Ή στραβός είναι ο γιαλός ή στραβά αρμενίζουμε
18.07.2024
 • Allgemein
 • Diktatur/Δικτατορία
 • Brain Drain
 • Balkan/Βαλκάνια
 • Bücher/Βιβλια
 • Medien/Μαζικά Μέσα
 • Minderheiten, Migranten/Μειονότητες, Μετανάστες
 • Kriege, Flüchtlinge/Πόλεμοι, Φυγάδες
 • Sprache/Γλώσσα
 • Gesellschaft, Meinung/Κοινωνία, Γνώμη
 • Nationalismus/Εθνικισμοί
 • Thema/Θέμα
 • Termine/Εκδηλώσεις
 • Geopolitik/Γεωπολιτική
 • Politik/Πολιτική
 • Terrorismus/Τρομοκρατία
 • FalseFlagOps/Επιχ. με ψευδή σημαία
 • Hellas-EU/Ελλάδα-Ε.Ε.
 • Wirtschaft-Finanzen/Οικονομία-Οικονομικά
 • Religion/Θρησκεία
 • Geschichte/Ιστορία
 • Umwelt/Περιβάλλον
 • Korruption/Διαφθορά
 • Reisen/Ταξιδιωτικά
 • Musik/Μουσική
 • Kunst/Τέχνη, Λογοτεχνία
 • Küche/Κουζίνα
 • kachelmannwetter.com
  Εδω διαβαζετε τις καινουργιες  ελληνικες και γερμανικες εφημεριδες
  Hier lesen Sie  griechische  und deutsche Zeitungen 

  Ο ελληνορθόδοξος κλήρος στην υπηρεσία του Κυρίου …Ηγεμόνα

  Δρ. Εμμανουήλ Σαρίδης

  Τώρα και το Άγιον Όρος ανάμεσα στις Συμπληγάδες Πέτρες της διεθνούς πολιτικής αντιπαράθεσης

   

  Μυθολογία και πραγματικότητα

  Στην ελληνική μυθολογία οι Συμπληγάδες Πέτρες ήταν δύο τεράστιοι βράχοι ένθεν κακείθεν του θαλασσίου διαύλου των στενών του Βοσπόρου. Οι βράχοι αυτοί δεν έμεναν ακίνητοι, αλλά συνεχώς ενώνονταν και αποχωρίζονταν, έτσι, ώστε το ασφαλές πέρασμα ενός πλοίου ανάμεσά τους να είναι αδύνατο. Ο Όμηρος τις συσχετίζει με την Σκύλλα και τη Χάρυβδη, δυο θηλυκά τέρατα της ελληνικής μυθολογίας, τη Σκύλλα να καραδοκεί στην ευρωπαϊκή ακτή του Βοσπόρου και την Χάρυβδη στην απέναντι ασιατική ακτή.

  Οι Συμπληγάδες Πέτρες και τα δύο αυτά τρομακτικά τέρατα ήταν βέβαια πλάσματα της φαντασίας των ναυτικών, που στα ταξίδια τους κινδύνευαν να χάσουν τη ζωή τους μέσα στα απειλητικά κύματα και τις θύελλες της θάλασσας. Στους μύθους των Αρχαίων υπήρχαν όμως πάντοτε και λύσεις για τα ανθρώπινα προβλήματα. Έτσι οι Αργοναύτες κατόρθωσαν με την βοήθεια της θεάς Ήρας να περάσουν ανάμεσα από τις Συμπληγάδες Πέτρες, το ίδιο και ο Οδυσσέας, που με την βοήθεια πάλι της Ήρας, που παρακάλεσε τον Ποσειδώνα να κοιμίσει την Σκύλλα και την Χάρυβδη, πέρασε κι‘ αυτός σώος και αβλαβής ανάμεσα τους.

  Τι κάνουν όμως οι σημερινοί Έλληνες για να ξεπεράσουν τα προβλήματα του κράτους τους, που είναι και δικά τους προβλήματα και δεν είναι καθόλου φανταστικά; Δεν βλέπουν τα σκαμπανεβάσματα του πλοίου τους ανάμεσα στην σημερινή Σκύλλα και την Χάρυβδη, την Δύση και την Ανατολή; Και γιατί, σαν υποθετικοί απόγονοι του Οδυσσέα, δεν βρίσκουν έναν τρόπο να περάσουν το πλοίο τους ανάμεσα στα δύο αυτά τέρατα, αλλά αφέθηκαν να αιχμαλωτισθούν απο το ένα από αυτά, την δυτική Σκύλλα, από την οποία και άγονται και φέρονται χωρίς ελπίδα σωτηρίας;

  Πολλές ερωτήσεις, απάντηση που να βγάζει νόημα καμία. Το δημιουργηθέν κακέκτυπο της κλασσικής Δημοκρατίας των Αθηνών αντί να βρεί έναν τρόπο να περάσει ανάμεσά τους, αφέθηκε απερίσκεπτα να αιχμαλωτισθεί απο την Σκύλλα, που το έβαλε στην δούλεψή της, να βαράει κασμά. Το χρησιμοποιεί σαν γάιδαρο που χέζει φλουριά (χρέη να δουν τα μάτια σου) ή σαν φαντάρο που πολεμάει στα μέτωπα που αυτή, η Σκύλλα, συνεχώς ανοίγει, στους Βαλκανικούς Πολέμους, στον εμφύλιο πόλεμο και στους πολέμους της εγκληματικής της οργάνωσης που λέγεται ΝΑΤΟ, πρώτα στην Κορέα, για „να πνίξει τους κίτρινους στο αίμα“, όπως τραγουδούσαμε στο Στρατό και μετά σε κάθε επιθετικό της πόλεμο όπως στο Κόσοβο, το Αφγανιστάν, τη Λιβύη και πάει λέοντας. Το έκανε επίσης μέλος της οργάνωσής της που λέγεται Ευρωπαϊκή Ένωση, για να γυαλίζει στους σοσιαλιστικους γείτονές του. Και αυτό, αντί τουλάχιστον να αξιοποιήσει τα δισεκατομμύρια που εισέρεαν στα ταμεία του για διάφορα αναπτυξιακά προγράμματα, τα κατασπατάλησε αγοράζοντας αυτοκίνητα, ρολόγια, ρούχα και γενικά όλα τα φύκια που του πουλούσαν οι πονηροί Ευρωπαίοι για μεταξωτές κορδέλλες. Και όχι μόνο αυτά, αλλά, ουαί, βαβαί, παπαί, μέσα σε μια κραιπάλη καταναλωτικής σπατάλης, χρεώθηκε με τεράστια ποσά στις Τράπεζες του σιωνιστικού Ηγεμόνα. Που πονηρός ον, του τα έδινε „απλόχερα“, για να του παρουσιάσει μερικά χρόνια αργότερα τον λογαριασμό υπό μορφήν των διαφόρων Μνημονίων (βλέπε και το άρθρο Πως δημιουργήθηκε το χρέος;).

  Αυτό το κράτος δεν είναι απρόσωπο, αντιπροσωπεύεται από κόμματα και πολιτικούς. Και αυτοί είναι που επικύρωσαν το 1. Μνημόνιο στις 6. Μαΐου 2010 (Νόμος του Κράτους Νούμερο 3845/2010 – Εφημερίδα της Κυβερνήσεως), το 2. Μνημόνιο στις 12. Φεβρουαρίου 2012 και το φαρμακερότερο όλων, το 3. Μνημόνιο, στις 14. Αυγούστου 2015. Με τα οποία η Ελλάδα έχασε την αυτονομία της σαν κράτος, διότι για 99 χρόνια δεν έχει πλέον το δικαίωμα να λαμβάνει οποιαδήποτε απόφαση σε θέματα εσωτερικής και εξωτερικής πολιτικής χωρίς την έγκριση της Τρόικας ή όπως αλλιώς λέγονται οι αντιπρόσωποι των σιωνιστικών οργανώσεων ΕΚΤ, ΔΝΤ και Ευρωπαϊκό Συμβούλιο. Κάτι σαν την Entmündigung στην Γερμανία, μια διαδικασία, κατά την οποία άτομα, ύστερα απο μια δικαστική απόφαση, χάνουν την ικανότητα να τελούν πράξεις δικαίου, ν αγοράζουν, να πωλούν, να κατέχουν και να διαθέτουν χρήματα κ.α.π. , τα οποία χειρίζεται ένα νομικό εκπρόσωπο που αναλαμβάνει τον ρόλο του κηδεμόνα τους, ακριβώς αυτό που προβλέπει το τελευταίο Μνημόνιο. Τα μόνα πράγματα που επιτρέπεται να κάνουν οι ελληνικές κυβερνήσεις είναι η εκποίηση της περιουσίας του δημοσίου και η συλλογή φόρων – και τα δύο για την αποπληρωμή των δανείων. Σε κυβέρνηση και πολιτικά κόμματα επιτρέπεται μόνο να υπόσχονται στους οι πολίτες τα άπιαστα πουλιά, που έλεγε η γιαγιά μου και οι καραγκιοζοκαυγάδες στο θέατρο Βουλή και στα μαζικά μέσα, ιδίως την τηλεόραση.

  Τα πολιτικά κόμματα και οι πολιτικοί που συμμετείχαν στην τραγωδία των Μνημονίων, είτε τα ψήφισαν ή όχι, είναι λοιπόν για τον τόπο όχι μόνο άχρηστοι, αλλά και εξαιρετικά βλαβεροί, καθότι αποδεδειγμένα ενεργούν σαν νεροκουβαλητάδες της Δύσεως, τουτέστιν του σιωνιστικού Ηγεμόνα (για τον Ηγεμόνα βλέπε και το άρθρο μου Ποιος κυβερνά αυτό τον τόπο;) εις βάρος της Ελλάδος, ως μια ξένη υπηρεσία, που είναι επιφορτισμένη με την συλλογή χρημάτων και εκποίηση της δημόσιας περιουσίας, που ρίχνονται και τα δύο στο αχόρταγο λαρύγγι της σιωνιστικής Σκύλλας.

  Περί της σιωνιστικής εμπνεύσεως „Οικουμένης“/του Οικουμενισμού

  Μετά τα πολιτικά κόμματα και τους πολιτικούς επόμενο ήταν να τεθεί και ο ελληρθόδοξος κλήρος στην υπηρεσία του σιωνιστικού Ηγεμόνα. Από την Αρχαιότητα μέχρι σήμερα υπάρχει μια στενή σχέση μεταξύ κράτους και θρησκευτικών αρχηγών, παραδείγματα από τον ελληνικό χώρο το Δωδεκάθεο των Αρχαίων, η στενή σχέση κράτους και εκκλησίας στο Βυζάντιο ή ο λεγόμενος Καισαροπαπισμός μετά τον Αυτοκράτορα Κωνσταντίνο Ι., που έκανε την εκκλησία της Ρώμης μια κρατική εκκλησία. Και στην Ρώμη, όπως και στο Βυζάντιο, αυτοκράτορες και Εκκλησία επηρέαζαν μέσω της χριστιανικής διδασκαλίας την νομοθεσία και γενικότερα την εκπαίδευση και μ‘ αυτές τις πολιτικές αντιλήψεις των Ρωμαίων και των Βυζαντινών. Το ίδιο που έκανε και ο Μωάμεθ, που προσπάθησε με την βοήθεια της θρησκείας να ενώσει τους Άραβες σε ένα ισχυρό κράτος με συνδετικό κρίκο την πίστη στον Αλλάχ.

  Δεν θα εμβαθύνω περισσότερο στο θέμα, να τονίσω μόνο, ότι αυτό είναι βασικής σημασίας για την κατανόηση της σημερινής πολιτικής πραγματικότητας στον κόσμο. Όπως στο Βυζάντιο και την Ρώμη, έτσι και σήμερα το σύμπλεγμα Θρησκεία/Εκκλησία/Κλήρος χρησιμοποιείται από τους ηγέτες των κρατών σαν ένα μέσο για την άσκηση εσωτερικής και εξωτερικής πολιτικής, παράδειγμα η μεταστροφή της μετασοβιετικής Ρωσίας στην Θρησκεία ή η προσπάθεια του σιωνιστικού Ηγεμόνα να συνενώσει όλες τις θρησκείες …υπό την σκέπη του Ιουδαϊσμού, γνωστή και ως „Οικουμένη“/Οικουμενισμός. Η „Οικουμένη“, για την οποία θα αναφερθώ παρακάτων, είναι κατά την Wikipedia μια „κίνηση Χριστιανών, που επιδιώκει την παγκόσμια ένωση και συνεργασία των διαφόρων χριστιανικών εκκλησιών“ (https://de.wikipedia.org/wiki/%C3%96kumenische_Bewegung). Και με τα άφθονα χρηματικά μέσα που διαθέτει, διοργανώνει πολλά και διάφορα „οικουμενικά“ συνέδρια, στα οποία εδώ στην Γερμανία λαμβάνει μέρος και ο Μητροπολίτης Γερμανίας και Έξάρχος Κεντρικής Ευρώπης Αυγουστίνος (Λαμπαρδάκης) ή άλλοι ιερωμένοι της ελληνορθόδοξης εκκλησίας. Τους ίδιους σκοπούς, την ένωση όλων των χριστιανών, επιδιώκει και το „Οικουμενικό Συμβούλιο των Εκκλησιών (Der Ökumenische Rat der Kirchen), όπου και εδώ οι Έλληνες ιερωμένοι είναι πάντα παρόντες. Άλλα εργαλεία για τον σιωνιστικό Οικουμενισμό είναι η Ökumenische Bewegung, το Ökumenisches Konzil, και η Ökumenische Theologie, ενώ η Abrahamitische Ökumene προωθεί τον διάλογο μεταξύ του Ιουδαϊσμού, του Χριστιανισμού και του Ισλαμ και η Vertikale Ökumene μεταξύ Μονοθεϊστών και Πολυθεϊστών. Να αναφέρω και το „Σπίτι του Ενός“ (House of One), ένας χώρος σύναξης που ιδρύθηκε στο Βερολίνο με πρότυπο ένα ανάλογο ίδρυμα στο Μανχάτταν της Νέας Υόρκης, για να συναντώνται χριστιανοί, μουσουλμάνοι και βέβαια εβραίοι.

  Ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας (2Δ) με τον Οικουμενικό Πατριάρχη Βαρθολομαίο (Α) κια τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και Πάσης Ελλάδος Ιερώνυμο (Δ) υποδέχονται τον Πάπα Φραγκίσκο (2Α) στην επίσημη συνάντηση που είχαν στο αεροδρόμιο της Μυτιλήνης, Σάββατο 16 Απριλίου 2016. Επίσημη επίσκεψη του Πάπα Φραγκίσκου του Οικουμενικού Πατριάρχη Βαρθολομαίου, του Αρχιεπισκόπου Αθηνών και Πάσης Ελλάδος Ιερώνυμου και του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα στη Λέσβο, στην προσπάθεια τους για την ευαισθητοποίηση της παγκόσμιας κοινής γνώμης στο προσφυγικό-μεταναστευτικό. Με 10 πρόσφυγες που ανήκουν σε ευάλωτες κοινωνικά ομάδες, μέλη μονογονεϊκών οικογενειών, μητέρες με παιδιά, ανθρώπους με κινητικά προβλήματα ή προβλήματα υγείας, από διάφορες εθνικότητες, θα ξεκινήσει το ταξίδι της επιστροφής, στις 3.15 μετά το μεσημέρι, μετά την ολοκλήρωση της επίσκεψης του στη Λέσβο, ο Πάπας Φραγκίσκος. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΛΕΣΙΔΗΣ

  Ας δούμε τώρα τις δραστηριότητες του Ηγεμόνα για την θρησκευτική παγκοσμιοποίηση στον κόσμο της Ορθοδοξίας. Εδώ βλέπουμε το Οικουμενικό Πατριαρχείο στο Φανάρι να χρησιμοποιείται ως πολιορκητικός κριός για την άλωση του Πατριαρχείου της Μόσχας και των εκκλησιών των άλλων ορθοδόξων χωρών της Ανατολικής Ευρώπης. Ιδιαίτερα αποκαλυπτική ήταν εδώ η „Αγία“ και „Μεγάλη“ Σύνοδος που διοργανώθηκε στην Κρήτη απο τις 17. μέχρι τις 26. Ιουνίου 2016 και για την οποία παραπέμπω στο άρθρο μου Σε τι απέβλεπε η „Αγία“ και „Μεγάλη“ Σύνοδος στην Κρήτη; Και τώρα διαβάζουμε στα Μαζικά Μέσα για την αλλαγή που θα επέλθει στο Άγιον Όρος μετά τον θάνατο του ηγουμένου της Ρωσικής Μονής του Αγίου Παντελεήμωνος. Περί τίνος πρόκειται;

  Άγιον Όρος και „Οικουμένη“

  Όπως έγραψα στο παραπάνω άρθρο μου, κατά την Αγία και Μεγάλη Σύνοδο της Κρήτης συζητήθηκαν μεν τρία επουσιώδη, διαδικαστικά θέματα (όπως γίνεται σε κάθε μάζωξη κομματισμένων φοιτητών στα Πανεπιστήμια), με τα οποία οι Συνοδικοί ασχολήθηκαν σχεδόν μέχρι το τέλος, ενδιάμεσα δε και με το θέμα του εθνοφυλετισμου, που μυρίζει Σόρος και αριστερές προπαγάνδες (Βαρθολομαίος: Τέσσερις προτάσεις-σταθμούς για την Ορθοδοξία), το ουσιώδες όμως έμεινε για την τελευταία μέρα και αυτό ήταν το „παζάρι“ μεταξύ των Μητροπολιτών των Ορθοδόξων Εκκλησιών για την αποδοχή ή μη αποδοχή του όρου „ετερόδοξες Εκκλησίες“, ο οποίος θα καθορίζει τις σχέσεις της Εκκλησίας της Ελλάδος με τους „εταιροδόξους“, πιο συγκεκριμένα με τους Καθολικούς και τους Εβραίους στα τελικά κείμενα.

  Η προσπάθεια του διεθνούς Σιωνισμού, να παρασύρει μέσω των αντιπροσώπων του, του Πάπα Φραντσίσκου και του Πατριάρχη Κωνσταντινουπόλεως Βαρθολομαίου, τον Πατριάρχη Μόσχας Κύριλλο ή τουλάχιστον κάποιους προκαθημένους άλλων Εκκλησιών (Σερβίας, Βουλγαρίας κ.α.) στην παγίδα της „Οικουμένης“ απέτυχε. Ο Πατριάρχης Μόσχας Κύριλλος αντελήφθη το δόκανο που του έστησε ο παγιδευμένος στην σιωνιστικής εμπνεύσεως „Οικουμένη“ Πατριάρχης Βαρθολομαίος και δεν πήγε στην Κρήτη, έστειλε δε στην Σύνοδο το εξής μήνυμα:  Μήνυμα του Πατριάρχη Μόσχας Κυρίλλου προς τους Προκαθημένους και Εκπροσώπους των κατά τόπους ορθοδόξων Εκκλησιών που συνήλθαν στην Κρήτη.

  Στην ύπουλη προσπάθεια του Βατικανού και του διεθνούς Σιωνισμού να παρασύρει το Πατριαρχείο της Μόσχας στα σχέδιά του για την θρησκευτική παγκοσμιοποίηση αντέδρασε όμως και η Ιερά Κοινότης Αγίου Όρους, η οποία με μια ανοιχτή επιστολή της στον Πατριάρχη Βαρθολομαίο ζητούσε την αποσαφήνιση ορισμένων προσυνοδικών κειμένων: „However, we believe that some paragraphs of the text submitted to the Council need to be clarified as they clearly manifested enduring tradition of the Holy Fathers of the Church and the catholic heritage. We humbly present their views and make suggestions on the trial and evaluation of the Church on these issue“ (http://katehon.com/article/open-letter-holy-mount-athos-kinot-patriarch-constantinople-bartholomew-i).

   

  Agion Oros1

  Τώρα, με τον θάνατο του ηγουμένου της Ρωσικής Μονής του Αγίου Παντελεήμωνος, Ιερεμία, το Πατριαρχείο της Μόσχας χάνει τον „άνθρωπό του“ στο Άγιον Όρος. Ο ηγούμενος Ιερεμίας τηρούσε επί δεκαετίες τις ισορροπίες που προκαλούσαν οι συνεχείς τριβές μεταξύ των Ρώσων και των Ουκρανών μοναχών μετά τη διάλυση της Σοβιετικής Ένωσης και ιδιαίτερα μετά την προσχώρηση της Ουκρανίας στην σιωνιστική Δύση, καθώς το Κίεβο εργάζονταν για την απόσχιση της Εκκλησίας της Ουκρανίας από το Πατριαρχείο της Μόσχας και η διαμάχη είχε μεταφερθεί και στο Άγιον Όρος.

  Ο θάνατος του ηγουμένου Ιερεμία δρομολογεί λοιπόν εξελίξεις στο φλέγον ζήτημα της ηγεσίας της μονής και όλα δείχνουν, ότι ο θρησκευτικός „φάρος“ των Ρώσων ορθοδόξων στον Άθω θα περάσει στα χέρια των Ουκρανών που υπερτερούν ήδη αριθμητικά των ρωσικής καταγωγής μοναχών (βλέπε και το προκατειλημένο άρθρο του Σταύρου Τζίμα „Τέλος εποχής για τη ρωσική μονή στο Άγιον Όρος„). Και αυτό θα έχει σαν αποτέλεσμα την περαιτέρω επιδείνωση των σχέσεων του Πατριαρχείου Κωνσταντινουπόλεως και της Εκκλησίας της Ελλάδος με το Πατριαρχείο της Μόσχας και κατ’ επέκτασιν της Ελλάδος με την Ρωσία. Αθήνα και Φανάρι είναι δυστυχώς πιόνια του σιωνιστικού Ηγεμόνα και αυτός θα αυξήσει τις πιέσεις του βάζοντας τα να πριονίζουν πιο έντονα τις σχέσεις τους με το Πατριαρχείο της Μόσχας και την ίδια την Ρωσία.

  Υστερόγραφο

  Η Ελλάδα δεν κατόρθωσε μέχρι σήμερα να περάσει τις Συμπληγάδες Πέτρες της διεθνούς πολιτικής αντιπαράθεσης. Ούτε καν που τις έφτασε: Περνώντας ανάμεσα στα δύο τέρατα, την Σκύλλα και την Χάρυβδη, την άρπαξε η Σκύλλα του σιωνιστικούς Ηγεμόνα και την κρατά μέχρι σήμερα αιχμάλωτη, χρησιμοποιώντας την σαν όπλο για την καταπολέμηση της άλλης. Και τώρα, στους φιλοδυτικούς πολιτικούς της χώρας μας προστέθηκαν και οι φιλοδυτικοί Ιεράρχες της. Έτσι όμως το ελληνικό πλοίο δεν πρόκειται να περάσει ποτέ τις Συμπληγάδες Πέτρες.

  Που είναι ο Ιάσων να αναλάβει καπετάνιος;

  7 Comments

  • Γ. Θ. Χατζηθεοδωρου sagt:

   Εωs ποτε στο κρατιδιο τηs Ρωμιοσυνηs θα διατηρειται η „ειρηνη“ του ταφου; Δεν μπορει στον 21 μ.Χ. αιωνα να εξακολουθη να διατηρειται το σφιχταγκαλιασμα τηs πολιτικηs και οικονομικηs οικογενειακηs κρυπτοδυναστειαs (επιγονοι Τουρκοκοτζαμπασηδων, Καλλικαντσαρων, Τζορμπασηδων, , Κεχαγιαδων και αλλων Τουρκογυφτων!) και τηs κασταs των μαγων τηs απατηs που φορουν μαυρεs φουστεs, δηλαδη αυτων που κολλησαν σαν στρειδια στο ωs ανω κρατιδιο και το απομυζουν μαζι με τιs δανειακεs συμβασειs (Μνημονια) των καθαρματων τηs Ε.Ε. Γιατι κατοχυρωνεται συνταγματικα με την ιλατραγωδια 20 (!) Συνταγματων, η ωs ανω καστα „Ειs το Ονομα τηs Αγιαs, Ομοουσιου και Αδιαιρετου Τριαδοs“ και με το Αθρο 3, παρ. 1 και 3, Αρθρον 14, παρ.3, Αρθρο 16 παρ. 2, Αρθρο 18, παρ. 8, Αρθρο 33, παρ. 2, Αρθρο 59, παρ. 1 και Αρθρο 105 για το Αγιο Οροs; Ειδικα το Αγιο Οροs υπηρξε στην ελληνικη αρχαιοτητα ο „κηποs τηs Θεαs Αρτεμιs“ και ειναι γεματο απο αρχαιεs πολειs που καταστραφηκαν εντελωs απο τουs Καλογερουs για να κτησουν με την χρηση του υλικου τουs τα Μοναστηρια. Παραμενει μεχρι σημερα ακατανοητο γιατι το κρατιδιο τηs Ρωμιοσυνηs ανεχεται την απαγορευση απο τουs Καλογερουs να λαβουν χωρα αρχαιολογικεs ανασκαφεs! Δεν ειναι αγνωστο, οτι οι χριστιανορθοδοξοι Δεισιδαιμονεs, δεν θελουν την ελληνικη αρχαιοτητα! Αλλα τι μαs ενδιαφερει εμαs τουs Ελληναs τι θελουν και τι δεν θελουν οι δεισιδαιμονεs Καλογεροι; Εαν καποτε οι Ρωμιοι εκλεξουν μια γυναικα ωs Πρωθυπουργο ‚η Προεδρο τηs Δημοκρατιαs θα τηs απαγορευθει απο τουs Καλογερουs να επισκευθη ενα τμημα τηs επικρατειαs του κρατιδιου τηs Ρωμιοσυνηs; Αν επιθυμουμε να απαλλαγουμε καποτε απο τα ωs ανω σκουπιδια τηs ιστοριαs που ασφυκτικα ακομη μαs πλακωνουν, πρεπει αυτα να τα καψουμε πρωτα και δη με υψηλεs θερμοκρασιεs καυσηs και μετα την σταχτη τουs να την πεταξουμε εκτοs τηs επικρατειαs μαs. Στο σημερινο αδικο, δογματικο, ανελευθερο και ξεπουλημενο οικοδομημα του κρατιδιου τηs Ρωμιοσυνηs, ολα τα στοιχεια συμβαλλουν στην εκρηξη προσωπικων ‚η ομαδικων συγκρουσεων, δικαιων και ελευθερωτικων. Οι συγκρουσειs αυτεs θα εχουν σαν κινητρο τουs την „εριν“ και θα διεπονται απο την κριση τηs „δικηs“ και θα οδηγησουν σε αποτελεσματα που θα ειναι επιτελουs μια „δικαιη“, αλλα οποσδηποτε αναγκαια και „αιματερα“ νικη του Ελληνισμου. Με εφαρμογη των νομων που αναφερονται στο εργο του Λυκουργου „κατα Λεωκρατουs“ θα τιμωρουνται και μετα τον θανατο τουs ολα τα καθαρματα του Ολοκαυτωματοs τηs Ελληνικοτηταs και του Ελληνισμου!

   Γ. Θ. Χατζηθεοδωρου

  • derkon sagt:

   Αν εμείς σαν Έλληνες δεν αποφασίσωμε να απαλλαγούμε από τα πάσης φύσεως δόγματα, και δη αυτά τα εβραϊκής προελεύσεως, η χώρα μας θα είναι πάντα σκλαβιά κάποιων ορατών και αοράτων αφεντικών. Ο χριστιανισμός δεν συνάδει με την λογική, όπως δεν μπορεί να σμίξει το νερό με τη φωτιά.
   Ιδιαίτερα τα ιουδαϊκής προελεύσεως θρησκευτικά δόγματα, είναι αυτά που δεν επιτρέπουν στην ανθρωπότητα να προχωρήσει με την λογική και την επιστήμη. derkon

  • derkon sagt:

   ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ. Η σελίδα αυτού του άρθρου υπερκαλύπτει την οθόνη, με αποτέλεσμα να καθίσταται δύδολη η ανάγνωση. Αυτό συμβαίνει αρκετές φορές, και πρέπει να γίνει διόρθωση. derkon

  • berlinathen sagt:

   derkon: Για το μέγεθος της σελίδας ρώτησα τον Bernd που με συμβουλεύει σε τεχνικά προβλήματα. Είπε ότι μπορεί να οφείλεται στο μέγεθος των φωτογραφιών, τις οποίες σήμερα σμίκρυνα. Αν δεν λυθεί το πρόβλημα θα το εξετάσει και θα προσπαθήσουμε να το διορθώσουμε. Τέτοια προβλήματα οφείλονται συχνά και στους διαφόρους τύπους οθόνης, πολλές από τις οποίες δεν είναι συμβατές (kompatibel). Και οι τεχνικές μου γνώσεις είναι δυστυχώς φτωχές, φτωχότατες.

   Για το θέμα θρησκείας/κλήρου. Φοβάμαι ότι η ελληνική κοινωνία δεν είναι ακόμα έτοιμη για μια ιστορική αλλαγή. Δεν βλέπω δυνάμεις που θα μπορούσαν να φωτίσουν τους εγκεφάλους ενός πληθυσμού, που συνειδητά διατηρείται φυλακισμένος στην θρησκευτική παράδοση. Ούτε ο Παπαδόπουλος με τον Παττακό και τους άλλους Στρατιωτικούς, που όντως άλλαξαν την Ελλάδα προς το καλύτερο (έχτισαν δρόμους, βιομηχανίες, έβαλαν τάξη), ξέφυγαν απο αυτό τον κανόνα, τι να πεί κανείς για το σύνθημά τους „Ελλάς Ελλήνων Χριστιανών“; Άντε λοιπόν να πειράξεις την ιερή αγελάδα της χριστιανικής ορθοδοξίας και θα σε κρεμάσουν σαν τον Ιησού που πιστεύει ο λεγόμενος λαουτζίκος και την θρησκεία του, που συντηρείται απο τους άχρηστους πολιτικούς και την οποία επικαλούνται για να φέρουν τον κόσμο στα νερά τους προς άγραν ψήφων. Ούτε όμως και απο την λεγόμενη διανόηση μπορεί να περιμένει κανείς αλλαγή, γιατί είναι σοβαρά μολυσμένη με τα μικρόβια της Αριστεροσύνης και μια αποτοξίνωση δεν είναι ορατή στον ορίζοντα. Απομένει να βγεί ο κόσμος στους δρόμους και να φωνάζει, για παράδειγμα, κάτω η εκλογική νοθεία που λέγεται „Δημοκρατία“, και αυτό να το κάνει κάθε μέρα, μόνο τότε υπάρχει κάποια ελπίδα αλλαγής. Και επειδή ο κόσμος αυτός υφίσταται καθημερινά την πλύση εγκεφάλου από τα λογής-λογής έντυπα και τις τηλεοράσεις που υπακούουν στα κελεύσματα του Ηγεμόνα που φροντίζει να χρηματοδοτούνται, για τους σκεπτόμενους υπάρχει ένας μακρύς δρόμος προς την λύση.
   Που είναι όμως ο μόνος δρόμος αλλαγής που υπάρχει και που οι μαχητές θα αισθάνονται πολλές φορές την μοναξιά τους. Που θα απαλύνεται, γνωρίζοντας ότι δεν είναι οι μόνοι που μάχονται, αλλά υπάρχουν και άλλοι συνοδοιπόροι.

   ΕΣ

   • derkon sagt:

    Αγια και όλα σωστά αυτά που εκθέτεις, αλλά πρέπει να υψωθούν ψωνές που θα αρχίσουν να ακούγωνται όλο και περισσότερο. Διότι φθάσαμε στο σημείο αυτές οι φωνές, -έστω και αμυδρές-, να ακούγωνται μόνον από τους αριστερούς και οι οποίες μάλλον αυτές τους έφεραν στην εξουσία. Η λεγόμενη „δεξιά“ -που μόνον δεξιά δεν είναι σήμερα-, έχει μείνει σε πεπαλαιομένες πολιτικά θέσεις, τις οποίες αδυνατεί να επαναπροσδιορίσει με θετικό τρόπο. Τώρα θα μου πείτε ποιά δεξιά και ποιές θέσεις, αφού αυτή σήμερα είναι υπό τον απόλυτο έλεγχο των εβραιοχαζάρων! derkon

  • berlinathen sagt:

   Γράφουν τα tourkikanea.gr
   Ο γνωστός για τις στενές του σχέσεις με τον επικεφαλής της FETO Φετουλλάχ Γκιουλέν, Ιμβριώτης πατριάρχης Φαναρίου, αναφέρεται πως τρεις ώρες πριν από την αιματηρή απόπειρα πραξικοπήματος αποχώρησε από την Τουρκία
   ΗΤΑΝ ΕΝΗΜΕΡΟΣ Ο ΠΑΤΡΙΑΡΧΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ;
   http://tourkikanea.gr/2016/08/patrik-3/
   ΕΣ

  Einen Kommentar schreiben / Γράψτε ένα σχόλιο

  Kommentar

  kachelmannwetter.com