνουν το απαστραπρον εθνικον παρελθον καθε αλλο παρα μπορουν να θεωρηθουν απογονοι ενδοξων προγονων.

    Τα ελεεινα εβραιογενη υποκειμενα του δηθεν πνευματικου κοσμου των Ρωμιων, της δηθεν «Ακαδημιας Αθηνων», που δεν ανερχονται με την αξιαν της επιστημονικης τους παραγωγης, δεν ειναι ποτε δυνατο να συγκριθουν με τις ακτινοβολουσες αρχαιοελληνικες προσωπικοτητες που ελαμπρυναν με το φως της γνωσεως τους την ανθρωποτητα! Δεν υφισταται η παραμικρη πιθανοτητα «ανορθωσης» και «επανελληνισης» των «βυζαντινορθοδοξων χριστιανων Ρωμιων». Αυτοι εσαει και τρεμοντας απο τον φοβο τους θα στριμοχθωνται στα αχουρια της θρησκειας τους και θα εκληπαρουν φιλωντας τα χερια των σφαγεων τους, να σφαγουν για να μπορουν να βοσκουν στα καταπρασινα χωραφια της αλλης ζωης.

    Αυτοι ανεχονται την θυσια ενος ολοκληρου εθνους για εναν Αρχιεπισκοπο, 82 Δεσποταδες, 11.000 παπαδες και μερικες χιλιαδες επιγονων των Τουρκοκοτσαμπασηδων και αλλων Τουρκογυφτων. Δεν αξιζει συνεπως ο κοπος να γινη οποιανδηποτε προσπαθεια απο τον «ΕΝΑΝ ΕΛΛΗΝΑ» που τον εψαχνε ηδη το 1910 ο δολοφονηθεις απο τους «Εβιονιμ» Ιων Δραγουμης, που θα επιβληθει και με εμπνευσμενη πολιτικη θα αγωνισθει για ενα τετοιο οραμα!

    «Ενας Ελλην να’ μενε και ολοι να πεθαιναν και να ηρχονταν Σουηδοι ‘η Ιρλανδοι ‘η Αιγυπτιοι να κατοικουσαν στην Ελλαδα, στα νησια και στην λεκανη του Αιγαιου, θα γινονταν Ελληνες».

    Οι βυζαντινορθοδοξοι χριστιανοι Ρωμιοι του κρατιδιου της Ρωμιοσυνης δεν αξιζουν καλλυτερης τυχης απ’ αυτην του θανατου με αυτοκτονιες, του θανατου απο την πεινα λογω της λεηλασιας τους απο τους εταιρους της Ε.Ε., του θανατου απο τις επιδημιες χολερα και πανουκλα, του θανατου λογω του δημογραφικου προβληματος και του θανατου απο την μελλοντικης τους σφαγη απο τους τσιχαδιστες μεταναστες και απο τους Τουρκους.

    Αλλωστε η κοινωνια του κρατιδιου της Ρωμιοσυνης σχεδον εχει ηδη πεθανει. Η ασυλληπτη παρακμη των Ενοπλων Δυναμεων και των Σωματων Ασφαλειας του κρατιδιου της Ρωμιοσυνης φανηκε στην προστασιαν των ανυπαρκτων (κατα τους αριστεροπροοδευτικοσταλινικης προελευσης ασκουντες εξουσιαν) θαλασσιων συνορων που καταληθηκαν απο μια φουχτα τουρκικων μαφιοζικων οργανωσεων διακινησης μεταναστων.

    Το ενδοξο πολεμικο ναυτικο του κρατιδιου της Ρωμιοσυνης ειναι ακομη ανικανο να φυλαξη ορισμενα θαλασσια στενα μεταξυ των νησων Χιου. Λεσβου, Κω κ.α. και των τουρκικων ακτων.

    Ο καθε «ΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝ» του πολεμικου ναυτικου θα εκδιδεν ενα ΝΟΤΑΜ προς την Τουρκια, για επεμβαση και εξαλυψη επι τοπου των μαφιοζικων τουρκικων οργανωσεων, εαν η Τουρκια ολιγορουσε να το κανη η ιδια.

    Φαινεται οτι σημερα λοιπουν απο το πολεμικο ναυτικο του κρατιδιου της Ρωμιοσυνης, ο ναυαρχος Ευρυβιαδης και ο Θεμιστοκλης. Χωρις αυτους ο στολος δεν μπορει να αποπλεει σε ταξη μαχης και με ανδρες κινουμενους ως ενα σωμα, με μια ψυχη και μια θεληση: Να νικησουν για την Ευρωπη των Πατριδων και τον Ευρωπα’ι’κο Πολιτισμο. Το σημερινο κατασκευασμασμα του δεθνους πολιτικου σιωνισμου που φερει το ονομα Ε.Ε. δεν εχει καμμια σχεση με την Ευρωπη των Πατριδων!

    Ειναι ο δηθεν ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ και υπουργος εθνικης Αμυνας του κρατιδιου της Ρωμιοσυνης, Ελληνας ‘η Ρωμιος ‘η Γεφυραιος; Οι καθε Πικραμμενοι, Καμμενοι, Ασπροι, Μαυροι, Βραχοι κ.α. ειναι ως γνωστο Κρυπτοεβραιοι! Εαν εχουν ετσι τα πραγματα εξηγειται η αδρανεια των Ενοπλων Δυναμεων και των Σωματατων Ασφαλειας του κρατιδιου της Ρωμιοσυνης!

    PD Dr.-Ing. Georg Chaziteodorou                                              
    Bleibergweg 114, D-40885 Ratingen
    Tel.+Fax: 0049 2102 32513
    E-Mail: chaziteo@t-online.de
    19.03.2016

    4 Comments

    • V.A. sagt:

      Mα πώς είναι δυνατόν να υπάρχει τέτοια βλακεία;

      „των ενδοξων ονοματων «Ελλας» και «Ελληνες» απο τους βυζαντινορθοδοξους ζητιανους Ρωμιους του κρατιδιου της Ρωμιοσυνης..“

      Είναι δυνατόν να υπάρχουν κάποια κατεψυγμένα ωάρια των Ελλήνων του 5ου μ.Χ. αυώνα, ώστε να έχουμε τέτοιο λόγο;

      Δηλαδή ο σύγχρονος Έλληνας δεν προέκυψε από τους βυζαντινορθοδοξους ζητιανους Ρωμιους¨ αλλά από τα κατεψυγμένα ωάρια;

      Και καλά όλα αυτά, αλλά το χατζηλίκι τί ρόλο έχει στη συγκρότηση του ανδρός;

      • Dr. Chaziteodorou Georg sagt:

        Σεβαστοs ο Διαλογοs και με ανθρωπουs που πασχουν ακομη απο τον ιον τηs „σπογγωδου εγκεφαλοπαθειαs“ τηs Ορθοδοξιαs και βρισκονται σε μεγαλη αποσταση απο την εκρηξη του ελληνικου λογου και τηs σκεψηs. Επρεπε να δημιουργηθη ενα „ρηγμα“, δηλαδη να αλλαξη η λειτουργια τηs σκεψηs και αυτο το πετυχαν οι Γεφυραιοι μεσω τηs αναγνωρισηs τηs νεαs θρησκειαs του Χριστιανισμου σαν επισημη θρησκεια τηs βυζαντινηs αυτοκρατοριαs. Η αρχαιοελληνικη εννοια του ορθου λογου και του ορθολογισμου επρεπε να αποχωρησουν μπροs στην νεα δυναμικη ενοs δογματοs που ονομασθηκε „ΟΡΘΟ“, περισσοτερο για να δειξη οτι ηταν η μετελιξη τηs παλαιαs καταστασηs. Παρ‘ ολα αυτα ομωs η „Ορθοδοξια“ ειναι δογμα και αυτο αρκει.
        Απο την λατρεια των Ελληνων προs την Φυση και το Φωs, απο την λατρεια τηs ιδιαs τηs ζωηs, οι Ελληνεs εκβιαστηκαν με την απειλη του θανατου και περασαν στον ελεγχο, στην μετανοια, στην υποταγη, στην αναζητηση μιαs σωτηριαs που ερχεται εξω απο τον εαυτο τουs, απο μια δυναμη που ειχε ολεs τισ ιδιοτητεs τιs οποιεs ο Ελληναs για να τιs κανει κτημα του αναγκαστηκε να εξουθενωση μεσα του καθε εννοια ελευθεροσυνηs. Ο Θεοδοσιακοs κωδικαs ηταν η αρχη…Ακολουθησαν και οι αλλοι αυτοκρατορικοι κωδικεσ, οι πατερικοι λογοι κατα των Ελληνων, οι αναθεματισμοι κατα των Ελληνων την Κυριακη τηs Ορθοδοξιαs που διατηρουνται μεχρι τιs ημερεs μαs αλλα και το „Πρωτο Αουσβιτs τηs Ιστοριαs“ στην παλαια „Σκυθοπολη“ και νυν Μπετ Σιαμ του Ισραηλ στο οποιο κατα τον Ρωμαιο Ιστορικο Αμμιανο Μαρκελινο μεταξυ το 341 και 361 μ.Χ. εξοντωθηκαν θηριωδωs περιπου 15 εκατομμυρια Ελληνεs απ‘ ολεs τιs περιοχεs τηs Βυζαντινηs αυτοκρατοριαs επειδη αρνιουνταν να βαπτισθουν Χριστιανοι. Το στρατοπεδο αυτο συγκεντρωσηs και εξοντωσηs των Ελληνων καταργηθηκε το 361 μ.Χ. απο τον αυτοκρατορα Ιουλιανο.
        Σχετικα με το „χατζιλικι“ στην συγκροτιση του ανδροs, ο γραφων δεινει τιs εξηs πληροφοριεs: Εναs προγονοs του γραφοντοs με το ονομα Θεοδωροs Σπανοs απο την τοτε ελληνικοτατη Μικρα Ασια επισκεφθηκε και προσκυνησε οχι βεβαια τουs αγιουs τοπουs των Γαλιλαιων και Εβιονιμ αλλα το „Πρωτο Αουσβιτs τηs Ιστοριαs“. Κατα τα ισχυοντα τοτε εθιμα τηs Οθωμανικηs Αυτοκρατοριαs
        διεγραφει το επονοιμο Σπανοs και τοποθετηθηκε μπροs στο μικρο ονομα Θεοδωροs το γνωστο „χατζηs“ που σημαινει προσκυνητηs!

        Γεωργιοs Θ. Χατζηθεοδωρου

    • derkon sagt:

      Ανατριχιαστικές όλες αυτέ η αλήθειες, που καταθέτεις με αυτό το άρθρο σου. Θα το στείλω σε πολλούς, μήπως κάποιοι από αυτούς ξυπνήσουν, και ίσως αφήσουν και την πολυθρόνα.-

    • berlinathen sagt:

      Αν αντί για „ζητιάνους Ρωμιους“ γράψουμε „Ρωμιούς επαίτες“, που ζητούν απο το χρηματοπιστωτικό σύστημα του διεθνούς σιωνισμού ελεημοσύνη, θα αλλάξει στην ουσία τίποτα; Ή μήπως τα πολιτικά κόμματα που κυβερνούν την Ελλάδα και ιδιαίτερα το συνονθύλευμα των παρανοϊκών του ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ που τρέχει πίσω απο την Τρόικα/Θεσμούς ή αντιπροσώπους των διεθνών χρηματοπιστωτικών απατεώνων παρακαλώντας τους να κόψουν λίγο απ‘ αυτά που ζητούν λόγω Μνημονίων δεν είναι επαίτες, στην κοινή ελληνική ζητιάνοι;
      Τότε προς τι η αναστάτωση του/της A.V.;
      Κάποτε θα πρέπει να μάθουμε να λέμε τα πράγματα με το όνομά τους. Να λέμε καθαρά και ξάστερα ποιός φταίει για την κατάντια του Ελληνισμού και ποιός είναι σήμερα πίσω απο το δράμα που παίζεται στην Ελλάδα με τα δάνεια. Και με τους φυγάδες/πρόσφυγες/μετανάστες που μας κουβάλησαν η κυρία Τασία και ο κύριος Αλέξις λόγω ανικανότητας και άγνοιας των όσω συμβαίνουν στον κόσμο.
      Αν όντως θέλουμε να „φιλοκαλούμεν τε γάρ μετ΄ευτελείας και φιλοσοφούμεν άνευ μαλακίας“.
      Ε.Σ.

    Einen Kommentar schreiben / Γράψτε ένα σχόλιο

    Kommentar

    kachelmannwetter.com