Ή στραβός είναι ο γιαλός ή στραβά αρμενίζουμε
19.04.2024
  • Allgemein
  • Diktatur/Δικτατορία
  • Brain Drain
  • Balkan/Βαλκάνια
  • Bücher/Βιβλια
  • Medien/Μαζικά Μέσα
  • Minderheiten, Migranten/Μειονότητες, Μετανάστες
  • Kriege, Flüchtlinge/Πόλεμοι, Φυγάδες
  • Sprache/Γλώσσα
  • Gesellschaft, Meinung/Κοινωνία, Γνώμη
  • Nationalismus/Εθνικισμοί
  • Thema/Θέμα
  • Termine/Εκδηλώσεις
  • Geopolitik/Γεωπολιτική
  • Politik/Πολιτική
  • Terrorismus/Τρομοκρατία
  • FalseFlagOps/Επιχ. με ψευδή σημαία
  • Hellas-EU/Ελλάδα-Ε.Ε.
  • Wirtschaft-Finanzen/Οικονομία-Οικονομικά
  • Religion/Θρησκεία
  • Geschichte/Ιστορία
  • Umwelt/Περιβάλλον
  • Korruption/Διαφθορά
  • Reisen/Ταξιδιωτικά
  • Musik/Μουσική
  • Kunst/Τέχνη, Λογοτεχνία
  • Küche/Κουζίνα
  • kachelmannwetter.com
    Εδω διαβαζετε τις καινουργιες  ελληνικες και γερμανικες εφημεριδες
    Hier lesen Sie  griechische  und deutsche Zeitungen 

    Η Ένωση της Δημοκρατορίας!

    Δρ. Γ. Θ. Χατζηθεοδωρου

    Όλοι οι πολίτες της Ένωσης Δημοκρατορίας μπορούν να συνδιαλέγονται, ακόμη και οι ηλίθιοι Gojims, „εμείς“ όμως μόνο αποφασίζουμε, τα είδωλα του Μαμμωνά, οι υιοί της νυχτός, οι δημιουργεί του χρήματος και τροφοδότες με αυτό της Συναγωγής του Σατανά…η οποία εγκληματισε κατ‘ επανάληψιν κατά της ανθρωπότητας και μετα υποκριτικά της προσέφερεν βοήθεια με συμπληρωματικά και μεγαλύτερα εγκλήματα (από το Βιβλιο του Johannes Rothkranz, Der Vertrag von Maastricht – Endlösung für Europa, Teil II, 1997).

     

     

    Ειμαστε οι ανατροπεις. Καταστρεψαμε και ιδιοποιηθηκαμε τον φυσικο σας ελληνικο κοσμο, τα ιδανικα σας, την μοιρα σας και σας ταλαιπωρησαμε. Βρισκομαστε πισω από κάθε επανασταση της ανθρωπινης ιστοριας και όχι μονο της ρωσικης (Ραββινος Marcus Eli Ravage, Century Magazine, A real Case Against the Jews, January 1928). Ειμαστε οι εξοντωτες και θα παραμεινουμε για παντα οι εξοντωτες. Αδιαφορο από το τι θα κανεται, ποτε δεν θα εκπληρωσεται τις επιθυμιες μας. Για τον λογο αυτό παντοτε θα εξοντωνουμε διοτι θελουμε να δημιουργησουμε τον δικο μας κοσμο (Από το Βιβλιο YOU CENTILES του Maurice Sammuels, Σελιδα 155).

    Η Ενωση της Δημοκρατοριας ‘η η Δημοκρατια της Ενωσης ‘η ότι άλλο μπορει να είναι αυτή των θυγατερων και υιων του Αβρααμ,  ιδρυθηκε και εξελιχθηκε από τους Μεγιστανους του χρηματος και βασιζεται ως γνωστο σε εκλογες των λαων των κρατων μελων της και μπορει να ελεγχεται ευκολα και πληρως. Τα ειδωλα του Μαμμωνα στο παρασκηνιο δεν προσδιοριζουν μονο τους υποψηφιους αλλα και την ενωτικη πολιτικη αυτων. Ο βασικος νομος της Ενωσης της Δημοκρατοριας καθωριζει πως οι λαοι των κρατων μελων της θα ψηφιζουν αυτους που οι Μεγιστανοι του χρηματος τοποθετουν κατω από την μυτη τους με  το Συνθημα «Φαγε, πτηνο μου ‘η πεθανε!»… Παρ΄όλα αυτά, οι κάθε φορα με την δημοκρατικη αυτή μεθοδο εκλεγεντες πολιτικοι της Ενωσης της Δημοκρατοριας δεν ειναι τοσο αξιοι περιφρονησης αλλα ιδιατερης συμπονιας. Αυτό που διατειπωσε το 1950 ο Douglas Reed (Somewhere South of Suez. A Further Survey oft he Grand Design oft he Twentieth Century, New York 1951, 9f) ισχυει και σημερα:

    «Σημερα παρακολουθουν τον διεθνη πολιτικο σιωνισμο τοσο φοβισμενοι οι προεδροι της Δημοκρατιας των ΗΠΑ, οι αγγλοι πρωθυπουργοι και ολοι οι συναδελφοι τους στην «Ενωση της Δημοκρατοριας», όπως παρακολουθουν οι μουσουλμανοι θρησκευτικοι ηγετες το προηγουμενο βραδυ του Ραμαζαμη το αυξανομενο φεγγαρι και γονατιζουν μπροστα του υποτακτικα ολοι οι πιστοι στο τζαμι της Μεκκας…Σημερα δεν τολμουν καθ’ ολου οι πολιτικοι της Δυσης των κρατων μελων της Ενωσης της Δημοκρατοριας να αρχισουν μετα την εκλογη τους με τις εργασιες τους, προτου προηγουμενως ‘η αμεσως ,ετα, να δειξουν την υποταγη τους στα εκαστοτε παραρτηματα του διεθνους πολιτικου σιωνισμου».

     

    Αυτά ισχυαν το 1950. Τι ισχυουν σημερα το 2017; Και σημερα δεν τολμα κανενας προεδρος των μελων κρατων της Ενωσης της Δημοκρατουρας ουτε καν να επισκευθη π.χ. την Αυστραλια χωρις προηγουμενως να επισκεφθη εκει πρωτα την κοινοτητα του «εκλεκτου λαου» και δειξει την υποταγη του!

    Οποιος επιθυμει να πληροφορηθη για το ποιος ηταν ο ιδρυτης της Ενωσης της Δημοκρατοριας των θυγατερων και υιων του Αβρααμ, δεν εχει παρα να διαβαση το Βιβλιο του M. B. Schnapper με τιτλο «Regionalismus and WeltOrganisierung. Nachkriegsaspekte der globalen Beziehungen Europas, ein Symposium des Instituts für Weltorganisierung, Wasington D.C. 1944». Η ιδεα και το προ’ι’ον της ιδρυσης της Ενωσης της Δημοκρατουρας προηρθεν από τον διεθνη πολιτικο σιωνισμο, ο οποιος κατευθυνεταi από την συναγωγη του Σατανα, ενα «Υψηλο Συμβουλιο» αποτελουμενο από υψηλοβαθμους Ιερεις, Γεροντες και Δασκαλους της Βιβλου της συναγωγης του Σατανα, δηλαδη μια αναγκαστικως αποδεκτη απολυτα μυστικη σιωνιστικη «Sanhedrin» που εχει κατω από τα ποδια της την «χριστιανικη Ευρωπη του Μααστριχτ», η οποια ψευδεπιγραφα ονομαζεται «Ευρωπα’ι’κη Ενωση». Ακομη και η Συμφωνια του Μααστριχτ δεν περιεχει τιποτε από δημοκρατικες υποδομες και καθωριζει, ότι το Κοινοβουλιο της Ενωσης της Δημοκρατοριας συμμετεχει τυπικα κατά την ονομασια των μελων της κυβερνησης, δηλαδη της Κομισιον, που σημαινει ότι αυτό εχει δικαιωμα ακροασης αλλα όχι επιλογης. Το Συμβουλιο Πρωθυπουργων και η Κομισιον της Ενωσης της Δημοκρατοριας είναι ταυτοχρονα η εκτελεστικη και η νομοθετικη εξουσια!

    Ο γραφων επιστρεφει στο σημειο αυτό στην συμβαση του Μααστριχτ: Ποικιλοτροπα και με πολλαπλη ερμηνεια είναι το Αρθρο 3b της ως ανω συμφωνιας και εκφραζει την αρχη της «Subsidiarität». Κατά την αρχη αυτή μπορει η Ενωση της Δημοκρατοριας σε τομεις, που δεν ανηκουν στην αποκλειστικοτητα της, να επεμβαινη μονο όταν οι στοχοι για τα προβλεπομενα να ληφθουν μετρα, δεν επιτυγχανονται με επιθυμητα αποτελεσματα στο επιπεδο των μελων κρατων και για τον λογο αυτό και της περιμετρου των επιδρασεων τους απαιτειται η επεμβαση της Ενωσης.

    Ιδιαιτερα επικινδυνη γινεται η κατασταση, όταν, όπως εγινε προσφατα με τις χωρες μελη της νοτιας Ευρωπης και ειδικα με τα Μνημονια σε βαρος της Ελλαδος, διδεται μεγαλυτερη βαρυτητα σε οικονομοτεχνικες διαδικασιες ξεπερνωντας αυταρχικα και με ληστοσυμμοριακες πρακτικες τα ορια δικαιοδοσιας της Ενωσης της Δημοκρατοριας αποκλειοντας και τις δυνατοτητες επεμβασεων τοσο της εγχωριας οσο και της δικαιοσυνης της Ενωσης της Δημοκρατοριας! Γενικα λειπει από την Συμφωνια του Μααστριχτ ενα ξεκαθαρο Αρθρο που θα εξασφαλιζεν την ευημερια των πολιτων της Ενωσης της Δημοκρατοριας με ξεκαθαρους ορους της ανταγωνιστικοτητας.

    Τιποτε δεν υπαρχει στην Συμφωνια του Μααστριχτ που να εξηγη γιατι δοθηκε προτεραιοτητα στην νομισματικη ενωση (Ευρωζωνη!) και όχι στην πολιτικη ενωση που θα εξασφαλιζεν την ισονομια των οικονομικων ανισοτητων μεταξυ των κρατων μελων της Ενωσης. Μηπως για να σωθουν οι Γερμανικες και οι Γαλλικες Τραπεζες; Δεν συνεφερε μηπως κατι τετοιο την Γερμανια, που θα απεκλειε εκ των πραγματων την σημερινη πολιτικη της λεηλασιας των νοτιοευρωπα’ι’κων χωρων μελων της Ενωσης;

    Αυτό που είναι επισης τελειως ανυπαρκτο στη Συμφωνια του Μααστριχτ και κανει σημερα δυσκολες τις διαπραγματευσεις για το BREXIT, είναι οι οροι για την αποχωρηση ενός μελους κρατους από την Ενωση! Αντι για τους απαραιτητους ορους διατυπωθηκαν παραπλανητικα οι εννοιες ως «χωρις ανακληση», «χωρις επιστροφη» ‘η «αδιορθωτη».

    Μπορει υπο τετοιες συνθηκες η Ενωση της Δημοκρατοριας των θυγατερων και υιων του Αβρααμ, να αντιπροσωπευη την «Ευρωπη των Πατριδων»; Η γνησια Ευρωπη γυρω από την Μεσογειο Θαλασσα, η Ευρωπη του Ευρυβιαδη μετα την Ναυμαχια της Σαλαμινας χωρις Ασιατες και Αφρικανους η Ευρωπη του ελληνικου ατομικισμου και ηρω’ι’σμου ποτε δεν είναι δυνατο να αντιπροσωπευεται από το κακοηθες δημιουργημα της Ενωσης της Δημοκρατοριας. Οπου γινεται η προσπαθεια, να γινονται οι αληθειες πιστευτες με νομοθετικα μετρα, προκειται  στις περισσοτερες φορες για πολιτικοεξουσιαστικα ψευδη.

    Και το κακοηθες δημιουργημα της Ενωσης της Δημοκρατοριας κυβερναται με τετοια ψευδη. Οι ετσι ονομασθεντες σημερινοι Ευρωπαιοι δεν τολμουν να ξεπηδησουν τα ορια της πιστης, ελπιδας και του φοβου. Εχουν ετσι διαπαιδαγωγηθει και καλοπερασει τα τελευταια χρονια, ώστε να γινονται ευκολη λεια, τεμπεληδες και αποπροσανατολισμενοι από τον κοσμο που ζουν.

    Υπηρξε καποτε και μια Ψευτοευρωπη με κοινο θρησκευτικο υποβαθρο που βασιζονταν επισης σε ένα κακοηθες δημιουργημα, δηλαδη στην ετσι ονομασθεισα «Αγια Ρωμα’ι’κη Αυτοκρατορια Γερμανικης Εθνοτητας» η οποια κατά το τελος του 12 μ.Χ. αιωνος εκτεινονταν από την σημερινη Ολλανδια εως την Πομμερν, από την σημερινη Φαλανδρια εως την Μαρκ, δηλαδη εως το δουκατο Κρα’ι’ν και από την βορεια Γερμανια εως την Σικελια και ως συνολο χαρακτηριζονταν ως  «Corpus Christianorum» και βασιζονταν στην κοινη θρησκευτικη πιστη στον επαλοιφθεντα με αγια δηθεν αλοιφη Αγραμματου Αυτοκρατορα Καρλ του Μεγαλου.

    Η Ψευτοευρωπη αυτή μπορει καλλιστα να αντιπροδωπευθη από την σημερινη Ενωση της Δημοκρατοριας αλλα όχι από την «Ευρωπη των Πατριδων». Και η επισημη ιστορια της Ενωσης της Δημοκρατοριας αρχιζει από την ως ανω Ψευδοευρωπη και δεν εχει καμμια σχεση με την Ευρωπη της ελληνικης αρχαιοτητας!

    Μια  νεα ιδρυση της «Ευρωπης των Πατριδων» χωρις κοινο νομισμα και με εθνικες κεντρικες τραπεζες κρατικοποιηθεντες κατά 100 % θα περιεχει ως μελη τις χωρες γυρω από την Μεσογειο Θαλασσα, Ισπανια, Γαλλια, Ιταλια, Κροατια, Βοσνια, Μαυροβουνιο, Αλβανια, Ελλαδα, Τουρκια, Συρια, Λιβανο, Ισραηλ, Πααιστινη, Αιγυπτο, Λιβυη, Τυνησια, Αλγερια και Μαροκκο. Η Ευρωπη αυτή θα κατευθυνεται από το πνευμα του Οδυσσεα και την θεση του Ιουδαιου, Χριστιανου και Μουσουλμανου Προφητη, θα καταλαβει ο Αρχαιοελληνας Φιλοσοφος.

    Οι Μεγαλοαπατεωνες της Ενωσης της Δημοκρατοριας παραπλανησαν με ψευδη τους λαους της Ευρωπης για μια «Ευρωπη των Πατριδων», ενώ ταυτοχρονα διακηρυτταν την «Ευρωπη του Αυριον» ως μια πολυεθνικη και πολυπολιτισμικη ενιαια κατασκευη. Μονο η παρακουλουθηση των μεθοδων αποπροσανατολισμου των λαων, αρρωσταινει κάθε ανθρωπο χωρις καθ’ ολου ενδειξεις ασθενειας.

    PD Dr.-Ing. Georg Chaziteodorou
    Bleibergweg 114, D-40885 Ratingen
    Tel.+Fax: 0049 2102 32513
    E-Mail: chaziteo@t-online.de
    10.08.2017

    Einen Kommentar schreiben / Γράψτε ένα σχόλιο

    Kommentar

    kachelmannwetter.com