Ή στραβός είναι ο γιαλός ή στραβά αρμενίζουμε
29.03.2024
  • Allgemein
  • Diktatur/Δικτατορία
  • Brain Drain
  • Balkan/Βαλκάνια
  • Bücher/Βιβλια
  • Medien/Μαζικά Μέσα
  • Minderheiten, Migranten/Μειονότητες, Μετανάστες
  • Kriege, Flüchtlinge/Πόλεμοι, Φυγάδες
  • Sprache/Γλώσσα
  • Gesellschaft, Meinung/Κοινωνία, Γνώμη
  • Nationalismus/Εθνικισμοί
  • Thema/Θέμα
  • Termine/Εκδηλώσεις
  • Geopolitik/Γεωπολιτική
  • Politik/Πολιτική
  • Terrorismus/Τρομοκρατία
  • FalseFlagOps/Επιχ. με ψευδή σημαία
  • Hellas-EU/Ελλάδα-Ε.Ε.
  • Wirtschaft-Finanzen/Οικονομία-Οικονομικά
  • Religion/Θρησκεία
  • Geschichte/Ιστορία
  • Umwelt/Περιβάλλον
  • Korruption/Διαφθορά
  • Reisen/Ταξιδιωτικά
  • Musik/Μουσική
  • Kunst/Τέχνη, Λογοτεχνία
  • Küche/Κουζίνα
  • kachelmannwetter.com
    Εδω διαβαζετε τις καινουργιες  ελληνικες και γερμανικες εφημεριδες
    Hier lesen Sie  griechische  und deutsche Zeitungen 

    Ανάσταση και επανάσταση


    Πάτερ Ηλίας vs. Αριστοτέλης Κακογεωργίου

    Αριστοτέλης Κακογεωργίου
    omadahepsilon1962@gmail.com
    20.04.2017

    Αγαπητέ Πάτερ Ηλία,

    Μου έγραψες πριν από λίγες μέρες, ότι δεν μπορούσες να μου απαντήσεις στις ερωτήσεις μου λόγω ηλικίας. Το δέχτηκα και πίστεψα ότι πράγματι έτσι θα ήταν. Εσύ όμως συνέχισες να γράφεις με ακμαίες δυνάμεις. Έτσι ενθαρρύνθηκα και απάντησα σχετικά με όσα έγραφες υποβάλλοντας και ορισμένες ερωτήσεις. Εσύ και πάλι ξέφυγες από την υποχρέωση να απαντήσεις λέγοντας ότι είναι θέμα πίστης.

    Δηλαδή αγαπητέ Πάτερ Ηλία αυτή η πίστη επιβάλει τον μονόλογο; Τι πίστη είναι αυτή και τι σχέδιο πνευματική ηγεσία εκπροσωπεί η εκκλησία και όλοι οι εντεταλμένοι ιερείς, την στιγμή κατά την οποία έχουν ιερή αποστολή να επεξηγούν και να καθοδηγούν τους πεπλανημένους. Και μάλιστα γι’ αυτή την αποστολή που πλέον έχει καταντήσει κερδοσκοπικό επάγγελμα πληρώνονται όλοι και εισπράττουν άλλα τεράστια ποσά αφορολόγητα.

    «Άβουλοι και μοιραίοι αντάμα, προσμένουν ίσως κάποιο θάμα», αποχαυνωμένοι τους τηλεοπτικούς και πολιτικούς απατεώνες. Που οφείλεται η θανάσιμη αυτή αποχαύνωσή με την οποία αντιμετωπίζουμε την καταστροφή της πατρίδας όχι μόνο τα βιολογικά, αλλά τα ηθικά και τα  πνευματικά ανακλαστικά μας. Αποκορύφωμα των αγώνων του Χριστού, των οποίων συνέπεια ήταν τα Πάθη και η Σταύρωση. Για να επακολουθήσει η Ανάσταση. Οπότε ακούγεται ο θριαμβικός αναστάσιμος ύμνος του «Χριστός Ανέστη». Με τη συμπαρομαρτούσα πασχαλινή ευωχία, για όσους βέβαια μπορούν, κάτω απ’ τις δυσμενείς σημερινές συνθήκες. Γιατί η αλήθεια οδηγεί στην απόλυτη ελευθερία. Και το λυπηρό είναι πως την κουστωδία του τάφου της αλήθειας αποτελούν, όχι μόνο οι απροκάλυπτοι εχθροί του Χριστού αλλά και ένα μεγάλο μέρος των κληρικών. Και είναι ευνόητο ότι το δρόμο αυτό ακολούθησαν και οι προστάτες της αρχαίας θρησκείας Ρωμαίοι αυτοκράτορες εναντίον των χριστιανών. Για να έχουμε τα εκατομμύρια των μαρτύρων. Αλλά και οι χριστιανοί εναντίον των μη χριστιανών. Εκείνων των κληρικών, οι οποίοι τολμούν να διαμαρτυρηθούν και να στηλιτεύσουν το ληστρικό καθεστώς των ναζιστών και των σιωνιστών, που απροκάλυπτα δολοφονεί την πατρίδα μας και το λαό μας. Και ασφαλώς η Ιερή Εξέταση και η ομερτά συνεχίζεται και στις μέρες μας. Δεδομένου ότι η σταύρωση του Χριστού είναι το αντικαθρέφτισμα της διαχρονικής σταύρωσης της ανθρωπότητας.

    Η Εκκλησία γαλούχησε τον κόσμο να περιμένει σωτηρία από τα θαύματα και η περιβόητη πίστη στους θεατρινισμούς των θαυμάτων στηρίζεται. Πως είναι δυνατόν Αγαπητέ Πάτερ Ηλία να είναι θαύμα κάποιου θεού που διατάζει να βγουν τα δαιμόνια από τον δαιμονισμένο και να εισέλθουν στις δυο χιλιάδες γουρούνια, τα οποία γκρεμίστηκαν στη θάλασσα; Οι δυο χιλιάδες ψυχούλες δεν ήταν παιδιά του θεού; Και ο ιδιοκτήτης των γουρουνιών γιατί να  χάσει την περιουσία του για μια λόξα του θεού; Δεν είχε δύναμη και μυαλό ο «καλός» θεούλης να σώσει τον δαιμονισμένο χωρίς να θανατώσει τα γουρούνια και να φτωχύνει τον ιδιοκτήτη; Που βρίσκεται η περιβόητη δικαιοσύνη του Χριστού και του πατέρα του Ιεχωβά; Η απάντησή σου το ξέρω θα είναι η ίδια στηριζόμενη στην πίστη. Οι Έλληνες έχουν άλλη τακτική. Δεν πιστεύουν, αλλά ερευνούν. Και ο Αριστοτέλης στα πολιτικά γράφει ότι ο θεός πρέπει να ελέγχεται και να ερευνάται  πιο αυστηρά από όλους τους άλλους. Τι σημαίνει αυτή η φράση; Απλά αφού ο δημιουργός του θεού είναι ο άνθρωπος, θα πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί για να τον δεχτούμε. Οφείλουμε να εξετάσουμε εάν ο δημιουργός του, τον κόσμησε με ανάλογες και δέουσες αρετές που οφείλει να έχει ένας θεός.

    Εσείς δεχτήκατε ένα θεό, που κατασκεύασε ο Μωϋσής, που τον δέχτηκε ο Αβραάμ, αλλά ουδέποτε εξετάσατε το ποιόν αυτού του φανταστικού και κακόγουστου δημιουργήματος. Δυστυχώς ούτε αυτοί ήταν ικανοί να δημιουργήσουν έναν «πανάγαθο», «παντοδύναμο», σωτήρα, ούτε εσείς φανήκατε ικανοί να βάλετε την αλήθεια στο τραπέζι. Οι πνευματικοί ηγέτες μιλούν για «μοναδική» αλήθεια, ενώ το μόνο που τους τρομάζει και τους σοκάρει δεν είναι παρά η αλήθεια. Τα πάντα που έχουν σχέση με τον χριστιανισμό βασίζονται σε ένα σύνολο ψεμάτων και αυτό ευτυχώς άρχισε να μην μένει πλέον σκεπασμένο.

    Το χειρότερο όμως απ’ όλα είναι ο φόβος όλων των ιερατικών, μαζί κι εσύ ο ίδιος, που δεν διαθέτετε το σθένος να συζητήσετε πάνω σε αυτά τα καυτά θέματα.

    Σίγουρα δεν θα ήταν ευχάριστο να συνειδητοποιήσει ο κόσμος, ότι ο μεγαλύτερος εθνοκτόνος του Ελληνισμού είναι ο θεός που σήμερα λατρεύει. Ούτε θα ήταν ευχάριστο να μάθει ο κόσμος ότι το «ΠΑΣΧΑ» δεν έχει καμία σχέση με ότι λέτε, αλλά πρόκειται για μία εθνική επέτειο των Εβραίων που ο από εσάς ονομαζόμενος «πανάγαθος» θανάτωσε με το ίδιο του το χέρι όλα τα πρωτότοκα παιδιά των Αιγυπτίων και τα πρωτογέννητα ζώα. Επειδή ανάφερα στο προηγούμενο όλα τα κεφάλαια και εδάφιο της Αγίας Γραφής που πιστοποιούν τα εγκλήματα του «πανάγιου» δεν τα  αναφέρω. Όποιος όμως τα θέλει ή αμφιβάλει μπορώ αμέσως να του τα στείλω.

    Την αποχαύνωση του λαού που αναφέρεις, δεν την έκαναν οι πολιτικοί, αλλά η εκκλησία και όλοι εσείς οι ιερείς με την περιβόητη πίστη. Πίστη σημαίνει τύφλα και μάλιστα όπως την λανσάρετε όλοι εσείς οι ιερείς, χωρίς ποτέ να διαθέτετε το σθένος να ανταλλάξετε απόψεις πάνω στις αισχρότητες που κατέγραψαν οι «θεόπνευστοι» προφήτες και ευαγγελιστές. Όταν ένας λαός δέχεται τους μαστροπούς, τις κυρίες των ελευθέρων ηθών, τους αιμομίκτες και τους φονιάδες ως δικούς του προπάτορες, τους οποίους υμνεί και δοξολογεί, και όταν ακόμα δέχεται ως ανταμοιβή τυχόν καλών του πράξεων την μεταθανάτιο αποκατάσταση, πως δεν θα είναι αποχαυνωμένος και φευγάτος; Ποιος είναι εκείνος που κατάντησε τον λαό σ αυτά τα χάλια;

    Ο λαός σταυρώθηκε με την έλευση αυτής της μοιρολατρικής πίστης. Γιατί να κλαίμε και να οδυρόμαστε για την θυσία των χριστιανών που έγινε για την πίστη του Χριστού την αγία και όχι για εκείνους  που πάλεψαν ένδοξα με τον χάρο για ότι περίκλειε τότε η Ελλάδα; Που είναι το φιλότιμό σας, το εθνικό σθένος σας και η ελληνική συνείδησή σας; Πότε θρηνήσατε όλοι εσείς  για κάποιον Έλληνα και πότε τιμήσατε κάποιον Έλληνα; Μας έχετε  ναρκώσει τιμώντας κάθε μέρα και κάποιον που έβαλε χέρι για την καταστροφή της άλλοτε  μοναδικής ελληνικής αίγλης.

    Από πού και πως είναι ο χριστός θεός; Επειδή έφερε τον κρίνο στην Μαρία ο αρχάγγελος Μιχαήλ; Τώρα πως με κρίνο έμεινε έγκυος η Μαρία ας μην το πιάσουμε. Αλλά τότε γιατί να μην είναι θεός ο Διόνυσος ο οποίος γεννήθηκε από την Ελληνίδα Σεμέλη και τον θεό Δία, ή ο Αλέξανδρος ο οποίος γεννήθηκε από την Ολυμπιάδα και τον Δία; Η απάντησή σου σίγουρα θα είναι ότι ο Δίας δεν υπήρξε, ενώ ο Ιεχωβάς που έστειλε το κρίνο είναι υπαρκτός επειδή εμφανίστηκε στον Μωϋσή εκ βάτου καιόμενης και του φώναξε ότι είναι θεός του Ισραήλ και όχι των υπολοίπων ανθρώπων. Αυτός λοιπόν είναι υπαρκτός ενώ οι άλλοι που κατοικούσαν στον Όλυμπο και με τους οποίος η Ελλάδα κατέκτησε όλο τον κόσμο πνευματικά είναι ανύπαρκτοι.

    Είναι όμως γεγονός ότι η Ελλάδα με αυτούς απόκτησε αίγλη και δόξα, ενώ με τον Ιεχωβά και τον μονογενή υιό του καταστράφηκε και κινδυνεύει να χαθεί παντελώς. Εσείς  μαζί με τον Ιεχωβά, τον γιο του, του φωστήρες πατέρες, τους προφήτες κατορθώσατε να μας μετατρέψετε από Έλληνες σε Ρωμιούς και από παιδιά των θεών, μπάσταρδους του Αβραάμ, Ισαάκ και Ιακώβ.

    Σε χαιρετώ

    Αριστοτέλης Κακογεωργίου για την Ομάδα «Ε» της Ελληνικής Διονυσιακής και Αλεξανδρινής Θρησκείας «Αλεξανδρινοί-Έλληνες-Ολύμπιοι».

    ……………………………………………………………………………………………………………………………………………

     

    Στις 15 Απριλίου 2017 – 1:26 μ.μ., ο χρήστης Ηλίας Υφαντής <papailias6391@gmail.com> έγραψε:

    Ανάσταση και επανάσταση…

    Πολλοί αυτές τις μέρες, καθώς τους ευχόμαστε «καλή Ανάσταση»,  θερμόαιμοι και αρειμάνιοι , όπως αισθάνονται, αντεύχονται «καλή επανάσταση». Τη στιγμή, που δεν κουνιέται φύλλο και μαζί με τους αρειμάνιους όλοι σχεδόν οι άλλοι «άβουλοι και μοιραίοι αντάμα, προσμένουν ίσως κάποιο θάμα». Το οποίο όμως δεν έρχεται. Αφού το θαύμα επισκέπτεται μόνο τους «γρηγορούντας» και σε καμιά περίπτωση τους «ραθυμούντας», για να θυμηθούμε κσι το τροπάριο του «Νυμφίου». Γιατί και στην περίπτωση του θαύματος ισχύει το «συν Αθηνά και χείρα κίνει» των αρχαίων. Και δεδομένου ότι εμείς δεν σηκωνόμαστε απ’ τους καναπέδες και ακούμε αποχαυνωμένοι τους τηλεοπτικούς και πολιτικούς απατεώνες, περιμένοντας απ’ τους άλλους να ξεσηκωθούν, το θαύμα δεν ανταποκρίνεται στην προσμονή μας.

    Και μπαίνει το ερώτημα: Που οφείλεται η θανάσιμη αυτή αποχαύνωσή με την οποία αντιμετωπίζουμε την καταστροφή της πατρίδας; Κάποιοι λένε ότι οφείλεται στους ψεκασμούς  απ’ τ’ αεροπλάνα του εχθρικά διακείμενου απέναντί μας ΝΑΤΟ. Για τη συντήρηση του οποίου πλουσιοπάροχα τσοντάρει η πατρίδα μας, παρότι οι τρισάθλιοι αυτοί δολοφόνοι φρόντισαν να την καταστήσουν πάμπτωχη. Και όσοι περί αεροψεκασμών μιλούν σε μεγάλο βαθμό δεν έχουν άδικο. Γιατί αυτό είναι περισσότερο κι από βέβαιο όσο κι αν κάποιες τηλεοπτικοί μπούφοι και  όρνιθες το αμφισβητούν. Όπως βέβαια είναι φυσικό ν’ αμφισβητούν και τα πνευματικά και ηθικά καυσαέρια τα οποία καταιγιστικά εκπέμπουν  κάποια  τηλεοπτικα  κανάλια. Κι ακόμη τα δηλητήρια που μέσω των πολλαπλά μεταλλαγμένων και νοθευμένων τροφών και φαρμάκων, μας προμηθεύει το συνδικάτο του παγκοσμίου  εγκλήματος. Έτσι ώστε να παραλύουν βαθμηδόν, όχι μόνο τα βιολογικά, αλλά τα ηθικά και τα  πνευματικά ανακλαστικά μας. Με αποτέλεσμα η σκλαβιά μας να μην είναι μόνο νομική και οικονομική, αλλά ολοκληρωτική. Που μάλιστααποτελεί το προανάκρουσμα του, βιολογικού αλλά και του πνευματικού μας αιώνιου θανάτου.

    Και είναι εξόχως εύστοχη η απορία πολλών καθημερινών ανθρώπων για το «τι κάνει στην προκειμένη περίπτωση η Εκκλησία»; Μπορεί να είναι ακόμη και κληρικοί συνήγοροι της ολοκληρωτικής αυτής σκλαβιάς; Και η απάντηση είναι καταφανής και ευνόητη: Όχι μόνο είναι υποστηρικτές, αλλά κάποιοι επιμελούνται και τη δουλαγώγηση του χριστεπωνύμου πληρώματος. Σε σημείο ώστε κάποιοι δεσποτάδες να συνιστούν στα πνευματικά τους τέκνα να μην κοινωνήσουν, αν δεν ψηφίσουν τους υποψήφιους των γαλάζιων ολετήρων. Οι οποίοι το «παίζουν» πιστοί, ενώ στην πραγματικότητα, υποκρίνονται, για να αλιεύουν τις ψήφους των αφελών πιστών, τους οποίους στη συνέχεια κατακλέβουν και καταληστεύουν. Υποβάλλοντάς αυτούς και την πατρίδα μας  στο μαρτύριο της ολοένα αυξανόμενης πενίας και χρεοκοπίας. Πολύ περισσότερο μάλιστα, αφού κάποιοι επικεφαλής τους  είναι ευπειθέστατα μέλη σατανικών λεσχών(Μπίλντεμπεργκ, κλπ), που μέσα στα σκοτεινά διαβούλιά  τους απεργάζονται ολέθρια σχέδια σε βάρος των λαών. Και ιδιαίτερα μάλιστα της πατρίδας μας. Και το πώς συμβιβάζεται ο σατανισμός με το χριστιανισμό το ξέρουν μόνο οι τυφλοί οπαδοί τους. Όπως κι εκείνοι, που συνταιριάζουν το Θεό με το μαμωνά.

    Γεγονός, που αποδεικνύεται με την αντιπαραβολή της τωρινής πραγματικότητας πμε τα διαδραματιζόμενα κατά  τη Μεγάλη Βδομάδα. Όπου καταφαίνεται το αποκορύφωμα των αγώνων του Χριστού, των οποίων συνέπεια ήταν τα Πάθη και η Σταύρωση. Για να επακολουθήσει η Ανάσταση. Οπότε ακούγεται ο θριαμβικός αναστάσιμος ύμνος του «Χριστός Ανέστη». Με τη συμπαρομαρτούσα πασχαλινή ευωχία, για όσους βέβαια μπορούν, κάτω απ’ τις δυσμενείς σημερινές συνθήκες.

    Αλλά μέσα σε απ’ όλη αυτή την εορταστική ατμόσφαιρα το επαναστατικό μήνυμα της Ανάστασης απουσιάζει απελπιστικά. Ιδιαίτερα μάλιστα όταν απέναντι στις αναστάσιμες ιαχές υπάρχει ένας λαός πολλαπλά σταυρωμένος. Για τον οποίο δεν βρίσκονται κάποιοι Σίμωνες Κυρηναίοι, για να σηκώσουν το σταυρό του μαρτυρίου του. Που πρώτιστα όφειλαν να είναι οι κληρικοί. Και προκειμένου να δικαιολογηθούν, λένε στρουθοκαμηλίζοντας: Ο Χριστός δεν είναι επαναστάτης! Βέβαια ο Χριστός δεν είναι επαναστάτης του ξίφους και της σπάθης. Ούτε θα συμμεριζόταν ποτέ τα κακουργήματα, που διαπράττουν σε βάρος των λαών οι διάφορες πολιτικές μαριονέτες, που παριστάνουν τους λαοσωτήρες.  Και μάλιστα συχνά διατείνονται πως ο, τι κάνουν το κάνουν εν ονόματι του Χριστού. Αλλά, όπως ο ίδιος είπε στον Πιλάτο, είναι ο επαναστάτης της ανυποχώρητης και παντοδύναμης επανάστασης, που είναι η αλήθεια (Ιωάννη, 18,37). Την οποία, επειδή  τρέμουν όλοι οι μεγαλοκακούργοι της Γης, φροντίζουν διαχρονικά να την κρατούν θαμμένη όσο γίνεται βαθύτερα. Γιατί η αλήθεια οδηγεί στην απόλυτη ελευθερία. Και το λυπηρό είναι πως την κουστωδία του τάφου της αλήθειας αποτελούν, όχι μόνο οι απροκάλυπτοι εχθροί του Χριστού αλλά και ένα μεγάλο μέρος των κληρικών. Γιατί, όχι μόνο η σιωπή τους αλλά προπάντων η μεροληψία τους υπέρ των πολιτικών εφιαλτών σημαίνει στάση απροκάλυπτα εχθρική  σε βάρος της ευαγγελικής αλήθειας και του λαού. Γιατί το να ισχυρίζονται ότι δεν ανακατεύονται στην πολιτική είναι πέρα για πέρα υποκριτικό. Και κάνουν μεγάλο λάθος, αν νομίζουν ότι ο λαός δεν ξέρει ποιο ρόλο παίζουν στην πραγματικότητα. Ιδιαίτερα μάλιστα, όταν κάποιοι δεσποτάδες στρέφονται με απροκάλυπτη σφοδρότητα εναντίον των ελαχίστων εκείνων κληρικών, οι οποίοι τολμούν να διαμαρτυρηθούν και να στηλιτεύσουν το ληστρικό καθεστώς των ναζιστών και των σιωνιστών, που απροκάλυπτα δολοφονεί την πατρίδα μας και το λαό μας. Και δεν διστάζουν να τους ρίξουν ακόμη και τη λάσπη του «αιρετικού». Ωσάν ο ναζισμός και ο σιωνισμός  να είναι ορθόδοξα δόγματα. Όπως βέβαια και ο ομογάλακτός τους δεσποτισμός.

    Κι αυτό, επειδή δεν θέλουν ή δεν μπορούν να καταλάβουν ότι ανάσταση δεν σημαίνει μόνο επινίκιες κατά του θανάτου ιαχές, αλλά και αγώνα εκρίζωσης της φτώχειας, της αρρώστιας και της πολύμορφης σκλαβιάς, των προϋποθέσεων του θανάτου. Που με περισσή δολιότητα προωθεί σε βάρος μας το τωρινό καθεστώς της τοκογλυφίας.

    Einen Kommentar schreiben / Γράψτε ένα σχόλιο

    Kommentar

    kachelmannwetter.com