Ή στραβός είναι ο γιαλός ή στραβά αρμενίζουμε
28.03.2024
  • Allgemein
  • Diktatur/Δικτατορία
  • Brain Drain
  • Balkan/Βαλκάνια
  • Bücher/Βιβλια
  • Medien/Μαζικά Μέσα
  • Minderheiten, Migranten/Μειονότητες, Μετανάστες
  • Kriege, Flüchtlinge/Πόλεμοι, Φυγάδες
  • Sprache/Γλώσσα
  • Gesellschaft, Meinung/Κοινωνία, Γνώμη
  • Nationalismus/Εθνικισμοί
  • Thema/Θέμα
  • Termine/Εκδηλώσεις
  • Geopolitik/Γεωπολιτική
  • Politik/Πολιτική
  • Terrorismus/Τρομοκρατία
  • FalseFlagOps/Επιχ. με ψευδή σημαία
  • Hellas-EU/Ελλάδα-Ε.Ε.
  • Wirtschaft-Finanzen/Οικονομία-Οικονομικά
  • Religion/Θρησκεία
  • Geschichte/Ιστορία
  • Umwelt/Περιβάλλον
  • Korruption/Διαφθορά
  • Reisen/Ταξιδιωτικά
  • Musik/Μουσική
  • Kunst/Τέχνη, Λογοτεχνία
  • Küche/Κουζίνα
  • kachelmannwetter.com
    Εδω διαβαζετε τις καινουργιες  ελληνικες και γερμανικες εφημεριδες
    Hier lesen Sie  griechische  und deutsche Zeitungen 

    Ο αγώνας επικράτησης στην Ευρασία και κατ‘ επέκταση στον κόσμο

    Δρ. Γ. Θ. Χατζηθεοδωρου

    Ο αγωνας μεταξυ των ΗΠΑ, της Ε.Ε., της Ρωσιας και της Κινας για επικρατηση στην Ευρασια βρισκεται σε πληρη εξελιξη. Οι σημερινες ζωνες κρισης στην Ουκρανια, στον Καυκασο, στην Λιβυη, στην Aιγυπτο, στο Σουδαν, στην Συρια, στο Ιρακ, στην Υεμενη και στην ανατολικη- και νοτιοκινεζικη θαλασσα ειναι «γεωστρατηγικα σπουδαια σημεια» που δειχνουν, οτι οι ΗΠΑ μαζι με την Ε.Ε., αλλα και η Ρωσια μαζι με την Κινα δεν διατειθενται να υποχωρησουν απο τα σχεδια επικρατησης τους στην Ευρασια

    «Για τις ΗΠΑ το κυριο γεωπολιτικο λαφυρο του 21.Χ. αιωνα ειναι η Ευρασια».
    Ζμπιγκνιου Μπρεζινσκι (Συμβουλος Ασφαλειας Προεδρων των ΗΠΑ)

    «Η Ευρωπη ειναι ουσιαστικα το γεωπολιτικο προγερυρωμα των ΗΠΑ στην ευρασιατικη ηπειρο…Η διατηρηση αυτου του προγεφυρωματος και η επεκταση του ως εφαλτηριου για την δημοκρατια βρισκονται σε αμεση συναφεια με την ασφαλεια των ΗΠΑ».
    Ζμπιγκνιου Μπρεζινσκι (Συμβουλος Ασφαλειας Προεδρων των ΗΠΑ)

    «Οποιος κυριαρχει στην Κεντρικη Γη ελεγχει την Παγκοσμια Νησο. Οποιος ελεγχει την Παγκοσμια Νησο ελεγχει ολοκληρο τον Κοσμο».
    Χαρολντ Μακιντερ (Βρετανος γεωπολιτικος αναλυτης)

    «Οποιος ελεγχει το Δακτυλιο ελεγχει την Κεντρικη Γη, οποιος ελεγχει την Κεντρικη Γη ελεγχει την Παγκοσμια Νησο, οποιος ελεγχει την Παγκοσμια Νησο ελεγχει τον Κοσμο»
    Νικολας Σπα’ι’κμαν (Γεωπολιτικος διανοητης των ΗΠΑ)

    Οι θεωριες του Μακιντερ και Σπα’ι’κμαν, μαζι με την αντιστοιχη του Στεφεν Τζοουνς, αποτελεσαν την θεωρητικη βαση της περιβοητης «Πολιτικης Ανασχεσης» (Policy of Containment) που διεμορφωσε ο Τζορτζ Κεναν (Δασκαλός του Νικολα Σπα’ι’κμαν) και υπηρξε εκτοτε ο πυρηνας της στρατηγικης των ΗΠΑ. Η στρατηγικη αυτη αρχισε να υλοποιειται με το Δογμα Τρουμαν και το Σχεδιο Μαρσαλ στην δεκαετια του 1940 και συνεχισε σχεδον αναλλοιωτη μεχρι τις αρχες της δεκαετιας 1990 οταν κατερρευσε η Σοβιετικη Ενωση, μετα της οποιας φανηκε ξεκαθαρα, οτι η στρατηγικη των ΗΠΑ δεν βασιζονταν τοσο σε ιδεολογικα αλλα σε γεωπολιτικα στοιχεια.

    Ο μεγαλος δυνητικος αντιπαλος των ΗΠΑ δεν ειναι ουτε η Ρωσια αλλα και ουτε η Κινα οσο μια πιθανη μελλοντικη Ευρωπη των Πατριδων (σε καμμια περιπτωση η σημερινη Ε.Ε. των θυγατερων και υιων του Αβρααμ!) με αυτονομη γεωπολιτικη υποσταση, ιδιαιτερα δε εαν σε αυτην εντασσονταν με καποιο τροπο και η Ρωσια. Εαν διαλυονταν η σημερινη Ε.Ε. των θυγατερων και υιων του Αβρααμ, οπως συνεβει και με την Σοβιετικη Ενωση, μια νεα Ευρωπη των Πατριδων σε συνεργασια με την Ρωσια θα αποτελουσε για πρωτη φορα στην ανθρωπινη Ιστορια μια δυναμη που θα κυριαρχουσε τοσο στην «Κεντρικη Γη» της Ευρασιας οσο και στο Δακτυλιο γυρω απ’ αυτην. Η δυναμη αυτη θα ηταν κατα συνεπεια γεωπολιτικα κυριαρχος του κοσμου ενω οι ΗΠΑ μαζι με τον ο διεθνη πολιτικο σιωνισμο θα μεταβαλλονταν σε εξαρτημενη περιφερεια.

    Αυτος ειναι και ο κυριος λογος που ο διεθνης πολιτικος σιωνισμος επανερχεται σχεδον αθορυβα στις παλαιες του ριζες, στην πραγματικη του Πατριδα της Χαζαριας, δηλαδη στο σημερινο Καζασταν. Ειναι γνωστο οτι η ισχυς της Ευρασιας δεν εξαντλειται στα αθροισματα εδαφων και πληθυσμων. Ο συνδυασμος των οικονομικων μεγεθων και της τεχνολογιας της μελλοντικης Ευρωπης των Πατριδων, με τους φυσικους πορους, την τεχνολογια και το πυρηνικο οπλοστασιο της Γαλλιας και Ρωσιας θα δημιουργουσε ενα τρομακτικο ενεργητικο στρατιωτικης, οικονομικης και τεχνολογικης ισχυος, εναντι του οποιου οι ΗΠΑ δεν θα μπορουσαν να αντιταξουν ενα ισο μεγεθος.

    Ειναι συνεπως φυσικο, η επιδιωξη των ΗΠΑ στο να διατηρηθη η Ε.Ε. των θυγατερων και υιων του Αβρααμ ως εχει, υπο την προστασια των ΗΠΑ και του διεθνους πολιτικου σιωνισμου. Οπως δειχνει και η συμπεριφορα του νεοεκλεγεντος προεδρου των ΗΠΑ Donald Trump, θα ηταν παραλογο για τις ΗΠΑ να περιορισουν την συγκρουση τους με την Ευρωπη των Πατριδων μονο σε μια εξελιξη στο οικοικονομικο και εμπορικο επιπεδο και να μην χρησιμοποιησουν την πανισχυρη και ευελικτη πολεμικη μηχανη τους. Η σημερινη και η υπο εξελιξη κατασταση διαμορφωνεται ως εξης:

    Οι ΗΠΑ εξουσιαζονται σημερα απο περιπου 200 αγλοσαξωνικες καλβανιστικες οικογενειακες υαινες που ειναι επικοινωνιακα καλα συνδεδεμενες δια του πιο ισχυρου λομπυ στο αμερικανικο Καπιτωλιο και στην αμερικανικη Γερουσια, την «American Israel Public Affairs Commitee (A.I.P.A.C.)» με τα περιπου 6 εκατομμυρια Ιουδαιων και μερικων Ιουδαιων χαζαρικης προελευσης μεγιστανων του χρηματος της χωρας αυτης. Η «εβρα’ι’κη ψηφος» στις αμερικανικες εκλογες μπορει να ειναι καθοριστικη, διοτι η εκλογικη πλειοψηφια λογω του μεγαλου αριθμου αποχων και της απουσιας διαφορετικων σφαιρικων προγραμματων στα δυο κομματα εξουσιας, δηλαδη στο Δημοκρατικο και Ρεμπουπλικανικο, εξαρταται απο πολυ λιγα πραγματα οπως εδειξαν οι προεδρικες εκλογες του 2016, και η νικη μπορει να κερδηθη με μικρη διαφορα των αντιπροσωπων των πολιτειων παρα την μειοψηφια.

    Σε συγκριση με το A.I.P.A.C., το ελληνικο λομπυ των ΗΠΑ, που κατευθυνεται απο το αρχαιοτερο τουρκικο ιδρυμα της Κωνσταντινουπολης και χρηματοδοτειται απο τους υπευθυνους του χαμηλου πολιτικου οριζοντα των Αθηνων, δεν εχει καμμια απολυτως ισχυν. Με Καραγκιοζηδες της χειριστης μορφης και πασης κομματικης αποχρωσης, δεν μπορουν να σχεδιασθουν και να υλοποιηθουν οραματα υπαρξης και εξελιξης.

    Με το ως ανω «κατασκευασμα» αγλοσαξωνικων καλβανιστικων και ιουδα’ι’κων οικογενειακων υαινων των ΗΠΑ οι τιμαριωτικες χωρες της Ε.Ε. των θυγατερων και υιων του Αβρααμ ειναι υποχρεωμενες να διατηρουν δια μεσω ιδρυματων, μασονικων στοων, σιωνιστικων λεσχων και διαφορων ινστιτουτων εξωτερικης πολιτικης και ασφαλειας καλες σχεσεις. Μια Ευρωπη των Πατριδων ομως, σε αντιθεση με την σημερινη Ε.Ε. των υιων και θυγατερων του Αβρααμ, δεν θα ειχε καμμια αναγκη απο της σιωνιστικης προελευσης οργανωσεις οπως την λεσχη Bilderberg (το ελληνικο παραρτημα βρισκεται στο Κολεγιο των Αθηνων), την Τριμερη Επιτροπη, τις Ατλαντικες Γεφυρες, την πληθωρα των ιδρυματων γεματες με προβοκατωρες, ειδικους της προπαγανδας στα ΜΜΕ, καρχαριες δανειων, κηρυκες ρασικης αναμιξης των λαων, ψευδο-ουμανιστες, κατοχους μπουρδελων και καζινων, εμπορους ναρκωτικων και πολλες αλλες μορφες καθαρματων.

    Η Ευρωπη των Πατριδων θα απερριπτεν κατηγορηματικα το ιουδα’ι’κο πνευμα της επαγγελιας, της πιστης και της συμμα;χιας του Γιαχβε με τον Αβρααμ για τον διαμελισμο των εθνων. Ο Αβρααμ σκηνοθετησε και με θεατρικη μαεστρια εκτελεσε για τους απογονους του μια εκστασιακη τελετη, με την οποια εδωσε κυριολεκτικα μαγικη λυση στην μεγαλη αυτη ιδιοκτησιακη εκκρεμοτητα της Παλαιστινης. Σε ενα μοναδικο θεατρικο απογευμα, με μια λαλιστατη σκηνικη εξεικονιση, διανθισμενη με φοβικη εκσταση και αφθονα μαγικα δρωμενα, αναγκασε οχι μονο τα θε’ι’κα συμβολαια να πεσουν κατ’ ευθειαν απο τον ουρανο, αλλα και να αφηση πισω του μια απαραμιλλη συνταγη πραγματωσης των μεγαλο’ι’δεατισμων του (Ο’ Γεν.,ΙΕ’ 7-21):

    «Μετα δε τα πραγματα ταυτα εγεννηθη ρημα Κυριου προς Αβρααμ… Εγω
    ειμαι ο Κυριος ο εξαγων σε εκ της Ουρ των Χαλδαιων δια να σοι δωσω
    την γη ταυτην εις κληρονομιαν. Οδε Αβρααμ ειπε: Κυριε ποθεν γνωριζω
    οτι θελω κληρονομησε αυτην; Και ειπεν ο Κυριος: Λαβε δαμαλι τριων
    ετων, και αιγα τριων ετων, και κριο τριων ετων, και τρυγονα και
    περιστερια. Και ελαβε παντα ταυτα, και διεσχισε αυτα εις το μεσον και
    εθεσε εκαστον τμημα απεναντι του ομοιου. Κατεβησαν δε ορνεα επι τα
    πτωματα τα διχοτομημενα και συνεκαθισεν αυτοις ο Αβρααμ. Περι δε
    την δυσιν του ηλιου εκστασις επεπεσεν επι τον Αβρααμ και φοβος
    σκοτεινος μεγας επεπιπτε επ’ αυτον…Οταν δε ο ηλιος εδυσεν ο Αβρααμ
    με λαμπαδες πυρος διηλθον ανα μεσον των διχοτομημενων πτωματων.
    Την νυχτα δε εκεινη, διαθηκη εκαμε ο Κυριος προς τον Αβρααμ λεγων:
    Εις το σπερμα σου εδωσα την γη ταυτην. Απο του ποταμου Αιγυπτου
    Νειλου εως του ποταμου του μεγαλου, του ποταμου Ευφρατου, τους
    Κεναιους, τους Κενεζαιους, τους Κεδμωναιους, τους Χαιτταιους, τους
    Φερεζαιους, τους Ραφα’ι’ν, τους Αμορραιους, τους Χαναναιους, τους
    Ευαιους, τους Γεργεσαιους και τους Ιεβουσαιους».

    Ο Αβρααμ με την ως ανω τελετουργικη παραστατικη μαγεια του, αναθεματιζει φυλες, λαους και εθνη και αφαιρει εικονικα οτι πολυτιμοτερο εχουν, την «γη» και την κληρονομια τους. Η θρησκευτικη παραδοση τελειως λανθασμενα παρουσιαζει τον Αβρααμ ως τον πρωτο ανθρωπο που ηταν μονοθε’ι’στης και πιστευε μονο στον Γιαχβε. Ο ανθρωπος αυτος που διχοτομησε προφητικα τα εθνη-«ζωα» και κατοπιν «συνεκαθισεν» με τους φυσικους διαμελιστες τους, δηλαδη τα ορνεα, δεν ειναι ποτε δυνατον να θεωρηται απο τους Χριστιανους,
    Μουσουλμανους και Ιουδαιους ως ο γενεολογικα πατερας των θρησκειων τους. Δεν μπορει ο δολοφονος αυτος των εθνων να θεωρειται ως ο κληρονομος της περιοχης μεταξυ των ποταμων Νειλου και Ευφρατου. Σε μια τεοια περιπτωση οι ριζες των ως ανω τρειων θρησκειων ειναι τοσο δηλητηριωδεις οπως των φυτων ναρδος ’η βαλεριανη και μανδραγορα. Οδηγει η τυφλη πιστη προς τον Γιαχβε πραγματι προς το αγαπαται αλληλους, προς την δικαιοσυνη και αλληλεγγυη των λαων ‘η ειναι ενα καλα σκηνοθετημενο θεατρικο παιχνιδι;

    Γιατι αλλωστε γινεται ενας τετοιος σκληρος αγωνας για την ορθοτητα της ερμηνειας ακομη και στο οικοδομημα της ιδιας της πιστης; Ειναι μια πραγματικοτητα που μεσα στο οικοδομημα της μονοθε’ι΄στικης οντοτητας υπαρχουν τεραστιες διαφορες μεταξυ καθολικων,  ευαγγελικων, ορθοδοξων, ιουδα’ι’κων-φιλελευθερων, ιουδα’ι’κων-ορθοδοξων, σουνιτικων,και σιιτικων κατευθηνσεων της ιδιας θεοτητας;

    Αυτο που μεσα στην σημερινη παγκοσμια οικονομικη κριση ζει ο ανθρωπος ειναι μια επαναστατικη ανοδος των Ισλαμιστων και μια αυξανουσα ταση προς τις αλλες πνευματιστικες πηγες. Προκειται για υλοποιηση του προφητικου διαμελισμου των εθνων, και για την
    εγκατασταση μετα του δημιουργηθεντος χαους, της Νεας Ταξης Πραγματων.

    Κατι τετοιο ομως προ’υ’ποθετει την ολοκληρωτικη ισοπεδωση του αρχαιοελληνικου πολιτισμου. Ο πολεμος καταστροφης των αρχαιοελληνικων Αρετων (Νοηση, Συνεση, Ανδρεια, Δικαιοσυνη), Αρχων (Τιμη, Σεβασμος, Ανταγωνισμος, Συμμετοχη), Αξιων (Καλο, Πιστο, Αληθες, Ελευθερον) και Ιδανικων (Υγεια, Απολαυση, Πλουτος και Τιμη) κυριως στην Ευρωπη και στις ΗΠΑ, που ακομη συνεχιζεται, αρχισε πριν περιπου 100 χρονια. Ο πολεμος αυτος προγραμματισθηκε απο τον διεθνη πολιτικο σιωνισμο με συνεργεια των
    αγγλοσαξωνικης καλβινιστικης οικογενειακης προελευσης μεγιστανων του χρηματος. Εδω και πολλες δεκαετιες η Ευρωπη και η ΗΠΑ χωρις να το νοιωθουν βρισκονται λογω των σιωνιστικης προελευσης επιδρασεων στο χειλος του γκρεμου.

    Το ηθος, το οποιο δεν παραγει το ιδιο ηθικη, βασιζεται ως γνωστο σε δυο στενα συνδεδεμενες ερωτησεις: Τι ειναι το Καλο και πως μπορει αυτο να υλοποιηθη υπο μορφη μιας καλης ζωης; Ο κυριος σκοπος του ηθους εκπληρωνεται εαν το μετρο της ηθικης μειωνεται και οι δυνατοτητες κρισης μεταξυ καλου και κακου δεν εξασφαλιζονται με σιγουρια. Μεταβιβαζει την κατανοηση, να συμπορευεται αρμονικα με την ηθικη. Με την εννοια ηθικη κατανοειται το συνολο των Αξιων και Τυποποιησεων (Καλο, Πιστο, Αληθες και Ελευθερο) που αναγνωριζονται πιστικα απο μια κοινωνια.

    Ενας κυριος σκοπος του ηθους ειναι η αναλυση των αξιων της ηθικης στις ανθρωπινες συμπεριφορες. Στην συσχετιση αυτη περιλαμβανονται συνεπως η θετικη γνωμοδοτηση και η αποδοχη ανθρωπινων ικανοτητων και αξιων ως και η καλη θεληση προστασιας και ενισχυσης αυτων. Η Αρετη Δικαιοσυνη και η Αρχη Τιμη, κατανοουνται διαφορετικα στους διαφορετικους πολιτισμους. Ετσι π.χ.
    η παλαιστινικη-συριακη-λιβανικη-ισραηλινη κριση, οπως και οι κρισεις μεταξυ ισλαμιστων και δυτικων χωρων, δειχνουν ενα τελειως διαφορτετικο τροπο αναγνωσης αυτων.

    Περαν αυτων ειναι και οι κεντρικες Αξιες (Καλο, Πιστο, Αληθες και Ελευθερον) θυματα εξηγησεων και παραξηγησεων στο πνευμα
    των καιρων μας. Το φαινομενο αυτο παρατηρειται σημερα σε πολλες περιοχες του πλανητη μας. Ουδεις απο τους υπευθυνους των μεγαλων δυναμεων ειναι σε θεση να αναλυση και να αποκρυπτογραφηση αποδοτικα τις ως ανω βασικες εννοιες. Η Δικαιοσυνη στην κατανομη, στην προσβαση, στην διανομη, στην γενια, στην αποδοση, στην αναγκη, στο φυλο, στην οικογενεια, στην παιδευση και στην εκπαιδευση δειχνει, οτι σε καθε χωρα πολλες διαφορετικες ομαδες συμφεροντων εχουν την δικη τους γνωμη για την Δικαιοσυνη.

    Κατα τον Friedrich Nietzsche ισχυει: Η μασονικης προελευσης διδασκαλια περι Ισοτητας οδηγει στον θανατο της Δικαιοσυνης. Στις ΗΠΑ και στην Ε.Ε. αντι για την Δικαιοσυνη ισχυει σημερα: Του καθενα τα δικα του!

    Οι σημερινοι επιγονοι του Αβρααμ, αυτοι που αντιπροσωπευουν τον διεθνη πολιτικο σιωνισμο, δημοσιευσαν ηδη στο περιοδικο Kivounim αρ. 14 Φεβρουαριου 1982 της Ιερουσαλημ, τα στρατηγικα σχεδια του Ισραηλ (που βασιζονται στην περιγραφεισα διαδικασια Ο’ Γεν., ΙΕ’ 7-21) που υλοποιηθηκαν ηδη και υλοποιουνται στις ημερες μας στην Εγγυς- και Μεση Ανατολη:

    «Ως συγκεντρωτικο σχημα, η Αιγυπτος ηδη αποτελει ενα πτωμα, κυριως
    αν λαβουμε υπ’ οψιν την ολο και εντονοτερη συγκρουση μεταξυ
    μουσουλμανων και χριστιανων. Η διαιρεσις της σε ξεχωριστες
    γεωγραφικες επαρχιες πρεπει να ειναι ο πολιτικος μας στοχος για την
    δεκαετια του 1990, στο δυτικο μετωπο. Αφου η Αιγυπτος εξαρθρωθη
    ετσι και χασει την κεντρικη της εξουσια, χωρες, οπως η Λιβυη, το
    Σουδαν και αλλες πιο απομακρυσμενες, θα γνωρισουν την ιδια διαλυση.
    Η δημιουργια ενος κοπτικου κρατους στην Ανω Αιγυπτο, και μικρων
    επαρχιακων ενοτητων μικρης σημασιας, αποτελει το κλειδι μιας
    ιστορικης αναπτυξεως που τωρα καθυστερει λογω της συμφωνιας
    ειρηνης, ομως, μακροπροθεσμα, ειναι αναποφευκτη.

    Παρα τα φαινομενα το Δυτικο Μετωπο παρουσιαζει λιγοτερα
    προβληματα απο το Ανατολικο. Η διαιρεση του Λιβανου σε πεντε
    επαρχιες…προοιωνιζει αυτο που θα συμβη στο συνολο του Αραβικου
    Κοσμου. Η διασπαση της Συριας και του Ιρακ σε περιοχες βασει
    κριτηριων εθνικων ‘η θρησκευτικων πρεπει μακροπροθεσμα να γινη,
    πρωταρχικης σημασιας στοχος για το Ισραηλ, με πρωτο σταδιο την
    διαλυση της στρατιωτικης ισχυος αυτων των κρατων. Οι εθνικες δομες
    της Συριας την εκθετουν σε μια εξαρθρωση η οποια θα μπορουσε να
    καταληξη στην δημιουργια ενος σιιτικου κρατους κατα μηκος της ακτης,
    ενος σουνιτικου κρατους στην περιοχη του Χαλεπιου, ενος αλλου
    κρατους στην Δαμασκο και μιας δρουσικης οντοτητος η οποια θα
    μπορουσε να επιθυμηση να αποτελεση ξεχωριστο κρατος – ισως στο δικο
    μας Γκολαν – σε καθε περιπτωση με το Χουραν και την βορειο Ιορδανια..
    Ενα τετοι κρατος θα ηταν, μακροπροθεσμα, εγγυηση ειρηνης και
    ασφαλειας στην περιοχη. Ειναι ενας στοχος που ηδη βρισκεται εντος των
    δυνατοτητων μας.

    Πλουσιο σε πετρελαιο και μαστιζομενο απο εμφυλιες διαμαχες, το Ιρακ
    βρισκεται μεσα στους Ισραηλινους στοχους. Η διαλυση του θα ηταν για
    μας σημαντικοτερη απ’ αυτην της Συριας, διοτι ειναι αυτο που
    βραχυπροθεσμα αντιπροσωπευει, την πιο σοβαρη απειλη για το Ισραηλ».

    Για κορεσμο της διψας για εξουσια και απληστια για πλουτο, των ως ανω σιωνιστικων καλβινιστικων αγγλοσαξωνικων οικογενειων υαινες δεν αρκει το χρημα. Κατεχουν αρκετο χρημα και επιρροες που τις εξασφαλιξουν ακομη ισχυροτερη εξουσια που θα την ζηλεβαν ολοι οι τυραννοι και δικτατορες παλαιων χρονικων περιοδων. Εξουσια σε παγκοσμια κλιμακα, πανω σε λαους, σε μεσα διατροφης, σε ενεργεια, σε στρατηγικα αποθεματα πρωτων υλων, στο εμποριο, στις τραπεζες, στην συγκοινωνια κ.α. μαζι με τον ολικο ελεγχο και πανω στο καπιταλιστικο νομισματικο συστημα.

    Στοχος των ως ανω οικογενειων εκ της «ευγενους ρατσας ελεου θε’ι’κου πνευματος» ειναι η κλοπη των περιουσιακων αξιων των αλλων εθνων και η δημιουργια και εγκαθιδρυση μιας παγκοσμιας διακυβερνησης ολων των κρατων του πλανητη μας. Τα εθνη φετοτεμαχιζομενα θα χασουν την ανεξαρτησια τους και θα οδηγηθουν στην εξαφανιση τους. Στο κεντρο της εξουσιας των ως ανω οικογενειων υαινες των ΗΠΑ, βρισκεται η CFR, δηλαδη η Επιτροπη για εξωτερικες σχεσεις που εδρευει στο Harold-Pratt-Σπιτι στην οδο 68 της Νεας Υορκης. Αφου ιδρυθηκε πρωτα στις ΗΠΑ το Αμερικανικο Ινστιτουτο για Διεθνεις σχεσεις αφομοιωθηκε αυτο το 1921 με μια αρχαιοτερη ενωση διαλογισμου στην Νεα Υορκη, απο την οποια αφομοιωση προεκυψε η CFR, ως μια μη κερδοσκοπικη και απο τους μεγιστανους του χρηματος χρηματοδοτουμενη υπερκομματικη οργανωση με 1600 μελη που καταγινονται με ανταλλαγη ιδεων σε οτι αφορα τις σχεσεις των ΗΠΑ με αλλα κρατη της υφηλιου. Τα μελη της CFR προερχονται απο ΑΕΙ, απο την πολιτικη, απο το εμποριο, απο διαφορα ιδρυματα και απο τα ΜΜΕ και καθοδηγουν μετα τον 2ον Παγκοσμιο Πολεμο ολες τις κυβερνησεις των ΗΠΑ.

    Με το χρημα τους οι οικογενειες εκ της «ευγενους ρατσας ελεου θε’ι’κου πνευματος» ελεγχουν ολα τα ΜΜΕ των ΗΠΑ και οχι μονο και με αυτα την πολιτικη και το αμερικανικο εθνος και βαζουν τα θεμελια του δρομου που οδηγει στο σκλαβοπαζαρο των λαων κατω απο μια παγκοσμια διακυβερνηση.

    Με το προσχημα την λυση των παγκοσμιων οικονομικων, οικολογικων και ενεργειακων προβληματων ιδρυθηκε η «Τριμερης Επιτροπη» ως συμβολευτικη της παγκοσμιας διακυβερνησης. Εκπροσωποι της Τριμερους Επιτροπης εκ των ΗΠΑ, την δυτικη Ευρωπη και την Ιαπωνιας ως των μεγαλυτερων βιομηχανικων περιοχων, συναντηθηκαν την 21. εως 23. Οκτωβριου 1973 στο Τοκιο για πρωτη φορα για να συζητησουν τα παγκοσμια προβληματα της εποχης τους. Στοχος της Τριμερους επιτροπης την εποχη εκεινη ηταν η Νεα Παγκοσμια Ταξη του ανταλλακτικου μεσου, του χρηματος, η εκμεταλλευση πλουτοπαραγωγικων πηγων πρωτων υλων, η επεκταση και δραστηριοποιηση του εμποριου με τις χωρες του ανατολικου μπλοκ, καλυτερη αντιμετωπιση των ενεργειακων κρισεων και ισχυρωτερο παγκοσμιο ελεγχο.

    Η λεσχη Bilderberg ειναι ενα ειδος διεθνους CFR. Για ορισμενους οι ετησιες συνεδριασεις της CFR ειναι ατυπες ιδιωτικες συναντησεις απο ανθρωπους μεγαλου κυρους της πολιτικης, οικονομιας, στρατου, ΜΜΕ και υψηλοευγενων, για αλλους μια συνωμοτικη ομαδα που επιδιωκει την παγκοσμια οικονομικη κυριαρχια. Προκειται για μια οργανωση λομπυ του ΝΑΤΟ με προαμερικανικες προπαγανδιστικες τασεις. Οι ΗΠΑ μεταξυ 1800 και 2004 μ.Χ. κατα τις ιδιες δηλωσεις τους ευθυνονται για 220 πολεμους, στρατιωτικες επεμβασεις και
    επιχειρησεις της CIA εναντια σε ξενα κρατη. Μετα την καταρρευση της Σοβιετικης Ενωσης την 31. Δεκεμβριου 1991 οι ΗΠΑ ειναι η μοναδικη παγκοσμια δυναμη.

    Απο την εποχη αυτη κανουν οι ΗΠΑ τα παντα για να εμποδισουν την αναδειξη μιας νεας παγκοσμιας δυναμης. Ειδικα η Ε.Ε., η Ρωσιοα και η Κινα πρεπει με καθε μεσο να εμποδισθουν στην τυχων προσπαθεια τους εκτοπισης των ΗΠΑ ‘η την δημιουργια νεων οικονομικων και στρατιωτικων σχηματισμων. Το 1997 ιδρυθηκε στην Ουασιγκτον των ΗΠΑ ενα κομμιτατο με τον τιτλο PNAC (Σχεδιασμος για μια Νεα Αμερικανικη Κυριαρχια) στην παγκοσμια πολιτικη με ισχυρες προαμερικανικες δραστηριοτητες λομπυ. Ως παγκοσμια δυναμη παιρνει το δικαιωμα στα χερια της να επεμβαινη στρατιωτικα οπου αυτες θεωρουν αναγκαιες χωρις να απευθυνεταται στο ΝΑΤΟ ‘η στον ΟΗΕ. Το κομμιτατο PNAC διαλυθηκε μεν το 2006 αντικατασταθηκε ομως το 2009 απο το «Foreign Policy Initiative» με τους ιδιους στοχους οπως το PNAC.

    Ο αγωνας μεταξυ των ΗΠΑ, της Ε.Ε., της Ρωσιας και της Κινας για επικρατηση στην Ευρασια βρισκεται σε πληρη εξελιξη. Οι σημερινες ζωνες κρισης στην Ουκρανια, στον Καυκασο, στην Λιβυη, στην Aιγυπτο, στο Σουδαν, στην Συρια, στο Ιρακ, στην Υεμενη και στην ανατολικη- και νοτιοκινεζικη θαλασσα ειναι «γεωστρατηγικα σπουδαια σημεια» που δειχνουν, οτι οι ΗΠΑ μαζι με την Ε.Ε., αλλα και η Ρωσια μαζι με την Κινα δεν διατειθενται να υποχωρησουν απο τα σχεδια επικρατησης τους στην Ευρασια. Αυτο σημαινει οτι η παραμικρη στρατιωτικη προβοκατσια θα μπορουσε να οδηγηση σε μεγαλης εκτασης στρατιωτικη συρραξη μεταξυ των αντιμαχομενων.

    Προκειται συνεπως για τις ΗΠΑ που φοβουνται για την μειωση της επιρροης της στους παγκοσμιους θαλασσιους εμπορικους δρομους, να ρισκαρουν ακομη και την εκρηξη του 3. Παγκοσμιου Πολεμου. Ποιος ομως θα μπορουσε να γινη ο μεγαλος αντιπαλος των ΗΠΑ για τον 21ον μ.Χ. αιωνα; Αυτος που θα αμφισβητησει την ισχυ των ΗΠΑ, οπως υποστηριζεται απο πληθωρα αναλυτων, ‘η μηπως ο ισχυρισμος αυτος εχει μεγαλη δοση υπερβολης. Ειναι η Κινα ενας δυνητικος αντιπαλος των ΗΠΑ ‘η μηπως αποτελει τον φυσικο συμμαχο τον ΗΠΑ στην Ευρασια;

    Ειναι γεγονος πως η Κινα αποτελει μια μεγαλη χωρα, με σοβαρες προοπτικες να πρωταγωνιστηση στην διεθνη σκηνη κατα τον 21ο μ.Χ. αιωνα, ομως, δεν φαινεται ιδιαιτερα πιθανον πως τα συνολικα μεγεθη ισχυος της ειναι τετοια που θα μπορουσαν να ανησυχησουν σοβαρα τις ΗΠΑ. Ακομη και εαν η Κινα εκσυγχρονισει τις ενοπλες δυναμεις της και δημιουργησει ενα προηγμενο τεχνολογικα στρατευμα εντουτοις θα ειναι αυτο υποδεεστερο απο αυτο των ΗΠΑ. Το ιδιο ισχυει και για το πυρηνικο οπλοστασιο της Κινας που σημαινει οτι αυτη πρεπει να εχη αυτοκτονικες διαθεσεις για να επιχειρηση εναντιον των ΗΠΑ μια πυρηνικη επιθεση.

    Συνεπως σχετικα με το θεμα των γεωπολιτικων σχεσων η Κινα αποτελει πολυ ποιο φυσικο συμμαχο για τις ΗΠΑ παρα για την
    Ρωσια. Η θεση της πανω στον κρισιμης σημασιας δακτυλιο για τον ελεγχο της Ευρασιας καθιστα την Κινα ιδιαιτερα σημαντικη για την στρατηγικη των ΗΠΑ, διοτι αυτη παραδοσιακα εχει ανταγωνιστικες θεσεις με τον βασικο γεωπολιτικο ανταγωνιστη των ΗΠΑ, τον κυριαρχο του κεντρου της Ευρασιας, την Ρωσια.

    Αρα τα γεωπολιτικα συμφεροντα των ΗΠΑ και της Κινας ταυτιζονται. Κατα συνεπεια ως μεγαλος δυνητικος αντιπαλος των ΗΠΑ θα μπορουσε να γινη κατα πασα πιθανοτητα, οπως περιγραφθηκε στην αρχη του παροντος πονηματος, μια ενωμενη Ευρωπη με αυτονομη γεωπολιτικη υποσταση, ιδιαιτερα δε εαν σε αυτην εντασσοταν με καποιο τροπο και η Ρωσια.

    Απο τον Μεγα Αλεξανδρο (346 εως 323 π.Χ.), δια της Ρωμα’ι’κης,-, Αραβικης-, Μογγολικης-, και Οθωμανικης Αυτοκρατοριας και δια της Βριταννικης Κοινοπολιτειας εως τον 2ον Παγκοσμιο Πολεμο η ιστορια μας εδειδαξεν:

    «H πλανητικη σφαιρα Γη δεν μπορει να κυριαρχηθη, να κυβερνηθη ‘η να
    ικανοποιηθη απο εναν ανθρωπο και μια χωρα ‘η απο μια ομαδα
    ανθρωπων και χωρων!».

    Οποιος επιθυμει να μαθη ποιος στην πραγματικοτητα εριξε πρωτος την ιδεα για την δημιουργια μιας ενωμενης Ευρωπης πρεπει να διαβαση το Βιβλιο του Μ.B. Schnapper με τον παραξενο τιτλο «Regionalismus und Weltorganisierung. Nachkriegsaspekte der globalen Beziehungen Europas. Ein Symposium des Instituts für Welt-Organisierung» που εκδοθηκε το 1944 στις ΗΠΑ. Το εργο αυτο 10 συγγραφεων υψηλου επιπεδου (πολιτολογων, κοινωνιολογων και οικονομολογων) δεν ηταν ενα εργο πρωθυπουργων ‘η προεδρων της δημοκρατιας ορισμενων ευρωπα’ι’κων χωρων, αλλα επιστημονων κατα 50% αμερικανων πολιτων και κατα 50% ευρωπαιων μεταναστων κατα το μεγαλυτερο τους μερος μωσα’ι’κου θρησκευματος. Ουδεις κατειχεν καποια δημοκρατικη κρατικη δικαιοδοσια μιας ευρωπα’ι’κης χωρας ‘η κατειχε καποια κυβερνητικη θεση.

    Και ομως το περιεχομενο του εργου αυτου ηταν αρκετο για να οδηγηθουν οι χωρες της Ευρωπης μετα απο πολλες διαδικασιες στην συνθηκη του Μααστριχτ το 1992 για μια Ε.Ε. Την συνθηκη αυτην δεν την υπεγραψαν προεδροι δημοκρατιας και πρωθυπουργοι, πραγματι ανεξαρτητων ευρωπα’ι’κων κρατων αλλα απλοι αχυρανθρωποι. Οι πρωταγωνιστες της ιδεας μιας Ε.Ε. υπηρξαν μασονοι και οι υιοι του Αβρααμ. Ενας μεγαλου βαθμου μασονος της ιδεας υπηρξε ο Graf Richard von Coudenhove-Kalergi ο οποιος ηδη το 1925 δημοσιευσε στο νεοιδρυθεντα εκδοτικο οικο «Πανευρωπη» το δευτερο βιβλιο του με τιτλο «Πρακτικος Ιδεαλισμος».

    Ο μεγαλου βαθμου μασονος αυτος ηταν παντρεμενος με μια κυρια που ανηκε στην «ευγενικη ρατσα εκ ελεου του πνευματος», δηλαδη στην μελλοντικη εξουσιαστικη ρατσα επι ολοκληρου της Ευρωπης. Καταπατωντας βαναυσα την αληθεια υποσχθηκαν οι πρωταγωνιστες της ιδεας, στους λαους της Ευρωπης την «Ε.Ε. των Πατριδων», την Ε.Ε. που θα βασιζεται στις αρχαιοελληνικες Αρετες, Αρχες, Αξιες, Ιδανικα και στις Αξιες της χριστιανικης θρησκειας, Στην πραγματικοτητα ηδη απο τις αρχες του 1950 εξαπλωθηκαν σε ολες τις ευρωπα’ι’κες χωρες οι μυστικες υπηρεσιες των ΗΠΑ καλυμμενες κατω απο φιλανθρωπικα ιδρυματα και προαμερικανικες ιδιωτικες οργανωσεις καθε μορφης.

    Η σημερινη Ε.Ε, της ευγενους ρατσας εκ ελεου πνευματος, δηλαδη των υιων και θυγατερων του Αβρααμ, ειναι καταδικασμενη εκ των πραγματων πλεον να καταρρευση. Για την κατασταση αυτη συνηγορουν πολλα δεδομενα. Αυτα οπως και αλλα πολλα αποσιωπουνται συστηματικα απο τα προαμερικανικα ΜΜΕ και υποτιμουν την νοημοσυνη των ευρωπαιων πολιτων. Τα διαβρωμενα γραπτα και ηλεκτρονικα ΜΜΕ βομβαρδιζουν καθημερινα τους ευρωπαιους πολιτες με πεπλανημενες ειδησεις και σχολια που αντιτιθενται στην κριση και στην γνωμη αυτων.

    Στο παρασκηνιο των διαβρωμενων αυτων ΜΜΕ σε καθε χωρα μελους της Ε.Ε. τα παντα παρασκευαζονται και διοχετευονται κατα τετοιο τροπο, που αντιβαινει στην ενημερωση στις αρχες μιας εντιμης δημοσιογραφιας. Ετσι γινεται κατανοητη η καθετος πτωσης της εμπιστοσυνης των πολιτων προς τα οργανα της Ε.Ε. Η διατυπωση του νεου προεδρου της Κομισιον της Ε.Ε. (http://www.tt.com/homel/8573752-91zitate-von-jean-clauder-junker.csp)

    «Αποφασιζουμε για κατι, γινεται σκοπημη διαρροη της αποφασης αυτης
    και περιμενουμε να καταγραψουμε τις αντιδρασεις των πολιτων. Εαν
    αυτες ειναι χαμηλης εντασης χωρις περιπλοκες, διοτι οι περισσοτεροι
    πολιτες τιποτε δεν κατανοησαν, τοτε προχωρουμε βημα προς βημα εως
    οτου η αποφαση εφαρμοσθει χωρις να υπαρχουν πλεον πιθανοτητες
    αποσυρσης της»

    ενισχυει την αποψη αναξιοπιστιας των οργανων της Ε.Ε. απο τους πολιτες των μελων χωρων και περισσοτερο της Ελλαδος. Αυτος ειναι και ο κυριος λογος γιατι τα συνταγματα των μελων χωρων της Ε.Ε. οφειλουν μετα απο σχετικα δημοψηφισματα να αποκτησουν δημοκρατικα την ισχυ τους. Η Κομισιον της Ε.Ε. (Γενικη Διευθυνση για ΜΜΕ και επικοινωνια) οφειλει να θεση την ως ανω διατυπωση του κ. Jean-Claude-Junker σε κριση σαν δημοσκοπικη ερευνα (Ευρωποβαρομετρο) προς συζητησην στους πολιτες των μελων κρατων της Ε.Ε.

    Η ταση κρισης των πολιτων για την εισοδο της χωρας τους τοσο στην Ε.Ε. οσο και στην Ευρωζωνη ειναι αυξανουσα αρνητικη. Οι πολιτες της Ελλαδος νοιωθουν μετα το 2009 την συμμετοχη αυτη στο πετσι τους. Η χρηματοδοτιση της ευρωπα’ι’κης πολιτικης, το φουσκομα των μισθων ολων των οργανων, η εγκληματικη δραστηριοτητα του τεραστιου λομπυ, τα σωσιβια σωτηριας απο μολυβδο και τα εγκληματικα Μνημονια για την δηθεν σωτηρια της Ελλαδος αλλα και των αλλων χωρων της νοτιας ευρωπης, δηλαδη δεδομενα που ανατρεπουν ολες τις δημοκρατικες αρχες, ειναι ενδειξεις των μεγαλων δημοκρατικων ελλειμματων και ελεγχων στην Ε.Ε.

    Ολα τα οργανα της Ε.Ε. χωρις ντροπη καταχρονται την επιδραση των γραπτων και ηλεκτρονικων ΜΜΕ και παραπληροφορουν συστηματικα και επι 24ωρου βασεως τους πολιτες. Δεν υπαρχει αλλη λυση απο την «Επανιδρυση της Ε.Ε. βασιζομενη στις αρχες της
    Ευρωπης των Πατριδων και χωρις ενιαιο νομισμα, το οποιο ετσι και αλλως ηταν εφευρεση της Λεσχης Bilderberg». Η καταρρευση της σημερινης Ε.Ε. ειναι αναποφευκτη. Το νομισμα Ευρω δεν θα μπορει σε λιγο να λειτουργη ως ανταλλακτικο μεσο διοτι διπλα στην πολιτικη ενωση δεν τοποθετηθηκε και μια οικονομικη ενωση. Αυτος ειναι και ο λογος καταρρευσης του ευρωπα’ι’κου νομισματικου συστηματος.

    Η λειτουργια ενος ενιαιου νομισματικου συστηματος χωρις ρισκα, οπως σημερα στην Ε.Ε., προ’υ’ποθετει την υπαρξη ομοιων νομισματικων καταστασεων μεταξυ των χωρων, συγκρισιμων πληθωριστικων μεγεθων, τοκων, χρεων και συναλλαγματικων τιμων. Ολα τα ως ανω δεδομενα πρεπει να ισχυουν προ της ενοποιησης για μεγαλα χρονικα διαστηματα. Τοτε μπορει κανεις να ομιλη για μια σταθερη προσεγγιση των οικονομικων μεγεθων. Στην προσγγιση αυτη ανηκουν πραγματικα οικονομικα μεγεθη και ψυχολογικα ως π.χ. παραγωγικοτητα και δυναμικοτητα αναπτυξης μιας οικονομιας, μεγεθος της δημοσιας συμμετοχης, βαθμος της μοντερνικοτητας, βαθμος της ανεργιας και πολιτισμικη χρηματικη θεση ενος λαου.

    Ο νυν προεδρος της Κομισιον της Ε.Ε. γνωριζει μεν ποιος ηταν ο Αβρααμ, σιγουρα ομως δεν γνωριζει ποιος ηταν ο Ευρυβιαδης που διετυπωσε μετα την ναυμαχια της Σαλαμινας (κατα την ιστορια του Ηροδοτου Η. 108) την περιφημο ρηση «Ου μενεειν εν τη Ευρωπη» και επεσημανε τι κακον μπορει να παθη η Ευρωπη απο τους βαρβαρους. Ο Ευρυβιαδης, ο Σπαρτιατης ναυαρχος, που υπεκειτο στον Ελεγχο των Βασιλεων της Σπαρτης, των Πεντε Εφορων και της Απελλης και της Σπαρτιατικης Εκκλησιας του Δημου, υπηρξε ασφαλως απο τους πρωτους που μιλησαν για την σωτηρια της Ευρωπης. Βεβαιως οχι αυτης των χωρων υαινες της βορειας Ευρωπης, αλλα των χωρων της Ευρωπης που συνορευουν με την Μεσογειο Θαλασσα. Διοτι αυτη ειναι η γνησια Ευρωπη!

    Η αναστολη των δημοκρατικων ελλειμματων στην σημερινη Ε.Ε. δεν ειναι σιγουρα τα παντα, αλλα χωρις την αναστολη αυτη τα παντα που συνεβησαν μεχρι σημερα ειναι ενα τιποτε!!! Πρεπει να τεθη ενα τελος στην κορο’ι’δια των πολιτων των μελων χωρων της Ε.Ε. με την επικρατουσα τραγικη κατασταση στην Ελλαδα την οποιαν οι ιδιοι σκοπημα δημιουργησαν. Η κατασταση αυτη δεν ειναι η μοναδικη στην Ε.Ε. Ιδιες καταστασεις δημιουργηθηκαν στην Ισπανια, Πορτογαλια, Ιρλανδια και ακομη στην Ιταλια

    Οι πολιτες των χωρων μελων της Ε.Ε. εχασαν ηδη και ας ελπιζουμε τελεσιδηκα, την εμπιστοσυνη τους προς τα σημερινα οργανα της Ε.Ε. Κατανοησαν επιτελους ποιοι πραγματι κρυβονται πισω απο την σχεδιασθεισα καταστροφη της Ελλαδος που ψευδεπιγραφα ονομασαν Σωτηρια. Με την Σωτηρια αυτη εγινε μια προσπαθεια Σωτηριας της Ευρωζωνης στις πλατες του Ελληνικου λαου. Μονο οι ηλιθιοι Ρωμιοι δεν κατανοουν, οτι η Ευρωζωνη εκ των πραγματων σε λιγο θα καταρρευση. Το ΒRΕΧΙΤ δεν ειναι τυχαιο γεγονος.

    Η εξοδος της πατριδας μας απο την Ευρωζωνη και με ενα GREXIT και απο την Ε.Ε. των θυγατερων και του Αβρααμ, με διακοπη παρανομων πληρωμων μετα απο ενα Μεμοραντουμ, ειναι μονοδρομος για την Σωτηρια της πατριδας μας. Δεν ειναι ποτε δυνατον να συνεχιζεται εσαει η τραγικη κατασταση για την οποιαν ευθυνονται ασχετοι και προδοτες Ρωμιοι του Κοινοβουλιου και καθε Κυβερνησης αδιαφορου κομματικης αποχρωσης που ασκει παρανομη κοινοβουλευτικη δικτατορια.

    Δεν μπορει η οποιανδηποτε κυβερνηση προδοτων να συσκεπτεται και να συμφωνη με τους θεσμους της Ε.Ε. των θυγατερων και υιων του Αβρααμ, για ολα τα σχεδια νομου και δη πριν τα υποβαλει σε δημοσια διαβουλευση. Εαν αυτο δεν ειναι παραιτηση της εθνικης ανεξαρτησιας τι σκατα διαβολου ειναι; Απο που αντλουν τα ευρωσιωνιστικα καθαρματα της Ε.Ε. τα δικαιωματα «ημιαυτοματων περικοπων δαπανων σε περριπτωσεις αποκλισεων απο τους φιλοδοξους στοχους του πρωτογενους πλεονασματος» και αλλα πολλα παραδοξα; Μηπως δια των παρανομων Μνημονιων Ι, ΙΙ και ΙΙΙ; Μα αυτα αντι να σωσουν την ελληνικη οικονομια αυξησαν με εγκληματικο και κερδοσκοπικο τροπο το δημοσιο χρεος απο το 115 % του ΑΕΠ σε πανω απο 200 % του ΑΕΠ.

    Η γνησια σωτηρια της πατριδας μας προ’υ’ποθετει την επανιδρυση του Ελληνικου Κρατους βασιζομενη στα πρωτυπα που εφαρμοσε ο Ιωαννης Καποδιστριας με το Συνταγμα της Ελβετιας. Η Ελλας χρειαζεται μια μικρη Βουλη 50 Βουλευτων που θα εκλεγονται ανα πενταετια και μια Γερουσια 50 εκλεκτων απο την Ελλαδα και απο την ανα τον κοσμον ελληνικη διασπορα, που θα διοριζονται επισης για μια πενταετια. Με την επαναφορα του ελληνικου νομισματος δραχμη θα εφαρμοζεται πανω σε νεες βασεις ενα προτοτυπο νομισματικο- και
    οικονομικο συστημα για μελλοντικη ευεξια και ευημερια ολοκληρου του ελληνικου λαου γνωριζοντας οτι για το μελλον δεν υπαρχει «Υποθηκη».

    Ως προ’υ’ποθεση για μια νεα και πραγματικη αρχη στην Ελλαδα πρεπει η παλαια αρχη να σταλη χωρις επιστροφη στον διαβολο. Καθε νεα υποσχεση θα τηρειται και θα υλοποιηται και ολες οι αλλες υποσχεσεις φουσκες του παρελθοντος θα σταλλουν στον αγυριστο. Κατι τετοιο προ’υ’ποθετει την δηλωση της εδω και πολλα χρονια υπαρχουσας πτωχευσης, διοτι οι υποσχεσεις που δοθηκαν για τα πραγματικα δανεια δεν μπορουν με την κατασταση που σκοπημα απο την Ε.Ε. στην Ελλαδα διατηρειται, να υλοποιηθουν. Το χρημα και τα χρεη δεν υποκεινται σε κανενα φυσικο νομο. Ειναι απλως δημιουργηματα ανθρωπων και στην περιπτωση μας εγκληματικης προελευσης.

    Ενα νεο νομισματικο και οικονομικο συστημα στην Ελλαδα θα βασιζεται σε τεσσερες στυλοβατες :και οφειλει

    1. να εξασφαλιζη τις αξιες σε μια αποθηκη αξιων
    2. να εξασφαλιζει ενα βασικο εισοδημα για καθε πολιτη
    3. να ελεγχη την κυκλοφορια των υπαρχωντων και αναγκαιων ποσοτητων του χρηματος.
    4. να ελεγχη την ανισοτητα στην κατανομη του δημοσιου πλουτου, η οποια θα μειωθει πρωτα αισθητα και μετα θα εξαφανισθει, διοτι η απληστια, οι τοκοι, τα πανωτοκια και πασης μορφης εφευρεθεισες χρηματοπιστωτικες απατες εξαλειφονται αυτοματα οταν για τα χρηματικα αποθεματα των καταθετων δεν θα υπαρχουν αυτα που εκαναν το χρημα εμπορευμα.

    Εδω δεινονται μονο ορισμενα χαρακτηριστικα και μη ολοκληρωμενα δεδομενα για μερικη μονο ενημερωση ! Μια ολοκληρωμενη αναλυση θα τιναζε στον αερα τα ορια του παροντος πονηματος.

    Στην Ελλαδα σημερα εργαζεται (παραγει) περιπου το 12,5 % του πληθυσμου. Ενας εργαζομενος (παραγωγος) θα πρεπει να παραγη προ’ι’οντα για 16 καταναλωτες. Η Ελλαδα εχει εκ των πραγματων σημερα ενα πολυ υψηλο δεικτη σε προσφορα υπηρεσιων που κανει πολυ δυσκολη την διαμορφωση της ζωης των πολιτων της. Μια δυνατοτητα διαμορφωσης της ζωης δινει ο Τουρισμος. Ενα μεγαλο μερος του πληθυσμου δουλευει προσφεροντας υπηρεσιες. Η δυνατοτητα αυτη υλοποιειται οσο καιρο ο ξενος τουριστας περνα τις διακοπες του στην Ελλαδα. Ο με προσφορα εργασιας Τουρισμος στην Ελλαδα ζει απο το πλεονασμα της παραγωγικοτητας στις χωρες προελευσης των τουριστων και βελτιωνει στον ισοσκελισμο την σχεση μεταξυ παραγωγης και προσφορα υπηρεσιων.

    Το παραδειγμα αυτο δειχνει οτι στην αναλυση της οικονομιας μιας χωρας δεν πρεπει να απαλειφονται οι διεθνεις παραμετροι επιδρασης ως π.χ. η προσφορα εργασιας της βιομηχανιας του τουρισμου. Εαν το χρημα του εργαζομενου πληθυσμου μιας χωρας (παραγωγη και προσφορα υπηρεσιων) δεν μπει στην κυκλοφορια του ρεοντος χρηματος, δηλαδη δεν ξοδευτει, το συστημα πασχει σοβαρα.. Το κυκλοφορουν χρημα σε μια οικονομια δεν καλυπτει μονο της αξια των προ’ι’οντων αλλα επισης και την αμοιβη αυτων που προσφερουν
    υπηρεσιες.

    Τι συμβαινει ομως με το χρημα που ο εργαζομενος πληθυσμος στην παραγωγικη διαδικασια και στη προσφορα υπηρεσιων δεν το ξοδευει; αλλα το αποταμιευει; Κατα καποιον τροπο και το χρημα αυτο πρεπει να μπει στην κυκλοφορια, δηλαδη να ξοδευτη αλλως δεν θα λειτοργησει το συστημα του ρεοντος χρηματος. Εδω ενεργοποιειται το στοιχειο της αποθηκευσης αξιων.

    Σε μια οικονομια μπορει να καταναλωνεται διαρκως τοσο πολυ οση ποσοτητα προ’ι’οντων σε αυτην παραγεται. Απο την αλλη πλευρα ομως πρεπει τα παντα να καταναλωθουν, να ξοδευονται και να πωλουνται, δηλαδη οτιδηποτε διατιθεται σε προ’ι’οντα και υπηρεσιες. Στην μεταβατικη φαση προς το νεο οικονομικο συστημα ολες οι δικαιοδοσιες για συνταξεις μετατρεπονται σε πιστοποιητικα, που κανουν δυνατη την εισοδο του καθ’ ενος στην αποθηκη των αξιων. Με τον τροπο αυτο στην μεταβατικη αυτη περιοδο χωρις προσωπικες απωλειες διατηρειται το συστημα συνταξιοδοτισης. Το πλεοναζων χρημα συνεπως που δεν ξοδευεται απο τον εργαζομενο πληθυσμο και ρεει προς την αποθηκη αξιων κατα το μεγαλυτερο μερος του λαμβανεται απο εκεινους και ριχνεται στην κυκλοφορια οι οποιοι δεν συμμετεχουν για διαφορους λογους ενεργα στις διαδικασιες εργασιας.

    Οσο καιρο μια οικονομια εις το συνολο της αποδειδει περισσοτερα απ’ οτι στην καθημερινη ζωη καταναλωνεται, για να επιβιωσουν οι πολιτες της, οτι δεν απαιτειται απο εργασιακη ισχυ, δηλαδη χρημα, καταληγει στην αποθηκη αξιων. Το πλεονασμα αυτο ξοδευεται για την ευζω’ι’α των πολιτων με υποδομες, σχολεια. παιδικους σταθμους, βιβλιοθηκες, γυμναστηρια κ.α. εγκαταστασεις. Οι πολιτες ειναι αυτοι και οχι οι κυβερνησεις που αποφασιζουν που θα καταληξει το πλεοναζων χρημα. Τα πιστοποιητικα στην αποθηκη αξιων παιζουν τον ιδιο ρολο οπως τα χαρτονομισματα. Οποιος συγκετρωσε ενα σοβαρο ποσο σε πιστοποιητικα μπορει να το λαβη για να το ξοδεψη εκει που νομιζει.

    Με την νεα μεθοδο η αποταμιευση χρηματων σε βιβλιαρια εχασε καθε δικαιοδοσια. Βεβαιως για την χρησιμοποιηση της αποθηκης αξιων γινονται αναγκαιοι σχετικοι κανονισμοι. Το χρημα χανει την μεχρι σημερα ιδιοτητα του να αυτοαυξανεται με τοκους και πανωτοκια. Τα πιστοποιητικα στην αποθηκη αξιων εχουν διαρκεια ζωης λιγωτερη απο ενα χρονο. Οι τραπεζες ειναι υποχρεωμενες να ανταλασσουν τα πιστοποιητικα με αλλα οταν αυτα ληγουν σε λιγωτερο απο δυο μηνες. Η διαδικασια αυτη ανταλλαγης λαμβανει χωρα μεσω αυτοματων χρηματος ‘η απ’ αυθειας στις τραπεζες.

    Με την ως ανω διαδικασια αποφευγεται η συσσωρευση χρηματος και ριχνεται στην κυκλοφορια. Χρημα που βρισκεται αποθηκευμενο σε τραπεζικους λογαριασμους επιβαρυνεται με αρνητικους τοκους 3 % τον μηνα. Οι εισπραξεις απο τους αρνητικους τοκους καταληγουν σε ενα ιδιαιτερο τραπεζικο λογαριασμο και απο εκει σε κοινωνικους οργανισμους που ενδιαφερονται για τους φτωχωτερους των φτωχων. Το νεο οικονομικο συστημα απαλασσει τους πολιτες και απο την επιβαρυνση του φορου εισοδηματος που πρωτα επιβληθηκε στις ΗΠΑ το 1911 με την μεταφορα της κεντρικης τραπεζας των ΗΠΑ «FED» στα χερια των Μεγαλοαπατεωνων ιδιωτικων τραπεζιτων. Η εργασια δεν φορολογειτε. Οποιος εργαζεται περισσοτερο και αποδοτικωτερα εχει καθε δικαιωμα να απολαυση τους καρπους το κοπου του, χωρις κρατικη η αλλη συμμμετοχη.

    Το ιδιο ισχυει για για την εκκλησιαστικη φορολογια πασης μορφης. Εδω τιθεται το ερωτημα με ποιους πορους θα συντηριθει η κρατικη οντοτητα; Στις χωρες μελη της Ε.Ε. των θυγατερων και υιων του Αβρααμ η εργασια φορολογειται υψηλωτερα απ’ οτι τα εσοδα ορισμενων απατεωνων απο αλλες δραστηριοτητες. Στο νεο συστημα η εργασια καθ’ ολου δεν θα φορολογειται ενω οι αποδοχες απο κεφαλαια θα υπερφορολογουνται. Σε καθε χωρα μελος της Ε.Ε. το μεγαλυτερο μερος του ετησιου προ’υ’πολογισμου καλυπτουν οι κοινωνικες δαπανες (κατα μεσο ορο με 45 %), και η εξυπηρετηση του δημοσιου χρεους (κατα μεσο ορο με 15 %).

    Στο νεο συστημα οι δαπανες αυτες υψους 60 % του ετησιου προ’υ’πολογισμου εξαλειφονται ενω θα υφιστανται τα εσοδα απο ενοικια ακινητης περιουσιας και απο μερισματα μετοχων. Τα εσοδα αυτα θα φορολογουνται με 30 εως 40 %.. Τα εισοδηματα συνεπως που προερχονται απο μη παραγωγικη εργασια θα φορολογουνται με μεγαλους συντελεστες φορολογισης. Καθε μορφη επιδοτησης στον ετησιο προ’υ’πολολγισμο θα διαγραφει. Ετσι καταργουνται οι φοροι,εισοδηματος, το ΦΠΑ, οι επιδοτησεις και οι επιβαρυνσεις με τοκους και πανωτοκια σε ολα τα επιπεδα της οικονομιας. Εκ των πραγματων πλεον οι τιμες των προ’ι’ντων θα διατηρηθουν σε χαμηλα επιπεδα.

    Οι σημερινοι Μεγαλοαπατεωνες και δημιουργοι χρηματος (Μεγαλοτραπεζιτες) Γνωριζουν πολυ καλα πως εαν ποτε η ανθρωποτητα επιχειρουσε μια συνταγματικη εκδοση νομισματος, ελευθερου απο χρεη, τοκους και πανωτοκια τα οφελη θα ηταν για ολη την ανθρωποτητα προτωφανοι. Απο αυτο τρεμουν κυριολεκτικα και αυτο προσπαθουν με οικονομικες κρισεις, με τρομοκρατια και με πολεμους να αποτρεψουν.

    PD Dr.-Ing. Georg Chaziteodorou Bleibergweg 114
    D-40885 Ratingen
    Tel.+Fax: 0049 2102 32513
    E-Mail: chaziteo@t-online.de
    01.2.2017

    3 Comments

    • derkon sagt:

      Τα άρθρα σας είναι εξαιρετικά, αλλά έχουν ένα μειονέκτημα. Είναι πολύ μεγάλα, και κάπου χανόμασθε μέσα σ αυτά. Κάλιστα θα μπορούσαν να είναι δύο, ή και τρία. derkon

    • berlinathen sagt:

      Αγπητέ Γιώργο, συμφωνώ με τον derkon, τον οποίο ευχαριστώ για την παρατήρηση που έκανε και που είναι και η δική μου διαπίστωση: Τα άρθρα είναι πολύ μεγάλα και κάπου χανόμαστε μέσα σ‘ αυτά, και θα μπορούσαν κάλλιστα να είναι δύο ή τρία.
      Το ίδιο πρόβλημα είχα, όταν έγραφα την διδακτορική μου διατριβή στο εδώ Freie Universität Berlin. Μια καλή μου φίλη, που της έδινα να κοιτάξει κομμάτια της δουλειάς μου, μου έδωσε την συμβουλή, να μην ξεκινάω σε κάθε κεφάλαιο „από τον Αδάμ και την Εύα“. Και όντως έτσι είναι. Ο Σιωνισμός, φερ‘ ειπείν, το κύριο θέμα που σε (μας) απασχολεί, και ο ρόλος που παίζει διεθνώς, το έχεις αναπτύξει στα περισσότερα άρθρα που έγραψες, εν είναι ανάγκη να αναλύεται λεπτομερώς σε κάθε άρθρο. Προσωπικά χρησιμοποιώ για τον ρόλο των τραπεζών τον όρο σιωνιστικές τράπεζες. Και επειδή γι‘ αυτές έχω γράψει πολλές φορές αναλυτικά, κάνω κάποιες παραπομπές εν είδει Λινκ. Επίσης: Είναι καλό για τον αναγνώστη να μένει σε ένα θέμα, πολιτική, οικονομία ή ιστορία και να μην είναι όλα αυτά τα επί μέρους κεφάλαια σε ένα άρθρο.
      Οι αναγνώστες στην Ελλάδα έχουν συνειθίσει από τα λεγόμενα κοινωνικά μέσα (τρομάρα τους) να εκφράζονται μονολεκτικά, μεγάλα κείμενα είναι για ειδήμονες (υπάρχουν τέτοιοι στην Ελλάδα;), ο απλός αναγνώστης που θέλουμε να διαφωτίσουμε τα αντιπαρέρχεται. Γράφεις σεντόνια, μου έγραψε κάποιος σε ένα από τα πρώτα άρθρα μου. Το συνειδητοποίησα και προσπαθώ να κάνω τα σεντόνια πιο κοντα.
      Χαιρετισμούς και στους δύο
      ΕΣ

    • Dr. Chaziteodorou Georg sagt:

      Το Μυνημα εληφθη!
      Σαs ευχαριστω

      Γ. Θ. Χατζηθεοδωρου

    Einen Kommentar schreiben / Γράψτε ένα σχόλιο

    Kommentar

    kachelmannwetter.com