Ή στραβός είναι ο γιαλός ή στραβά αρμενίζουμε
19.04.2024
  • Allgemein
  • Diktatur/Δικτατορία
  • Brain Drain
  • Balkan/Βαλκάνια
  • Bücher/Βιβλια
  • Medien/Μαζικά Μέσα
  • Minderheiten, Migranten/Μειονότητες, Μετανάστες
  • Kriege, Flüchtlinge/Πόλεμοι, Φυγάδες
  • Sprache/Γλώσσα
  • Gesellschaft, Meinung/Κοινωνία, Γνώμη
  • Nationalismus/Εθνικισμοί
  • Thema/Θέμα
  • Termine/Εκδηλώσεις
  • Geopolitik/Γεωπολιτική
  • Politik/Πολιτική
  • Terrorismus/Τρομοκρατία
  • FalseFlagOps/Επιχ. με ψευδή σημαία
  • Hellas-EU/Ελλάδα-Ε.Ε.
  • Wirtschaft-Finanzen/Οικονομία-Οικονομικά
  • Religion/Θρησκεία
  • Geschichte/Ιστορία
  • Umwelt/Περιβάλλον
  • Korruption/Διαφθορά
  • Reisen/Ταξιδιωτικά
  • Musik/Μουσική
  • Kunst/Τέχνη, Λογοτεχνία
  • Küche/Κουζίνα
  • kachelmannwetter.com
    Εδω διαβαζετε τις καινουργιες  ελληνικες και γερμανικες εφημεριδες
    Hier lesen Sie  griechische  und deutsche Zeitungen 

    Αλβανία και Ελλάδα

    Δρ. Εμμανουήλ Σαρίδης

    Η Αλβανία έχει καταστεί ένας σημαντικός κόμβος διακίνησης ναρκωτικών απο αλβανο-τουρκικές συμμορίες και ιταλούς μαφιόζους, με ισχυρή πολιτική κάλυψη απο τις χώρες τους. Ένας απο τους εννέα διαδρόμους διακίνησης ηρωίνης είναι ο διάδρομος Τίρανα-Κορυτσά-Θεσσαλονίκη

     

    Και πρώτα-πρώτα: Προς τους συνεργάτες του πρωθυπουργού Geoffrey, που ξέρω ότι με διαβάζουν (το γιατί τον λέω πάντα Geoffrey το εξηγώ στο τέλος)

    Πέστε στ‘ αφεντικό σας να διαθέσει λίγο απο τον „πολύτιμο“ χρόνο του και για τα προβλήματα που δημιουργούνται από της σχέσεις της Ελλάδος με τους γείτονές της. Ειδικότερα για τα προβλήματα με την Αλβανία, όπου το ναυάγιο των σχεδίων για την ναυτική βάση στην Αλβανία, που ευχαρίστως ανέλαβαν οι Τούρκοι, και η στενή στρατιωτική και οικονομική συνεργασία Τουρκίας-Αλβανίας δεν προμηνύουν τίποτε καλό. Και όλα αυτά σε σχέση με το εμπόριο ναρκωτικών που γίνεται απο αλβανο-τουρκικές συμμορίες και ιταλους μαφιόζους με την απόλυτη κάλυψη των κυβερνήσεών τους. Κατάλαβες Geoffrey; Πολιτική δεν είναι τα σουλάτσα στις χώρες που λαμβάνουν χώραν τα σύνεδρια της Σοσιαλιστικής Διεθνούς, στην οποία τα αφεντικά σου σε διόρισαν πρόεδρο για να τους κάνεις τη δουλειά τους. Και από τα οποία η Ελλάδα έχει κέρδος μηδέν.

    Μετα: Ποιοί και γιατί μας κάθησαν στο σβέρκο αυτό τον Geoffrey;

    Τα ΜΜΕ της (μικρο)αστικης παραπληροφόρησης στην Ελλάδα αντιμετωπίζουν απο καιρό τώρα και με μια συνεχώς αυξανόμενη αμηχανία την συστηματική αποδιοργάνωση κράτους και κοινωνίας από τον εκλεκτό τους, τον πρωθυπουργό Geoffrey. Εκείνο τον πολιτικό με το βαρύγδουπο όνομα Παπανδρέου, που ύστερα από μια εντατική „επεξεργασία“ του δήθεν πανέξυπνου ελληνικού εγκεφάλου προώθησαν στον πρωθυπουργικό θρόνο, ενώ σήμερα κάνουν ότι ξαφνιάζονται, διαπιστώνοντας, ότι ο εκλεκτός τους είναι ολίγον τι ελλειποβαρής, ένας, που η γιαγιά μου θα τον έλεγε χούχλιο. Και όμως αυτός ο χουχλιος κατορθώνει να επιβιώνει θαυμάσια στον χώρο της ελληνικής – καιέν μέρει της διεθνούς – πολιτικής, χαρις στην υποστήριξη που του παρέχει το Κέντρο (που για μένα αποτελείται πάντα απο το USRAEL, την Γερμανία, Αγγλία και μερικές πιό παρακατιανές χώρες), και οι παπαγαλοι των ΜΜΕ στην Ελλάδα (Τα Νεα“, „Ελευθεροτυπία“, „Καθημερινή“, Φυντανίδης, Πρετεντέρης, Παπαχελάς κ.π.α.). Και χαρίς στίς εξυπνάδες που του πλασσάρουν οι υποβολείς του, το τεράστιο επιτελείο συμβούλων που διατηρεί.

    Αυτό το άτομο λοιπόν, παρα τα εμφανή κουσούρια που έχει, κάνει από τότε που προωθήθηκε στην εξουσία, πράγματα, που επι κυβερνήσεως Καραμανλή θα ήσαν αδιανόητα και θα είχαν κάνει τον – πάντοτε υποθετικά – έξυπνο Έλληνα να έχει βγεί απ‘ τα ρούχα του: Ψεύδεται ασύστολα λέγοντας συνεχώς και με ένα χαμόγελο στα χείλη (ειρωνικό;), ότι αγωνίζεται για το καλο του τόπου, τη στιγμή που έχει βάλει την Ελλάδα και τους κατοίκους της στα κάτεργα των Εβραίων του ΔΝΤ και των τραπεζών τους, συνεχίζει την πολιτική που ξεκίνησε ο μπαμπάς του, ο σοφός οικονομολόγος Ανδρέας, τουτέστιν την σύναψη δανείων (το μεγαλύτερο μέρος των οποίων πάει για την αποπληρωμή των επιτοκίων απο τα δανεικά), έχει κάνει την ζωή στην Ελλάδα ακριβότερη απο την Γερμανία, κόβει μισθούς και συντάξεις, βρίσκεται συνεχώς σε συνέδρια, που δεν έχουν την παραμικρή σχέση με την Ελλάδα, κυβερνά μπουρδολογώντας κλπ. κλπ.

    Πώς γίνεται αυτό; Προφανώς γιατί την „καταλληλότητα“ αυτού του ανθρώπου να παίξει τον συγκεκριμένο ρόλο την είχαν διαπιστώσει πολύ νωρίς οι πονηροί του Κέντρου, που ακριβώς γι‘ αυτό και τον προώθησαν συστηματικά για να ανέλθει στον θρόνο ενός κράτους, που δίνει στον εκάστοτε πρωθυπουργό του δικτατορικά δικαιώματα. Κατορθώνοντας έτσι όχι μόνο να αλυσσοδέσουν την Ελλάδα στο ΔΝΤ, την Goldmann Sachs, την Deutsche Bank και τα άλλα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα που ελεγχουν, αλλά ΚΑΙ να αποκτήσουν και την πρόσβαση στην Ευρωζώνη που επιδίωκαν. Αυτό, που δεν θα μπορούσαν νά κάνουν ποτέ με τον προκάτοχό του, Κώστα Καραμανλή, γιατί δεν ήταν τόσο του χεριού τους. Γι‘ αυτό και φρόντισαν με συνεχή σκάνδαλα, τρομοκρατικά χτυπήματα, πυρκαγιές, ρουφιάνους και τελάληδες στις εφημερίδες και τίς τηλεοράσεις, με συλλαλητήρια και γενικό ξεσηκωμό, να τον κάνουν πέρα.

    Έτσι η Ελλάδα του Geoffrey είναι σήμερα απασχολημένη με τα προβλήματα που της δημιούργησε – και θα της δημιουργεί στο μέλλον – το άτομο αυτό και η χαζοχαρούμενη παρέα των αδαών με τους τουρβάδες και τα δισάκια στον ώμο που πήρε για υπουργούς και συμβούλους του. Καί εμείς, ένω η γούνα μας έχει πάρει μπουρλότο, βλέπουμε δυστυχώς – γιατί έτσι μας συνείθισαν – μόνο τα εσωτερικά προβλήματα της χώρας μας και όχι τα μαύρα σύννεφα που έχουν συσσωρευθεί στη γειτονιά μας, αυτά που δημιουργήσαμε και μας δημιουργούν οι γείτονές μας, γιατί μας πήραν πρέφα, ότι εδώ πρόκειται για μια ακυβέρνητη χώρα, ευκαιρία να κάνουμε ότι θέλουμε: Η Τουρκία πάει να μάς φάει το Αιγαίο και την Θράκη και δημιουργεί συμμαχίες με τα Σκόπια και τα Τίρανα, ο πρωθυπουργός της Βουλγαρίας μας δουλεύει στα θέματα του αγωγού, του Νέστου και του Έβρου, το Κυπριακό λιμνάζει και το Trafficking ανθεί και βασιεύει. Χωρίς όλ‘ αυτά, λόγω ομφαλοσκοπήσεως, να μας απασχολούν και τόσο, ενώ θα αποδειχθούν, μαζί με τα δεσμά του ΔΝΤ, καταστροφικά. Έμ πως να ασχοληθούμε τώρα μ‘ αυτά, όταν οι εξεταστικές επιτροπές, τα σκάνδαλα των νοσοκομείων, οι περικοπές μισθών και συντάξεων, η ακρίβεια, τα προβλήματα που θα δημιουργεί το ΔΝΤ και όλα τα άλλα φαινόμενα της παπανδρεικής παρακμής απορροφούν και την τελευταία ικμάδα της ζωτικότητας μας.

    Οι πόλεμοι του Κέντρου και τα ναρκωτικά

    Η διάλυση της Σοβιετικής Ενώσεως εις τα εξ ης συνετέθη, οι χειρουργικές επεμβάσεις και ο διαμελισμός των Βαλκανιων, η εισβολή στο Ιρακ και στο Αφγανιστάν, όλα αυτά δεν έγιναν βέβαια με σκοπό την απελευθέρωσή των κατοίκων τους απο κάποιον αβάσταχτο ζυγό, τον εκδημοκρατισμό τους ή – στις ισλαμικές χώρες – την κατάργηση της μπούρκας. Αυτά δεν τα πιστεύουν ούτε αυτοί που τα γράφουν, γιατί τους βλέπεις, ύστερα απο μερικές αράδες, να ομολογούν οι ίδιοι, ότι σκοπός του όλου ήταν η γεωστρατηγική αναδιάταξη ενός μέρους της Υφηλίου. Στην οποία το Αφγανιστάν παίζει έναν σημαντικό ρόλο, σαν κέντρο ελέγχου της Κεντρικής Ασίας (και της ανερχόμενης δύναμης, της Κίνας) αλλά και των διαδρόμων μεταφοράς πετρελαίου, αερίου και ηρωίνης. Στο Αφγανιστάν, σύμφωνα με τις ετήσιες εκθεσεις του ΟΗΕ, παράγεται το 75 τοις εκατό του οπίου στον κόσμο.

    Απο το Αφγανιστάν οι δρόμοι της ηρωίνης για τα μεγάλα κέντρα της δυτικής Ευρώπης είναι δύο: Ο δρόμος Αφγανιστάν-Καύκασος-Kosova-Germany και ο δρόμος Αφγανιστάν-Τουρκία-Αλβανία (Durres)-Italy-Δυτική Ευρώπη. Και στίς δύο περιπτώσεις οι διάδρομοι αυτοί ελέγχονται απο τις δυνάμεις του Κέντρου, ενώ η μεταφορά του „προιόντος“ γίνεται κυρίως απο τουρκικές και αλβανικές συμμορίες σε συνεργασία ιταλικούς μαφιόζους. Και, όπερ και το σπουδαιότερο, με την „διακριτική“ στήριξη των ενεχομένων κυβερνήσεων (βλέπε και Arbeitsbericht “kriminelle Akteure“: Drogenbusiness, Waffenhandel, Diamanthandel, Menschenhandel“, στοhttp://evakreisky.at/2003-2004/staat-krieg/referat06_d.pdf ως και „DER SPIEGEL“ 15/2001).

    Οι σχέσεις της Αλβανίας με την Γερμανία

    Γεγονός είναι, ότι κάθε μήνα διακινούνται μέσω Αλβανίας 5.000 κιλά ηρωίνης με κατευθυνση την δυτική Ευρώπη. Άλλες ποσότητες πάνε στις βαλκανικές χώρες (Ελλάδα, FYROM, Βουλγαρία και άλλες). Το αρχικό προιόν, το όπιο, επεξεργάζεται σε μεγάλες ποσότητες σε αλβανικά εργαστήριά, αποφέρει τεράστια κέρδη, που σαν μαύρο χρήμα κυκλοφορούν στην Αλβανία, όχι βέβαια μέσω των επισήμων τραπεζών: Ενενήντα πέντε τοις εκατό των χρηματικών συναλλαγών γίνεται στη μαύρη. Ανάλογες είναι και οι δυνατότητες επενδύσεως αυτού του χρήματος, που γίνονται κυρίως σε ακίνητα (Φωτογραφία αριστερά: Ο συνεργάτης της Interpol Εmin Arslan που δούλευε συγχρόνως και για την τουρκική μαφία ναρκωτικών).

    Στην Αλβανία, κατα ορισμένους αρθρογράφους, δεν υπάρχει ούτε ένας πολιτικός, που να μήν είναι αναμεμειγμένος στην διακίνηση ηρωίνης, γι‘ αυτό προφανώς και η Αλβανία είναι η μόνη χώρα στην Ευρώπη που δεν έχει υπογράψει ακόμη τις διεθνείς συνθήκες ελέγχου των ναρκωτικών. Η κυβέρνησή της έχει κληθεί επανειλλημένα να ενταχθεί το συντομότερο δυνατό στις τρεις διεθνείς συμβάσεις για ναρκωτικά, γυναίκες και όπλα, τα Τίρανα όμως μέχρι σήμερα κωφεύουν (φωτογραφία αριστερά ο πρώην πρωθυπουργός και συνάδελφος του Geoffrey που είχε στενές σχέσεις με τους εμπόρους ναρκωτικών, Fatos Nano).

    Και επειδή οι σχέσεις μεταξύ των τρομοκρατών της UCK στο Κόσοβο, της Αλβανίας και της Γερμανίας ήσαν πάντοτε στενότατες, λέγεται, ότι στο θέμα αυτό είναι/ήταν αναμεμειγμένη και η Friedrich-Ebert-Stiftung, το περίφημο Ίδρυμα της Γερμανικής Σοσιάλδημοκρατίας (Sozialdemokratische Partei Deutschlands – SPD), που υποστήριζε την κοσοβάρικη UCK και το μαφιόζικο σόι των Kelmendi, το Kelmendi-Clan (που αργότερα ανέλαβε το Υπουργείο Δικαιοσύνης του Κοσόβου!) και τον τότε πρωθυπουργό της Αλβανίας Fatos Nano (βλέπε και „Die Albanischen Drogen Kartelle, als Partner der Deutschen Politiker„). Το σόι των Kelmendi στο Κόσοβο είναι κατα πληροφορίες του γερμανικού Bundesnachrichtendienst (BND) αναμεμειγμένο „στο λαθρεμπόριο ναρκωτικών, όπλων, βενζίνης, ανθρώπων, στο ξέπλυμα χρήματος και στην πορνεία και στους εκβιασμούς“. Σε ένα δε „Confidential Report“ των Ηνωμένων Εθνών αναφέρεται, ότι „ένας απο το σόι των Kelmendi είναι, σύμφωνα με αξιόπιστες πηγές, συνεργάτης των γερμανικών στρατευμάτων KFOR στο Κόσοβο και υποστηρίζεται απο τις γερμανικές αρχές“.

    Στο ίδιο, καλά πληροφορημένο, αρθρο „Die Albanischen Drogen Kartelle, als Partner der Deutschen Politiker“ διαβάζουμε ακόμη και πολλά άλλα ενδιαφέρονται για τίς σχέσεις της Γερμανίας με τους συμμορίτες του Κοσόβου και με αλβανούς πολιτικούς, που όμως δεν θα τα μεταφράσω, γιατί θέλουν ένα σωρό δουλειά και γιατί εδώ στην Γερμανία κάνει αυτές τις εβδομάδες τρομερές ζέστες, που συνοδεύονται από μεγάλη υγρασία και κάνουν την όποια δουλειά ακόμη πιο δύσκολή. Μεταφράστε τα με τον μεταφραστή του Google, δεν είναι καλός, αλλά με ορισμένες μαντικές ικανότητες θα βγάλετε κάποιο συμπέρασμα. Μεταξύ άλλων λοιπόν και τα παρακάτω:

    „Tatsache ist jedenfalls, dass die kosovo-albanischen Klans heute in Deutschland eine der wichtigsten kriminellen Organisationen sind, die insbesondere im Drogenhandel und Rotlichtmilieu eine entscheidende Rolle spielen. Obwohl dieser Sachverhalt durchaus bekannt ist, finden sich deutsche Sicherheitsbehörden nicht bereit dazu, Ermittlungen gegen die albanischen kriminellen Strukturen in Deutschland zu führen.

    Das Bayerische und das niedersächsische Landeskriminalamt wollten zentrale Ermittlungen durch das BKA. Die Ablehnung kam aus dem Innenministerium, sagt eine vertrauliche Quelle Bereits vor Monaten versuchten sowohl das Bayerische wie das Niedersächsische Landeskriminalamt das BKA davon zu überzeugen, zentrale Ermittlungen zu übernehmen.

    Doch das wurde abgelehnt, obwohl auch die Polizei in Österreich und in Italien darauf drängte. Die Ablehnung kam direkt, so eine vertrauliche Quelle aus dem österreichischen Bundeskriminalamt, „vom deutschen Innenministerium“.

    Hängt diese skandalöse Entscheidung mit der politischen Verstrickung der deutschen Regierung im Kosovo zusammen? Sie hat ja nicht nur den Kampf der UCK im Kosovo unterstützt, sondern fördert maßgeblich die Unabhängigkeit des Kosovo. Tatsache ist, dass die ungebrochene Macht dieser Klans in Deutschland ohne die prekäre Situation im Kosovo und in Albanien nicht zu verstehen ist. Es geht, sowohl in Albanien wie im Kosovo, um die „Heirat“ zwischen politischen Entscheidungsträgern und mächtigen kriminellen Klans“.

    Συμμαχία σιτσιλιάνων και αλβανών μαφιόζων

    Η Αλβανία μεταβλήθηκε τα τελευταία χρόνια σε ένα „εγκληματικό αεροπλανοφόρο“ στην Ευρώπη, ενώ το Κόσοβο παρα την κυβέρνηση του που στηρίζεται απο τα Ηνωμένα Έθνη και τον στρατό του ΝΑΤΟ σε έναν „βιότοπο“ του εγκλήματος, με την ηρωίνη που προέρχεται απο την συνεχώς αυξανόμενη παραγωγή της στο Αφγανιστάν (παρα τα όσα φούμαρα λένε τα στρατεύματα κατοχής του, ότι θα αντικαταστήσουν την παραγωγή του με σιτάρι και άλλα τέτοια κούφια).

    Το λαθρεμπόριο ηρωίνης γίνεται κατα μήκος των διαδρομών που ανέφερα παραπάνω. Με την συμμαχία δε σιτσιλιάνων και αλβανών μαφιόζων δημιουργήθηκε στο κέντρο της Ευρώπης το μεγαλύτερο καρτέλ ναρκωτικών στον κόσμο. Όπως είπε ο Klaus Schmidt της PAMECA σε μία ημερίδα του Ιδύματος Hans-Seidel-Stiftung, η κυβέρνηση των Τιράνων έστειλε στο αεροδρόμιο κρατικές λιμουζίνες για να μεταφέρουν αντιπροσώπους του ιταλικού Mazarella-Clan που αφίχθησαν στα Τίρανα. Και ένας πρώην υπουργός Εσωτερικών της Αλβανίας συνεργάζεται στενότατα με το αλβανικό Dibra-Clan, ενώ δύο Bodyguards του πρώην υπουργού Εξωτερικών Ilir Meta ) συνελήφθησαν στην Ιταλία γιατί κουβαλούσαν στις βαλίτσες τους πενήντα κιλά ηρωίνης. Μέχρι πρίν μερικούς μήνες απογειώνονταν απο το αεροδρόμιο Τιράνων αεροπλάνα που δεν ήσαν καταχωρημένα πουθενά, όμως δεν ελεγχονταν, γιατί η Αστυνομία είναι μέρος του διαβρωμένου συστήματος. Βλέπε και στο ιστολόγιο της CIA http://www.cia.gov/cia/publications/factbook/print/al.html

    Ο διαδρομος Αλβανία-Ελλάδα

    Μία απο τίς εννέα διαδρομές των ναρκωτικών που φτάνουν απο το Κόσοβο είναι, όπως ανέφερα και παραπάνω, και η διαδρομή „FYROM-Albania-Greece- outside route“ και η „Tirana–Korce-Thessaloniki“ (inside route). Ο διάδρομος αυτός ελεγχεται απο τον Gjergj Luca και τον Jani Morava – που διατηρεί εταιρία διεθνών μεταφορών στο Pogradec. Ο Gjergj Luca είναι ιδιοκτήτης διαφόρων καζίνο στα Tirana, Shkoder και Montenegro. Άλλα μέλη της ομάδας αυτής είναι ο Roland Ziu (ιδιοκτήτης του “Espanja”), ο Alfred Ziu και ο Fatos Zjarri, ιδιοκτήτες εταιριών μεταφορών“.

    Όποιος τώρα θέλει να μάθει, ποιές είναι οι συμμορίες που διακινούν ναρκωτικά στην Αλβανία, και μάλιστα με τα ονόματα των αρχηγών τους, ας δει το http://www.albsmile.com/forum/politike/3211-boset-e-narko-trafikut-ne-shqiperi/ (σε αλβανική γλώσσα). Και όποιος θέλει να μάθει ποιοί είναι οί αλβανοί αξιωματούχοι, που ήταν/είναι αναμεμειγμένοι στο εμπόριο ναρκωτικών, να διαβάσει το άρθρο „Current Narco-trafficking Routes in Albania Linked with Former Prime Minister Fatos Nano“ στο Defense & Foreign Affairs Special Analysis – July 17, 2006.

    Εκτός απο ονόματα, θα μάθει και το ιστορικό της μετατροπής της Αλβανίας σε κέντρο διακίνησης ναρκωτικών: „Albania has become an increasingly important country for the movement and management of the illicit international narcotics trade, establishing itself as a safe transit route between East and West because of its human resources and the involvement of Albanian political figures in the traffic. What has emerged has been a strong pattern of activities linking former Albanian Prime Minister Fatos Nano into the narco-trafficking networks operated from and through Albania (Φωτογραφία αριστερά: Σοσιαλιστές μεταξύ τους: Geoffrey και Fatos Nano).

    Before 1997, strong drugs such as heroin or cocaine were not present in Albania in strategically-significant quantities because of the lack of financially serious partners and partners with political power. Former Minister of Interior Agron Musaraj (1993-1996), however, was a supporter of narco-trafficking groups, but his limited political power was insufficient to propel these groups into a prominent position. After Agron Musaraj left, the new Interior Minister of the Democratic Party, Halil Shamata, proposed new tough legislation against organized crime which was approved in the Parliament in Autumn 1996. The legislation included strong punishment for drug and weapon traffickers and very often fixed prison terms. The law was then criticized by human rights organization as well as segments of the Socialist Party, then in opposition. Several incriminated persons were arrested. Most of them were from Berat, Fier, Lushanja and Vlore, places where the Minister of Interior had power“.

    Δυο λόγια στο τέλος

    Δεν ξέρω, αν αυτά τα στοιχεία που συνέλεξα για το εν θέματι πρόβλημα είναι γνωστά στον υπουργό του ΠΡΟ-ΠΟ, κύριο Μιχάλη Χρυσοχοίδη. Αν όχι, ας βάλει τους ανθρώπους του να ψάξουν να τα βρούν, όπως έψαξα κι‘ εγώ, που ούτε σε μυστικές υπηρεσίες ανήκω, ούτε και με πληρώνει κανείς για να γράφω αυτά που γράφω. Αυτά που γράφω, εδώ είναι προσιτά στον καθένα που έχει μια πρόσβαση στο Ιντερνέτ και ψάχνει, αντί να παίζει τα παπάρια του.

    Αν όμως είναι γνωστά, τότε ρωτώ: Τι κάνει το ΠΡΟ-ΠΟ για την εξάρθρωση των συμμοριών; Και τι κάνει ο Geoffrey και τα καλόπεδα με τα δισάκια που μάζεψαι γύρω και που κάναν την Ελλάδα ξέφραγο αμπέλι και την Θεσσαλονίκη κόμβο διακίνησης ναρκωτικών στην Ελλάδα; Μια Ελλάδα, που πνίγεται στα ναρκωτικά, όπου οικογένειες διαλύονται, νέοι ανθρωποι βρίσκονται ξαπλωμένοι στα πεζοδόμια με καρφωμένες βελόνες στα μπράτσα τους, όπου η ντρόγκα πουλιέται σε δρόμος και πλατείες όπως πρίν τα κουλούρια που πουλούσαν οι κουλουρτζήδες; Τι κάνετε για όλα αυτά υπεύθυνε του ΠΡΟ-ΠΟ, κύριε Χρυσοχοίδη;

    Και αφού το Αφγανιστάν παράγει τόνους οπίου, η παραγωγή του οποίου συνεχώς αυξάνεται, γιατί κύριε Geoffrey (όπως και η προηγούμενες κυβερνήσεις) στένετε προσωπικό στο Αφγανιστάν σαν δήθεν ανθρωπιστική βοήθεια, στην πραγματικότητα όμως για να βοηθάει τους εμπόρους θανάτου να διατηρούν ένα καθεστώς, που στον διεθνή καταμερισμό εργασίας κατέχει την πρωτιά στην παραγωγή οπίου (και η Τουρκια δεν πάει πίσω, όμως ακούτε τίποτε γι΄αυτό; τσιμουδιά οι Τούρκοι) – και για τον έλεγχο του τριγύρω στρατηγικού χώρου; Γιατί μας κάνετε τσιράκια των μεγαλεμπόρων του USRAEL, που με την βοήθεία μας γεμίζουν τα ντουλάπια τους με λεφτά απο το μαυρο χρήμα που βγάζουν απο το εμπόριο ηρωίνης;

    Και γιατί στένουμε φαντάρους στο Κόσοβο; Για να βοηθάν τους κοσοβάρους μαφιόζους να διανέμουν ηρωίνη στην Ελλάδα;

    Κάποτε πρέπει ο Έλληνας να αφυπνιστεί απο την υπνηλία που του δημιουργούν τα ΜΜΕ και οι 300 του Κοινοβουλίου. Μόνο αν βάλει κανείς τα πράγματα στα πόδια τους, θα αντιληφθεί τι γίνεται. Σήμερα τα πράγματα στέκοντα ανάποδα, στο κεφάλι τους.

    …και στο τέλος-τέλος

    Γιατι ονομάζω πάντα τον Παπανδρεου Geoffrey; Διότι αυτό είναι το πραγματιοκό του όνομα, αυτό που ανέφερε μέχρι προ τίνος και η Wikipedia: „He was born in Saint Paul, Minnesota, as Geoffrey Papandreou, where his father, Andreas Papandreou, held a university post. …“. Αυτός ο Geoffrey έχει όμως γερές πλάτες, γιατί οι σκοταδάνθωποι που είναι απο πίσω του έχουν φροντίσει, ώστε το όνομά του, Geoffrey, να έχει εξαφανιστεί/σβυστεί από παντού, δεν το βρίσκεις πλεον σχεδόν πουθενά (το ίδιο και οι φωτογραφίες της μητρός Μάργκαρετ και άλλων celebrities. Κατηγορούσαμε κάποτε την σοβιετική KGB, ότι ρετουσάρει φωτογραφίες των αφεντικών του Κρεμλίνου, όπου σε άλλες ήταν ο Αλφα η Βήτα και σε άλλες κανείς απ΄αυτούς.

    Δεν ξέραμε τι ικανότητες έχει ο μυστικός κόσμος της Δύσεως. Σήμερα το ξέρουμε, το βλέπουμε. Και ούτως εχόντων των πραγματων, θα πρέπει το άτομο αυτό, ο Geoffrey, που μπορεί να μανιπουλάρει τα πάντα, να χαρακτηριστεί σαν άκρως επικίνδυνο. Για την Ελλάδα και για όλους εμας, που δεν μας πιάνουν τα χάπια και τα μάγια της „Ελευθεροτυπίας“, του ‚Το Βήμα“, του Πρετεντέρη, του Φυντανίδη και όλων των άλλων, που επάγγελμα τους είναι να μας οδηγούν στον δρόμο που καθόρισαν τα μεγάλα αφεντικά του USRAEL. Στον δρόμο της αποβλάκωσης.

    Einen Kommentar schreiben / Γράψτε ένα σχόλιο

    Kommentar

    kachelmannwetter.com