Ή στραβός είναι ο γιαλός ή στραβά αρμενίζουμε
27.04.2024
  • Allgemein
  • Diktatur/Δικτατορία
  • Brain Drain
  • Balkan/Βαλκάνια
  • Bücher/Βιβλια
  • Medien/Μαζικά Μέσα
  • Minderheiten, Migranten/Μειονότητες, Μετανάστες
  • Kriege, Flüchtlinge/Πόλεμοι, Φυγάδες
  • Sprache/Γλώσσα
  • Gesellschaft, Meinung/Κοινωνία, Γνώμη
  • Nationalismus/Εθνικισμοί
  • Thema/Θέμα
  • Termine/Εκδηλώσεις
  • Geopolitik/Γεωπολιτική
  • Politik/Πολιτική
  • Terrorismus/Τρομοκρατία
  • FalseFlagOps/Επιχ. με ψευδή σημαία
  • Hellas-EU/Ελλάδα-Ε.Ε.
  • Wirtschaft-Finanzen/Οικονομία-Οικονομικά
  • Religion/Θρησκεία
  • Geschichte/Ιστορία
  • Umwelt/Περιβάλλον
  • Korruption/Διαφθορά
  • Reisen/Ταξιδιωτικά
  • Musik/Μουσική
  • Kunst/Τέχνη, Λογοτεχνία
  • Küche/Κουζίνα
  • kachelmannwetter.com
    Εδω διαβαζετε τις καινουργιες  ελληνικες και γερμανικες εφημεριδες
    Hier lesen Sie  griechische  und deutsche Zeitungen 

    Η απάτη της χρηματοπιστωτικής Μαφίας με τα „Stresstest“ των Τραπεζών για την συγκάληψη της „παγίδας των χρεών“ τους!

    Δρ. Γ. Θ. Χατζηθεοδωρου

    Ο γράφων δημοσίευσε τον Ιούλιο 2016 στην ιστοσελίδα „berlin-athen.eu“ ένα άρθρο με τον τίτλο
    Το Crash ως τελικό στάδιο του καλπάζοντος πληθωρισμού (Υπερπληθωρισμού) χωρίς την επαναεισαγωγή του „στανταρντ χρυσού“ είναι καθ‘ οδόν…“ και εφερε την εξελιξη αυτή σε συσχετισμό με την υπερβολικη σε μεγεθος δημιουργια χρηματος από το τίποτε (Fiat-Χρημα) και συνεπως με την αναγκαστικη υποτιμηση αυτου.

     

    Το ποσοτικα υπερβολικο τυπωμα χρηματος, οφειλεν ενωρις ‘η αργοτερα να υποτιμηθη, πρωτα τελειως ηπια και μετα γρηγορωτερα εως υπερπληθωριστικα. Εως σημερα οι επενδυσεις λαμβανουν χωρα, αντι στην πραγματικη οικονομια, στον τομεα των «Παραγωγων», δηλαδη στον τομεα του παγκοσμιου καζινου των ετσι ονομασθεντων χρηματαγορων. Η ονομαστικη ολικη αξια ολων των στοιχηματων με τα παραγωγα υπολογιζεται σημερα με περιπου 1,2 Billiarden δολαρια των ΗΠΑ. Ποσο συχνα οφειλουν να δοθουν οι σχετικες πληροφοριες, ότι περαν μιας ωθησης αντιδρασης από τους λαους μελη της Ε.Ε. πρεπει να αντιδραση δυναμικα ακομη και ο τελευταιος πολιτης της Ε.Ε. εναντια της συρουσας απαλλοτριωσης και της κλοπης των οικονομιων τους από τις τραπεζες, από τους πολιτικους και από τους αλλους απατεωνες; Μαλιστα και ως κατοχος χρυσου, ασημιου και πλατινης στεκεται από την 26.09.2017 δια του «Νομου –Χρυσου» που ψηφισθηκε τελειως μυστικα, ο  πολιτης της Ε.Ε., στις χωρες μελη αυτης, στο ιδιο επιπεδο με τους τρομοκρατες και με την οργανωμενη εγκληματικοτητα.

    Για να συγκαληφθη η «παγιδα-χρεων» των τραπεζων, δεν τολμουν μεχρι σημερα οι διευθυντες των κεντρικων τραπεζων να ανυψωσουν τα επιτοκια δανεισμου των συνηθες τραπεζων. Τρεμουν από την εκρηξη που πιθανως θα ακολουθησει. Η εκρηξη αυτή θα μπορουσε να γινη η αιτια για την καταρρευση του ακομη ισχυοντος χρηματοπιστοτικου συστηματος. Ουδεις μεχρι σημερα τολμα να αρνηθη, ότι οι τραπεζες της Ε.Ε. χρηματοδοτουνται με χρεη. Αυτό και μονο κανει εκ των πρωτερων και την νεα κριση που είναι αναποφευκτα καθ’ οδον.

    Η ΒΙΖ (η Τραπεζα για διεθνεις αντισταθμιζικες πληρωμες) εδωσε προσφατα στην δημοσιοτητα πληροφοριες για τα „συγκαλυμενα“ χρεη των τραπεζων υψους περιπου 13 Billionen δολαριων των ΗΠΑ σε συναλλαγματικα παραγωγων. Τα ως συγκαλειμενα χρηματικα ποσα των παραγωγων είναι στην πραγματικοτητα γνησια και ασφαλισμενα δανεια, των οποιων τα ποσα οφειλουν, μετα την ημερομηνια ληξης των δανειων, να ξεπληρωθουν με τους τοκους τους.

    Το προβλημα βρισκεται όμως αλλου. Οι χρεωστες αδυνατουν να τα ξεπληρωσουν! Το χρηματοπιστοτικο συστημα είναι ένα περιπλοκο χαρτινο σπιτι με πολλα επειπεδα με δανειων, τα οποια παρα την καλη θεληση, δεν μπορουν να ξεπληρωθουν για να αποφευχθη μια νεα κριση όπως αυτή του ετους 2008. Οι ενδειξεις για μια τετοια εξελιξη είναι ξεκαθαρες  και ιδιαιτερα εμφανεις, για αυτους που εχουν ακομη υγειεις οφθαλμους, για να δουν την Ελλαδα. Η προσφατη προταση του ΔΝΤ για ένα «Stresstest» (AQR) των ελληνικων τραπεζων απεσυρθει κατοπιν συνενοησης με την ΕΚΤ προσωρινα και μεταφερθηκε για το 2018 με το σκεπτικο εφαρμογης ενός «BailIn» και «BailOut», δηλαδη με αναποφευκτο κουρεμα τοσο των δανειστων οσο και των χρεοστων στην Ελλαδα.

    Το υποκριτικο «ΟΧΙ» του σημερα των ελληνικων τραπεζων είναι χωρις καμια αξια. Αυτές ετσι και αλλως δεν εχουν κανενα δικαιωμα να εκφρασουν οτιδηποτε. Αυτό εδειξε και η προσφατος εξελιξη των τιμων των μετοχων τους στο χρηματιστηριο Αθηνων. Οι τραπεζες περασαν για ένα φαγητο με μπιζελια στα χερια των φοντς των χωρων της Ε.Ε., ενώ οι θεσμοι, ως η δικαιοσυνη και οι δηθεν ανεξαρτητες αρχες του κρατιδιου της Ρωμιοσυνης, με τις πιεσεις της προδοτικης αριστεροδεξιας κυβερνησης των κομματων ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ ταπεινοτηκα εσιωπησαν. Ένα «BailIn» και «BailOut» (η εγγυηση ονομαζεται αγγλικα «Bail») θα εφαρμοστει μετα την ληξη του Μνημονιου 3, αδιαφορο το τι θελουν ‘η δεν θελουν οι Ελληνες ‘η οι ελληνικες(;) τραπεζες. Οι κυριοι λεηλατες, οι πλιατσικολογοι, εχουν τον πρωτο λογο. Ο δανειστης στεκεται υπερανω του χρεωστη… Αυτος που δινει το χρημα είναι υπερανω αυτου που λαμβανει το χρημα. Οι εγκληματιες αυτοι απαιτουν τα παντα πισω, επισης και αυτά, για τα οποια δεν εδωσαν τιποτε.

    Αυτά είναι οι ετσι ονομασθεισες εγγυησεις για σχεδια αποταμιευσης. Τετοιες εγγυησεις είναι υπευθυνες για τις καταστροφες που προξενησε το ΔΝΤ στους απληροφορητους αποταμιευτες, μικρομετοχους, φορολογουμενους, συνταξιουχους, φτωχους, αρρωστους, απροστατευτα κ.α. παιδια με εξαιρεση αυτων που βρισκονται πολύ υψηλα και την ελιτ του χρηματοπιστωτικου συστηματος. Η Ε.Ε. σχεδιαζει να αντικαταστηση από το 2018 το ΔΝΤ με ένα δικο της ΕΜF λογω και του «BREXIT», αγοραζοντας και όλα τα δανεια που αυτό εδωσε στην Ελλαδα. Ετσι η Ελλας θα συνεχισει να χρεωνεται χωρις ορια εως οτου εξαναγκασθει να ξεπουληση ότι ακομη της απεμεινε. Επισης και στο νέο ΔΝΤ, δηλαδη στο EMF, οι πολιτες της Ε.Ε. θα βλεπουν μονο τον δικο τους Μαμμωνα να στεκεται διπλα τους, να τον μετρουν και να εχουν τασεις για πλουτο, πολυτελεια, διασκεδασεις και διακοπες, ενώ οι επισταμενοι της Ε.Ε. και οι αρχες θα επιβαρυνουν συνεχως τους πολιτες εως την αφαιμεξη τους, με νεους φορους.

    Δια του EMF το ειδωλο του Μαμμωνα θα αποκτηση μεγαλυτερη επιρροη στην Ε.Ε. και θα επιφερει μεγαλυτερες καταστροφες  απ’ αυτές δια του ΔΝΤ, διοτι η ανηθικοτητα και η εγκληματικοτητα και η οικονομικες απατες δεν θα εχουν ορια οσο καιρο ο Μαμμωνας θα εχει το πανω χερι. Μια Ε.Ε. που βλεπει να ποδοπατουνται ολες οι αρχαιοεληνικες αρετες, αξιες και τα αρχαιοελληνικα οραματα, είναι και η ιδια αναξια. Για τον ως ανω λογο κάθε Ελληνας, δηλαδη κάθε ευτυχισμενος και προς αυτοκτονια προγραμματισμενος Ρωμιος, για να επιζηση, χρειαζεται να αντιδραση ως πρωτος παραδειγματικα και δυναμικα μεχρι αιματοχυσιας. Αυτό δεν είναι μον δικαιωμα αλλα είναι και υποχρεωση! Ο ελληνικος λαος ως πρωτος εντος της Ε.Ε. πτεπει να ξεσυκωθη! Η εγκληματικη πορεια προς τον θανατο του ενδοξου αυτου λαου εχει προ πολλου σχεδιασθει από τα ειδωλα του Μαμμωνα και σημερα εφαρμοζεται με συνεπεια και συνεχεια.

    Οι εγκληματιες αυτοι λεηλατουν συστηματκα ηπειρους. Αφαιρεσαν από γενεες ανθρωπων το δικαιωμα για μια καλλυτερη και δικαια ζωη.

    Υπο τα ως ανω δεδομενα, μια ματια στην κατασταση που επικραττει στην κοινωνια και στους θεσμους της Ελλαδος, Ισπανιας και Πορτογαλιας δειχνει την κατασταση που σε λιγο θα επικρατησει και στις άλλες χωρες της Ε.Ε. Σχετικα με την Ελλαδα, η σωτηρια της είναι στενα συνδεδεμενη με το «GREXIT»!!!

    PD Dr.-Ing. Georg Chaziteodorou
    Bleibergweg 114, D-40885 Ratingen
    Tel.+Fax: 0049 2102 32513
    E-Mail: chaziteo@t-online.de
    30.09.2017

    Einen Kommentar schreiben / Γράψτε ένα σχόλιο

    Kommentar

    kachelmannwetter.com