Ή στραβός είναι ο γιαλός ή στραβά αρμενίζουμε
19.04.2024
  • Allgemein
  • Diktatur/Δικτατορία
  • Brain Drain
  • Balkan/Βαλκάνια
  • Bücher/Βιβλια
  • Medien/Μαζικά Μέσα
  • Minderheiten, Migranten/Μειονότητες, Μετανάστες
  • Kriege, Flüchtlinge/Πόλεμοι, Φυγάδες
  • Sprache/Γλώσσα
  • Gesellschaft, Meinung/Κοινωνία, Γνώμη
  • Nationalismus/Εθνικισμοί
  • Thema/Θέμα
  • Termine/Εκδηλώσεις
  • Geopolitik/Γεωπολιτική
  • Politik/Πολιτική
  • Terrorismus/Τρομοκρατία
  • FalseFlagOps/Επιχ. με ψευδή σημαία
  • Hellas-EU/Ελλάδα-Ε.Ε.
  • Wirtschaft-Finanzen/Οικονομία-Οικονομικά
  • Religion/Θρησκεία
  • Geschichte/Ιστορία
  • Umwelt/Περιβάλλον
  • Korruption/Διαφθορά
  • Reisen/Ταξιδιωτικά
  • Musik/Μουσική
  • Kunst/Τέχνη, Λογοτεχνία
  • Küche/Κουζίνα
  • kachelmannwetter.com
    Εδω διαβαζετε τις καινουργιες  ελληνικες και γερμανικες εφημεριδες
    Hier lesen Sie  griechische  und deutsche Zeitungen 

    Η πορεία της Ελλάδος με τα οικονομικά παράγωγα πρός τον …“πάτο“, δηλαδή με τα όπλα οικονομικής καταστροφής…

    Δρ. Γ. Θ. Χατζηθεοδωρου

    Η παγκοσμια πολιτικη, στρατιωτικη και οικονομικη υπεροχη των ΗΠΑ υπο τον απολυτο ελεγχο του διεθνους πολιτικου σιωνισμου και οι γεωστρατηγικες της επιταγες που δεν σταματουν στις ωμοτητες, τεκμηριωνουν τους λογους για τους οποιους αποτελει αναγκαιοτητα για τις ΗΠΑ η συνεχιζομενη διασπαση της Ευρωπης των Πατριδων και η διαιωνιση της κυριαρχιας τους στο ευρωπα’ι’κο προγεφυρωμα της Ευρασιας για την επιτευξη της κυριαρχιας επ’ αυτης και κατ’ επεκταση και επι ολοκληρου του πλανητη μας

     

    Στα πλαισια αυτα θα πρεπει να αναζητηθουν οι λογοι του σχεδιασμου του «Μεγαλου Ισραηλ», της αποζημειωσης της Τουρκιας με την ιδρυση κουρδικου κρατους και της νεας ελληνικης τραγωδιας. Το σχεδιο της νεας ελληνικης τραγωδιας εχει δυο σκελη:

    1. Πληρη διαλυση του κοινωνικου και ελεγκτικου κρατικου μηχανισμου για τρομοκρατιση του ελληνικου λαου σε περιοδο ειρηνης και εφαρμογη μιας ατακτης χρεοκοπιας με μεχρι σημερα ανεξηγητη εισοδο στα εν Ελλαδι δρωμενα, του ΔΝΤ, την υπογραφη των Μνημονιων Ι και ΙΙ και προσφατα του Μνημονιου ΙΙΙ, την αρνηση των δηθεν αρμοδιων Ρωμιων για αναδιαρθρωση του δημοσιου χρεους και την παυση πληρωμων σε χρεη που παρανομα αυξηθηκαν, την αποδοχη ενος «κουρεματος» του χρεους που κατεστρεψε τα συνταξιοδοτικα ταμεια και τις δημοσιες υποδομες και στην απορριψη στοιχειωδους προσπαθειας για την σωτηρια επιστροφη στο εθνικο μας νομισμα. Η εισοδο μας στην Ε.Ε. η οποια καθε αλλο παρα η Ευρωπη των Πατριδων ειναι και στην ευρωζωνη, δεν αποτελει «ευρωπα’ι’κο κεκτημενο», ως ορισμενοι ηλιθιοι υποστηριζουν, αλλα καταστροφη. Ο ελληνικος λαος εμπαιζεται κυριολεκτικα πρωτα απο τα καθαρματα της Ν.Δ. και του ΠΑΣΟΚ που ψηφισαν τα Μνημονια Ι και ΙΙ και μετα απο τα καθαρματα του ΣΥΡΙΖΑ, της Ν.Δ., του ΠΑΣΟΚ και του ΠΟΤΑΜΙΟΥ που ψηφισαν και υπεγραψαν το Μνημονιο ΙΙΙ, χωρις να καταλαβουν και στις δυο περιπτωσεις τι ψηφισαν στο αχουρι που αυτονομαζεται ελληνικο(;) Κοινοβουλιο. ΞΕΠΟΥΛΗΣΑΝ ΔΗΛΑΔΗ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ! Δεν υπαρχει δυστυχως αλλη διεξοδος. Το Μνημονιακο αυτο προδοτικο μπλοκ των ηλιθιων μονο με εκτελεστικα αποσπασματα αντιμετωπιζεται! Τα ως ανω καθαρματα δεν κατανοησαν ακομη οτι χωρις την αδεια της Τρο’ι’κας ουτε και νερο απο τις βρυσες μπορουν πλεον να πιουν! Το αχουρι που αυτοεπικαλειται Κοινοβουλιο δεν εχει ουτε ακομη το δικαιωμα να νομοθετη χωρις την εγκριση των δανειστων. Ποιος συνεπως ο λογος της υπαρξης του;
    1. Αφυδατωση και απονευρωση των Ενοπλων Δυναμεων και Σωματων Ασφαλειας της Ελλαδος με το προσχημα της οικονομικης κρισης που οι ιδιες δυναμεις δρομολογησαν, σε συνεργασια με τους εγχωριους προδοτες της πολιτικης και στρατιωτικης ηγεσιας. Το πολιτικο και στρατιωτικο κατεστημενο της Ελλαδος εκτελει πιστα τις εντολες του διεθνους πολιτικου σιωνισμου. Η πρωην προεδρος της ετσι ονομασθεισης Βουλης των Ελληνων(;) κ. Μπενακη (καταγωγης Γεφυραιων και Δωσιλογων!) μας το αποκαλυψε την 08.02.2005 στην προσφωνηση της μετα την εκλογην του επισης Γεφυραιου πρωτου πολιτης της Εβραιοελλαδος κ. Καρολον Παπουλιαν.                                                                                                                                                                                   «…τα εθνικα συνορα και ενα μερος της εθνικης κυριαρχιας θα περιορισθουν χαριν της ειρηνης, της ευημεριας, της ασφαλειας στην διευρυμενη ευρωπη, τα δικαιωματα των ανθρωπων και του πολιτη θα υποστουν μεταβολες καθως θα μπορουν να προστατευονται, αλλα και να παραβιαζονται απο αρχες και εξουσιες περαν των γνωστων και καθιερωμενων και παντως η Δημοκρατια θα συναντησει προκλησεις και θα δοκιμασθει απο ενδεχομενες νεες μορφες διακυβερνησης…».                                                                                                Φαινεται οτι στα πλαισια της δημιουργιας του «Μεγαλου Ισραηλ»μεταξυ των ποταμων Νειλου και Ευφρατου το πολιτικο και στρατιωτικο κατεστημενο της Ελλαδος απεφασισε να ξεπουληση την δυτικη Θρακη και τα νησια του ανατολικου Αρχιπελαγους του Αιγαιου στην Τουρκια, την Μεκεδονια στα Σκοπια και την Κυπρο και Κρητη στο «Μεγαλο Ισραηλ». Ετσι αποζημειωνεται και η Τουρκια για την ιδρυση κουρδικου κρατους.

    Η μεθοδος οικονομικης αιμορραγιας και καταρρευσης ενος κρατους ακολουθει την εξης διαδικασια: Η τυχων αδυναμια αποπληρωμης ενος δανειου, στα αγγλικα «Credit default Swaps», μπορει να ασφαλιστη με τα CDS (ασφαλιστρα κινδυνου) σε ενα οικονομικο ινστιτουτο οπως ειναι μια τραπεζα ‘η ασφαλιστικη εταιρεια. Τα γνωστα CDS, δηλαδη τα «ασφαλιστρα για την περιπτωση αδυναμιας αποπληρωμης ενος δανειου» που πρωτοσχεδιασθηκαν για την ασφαλεια των κρατικων ομολογων, χρησιμοποιουνται ανεξελεκτα απο τριτους, δηλαδη απο τα κερδοσκοπικα καθαρματα, χωρις να αντιμετωπιζουν αυτα καποιο εποπτικο μηχανισμο.

    Και εδω κρυβεται η κατευθυνομενη απατη για να πυρπολουνται χωρις ευθυνες οι οικονομιες ετσι και αλλως οικονομικα αδυναμων κρατων. Θεωρητικα υποτιθεται, οτι τα CDS διασφαλιζουν τους κατοχους κρατικων ομολογων εναντι της χρεοκοπιας του εκδοτη-κρατους αυτων. Με δεδομενο ομως την ως ανω παραλογια, δηλαδη να κατεχουν ασφαλιστρα κινδυνου και ατομα ‘η οργανισμοι της κερδοσκοπιας που δεν εχουν αγορασει κρατικα ομολογα μιας χωρας, ριζωθηκε στις ετσι ονομασθεισες «Αγορες» μια πολυ επικινδυνη και ουσιαστικα ανεπιτρεπτη διαδικασια μεγαλοαπατης, η οποια επιτρεπει σε κερδοσκοπικα καθαρματα να πυρπολουν κατα το δοκουν κρατικες οικονομιες. Αγοραζει π.χ. ενας ελληνας πολιτης (Α) ενα σπιτι και ο οποινδηποτε γειτονας (Β, Γ, Δ) του αγοραστου (Α), μπορει να αγοραζη και να πουλα τα ασφαλιστρα του σπιτιου που αγορασε ο (Α). Οταν για διαφορους λογους τα ασφαλιστρα του σπιτιου που αγορασε ο πολιτης (Α) πανε στα υψη, ενας απο τους γειτονες Β, Γ και Δ μπορει να βαλη φωτια στο σπιτι του αγοραστου (Α) για να εισπραξη τα υψηλα ασφαλιστρα.

    Τα CDS συνεπως ειναι οικονομικα προ’ι’οντα, δηλαδη «παραγωγα», που ειναι αποκομμενα απο την πραγματικη οικονομια και ως εκ τουτου δεν αποδιδουν κανενα οικονομικο οφελος και χρησιμοποιουνται απο απατεωνες για κερδοσκοπικους στοχους. Το παραγωγο αυτο στην σημερινη του μορφη εφευρεθει το 1994 απο την τραπεζιτη κ. Blythe Masters της τραπεζας JP Morgan, ιδιοκτησιας των Γεφυραιων, και εξαπλωθηκε αστραπιαια παγκοσμια.

    Η λειτουργια του παραγωγου ακολουθει την εξης διαδικασια: Καταθετει ενας επενδυτης (φυσικο, προσωπο, τραπεζα, επιχειρησιακος ομιλος, ασφαλιστικος οικος κ.α.) σε μια επιχειρηση ‘η σε ενα κρατος (με αγορα ομολογων) ενα κεφαλαιο υπο μορφη δανειου, λαμβανει ως αντισταθμισμα ετησια τοκους για οσο χρονικο διαστημα συμφωνηθηκε η αποπληρωμη του δανειακου κεφαλαιου. Για καθε ενδεχομενο και για την περιπτωση αδυναμιας αποπληρωμης του δανειου, αυτο ασφαλιζεται απο τον επενδυτη σε ενα οικονομικο ινστιτουτο. Το ινστιτουτο αυτο ασφαλιζει το ως ανω δανειο με ενα ποσο, το υψος του οποιου εξαρταται απο την βαθμολογια ενος ινστιτουτου αξιολογησης της πιστοληπτικης ικανοτητας του δανειοληπτη. Στην περιπτωση αδυναμιας αποπληρωμης του δανειου απο τον δανειοληπτη ο επενδυτης αποζημιωνεται απο την ασφαλιστικη εταιρεια.

    Μεχρι εδω η πιστωτικη διαδικασια ειναι ξεκαθαρα κατανοητη και λογικη. Η παραλογια αρχιζει με την συμμετοχη στην ως ανω πιστωτικη διαδικασια και τριτων προσωπων που δεν εχουν καμμια σχεση με την ως ανω συμφωνιαν. Ο καθε τριτος συμμετεχων στην αγορα πιστωσεων με κεφαλαια, φυσικο προσωπο, εταιρεια, κρατος, τραπεζα, ασφαλιστικος οικος κ.α. που διαθετει κεφαλαια αλλα δεν συμμετεχει αμεσα στην ως ανω συμφωνια, μπορει να κλεινη τετοιες ασφαλειες, δηλαδη μπορει να επισκεφθη ενα οικονομικο ινστιτουτο και να κλειση μια ασφαλεια αδυναμιας αποπληρωμης οχι μονο του δανειου αλλα και για αλλους κερδοσκοπικους στοχους της αγορας ως π.χ. διακυμανσεις τοκων, διακυμανσεις συναλλαγματικων τιμων ‘η πτωχευσεις κρατικων οικονομιων που συνδεονται με ασφαλειες αδυναμιας αποπληρωμης των δανειων.

    Ενας τριτος π.χ. μπορει να ασφαλιση το σπιτη καποιου και μετα να το πυρποληση για να εισπραξη τα ασφαλιστρα του. Το υψος της τιμης της ασφαλειας εξαρταται, απο την βαθμολογια των οικων αξιολογησης, σχετικα με την πιστοληπτικη ικανοτητα του εκαστοτε ασφαλισμενου κατα τον χρονο υπογραφης της συμφωνιας. Ακολουθει μια οικονομικη κριση κατα την οποιαν υποβαθμιζεται απο τους οικους αξιολογηση η πιστοληπτικη ικανοτητα μιας εταιρειας ‘η ενος κρατους τοτε χτυπα η καμπανα, οπως εδειξε το προσφατο παρελθον, για την δραστηριοποιηση των Hedge-φοντς, τα οποια αγοραζουν απο τις σχετικες αγορες, με χαμηλες τιμες, ασφαλειες αδυναμιας αποπληρωμης δανειων.

    Ιδιαιτερα ευνο’ι’κες για τα Hedge-φοντς ειναι οι καταστασεις στις οποιες ενα κρατος βρισκεται προ της πτωχευσης του, οπως συνεβει με την Ελλαδα. Στην περιπτωση αυτη το οικονομικο ινστιτουτο που εκλεισε την ασφαλεια αδυναμιας αποπληρωνης του δανειου ειναι υποχρεωμενο να πληρωση ολα τα ασφαλιστρα. Στις περισσοτερες φορες αυτα ειναι πολλαπλασια απο τα ποσα των δανειων. Ετσι σε μικρο χρονικο διαστημα μπορουν οι κερδοσκοποι να κερδισουν τεραστια ποσα, να υπερχρεωσουν τεχνητα μια χωρα και να την οδηγησουν στην οικονομικη καταστροφη, απο την οποια θα σπαρταρα για πολλα χρονια με φορολογικα και αλλα μετρα κατα των πολιτων της για να ξεφυγη, χωρις ομως αποτελεσματα.

    Τα καθαρματα που σχεδιασαν και εκτελεσαν την επιθεση στο ευρω και κατ’ επεκταση και την επιθεση στην Ελλαδα προερχονται απο τους γνωστους κερδοσκοπικους κυκλους των Γαλιλαιων, δηλαδη των Γεφυραιων, των ετσι ονομασθεντων «Αγορων». Ολη η «παραλογια» με τα «παραγωγα» κατασκευασθηκε απο τις τραπεζες των Γεφυραιων Goldman Sachs, Neuberger Berman (αυτη πουλησε στο τελευταιο τριμηνο του 2009 στο Χρηματιστηριο Αθηνων 1,7 εκατομμυρια μετοχες της Εθνικης Τραπεζας Ελλαδιος, ειναι μεγαλομετοχος στην Fitch και εχει θεσεις στην Τραπεζα Ελλαδος, Εθνικης, Εμπορικης και Eurobank) και Blackrock, U.K. (ειναι μεγαλομετοχος στην Goldman Sachs και στους οικους πιστοληπτικης αξιολογησης Moody’s και Standard & Poor και εχει θεσεις στην Τραπεζα Ελλαδος, Εθνικη, Εμπορικη και Eurobank) και απο τους οικους αξιολογισης Fitch, Moody’s και Standard & Poor, οι οποιες ανηκουν επισης σε Γεφυραιους.

    Η Goldman Sachs (γνωστη απο τα προγραμματα Αριανδη, Αιολος και την ιδρυση της εταιρειας Τιτλος) ηδη απο την εποχη του Γεφυραιου Ααρων Αβουρη ‘η Κωστα Σημιτη, εχει αλλωσει και καταβαραθρωσει κυριολεκτικα το κρατιδιο της Ρωμιοσυνης.

    Δυο χαρακτηριστικα γεγονοτα με τα Hedge-φοντς ελαβαν χωρα το 1998 και 2008.

    α. Το 1998 το Hegefonds Long Term Capital Management (LTCM) βρεθηκε σε κατασταση αδυναμιας πληρωμων λογω της ρωσικης νομισματικης κρισης. Η Ρωσια δηλωσε αδυναμια πληρωμων. Με απωλειες περιπου 2 δισεκατομμυριων δολαριων των ΗΠΑ εμεναν στην LTCM ξαφνικα εκθετα ασφαλιστρα υψους 1 τρισεκατομμυρια δολαρια των ΗΠΑ. Την εποχη εκεινη απεφασισαν οι μεγαλες τραπεζες της Wallstreet της Νεας Υορκης υπο την καθωδηγηση της κετρικης τραπεζας των Ηνωμενων Πολιτειων FED, να σωσουν το Hedge-φοντς LTCM και ανελαβαν την αδυναμιων πληρωμων των 2 δισεκατομμυριου δολαριων των ΗΠΑ. Αυτο δεν εγινε λογω της αγαπης προς τον πλησιον αλλα λογω στρατηγικης για να επιζησουν. Ποιος θα πληρωνε τα ασφαλιστρα υψους 1 τρισεκατομμυριων δολαριων των ΗΠΑ; Εαν οι μεγαλες τραπεζες μαζι με την FED δεν εσωζαν την LTMC θα κατερρεε παγκοσμια ολο στο σαθρο χρηματοπιστωτικο συστημα!

    β.   Το 2008 σωθηκαν απο τις μεγαλες τραπεζες της Wallstreet Νεας Υορκης και την FED ο μεγαλυτερος ασφαλιστικος οικος της Γης ο ΑΙG και οι τραπεζες υποθηκων των ΗΠΑ Fannie May και Freddy Mac οι οποιες με την πτωχευση τους θα αφηναν εκθετα ασφαλιστρα αδυναμιας αποπληρωμων δανειων σε τετοιο υψος που θα εθεταν σε κινδυνο καταρρευσης των τραπεζων της Wallstreet και του παγκοσμιου χρηματοπιστωτικου συστηματος. Λογω του τερστιου αυτου κινδυνου και των τεραστιων ποσων κινητοποιηθηκαν αυτην την φορα για την σωτηριαν τοσο του ασφαλιστικου οικου οσο και των τραπεξων πολλες κυβερνησεις με πρωτη αυτης των ΗΠΑ..

    Τα δυο ως ανω παραδειγματα δειχνουν, οτι στο εμποριο με «παραγωγα» μπορει καποιος επενδυτης να μπη ευκολα, αλλα η εξοδος του απ’ αυτο το εμποριο γινεται σχεδον σδυνατος. Τα «παραγωγα» αποτελουν οπλα μαζικης καταστροφης. Ολο το συστημα λειτουργει κανονικα οσο καιρο δεν δημιουργουνται σοβαρα προβληματα. Εαν ομως για διαφορους και πολυπλοκους λογους τα ασφαλιστρα δανειων δεν μπορουν να πληρωθουν, γκρεμιζεται το χαρτινο σπιτι. Επενδυτες, που σκεφθηκαν, οτι εχουν στα χερια τους αξιοχαρτα μεγαλης αποδοσης, διαπιστωνουν ξαφνικα οτι αγορασαν κωλοχαρτα. Τα δυο ως ανω παραδειγματα δειχνουν επισης, ποσο λάνθασμενη ειναι η επικρατουσα αποψη, οτι με τα ασφαλιστρα αδυναμιας αποπληρωμης δανειων, προκειται για ενα εμποριο μηδενικων αθροισματων, διοτι τα ρισκα αλληλοεξουδετερωνονται. Εαν πραγματι τα ρισκα των ετων 1998 και 2008 αλληλοεξουδετερωνονταν, δεν θα προεκυπτε η παγκοσμιος οικονομικη κριση και δεν θα προκυψει και αυτη που ειναι ακομη καθ’ οδον….και σε λιγο θα ερθει.

    Τι μετρα προς το καλυτερο, απο το ισχυων ακομη παγκοσμιο χρηματοπιστωτικο συστημα, εχουν ληφθει, για να αποφευχθη μια νεα παγκοσμια οικονομικη κριση; Παρ’ ολες τις «παραλογιες» και «απατες» του συστηματος αυτου μεχρι σημερα δεν εληφθη κανενα μετρο για την αποτελσματικη αντιμετωπιση μιας νεας οικονομικης κρισης, δηλαδη για να τεθη μια για παντα φραγμος στην ασυδωτη κερδοσκοπια των Μεγαλοαπατεωνων σε βαρος των οικονομικα ετσι και αλλως αδυναμων κρατικων οικονομιων! Αντιθετως, μαζι με την μη ελεγχομενη αυξηση του παγκοσμιου χρεους, δηλαδη ολων των χρεωμενων κρατων, αυξηθηκε επικινδυνα και ο τομεας των «παραγωγων» απειλωντας σε μεγαλυτερο βαθμο αυτη την φορα, το ακομη ισχυων παγκοσμιο χρηματοπιστωτικο συστημα.

    Για ποιο λογο ομως δεν εληφθησαν τα αναγκαια μετρα για να αποφευχθη η εκρηξη μιας παγκοσμιας οικονομικης κρισης; Διοτι απο το 2008 και εντευθεν οι κεντρικες τραπεζες με αγορα κρατικων και επιχειρησιακων ομολογων απο χρεωμενες χωρες ελπιζουν, απατηλα ομως, να αποφυγουν μια νεα επικινδυνη κατασταση αδυναμιας αποπληρωμης δανειων οπως το 1998 και 2008 απο μια μεγαλη τραπεζα ‘η απο καποιο Hedge-φοντς ‘η απο καποια πολυεθνικη εταιρεια και ειδικα απο καποιο κρατος. Και οχι μονο αυτο. Με την πτωση των επιτοκιων ακομη και σε αρνητικους βαθμους των δανειων που παρεχουν οι κεντρικες τραπεζες σε εμπορικες τραπεζες ακομη και αδιακοπη αυξηση του ποσου της κυκλοφοριας του χρηματος, με τυπωση νεου χρηματος, αυξανεται παραλογα και χωρις φραγμους και η στηριξη, οχι της πραγματικης οικονομιας, αλλα της κερδοσκοπιας, δηλαδη η στηριξη του εμποριου με παραγωγα, με οπλα μαζικης οικονομικης καταστροφης.

    Συστηματικα αποπροσανατολιζονται ολοι οι λαοι απο τους στοχους της ως ανω παραλογιας, για την οποια ευθυνονται παθολογικα αρρωστα ατομα του χρηματοπιστωτικου συστηματος!

    Με την ως ανω αποπροσανατολιστικη μεθοδο αποφευγεται η αποκαλυψη στους λαους της τραγικης επικρατουσας παγκοσμιας οικονομικης καταστασης για να μην λαβουν οι ανθρωποι εγκαιρα προστατευτικα μετρα και για να βρεθουν ξαφνικα προ τετελεσμενων γεγονοτων. Ο παρασιτισμος σημερα κυβερνα τον Κοσμο. Το χρηματοπιστωτικο συστημα που καποτε επαιξε θετικο ρολο στην πραγματικη οικονομια, σημερα στηριζει αποκλειστικα την παραοικονομια και τον παρασιτισμο. Πρωτευοντα ρολο συνεχιζουν να παιζουν τα «οικονομικα οπλα μαζικης καταστροφης της πραγματικης οικονομιας». Αυτος ειναι και ο στοχος των Μεγαλοαπατεωνων που πασχουν απο αθεραπευτη ψυχοπαθεια. Η απληστια για χρημα και ισχυ των Μεγαλοαπατεωνων αυτων θα οδηγησουν την ανθρωποτητα, εαν δεν αντιδρασουν εγκαιρα οι λαοι, στην ολοκληρωτικη καταστροφη.

    PD Dr.-Ing. Georg Chaziteodorou
    Bleibergweg 114, D-40885 Ratingen
    Tel.+Fax: 0049 2102 32513
    E-Mail: chaziteo@t-online.de

    Einen Kommentar schreiben / Γράψτε ένα σχόλιο

    Kommentar

    kachelmannwetter.com