Ή στραβός είναι ο γιαλός ή στραβά αρμενίζουμε
18.04.2024
  • Allgemein
  • Diktatur/Δικτατορία
  • Brain Drain
  • Balkan/Βαλκάνια
  • Bücher/Βιβλια
  • Medien/Μαζικά Μέσα
  • Minderheiten, Migranten/Μειονότητες, Μετανάστες
  • Kriege, Flüchtlinge/Πόλεμοι, Φυγάδες
  • Sprache/Γλώσσα
  • Gesellschaft, Meinung/Κοινωνία, Γνώμη
  • Nationalismus/Εθνικισμοί
  • Thema/Θέμα
  • Termine/Εκδηλώσεις
  • Geopolitik/Γεωπολιτική
  • Politik/Πολιτική
  • Terrorismus/Τρομοκρατία
  • FalseFlagOps/Επιχ. με ψευδή σημαία
  • Hellas-EU/Ελλάδα-Ε.Ε.
  • Wirtschaft-Finanzen/Οικονομία-Οικονομικά
  • Religion/Θρησκεία
  • Geschichte/Ιστορία
  • Umwelt/Περιβάλλον
  • Korruption/Διαφθορά
  • Reisen/Ταξιδιωτικά
  • Musik/Μουσική
  • Kunst/Τέχνη, Λογοτεχνία
  • Küche/Κουζίνα
  • kachelmannwetter.com
    Εδω διαβαζετε τις καινουργιες  ελληνικες και γερμανικες εφημεριδες
    Hier lesen Sie  griechische  und deutsche Zeitungen 

    Από το 147 της παλαιάς ως το 2017 της νέας χρονολόγησης,

    Δρ. Γ. Θ. Χατζηθεοδωρου

    διατηρούνται ακόμη ατόφια στην Ελλάδα τα δεσμά, η αυτοπαγίδευση και η σπογγειόμορφη εγκεφαλοπάθεια ενός νόθου θρησκευτικού και κοινωνικοπολιτικού μορφώματος!

     

    Αληθες είναι το πραγματικο. Η αναζητηση αυτου όμως ενεχει μεσα του και θεολογικες παγιδες!

    Σε ολες τις περιπτωσεις της παγκοσμιας ιστοριας κατά την επικρατιση μιας θρησκειας ‘η μιας ιδεολογιας αποδειχθει, ότι η πρακτικη εφαρμογη τους δεν ειχε καμια σχεση με το θεωρητικο τους υποβαθρο, επειδη αυτό ειχε ηδη διαστραφει και τροποποιηθει προς το συμφερον της ηγετικης ομαδας που ανελαβεν την εφαρμογη τους, γεγονος που η ιδια ηγετικη ομαδα φυσικα αρνειται σθεναρα, υποστηριζοντας βεβαια ψευδως ότι δηθεν εργαζεται για την «μοναδικη Αληθεια». Για να δικαιολογησουν τα εγκληματα τους οι Ιεροεξεταστες της Χριστιανοσυνης ισχυριζονταν ψευδως ότι αποβλεπαν στην εδραιωση της Χρισιανοσυνης, οι κατακτητες ότι ηθελαν να μεγαλωσοπυν την πατριδα τους, οι αποικιοκρατες ότι επεδιωκαν την διαδοση του πολιτισμου, οι Γερμανοι ότι περιφρορουσαν την καθαροτητα της βρομικης φυλης τους, οι επαναστατες ότι ηθελαν να εξασφαλισουν τα αφυσικα στην πραγματικοτητα πραγματα, δηλαδη την ισοτητα, αδελφοσυνη και ευτυχια των μελλοντικων γενεων των λαων.

    Σε αντιθεση με τα αφυσικα ως ανω πραγματα, η φυση εχει δυναμικο χαρακτηρα και λειτουργει ελευθερα με τους δικους της λειτουργικους νομους και όχι με τους ανθρωπινους παρομοιους  μηχανικους. Ας τα εχουν υπ’ οψιν οι σημερινοι ηγετες της Ε.Ε. των θυγατερων και υιων του Αβρααμ και οι διεθνης σιωνιστικη πλουτοκρατια, που θεωρουν τους ανθρωπους και ιδιαιτερα τους Ελληνες σαν αντικειμενα που μπορουν να καθοριζονται από τους κανονες της αγορας και όχι σαν ζωντες οργανισμους, δηλαδη πολυπλοκα συστηματα με αναγκες και αυτοοργανωση.

    Η «μοναδικη Αληθεια» για την Ελλαδα και τον Ελληνισμο είναι, ότι ο διαχρονικοτερος σκλαβος ολης της ανθρωπινης ιστοριας υπηρξε και συνεχιζει να είναι ο μεταχριστιανικος Ελληνας, δηλαδη ο Ρωμιος! Ο Ελληνας αχρηστευθηκε και μεταμορφωθηκε σε Ρωμιο, δηλαδη σε χαζοχαρουμενο νέο-Χαλδαιο, με μαζικους αποδοτικους και υπουλους μηχανισμους που λειτουργουν μεχρι τις ημερες μας αποτελεσματικα. Ο Ρωμιος αυτος, ανεξοπλιστος με την κοφτερη ελληνικη αρχαιογνωσια και πασχων από σπογγειωμορφη εγκεφαλοπαθεια, είναι τελειως ακαταλληλος για να γινη φυλακας των αρχαιοελληνικων θησαυρων.

    Χρησιμοποιει ακομη για τα παιδια του ονοματα Χαλδαιο-βιβλικων θρησκευτικων ηρωων ανεξακριβωτου ηθους και αρετης, λες και ανηκει σε έναν λαο επαιτη και ιστορικα αναπηρο που δεν είναι σε θεση να βρη τα υπεροχα προγονικα προτυπα για να γυμναση τις ψυχες των παιδιων του με τις αρχαιοελληνικες αρετες, αξιες, οραματα και ιδανικα. Ακομη και ο γραφων θεωρει το ονομα και επονομα του ως προ’ι’ον της ιουδα’ι’κης απατης!

    Τα αρνητικα αυτά χαρακτηριστικα για τον Ελληνισμο και την Ελληνικοτητα αρχισαν το 147 της παλαιας χρονολογισης, όταν μετα την καταρρευση της μακεδονικης αυτοκρατοριας του Μεγαλου Αλαξανδρου επεσε και η τελευταια πολη-κρατος της Κορινθου στους Ρωμαιους και μετετρεψε ολες τις άλλες αρχαιες ελληνικες περιφερειες σε διοικητικα τμηματα της Ρωμα’ι’κης Αυτοκρατοριας. Ο ραββινος Marcus Eli Ravage, o οποιος τιματο υπο την ευνοια των εβραιων-χαζαρων τραπεζιτων Rothschilds, σαν ο μονος εγκεκριμενος βιογραφος τους, μας διδει ασφαλως αθελα του, με τα δυο αρθρα του που δημοσιευσε στο «The Century Magazine» των ΗΠΑ σε αγγλικη γλωσσα, τον Ιανουαριο και Φεβρουαριο του 1928 της νεας χρονολογισης, ενδιαφερουσες πληροφοριες, όπως κανει και η μεταφραση σε ελληνικη γλωσσα της Παλαιας Διαθηκησ των εβδομηκοντα (Ο’) παρ’ ολες τις προσπαθειες αποσιωποιησης από τον χριστιανο επισκοπο της Αιγυπτου Ησυχιου και του Ελληνοεβραιου Ακυλα (117-138 της νεας χρονολογισης).

    «…ειχατε εσεις οι Ελληνες μια ευγενικη, αισθησιακη κουλτουρα, ανηπηρεαστη από τις οποιες ενοχλησεις μιας κοινωνικης συνειδησεως ‘η από οποιεσδηποτε συναισθηματικες αμφισβητησεις περι ανθρωπινης ισοτητας. Ποιος ξερτει ποιο μεγαλο και δοξασμενο πεπρωμα θα ηταν δικο σας αν σα αφηναμε ησυχους. Αλλα δεν σας αφγσαμε ησυχους. Σας πηραμε από το χερι και γκρεμισαμε το ομορφο και ευγενικο οικοδομημα που ειχατε εγειρει και αλλαξαμε ολοκληρη την πορεια της ιστοριας σας… Οι ακολουθοι του Ιησου της Ναζαρετ, κυριως σκλαβοι και φτωχες γυναικες, μεσα στο πενθος και την απαγοητευση τους, στραφηκαν μακρια από τον κοσμο και μετασχηματισθηκαν σε μια αδελφοτητα αποτελουμενη από ειρηνιστες μη-αντιδρωντες, μοιραζοντας την μνημη του εσταυρωμενου ηγετη τους και διαβιωντας μαζι κατά τροπο λπμμουνιστικο. Δεν ηταν παρα μια νεα θρησκευτικη αιρεση στην Ιουδαια, διχως δυναμη και σημασια, ουτερ η πρωτη ουτε η τελευταια. Μονο μετα την καταστροφη της Ιερουσαλημ από τους Ρωμαιους, η νεα αυτή πιστη απεκτησε σημασια. Τοτε, ενας πατριωτης Εβραιος ονομαζομενος Γκαμαλιηλ Σαουλ ‘η Παυλος συνελαβε την ιδεα να ταπεινωση την Ρωμα’ι’κη ισχυ καταστρεφοντας το ηθικο των στρατιωτων της με δογματα αγαπης και μη-αντιστασης, κηρυγματα από την μικρη αιρεση των Εβραιων Χριστιανων. Εγινε ο Αποστολος των Εθνικων, αυτος που μεχρι τοτε ηταν από τους πλεον δραστηριους διωκτες αυτης της ομαδας. Και τοσο καλα εκτελεσε ο Γκαμαλιηλ Σαουλ την αποστολη του, ώστε μεσα σε τεσσερες αιωνες η μεγαλη αυτοκρατορια που ειχε κυριεψει την Παλαιστινη μαζι με τον μισο κοσμο, μετατραπηκε σε σωρο από ερειπια. Και ο νομος που βγηκε από την Σιων εγινε η επισημη θρησκεια, η Χριστιανοσυνη, της νεας και παλαιας Ρωμης…».

    Πραγματι ο ιδρυτης της Χριστιανοσυνης δεν υπηρξε ο Ιησους ο Ναζωραιος αλλα ο Ιουδαιος και Ρωμαιος πολιτης Γκαμαλιηλ Σαουλ. Οι διδασκαλιες του Ιησου του Ναζωραιου ηταν εντεταγμενες περισσοτερο σε μια μορφη κοινωνικης φιλοσοφιας, ένας ηθικος κωδικας συμπεριφορας, ένας τροπος ζωης. Εάν η χωρα των Ιουδαιων ζουσε τοτε σε συνηθισμενους καιρους, μικρη σημασια θα δινονταν στην κουρελιασμενη αδελφοτητα της Χριστιανοσυνης. Αλλα με την χωρα των Ιουδαιων να βρισκεται στην μεσην μιας μαχης με ένα ξενο εχθρο, η μη-κοσμικη φιλοσοφια της Χριστιανοσυνης πηρε δια του Γκαμαλιηλ Σαουλ έναν επικινδυνο προσανατολισμο. Αυτος σηκωσε την αυλαια για την σπουδαιοτερη πραξη, ξεδιπλωνοντας στο Ιερατειο της Σιων την νεα στρατηγικη του ως Αποστολος των Εθνικων. Δεν ειχε καμια σκεψη ευαγγελισμου του κοσμου. Τον ενδιεφερε μονο η αποθαρρυνση και ταπεινωση των Ρωμαιων κατακτητων.

    Και αυτό συνεβει! Το Μωσα’ι’κο Ιερατειο απεκτησε πολιτικες βλεψεις για παγκοσμια κυριαρχια μεσω της Χριστιανοσυνης ως θρησκεια! Οι σκλαβοι και οι καταπιεσμενοι της Ρωμα’ι’κης Αυτοκρατοριας, οι αθλιοι κληρωτοι και το πεινασμενο προλεταριατο της ιδιας της Ρωμης, βρηκαν τοση παρηγορια στην προσαρμοσμενη Παυλικη εκδοχης της ιουδα’ι’κης αιρεσης, δηλαδη της Χριστιανοσυνης, ώστε να απειθαρχουν παντου οι στρατιωτες της Αυτοκρατοριας στις διαταγες των διοικητων τους.

    Η Ρωμη αναγκασθηκε να πεση πανω στην Ιερουσαλημ με φωτια και τσεκουρι και μετα μια τρομακτικη πολιορκια που διηρκησε τεσσερα χρονια, να την καταστρεψη ολοκληρωτικα το 70 της νεας Χρονολογισης. Ναι μεν η τοτε Παλαιστινη συντριφτηκε ολοκληρωτικα, η Χριστιανοσυνη όμως επεζησεν και κατευθυνθηκε από τον Γκαμαλιηλ Σαουλ με στοχο την ταπεινωση της Ρωμης. Η Ρωμα’ι’κη ηθικη και πειθαρχια ειχαν με τα δογματα της Χριστιανοσυνης εκπεσει τοσο πολύ ώστε οι Ρωμα’ι’κες λεγεωνες, που καποτε αποτελουσαν τον τρομο του κοσμου, αρχισαν να γνωριζουν την ηττα από τους βαρβαρους εισβολεις. Στο ετος 326 της νεας χρονολογισης ο αυτοκρατωρας Κωνσταντινος, ελπιζονταν να ελεγξη την Χριστιανοσυνη που εγινε υπουλη νοσος, υπεκυψε στον προσηλυτισμο και ανακηρυξε την Χριστιανοσυνη σαν επισημη θρησκεια, που σημανε και τον θανατο της Ελληνικοτητας και του Ελληνισμου.

    Το πρωτο Αουσβιτς της Ιστοριας στηθηκε στην Σκυθοπολη της τοτε Παλαιστινης, στο σημερινο Μπεν Σιαμ του Ισραηλ. Στο Σφαγειο αυτό θανατωθηκαν κατά τον ιστορικο Μαρκελινο Αμιανο περισσοτεροι από 15 εκατομμυρια Ελληνες επειδη αρνηθηκαν να βαπτισθουν Χριστιανοι. Οι ετσι ονομασθεντες Πατερες της Χριστιανοσυνης για να διαμορφωσουν εννοιολογικα μια «απιστευτη πιστη» που στοχευμενα κατασκευασε σε συνεργασια με το «Μωσα’ι’κο Ιερατειο» ο Γκαμαλιηλ Σαουλ, προσετρεξαν από αναγκη στην «Ελληνικη Φιλοσοφια» και υπο μορφη «υποκλοπων» αριστοτεχνικα προσαρμοσμενων, αντικαταστησαν την α’ι’διοτητα του κοσμου και την μετεμψυχωση των αρχαιων Ελληνων φιλοσοφων με το δογμα της δημιουργιας του κοσμου εκ του μηδενος και της  προσωπικης αθανασιας.

    Οι αλογες αυθαιρεσιες και οι παραμορφωσεις χαρακτηρισθηκαν από τους «υποκλεπτες» ως επαναστατικες. Στην ψυχη δοθηκε μια παραμορφωμενη δυναμικη για να ελευθερωθη αυτή από τον κλοιο της αναγκαιοτητας. Η απολυτη αποσταση που δημιουργηθηκε αναμεσα στον κοσμο και στον θεο τους Γιαχβε γεφυρωθηκε με το τεχνασμα, ότι η πνευματικη φυση του ανθρωπου δημιουργηθηκε «κατ’ εικονα και κατ΄ομοιωση» του Γιαχβε. Η αποσταση αυτή βεβαιωνεται περισσοτερο από τις ατελειες του κτιστου και από την υπαρξη του κακου παρα την εννοια του αγαθου. Εάν το κτιστο ηταν τελειο, δεν θα ειχε νοημα, αυτό θα ηταν η ιδια η υπερβατικοτητα. Με τον δυ’ι’σμο του κακου και αγαθου, η φυση αυτοσυλλαμβανεται από την Χριστιανοσυνη ως ατελης, ως πασχουσα, ως επορρεπης προς το κακο. Με το τεχνασμα αυτό, η εγκοσμος συνειδηση του οντος γινεται αδυναμη, πασχουσα, αμαρτωλη…Ετσι τιθενται τα θεμελια του φοβου και της ελπιδας στις ψυχες των ηλιθιων πιστων, δηλαδη οι βασικες προ’υ’ποθεσεις για την δεσποτεια και την οικονομικη εκμεταλλευση…

    Και την Αγια Τριαδα (Πατηρ, Υιος και Αγιον Πνευμα) δανεισθηκε η Χριστιανοσυνη από τον Πυθαγορα διοτι αυτή αντιπροσωπευει την τρισυποστατη δομη του Κοσμου. Οι ηλιθιοι αυτοι πιστοι ελληνικης προελευσης ακομη και σημερα προσευχονται στον Εβραιο Γιαχβε και εχουν πολιουχο της Αθηνας επισης τον Εβραιο Διονυσιο Αρεοπαγιτη, τον αποστατη του Ελληνισμου. Ανεχονται επιπλεον και την πολιορκια της Ακροπολης των Αθηνων από τους δυο Εβραιους (Διονυσιο Αρεοπαγιτη και Γκαμαλιηλ Σαουλ) και από μια σειρα μικρων εκκλησιων της Χριστανοσυνης. Στην Ελλαδα οι θεολογουντες επιστημονες τυπου Μαμπινιωτης και οι επιστημολογουντες θεολογοι, παραπληροφορουν την κοινη γνωμη των Ρωμιων εκμεταλλευομενοι την αγνοια τους. Τα καθαρματα αυτά σκοπημα αφηνουν την ελληνικη παιδεια σε αθλια κατασταση για να εχουν μια μαζα ηλιθιων Ρωμιων προθυμη να γινη πιστη των δογματων της Χριστιανοσυνης και οπαδος των ξενοκινητων κομματων και των ποδοσφαιρικων ομαδων.

    Τα στοιχεια που περιεχουν τα δυο αρθρα του Ραββινου Marcus Eli Ravage σχετικα με την ελευση του διαμορφωμενου από τον Γκαμαλιηλ Σαουλ ιουδα’ι’κου δογματος, δηλαδη της Χριστιανοσυνης, και σε συσχετιση με τα 1100 χρονια μαρτυριου κατοχης του Ελληνισμου από την ιδια την Χριστιανοσυνη υπο την κηδεμονια της ανατολικης ρωμα’ι’κης αυτοκρατοριας η οποια συνεχεισθηκε αμειωτα για αλλα 500 χρονια από την ιδια την Χριστιανοσυνη υπο την οθωμανικη κηδεμονια και συνεχιζεται εδώ και 196 χρονια από την ιδια την Χριστιανοσυνη μετα τον απελευθερωτικο αγωνα των Ελληνων του 1821 νεας χρονολογισης κατά της τουρκικης κηδεμονιας, πρεπει να γινουν γνωστα σε κάθε συγχρονο Ελληνα και Ρωμιο εντος και εκτος Ελλαδος για να ξυπνησουν αυτοι από τον μακαριο και θανατοφορο υπνο τους.

    Με τον ζυγο των 1.796 χρονων της θεοκρατουμενης ακομη Ελλαδος, η Ιουδαιοχριστιανοσυνη την μεταβαλε σε μια στεππα καλπαζουσας Μεταφυσικης, γεματης με τους ναους της, που εξηγει την καταπτωση και την μεταβολη του Ελληνα σε Ρωμιο, δηλαδη σε ένα ανθρωπακο που ζει με την ελπιδα της μεταθανατιας του υπαρξης, στο «Βασιλειο των Ουρανων». Μονο όταν κλατανοησει την τραγικοτητα και γελειοτητα της καταστασης αυτης τοτε σε κάθε γωνια του κοσμου, ολοκληρο το εθνος των Ελληνων, θα ζησει μια πρωτοφανη πολιτισμικη ανασταση. Οι μνημες θα ξυπνησουν και αυτό είναι που τρεμουν τοσο οι εγχωριοι οσο και οι ξενοι προδοτες του Ελληνισμου και της Ελληνικοτητας! Ο Ελληνας, ο αρχαιοτερος θεματοφυλακας του πνευματικου καλους, θα ξαναδειξει τις αριστοκρατικες του καταβολες και το αστειρευτο πηγαιο ταλεντο του!

    Ποιος είναι ο σημερινος Γερμανος, που μας το παιζει Ηγεμονας της Ε.Ε. των θυγατερων και υιων του Αβρααμ; Από την εμφανιση του στην Ιστορια διεπρεψε στην επιδειξη κάθε ειδους φονικης βαρβαροτητας. Ο προγονος του, ο Ουνος (375-454 της νεας χρονολογισης) αλωνιζε την Ευρωπη των Πατριδων προκαλωντας φοβερες σφαγες και λεηλασιες χειρωτερες και από αυτές που προκαλεσε ο συγχρονος του Γερμανος στον 1ον και 2ον Παγκοσμιο Πολεμο. Πως εξηγειται το γεγονος, ότι ο Ναζιστης-Γερμανος πηρε Δανεια από τους Εβραιους Τραεζιτες για να καταλαβη την εξουσια στην Γερμανια! Ακομα και τα στρατοπεδα συγκεντρωσης των Ναζιστων χτισθηκαν με τα δανεια των Rothschilds, Rockefelers, Goldman Sachs κ.α. Ολη η Ιστορια του Γερμανικου λαου εως τις ημερες μας δειχνει, ότι παρα την θεωρητικη εξυμνηση της Ειρηνης ως ανεκτιμητης αξιας, ο πολεμος, η καταστροφη και οι σφαγες είναι η κατ’ εξοχη δημοφιλεις δραστηριοτητες του λαου αυτου. Από τα πανω από 80 εκατομμυρια νεκρους του 2ου Παγκοσμιου Πολεμου τα 57 περιπου εκατομμυρια ηταν απλοι αμαχοι πολιτες. Για όλα αυτά τα θυματα δικαστηκαν στην περιφημη Δικη της Νυρεμβεργης 24 Γερμανοι… Ποιος λοιπον είναι αυτος που κατευθυνει, προστατευει και οφελειται μεχρι σημερα από τον δολοφονο Γερμανο;

    Ειτε αρεσει ειτε όχι όμως κάθε Γερμανο στην Ελλαδα, όπως εδειξε και ο 2ος Παγκοσμιος Πολεμος, ξεκινουσαν στην Ελλαδα ανεκαθεν οι μεγαλες ηττες των εχθρων της ανθρωποτητας! Στην Ελλαδα θα γινει και η τελευταια επανασταση του πολιτισμου! Ναι μεν η χωρα αυτή σημερα λεηλατειται από τον Γερμανο και συρρικνωνεται γεωγραφικα, γιατι την διαφοντευουν πανουργοι εγχωριοι και ξενοι δυναστες και εγκληματιες,  υπαρχει όμως η ακαταβλητη ψυχη του Ελληνα που με το φως της Απολλωνιας μεγαλοπρεπειας, θα διδαξει και παλι τον μοναδικο και αντικαταστατο σεβασμο στην μητερα φυση, παρακινωντας οσους μετεχουν της ημετερας παιδειας και θεωρουν την Ελλαδα σεβασμια πνευματικη τους μητερα, να ενωθουν μαζι της σε μια επιθεση ερωτησεων πολιτισμου! Ο Γερμανος εδώ δεν εχει καμια θεση! Ο Γερμανος αυτος με ένα GERMANEXIT πρεπει να εγκαταλειψη και την Ευρωπη των Πατριδων, την Ευρωπη των μελων κρατων περιξ της Μεσογειου θαλασσης. Στην Ευρωπη αυτή, οι χωρες τσιγκανοι του βορρα δεν εχουν καμμια θεση!

    PD Dr.-Ing. Georg Chaziteodorou
    Bleibergweg 114, D-40885 Ratingen
    Tel.+Fax: 0049 2102 32513
    E-Mail: chaziteo@t-online.de
    18.08.2017

    Einen Kommentar schreiben / Γράψτε ένα σχόλιο

    Kommentar

    kachelmannwetter.com