Ή στραβός είναι ο γιαλός ή στραβά αρμενίζουμε
28.03.2024
  • Allgemein
  • Diktatur/Δικτατορία
  • Brain Drain
  • Balkan/Βαλκάνια
  • Bücher/Βιβλια
  • Medien/Μαζικά Μέσα
  • Minderheiten, Migranten/Μειονότητες, Μετανάστες
  • Kriege, Flüchtlinge/Πόλεμοι, Φυγάδες
  • Sprache/Γλώσσα
  • Gesellschaft, Meinung/Κοινωνία, Γνώμη
  • Nationalismus/Εθνικισμοί
  • Thema/Θέμα
  • Termine/Εκδηλώσεις
  • Geopolitik/Γεωπολιτική
  • Politik/Πολιτική
  • Terrorismus/Τρομοκρατία
  • FalseFlagOps/Επιχ. με ψευδή σημαία
  • Hellas-EU/Ελλάδα-Ε.Ε.
  • Wirtschaft-Finanzen/Οικονομία-Οικονομικά
  • Religion/Θρησκεία
  • Geschichte/Ιστορία
  • Umwelt/Περιβάλλον
  • Korruption/Διαφθορά
  • Reisen/Ταξιδιωτικά
  • Musik/Μουσική
  • Kunst/Τέχνη, Λογοτεχνία
  • Küche/Κουζίνα
  • kachelmannwetter.com
    Εδω διαβαζετε τις καινουργιες  ελληνικες και γερμανικες εφημεριδες
    Hier lesen Sie  griechische  und deutsche Zeitungen 

    Η Ανατολική Ευρώπη αντιστέκεται εναντίον του Soros, η Ελλάδα τί κάνει;

    Δρ. Εμμανουήλ Σαρίδης

    Ένας δυνατός άνεμος πνέει στην Ανατολική Ευρώπη και τα Βαλκάνια εναντίον του George Soros (György Schwartz), του ουνγκρικής καταγωγής πολυδισεκατομμυριούχου και φανατικού κήρυκα της παγκοσμιοποίησης. Την ίδια στιγμή Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις (ΜΚΟ) που χρηματοδοτεί ο Soros έχουν μπεί στα Υπουργεία της κυβέρνησης Τσίπρα και διαχειρίζοντα τα τεράστια κονδύλια που διατίθενται για τους φυγάδες, που οι Υπουργοί του Τσίπρα  λόγω βλακείας και άγνοιας δεν μπορούν να διαχειριστούν

    Η αντίσταση ενάντια στις απόπειρες αποσταθεροποίησης των Μη Κυβερνητικών Οργανώσεων (ΜΚΟ) του George Soros, όπως είναι το „Open Society Foundation“ („Ίδρυμα Ανοικτής Κοινωνίας“ ή το „Otpor“ („Αντίσταση“) στην Ανατολική Ευρώπη και τα Βαλκάνια συνεχίζει να αυξάνεται. Έτσι, όπως αναφέρει η εφημερίδα των Σκοπίων „Republika„, στις 16. Ιανουαρίου 2017, στην FYROM ξεκίνησε  μια πρωτοβουλία για την έρευνα και την καταπολέμηση των ΜΚΟ του Soros στις ΜΚΟ και των επιδράσεων που ασκούν στα τα πολιτικά κόμματα της χώρας.

    Η κίνηση αυτή των Σκοπίων έρχεται λίγο μετά την ανακοίνωση του Viktor Orban, ότι η ουνγκρική κυβέρνηση θα χρησιμοποιήσει „όλα τα μέσα που διαθέτει“, για να διαλύσει τις ΜΚΟ που χρηματοδοτούνται από τον Soros. Στην Ρωσία, οι οργανώσεις του Soros έχουν απαγορευτεί εδώ και πολύ καιρό , γιατί η Μόσχα αντιλήφθηκε την επιζήμια και διαβρωτική επιρροή που ασκούν, ιδίως στην νεολαία. Μια ανάλογη κίνηση ξεκίνησε και στον Καναδά, που είναι μέλος του δυτικού κόσμου. Και την περασμένη Τετάρτη έγινε στην σελίδα αναφορών του Λευκού Οίκου μια αίτηση για την έκδοση διεθνούς εντάλματος συλλήψεως για τον George Soros, ο οποίος από τους επικριτές του ότι με τα λεφτά του υποκινεί πολιτικές και στρατιωτικές αναταραχές και επαναστάσεις σε στοχευμένες χώρες, που προξενούν  οικονομική κταστροφή και είναι επίσης υπεύθυνος για το σημερινό μεταναστευτικό χάος.

    Ο δισεκατομμυριούχος και σιωνιστής Soros θεωρείται ότι ασκεί μια ιδιαίτερα επιζήμια πολιτική επιρροή, διότι με τις Οργανώσεις και τα Hedgefonds που διαθέτει ασκεί μια πολύ ισχυρή πίεση σε κυβερνήσεις και οργανισμoύς πολλών κρατών, με σκοπό την αποσταθεροποίησή τους.

    Τα παραπάνω από το https://www.contra-magazin.com/2017/01/osteuropa-wehrt-sich-gegen-soros/

    Ο σιωνιστής Soros δεν σταματά όμως ούτε και στις ΗΠΑ. Σύμφωνα με την εφημερίδα »New York Times«, η „Πορεία των Γυναικών“ που πραγματοποιήθηκε πριν λίγο καιρό στην Washington εναντίον του Donald Trump, δεν ήταν μια δήθεν ιδιωτική πρωτοβουλία, αλλά από πίσω της βρισκόταν ο δισεκατομμυριούχος και αντίπαλος του Trump, ο George Soros, θερμός υποστηρικτής της Hillary Clinton. Η συντάκτης του άρθρου, Asra Ερ Nomani – μια Ινδή και μουσουλμάνα, γράφει, ότι οι δήθεν ανεξάρτητοι διοργανωτές της Πορείας εξαρτώνται από την οικονομική υποστήριξη 403 χορηγών. Τουλάχιστον οι 56 από αυτούς, εδώ ένας λεπτομερής κατάλογος, βρίσκονται σε στενότατη σχέση με τον George Soros και δεν θα μπορούσαν να λειτουργήσουν ή να υπάρξουν χωρίς την χρηματοδότησή του.

    Ας δούμε πιο αναλυτικά ποιός ή ποιοί είναι πίσω από διαδηλώσεις αυτών των γυναικών και τις εκστρατείες εναντίον του Trump. Η οργάνωση „Women’s March“ (Πορεία Γυναικών) περιλαμβάνει έναν κατάλογο οργανώσεων, που υποστηρίζονται από τον George Soros, τον ίδιο, που υποστηρίζει και την ιστοσελίδα των υποστηρικτών της „Women’s March“. Η οργάνωση „Women’s March“, η Πορεία Γυναικών, περιλαμβάνει έναν κατάλογο οργανώσεων που υποστηρίζονται από τον George Soros, που υποστηρίζει και την ιστοσελίδα των υποστηρικτών της „Women’s March“. Η ιστοσελίδα „Women’s March“ έχει 158 υποστηρικτές, εκ των οποίων, όπως γράφει η Evelin Pietza στο Reina de los Duendes οι 56 έχουν στενότατες σχέσεις με τον George Soros.


    Στο παραπάνω Screenshot βλέπουμε τους πρώτους απο τους 158 υποστηρικτές της ιστοσελίδας Women’s March https://www.womensmarch.com/partners/“ Foto: epochtimes, 21. Januar 2017

    Πάμε τώρα στις διαδηλώσεις εναντίον του Donald Trump, που συντονίσθηκαν με στρατιωτική ακρίβεια από την οργάνωση „Women’s March“. Στην επόμενη ιστοσελίδα θα δούμε όλες τις γυναικείες οργανώσεις, συνολικά 157, που στις 21. Ιανουαρίου 2017 έλαβαν την „διαταγή“ μέσω της παραπάνω ιστοσελίδας, να κάνουν στις χώρες και πόλεις τους διαδηλώσεις εναντίον του μόλις ορκισθέντος Προέδρου των ΗΠΑ Donald Trump.

    Από το αρχείο https://docs.google.com/spreadsheets/d/13nmZo8DbWkhM8tlt4ly1CdEmC8FfNUXSvziwOIXvQ4c/edit#gid=0

    MITILINI19.jpgΑν σκρολλάρουμε στο παραπάνω Λινκ προς τα κάτω, θα διαπιστώουμε, ότι όπως παντού, έτσι και στην Ελλάδα του σοσιαλιστή Τσίπρα, οι γυναίκες που ασφαλώς τον εκλέξανε διαδήλωναν στις 21.01.17, 15:00 η ώρα, στην Αθήνα, εντελώς αυθόρμητα βέβαια, εναντίον του Trump.

    Αντιπροσωπευτική Ομάδα στην Ελλάδα φαίνεται να είναι μια οργάνωση με το όνομα ΚΕΕΡΦΑ (Κίνηση Ενωμένοι Ενάντια στο Ρατσισμό και την Φασιστική Απειλή) με έδρα την Αθήνα και παρακλάδια σε όλες τις πόλεις (μέχρι τώρα ήξερα, ότι το χταπόδι της Παγκοσμιοποίησης είναι η Αυτοκρατορία των Rothschilds, τώρα βλέπω, ένα βασικό στέλεχος αυτού του χταποδιού, που εγώ το ονομάζω Ηγεμών, ειναι και ο George Soros).

    Και μόνο από την διπλανή αφίσα βλέπει κανείς το που οφείλεται η καταστροφή της χώρας μας από τις δράσεις των οργανώσεων αυτών του Soros, που με τους υποδεέστερους της στην Ελλάδα του Τσίπρα, τον Τσίπρα τον ίδιο, την κυρία Χριστοδουλοπούλου, τον κύριο Μουζάλα και τον λοιπό συρφετό των θαυμαστών της Παγκοσμιοποίησης, άνοιξαν τα σύνορα για να περάσουν οι φυγάδες, που έτρεχαν να πάνε στον παράδεισο που τους υποσχέθηκε η Μέρκελ, ξέμειναν όμως στην Ελλάδα όπου στοιβάζονται εδώ και εκεί και κανείς, μα κανείς δεν έχει ιδέα, τι να τους κάνει. Παρά ταύτα οι πρόσφυγες είναι καλοδεχτούμενοι, όπως λέει το τραγούδι που παίζεται σαν τη βελόνα που κόλλησε στην πλάκα και συνοδεύουν όλοι αυτοί οι ανόητοι υπηρέτες που υπακούουν στο His Masters Voice, την φωνή του Ηγεμόνα, όταν ακόμη και στην Γερμανία της Μέρκελ το κλίμα γύρισε, γιατί ο κόσμος διαπίστωσε ότι με τους φυγάδες την πάτησε και οι αντιδράσεις είναι όλο και πιο έντονες.

    Έτσι λοιπόν η ΚΕΕΡΦΑ, σύμφωνα με το πρόγραμμα που είδαμε στο παραπάνω λινκ για τις διαδηλώσεις εναντίον του Trump, κάλεσε στην Αθήνα συνδικάτα εκπαιδευτικούς και εργαζομένους στα νοσοκομεία, με τη συμμετοχή προσφύγων από τις δομές του Ελληνικού, της Μαλακάσας και του Σχιστού, στις 4 μ.μ. στο Σύνταγμα, τονίζοντας ότι «η άνοδος του Τραμπ έχει φουντώσει τα πανιά της Ακροδεξιάς στην Ευρώπη πριν από τις εκλογές στη Γαλλία, την Ολλανδία και τη Γερμανία. Παλεύουμε παντού, λέει, για να τους κλείσουμε τον δρόμο. Διεκδικούμε να πάνε φυλακή οι δολοφόνοι νεοναζί της Χρυσής Αυγής».  Και ανάλογες κινητοποιήσεις έγιναν σε Θεσσαλονίκη, Πάτρα, Γιάννενα, Χανιά, Ηράκλειο, Βόλο και Ξάνθη (η πληροφορία από την υπόπτου χρηματοδοτήσεως (μάλλον Soros)  Εφημερίδα των Συντακτών efsyn).

    Μόνο η Ρωσία ησύχασε από τέτοιες φασαρίες – επειδή εκεί κάποιες μη κυβερνητικές οργανώσεις θεωρούνται ως ξένοι πράκτορες και ο George Soros ανακηρύχθηκε ως ένα ανεπιθύμητο πρόσωπο.

     

    Einen Kommentar schreiben / Γράψτε ένα σχόλιο

    Kommentar

    kachelmannwetter.com