Ή στραβός είναι ο γιαλός ή στραβά αρμενίζουμε
16.04.2024
 • Allgemein
 • Diktatur/Δικτατορία
 • Brain Drain
 • Balkan/Βαλκάνια
 • Bücher/Βιβλια
 • Medien/Μαζικά Μέσα
 • Minderheiten, Migranten/Μειονότητες, Μετανάστες
 • Kriege, Flüchtlinge/Πόλεμοι, Φυγάδες
 • Sprache/Γλώσσα
 • Gesellschaft, Meinung/Κοινωνία, Γνώμη
 • Nationalismus/Εθνικισμοί
 • Thema/Θέμα
 • Termine/Εκδηλώσεις
 • Geopolitik/Γεωπολιτική
 • Politik/Πολιτική
 • Terrorismus/Τρομοκρατία
 • FalseFlagOps/Επιχ. με ψευδή σημαία
 • Hellas-EU/Ελλάδα-Ε.Ε.
 • Wirtschaft-Finanzen/Οικονομία-Οικονομικά
 • Religion/Θρησκεία
 • Geschichte/Ιστορία
 • Umwelt/Περιβάλλον
 • Korruption/Διαφθορά
 • Reisen/Ταξιδιωτικά
 • Musik/Μουσική
 • Kunst/Τέχνη, Λογοτεχνία
 • Küche/Κουζίνα
 • kachelmannwetter.com
  Εδω διαβαζετε τις καινουργιες  ελληνικες και γερμανικες εφημεριδες
  Hier lesen Sie  griechische  und deutsche Zeitungen 

  Οι Γερμανοί μας φταίνε;


  Για τον ΣΥΡΙΖΑ και τις αλλοπρόσαλλες συνιστώσες του, τον ημερήσιο τύπο τις τηλεοράσεις και ιδιάιτερα για τα λεγόμενα κοινωνικά μέσα (τα οποία όποιος χρησιμοποιεί γίνεται αυτομάτως κατάσκοπος της CIA και της MOSSAD) αυτός που φταίει για τα χάλια μας είναι η Γερμανία.

   

   

  Γιατί; Διότι κατα το πώς γνωρίζουμε απο τα δόλια μέσα πληροφόρησής μας, αυτοί που μας δανείζουν ή μας πουλάνε υποβρύχια που γέρνουν ή λαδώνουν τους υπουργούς μας είναι η Deutsche Bank, η Siemens και άλλες γερμανικές εταιρίες. Σωστό, αλλά και μεγάλο λάθος. Γιατί οι τράπεζες και οι εταιρίες αυτές το μόνο γερμανικό που έχουν είναι το όνομα, στην πραγματικότητα ανήκουν σε σιωνιστικές τράπεζες και επενδυτικούς οργανισμούς κάθε είδους, όποιος δεν τα πιστεύει αυτά, ας ανοίξει τα χαρτοφυλάκιά τους και θα το διαπιστώσει αμέσως. Πίσω απο την Γερμανία βρίσκεται λοιπόν αυτός που εγώ ονομάζω Ηγεμόνας, η παγκόσμια σιωνιστική ελίτ, που με τα λεφτά της εξουσιάζει την Γερμανία, την Ε.Ε. και ένα μέγαλο κομμάτι του κόσμου. Και η Μέρκελ ή ο Σόιμπλε, που κατηγορούνται συνεχώς ότι μας πίνουν το αίμα μας, είναι πιόνια του Ηγεμόνα, το ίδιο και ο Τσίπρας. Ο ρόλος τους είναι να φροντίζουν για το αυγάτισμα του παρά των σιωνιστών. Και ο ρόλος του Τσίπρα χειρότερος, τον βάλαν για να ξεπουλήσει την Ελλάδα, όχι μόνο τα λιμάνια και τα αεροδρόμια, αλλά και τον υπόγειο και υποθαλάσσιο πλούτο της χώρας μας.

  Καλό είναι λοιπόν, να πάψουμε να παίζουμε το παιχνίδι που μας μάθαν, ότι για όλα φταίνε οι Γερμανοί, ακριβώς για να μπορούν να κρύβονται απο πίσω τους και να κάνουν αθέατοι τη δουλειά τους, να μας πίνουν το αίμα.

  Διαβάστε παρακάτω μια σχετική συζήτηση/

  ………………………………………………………………………………………………………………………..

  info@berlin-athen.eu

  21.07.2015 11:03

  Αγαπητέ Αριστοτέλη,
  πολύ σωστή η τοποθέτησή σου, έχει βγάλει μαλιά η γλώσσα μου να γράφω, ότι υπαίτιος των δεινών μας δεν είναι η Μέρκελ ή δεν ξέρω ο ποιός Καραγκιόζης της ΕΕ αλλά ο σιωνιστικός ηγεμόνας. Που τον συμφέρει να στοχοποιείται η Μερκελ γιατί ο ίδιος μένει αθέατος. Έχω γράψει άπειρα αρθρα επ‘ αυτού, αλλά ο Έλληνας το βιολί βιολάκι, η Μέρκελ, Ο Σόιμπλε, ο άλφα, ο βήτα, μόνο ο υπέυθυνος δεν αναφαίρεται, που σημαίνει, ότι πρόκειται για συγκεκριμένο στρατηγικό σχεδιο που σκοπό έχει να μην τον δείχνει.
  Πολύ φιλικά
  Μανώλης

  …………………………………………………………………………………………………………………………

  Στις 21 Ιουλίου 2015 – 11:22 π.μ., ο χρήστης ΟΜΑΔΑ ΕΨΙΛΟΝ <omadahepsilon1962@gmail.com> έγραψε:

  Αγαπητέ μου Γιώργο,

  Ευχαριστώ για την ενημέρωση. Πολύ σωστά και άψογα τα γράφει ο  φίλος Δημητρης Μακροδημόπουλος. Ένα πράγμα όμως νομίζω μένει απροσδιόριστο. Είναι άραγες η Γερμανία πίσω απ όλα αυτά ή και η Γερμανοί είναι θύματα  της πολιτικής τους και των πολιτικών τους, οι οποίοι τυγχάνουν πιόνια των Σιωνιστών Αμερικανών; Γιατί η Γερμανία ως ανεξάρτητη χώρα δεν υπάρχει. Είναι καθόλα υπό κατοχή των Σιωνιστών Αμερικανών και μάλιστα επίσημα και νομικά μέχρι το 2099. Η κάθε Μέρκελ και ο κάθε Σόϊμπλερ εκτελούν τα μηνύματα των αφεντικών τους. Και ασφαλώς μπορούν να κάνουν ότι θέλουν και να φέρονται όπως θέλουν  ενόσο εκτελούν κάθε εντολή και δεν θίγουν τα συμφέροντα της κλίκας τους. Την παγκοσμιοποίηση δεν την  εμπνεύστηκαν οι Γερμανοί. Ίσως να το ήθελαν όπως θα το θέλαμε και εμείς οι ξυπόλιτοι. Η παγκοσμιοποίηση γεννήθηκε με την γέννηση του εβραϊκού θρησκεύματος το οποίον χρησιμοποιήθηκε ως παγίδα για όλα τα ισχυρά έθνη και στη συνέχεια και για όλους τους πεταμένους.

  Οι Εβραίοι ενσάρκωσαν την τακτική του Αλεξάνδρου ο οποίος  συνέλαβε την μεγάλη ιδέα ότι κάτω από το σκύπτρο ενός θεού είναι η παγκοσμιοποίηση πολύ πιο εύκολη παρά κάτω από το σκύπτρο ενός κατακτητή. Έτσι αυτός ο πανέξυπνος άνδρας και όχι γραφικός δέχτηκε αυτόν τον χαρακτηρισμό και άρχισε να ενσαρκώνει την τακτική της ένωσης όλου του κόσμου    ως θεός  κάτω από το μέχρι τότε υπέρτατο ελληνικό πνεύμα. Οι Εβραίοι  έπιασαν το νόημα και αντί να το ενσαρκώσουν οι πάντοτε σχιζοφρενοκοί ελληναράδες που άρχισαν να αλληλοσκοτώνονται, το εφάρμοσαν αυτοί κατά γράμμα και κατόρθωσαν να εγκλωβίσουν 4 δις ανθρώπους άλους ως Μωαμεθανούς και άλλους ως χριστιανούς κάτω από το σκύπτρο ενός „μοναδικού“ και αληθινού θεού ο οποίος αποφασίζει για τις τύχες και την ύπαρξη ακόμα όλων των ανθρώπων αλλά πάντοτε σύμφωνα με τα συμφέροντα της απαρτίας του.

  Είναι λοιπόν κυρίαρχος ο κατασκευασμένος θεός του Μωϋσή και του Αβραάμ όλης της γης την οποία όμως χαρίζει στους απογόνους του Αβραάμ. Αλλά πρόσεξε. Στους γνήσιους απογόνους και όχι στους μπάσταρδους. Οι μπάσταρδοι θα είναι ξυλοκόποι και νεροκουβαλητές του περιούσιου λαού του „μοναδικού“ θεού. Σήμαρα βλέπουμε τ αποτελέσματα αυτής της λαίλαπας. Αλλά όλοι είμαστε θύματα. Είμαστε παθολογικά ηλίθιοι και αδυνατούμε να δούμε την ρίζα του κακού. Ανατρέχουμε στους γείτονες τους Τούρκους με τους οποίους έχουμε πολλές ομοιότητες και δεν είναι αυτοί εχθροί μας αλλά αυτοί που ξεσηκώνουν αυτούς και συγχρόνως και εμάς ώστε να μπορούν να το παίζουν σωτήρες αφού επέφεραν την ολική καταστροφή. Και πάντοτε χρησιμοποιούν τους εφιάλτες, τις βδέλλες και τις ύαινες που τρέφουν για να χρησιμοποιούν εναντίον των λαών. Οι οχιές βρίσκονται στον κόρφο μας και είναι τα δήθεν „αδέρφια“ μας.
  Κανένας πλέον δεν έχει δικαίωμα να εναντιώνεται.
  Καφάλαιο 1 εδάφιο 18 ΙΝ. „Όποιος σου εναντιωθεί και αρνηθεί να υπακούσει ποιαδήποτε προσταγή, αυτός θα θανατώνεται“.
  Αυτή είναι εντολή του „μομαδικού“ και αληθινού θεού μας.
  Κεφάλαιο 6 εδάφ. 19 ΙΝ. „ολο το σήμι και το χρυσάφι, τα χάλκινα και τα σιδερένια σκεύη θα αφιερώνονται στον κύριο τον θεό“.
  Είναι εντολή λοιπόν να  πάει όλο το χρήμα στον αφέντη. Αυτοί οι μοναδικοί θεοί που κάθονται στο σβέρκο των Αμερικών αποφασίζουν για την τύχη μας αλλά πάντοτε μέσω των „αγίων και προφητών“  τύπου των δικών μας πολιτικών και πνευματικών κατασκόπων.
  Κεφάλαιο 34 εδάφ.14 έξοοδος:
  „‚Εγώ είμαι θεός που απαιτεί αποκλειστικότητα“
  Τι σημαίνει αυτό; Ένας μόνο θα κυβερνεί τον κόσμο και στο κεφάλαιο 48 εδάφ. 10 του Ιερεμία λέει ο αφέντης μας

  „καταραμένος είναι εκείνος που με το ξίφος του αποφεύγει να χύσει αίμα“ Ότι  υπαγορεύει σε εμα΄ς ο κύριος „μονάρχης“ θεός υπαγορεύει και στους μωαμεθανούς. Τα ίδια κόπρανα.
  Ας ανοίξουμε τα μάτια μας για να καταλάβουμε επίτέλους πως παίζονται τα καταστρεπτικά παιγνίδια.
  Ότι και εάν λέμε είναι πλέον δύσκολο μεχρι αδύνατο να θεραπεύσεις όλο αυτόν τον κόσμο που συνήθισε στο όπιον του ενός και μοναδικού „δημιουργού“ ο οποίος εξασφαλίζει σε μας τους ηλίθιους μεταθανάτιο αποκατάσταση και στους μωαμεθανούς πιλάφι με χρυσά κουτάλια. Φαντάσου πόσο νόστιμο θα είναι το πιλάφι με χρυσό κουτάλικαι και πόσο άνοστο με αλουμινένιο. Σκέφτηκες πόσους ζουρλομανδύες χρειαζόμαστε;

  με αγάπη

  Αριστοτέλης για την Ομάδα „Ε“

  …………………………………………………………………………………………..

  From: Dimitrios Makrodimopoulos <dimakrogr@yahoo.gr>
  Date: 2015-07-20 1:02 GMT+03:00

  Αποικία χρέους για πάντα;

  Ποιο ήταν το ουσιαστικό συμπέρασμα από τα capital controls που επιβλήθηκαν στη χώρα μας; Ότι η Γερμανία, χωρίς να χρησιμοποιήσει ούτε ένα άρμα, κατόρθωσε από τη Φραγκφούρτη, μέσω της ΕΚΤ που ελέγχει, να ακινητοποιήσει την οικονομία στη χώρα μας. Ας φωνάζουν λοιπόν οι πατριώτες για τον κίνδυνο εξ ανατολών και τους κακούς γείτονες από βορρά, ας κόπτεται ο κύριος Καμμένος για τις στρατιωτικές δαπάνες και τον ΦΠΑ στα νησιά του Αιγαίου, η Γερμανία, μια μέτρια στρατιωτική δύναμη που ίσως υπολείπεται της χώρας μας, κατόρθωσε αναίμακτα και χωρίς δαπάνες, να την «καταλάβει» ουσιαστικά σπέρνοντας τον πανικό στον ελληνικό λαό. Για να δικαιωθεί για άλλη μια φορά ο Ούλριχ Μπεκ, ο οποίος υποστηρίζει ότι η νέα γερμανική εξουσία στην Ευρώπη δεν βασίζεται στη βία, όπως παλαιότερα. Δεν της χρειάζονται όπλα για να επιβάλλει τη θέλησή της στα άλλα κράτη. Η εξουσία της εδράζεται στην οικονομία διότι είναι πολύ πιο ευέλικτη: είναι πανταχού παρούσα χωρίς να χρειάζεται να κάνει εισβολή. Το δυναμικό εκβίασης που διαθέτει δεν πηγάζει από τη λογική αλλά από την επαπειλούμενη οικονομική κατάρρευση.

  Η χώρα πρώτη φορά βρέθηκε τόσο κοντά μπροστά στο σταυροδρόμι της παραμονής στις ευρωπαϊκές δομές ή της εξόδου της. Δεν είναι όμως ολοφάνερο τί θα συμβεί αν παραμείνουμε στην Ευρωζώνη και στην ΕΕ; Από το 1981 δεν είμαστε στην ΕΕ και από το 2001 στην Ευρωζώνη; Τριάντα τέσσερα χρόνια εμπειρίας δεν είναι αρκετά; Συνέβαλε η ένταξή μας στην ανάπτυξη ή στην παραγωγική απαξίωση της χώρας; Όμως, γιατί οι εταίροι μας, όπως επιβάλλουν τώρα με το ζόρι τόσα μέτρα, δεν αντιδρούσαν στην παραγωγική μας απαξίωση και δεν επέβαλαν στη χώρα την παραγωγική της ανάκαμψη και τον εκσυγχρονισμό της;

  Δεν διερωτάσθε γιατί η εμπορική ναυτιλία της χώρας πρωτοπορεί σε παγκόσμιο επίπεδο ενώ η χώρα έχει απαξιωθεί πλήρως παραγωγικά; Αυτή η αντίφαση μεταξύ της ελληνικής ναυτιλίας και της παραγωγικής μας απαξίωσης έχει πολύ βαθιές ρίζες ιστορικά και είναι αποκαλυπτική της κατάστασης σήμερα. Ανάγεται στην περίοδο του οθωμανισμού και της βιομηχανικής επανάστασης: Η βιομηχανική επανάσταση και η ραγδαία αύξηση του εμπορίου που επέφερε, επέβαλαν την ραγδαία ανάπτυξη των μεταφορών και ιδιαίτερα των θαλασσίων. Οι Έλληνες, ναυτικός λαός, αξιοποιήθηκαν διότι το επέβαλε το συμφέρον των βιομηχανικών χωρών οι οποίες χρειάζονταν ολοένα και περισσότερα μέσα μεταφοράς. Αντίθετα οι ίδιες Μεγάλες Δυνάμεις που αξιοποίησαν την ελληνική ναυτοσύνη γιγαντώνοντας την ελληνική ναυτιλία, μετήλθαν κάθε μέσον για να επιβάλλουν την παραγωγική καθυστέρηση της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας ώστε να αποτελεί μια τεράστια αγορά των προϊόντων τους. Έτσι λαμπρά εγχειρήματα όπως αυτό των Αμπελακίων απαξιώθηκαν. Οι Έλληνες που ήκμασαν στην Κων/πολη, στη Σμύρνη και αλλού το όφειλαν στο εμπόριο μέσω των διομολογήσεων και στην προστασία της ετεροδικίας που τους προσέφεραν οι Μεγάλες Δυνάμεις με τις διομολογήσεις. Ο χαρακτήρας αυτός του ελληνικού κεφαλαίου συνεχίζεται μέχρι σήμερα: Ισχυρή ναυτιλία διότι είναι απεξαρτημένη από την ΕΕ, «διομολογήσεις» υπέρ του ελληνικού κεφαλαίου μέσω της ΕΕ και των ευρωπαϊκών εισροών και ένας λαός υποταγμένος και εξαθλιωμένος.

  Η μελέτη της Ιστορίας μας αποκαλύπτει το παρόν και μας προϊδεάζει για το μέλλον. Διότι, όπως είπαν ο Μπρωντέλ, ο Φώκνερ κ.α., «το παρελθόν δεν είναι παρελθόν». Όταν π.χ. οι Άγγλοι ενέταξαν στις αποικίες τις Ινδίες, επειδή δεν διέθεταν τις δυνάμεις να ελέγξουν την πολυπληθή και απέραντη χώρα, προκειμένου να λεηλατήσουν τον πλούτο της συνεργάστηκαν με τους ντόπιους φεουδάρχες, οι οποίοι συμμάχησαν μαζί τους για να αντιμετωπίσουν τους δουλοπάροικους που απειλούσαν τη φεουδαρχία. Οι συνέπειες ήσαν καταλυτικές: Πολιτική καθυστέρηση σε μια εποχή που στη Δύση η μια αστική επανάσταση διαδέχονταν την άλλη, παραγωγική απαξίωση της ανθούσας τότε μεταποίησης, και εισαγωγές από την Αγγλία. Το ίδιο συμβαίνει σήμερα στη χώρα μας. Δεν είναι λοιπόν μόνον η Ευρώπη που επιβάλλει τα μνημόνια. Αυτό θα ήταν αδύνατο να επιτευχθεί χωρίς τη σύμπραξη των ελίτ της χώρας, του κεφαλαίου, των απολογητών του, δηλαδή των δήθεν πνευματικών δυνάμεων και των πολιτικών κομμάτων που υπερασπίζονται τα συμφέροντά τους.

  Όσον αφορά τις χρηματοδοτήσεις μέσω ΕΣΠΑ που εξωραΐζουν τις ευρωπαϊκές δομές στη συνείδηση του λαού ας είμαστε ειλικρινείς: Παντού οι αποικιοκράτες κατασκεύασαν έργα υποδομής (λιμάνια, σιδηρόδρομους, κ.α.) για να μπορούν να αξιοποιούν και να μεταφέρουν τον πλούτο των αποικιών στη μητρόπολη. Στην Ελλάδα, όλες οι χρηματοδοτήσεις της χώρας κατευθύνθηκαν σε αντιπαραγωγικές δραστηριότητες και σε έργα υποδομής που διευκολύνουν τις μεταφορές προς και από την Ευρώπη, δεσμεύοντας το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων και τις εθνικές επιλογές και απαξιώνοντας παραγωγικά τη χώρα.

  Μέχρι σήμερα, δύο μνημόνια βύθισαν τη χώρα στην ύφεση. Μάλιστα εκτόξευσαν το χρέος από το 120% του ΑΕΠ στο 175%, τροχοπεδώντας την παραγωγική ανάκαμψη. Αυτό σημαίνει πως και αν ακόμη το χρέος είχε μηδενιστεί, η λήψη των υφεσιακών μέτρων θα το αναπαρήγαγε. Πώς λοιπόν και γιατί θα επιτύχει το τρίτο μνημόνιο το οποίο σχεδιάστηκε με την ίδια λογική των υφεσιακών μέτρων και δεν θα ακολουθήσει και τέταρτο; Ο Σέρεν Κίρκεγκορ έλεγε ότι «τη ζωή πρέπει να τη ζούμε προς τα εμπρός, μπορούμε όμως να την καταλάβουμε μόνον κοιτώντας προς τα πίσω».

  Μακροδημόπουλος Δημήτρης

  Αλεξ/πολη – κιν. 6947-771412

  15-7-2015

  Einen Kommentar schreiben / Γράψτε ένα σχόλιο

  Kommentar

  kachelmannwetter.com