Ή στραβός είναι ο γιαλός ή στραβά αρμενίζουμε
19.04.2024
  • Allgemein
  • Diktatur/Δικτατορία
  • Brain Drain
  • Balkan/Βαλκάνια
  • Bücher/Βιβλια
  • Medien/Μαζικά Μέσα
  • Minderheiten, Migranten/Μειονότητες, Μετανάστες
  • Kriege, Flüchtlinge/Πόλεμοι, Φυγάδες
  • Sprache/Γλώσσα
  • Gesellschaft, Meinung/Κοινωνία, Γνώμη
  • Nationalismus/Εθνικισμοί
  • Thema/Θέμα
  • Termine/Εκδηλώσεις
  • Geopolitik/Γεωπολιτική
  • Politik/Πολιτική
  • Terrorismus/Τρομοκρατία
  • FalseFlagOps/Επιχ. με ψευδή σημαία
  • Hellas-EU/Ελλάδα-Ε.Ε.
  • Wirtschaft-Finanzen/Οικονομία-Οικονομικά
  • Religion/Θρησκεία
  • Geschichte/Ιστορία
  • Umwelt/Περιβάλλον
  • Korruption/Διαφθορά
  • Reisen/Ταξιδιωτικά
  • Musik/Μουσική
  • Kunst/Τέχνη, Λογοτεχνία
  • Küche/Κουζίνα
  • kachelmannwetter.com
    Εδω διαβαζετε τις καινουργιες  ελληνικες και γερμανικες εφημεριδες
    Hier lesen Sie  griechische  und deutsche Zeitungen 

    Επανασύσταση-επαναπροσδιορισμός του έλληνα πολίτη!

    Βάιος Φασούλας

    Η Δημόσια Περιουσία λέγεται ΔΗΜΟΣΙΑ διότι είναι ΠΛΗΡΩΜΕΝΗ ΜΕ ΤΟΝ ΙΔΡΟ ΚΑΙ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ. Το να τολμάει οποιοσδήποτε ανεγκέφαλος «πολιτικός» αρχηγός κομματικής-μαφιόζικης εταιρίας να την ξεπουλάει και οι μεταλλαγμένοι σε αχυράνθρωποι «πολίτες»

     

    Είναι κανείς εδώ; Ακούει κανείς; Είναι κανείς ξύπνος (20ο)

    Εκφαυλισμός-μερκαντιλισμός στην παρακμή ή

    Επανασύσταση-επαναπροσδιορισμός του έλληνα πολίτη!

    Bildergebnis für Τσιπρασ εγκαίνια αυτοκινητοδρόμων

    «Η σήραγγα Παναγοπούλας θα πάρει το όνομα του Ανδρέα Παπανδρέου. Του ανθρώπου που μας ενέπνευσε όπως ο Αλέξη Τσίπρας», είπε ο Χρήστος Σπίρτζης.

    «Τα 14 Περιφερειακά Αεροδρόμια στην γερμανική Fraport παραχωρεί με απόφασή της η κυβέρνηση, σε υλοποίηση του σχετικού διαγωνισμού που έχει ολοκληρωθεί προ μηνών και μετά από την εισήγηση της διοίκησης του ΤΑΙΠΕΔ στις 3 Ιουλίου».

    Χρονογράφημα ντροπής – μεταξύ αέρος και γης

    Από τον επαναπατριζόμενο Θεσσαλό Πολίτη Βάιο Φασούλα

    Κι είμαστε μες στη μεγάλη βδομάδα. Και τ’ αγκάθινα στεφάνια που φοράει ο λαός, στο κάθε αγκάθι είναι δεμένο με συρματόπλεγμα κι ένα μνημόνιο. Μια «σύμβαση» ντροπής και «αριστερής» ανικανότητας 99 χρονών. Μια αξιολόγηση εθνικής καταισχύνης…,(τώρα λέμε εθνική και θα μας χλευάσουν μερικοί θεωρώντας μας ανίδεους…,) που γέρασε τον ελληνικό λαό και τον γονάτισε στην αγωνία του περίμενε σαν κατάδικος να ακούσει την ποινή του: «Και σταύρωσων αυτόν». Κι είμαστε μες στη μεγάλη βδομάδα. Και ο απόηχος του βούρδουλα, που χρησιμοποίησε ο Χριστός, που έσκιζε σάρκες και πετούσε εμπορεύματα των τότε ανήθικων εμπόρων, δε σβήνει.

    Κι ένας άλλος βούρδουλας ανταγωνίστηκε μ’ εκείνον του Χριστού, που δεν αφήνει απόηχο, αλλά μια συνεχή βοή Πραγματικών Παθών που οι αρχιαπορυθμιστές της αριστεροδεξιάς κυβέρνησης, ξένοι, άσχετοι και επικίνδυνοι για το ναό της δημοκρατίας, χρησιμοποιούν ενάντια στο λαό. Και ζούμε την βδομάδα των παθών, των δικών μας παθών, που κανείς δεν σκέφτεται το τέλος τους. Και ανάμεσα στα ραπίσματα που αφήνει ο «αριστερός» βούρδουλας, πετάνε κυριολεχτικά, όχι τα αεροπλάνα αλλά τα 14 αεροδρόμια ενώ οι σήραγγες αποκτούν ονόματα, που ο «χαρισματικός» «ηγέτης» των συριζοΠαΣΟΚων χαρίζει…

    Σίγουρα κάτι έχει πάθει ο κύριος Τσίπρας…, εβδομάδα παθών δεν μπορεί να αποτελεί εξαίρεση- η γελοιοποίηση των θεσμών επιβάλλεται…, κάτι έχουν πάθει οι άνθρωποί του και γενικότερα οι … σύντροφοι της εταιρίας του. (Μια διευκρίνιση: Εμείς λέμε αυτό που εσείς λέτε «κόμματα» εταιρείες). Αλλιώς δεν εξηγείται. Και επίσης σίγουρο είναι ότι δεν έχουν χάσει τας φρένας των. Για να ταυτοποιηθεί κανείς και να αναγνωριστεί από τους εμπόρους της τερατόμορφης εμποροκρατίας της «ΕΕ» ως «μάνατζερ», σημαίνει ότι είναι άξιος έμπορας, έχει απολέσει κάθε κίνητρο για την πατρίδα του, προσεγγίζει την παρασημοφόρηση ανάρμοστων τίτλων και επίσης ακόμα πιο άξιοι κρίνονται κι εκείνοι οι… σύντροφοί του, του 3 και κάτι %.

    Αλλά ο κύριος πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας αποδείχτηκε όχι μόνο ικανότατος έμπορας αλλά και φωτισμένος με παΣΟΚικό εξοπλισμό που ξεπέρασε και τον μακαρίτη Α. Παπανδρέου και τον εν ζωή κύριο Σημίτη-καλά να είναι ο άνθρωπος – μπορεί να τον δούμε πάλι στις σοσιαληστικές επάλξεις που αυτόν τον καιρό όλος ο πρασινόκοσμος είναι μαντρωμένος στα πλοκάμια του Σύριζα ή μάλλον οι συριζαίοι έχουν παγιδευτεί στα πλοκάμια των ΠαΣΟΚων και έχουν κυριολεκτικά αλλοιωθεί.

    «Το μεγάλο και ανυπέρβλητο πρόβλημα αυτής της χώρας είναι… η πολτοποίηση της συνείδησης του δηλητηριασμένου με το δηλητήριο του άκρατου ατομισμού και του με κάθε τρόπο ανελέητου κυνηγιού του χρήματος, ελληνικού λαού, που επέβαλε και ανακήρυξε ως κυρίαρχο ήθος ο «Μέγας εκμαυλιστής» του Ελληνικού λαού, Ανδρέας Παπανδρέου…» (Από τον υπέροχο και άφθαστο σάτυρο Χάρρυ Κλύνν). Ίσως ο κύριος πρωθυπουργός να αναρτήσει έναν πίνακα δίπλα απ’ τον μακαρίτη Α. Παπανδρέου.

    Το απολίτιστο όσο και εμποροκρατικό επίπεδο που επικρατεί στις μέρες μας, κάτι που μοιάζει με μεταλλαγμένο οργανισμό, ο οποίος έχει διεκδικήσει και επιτύχει να ρυθμίζει τις τύχες μας, οι Συριζαίοι το έχουν καταφέρει μέσα από ΠαΣΟΚικές γκρουπούσκουλα και κάθε είδους ποικίλων εκμαυλιστών. Ο …αριστερός πανσπερμισμός του Σύριζα όσο και του παλιότερου ΣΥΝ, εξοπλισμένος με στοιχεία φραμασονίας και αμοραλισμού, φατρίας και οπορτουνισμού, εργαλεία διοχετευμένα με περίσσια μαεστρία από εξωαριστερούς χώρους, κινήθηκε ως διελκυστίνδα στις «πυραμίδες» του «εκσυγχρονισμού» και των απορρυθμίσεων μεταθέτοντας, μέσω εξανδραποδισμένων αχταρμάδων του, το κέντρο βάρους της Συριζιακής αριστεράς στις ατραπούς των ψευτοσυμμαχιών, (βλέπε συγκυβέρνηση με κομμάτι της δεξιάς) και στην εξαπάτηση του λαού .

    Λοιπόν, εκφαυλισμός και μερκαντιλισμός στην παρακμή. Όλα τα έχουν καταπιεί. Ξεκινώντας με τις αξίες – θ ε σ μ ο ί, νοημοσύνη, πολιτισμός, ιστορία, ήθη, έθιμα κ.ά, αφού τα διέφθειραν όλα, άνοιξε ο δρόμος προς τον ολοκληρωτικό καπιταλισμό. Αυτός είναι ο μερκαντιλισμός· η εμποροκρατία, την οποία και η σημερινή συγκυβέρνηση Σύριζανελ πιστά υπηρετεί, έτσι που η έρμη Ελλάδα ως κομματικό φέουδο έχει ολοκληρώσει τις ταπεινώσεις της.

    Το κομματικό κράτος, από το 74 και μετά, οι νεοέλληνες όφειλαν να το διαλύσουν. Ήθελε μόνο Νοικοκύρεμα και όχι ξεπούλημα. Όμως οι εναλλάξ κομματικές στρατιές που φτάνανε στο 80-90% του συνόλου του πληθυσμού…, (θυμάστε τις λαοθάλασσες και στα μπαλκόνια τους «ηγέτες»..,) λειτούργησαν παθιασμένα ως Apsolout Lumpen proletariat.

    Αυτός ο συσχετισμός των… στρατιών δεν άλλαξε· απλά στις μέρες μας σκορπίστηκε σε κομματικές γκρουπούσκουλα…,(δείτε τον μηχανισμό του πολυκομματισμού, μια ανόητη πανσπερμία και απαράδεκτη για τον 21ο αιώνα και μετρείστε…,) μάλιστα με τα τελευταία συριζιακά μνημόνια και ξεπουλήματα, τα % των Lumpen ανέβηκαν…

    Η παρακμή αποτελεί πλέον μια οδυνηρή πραγματικότητα. Πέρα από κει δεν μπορεί να πάει. Το δε σάπισμα της ελληνικής κοινωνίας αποκαθίσταται μόνον με την αποδόμηση των σημερινών κοινοβουλευτικών εταιριών-κομμάτων, μέσω ψήφου. Γίνεται. Με άλλα λόγια χρειαζόμαστε ένα μόνο πράγμα. Τώρα: Επανασύσταση-επαναπροσδιορισμός του έλληνα πολίτη. Μπορούμε;

    Εν κατακλείδι στο δια ταύτα : Μεταξύ αέρος και γης. Εδώ είναι το μέγα τραγελαφικό έγκλημα των αιώνων που καταγράφεται στην Παγκόσμια Ιστορία ως γιγαντιαία ασχήμια των «ελλήνων». Η Δημόσια Περιουσία λέγεται ΔΗΜΟΣΙΑ διότι είναι ΠΛΗΡΩΜΕΝΗ ΜΕ ΤΟΝ ΙΔΡΟ ΚΑΙ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ. Το να τολμάει οποιοσδήποτε ανεγκέφαλος «πολιτικός» αρχηγός κομματικής-μαφιόζικης εταιρίας να την ξεπουλάει και οι μεταλλαγμένοι σε αχυράνθρωποι «πολίτες» να μένουν αδιάφοροι και απαθείς,. αυτοί είναι ΕΧΘΡΟΙ της Ελλάδας και ως τέτοιοι ΟΦΕΙΛΑΝ, από το υγιές πλήρωμα αυτού του ένδοξου αλλά συρμένου σαν πόρνη στα σοκάκια των μερκαντιλιστών και μαφιόζων τόπου να αντιμετωπιστούν.

    Ξυπνάτε ρε, ξυπνάτε επιτέλους από το δράμα που εξελίσσεται μπρος στα μάτια σας, άθλιοι της αθλιότητας και τέκνα της κατάρας που καταδικάσατε τον τόπο μας στην αφάνεια. Ξυπνάτε ρε εσείς που εξακολουθείτε να υποστηρίζετε αχυράνθρωπους «πολιτικούς» που εξακολουθούν να δολοφονούν την Ελλάδα. Ας βγει ένας οποιοσδήποτε «πολιτικός» υψηλόμισθος βολευτής που προστατεύεται από αστυνόμους, που του δώσανε οι έλληνες φορολογούμενοι αυτοκίνητο υπερπολυτελείας και άλλες ανέσεις, που έμαθε άριστα τον παπαγαλισμό και στα τηλεοπτικά «κλουβιά» βρίσκει τον εαυτό του, να μας πει ότι δεν είναι διεφθαρμένος ή ότι δεν υπηρετεί τη διαφθορά, ότι νοιάζεται για την πατρίδα και παράλληλα μέσα στις δίνες του εκφαυλισμού την ξεπουλά…

    «EΕ», Ελλάδα, Απρίλιος 12  2017

    pelasgos@fasoulas.de

    www.fasoulas.de

    Einen Kommentar schreiben / Γράψτε ένα σχόλιο

    Kommentar

    kachelmannwetter.com