Ή στραβός είναι ο γιαλός ή στραβά αρμενίζουμε
22.05.2024
 • Allgemein
 • Diktatur/Δικτατορία
 • Brain Drain
 • Balkan/Βαλκάνια
 • Bücher/Βιβλια
 • Medien/Μαζικά Μέσα
 • Minderheiten, Migranten/Μειονότητες, Μετανάστες
 • Kriege, Flüchtlinge/Πόλεμοι, Φυγάδες
 • Sprache/Γλώσσα
 • Gesellschaft, Meinung/Κοινωνία, Γνώμη
 • Nationalismus/Εθνικισμοί
 • Thema/Θέμα
 • Termine/Εκδηλώσεις
 • Geopolitik/Γεωπολιτική
 • Politik/Πολιτική
 • Terrorismus/Τρομοκρατία
 • FalseFlagOps/Επιχ. με ψευδή σημαία
 • Hellas-EU/Ελλάδα-Ε.Ε.
 • Wirtschaft-Finanzen/Οικονομία-Οικονομικά
 • Religion/Θρησκεία
 • Geschichte/Ιστορία
 • Umwelt/Περιβάλλον
 • Korruption/Διαφθορά
 • Reisen/Ταξιδιωτικά
 • Musik/Μουσική
 • Kunst/Τέχνη, Λογοτεχνία
 • Küche/Κουζίνα
 • kachelmannwetter.com
  Εδω διαβαζετε τις καινουργιες  ελληνικες και γερμανικες εφημεριδες
  Hier lesen Sie  griechische  und deutsche Zeitungen 

  Αριστεροφασιστική τρομοκρατία στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης


  Δρ. Εμμανουήλ Σαρίδης

  Ο καθηγητής Γιώργος Παύλος από το Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης στοχοποιήθηκε, κατηγορούμενος ως φασίστας και Χρυσαυγίτης επειδή έχει προσυπογράψει κατά καιρούς ανοιχτές επιστολές για πατριωτικά θέματα. Το ίδιο και φοιτητές που ξυλοκοπήθηκαν για τον ίδιο λόγο. Το ξεχαρβάλωμα της πατρίδας μας συνεχίζεται

   

  Έλαβα από την Ομάδα Professors-PhDs των ΗΠΑ και δημοσιεύω την κάτωθι ανακοίνωση, που δείχνει ξεκάθαρα, ότι η αναρχία, η ανομία και η τρομοκρατία που επικρατούν στην πατρίδα μας έλαβε πλέον τεράστιες διαστάσεις, χτύπησε κόκκινο, που λένε. Τάξη και ασφάλεια, δύο βασικές προϋποθέσεις για μια ομαλή λειτουργία μιας κοινωνίας όπως και η τήρηση των νόμων, προ πάντων όμως η με όλα τα μέσα πάταξη των παραβατών που έχουν πάρει το πάνω χέρι και τρομοκρατούν τον κόσμο, δεν υπάρχει απο καιρού πλέον στην Ελλάδα. Και τώρα με μια κυβέρνηση, που τα περισσότερα μέλη της (Πρωθυπουργός, Υπουργοί κ.λπ.) προέρχονται ακριβώς απο αυτό τον χώρο, τον χώρο της αναρχίας, ανομίας και της αναστάτωσης της κοινωνίας, έφτασε σε ένα σημείο, πέρα απο το οποίο απειλείται η υπόσταση της ίδιας της πατρίδας μας. Το κατασκεύασμα αυτό, που στην Ελλάδα λέγεται κράτος έχει ξεχαρβαλωθεί τελείως και λειτουργεί μόνο ως χώρος αυτοσχεδιασμού παρανοϊκών πολιτικών – και πολιτών. Ένα τέτοιο κράτος δεν μπορεί να υπερασπιστεί τον εαυτό του και βρίσκεται ακόμη εν ζωή μόνο γιατί η Τουρκία, φερ‘ ειπείν, δεν αποφάσισε ακόμη να οικειοποιηθεί κάποια νησιά μας ή να κηρύξει την πατρίδα μου την Θράκη αυτόνομη επαρρχία.  Ότι όμως δεν έγινε ακόμη, μπορεί με ένα τέτοιο κράτος (κράτος, πούντο κι‘ εγώ δεν το βλέπω) να συμβεί ανα πάσαν στιγμήν. Έλληνες, συνέλθετε.

  Παράδειγμα οι φυγάδες: Η κυβέρνηση (ποιά κυβέρνηση, βλέπει κανείς κάποιον να κυβερνάει;) έχει ανοίξει τα σύνορα, έγινε ένα είδος στρατοπέδουν συγκεντρώσεως, όπου φυγάδες απο διάφορες αραβικές και ασιατικές και χώρες κατασκηνώνουν στο μεγαλύτερο λιμάνι της χώρας ή επάνω στην σιδηροδρομικές γραμμές της Ειδομένης, έχοντας διακόψει για ενάμιση μήνα την κυκλοφορά σιδηροδρόμων προς και απο την δυτική Ευρώπη. Για την διαχείρηση των φυγάδων αυτών, που είναι και οι ίδιοι θύματα της σιωνιστικής πολιτικής της Μέρκελ και των απο πίσω της, η Ευρωπαϊκή Επιτροπή χορήγησε 83 εκατομμύρια ευρώ, τα οποία όμως δεν δόθηκαν στους ντενεκέδες της „κυβέρνησης“ αλλά στην Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες (UNHCR), στη Διεθνή Ομοσπονδία του Ερυθρού Σταυρού και σε έξι διεθνείς ΜΚΟ. Ντροπές. Σε ποιθόν να τα δώσουν, στην κυρία Τασία ή στον κύριο Μουζάλα, που δεν ξέρουν τι τους γίνεται; Όμως και οι ΜΚΟ, που τα μέλη τους είναι διεθνείς και εγχώριοι αναρχικοί, ανθέλληνες, τρομοκράτες και εν πάσει περιπτώσει οπαδοί της καταργήσεως των εθνικών συνόρων και της παγκοσμιοποίησης, αυτό που κάνουν, είναι να επιτείνουν την αναρχία και ανομία στην Ελλάδα, που τώρα επεκτάθηκε και στους φυγάδες.

  Παράδειγμα οι τρομοκρατες των Πανεπιστημίων. Γράφει η ανακοίνωση των Professors-PhDs των ΗΠΑ:

  ΕΠΙΣΤΟΛΗ Φόρουμ Ελλήνων Καθηγητών και Διδακτόρων (IHA)

   

  ΠΡΟΣ: Πρύτανη & Σύγκλητο του Δ.Π.Θ., Κοσμήτορα της Πολυτεχνικής Σχολής του ΔΠΘ, Πρόεδρο του Τμήματος ΗΜΜΥ
  ΚΟΙΝ: Υπουργείο Παιδείας και ΜΜΕ
  ΘΕΜΑ: Γεγονότα βίας και τρομοκρατίας της 13ης Απριλίου 2016 στο Δ.Π.Θ.
  10 Μαΐου 2016

  Αξιότιμε κύριε Πρύτανη,
  Αξιότιμε κύριε Κοσμήτορα,
  Αξιότιμε κύριε Πρόεδρε του Τμήματος ΗΜΜΥ
  Αξιότιμοι συνάδελφοι Καθηγητές

  Τρόμο και αγανάκτηση προκαλεί η είδηση του άγριου ξυλοδαρμού στο όνομα της Δημοκρατίας, φοιτητών του Δ.Π.Θ. από ομάδα συμφοιτητών τους, που έλαβε χώρα στις 13 Απριλίου 2016.

  Συγκεκριμένα, ομάδα φοιτητών της “Ενωτικής Πρωτοβουλίας Ανεξάρτητων Αριστερών ‚Λεγεωνάριοι – Κουρσάροι’”, σχήμα της “Ενιαίας Ανεξάρτητης Αριστερής Κίνησης” (ΕΑΑΚ), (https://legeonaeaak.wordpress.com), εισέβαλε σε αίθουσα διδασκαλίας εν ώρα μαθήματος, και μέσα σε αντιφασιστικό παραλήρημα, κατηγόρησε ως φασίστες τον Αναπληρωτή Καθηγητή του τμήματος ΗΜΜΥ της Πολυτεχνικής Σχολής του ΔΠΘ Γεώργιο Παύλο, και φοιτητές των μαθημάτων του και απείλησε ανοιχτά λέγοντας χαρακτηριστικά ότι „θα λιώσουμε τους φασίστες και θα συντρίψουμε όποιον προάγει τον φασισμό στο Πανεπιστήμιο“. Εν συνεχεία, μέλη αυτής της ομάδας χτύπησαν ανελέητα δύο φοιτητές στέλνοντάς τους με βαρείς τραυματισμούς στο Νοσοκομείο, ενώ άλλοι στοχοποιημένοι φοιτητές πρόλαβαν και κρύφτηκαν σε άλλες αίθουσες.

  Η στοχοποίηση του καθηγητού Γ. Παύλου ως φασίστα και οπαδού της Χρυσής Αυγής έγινε επειδή είχε συνυπογράψει κείμενο του Φόρουμ Ελλήνων Καθηγητών και Διδακτόρων σχετικά με την λαθρομετανάστευση (3/2015). Επίσης στοχοποιήθηκαν όσοι φοιτητές υποστήριξαν πως όσα λέγονται και γράφονται σε αφίσες εναντίον του καθηγητού Γ. Παύλου είναι ψευδή και ανεδαφικά.

  Ο ένας από τους φοιτητές που κτυπήθηκαν αλύπητα έχει ρήξη τυμπάνου και το πρόσωπο του είναι μαυρισμένο από τα κτυπήματα, ο δε άλλος ήταν σε πολύ βαρύτερη κατάσταση, καθώς δεν μπορούσε για ημέρες να περπατήσει ή να κουνήσει τα χέρια του.

  Ο δεύτερος φοιτητής θεωρήθηκε ως χρυσαυγίτης επειδή φορούσε μπλούζα προσκόπων με αρχαία περικεφαλαία και ελληνική σημαία. Όπως αποδείχθηκε εκ των υστέρων, ήταν υψηλόβαθμο στέλεχος του προσκοπισμού και προσπάθησε να εμποδίσει τον ξυλοδαρμό του πρώτου.

  Ο Αν. Καθ. Γιώργος Παύλος απειλήθηκε δημοσίως σε αφίσες του ΕΑΑΚ που τοιχοκολλήθηκαν μετά τα γεγονότα και που τον στοχοποιούν ως αρχηγό „φασιστικών και Χρυσαυγιτικών“ ομάδων στο ΔΠΘ.

  Οι ‚Λεγεωνάριοι – Κουρσάροι‘ που στοχοποίησαν τον Καθηγητή Γ. Παύλο και τους φοιτητές που τον υποστήριξαν, διακηρύσσουν πώς “έχουν δικαίωμα να τσακίσουν τον φασισμό όπου τον βρίσκουν”. Υπάρχουν μαρτυρίες αρκετών φοιτητών αλλά και μελών ΔΕΠ πως έχουν ευθέως απειληθεί προειδοποιητικά και έχουν υποστεί ακόμη και σωματική βία, επειδή είχαν το θάρρος να εκφράζουν αντίθετη άποψη και να καταγγέλλουν την συμπεριφορά της εν λόγω ομάδας. Ωρισμένοι καθηγητές του ΔΠΘ που προσπάθησαν να αποτρέψουν τούς ξυλοδαρμούς σπρώχτηκαν και τραβήχτηκαν βίαια απο τα ρούχα τους. Οι ‚Λεγεωνάριοι – Κουρσάροι‘ θεωρούν πως έχουν πάρει τον νόμο στα χέρια τους και ότι πρέπει να διώξουν από το πανεπιστήμιο κάθε αντιφρονούντα, με αποτέλεσμα να επικρατεί το συναίσθημα του φόβου στους φοιτητές ιδίως τους πρωτοετείς αλλά και σε μέλη ΔΕΠ. (βλ. ανακοινώσεις σε https://legeonaeaak.wordpress.com).

  Από μαρτυρίες φοιτητών, οι ‚Λεγεωνάριοι – Κουρσάροι‘ συνεργάζονται με άλλην ομάδα που εδρεύει σε παράνομο στέκι μέσα στα ΠΡΟΚΑΤ κτήρια της Πολυτεχνικής Σχολής και λειτουργεί ως κέντρο των “φοιτητικών ματ”. Από εκεί τα „φοιτητικά ΜΑΤ“ εξορμούν ανά τούς χώρους τής Πολυτεχνικής Σχολής και λυντσάρουν φοιτητές που δεν συμμορφώνονται προς τις διατάξεις των ηγετών του ΕΑΑΚ με στόχο να επιβάλλουν τίς δικές της αρχές περί δικαίου, όπως διακηρύσσουν με δημοσιευμένες προειδοποιήσεις τους.

  http://www.videotex.gr/wp-content/themes/LondonLive/thumb.php?src=http://www.videotex.gr/uploads/2015/07/%CE%A0%CE%B1%CF%8D%CE%BB%CE%BF%CF%85-%CE%93%CE%B5%CF%8E%CF%81%CE%B3%CE%B9%CE%BF%CF%82.jpg&w=340&h=192&zc=1&q=100Ο Καθηγητής Γεώργιος Παύλος (αριστερά) είναι γνωστός στο πανελλήνιο για τις πολιτιστικές του δράσεις σχετικά με την διάδοση του Ελληνικού πολιτισμού και την ειρηνική προσέγγιση και συνεργασία αλλά και την αλληλοκατανόηση των λαών και των μειονοτήτων όχι μόνον εντός Ελλάδος αλλά σε ολόκληρη την Ανατολική Μεσόγειο. Είναι αυτός που προ 20 ετών προσέγγισε τους Πομάκους που ήθελαν να ενταχθούν στην ελληνική κοινωνία και να απεγκλωβιστούν από τον εκτουρκισμό και την τρομοκρατία του Τουρκικού Προξενείου της Θράκης, σεβόμενος απόλυτα την ιδιαιτερότητά τους, την θρησκεία τους και την γλώσσα τους. Ο Γιώργος Παύλος τα τελευταία 20 χρόνια έχει οργανώνει θερινά σχολεία διαπολιτισμικής εκπαιδευσης στην Ελλάδα, στην Τουρκία, στην Βουλγαρία, στην Αίγυπτο και αλλού για Χριστιανούς και Μουσουλμάνους και άλλους νέους επιστήμονες φοιτητές μαθητές, από όλον τον κόσμο. Αναλυτική περιγραφή του ερευνητικού, διδακτικού, συγγραφικού και κοινωνικού έργου του Αν. Καθ. Γ. Παύλου βρίσκεται στην προσωπική του ιστοσελίδα gpavlos.gr και στη σελίδα του στο ΔΠΘ utopia.duth.gr/~gpavlos.

  Ενδεικτικά σταχυολογούμε λίγα στοιχεία από το κοινωνικό και διαπολιτισμικό έργο που επιτελεί ο Γ. Παύλος στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. ‚Εχει δημιουργήσει δίκτυο υποστήριξης Μουσουλμάνων και τσιγγάνων στη Θράκη, δίκτυο υποστήριξης μεταναστών στην Αθήνα και στην Θεσσαλονίκη, καθώς και δίκτυο διαπολιτισμικής συνεργασίας στα Βαλκάνια και στην ανατολική Μεσόγειο. Είναι ο εμπνευστής του προγράμματος „Ελλάδα Διεθνές Σχολείο Πολιτισμού“ με κόμβους εκπαίδευσης και λειτουργείας θερινών σχολείων σε ιστορικούς χώρους στην Ελλάδα, στα Βαλκάνια και στη Μέση Ανατολή.

  Ο κος Γ. Παύλος διακρίνεται για τον σεβασμό του στην ανθρώπινη προσωπικότητα ανεξαρτήτως ιδεολογικών, θρησκευτικών κλπ επιλογών, ενώ ταυτόχρονα στηλιτεύει κάθε μορφή επιθετικότητας, βίας, ρατσισμού, ολοκληρωτισμού, φασισμού, και αυταρχισμού. Είναι ενδεικτικά όσα ο ίδιος γράφει σε σχετικό κείμενο του ως απάντηση στις τρομοκρατικές, συκοφαντικές και λασπολογικές ενέργειες μιας μικρής μειοψηφίας φοιτητών του ΔΠΘ: „Εάν ανεχθούμε την τυφλή βία ως μέσο άσκησης πολιτικής, τότε έχουμε μετακινηθεί στο κέντρο του φασισμού και του ολοκληρωτισμού. Είμαστε στην πράξη φασίστες ακόμη και αν νομίζουμε πώς δήθεν μαχόμαστε υπέρ του κομμουνισμού ή της δημοκρατίας“.

  Επειδή:
  1/ Το φαινόμενο της τρομοκρατίας στα Πανεπιστήμια έχει λάβει ανησυχητικές διαστάσεις, θεωρούμε ότι η Πρυτανεία του Δ.Π.Θ. πρέπει να καταδικάσει τις φασιστικές αυτές ενέργειες, να τιμωρήσει τους δράστες και να λάβει τα απαραίτητα μέτρα για να σταματήσει την συστηματική βία και την τρομοκρατία σε βάρος φοιτητών και καθηγητών.
  2/ Τέτοια φαινόμενα αποτελούν την χειρότερη δυσφήμηση των ελληνικών πανεπιστημίων στην Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό (και κατ‘ επέκταση, της χώρας μας),

  καταδικάζουμε την βία και την τρομοκρατία στα πανεπιστήμια εν ονόματι της δημοκρατίας, δηλώνουμε την αμέριστη συμπαράστασή μας στον συνάδελφο Γιώργο Παύλο και καλούμε την Πρυτανεία του Δ.Π.Θ. να προβεί άμεσα στις δέουσες ενέργειες ώστε να αποκαταστήσει :

  1/ την ηρεμία στις αίθουσες διδασκαλίας,
  2/ την σωματική και ηθική βλάβη εις βάρος των διωχθέντων φοιτητών
  3/ την συκοφαντία σε βάρος του συναδέλφου Γιώργου Παύλου.
  4/ Επίσης, να καταδικάσει όσους φοιτητές -στο όνομα της δημοκρατίας- χρησιμοποιούν τρομοκρατία, σωματική βία και φασιστικές μεθόδους κατά φοιτητών και καθηγητών που έχουν διαφορετικές απόψεις από τις δικές τους και παρακωλύουν το εκπαιδευτικό και το Ακαδημαϊκό έργο εντός του χώρου του ΔΠΘ.
  5/ να περιφρουρήσει τήν ελευθερία λόγου και σκέψης καθώς και το άσυλο του ΔΠΘ από όσους τα καταστρατηγούν είτε αυτοί είναι φοιτητές είτε οτιδήποτε άλλο.

  Με εκτίμηση,

  Υπογραφές Μελών Φόρουμ

  Αρωνιάδου-Anderjaska Βασιλική, PhD, Διδάκτωρ Νευροεπιστημών, Bethesda, Maryland, USA
  Ανδρεάτος Αντώνης, Δρ Πληροφορικής, Καθηγητής, Σχολή Ικάρων, ΕΛΛΑΣ.
  Γκατζούλη Νίνα, Καθηγήτρια Νέας Ελληνικής, Πανεπιστήμιο του Νιού Χαμσάϊρ, Τμήμα Γλώσσας, Λογοτεχνίας και Πολιτισμού, Η.Π.Α.
  Ιωάννου Πέτρος, Καθηγητής, Διευθυντής Κέντρου Μεταφορών Προηγμένης Τεχνολογίας, Πανεπιστήμιο Νότιας Καλιφόρνιας, Λος Άντζελες, Καλιφόρνια, Η.Π.Α.
  Ιεραπετρίτης Δημήτριος, Δρ. Πανεπιστημίου Αιγαίου
  Κακούλη-Duarte Θωμαΐς, Ph.D., EnviroCORE Research Leader and Lecturer, Institute of Technology Carlow, Κτήτορας Ελληνορθόδοξης Εκκλησίας του Ευαγγελισμού Δουβλίνου, ΙΡΛΑΝΔΙΑ.
  Μπακάλης Ναούμ, Εθνικό Ιδρυμα Ερευνών, ΕΛΛΑΣ.
  Ρήγος Ευάγγελος, Master Mariner, Pace University, BBA, Η.Π.Α.

  Το „Υπόμνημα για τον χειρισμό του λαθρομεταναστευτικού ζητήματος

  Terror10

  Terror11

  Δημοσιογράφοι και ΜΜΕ “αθωώνουν” τους ληστοτρομοκράτες του Βελβεντού πριν καν βγει η απόφαση!Η κατάσταση αυτή είναι απαράδεκτη. Οι νέες γενιές που μεγαλώνουν στην Ελλάδα (παραδείγματα αριστερά) έχουν εξαχρειωθεί, όχι τόσο απο προσωπική τους ευθύνη, γιατί σαν νέοι που είναι, το αίμα τους βράζει, δεν είναι δυνατόν να συμπεριφέρονται σαν ώριμοι και ενηλικιωμένοι. Η εξαχρείωση έγινε συστηματικά απο τις κυβερνήσεις του ΠΑΣΟΚ που άφησαν ανοιχτές τις πόρτες στην ιδεολογική επιδρομή του διεθνούς Σιωνισμού, που αυτό ακριβώς επεδίωκε και επιδιώκει – και όχι μόνο στην Ελλάδα, αλλά παντού – την εξαχρείωση και διάλυση της κοινωνίας και την αναρχία και ανομία που ακολουθεί, για να μπορεί να την κουμαντάρει καλύτερα. Ενώ όμως στα κράτη της δυτικής Ευρώπης όλα αυτά είναι υπό έλεγχο, στην Ελλάδα συνέβη το τραγικό, οι διαφθορείς της νεολαίας να είναι η ίδια η κυβέρνηση, πρίν ΠΑΣΟΚ, τώρα ο ΣΥΡΙΖΑ. Και η ΝΔ όχι μόνο να μην αντιδρά, αλλά να εκμαυλίζεται και να εκφυλλίζεται και η ίδια.

  Τι δέον γενέσθαι; Η πρώτη σκέψη που μου έρχεται, είναι η αντίδραση στις παράνομες και τρομοκρατικές αυτές δράσεις. Να τους πιάσουμε και να τους τσακίσουμε στο ξύλο. Και να κλείσουμε επιτέλους το κεντρικό όργανο με το οποίο συνεννοούνται, και το οποίο βρίσκεται μέσα στο Πολυτεχνείο των Αθηνών, το Indymedia της διεθνούς και ελληνικής τρομοκρατίας. Και τι θα γίνει μ‘ αυτό; Θα αλλάξει τίποτα; Αμφιβάλλω. Ακόμη και να κλείσεις τους τρομοκράτες μέσα, θα βγούν άλλοι, αν κλείσεις το Indymedia θα βγάλουν ένα αντικατάστατό του. Είναι η Μέδουσα, που όσα κεφάλια να κόψεις, θα φυτρώσουν στη θέση τους τα διπλάσια και τριπλάσια. Γιατί πρόκειται για ένα σύστημα, που έχει ξαπλωθεί σαν ένα τεράστιο χταπόδι στον κόσμο και ελέγχει τα πάντα – και πρώτα απ‘ όλα τους εγκεφάλους μας.

  Και τότε τι; Αν το ήξερα, θα σας το έγραφα. Δεν το ξέρω όμως. Το μόνο που σκέφτομαι, είναι ότι πρώτα θα πρέπει να αλλάξουμε τα μυαλά μας, κουβεντιάζοντας με τους φίλος και  γνωστους μας, που τουλάχιστον μας ακούν. Ίσως φωτίσουμε κάποιον σκονισμένο εγκέφαλο. Και το άλλο είναι οι συλλογικές δράσεις, όπως αυτές που προτείνουν οι ακαδημαϊκοί του  Professors-PhDs

  Einen Kommentar schreiben / Γράψτε ένα σχόλιο

  Kommentar

  kachelmannwetter.com