Ή στραβός είναι ο γιαλός ή στραβά αρμενίζουμε
17.06.2024
 • Allgemein
 • Diktatur/Δικτατορία
 • Brain Drain
 • Balkan/Βαλκάνια
 • Bücher/Βιβλια
 • Medien/Μαζικά Μέσα
 • Minderheiten, Migranten/Μειονότητες, Μετανάστες
 • Kriege, Flüchtlinge/Πόλεμοι, Φυγάδες
 • Sprache/Γλώσσα
 • Gesellschaft, Meinung/Κοινωνία, Γνώμη
 • Nationalismus/Εθνικισμοί
 • Thema/Θέμα
 • Termine/Εκδηλώσεις
 • Geopolitik/Γεωπολιτική
 • Politik/Πολιτική
 • Terrorismus/Τρομοκρατία
 • FalseFlagOps/Επιχ. με ψευδή σημαία
 • Hellas-EU/Ελλάδα-Ε.Ε.
 • Wirtschaft-Finanzen/Οικονομία-Οικονομικά
 • Religion/Θρησκεία
 • Geschichte/Ιστορία
 • Umwelt/Περιβάλλον
 • Korruption/Διαφθορά
 • Reisen/Ταξιδιωτικά
 • Musik/Μουσική
 • Kunst/Τέχνη, Λογοτεχνία
 • Küche/Κουζίνα
 • kachelmannwetter.com
  Εδω διαβαζετε τις καινουργιες  ελληνικες και γερμανικες εφημεριδες
  Hier lesen Sie  griechische  und deutsche Zeitungen 

  Απόκοσμα και πραγματικά

  Κλωνισμός και… επικείμενη άφιξη των θεών, συζητήσεις για την Αποκάλυψη, πόλεμοι με μυστικά κίνητρα και τα τελευταία νέα από τους „Ε“ είναι τα θέματα, με τα οποία ασχολήθηκε ο συγγραφέας Ιωάννης Φουράκης σε μία συνέντευξή του και δημοσιεύει ο laz kas. Και η απάντηση του Αριστοτέλη Κακογεωργίου, υπεύθυνου για τις Δημόσιες Σχέσεις της Ομάδας «Ε» Έψιλον

   

  Αριστοτέλης Κακογεωργίου aristotelianmarathon@live.com
  14.09.2016

  Αγαπητέ φίλε,

  Διάβασα τη συνέντευξη του Φουράκη στο Τρίτο Μάτι που μας έστειλες. Δεν θα σου απαντούσα έτσι όπως αναγκάζομαι να το πραγματοποιήσω και αυτά που γράφω δεν έχουν σχέση με το πρόσωπο σου που σε ξέρω και σε εκτιμώ ιδιαίτερα. Θέλω όμως να βάζω τα πράγματα στη σειρά και σε τάξη. Ο αγώνας δεν επιτρέπει σιωπή και ανοχή σε παραδοξολογίες.

  Τον Φουράκη, τον γνώρισα προσωπικά και σε αντιπαράθεση. Όσα αναφέρει η συνέντευξη, δε με ενδιαφέρουν, αφού θέλουν να παρουσιάσουν έναν δεύτερο  Παΐσιο. Εκείνο που με αναγκάζει να λάβω θέση, είναι η αναφορά στην Ομάδα «Ε» Έψιλον και στο πολυσακατεμένο «Ε».

  Ο Φουράκης, ο Γιαννουλάκης, ο Κεραμυδάς ο Γκιόλβας, ο Γουδής και ο Πάλμος δεν είχαν ποτέ σχέση ή επικοινωνία με την Ομάδα «Ε». Δεν είχαν δε ούτε πνευματικά κάποια σχέση. Όλοι ήταν έμποροι και πουλούσαν στο αφελές κοινό ότι έκλεβαν, αφού το παραμόρφωναν στα μέτρα που τους βόλευε. Το ίδιο κάνουν και όλοι αυτοί που σήμερα ακόμα λανσάρουν στο Internet την Ομάδα «Ε». Όλοι αυτοί ή έχουν κάποιο σοβαρό ψυχολογικό πρόβλημα ή είναι τηλεκατευθυνόμενοι, πληρωμένοι εφιάλτες των κατεστημένων που γνωρίζουν καλά ποια είναι η Ομάδα «Ε», που εδρεύει, πότε και από ποιους ιδρύθηκε, ποια είναι η αποστολή της και ποια τα συμφέροντα που μπορεί κατά την άποψή τους να διακινδυνεύουν. Ακόμα, είναι πλήρως ενήμεροι για τα έργα και τις δραστηριότητές της. Μερικά από αυτά μπορείς να τα παρακολουθήσεις και στην ιστοσελίδα: www.omada-hepsilon.org

  Η Ομάδα «Ε», είναι νομικό πρόσωπο ιδιωτικού δικαίου. Ιδρύθηκε το 1962 στο εξωτερικό και στη συνέχεια, μετά από 30 χρόνια δράσης, μετέφερε την έδρα της στην Ελλάδα, αφού αναγνωρίστηκε το καταστατικό της νομικά ως συνέχεια και από το πρωτοδικείο Θεσσαλονίκης και από την Α’ εφορία Θεσσαλονίκης.

  Όλοι αυτοί που ανέφερα, μαζί με τον Χαρδαβέλα, αρκετό χρονικό διάστημα στο ALTER, δούλευαν το κοινό με ότι ηλιθιότητες μπορεί να βάλει ο ανθρώπινος νους. Και το αφελές κοινό κρεμόταν από τα χείλη όλων αυτών που τροφοδοτούσαν μία κοινωνική απάτη για να εξυπηρετήσουν ίδια και αλλότρια συμφέροντα. Ο Χαρδαβέλας έκανε τη δουλειά του για να έχει ακροαματικότητα.

  Τότε αναγκάστηκε το Δ.Σ. της Ομάδας «Ε» να λάβει τη θέση που όφειλε. Όταν καταγγείλαμε αυτή την απάτη και απαιτήσαμε να σταματήσει η δολοπλοκία, ο Χαρδαβέλας έστειλε συνεργείο στην έδρα μας, το οποίο φωτογράφησε ότι χρειαζόταν και πήρε συνέντευξη. Την ημέρα εκείνη ήταν και ο Φουράκης μαζί τους και δύο από την Express Service με το όνομα «Ράπτης», οι οποίοι όπως έμαθα συντηρούσαν τον Φουράκη οικονομικά.

  Μία εβδομάδα μετά, την επόμενη Παρασκευή μάζεψε ο Χαρδαβέλας όλους όσους αναφέρω και έναν και αφού κατέθεσαν όλοι με τη σειρά τις ηλιθιότητες τους για την εν φαντασία παραχαραγμένη Ομάδα «Ε», έκλεισε η εκπομπή με τη συνέντευξη της μοναδικής υφισταμένης Ομάδας «Ε». Και αφού πλέον μπήκε στη θέση του ο κάθε φευγάτος κατεργάρης, η εκπομπή εξαφανίστηκε. Ήταν η τελευταία βραδιά.

  Στη συνέχεια το Δ.Σ. της Ομάδας «Ε» έστειλε σε όλους έγγραφα και εξώδικα να μην αναφέρουν ξανά την Ομάδα «Ε» χωρίς τον έλεγχο και την άδεια μας. Έτσι γλιτώσαμε από αυτή τη δολοπλοκή, αλλά ένας Πάλμος και ένας Κωνσταντινίδης Ησαΐας συνέχισαν μέσω της Ελεύθερης Ώρας να αναφέρουν ανυπόστατες απόψεις και ασυμβίβαστα πράγματα. Κατόπιν προσωπικής επικοινωνίας με την Ελεύθερη Ώρα, φρέναρε και αυτή η περίπτωση.

  Στο Internet γράψαμε σε όλους αυτούς που δυστυχώς έχουν πρόβλημα ψυχολογικό και διανοητικό, ή είναι πληρωμένοι εφιάλτες. Εάν θέλουν να ανήκουν στην Ομάδα «Ε», μπορούν να γίνουν μέλη και να σχολιάζουν πολλά και διάφορα, αλλά σύμφωνα με το πνεύμα του αναγνωρισμένου καταστατικού της.

  Αυτές οι ηλιθιότητες περί μυστικισμού, διαστημοπλοίων και βάσεων στον Άρη και στην Ανδρομέδα, ανήκουν μόνο σε ανθρώπους που χρήζουν ψυχιατρικής θεραπείας.

  Εάν η Ομάδα «Ε» έχει μυστικά, δεν θα τα δημοσίευε ποτέ και δεν θα τα διαφήμιζε όπως κάνουν όλοι οι αναφερόμενοι. Η Ομάδα «Ε» αντιπροσωπεύει την ελληνική ψυχή και το ελληνικό σθένος. Η βασική της αρχή είναι ο αγώνας μέσα στις κοινωνίες με δράση και έργα και όχι φιλοσοφώντας και αερολογώντας πουλώντας πνεύμα και εξυπηρετώντας συμφέροντα που κατακρεουργούν το έθνος και την κοινωνία.

  Ποια είναι τα έργα όλων αυτών που ανάφερα και εκείνων που με ψεύτικα ονόματα γράφουν αμέτρητες ηλιθιότητες; Ποιος από αυτούς έχτισε κάποια Αλεξάνδρεια; Το να κρατάς ένα στυλό ή να κάθεσαι στον υπολογιστή και να πουλάς ανεύθυνα και με ψεύτικο όνομα και τίτλο κλεμμένο πνεύμα είναι διασκεδαστικό. Τα έργα όμως και η δράση απαιτούν θυσίες πνευματικές, ψυχικές, σωματικές και οικονομικές. Έτσι η Ομάδα «Ε», κατόρθωσε με σκληρό αγώνα και πολλές θυσίες να ιδρύσει πολλές Αλεξάνδρειες και συνεχίζει ακόμα να το πράττει. Κάνω ακόμα μνεία, ότι κανένα βιβλίο απ’ όσα έγραψαν όλοι αυτοί επιτρέπεται να κυκλοφορεί ως Ομάδα «Ε». Και εάν ακόμα μερικά βιβλία λανσάρουν κάτι τέτοιο για να οικονομήσουν είναι παράνομο.

  Με φιλικούς χαιρετισμούς
  Αριστοτέλης Κακογεωργίου
  Υπεύθυνος για τις Δημόσιες Σχέσεις της Ομάδας «Ε» Έψιλον
  Εστάλη από το Outlook

  ……………………………………………………………………………………….

  Από: laz kas <kasapidislaz@gmail.com>
  Στάλθηκε: Παρασκευή, 9 Σεπτεμβρίου 2016 11:44 μμ
  Θέμα: Fwd: (χωρίς θέμα)Φουράκης

  /media/user/SP UFD U2/NEW/ΕΛΛΗΝΙΣΜ ΟΣ/Ομάς Ε/Ιωάννης Φουράκης/Αποκλειστική συνέντευξη του Ι. Φουράκη στον Π. Γιαννουλάκη.doc

  Αποκλειστική συνέντευξη του Ι. Φουράκη στον Π. Γιαννουλάκη

  O γνωστός συγγραφέας και ερευνητής Ιωάννης Φουράκης, μας είχε ήδη εντυπωσιάσει με την πολύκροτη προηγούμενη συνέντευξη του στο ΤΜ πρίν από καιρό.

  Από τότε προέκυψαν πολλά και σημαντικά θέματα τα οποία θα μπορούσε να σχολιάσει με τον ιδιαίτερο και εντυπωσιακό όντως τρόπο του. Κλωνισμός και… επικείμενη άφιξη των θεών, συζητήσεις για την Αποκάλυψη, πόλεμοι με μυστικά κίνητρα και τα τελευταία νέα από τους „Ε“, είναι ήδη ενδιαφέροντα ζητήματα στα οποία η „οπτική γωνία Φουράκη“ θα έβαζε κυριολεκτικά φωτιά!
  Τον ιδιόμορφο ερευνητή χαρακτηρίζει μια ιδιαίτερη ικανότητα συνειρμών και συνδέσεων, μεταξύ άσχετων φαινομενικά γεγονότων, που προβληματίζει τον „αμύητο“ – όπως θα έλεγε ο ίδιος – αναγνώστη, αλλά και οι ασυνήθιστες προσεγγίσεις του στα θέματα που ερευνά και παρουσιάζει. Σ‘ όλα αυτά, τον βοηθούν αναμφισβήτητα οι εκπληκτικές διασυνδέσεις και γνωριμίες του, το ερευνητικό του έργο και η απίστευτη πληροφόρηση του, που πολλές φορές εντυπωσιάζει με τα στοιχεία που αποκαλύπτει.

  Η επιστροφή των θεών και ο 666

  Τ.Μ: Πλησιάζουμε στο τέλος της δεύτερης χιλιετηρίδας και οι φήμες περί έλευσης του Αντίχριστου οργιάζουν… Μεσσιανικά σενάρια, εξωγήινοι, προφητείες για παγκόσμιες αλλαγές, καταστροφολογίες και μελλοντολογίες επικρατούν στις συζητήσεις. Φτάσαμε στο σημείο, πριν από μερικούς μήνες – τρία χρόνια πρίν από το 2000 – να δούμε στις τηλεοράσεις μας την μαζική υστερία των λαών της Λατινικής Αμερικής να βαπτίζονται κατά χιλιάδες – εν‘ όψει της „έλευσης του αντίχριστου“ – και να ζητούν την ευλογία του Πάπα, προκειμένου να εξαγνισθούν και να προλάβουν να μην σφραγισθούν από το „θηρίο“. Τι θα μας πείτε για όλα αυτά;

  Ι.Φ: Δηλώνω καθαρά πως πιστεύω ότι αυτή τη στιγμή, οι θεοί επιστρέφουν! Σε λίγο καταφθάνουν. Αυτό προσπαθούν να αντιμετωπίσουν οι „κύριοι αυτού του κόσμου“. Προσπαθούν να αποτρέψουν την τελική έλευση των θεών. Και η εκστρατεία περί „αντίχριστου“ είναι ένα πολύ μεγάλο παιχνίδι παραπληροφόρησης, θα είναι όμως ένας „αντίθετος του Χριστού, ή ένας „αντ‘ αυτού““; Έχω να σας πω πολλά πάνω σ‘ αυτό, αλλά ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή.
  Η Ελληνική γλώσσα έχει 27 γράμματα και όχι 24, έχει εννέα τριάδες. Είναι λίγο-πολύ γνωστό ότι έχουν αποκοπεί τρία γράμματα από το αλφάβητο μας, για „άγνωστους“ λόγους. Συγκεκριμένα, από τη δεύτερη τριάδα γραμμάτων λείπει το γράμμα 5 (7) ο Κεραυνός. Αυτό είναι το σύμβολο του Δία και είναι το αληθινά έκτο γράμμα της αλφαβήτου. Είναι η ουσία και η δύναμη του Διός. Δηλαδή έχουμε κατά σειρά στα γράμματα, αρχίζοντας από το Α: Χάος, Β; Γη (όχι ο πλανήτης μας, αλλά η Ύλη), Γ: Ουρανός, Δ: Κρόνος (ο Χωρόχρονος), Ε: Ρέα, και το έκτο γράμμα αντιπροσωπεύει το Δία.
  Ο Δίας κατά την Ορφική θρησκεία -που εμείς την λέμε Δωδεκάθεο – είναι ο υπέρτατος θεός. Γί αυτό αφαιρέθηκε ο Κεραυνός. Είναι το σύμβολο του θεού, απαγορεύεται να προφέρεται το όνομα του θεού, ούτε αποσυμβολίζεται – όπως και οι Εβραίοι δεν προφέρουν το όνομα του Γιαχβέ (του „τετραγράμματου“ ΥΗVΗ), είναι ταμπού, απαγορευμένο…
  Αφού λοιπόν „κάποιοι“ αφαίρεσαν το γράμμα (7) μετά χρησιμοποιούσαν το Δίγαμμα (F) στην έκτη θέση (το οποίο διασώθηκε σ‘ αυτή την θέση στο λατινικό αλφάβητο: ΑΒCDE-F-) Αν πάς στον Κεραμεικό, θα το δείς παντού αυτό το σύμβολο του Κεραυνού. Αλλά πρωτύτερα… έχουν πάει οι χριστιανοί και σε όλα τα αρχαία κεφαλογράμματα και γενικά όπου το έβλεπαν, χάραζαν επάνω του μία ή δύο γραμμές για να το ακυρώσουν! Το μετέτρεπαν έτσι στο γνωστό „Σ“, Σίγμα κεφαλαίο.
  Η μεταγενέστερη χάραξη φαίνεται παντού ολοκάθαρα ειδικά στον Κεραμεικό. Και μάλιστα τους έχουν ξεφύγει και μερικά γράμματα και δεν τα έχουν χαράξει από πάνω – κι έτσι μπορεί να διαπιστώσει κανείς πώς ήταν στο αρχαίο κείμενο.
  Το Σίγμα αυτό, δεν ανήκει στην Ελληνική γλώσσα, είναι πλαστό, έχει προστεθεί αυθαίρετα.Τελικά φέρεται ως το 18ο γράμμα. Πώς αναφέρεται λοιπόν ως 6 στην Αποκάλυψη, εκεί που „δίνεται ο „αριθμός του θηρίου“; Λένε ότι δηλώνει τον αριθμό έξι. Αφού έξι δεν υπάρχει, είναι ο Κεραυνός που τον έχουν αφαιρέσει. Έβαλαν το 18ο γράμμα στην θέση του έκτου (και όταν χρησιμοποιούμε γράμματα για αρίθμηση έχουν βάλει δίπλα και το 19ο, το Τ, δίπλα στο Σ). Όταν θέλουμε να αριθμήσουμε βάζουμε το „στ“ στην έκτη θέση και όχι τον Κεραυνό. Δεν αναρωτηθήκατε γιατί το κάνουμε αυτό; Τί σημαίνει „στ“; Τί δουλειά έχουν το 18ο και το 19ο γράμμα της αλφαβήτου στην έκτη θέση;
  Αυτό έγινε γιατί πήγαν μετά οι βυζαντινοί και είπαν; πώς θα μετράμε μ‘ αυτό το σίγμα, αφού δεν υπάρχει στην αλφάβητο… και έβαλαν „τ“ δίπλα του. Επιπλέον, έχετε προσέξει ότι οι βυζαντινοί δεν χρησιμοποιούν στο αλφάβητο και στα κείμενα το „Σ“; Χρησιμοποιούν το „C“. Κι αυτή τους η ρύθμιση σχετίζεται επίσης με όλα αυτά.
  Τώρα λοιπόν, έρχονται οι θεοί των Ελλήνων… Έρχονται να αποκαταστήσουν τον… θεό. Δεν υπάρχει αντίχριστος με την έννοια που του δίνουμε. Η Αποκάλυψη δεν αναφέρει καν τη λέξη αυτή. Μιλάει για το „θηρίο“ και όχι για τον αντίχριστο. Ο όρος „αντίχριστος“ όπως τον εννοούμε σήμερα, πρωτοχρησιμοποιήθηκε εις βάρος του Νέρωνα. Και η Αποκάλυψη μιλά για το θηρίο. Στα Ελληνικά. Και του δίνει τον αριθμό με τα ελληνικά γράμματα χ’ξ’ς‘. Όμως το „ς“, όπως είπαμε, δεν είναι το έκτο γράμμα. Δεν βγάζει έξι. Και δεν δίνει τον αριθμό 666. Το „χ“ είναι 600, το „ξ“ είναι 60, και το „ς“ είναι 200 και όχι 6. Πού το βρήκανε το 666; αφού ο αριθμός χ’ξ’ς‘ είναι 860!
  Και αυτό το γνωρίζουν και οι χριστιανοί. Για παράδειγμα, ο Μητροπολίτης Σιατίστης, Αντώνιος Κάμπος, γράφει στην μονογραφία του Η Πολιτεία εν τη Ιερά Αποκαλύψει Ιωάννου θεολόγου: . „…Τον 2ο μ.Χ. αιώνα, κατά τον οποίο ο „Ιωάννης ή ο μαθητής του ο Πρόχωρος“ έγραψε την Αποκάλυψη, το γράμμα τούτο δεν υπήρχε, όπως και δεν υπάρχει έκτοτε το έκτο γράμμα του αλφαβήτου. Ως εκ τούτου δεν είναι δυνατόν να χρησιμοποιήθηκε ως ο αριθμός 6…
  Ποιός άλλαξε τον αριθμό, πότε και γιατί; Η Αποκάλυψη έχει υποστεί πολλές αντιγραφές και αλλαγές… Όταν πλέον το πρωτότυπο της Αποκάλυψης άρχισε να αντιγράφεται, φαίνεται πως κάποτε, κάποιοι σκληροπυρηνικοί εκμεταλλεύτηκαν την ομοιότητα του Κεραυνού με το „ς“, το 18ο γράμμα, και το αντικατέστησαν μ‘ αυτό. Κάποιοι άλλοι αργότερα επεσήμαναν την… αλχημεία που δεν ήταν τόσο πειστική…
  Αλλά ήταν πλέον πολύ αργά, γιατί το κείμενο είχε διαδοθεί παντού και η διόρθωση του ήταν πλέον αδύνατη! Τότε αποφάσισαν να μετατρέψουν τον Κεραυνό σε Σίγμα – αφού το αντίστροφο ήταν πλέον αδύνατον – κι έτσι αυτό πλέον να δηλώνει τον αριθμό έξι. Τους βόλεψε και η Αλεξανδρινή μεταρρύθμιση του αλφαβήτου, όπου εμφανίστηκαν τα μικρά γράμματα μαζί με τα κεφαλαία (πρόσθεσαν έτσι και το „σ“ στην θέση του „ς“, ένα γράμμα που επίσης είναι πλαστό και δεν υπήρχε στην αλφάβητο). Υπήρχε βέβαια το εμπόδιο των αρχαίων επιγραφών που χρησιμοποιούσαν τα μεγαλλογράμματα, γιατί οι αρχαίοι έγραφαν μόνο με κεφαλαία. Εκεί υπήρχε αποτυπωμένος ο Κεραυνός.
  Αποφάσισαν ότι το πιο εύκολο ήταν, όπου τον βλέπανε να τραβούν δύο γραμμές επινοώντας το „Σ“. Πηγαίνετε να το δείτε π.χ. στο μουσείο του Κεραμεικού, να το διαπιστώσετε με τα μάτια σας. Όσο για τις „Επτά Εκκλησίες“ που αναφέρονται στην Αποκάλυψη και που τις ελέγχει ο Άγγελος, είναι πολύ ενδιαφέρον το γεγονός ότι απέχουν ακριβώς 220 χιλιόμετρα η μια από την άλλη! Και όλες τους είναι πάνω σε „δίδυμους“ αρχαίους ναούς. Για παράδειγμα, αυτή της Εφέσσου, είναι πάνω στον ναό του Δία και της Άρτεμης…
  Όλο το θέμα αφορά την ιδιαιτερότητα του χώρου… Και μας λέει ο Ηρόδοτος, πως όταν οι Πέρσες ηττήθηκαν στην μάχη των Πλαταιών πρωί) – και προσπάθησε να διαφύγει ο Μαρδόνιος – οι Έλληνες της Εφέσσου είδαν (το μεσημέρι) το Κηρύκειο του Ερμή να αιωρείται πάνω από τον ναό της Αρτέμιδος! Μ‘ αυτόν τον τρόπο πήραν έγκαιρα το μήνυμα για την ήττα των Περσών και εξεγέρθηκαν. Αν δεν πιστέψουμε την ανωτέρω αναφορά, αναρωτιέται κανείς ποια ήταν τα τηλεπικοινωνιακά μέσα με τα οποία μεταδόθηκε η είδηση της περσικής ήττας μέσα σε τρεις ώρες, από την μια άκρη του Αιγαίου στην άλλη;
  furakis1Φτάνουμε έτσι σε ένα άλλο κρίσιμο ερώτημα για τους „ειδικούς“: Τί υπάρχει στα ακριβή σημεία των Επτά Εκκλησιών της Αποκάλυψης το οποίο καλείται να ενεργοποιηθεί; Και αυτό με την Έφεσσο δεν είναι παρά ένα μικρό δείγμα από αυτά που συνέβαιναν και συμβαίνουν εκεί. Το κείμενο μιλάει για τους „επτά ήλιους“ της τάδε εκκλησίας, τους „επτά αστέρες“ της τάδε εκκλησίας και άλλα τέτοια παράξενα.
  Όλα αυτά όμως τα γνωρίζουν τα ιερατεία των Εβραίων, αλλά και οι… Σούφι!

  Τ.Μ: Μιλάτε χια την άμεση „επιστροφή των θεών“, όπως άλλωστε οι περισσότεροι ερευνητές – ο Νταίνικεν λχ. επίσης επισημαίνει παρόμοια πράγματα. Έχετε μιλήσει επίσης για την αλλαγή της γωνίας εκλειπτικής της Γης, που επιτρέπει στην ακτινοβολία του Σείριου να επιδρά εντονότερα στον πλανήτη. Είχατε ακόμη αναφερθεί στις διαφοροποιήσεις στον γεννετικό κώδικα των ανθρώπων, που οφείλονται σε αστρικές επιρροές και – κάτι για το οποίο επιβεβαιωθήκατε πανηγυρικά – έναν κομήτη που θα έρθει Σήμερα πώς τα συνδέετε όλα αυτά;

  Ι.Φ: Ο Νταίνικεν είναι επίσης ενημερωμένος πολύ καλά για όλα αυτά που σας λέω και δεν είναι τυχαίο που το καινούργιο του βιβλίο θα αφορά την Ελληνική Μυθολογία και τον Ελληνικό χώρο. Ούτε είναι τυχαίο το περιβόητο ταξίδι του στην Κρήτη και ειδικά στον Τσούτσουρο. Εκεί κρύβονται μεγάλα μυστικά της φυλής…
  Λοιπόν, για ερευνήστε να μάθετε για το ειδικό αεροπλάνο που έχει το Πανεπιστήμιο Θράκης, το οποίο το χρησιμοποιεί για να ερευνήσει την στρατόσφαιρα! Τί ερευνούν; Πρόκειται για ένα από τα πολλά σχετικά προγράμματα που εξελίσσονται αυτή την στιγμή – και το συγκεκριμένο του παν/μίου Θράκης γίνεται σε συνεργασία με γνωστό Ευρωπαϊκό πανεπιστήμιο. Το αεροπλάνο είναι πολύ προηγμένης τεχνολογίας και είναι ειδικά κατασκευασμένο στη Γερμανία, γι‘ αυτό τον σκοπό. Ψάξτε να βρείτε τί σχέση έχουν αυτά με το αστεροσκοπείο της Πύλου, που βρίσκεται 4.000 πόδια κάτω από την θάλασσα, που το στήνει το πανεπιστήμιο Κρήτης! Κι έχω να σας πω πολλά παρακάτω για το πανεπιστήμιο Κρήτης και τί ετοιμάζουν εκεί…
  Το ξέρετε ότι αυτό της Πύλου, είναι ακριβώς στον αντίποδα του αστεροσκοπείου της Χαβάης; Γιατί άραγε το αστεροσκοπείο στην Αθήνα, πρόσφατα ήταν στραμμένο συνεχώς στον πλανήτη Δία; Τί σήματα είναι αυτά που συλλαμβάνουν από το διάστημα οι προηγμένης γερμανικής τεχνολογίας κεραίες του; Για ποιό λόγο έγινε από αστροναύτες η επαναρρύθμιση του διαστημικού τηλεσκοπίου Χάμπλ που βρίσκεται σε τροχιά; Τί προσπαθούν να δούν που δεν το είχαν συμπεριλάβει στην ρύθμιση του τηλεσκοπίου και έκαναν αυτήν την επιχείρηση για να το στρέψουν πρός τα εκεί, λέγοντας την δικαιολογία ότι „οι φακοί του ήταν στραβοί“ και πήγαν να τους διορθώσουν; Μήπως όλα αυτά και άλλα τόσα είναι ένα συνδυασμένο πρόγραμμα; Και πού στοχεύει;
  Μήπως – λέω μήπως – θέλουν να εντοπίσουν και να επιβραδύνουν την έλευση των θεών; Μήπως όλα αυτά σχετίζονται με την „αποστολή“ ενός ουρανίου σώματος που πλησιάζει την Γη, που έρχεται για να αλλάξει τον γεννετικό κώδικα πολλών ειδικών ανθρώπων στον πλανήτη και να επιφέρει αλλαγές στον πολιτισμό; Γιατί η μεγάλη „αλλαγή που φέρνει είναι κυρίως „βιολογικής“ φύσης. (Αυτά ο κ. Φουράκης τα είχε πει έξι μήνες πριν γίνει γνωστό το θέμα για τον κομήτη „ΗΒ“ – βλ ΤΜ τ. 60!)
  Γνωρίζετε ότι ο Έλληνας καθηγητής Τσίπης (πρόεδρος του Τεχνολογικού Ινστιτούτου Ελλάδος και καθηγητής του Μ.Ι.Τ.), είχε τεθεί από τον πρόεδρο Μπούς επικεφαλής του προγράμματος „Πόλεμος των Άστρων“; Ώσπου άλλαξαν τα πράγματα στην κυβέρνηση των Η.Π.Α. Τα σχετικά κονδύλια κόπηκαν διακόπτοντας το πρόγραμμα, το οποίο τελικά χρησιμοποιήθηκε ως „δούρειος ίππος“ για το στήσιμο των δορυφόρων, μέσω των οποίων θα υποστηριχθεί το νέο ενιαίο σύστημα τηλεπικοινωνίας για την ένωση των τεχνολογικών μέσων (τηλέφωνο, κομπιούτερ, τηλεόραση, κ.λπ.).
  Όσον αφορά την επιρροή του Σείριου, πρόσφατα κάποιοι φίλοι ανακάλυψαν σε ένα συνέδριο ένα σύγγραμμα του Αμερικανού Φυσικού Σ. Νίντλ, ο οποίος υποστηρίζει ακριβώς τα ίδια πράγματα. Το ζήτημα σχετίζεται με την αλλαγή των αστρονομικών/αστρολογικών δεδομένων. Αυτή την εποχή, μειώνεται η επιρροή των Πλειάδων και αυξάνεται η επιρροή του Σείριου. Και οι ακτινοβολίες αυτές εστιάζονται εδώ, δίχως να περνούν από την επιρροή της Σελήνης. Εστιάζονται απ‘ ευθείας στον ελληνικό χώρο και κυρίως στις Κυκλάδες. Εκεί παίζεται λοιπόν το παιχνίδι. Αυτό το ξέρουν τα ιερατεία και οι Αρχιραββίνοι, αλλά και οι επιστήμονες. Να θυμάστε τη Μήλο… Αυτό μόνο μπορώ να πω τώρα…
  Γράψατε για τον συνοδό του κομήτη και την αποστολή του. Μην ψάχνετε για εξωγήινους κλπ. Αυτή ήδη συνετελέσθη… Σύντομα στον ελλαδικό χώρο θα επέλθει μια αναγέννηση, μια επάνοδος αρχαίων καταστάσεων, θα συμβούν τόσες μεταλλαγές και ανακατατάξεις, ώστε στις επόμενες δεκαετίες, οι άνθρωποι δεν θα προλαβαίνουν να τις καταγράφουν…
  Η αφύπνιση των γεννετικών κωδικών των Ελλήνων ήταν το βασικό „έργο“ του μυστηριώδους κομήτη που η ΝΑΣΑ θέλησε να αποκρύψει ακόμη και τις φωτογραφίες του.
  Εδώ όμως πρέπει να τονίσω, ότι δεν είναι όλοι οι πολίτες του κράτους „Ελλάδα“, Έλληνες, αλλά αυτοί που τους χαρακτηρίζει μια γεννετική ιδιαιτερότητα.
  Πίσω από την παραπλανητική επιφάνεια, όποιος ξέρει μπορεί να Βρει πολλά σημάδια της αόρατης σχέσης Ελλήνων – Χριστιανών – Μουσουλμάνων και Σούφι… Ο Γιάννης Φουράκης εδώ αναφέρεται και σε έναν άλλο χώρο δραστηριοποίησης της περίφημης ομάδας „Ε“, αυτόν της μέσης Ανατολής. Ο άλλος χώρος που παραδοσιακά κινούνται οι „Ε“ είναι η νότιος Αμερική και ειδικότερα η Αργεντινή (μάλιστα υποστηρίζεται ότι μέρος από το αρχείο τους υπήρχε στα νησιά Φώλκλαντ…). Στην εικόνα μυστικιστική αραβική ταπισερί. Απεικονίζεται „θυρεός“ της περιοχής Ιράκ – Συρίας, που χρησιμοποιείται από τους Γιεζίντι, τους „Έλληνες“ Σούφι και τους Εμεβήδες δερβίσηδες.
  Παριστάνει το Γκράαλ ανάμεσα „ανθούς“ και σε δυο βαθέως συμβολισμού παγώνια, που στα φτερά τους φέρουν το ελληνικό γράμμα Ε!
  Δεξιά ο Γιάννης Φουράκης. Ας θυμίσουμε πως οι γνώσεις του για την περιοχή του Αιγαίου και ειδικά την β‘ π.Χ. χιλιετία, θεωρούνται ακόμη και από τους πανεπιστημιακούς ειδικούς μοναδικές…
  Αυτήν την ιδιαιτερότητα την είχαν ανακαλύψει οι Δυτικοί – και δημιούργησαν το κρατίδιο Ελλάδα. Αυτό ήταν ένα από τα μεγαλύτερα εγκλήματα εις βάρος του Ελληνισμού. Ο Ελληνισμός και ο Έλληνας δεν έχουν ανάγκη κράτους. Το κράτος είναι παγίδευση. Πήγανε να φτιάξουν το κρατίδιο της Πελοποννήσου με την επανάσταση του ’21 και είχανε σκοπό να „μαντρώσουν“ εκεί πέρα τους Έλληνες και να τους βάλουν να σκοτωθούν μεταξύ τους, όπως και έγινε, με τις συνεχείς επαναστάσεις των καπεταναίων. Αλλά το πράγμα ξέφυγε και το μεγαλείο της φυλής ξεπέρασε απρόβλεπτα αυτά τα όρια.
  Τώρα θέλουν να μας μαντρώσουν στην Ευρωπαϊκή Ένωση για να μας γλιτώσουν υποτίθεται από τον… λύκο, αλλά κανείς δεν βλέπει ότι ο λύκος έχει φορέσει την προβιά του βοσκού. Κοιτάξτε την κατάσταση στη συμπεριφορά των πολιτών του κρατιδίου Ελλάς. Πρόκειται για μια ζωοποίηση. Αλλά, σ‘ αυτό που λέμε βόρειο ημισφαίριο ή δυτικό κόσμο, οι μόνοι απεσταλμένοι που έχουν ένα εξελιγμένο γεννετικό κώδικα είναι οι Έλληνες. Πολλοί υποστηρίζουν ότι έχουν άλλη, διαστημική πατρίδα…
  Αυτά, λοιπόν, τα ξέρουν οι Δυτικοί. Και σ‘ αυτούς ασκούν ακατανίκητη επιρροή τα υποχθόνια όντα, οι „Γκρίζοι“, οι οποίοι εξέρχονται από τα έγκατα της Γης, στην έρημο Γκόμπι και σε πολλά άλλα σημεία του πλανήτη. Τέτοια όντα βρίσκονται φυλακισμένα στον πλανήτη μας – και δεν επιθυμούν την επάνοδο των θεών, την οποία προσπαθούν να αποτρέψουν πάση θυσία. Η ΝΑSΑ και ο αντίστοιχος ευρωπαϊκός διαστημικός οργανισμός, έχουν σαν στόχο τους να „αποκρούσουν“ τους θεούς που έρχονται! Ψάξτε να βρείτε τί είναι το πρόγραμμα „Επιχείρηση Γέννεσις“ και ποιοί είναι οι σκοποί του;

  ΤΜ: Λέτε απίστευτα πράγματα, με μια σιγουριά και μια απλότητα που θα έβαζε τον μέσο άνθρωπο οε σκέψεις… Μπορείτε να γίνετε λίγο πιο σαφής;

  Ι.Φ: Ίσως έχετε δίκιο, γιατί ο „μέσος άνθρωπος“ δεν έχει τον τρόπο νά ενημερωθεί γι‘ αυτά. Κανείς δεν θα χάσει τίποτε αν μελετήσει λίγο με καλή διάθεση τις συνδέσεις που υπάρχουν πίσω από τέτοια ζητήματα.
  Λοιπόν, γιατί ο Ροκφέλλερ χρηματοδοτεί τα προγράμματα έρευνας περί εξωγήινων, όπως είχες γράψει κι εσύ στο ΤΜ; Ας ξέρουμε ότι ο Ροκφέλλερ, έχοντας υπό τον έλεγχο του το Federal Reserve Bank, την κεντρική τράπεζα των Η.Π.Α., η οποία είναι ιδιωτική – μιλάμε για ένα ιδιωτικό νομισματοκοπείο – χειρίζεται όλον αυτό τον πακτωλό των χρημάτων. Πρόκειται για εννιά οικογένειες που βρίσκονται πίσω από τον Ροκφέλλερ, ο οποίος φυσικά είναι Εβραίος. Χρηματοδοτεί λοιπόν έρευνες αποπροσανατολισμού, για τον ερχομό οντοτήτων από το διάστημα, για αντιπερισπασμό ώστε να προωθήσει την επικράτηση των υποχθονίων οντοτήτων.
  Όλα αυτά τα είχαν προβλέψει οι Χριστιανοί και είχαν μεριμνήσει γι‘ αυτά τα θέματα από πολύ παλιά. Και ειδικά η οργάνωση „OPUS DEI“, μιά Καθολική οργάνωση η οποία είναι ανεξάρτητη από το Βατικανό και είναι πανίσχυρη στην Ισπανία και στην Πορτογαλία. Για να καταλάβετε, αυτοί είναι που είχαν χρηματοδοτήσει πρίν από δεκαπέντε περίπου χρόνια, την κινηματογραφική τριλογία με τον Γκρέκορυ Πέκ, την „Προφητεία“, η οποία είναι γεμάτη από κώδικες πληροφορίες και είναι πολύ σημαντική γι‘ αυτούς που μπορούν να καταλάβουν…
  furakis2Ο ελληνικός γεννετικός κώδικας
  Ας εξηγήσουμε όμως εκτενέστερα τα περί „Γκρίζων“: θα μπορούσαν να υπάρχουν σήμερα „ανθρώπινα“ όντα με υποχθόνια/εσωγήινη καταγωγή; Όντα που να προωθούν τα συμφέροντα αυτών των „Γκρίζων“;
  Ας θυμηθούμε την „ξαφνική“ εμφάνιση του Ναχώρ και όλων των προγόνων του Αβραάμ, μέχρι τον Θάρα: „Ανεφύησαν“ εις τα όρη της Μήδειας (κι όταν λέμε Μήδεια ή Καύκασο, εννοούμε την ίδια οροσειρά), όπου και εχάθησαν μετά!“ Εκεί είναι το μεγάλο μυστικό, το οποίο δεν μας το λένε: Οι „χαμένες φυλές του Ισραήλ“. Οι Εβραίοι ξεκινούν από την Χαλδαία και στην αρχή του ταξιδιού „ορκίζει ο Αβραάμ τον δούλο του Ελεάζαρ εις τον μηρό του“ (θα εξηγήσω σε λίγο γιατί τον ορκίζει στον μηρό του) και του λέει „σε ορκίζω στον μηρό μου να μην επιτρέψεις στον Ισαάκ να παντρευτεί γυναίκα ανθρώπων“. Του λέει να μην παντρευτεί γυναίκα ανθρώπων (βέβαια πέρασε σε κάποιες μεταφράσεις ως „γυναίκα χαναναίων“…)! Έπειτα οι Εβραίοι περάσανε στην Παλαιστίνη και ενοποιηθήκανε υπό τον Σαούλ σε ενιαίο βασίλειο με τους Ιουδαίους. Ιουδαίοι όμως είναι εκείνοι οι Εταιοκρήτες – οι Φιλισταίοι -που δεν είχαν δεχθεί το Δωδεκάθεο και είχαν την λατρεία των χθονίων θεών, της Γαίας.
  Προπολεμικά, όταν διαπραγματευόταν ο Χέρτζ και ο Βάισμαν την δημιουργία κράτους των Εβραίων, μια ομάδα Εβραίων είχε προτείνει την Μογγολία και μετά την Ουγκάντα – και όχι την Παλαιστίνη. Και αργότερα, οι Ναζί, είχαν πρόγραμμα να τους φτιάξουν ελεγχόμενο κράτος στη Μαδαγασκάρη.
  Σε όσους ερευνούν το θέμα, είναι γνωστό ότι σ‘ αυτές οι περιοχές υπάρχουν σημαντικά ανοίγματα προς τους υπόγειους κόσμους. Εδώ αρχίζει το παιχνίδι – που έχει σχέση με τους „Γκρίζους“…
  Υπάρχουν πολλά στοιχεία που είτε κρατούνται μυστικά, είτε τα ερμηνεύουν ως θρύλους… Αλλά το 1200 λχ, βρίσκουμε διάλογους σε γραπτά στην Κωνσταντινούπολη που λένε για ανθρωποειδή με ουρά – και στο Λεξικό των Χαζάρων αναφέρεται ότι οι Ιουδαίοι είχαν ακόμη μεγάλη ουρά, σαράντα πόντους!
  Σήμερα, γνωστός γιατρός στην οδό Σκουφά (το όνομα του είναι στη διάθεση του περιοδικού), μπορεί να σας διαβεβαιώσει ότι έχει κάνει πολλές εγχειρήσεις για αφαίρεση… ουράς σε αλλοδαπούς πάντα…
  Αν τώρα σκεφθούμε το ότι οι Εβραίοι αυτήν την στιγμή προβαίνουν σε έναν σαφέστατο φυλετικό διαχωρισμό μεταξύ Εβραίων, Ιουδαίων και Ισραηλιτών (που όντως είναι όλοι τους διαφορετικοί), μπορούμε να καταλήξουμε σε ενδιαφέροντα συμπεράσματα…
  Εξάλλου, τέτοιες τεχνητές μεταλλάξεις έγιναν πολλές την αρχαιότητα και μάλιστα και στην Αθήνα. Οι άθλοι του Θησέα, είναι επτά στάδια βιολογικών μεταλλάξεων…

  Τ.Μ: Με λίγα λόγια μιλάμε για τη „ρατσιστική“ θέση ότι οι Έλληνες είναι ανώτεροι βιολογικά… Εξηγείστε μας λοιπόν τι είναι αυτό που τους κάνει να ξεχωρίζουν από τους υπόλοιπους ανθρώπους; Επίσης, τί είναι αυτή η ιστορία με τον όρκο προς τον μηρό…

  Ι.Φ: Χιλιάδες στοιχεία υπάρχουν για όλα αυτά στην μυθολογία μας – που είναι κωδική – και σε πολλές από τις τραγωδίες και τα κείμενα των αρχαίων σοφών. Να πούμε με την ευκαιρία ότι τα αρχαία κείμενα που δήθεν βρέθηκαν πρόσφατα στην κοιλιά του ερπετού που έσπασε, είναι γνωστά από το ’36! Δεν μπορούσαν όμως να τα αποκρύβουν άλλο… Ας επανέλθουμε όμως στις αρχαίες μεταλλάξεις με ένα παράδειγμα: Η Αθηνά και ο Ήφαιστος έρχονται στην Αθήνα από την Κηφισσίδα λίμνη, μετά τον κατακλυσμό. Ο Ήφαιστος θέλει να συνουσιαστεί με την Αθηνά. Και „εκσπερματώνει στον μηρό της“, θυμάστε τον Αβραάμ που όρκισε τον Ελεάζαρ στον μηρό του να μην παντρευτεί ο Ισαάκ γυναίκα ανθρώπων; Τί σημασία έχει ο μηρός; Αν ανοίξετε μια ιατρική εγκυκλοπαίδεια, θα δείτε ότι στον μηρό εστιάζεται το „αρχέγονο κύτταρο“ όλων των ανθρώπων. Το „ίχνος του πρωτόπλαστου“. Η Αθηνά, λοιπόν, σκουπίζει το σπέρμα του Ηφαίστου από τον μηρό της με μια τούφα μαλλιά. Και δεν μας λένε τα κείμενα: „σκουπίζει το σπέρμα“, αλλά „εναποθέτει το γόνος“, δηλαδή κάνει διαχωρισμό. Έπειτα „τοποθετεί το γόνος είς κύστην“ (σαν να λέμε σε σωλήνα) και „εναποθέτει την κύστην εις πάνδροσον“ (σαν να λέμε δηλαδή στο ψυγείο), „ίνα ποιήσει αθάνατον τον Εριχθόνιο κρυφά των άλλων θεών“. Εδώ μιλάμε για τεχνητή γονιμοποίηση!
  Το ζήτημα είναι τεράστιο και δεν μπορεί να αναλυθεί έτσι εύκολα. Η ουσία είναι ότι ο Έλληνας είναι διαφορετικός από τον κοινό άνθρωπο. Ας τολμήσουν οι βιολόγοι του πανεπιστημίου Κρήτης, να κάνουν αυτήν την έρευνα για την διαφοροποίηση του Έλληνα και θα βρουν απίστευτα πράγματα.
  Έχουμε κάποια κωδικά αναγνωριστικά σημάδια πάνω στο σώμα, από τα οποία μπορούμε να ξεχωρίσουμε ποιός έχει το „σπέρμα“ του Έλληνα… Ας δούμε ένα μικρό παράδειγμα. Όποιο εγχειρίδιο ανατομίας και να ανοίξουμε, θα δούμε ότι ο κόκκυγας του ανθρώπου αποτελείται από 4 ή 5 σπονδύλους. Ο τέταρτος ή ο πέμπτος είναι δισχιδής και οξύς ή μονοσχιδής και οξύς. Δηλώνω ότι ο κόκκυγας του αληθινού Έλληνα αποτελείται από 5 σπονδύλους, αλλά ο πέμπτος είναι λείος και στρογγυλός, ποτέ οξύς και μονοσχιδής ή δισχιδής. Μεταξύ άλλων, ένα τέτοιο σημάδι είναι και ο λοβός του αυτιού. Οι επιστήμονες μας λένε ότι το αυτί είναι μια μικρογραφία του εμβρύου. Όμως, το αυτί είναι ένα από τα βασικά κέντρα του γεννετικού κώδικα. Από την αρχαιότητα! σε όλες τις παραδόσεις, ο μεγάλος λοβός στο αυτί είναι σημάδι ιδιαιτερότητας και σοφίας, όλοι δίνουν πολύ μεγάλη σημασία στο αυτί. Οι αναπαραστάσεις του Βούδα μας δείχνουν μεγάλους λοβούς το ίδιο και όλων των κινέζων σοφών, πολλοί Αφρικανοί και Ινδιάνοι προσπαθούν να επιμηκύνουν με τεχνητό τρόπο τ‘ αυτιά τους κρεμώντας βάριά αντικείμένα, ο Κουμπλάι Χάν δέχεται να μιλήσει στον Μάρκο Πόλο όταν επισημαίνει ότι έχει „καλό λοβό στο αυτί“, ο Ιούλιος Καίσαρας όταν ήθελε να δείξει την εύνοια του σε κάποιον του τραβούσε το αυτί, το ίδιο και ο Χίτλερ. Και αυτά δεν είναι παρά ελάχιστα παραδείγματα για την μεγάλη σημασία που δινόταν πάντα στον λοβό του αυτιού. Οι μεγάλοι λοβοί των αυτιών λοιπόν, είναι κι αυτό ένα από τα εξωτερικά χαρακτηριστικά του Έλληνα. Έχουν ήδη γίνει μελέτες με το DNA των αρχαίων Ελλήνων με δείγματα από ίχνη αίματος και οστών σε τάφους, με εκπληκτικά όντως αποτελέσματα… Όλα αυτά μας διαφοροποιούν από τους άλλους ανθρώπους και βέβαια από αυτούς που κατευθύνονται από τους „υπογήινους“.

  Τ.Μ: Σε πολλές παραδόσεις διασώζονται πράγματι πολλά στοιχεία περί τέτοιων όντων. Αλλά, αν όπως λέτε ισχύει αυτή η ιστορία με τους υπογήινους που δεν είναι „άνθρωποι“, δεν θα έπρεπε να υπάρχουν μαρτυρίες και καταγραφές από την αρχαιότητα για ανθρωποειδή; Και τι σχέση έχουν οι αρχαίες βιολογικές μεταλλάξεις, με τα γνωστά πειράματα κλωνισμού; Έχουμε και σ‘ αυτά επεμβάσεις στον γεννετικό κώδικα….

  Ι.Φ: Είναι τόσα πολλά αυτά που δεν γνωρίζει ο κόσμος. Τα πάντα συνδέονται. Πρώτα πρώτα, ξέρετε ότι ο μεγιστάνας των κομπιούτερς, η κεφαλή της Microsoft και ο σημερινός πλουσιότερος άνθρωπος του κόσμου, ο Μπίλ Γκέητς, είναι αυτός που παραδόξως χρηματοδοτεί τις έρευνες για το „σπάσιμο“ της Έλικας του DNA, αλλά και τις έρευνες για τον Κλωνισμό; Αλλά θυμάστε που λέγαμε για τους δορυφόρους του „Πολέμου των Άστρων“ (που προσπαθούν να εντοπίσουν στοιχεία για την έλευση των θεών) και για το τηλεπικοινωνιακό σύστημα της εννιαίας τεχνολογίας που ετοιμάζεται; Ποιος νομίζεται τώρα ότι το χρηματοδοτεί κι αυτό; Ο Μπίλ Γκέητς! Και όλοι αυτοί θέλουν τα μοναδικά ρουμπίνια της Μακεδονίας για τα νέα μικροτσίπ των κομπιούτερ.
  Με ρωτάτε αν υπάρχουν μαρτυρίες για παράξενα ανθρωποειδή και αναφορές για τους υποχθόνιους σε αρχαία κείμενα. Υπάρχουν άπειρες! Ο Σκύλαξ, ο μεγαλύτερος γεωγράφος του 4ου π.Χ. αιώνα, περιόδευσε στην Ινδία κατ‘ εντολή του βασιλιά των Περσών Δαρείου, για να καταγράψει τα έθνη και τις φυλές της (για ποιόν λόγο άραγε;). Αναφέρει την ύπαρξη στην Ινδία φανταστικών όντων: Σκιαποδών, Ωτολικνών, Μονοφθάλμων, Μακρυκεφάλων και Πυγμαίων.
  furakis3Το γεγονός της Επαφής των ανθρώπων με όντα και ανθρώπους που η σύγχρονη επιστήμη δεν μπορεί να κατατάξει, έχει πλείστες τεκμηρι- ώσεις στα αρχαία κείμενα. Ο θρύλος θέλει τον Μεγαλέξανδρο να γνώρισε πολλά απ‘ αυτά τα μυστήρια. Πιστεύεται ότι τα κείμενα που θάφτηκαν (και εξαφανίστηκαν) μαζί του, περιείχαν ακριβώς όλη την κωδικοποιημένη ανθρώπινη γνώση γύρω από τα θέματα που „έπρεπε“ να μην γνωρίζει η ανθρωπότητα όπως σχεδιαζόταν η πορεία της… Αριστερά: Ο μέγας Αλέξανδρος μάχεται εναντίον τρικέρατου τέρατος (Βρυξέλλες 18ος αι.)
  Ακόμη και Σκυλοκέφαλων. Αναφέρει: „…Υπήρχαν στα βουνά του Ινδού ποταμού και της Κεντρικής Ινδίας, όπου ζούσαν σε σπηλιές και υπόγειες στοές… Και όλοι τους, άντρες και γυναίκες, είχαν μεγάλη ουρά!….“ Αυτά τα όντα έχουν ονομαστεί Τρογκαλίτες. Υπάρχουν παράξενες „φυλές όντων, που από πολλούς ονομάζονται Γκορό (κατά άλλους Λλοϊγκόρ, Γκρίζοι ή Δέρος) οι οποίοι κατοικούν στο υπόγειο βασίλειο, που το μεγαλύτερο κέντρο του βρίσκεται στην στέπα της ερήμου Γκόμπι στην Μογγολία, κάτω από τα Ιμαλάια, καθώς και σε άλλα σημεία.
  Την ύπαρξη των „Γκρίζων“ την δέχονται πολλοί ανθρωπολόγοι και βιολόγοι, καθώς και άλλοι επιστήμονες και αξιόλογοι ερευνητές και συγγραφείς και βέβαια πολλοί χριστιανοί μυστικιστές.
  Τέτοιες μαρτυρίες έχουμε ακόμη και στον Φιλόστρατο, ο οποίος κάνει λόγο ακόμη και για παράξενους πυγμαίους με μαύρους βολβούς οφθαλμών, που κατοικούν σε υπόγεια μέρη. Επίσης, για Σκιαπόδες και Μακρυκεφάλους, όπως ακριβώς και ο Σκύλακας στο Περί Ινδών.
  Ο γνωστός μεγάλος γεωγράφος και φυσικός, ο Στράβων, αναφέρει παρόμοια πράγματα επίσης… Ο Μεγασθένης αναφέρει τρισπίθαμους χλωμούς ανθρώπους, με μεγάλο κεφάλι και χωρίς μύτη, οι οποίοι αντί για ρουθούνια είχαν δύο τρύπες πάνω από το στόμα για να αναπνέουν.
  Προσέξτε, αυτή είναι η εικόνα που δίνουν όλοι για τους υποτιθέμενους εξωγήινους, ενώ στην πραγματικότητα είναι υπογήινοι. Το ανθρωποειδές του Ρόσγουελ που μας έδειξαν στην τηλεόραση είναι αληθινό, όμως δεν είναι εξωγήινος, αλλά ανήκει σε μία από τις φυλές των υπογήινων. Το ανθρωποειδές του Ρόσγουελ μας το περιγράφουν σαφέστατα τα αρχαία κείμενα! Μην ξεχνάτε ότι μάς το έδειξαν στην τηλεόραση κατά την διάρκεια του πολέμου της Βοσνίας. Και αργότερα, ξέρετε σε ποιό μέρος έγινε η συνδιάσκεψη για την ειρήνη της Βοσνίας; Στην ίδια βάση, στο Ρόσγουελ! Εκεί τους μάζεψαν όλους για να „συζητήσουν“. Εκεί, στο Ντόλτσε, υπάρχει μεγάλο άνοιγμα απ‘ όπου ανεβοκατεβαίνουν αυτοί με τα σκάφη τους. Μπορεί κανείς να ανακαλύψει φοβερά πράγματα, αν ερευνήσει σε ποιόν γεωγραφικό παράλληλο και σε ποιόν μεσημβρινό βρίσκεται το Ρόσγουελ…
  Οι ίδιοι θέλουν να παρέμβουν στην βιολογική μας αλυσίδα και να μας μεταμορφώσουν βιολογικά για να επικρατήσουν στον πλανήτη και να εδραιώσουν μία υπερκυβέρνηση, ολοκληρώνοντας τα σχέδια τους εναντίον των εξωγήινων. Ίσως εμφανιστούν και ως εξωγήινοι για να το πετύχουν αυτό.
  Αν θέλετε κι άλλα παράξενα από τα αρχαία κείμενα – είναι αληθινά άπειρα -ο Μεγασθένης επίσης αναφέρει ότι προσκόμισαν μπροστά του ήμερους ανθρώπους χωρίς στόμα, „ασωμάτους“, οι οποίοι ζούσαν στις σπηλιές και σε στοές και τρεφόντουσαν από τους ατμούς των ψητών και με τα αρώματα των λουλουδιών! Αντί για στόμα είχαν μόνο δυο τρύπες για να αναπνέουν. Υπέφεραν από τις δυσοσμίες και για τον λόγο αυτόν επιβίωναν δύσκολα στα στρατόπεδα…

  Τ.Μ: Αναφερθήκατε στο Πανεπιστήμιο Κρήτης. Ακούμε για πολλές καινοτομίες, τεχνολογίες, μεγάλες ανακαλύψεις και αξιόλογα ερευνητικά προγράμματα εκεί…

  Ι.Φ: Δεν είναι καθόλου τυχαίο που το πανεπιστήμιο Κρήτης – το βιολογικό του τμήμα – είναι από τα σημαντικότερα του κόσμου. Το ίδρυμα έχει στην κατοχή του τον τελειότερο Επιταχυντή Μορίων, για να παρέμβει στο DNA! Μιλάμε δηλαδή για τον κλωνισμό. Δεν είναι παράξενο για την Ελλάδα;
  Η επιχείρηση αυτή είχε ξεκινήσει από την Ιταλία, στα μέσα της περασμένης δεκαετίας. Οι Ιταλοί ξεσηκώθηκαν, έγινε πολύ μεγάλη φασαρία από τις εφημερίδες και τα περιοδικά εναντίον αυτών των πειραμάτων. Μέχρι που αναγκάστηκε ο πρόεδρος Περτίνι να πάει στο Μιλάνο ο ίδιος και να διαλύσει τα εργαστήρια με τα χέρια του! Κάνανε παρέμβαση στο DNA, προσπαθώντας να απομονώσουνε το „θυμικό κύτταρο“ σε συνδυασμό με τον θύμο αδένα. Τί γίνεται με τον θύμο αδένα; Αυτός είναι υπεύθυνος για το συγκινησιακό του ανθρώπου, για τις αντιδράσεις του, για την αντίσταση του απέναντι στα πράγματα. Επεμβαίνοντας στον θύμο, μπορείς να κάνεις τους ανθρώπους υπάκουα σκυλάκια. Διαβάστε το βιβλίο του ιατρού Χαριτάκη „Η Σιωπή των Γιατρών“, για να δείτε τί πειράματα έχουν γίνει σχετικά με τον θύμο αδένα.
  Όσον αφορά τον Κλωνισμό, τέτοια πολύ σημαντικά πειράματα είχαν γίνει από τους Ναζί, όπως ξέρουμε, από τον περιβόητο Δρ. Γιόζεφ Μένγκελε. Αυτός είχε πετύχει απίστευτα πράγματα. Είναι ο πιο καταζητούμενος άνθρωπος στον κόσμο, οι φήμες λένε ότι δραπέτευσε κάπου στην Βραζιλία και ίσως να ζεί ακόμη. Οι πράκτορες των Εβραίων, οι γνωστοί „κυνηγοί εγκληματιών πολέμου“, τον ψάχνουν σε όλον τον κόσμο εδώ και πολλές δεκαετίες.
  Κάτι πολύ ενδιαφέρον πάνω στο ζήτημα, που περιέχει πολλά κώδικα πράγματα, είναι το περιβόητο βιβλίο του Ίρα Λεβίν „Τα Παιδιά από την Βραζιλία“, το οποίο έχει μεταφερθεί και στον κινηματογράφο, πάλι με τον Γκρέκορυ Πεκ. Ο Μένγκελε παραμένει εξαφανισμένος, ενώ κανείς δεν ξέρει ποιος έχει στα χέρια του τα αποτελέσματα των φοβερών πειραμάτων του.
  Η πρώην πρύτανης της Παντείου, η καθηγήτρια Γιώτα Μαραγκοπούλου, είχε καταγγείλει πως στην Ιταλία είχαν σκοπό να φτιάξουν τον νέο „βιομηχανικό εργάτη“. Τον εργάτη ο οποίος δεν θα έχει αντιστάσεις: ένα ζωντανό βιολογικό ρομπότ. Λέγεται ότι το πρόγραμμα το είχε χρηματοδοτήσει η FΙΑΤ, αλλά ήταν σχέδιο της ΕΟΚ. Τώρα λοιπόν, αυτό το πρόγραμμα – αφ‘ ότου ματαιώθηκε στην Ιταλία – το μετέφεραν στο Πανεπιστήμιο Κρήτης.
  Αυτό βέβαια δεν σημαίνει καθόλου ότι οι κορυφαίοι όντως Έλληνες καθηγητές που εργάζονται εκεί πέρα, ξέρουν τί ακριβώς είναι αυτό που κάνουν. Είναι σίγουρο ότι θα αντιδρούσαν, αλλά επειδή το πρόγραμμα έχει σπάσει σε τομείς ειδικοτήτων, άλλες έρευνες γίνονται αλλού και μόνον όταν συνεργάζονται μαζί όλοι οι τομείς, διαφαίνεται το αποτέλεσμα… Έτσι δεν μπορούμε να τους καταλογίσουμε τίποτε.
  Το επίπεδο των Ελλήνων επιστημόνων του πανεπιστημίου Κρήτης φαίνεται από το ότι ο επικεφαλής της ερευνητικής ομάδας – ο καθηγητής Καφάτος – είναι τώρα, καθηγητής στο Ινστιτούτο Βιοφυσικής-Χημείας „Μαξ Πλάνκ“ του πανεπιστημίου Γκέντιγκεν της Γερμανίας. Και συνεργάζεται με τον Εβραιογερμανό καθηγητή Μιχαέλ Κεσέλ. θέλουν να εξελίξουν την ανακάλυψη του Χοκς, δηλαδή των εντοπισθέντων γονιδίων στο γεννετικό υλικό του ανθρώπου, που παίζουν καθοριστικό ρόλο στον μοριακό σχεδιασμό του οργανισμού. Πρόκειται για 38 συνολικά γονίδια που είναι σε 4 χρωμοσώματα.
  Επειδή το πανεπιστήμιο Κρήτης επεξεργάζεται ακριβώς αυτό το πρώην σχέδιο της Ιταλίας, γι‘ αυτό του έδωσαν -και ειδικά στο βιολογικό τμήμα – τεράστια ποσά από την ΕΟΚ και από άλλες περίεργες πηγές που δεν ξέρουμε. Φυσικά πήραμε κάποια ανταλλάγματα. Αυτή τη στιγμή γίνονται έργα υποδομής πολλών δισεκατομμυρίων δραχμών. Οι τεχνικές εταιρίες τρίβουν τα χέρια τους…
  Αυτό που κάνουν έχει πολλούς παράλληλους στόχους. Οι γερμανοί θέλουν οργανικά ρομπότ, βιομηχανικούς εργάτες για λογαριασμό της ΕΟΚ. Παράλληλα όμως υπάρχει και ο μυστικός στόχος – που κρατιέται άγνωστος στους Έλληνες ερευνητές – να βρούνε και να παρέμβουν στον γεννετικό κώδικα του Έλληνα. Συγκεκριμένα αυτόν. Αυτόν θέλουν να καταστρέψουν για να έχουν την δυνατότητα να επικρατήσουν οι Γκρίζοι.
  Λοιπόν, τώρα κοιτάξτε ένα δημοσίευμα της Ελευθεροτυπίας (2-7-’94): „…Μιά πρωτοποριακή έρευνα που πραγματοποιείται στο πανεπιστήμιο Κρήτης, δημιουργεί βάσιμες ελπίδες ότι σε ένα χρόνο το οξύ πρόβλημα της αποβολής του εμβρύου θα έχει αντιμετωπιστεί αποτελεσματικά. Η έρευνα άρχισε το ’88 σε πειραματόζωα και ήδη το πρώτο στάδιο ολοκληρώθηκε. Ήδη έχουν εξεταστεί 20 περιπτώσεις γυναικών και μέσα σ‘ ένα χρόνο θα ολοκληρωθεί ο κύκλος και πιστεύεται ότι θα παρουσιαστούν απίστευτα αποτελέσματα…“
  Ακούσατε πρίν από μερικούς μήνες, για τη γυναίκα 62 χρονών που γέννησε με τεχνητή γονιμοποίηση στην Θράκη; Αυτό έγινε στο πανεπιστήμιο της Θράκης. Ας ερευνηθεί τί σχέση έχει ο γυναικολόγος αυτής της γυναίκας, με το βιολογικό τμήμα του πανεπιστημίου Κρήτης… Μπορεί κανείς να καταλήξει σε πολύ ενδιαφέροντα συμπεράσματα.
  Μιλάμε για τρομερή γεννετική επέμβαση που με μια αλυσιδωτή αντίδραση διαταράσσει την βιολογική ισορροπία. Και να μην ξεχνάμε εκείνη την νεκρή κοπέλλα στην Γερμανία, που είχε έμβρυο μέσα της όταν πέθανε που το διατήρησαν με πειράματα και το γέννησε νεκρή, αλλά τελικά μας το απέκρυψαν!
  Τί είναι αυτά που κάνουν στο γερμανικό πανεπιστήμιο Γκέντιγκεν όπου θέλουν να αναπτύξουν τις εργασίες του Χοκς; Αυτός ανακάλυψε γονίδια στο γεννετικό υλικό ανθρώπων και ζώων τα οποία θεωρούνται υπεύθυνα για την μορφοποίηση των ειδικών χαρακτηριστικών του εμβρύου (μια ανακάλυψη που χαρακτηρίζεται ως η σημαντικότερη στον χώρο της εξελικτικής μοριακής βιολογίας). Το φοβερό είναι ότι Ελβετοί ερευνητές εντόπισαν αυτά τα γονίδια και στο γεννετικό υλικό άλλων ζωικών μορφών, διαφορετικής και μή-συγγενούς μεταξύ τους κατηγορίας.
  Στον άνθρωπο, τα γονίδια αυτά εμφανίζονται λίγο μετά από την είσοδο του γονιμοποιημένου ωαρίου στην μήτρα.
  Αυτά καθορίζουν την μορφή του καθενός μας!
  Μπορούν λοιπόν να φτιάξουν ανθρώπους όμοιους -και αυτές ακριβώς ήταν οι εργασίες του Μένγκελε. θα επιλέγουν το γονίδιο που θέλουν και θα φτιάχνουν μια ομάδα σούπερ-στρατιώτες, υπάκουους εργάτες, γυναίκες σεξουαλικά αντικείμενα, κ.λ.π. Καταλαβαίνετε τί σημαίνει αυτό και τί τρομερές προεκτάσεις έχει; Το πανεπιστήμιο Κρήτης σήμερα κάνει χαρτογράφηση των γονιδίων. Έχουν εντοπίσει το γονίδιο της προσωπικότητας.
  Πρόσφατα έγινε στο πανεπιστήμιο Κρήτης ένα διεθνές συνέδριο για την χαρτογράφηση του χρωμοσώματος-10. Φτιάχνουν τον χάρτη των γονιδίων και το πρόγραμμα θεωρείται από τους ειδικούς ως ισάξια σημαντικό με το νέο πρόγραμμα του Διαστήματος! Και είναι η πρώτη φορά που γίνεται μια τέτοια επιστημονική συνάντηση εκτός των ορίων των ανεπτυγμένων δυτικών χωρών. Όλα δικαιολογούνται λέγοντας ότι θέλουν να αντιμετωπίσουν τις γεννετικές ασθένειες… Γίνονται πειράματα και επί ενός γονιδίου με την κωδική ονομασία „D4DP“, το οποίο καθορίζει στην προσωπικότητα την ικανότητα για αναζήτηση καινοτομιών. Αυτό ρυθμίζει την Ντοπαμίνη, μια ουσία-αγγελιαφόρο (που της έχει δοθεί το κωδικό όνομα „Ερμής Τρισμέγιστος“!) μεταξύ των νευρικών κυττάρων του εγκεφάλου, η οποία δίνει τα μηνύματα απόλαυσης και συγκίνησης, αλλά χαρακτηρίζει και το ριψοκίνδυνο της προσωπικότητας. Προσδιορίζοντας όμως τα χαρακτηριστικά της προσωπικότητας και μέσα από ένα φακέλωμα, οι εργοδότες ή οι ασφαλιστικές εταιρίες θα μπορούν να αρνούνται εργασία ή ασφάλιση π.χ. σε άτομα αναξιόπιστα ή ριψοκίνδυνα. Οι γονείς θα μπορούν να ζητούν προγεννητικό έλεγχο για γονίδια ανεπιθύμητης προσωπικότητας στα υπό κύηση τέκνα τους και να τα απορρίπτουν.
  Στον Τομέα Δομικής Βιολογίας του πανεπιστημίου Κρήτης και του Ινστιτούτου Μοριακής Βιολογίας, έχουν εντοπίσει έναν τύπο περιοριστικών ενζύμων μοναδικών στον κόσμο, τα οποία θα ανιχνεύουν και θα αποκρυπτογραφούν ιδιότητες του DNΑ. θα κάνουν πλήρη ανάλυση του ανθρώπινου γονιδιώματος. Ξέρετε τί σημαίνει αυτό για τα σχέδια που ετοιμάζει η ΕΟΚ; Δεν υπάρχει πιο πολύτιμη επιστημονική πληροφορία απ‘ αυτήν. Στο Ινστιτούτο Βιοτεχνολογίας του πανεπιστημίου Κρήτης, πειραματίζονται με τη „Μύγα της Μεσογείου“, μια φρουτόμυγα που προσβάλλει τις καλλιέργειες. Βρήκαν ένα τρόπο για να επέμβουν στο γεννετικό υλικό του εντόμου. θέλουν να το αλλοιώσουν με τέτοιο τρόπο ώστε να σταματήσει η αναπαραγωγή του είδους. Αυτό το κάνουν με το να δώσουν κάποια χαρακτηριστικά στα θηλυκά, που να τα καθιστούν ανίκανα για ζωή μόλις γεννηθούν, όπως π.χ. να μην μπορούν να πετάξουν. Αλλά αφού μπορούν να παρέμβουν στο γεννετικό υλικό μιας μύγας, μπορούν να το κάνουν και στους ανθρώπους, γιατί ο „κωδικός“, το γεννετικό υλικό, το DΝΑ, είναι κοινό. Καταλαβαίνετε; Κάνετε τις απαραίτητες συνδέσεις; Όλα αυτά είναι κρίκοι της ίδιας αλυσίδας πληροφοριών…

  Τ.Μ.: Ζητήσαμε από τον κύριο Φουράκη να μας σχολιάσει και τις νέες εξελίξεις περί των πειραμάτων κλωνισμού που βγήκαν πρόσφατα στην δημοσιότητα και προκάλεσαν αναταραχή σε πολλούς κύκλους, γεγονός το οποίο είχε αναγγείλει σχεδόν…“προφητικά“!

  Ι.Φ.: Τα πειράματα κλωνισμού που κάνουν με τα πρόβατα στην Σκωτία, δεν είναι παρά ένα παράρτημα του προγράμματος, το οποίο το βοηθά η τοπική νομοθεσία. Το σπάζουν σε διάφορα μέρη και ινστιτούτα για να μην είναι δυνατόν να διαρρεύσουν συγκεντρωμένες οι πληροφορίες για το συνολικό πρόγραμμα και να μην αντιδρούν οι ενσυνείδητοι επιστήμονες. Η βασική επιστημονική δουλειά, όμως, ή έρευνα, γίνεται στο πανεπιστήμιο Κρήτης σε συνεργασία με το ινστιτούτο Γκέντιγκεν. Τα διάφορα πειράματα γίνονται σε Σκωτία, Αγγλία, Βέλγιο, Γερμανία – αλλά και αλλού σε μυστικά εργαστήρια.
  Αυτή η ιστορία με τους κλώνους των προβάτων δεν είναι καθόλου καινούργια. Είχε ξεκινήσει πριν από πολλά χρόνια στην Αμερική, με κύριο χρηματοδότη γνωστή φίρμα „φαστ-φούντς“, για να παραχθούν ζώα με τις προδιαγραφές που επιθυμούσαν και να γλιτώσουν έτσι πολλά χρήματα από τα έξοδα τους. Φανταστείτε τετράπαχα πρόβατα, αγελάδες δίχως πόδια, παραγωγή μοσχαριών δίχως ζευγαρώματα και άλλα παρόμοια, ι Μάλιστα, ίσως η νόσος των τρελών αγελάδων να συνδέεται με όλα αυτά, αφού τώρα την εντόπισαν και στον εγκέφαλο σολομών – ένα ψάρι με το οποίο επίσης γίνονται πειράματα για την αναπαραγωγή του στις ιχθυοκαλλιέργειες…
  Αυτήν την στιγμή, όμως, έχουν παράγει και ανθρώπινους κλώνους και έχουν αρχίσει να το ανακοινώνουν έμμεσα. Σημειώστε την πρόσφατη περίπτωση στο Βέλγιο, όπου μια γυναίκα υπέστη τεχνητή γονιμοποίηση, αλλά επενέβησαν πάνω στο ωάριο και έβγαλαν δίδυμα. Αυτή η επέμβαση στο ωάριο είναι κι αυτή κανονικός κλωνισμός – κι έτσι τώρα ανακοινώνουν πως έχουν στα χέρια τους παιδί-κλώνο στο Βέλγιο.
  Με τις νέες τεχνικές του κλωνισμού, μπορούν να εξασφαλίσουν τεράστια ποσά χρηματοδότησης, αφού αναλογιστείτε μονάχα τί αλλαγές μπορεί να φέρει στην μεταμόσχευση των οργάνων, θα φτιάξουν ανθρωπάρια, τα οποία θα „καλλιεργούν“ για να τους παίρνουν μετά τα όργανα τους για μεταμοσχεύσεις. Ο κάθε πλούσιος θα μπορεί να παραγγείλει τον κλώνο του, για να του αφαιρέσει αργότερα κάποια βασικά όργανον που θα είναι ολόιδια με τα δικά του, χωρίς πρόβλημα – και να τα μεταμοσχεύσει στο σώμα του, κερδίζοντας μεγάλη παράταση χρόνου ζωής! Οι νεκροί θα μπορούν να „αναστηθούν“ από τους αγαπημένους τους, παίρνοντας έναν κλώνο από το νεκρό σώμα. Θα μπορούν να „ζωντανέψουν“ το πανομοιότυπο ενός Φαραώ, από την μούμια του και να το μελετήσουν, βγάζοντας τρομερά συμπεράσματα για τις γεννετικές επεμβάσεις πάνω στο ανθρώπινο είδος, που έγιναν κατά την αρχαιότητα. Καταλαβαίνετε τί σημαίνουν όλα αυτά και τί τρομερές προεκτάσεις έχουν;
  Επιμένω, όσο κι αν ακούγεται τρελό, ο κλωνισμός και η παρέμβαση στον γεννετικό κώδικα έχουν στόχο να εξαφανίσουν σταδιακά το ανθρώπινο γένος όπως το ξέρουμε και μάλιστα εκείνους τους ανθρώπους που έχουν τις „ανθρώπινες“ ικανότητες.

  ΤΜ: Λένε ότι υπάρχουν, σύμφωνα με αυτά που λέτε, κάποια ειδικά γεωγραφικά σημεία στα οποία παίζεται αυτό το παιχνίδι κυριαρχίας. Εξάλλου, αν „παίζει“ στ‘ αλήθεια μια τέτοια συνομωσία – και είναι με κάποιον τρόπο γνωστή -θα πρέπει να υπάρχουν και αυτοί που προσπαθούν να την ανατρέψουν και να υποδεχτούν τους „θεούς που έρχονται από τα άστρα“. Δεν μας είπατε τίποτε για την „άλλη παράταξη“…

  Ι.Φ: Πράγματι υπάρχουν τέτοια σημεία και από την αρχαιότητα είχαν γίνει αντικείμενο της βλέψης πολλών. Μια τέτοια νύξη για κατάκτηση ειδικής περιοχής έχουμε προς τον Αλέξανδρο. Πήρε την ειδική εντολή από τον Άμμωνα-Ρα στο μαντείο της ερήμου στην Σίουα και γράφει στην μητέρα του την Ολυμπιάδα, την ιέρεια των Καβείρων – και λέει „δεν μπορώ να σου πω τί μου είπαν, είναι κάτι πολύ σημαντικό που θα σου το πω από κοντά όταν θα έρθω“.
  Η ίδια η Σίουα είναι πολύ σημαντική: Ο Μανίας μας έχει πεί ότι η Σίουα και η Σαμοθράκη βρίσκονται ακριβώς στον 25ο ανατολικό μεσημβρινό παράλληλο, χωρίς απόκλιση ούτε χιλιοστού. Και μην ξεχνάμε ότι όλες οι εκστρατείες των Ελλήνων έγιναν σε συγκεκριμένους παράλληλους, στον 36ο με 42ο και ποτέ πιό πέρα.     Ο δίαυλος Σίουα-Σαμοθράκη είναι μια τέλεια ευθεία που περνά λίγο πιό έξω από το Ηράκλειο, εκεί που ήθελε να πάει ο Νταίνικεν, αλλά δεν μπορεί να πάει γιατί όλη την ευρύτερη περιοχή την έχουν αγοράσει οι Γερμανοί, οι Ολλανδοί και οι Αμερικανοί, που είναι μόνιμοι εκεί και αγρυπνούν. Έχουν προετοιμάσει πολλά χρόνια τώρα το έδαφος για να βρουν αυτά που θέλει να βρεί και ο Νταίνικεν. Έχω μιλήσει με ανθρώπους που έχουν δει με τα μάτια τους τί κρύβεται εκεί – αλλά θα τα πούμε εν καιρώ. Επίσης, υπάρχει και το σημαντικότατο σημείο, που σχετίζεται με όλα αυτά, το οροπέδιο της Αρύδαινας. Όποιος θέλει ας πάει στα Σφακιά, προς την Αράδαινα όπου βρίσκεται η Ανώπολις. Να κάτσει στο καφενείο, που είναι και πανδοχείο και να ρωτήσει τον ξενοδόχο επί πόσα χρόνια κάθε άνοιξη και καλοκαίρι, πόσοι Εβραίοι επιστήμονες πηγαίνουν εκεί και τί κάνουν στο οροπέδιο της Αράδαινας. Μαζεύουν κομματάκια-κομματάκια κάτι περίεργα κρυσταλλάκια από την περιοχή. Έχουν πάει διάφορες ομάδες εκεί και έχουν εγκατασταθεί μόνιμα. Τί κάνουν όλοι αυτοί εκεί; Κι από το οροπέδιο είναι ακριβώς απέναντι η Γαύδος…

  „Ε“: η „άλλη παράταξη“ και οι ενεργειακοί Ομφαλοί!

  Μου ζητάτε να σας πω για την „άλλη παράταξη“… Έχω μιλήσει ήδη πολύ στα βιβλία μου και στις προηγούμενες συνεντεύξεις γι‘ αυτήν και για τους „Ε“. Αυτή ήταν μια λάθος κίνηση από μέρους μου για την οποία αντιμετώπισα και τις… συνέπειες. Χρειάζονται πολύ προσοχή αυτά, για πολλούς λόγους.
  furakis4Στο νόμισμα από τους Δελφούς διακρίνεται μέσα στη ζωοφόρο του ναού ο Ήλιος-Απόλλωνας και ανάμεσα στις έξι κολόνες το αινιγματικό γράμμα „Ε“. Πρόκειται για απεικόνιση του γνωστού „εν Δελφοίς Ε“, ή αρχαία αναφορά στην περίφημη πλέον „ομάδα Ε“, τη μυστική ομάδα που προωθεί τα συμφέροντα του ελληνισμού ανά τους αιώνες;

  Εν πάσει περιπτώσει θα αναφερθώ σε μερικά πράγματα που λένε πολλά για όποιον ξέρει… Οι Αμερικανοί και οι Ρώσοι, προσπαθούν πάση θυσία να ελέγξουν τον ενεργειακό δίαυλο Αραράτ-Σίουα. Γι‘ αυτό έγινε και ο πόλεμος στον Κόλπο.
  Οι Σούφι, όμως, που είναι ένας δυνατός πυρήνας που βρίσκεται πέρα από κάθε έλεγχο (και μην ξεχνάτε ότι οι Σούφι έχουν ελληνική προέλευση) ενεργοποίησαν τους „Ομφαλούς„/ενεργειακούς κόμβους του διαύλου και αρρώστησαν όλοι οι Αμερικανοί στρατιώτες. Έχουν στα χέρια τους, τους απαραίτητους «Κενταυρικούς Κρυστάλλους».  Οι Δυτικοί αναγκάστηκαν να επιτεθούν στο Ιράκ, εξαιτίας της προειδοποιητικής πρόκλησης του Ιράκ και των „Ελλήνων“ και Σούφι της Ελ-Λα ή Ελ-Αάρ (που σημαίνει „Ελλάς“)! Αυτοί, μαζί με το „Τάγμα-888“ (που είναι ο κωδικός αριθμός του Χριστού), είναι τα δύο πιο επίλεκτα σώματα των Ιρακινών. Αυτήν την στιγμή που μιλάμε, επτά „Έλληνες“ Σούφι, επτά άνθρωποι-κλειδιά, ελέγχουν τους επτά Ομφαλούς του πιο σημαντικού Διαύλου. Και όμως, αυτοί οι επτά Έλληνες-Σούφι δεν είναι παρά η „βιτρίνα“ των επτά απόκρυφων Σούφι που έχουν ενεργοποιήσει τους Ομφαλούς…
  Μην ξεχνάτε ότι το κίνημα „Μπάαθ“ („Αναγέννησις“) που κυβερνά το Ιράκ και την Συρία, έχει ιδρυθεί από Έλληνες και ότι όλο το επιτελείο του είναι Χριστιανοί ορθόδοξοι, που όλοι τους κατάγονται από την Νέα Ερέτρεια, το σημερινό χωριό Τακρίτ του Ιράκ, όπου βρίσκεται ένας εκ των Ομφαλών.  Από εκεί κατάγονται πάντα τα επτά μέλη του απόκρυφου ιερατείου του κινήματος. Οι εμφανείς ιδρυτές του ήταν: ο Έλληνας Μιχαήλ Αλφαίος (κατά το αραβικό: Μισέλ Αλφάκ) καθηγητής της Ιστορίας στο Πανεπιστήμιο της Δαμασκού και ο καθηγητής της Φυσικής στο ίδιο πανεπιστήμιο ο Σαλάχ Αλ Ντιν Μπιτάρ. Το εμφανές ανώτατο συμβούλιο αποτελείται από τους επτά πρώτους Ιμάμηδες: Αυτοί είναι οι δύο ιδρυτές και οι Ακράν Ελ Χουανί, Φαούντ Ελ Ρουκαμπί, Αμπντουλά Ελ Αμπντουλά, Αμπντουλά Ελ Ραμαούι, και Αλ Ζαμπέρ. Θα φανεί απίστευτο αλλά όταν είχε πάει ο Τρίτσης στην Βαγδάτη, οι Μπάαθ, ο Τρίτσης και οι „Ε“, θυσίασαν στον ναό του Δία και έκαναν τα μικρά Ελευσίνια στην Βαγδάτη!

  furakis5Τέλος θα αναφερθώ και σε μια άλλη ομάδα της „άλλης παράταξης“. Ακόμη ψάχνουν οι Δυτικοί να εντοπίσουν τα „στρατόπεδα εκπαίδευσης“ στην κεντρική Αφρική – ένα πολύ σημαντικό κέντρο „Ε“ – που βρίσκονται υπό την εποπτεία της Φυλής Ντόγκον, που είναι ισχυροί σύμμαχοι. Οι Ντόγκον έχουν ειδικούς ανιχνευτές-φρουρούς, που έχουν πολλές ικανότητες και αντιλαμβάνονται αν πλησιάζει κανείς στα μέρη τους από πολλά χιλιόμετρα μακριά. Και τον αφήνουν να προσεγγίσει μόνο αν είναι „Έλληνας“ (μπορούν και το καταλαβαίνουν αυτό με „κάποιον“ τρόπο κι αν δεν είναι Έλληνας τον επηρεάζουν από μακριά και τον κάνουν και χάνεται και δεν βρίσκει τίποτε!…

  Το κείμενο που ακολουθεί είναι σημείωση εντός πλαισίου του περιοδικού, στην σελίδα 17

  ΕΝΑ ΤΡΕΛΛΟ ΣΕΝΑΡΙΟ

  Το ΤΜ οφείλει να δηλώσει ότι δεν συμμερίζεται αναγκαστικά τον αντισημιτισμό του κ. Φουράκη. Όμως παράλληλα πρέπει να αναφερθούν τα σημεία στα οποία ο ερευνητής επιβεβαιώθηκε πανηγυρικά, στο διάστημα που μεσολάβησε από την παραχώρηση μέρους της συνέντευξης (Ιούνιος 94) μέχρι τη δημοσίευση της. Δεν δημοσιεύονται τώρα όλα τα σχετικά κομμάτια, αλλά συγκεκριμένα ο γνωστός ερευνητής πρόβλεψε με ακρίβεια: Τη δεύτερη επίθεση του ΟΗΕ στο Ιράκ · Την έλευση του κομήτη Ηale-Bopp όταν τίποτε δεν ήταν γνωστό περί αυτού και της ιδιαιτερότητας του · την παραίτηση από το Υπ. Εξωτερικών του κ. Ροζάκη · Τις επίσημες κινήσεις για την ενοποίηση των „μέσων“ · Τις ανακοινώσεις για τα πειράματα κλωνισμού · Το αυξανόμενο ενδιαφέρον της ΝΑΣΑ για τους δορυφόρους του Δια · Τα πρόσφατα αποτελέσματα ερευνών για την τεχνητή γονιμοποίηση. Έχει εξάλλου ενδιαφέρον να αναφέρουμε μια – απίστευτη όντως -τοποθέτηση του κ. Φουράκη για το θέμα των κλωνισμών. Προηγουμένως πρέπει να πούμε όμως. πως τελείως ανεξήγητα – και ενώ ελάχιστοι ήξεραν για την ύπαρξη της συνέντευξης – αυτή κυκλοφόρησε και „αξιολογήθηκε“· αυστηρά εντός „σχετικών αμερικανικών κύκλων“! Η σκέψη του κ. Φουράκη μας άφησε κυριολεκτικά άφωνους: „Μήπως – λέω μήπως – οι αμερικάνικες υπηρεσίες, βλέποντας ότι κάποιοι ήδη ξέρουν για τα βιολογικά πειράματα και τα αποτελέσματα τους. αποφάσισαν να δημοσιοποιήσουν μια „ανώδυνη“ σχετικά πλευρά τους και έτσι ήρθαν στο φως τα περί κλωνισμών;“

  Δημοσιεύθηκε στο Περιοδικό „Τρίτο Μάτι“ τεύχος 61, Απρίλιος 1997

  http://www.fourakis.gr
  Πηγή:®1Greek http://greek1.blogspot.com/2013/10/blog-post_9435.html#ixzz45BeWnQtQ
  ®1Greek
  Under Creative Commons License: Attribution Share Alike
  Follow us: @1_Greek on Twitter | 1greek on Facebook

  One Comment

  • berlinathen sagt:

   Η Ελλάδα έχει σήμερα βυθισθεί στο χάος. Την κυβερνά ένα τσούρμο δήθεν αριστερών, στην πραγματικότητα αναρχικών με δηλητηριασμένα απο την συνεχή χρήση δυτικών ιδεολογιών μυαλά, για κατάργηση του κράτους, για δεν υπακούω, δεν πληρώνω και καταστρέφω ότι βρω μπροστά μου. Και μαζί τους κυβερνούν την Ελλάδα και οι συνάδελφοί τους της 17Ν, του Ρουβίκωνα και οι εγκληματίες των Εξαρχείων, που ελέγχονται κυρίως απο την γερμανίδα δήθεν δημοσιογράφο και κατάσκοπο Heike Schrader (ζεί απο πολλά χρόνια στην Ελλάδα/Αθήνα) και ορισμένες ξένες μυστικές υπηρεσίες. Και μαζί μ‘ αυτούς και οι ουφολόγοι τύπου Φουράκη και Σώρρα, αυτουνού με τα δισεκατομμύρια, που, να μου το θυμηθείτε, τα βόδια των ψηφοφόρων θα τον εκλέξουν στις επόμενες εκλογές για βουλευτή.
   Όλα αυτά δεν είναι τυχαία αλλά προσχεδιασμένα, ανήκουν στην στρατηγική του χάους και της αναμπαμπούλας, μέσα στην οποία χαίρεται ο λύκος, ο σιωνιστικός Ηγεμόνας. Και το χάος αυτό το δημιουργούμε εμείς οι ίδιοι, πιστεύοντες και εκλέγοντας τους ψυχασθενείς που εκάστοτε κυβερνούν και του προφήτες με τα διαστημόπλοια και τα δισεκατομμύρια που παρήγαγε η αρρωστημένη φαντασία τους.
   Προάγγελοί τους τα δύο βιβλία των εβραίων συγγραφέων, που αποτέλεσαν την βάση της νέας στρατηγικής που λέγεται Νέα Τάξη Πραγμάτων.
   Το πρώτο είναι „Η σύγκρουση των πολιτισμών“ του Samuel Huntington (Samuel Phillips Huntington: The Clash of Civilizations and the Remaking of World Order. Simon & Schuster, New York 1996), που έχει τον υπότιτλο „Η αναδιαμόρφωση της Παγκόσμιας Τάξης στον 21ο αιώνα“. Στο βιβλίο αυτό διατυπώνεται η θέση/υπόθεση, ότι στον 21ο αιώνα θα γίνουν συγκρούσεις μεταξύ διαφορετικών πολιτιστικών περιοχών, ειδικά, ότι ο δυτικός πολιτισμός θα συγκρουσθεί με τον κινεζικό και ισλαμικό πολιτισμό.
   Το δεύτερο είναι „Το δόγμα σοκ“ της καναδής Naomi Klein (Naomi Klein: The Shock Doctrine: The Rise of Disaster Capitalism; Metropolitan Books/Henry Holt, New York 2007), που διαπραγματεύεται τις μεθόδους ανόδου του καταστροφικού καπιταλισμού. Η Klein υποστηρίζει, ότι οι νεοφιλελεύθερες πολιτικές της ελεύθερης αγοράς (όπως υποστηρίζονται από τον οικονομολόγο Μίλτον Φρίντμαν) χρησιμοποιούντα από ορισμένες ανεπτυγμένες χώρες εσκεμμένα σαν μια στρατηγική της λεγόμενης «θεραπείας σοκ», η οποία επικεντρώνεται στην δημιουργία και εκμετάλλευση εθνικών κρίσεων, για να περάσει αμφιλεγόμενες πολιτικές, ενώ οι πολίτες λόγω της μεγάλης συναισθηματικής και σωματικής φορτίσεώς τους, αδυνατούν να προβάλλουν μια αποτελεσματική αντίσταση. Το βιβλίο δείχνει, ότι ορισμένα γεγονότα, όπως ο πόλεμος στο Ιράκ, έγιναν με την πρόθεση να περάσουν τέτοιες πολιτικές.
   Αν βάλλετε αυτά τα δύο βιβλία σαν ένα θεωρητικό πλαίσιο, μπορείτε εύκολα να εξηγήσετε όλα αυτά που συμβαίνουν σήμερα στην φουκαριάρα την Ελλάδα.
   ΕΣ

  Einen Kommentar schreiben / Γράψτε ένα σχόλιο

  Kommentar

  kachelmannwetter.com