Ή στραβός είναι ο γιαλός ή στραβά αρμενίζουμε
20.07.2024
 • Allgemein
 • Diktatur/Δικτατορία
 • Brain Drain
 • Balkan/Βαλκάνια
 • Bücher/Βιβλια
 • Medien/Μαζικά Μέσα
 • Minderheiten, Migranten/Μειονότητες, Μετανάστες
 • Kriege, Flüchtlinge/Πόλεμοι, Φυγάδες
 • Sprache/Γλώσσα
 • Gesellschaft, Meinung/Κοινωνία, Γνώμη
 • Nationalismus/Εθνικισμοί
 • Thema/Θέμα
 • Termine/Εκδηλώσεις
 • Geopolitik/Γεωπολιτική
 • Politik/Πολιτική
 • Terrorismus/Τρομοκρατία
 • FalseFlagOps/Επιχ. με ψευδή σημαία
 • Hellas-EU/Ελλάδα-Ε.Ε.
 • Wirtschaft-Finanzen/Οικονομία-Οικονομικά
 • Religion/Θρησκεία
 • Geschichte/Ιστορία
 • Umwelt/Περιβάλλον
 • Korruption/Διαφθορά
 • Reisen/Ταξιδιωτικά
 • Musik/Μουσική
 • Kunst/Τέχνη, Λογοτεχνία
 • Küche/Κουζίνα
 • kachelmannwetter.com
  Εδω διαβαζετε τις καινουργιες  ελληνικες και γερμανικες εφημεριδες
  Hier lesen Sie  griechische  und deutsche Zeitungen 

  Ποιός κυβερνά αυτό τον τόπο;

  Δρ. Εμμανουήλ Σαρίδης

  Το ΠΑΣΟΚ, το παρακράτος, οι ξένες μυστικές υπηρεσίως, η CIA, η Mossad, οι ΗΠΑ, ή η Γερμανία; Ναι, όλοι μαζί. Και ο Ηγεμόνας, που στέκεται πάνω απο όλους και τώρα επιτίθεται άγρια και εναντίον της Ευρωζώνης, μέσω του πρωθυπουργού μας Παπανδρέου

   

   

   

  Εισαγωγή, υπόθεση εργασίας

  Ποιος κυβερνά αυτόν τον τόπο;» Το ερωτημα το είχε θέσει πριν από 40 χρόνια ο τότε πρωθυπουργός Κωνσταντίνος Καραμανλής με αφορμή τη δολοφονία του Γρηγόρη Λαμπράκη και από τότε εξακολουθεί να χρησιμοποιείται συχνά, χωρίς όμως να έχουν δωθεί μέχρι σήμερα κάποιες συγκεκριμένες απαντήσεις, εκτός απο τα συνήθη υπονοούμενα περι Αμερικής, CIA και άλλων εσωτερικών και εξωτερικών δυνάμεων και εχθρών. Που τελικά μένουν όλες στο ημίφως.

  Όπως στο ημίφως, για να μην πω στο απόλυτο σκότος, μένει και αυτός που είναι πίσω απο όλους αυτούς, που υποθέτουμε ότι μας κυβερνάνε. Με το να λέει όμως ο καθένας το κοντό του και το μακρύ του, δεν πάμε παραπέρα. Χρειάζονται τεκμηριωμένες αναλύσεις ύστερα απο σκληρή δημοσιογραφική έρευνα (τον λεγόμενο investigative journalism) και μετα την τοποθέτηση των συγκεντρωθέντων στοιχείων, πετραδάκι με πετραδάκι, σε μια λογική σειρά, που θα την διαπερνά μια κόκκινη κλωστή. Ώσπου στο τέλος να αναδειχθεί το ψηφιδωτό που θα μας δείξει την αλήθεια. Αν δεν το κάνουμε αυτό, θα αναπαράγουμε απλώς το ελληνικό καφενείο, σαν αυτο της ιστοσελίδας Olympia.gr φερ‘ ειπείν, όπου σχετικά με ένα βίντεο κάποιου Max Keiser (μεταλλαγμένο όνομα απο το γερμανικό Kaiser, Καίσαρ) άλλοι λένε, ότι δεν πρέπει να τον πιστεύουμε, γιατί είναι Εβραίος και άλλοι, ότι μπορεί μεν να είναι Εβραίος αλλα λέει και μερικές αλήθειες! Έτσι θα πάρουμε την Πόλη;

  Υπποψίες και υποθέσεις συσκοτίζουν λοιπόν παρά φωτίζουν την πραγματικότητα. Στην υπόθεση εργασίας που ακολουθεί, θα δείξω, ότι αυτός που κυβερνά την Ελλάδα δεν είναι το  ΠΑΣΟΚ, το παρακράτος, οι ξένες μυστικές υπηρεσίως, οι ΗΠΑ, ή η Γερμανία, αλλά ο Ηγεμόνας. Που μαζί με μια διεθνή ελίτ στα τελευταία 200 χρόνια, έχει σαν μια πελώρια αράχνη απλώσει τους ιστούς του πάνω απο την Ελλάδα – και τον υπόλοιπο κόσμο – και δεν την αφήνει να αναπνεύσει. Το σύστημα που χρησιμοποιεί ο Ηγεμόνας στηρίζεται στο χρήμα και το χρέος και λειτουργεί σαν ένα παιχνίδι ντόμινο. Σπρώχνοντας το πρώτο ντόμινο, πέφτει το επόμενο, μετα το άλλο και ούτω καθ’ εξής.

  Λίγα περί του Ηγεμόνα

  Σαν Ηγεμόνα του κόσμου θεωρώ την Δυναστεία των Rothschilds με τα  ιεραρχικά δομημένα παρακλάδια, τους βαστάζους και τους νεροκουβαλητάδες της απο τον διεθνή χώρο του χρηματοπιστωτικού συστήματος, της πολιτικής και των Μέσων Μαζικής Επιρροής (Indoctrination) – ΜΜΕ: Απο τον Obama στις ΗΠΑ, την Merkel στην Γερμανία και τον Πούτιν στη Ρωσία μέχρι τον Erdoğan στην Τουρκία και τον Παπανδρέου στην Ελλάδα. Ο καθένας απο τους οποίους κοιτάζει να εξυπηρετήσει τον Ηγεμόνα που θρονιάζει στην κορυφή της Πυραμίδας όσο μπορεί καλύτερα, πατώντας ακόμα και στο κεφάλι του αποκάτω του (1).

  Πληροφορίες για το ιστορικό και την εξέλιξη της Δυναστείας των Rothschilds υπάρχουν στο διαδίκτυο αμέτρητες, όποιος θέλει, ψάχνει και όποιος ψάχνει βρίσκει (2). Εγώ έψαξα και βρήκα. Επειδή όμως το θέμα είναι κάτι περισσότερο από ταμπού και μπορεί να δημιουργήσει εντάσεις και νομικές εμπλοκές, να δηλώσω κατηγορηματικά προς αποφυγήν παρεξηγήσεων, ότι δεν είμαι οπαδός συνωμοτικών θεωριών, αντισημίτης, κρυπτοεβραίος προβοκάτορας, κομμουνιστής ή ακροδεξιός.

  Τότε τι είμαι; Είμαι, πολύ απλά, ένας έλληνας πατριώτης, που «ερευνώντας τας γραφάς» διαπίστωσε, ότι η Δυναστεία των Rothschilds είναι αυτή, που στα τελευταία 200 χρόνια βρίσκεται πίσω απο όλους τους πολέμους, παγκοσμίους και τοπικούς (ναπολεόντιοι, Ι. και ΙΙ. Παγκόσμιος Πόλεμος, Βαλκανικοί, Ιράκ, Αφγανιστάν, Γιουγκοσλαβία κ.λπ.), πίσω απο την υποδαύλιση εθνικοθρησκευτικών ερίδων, παντός είδους επαναστάσεων, εμφυλίων πολέμων ή αποσχίσεων (παραδείγματα: Οθωμανική Αυτοκρατορία, Σοβιετική Ένωση, Γιουγκοσλαβία) και την δημιουργία νέων εθνών και κρατών.  Είναι, επίσης, υπεύθυνη για τις δικτατορίες – και την αποκαθήλωσή των δικτατόρων – κατα τις δεκαετίες του `60 και του `70. Υπεύθυνη για τον υπερδανεισμό και τις χρεωκοπίες κρατών, το βασικό εργαλείο του Ηγεμόνα, και τις συνέπειές του, την φτώχεια, την δυστυχία, την αρπαγή του φυσικού πλούτου των περισσοτέρων χωρών του κόσμου (απο την Χιλή και την Νότιο Αφρική μέχρι τον Αμαζόνας, την Σιβηρία και τον Νίγηρα). Υπεύθυνη για την μετάλλαξη του τρόπου ζωής και σκέψεως των πολιτών με την αποδόμηση των παραδοσιακών αξιών και την επιβολή του Lifestyle σαν τρόπου ζωής, για το μανιπουλάρισμα της κοινής γνώμης απο τα Μαζικά Μέσα που ελέγχει, την παραγωγή και χρήση φαρμάκων που αντι να θεραπεύουν σκοτώνουν… η λίστα είναι ατελείωτη.

  Για όλα αυτα τα εγκλήματα κατα της ανθρωπότητας θεωρώ υπεύθυνο τον Ηγεμόνα και την διεθνή ελίτ που περιέγραψα παραπάνω. Το σύστημα αυτό έχει αποκτήσει μια απίστευτη δύναμη, την οποία χρησιμοποιεί χωρίς να λαβαίνει υπ’ όψιν του τις απώλειες σε ανθρωπινο και φυσικό πλούτο που προκαλούν οι πόλεμοι και η συνεχής πολιτική αναδιοργάνωση του πολιτικού χάρτη του Πλανήτη και με μόνο αντάλλαγμα την „ελευθερία“, την „δημοκρατία“, το «έθνος», που στην πραγματικότητα σημαίνουν την εθελοντική υποδούλωση των ανθρώπων στα κελεύσματά του, την απώλεια της ανεξαρτησίας τους ή την ουτοπία του εκσυγχρονισμού και των καλύτερων ημερών.

  Το σύστημα και πως λειτουργεί

  Χαρακτηριστικό της Δυναστείας των Rothschilds είναι η μυστικοπάθεια, η παραπλάνηση, η παραλλαγή. Το μόνο που μαθαίνουμε για τα μέλη της είναι, ότι υποστηρίζουν διάφορα ευαγή ιδρύματα, προάγουν την τέχνη, ασχολούνται με την φιλανθρωπία και παράγουν κρασιά ποιότητας. Όλες οι άλλες δραστηριότητές τους κρύβονται πίσω απο ένα πέπλο μυστηρίου. Μόλις τα τελευταία χρόνια, με την εξάπλωση του Ιντερνετ, αρχίζουμε σιγά-σιγά να βλέπουμε και να μαθαίνουμε, ποιός κυβερνά αυτό τον τόπο, όχι μόνο τον δικό μας, αλλά και τον υπόλοιπο.

  Ένα παράδειγμα. Γνωρίζουμε, ότι απο ιδρύσεως του ελληνικού κράτους μόλις και μετα βίας μια κυβέρνηση εξάντλησε την θητεία της, γιατί αναγκάσθηκε να παραιτηθεί λόγω της αφόρητης κοινωνικής και πολιτικής αναταραχής που δημιουργούσε η εκάστοτε αντιπολίτευση. Επαναστάσεις, κινήματα, δικτατορίες, αυτά όλα τα γνωρίζουμε. Γνωρίζουμε επίσης, ότι υπέυθυνες για την Χούντα ήταν οι ΗΠΑ και ότι η Γερμανία είναι υπεύθυνη για τα χάλια και την επικείμενη πτώχευση μας.

  Είναι τα πράγματα έτσι; Ποιός βλέπει το μακρύ χέρι του Ηγεμόνα, που βρίσκεται απο πίσω και κινεί τα νήματα; Και έχει βέβαια κάθε συμφέρον, να λέγεται οτιδήποτε άλλο εκτός απο την σχέση που έχει ο ίδιος με όλα αυτά; Το πολύ-πολύ να μάθουμε, ότι υπεύθυνοι για την σημερινή κατάσταση είναι κάποιοι πολιτικοί (ο Καραμανλης και η Νέα Δημοκρατία!), ο Strauss-Kahn, o Herman van Rompay,  οι σπεκουλαδόροι των τραπεζών και γενικά αυτοί που αναφέρονται στα ΜΜΕ ως τέτοιοι. Πουθενά όμως δεν αναφέρεται το όνομα του Ηγεμόνα και ότι όλοι οι ενδιάμεσοι ανήκουν στο σύστημα, με το οποίο κυβερνά τον κόσμο τουλάχιστον μετα απο την κυριαρχία του επι της βρετανικής στερλίνας το 1820, του γαλλικού φράνγκου το 1820 και του δολλαρίου το 1914. Τι είπε κάποιος του οποίου δεν θυμάμαι τό όνομα; „Το μεγαλύτερο επίτευγμα του διαβόλου είναι ότι οι άνθρωποι δεν τον πιστεύουν“.
  Ο lupo cattivo παρομοιάζει το σύστημα αυτό με μια Λερναία Ύδρα.

  • Η Ύδρα έχει εκατομμύρια κεφάλια, μεγάλα και μικρά, με ονόματα όπως Kissinger, Geithner, Greenspan, Soros, Emanuel, Nethanyahu, Peres, Merkel, Kohl, Sarkozy, Παπανδρέου, Baroso, Piech, Sommer, Schrempp, Reuter και όπως αλλιώς λέγονται
  • Η Ύδρα έχει κεφάλια με ονόματα όπως ADL, AFPAC, Trilateral Commission, Bilderberger, Bnai Brith, Pilgrims, Freemasons, Skull and Bones κ.λπ.
  • Η Ύδρα έχει κεφάλια με ονόματα όπως FED και Κρατικές Τράπεζες, World Bank, BIS, IWF, WHO, WTO, UNO, UNESCO
  • Η Ύδρα έχει κεφάλια με ονόματα όπως CIA, AL-Qaida, MOSSAD, BND, Gladio κ.λπ.
  • Η Ύδρα έχει και χαρούμενα και χαμογελαστά κεφάλια όπως η Greenpeace, το WWF, οι Πράσινοι, οι Πειρατές, οι Αριστεριστές, τα Συνδικάτα και πολλά άλλα υποκριτικά υποβρύχια όπως ο David de Rothschild κ.α.
  • Η Ύδρα έχει κεφάλια που λέγονται Deutsche Bank, IKB, HRE, Generali, Münchner Rück, Goldman-Sachs, j.P.Morgan, BNL, BNP Paribas κ.ά.
  • Η Ύδρα έχει κεφάλια που λέγονται Monsanto, Weyerhaeuser, Rio Tinto, Bayer, ΒASF, Shell, VW, Petronas, Lukoil κ.ά.
  • Η Ύδρα έχει κεφάλια, όπως τα chemtrails, το HAARP, τα πυρηνικά όπλα, τα βιολογικά όπλα, το ΝΑΤΟ, ο αμερικανικός στρατός, η Bundeswehr κ.λπ.
  • Η Ύδρα αυτή μιλά με κεφάλια που λέγονται Reuters, AFP, Washington Post, New York Times, Financial Times Deutschland, Wall Street Journal,  Der Spiegel, Bild, ZEIT και αμέτρητα άλλα
  • Και η Ύδρα αυτή μας κάνει και κάποιες φοβερές γκριμάτσες, για να μας τρομάζει και να μήν μας αφήνει να βλέπουμε πιο προσεκτικά, όπως:
  – Τον κίνδυνο του αντισημιτισμού
  – Τις τρομοκρατικές απειλές
  – Την απειλή απο το CO2
  – Την απειλή απο το 2012 (3).

  Το σύστημα του Ηγεμόνα λειτουργεί, γιατί σχεδόν όλοι οι ανώτεροι και ιδίως οι ανώτατοι υποτακτικοί του είναι Εβραίοι πού λόγω νοοτροπίας (ανήκουν στους εβραίους Χαζάρους) δεν χρειάζονται και πολλές κουβέντες για να συνεννοηθούν, τους ενώνει η αγάπη για το χρήμα και την εκμετάλλευση των Gojim, των εκμεταλλεύσιμων μη Εβραίων. Έτσι οι διευθυντές των περισσότέρων τραπεζών και άλλων οργανισμών είναι Εβραίοι: Πρόεδρος της Federal Reserve (Fed), της Κεντρικής Τράπεζας των ΗΠΑ που είναι μια ιδιωτική εβραική τράπεζα, είναι ο Εβραίος Benjamin Bernanke, πρόεδρος της Deutsche Bundesbank (Γερμανική Ομοσπονδιακή Τράπεζα) ο Εβραίος Axel Weber, πρόεδρος της The World Bank Group (Παγκόσμια Τράπεζα) ο Εβραίος Robert Zoellick, πρόεδρος της Deutsche Bank ο Εβραίος Josef Ackermann, αφεντικό του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου είναι η Εβραία Christine Lagarde, οι τρείς εταιρίες αξιολογήσεως, οι λεγόμενες τρείς αδελφές Standard & Poor’s (S&P), Moody’s και Fitch είναι εβραικών συμφερόντων, η Goldman Sachs το ίδιο, κ..λπ. κ.λπ.

  Σε πολύ γενικές γραμμές να αναφέρω επίσης, ότι ο Ηγεμόνας ελέγχει καθοριστικά εκτός απο το παγκόσμια χρηματοπιστωτικό σύστημα και την παραγωγή και διακίνηση σιτηρών, καλαμποκιού, σόγιας, ελαιολάδου, καφέ, μεταλλικού νερού, τροφίμων (π.χ. Nestle, Unilever, Monsanto), τσιγάρων (π.χ. Philip Morris), του παγκόσμιου ορυκτού πλούτου, χαλκός, ψευδάργυρος, αλουμίνιο, διαμάντια (π.χ. De Beers, Oppenheimer), πετρελαίου, βενζίνης (π.χ. Exxon) και πολλών άλλων, που χρειάζονται χώρο για να απαριθμηθουν (4).

  Χρήμα, δάνεια και χρέος

  Το ιστολόγιο MaxNews γράφει, ότι είναι πλέον αποδεδειγμένο, ότι ανα την Υφήλιο ισχύει ένα σύστημα χρηματικού χρέους, το οποίο βρίσκεται υπο τον έλεγχο των Rothschilds. Και ότι όλες οι Κεντρικές Τράπεζες υπακούουν στα κελεύσματα του ΔΝΤ και της BIS. Αυτό δεν είναι μια θεωρία συνωμοσίας, λέει ο αρθρογράφος, γιατί μια θεωρία είναι συνωμοτική μέχρι να αποδειχθεί ότι είναι γεγονός. Και γεγονός είναι, ότι αυτή η μαφία, η οποία απαιτεί να έχει το μονοπώλιο του χρήματος, υποχρεώνει το κράτος να τυπώνει ομόλογα αντί για χρήματα, δημιουργώντας έτσι, χρήμα απ’ το τίποτα (5).

  Το σύστημα των επιτοκίων είναι έτσι σχεδιασμένο, ώστε οι τόκοι να μην περιλαμβάνονται στα δάνεια, άρα δεν υπάρχουν. Που σημαίνει, ότι ο οφειλέτης μπορεί να ξεπληρώσει το δάνειο μόνο με ένα νέο χρέος ή να πάρει τους τόκους απο άλλους δανειολήπτες, τους οποίους κάνει έτσι φτωχούς. Κάθε δάνειο όμως που ξεπληρώνεται, λείπει απο τα οικονομικά της χώρας που όλο και περισσότερο αδυνατεί να ανταπεξέλθει στις υποχρέωσεις της. Στην Ελλάδ α φερ’ ειπείν, απο τα 350 δισεκατομμύρια χρέη που έχουμε, τα περίπου 290 είναι τόκοι, τα πραγματικά δάνεια που πήραμε ανέρχονται στα περίπου 40 δισεκατομμύρια. Για να μην μπορεί λοιπόν να καταρρεύσει το σύστημα, η μαφία του Ηγεμόνα χρησιμοποιεί το λεγόμενο M0-Μ4, δανείζει δηλαδή μόνο τόσα χρήματα, όσα χρειάζονται για τις αποπληρωμές των τόκων (6).

  Κανένα κράτος δεν έχει ξεπληρώσει ποτέ το χρέος του, διότι ακριβώς αυτό προβλέπεται απο το σύστημα! Οι «υψηλοί χρηματοδότες» δεν ενδιαφέρονται για τα χρήματα, αυτά μπορούν να τα δημιουργήσουν σε οποιεσδήποτε ποσότητες θέλουν στο πιεστήριο της Fed! Αυτό που τους ενδιαφέρει είναι η ισχύς, η εξουσία, το υποδούλωμα του κόσμου! Όσοι δεν ξέρουν ακόμα πως δημιουργείται το χρήμα (και πως γίνονται οι πόλεμοι), ας διαβάσουν το άρθρο „Modern Money Mechanics“ (σε ανγκλική γλώσσα“) και ιδιαίτερα αυτό που διαπραγματεύεται την παγίδα του χρέους, το „Das Schuldensystem des Rothschild Syndikats“ (στα γερμανικά). Εξαιρετικά ενδιαφέρον είναι και το ακόλουθο βίντεο

  Ο Ηγεμόνας και τα ΜΜΚ

  Καταλυτικός είναι ο έλεγχος που ασκούν οι Rothshilds και στον χώρο των ΜΜΚ. Τα πρωτόκολλα των Σοφών της Σιών, όσο και αν κατηγορούνται σαν πλαστογραφημένα, κατασκευάσματα της KGB ή δεν ξέρω ποιών άλλων αντιπαθούντων τους Εβραίους, βασικά δεν αμφισβητούνται απο κανέναν. Το Πρωτόκολλο 12:4 λοιπόν αναφέρει: «Not a single announcement will reach the public without our control. Even now this is already being attained by us inasmuch as all news items are received by a few agencies, in whose offices they are focused from all parts of the world. These agencies will then be already entirely ours and will give publicity only to what we dictate to them.

  Για ποιά πρακτορεία είναι ό λόγος; Το Reuters που αγόρασαν κατα τις αρχές του 19. αιώνα στο Λονδίνο (που ασχολούνταν με την μεταφορά αλληλογραφίας – ακόμη και με περιστέρια) και που σήμερα έχει αγοράσει το Associated Press. Ελεγχουν επίσης το Agence France-Presse, το Dow Jones, το Bloomberg News και την Deutsche Presse-Agentur στην Γερμανία, τρία απο τα μεγαλύτερα τηλεοπτικά δίκτυα και άλλες εταιρίες μέσων Μαζικής Ενημέρωσης στις ΗΠΑ, τους Times, New York Times, Financial Times Deutschland, DIE ZEIT, Liberation κ.λπ. καθώς και τους  μεγαλύτερους εκδοτικούς οίκους όπως η News Corporation του Εβραίου Keith Rupert Murdoch και η Axel Springer AG που διευθύνει ο Εβραίος Mathias Döpfner, με εκατοντάδες εφημερίδες και δεκάδες τηλεοπτικά προγραμματα, δικά της ή σαν συμμετοχές στην Γερμανία καθώς και στην Ρωσία, Ουνγκαρία, Πολωνία, Σερβία, Ελβετία, Ισπανία ακόμη και στην Ινδία. Και όσο για την παραγωγή τηλεοπτικών σκουπιδιών, τα οποία έχουν καταβρωμίσει τον κόσμο, δεν είναι καν ανάγκη να πούμε, ότι παράγονται στις ΗΠΑ απο Εβραίους βαστάζους των Rothshilds.

  Εβραίικα είναι και τα νέα «πολεμικά όπλα» του Ηγεμόνα, τα λεγόμενα κοινωνικά μέσα (Twitter, Facebook, YouTube), που με σκευωρίες και με την πρόκληση κοινωνικών αναταραχών και εξεγέρσεων είναι εις θέσιν να ρίξουν και κυβερνήσεις σε χώρες που ο Ηγεμόνας έχει βάλει στο στόχαστρό του.  Εξ ίσου αποτελεσματικά είναι και τα τηλεοπτικά κανάλια που διατηρεί σε χώρες που δεν θα το περίμενε κανείς, όπως το αραβικό Al Jazeera, το ρωσσικό Russia Today (RT) και το κινέζικο CCTV. Το παγκόσμιο  Μedia Village, όπου διακινούνται ειδήσεις κ.λπ. στην παγκόσμια γλώσσα του Ηγεμόνα, την ανγκλική, είναι πλέον πραγματικότητα.

  Και δυό λόγια για τους δημοσιογράφους που εργάζονται στα Μέσα αυτά. Να τί είπε ένας περίφημος συνάδελφός τους, ο John Swinton, σ’ ένα συμπόσιο στην Νέα Υόρκη. Που έγινε πρίν 130 χρόνια (!):

  «Κάτι τέτοιο σαν „ελεύθερος τύπος“ δεν υπάρχει και ούτε υπήρξε ποτέ στην ιστορία. Κανείς από εσάς δεν θα τολμούσε να γράψει τη δική του γνώμη. Και αν το κάνετε, δεν θα εκτυπωθεί ποτέ. Εμένα με πληρώνουν κάθε εβδομάδα, για να μήν γράφω την δική μου, ειλικρινή γνώμη, όπως και πολλούς απο σας. Και αν κάποιος έγραφε την ειλικρινή του γνώμη, την άλλη εβδομάδα θα βρισκόταν στο δρόμο. Η δουλειά των δημοσιογράφων είναι να καταστρέφουν την αλήθεια, να δυσφημούν, να προσκυνάνε στα πόδια του Μαμμωνά και να πουλάνε την πατρίδα τους για ένα κομμάτι ψωμί. Γιατί λοιπόν να τσουγκρίσουμε εδώ τα ποτήρια μας για έναν «ανεξάρτητο Τύπο“; Είμαστε εργαλεία και υποτελείς πλουσίων ανδρών που βρίσκονται πίσω από την κουρτίνα. Είμαστε Καραγκιόζηδες, το ταλέντο και οι ικανότητές μας ανήκουν στους άλλους. Εμείς είμαστε πνευματικές πόρνες».

  Το Δολλάριο, το Ευρώ, το Γιουάν και το Bancor

  Όταν ο Geoffrey Παπανδρεου (7) στην προεκλογική τηλεμαχία που είδαμε στην ΝΕΤ τον Σεπτέμβριο του 2009 έλεγε στον Καραμανλή «λεφτα υπάρχουν», ήξερε τι έλεγε. Δεν ήταν μόνο μια κούφια υπόσχεση προς άγραν ψήφων, ούτε εννούσε τα λεφτα που θα μάζευε απο τούς φοροφυγάδες όταν θα σχημάτιζε κυβέρνηση. Αυτά τα έλεγε για να εκλεγεί. Όμως και αφού εκλέχθηκε, ξέρει τι λέει, όταν μιλά συνεχώς για τις „μάχες που δίνει ή για το ότι «οι στιγμές που ζούμε είναι ιστορικές για το μέλλον της Ευρώπης». Σε όλες αυτές τίς περιπτώσεις ¨λέει την αλήθεια, πρόκειται για την αποδόμηση του Ευρω και τα δέκα αργύρια που του υποσχέθηκαν, αν παίξει σωστά και μέχρι το τέλους τον ρόλο του.

  Γιατί όμως ο Ηγεμόνας διάλεξε τον Geoffrey για μια τέτοια επιχείρηση; Και γιατί θέλει να καταστραφεί ή να εξασθενίσει το Ευρώ;

  Η πρώτη ερώτηση είναι ευκολο να απαντηθεί. Ο Geoffrey είναι κατα γενικήν ομολογίαν ολίγον τι φειρός, ένας άνθρωπος ασταθής, χωρίς προσανατολισμό και δική του θέληση, ο ιδιανικός His Masters Voice. Αυτό το είπε και ο αδελφός του Νίκος σε μια πρόσφατη συνέντευξη του στο nytimes.com «ο Γιώργος, ένα παιδί της δεκαετίας του ’60 και περισσότερο ιδεαλιστής από τον πατέρα του, επιθυμεί τον συμβιβασμό εκεί που ο πατέρας του επιθυμούσε τη σύγκρουση» (8).

  Εκτός αυτού, και όπως είπε και ο βετεράνος πολιτικός του σοσιαλδημοκρατικού κόμματος της Γερμανίας, Egon Bahr, γιατί κανένας πολιτικός δεν γίνεται υπουργός ή πρωθυπουργός, αν δεν ήταν ή δεν είναι πράκτορας της CIA, κάτι που ασφαλώς θα ισχύει και για τον Geoffrey: Κάποιος φάκελος με τα διάφορα «αμαρτήματά» του, που μπορεί να είναι απο την απλή χρήση χασις και ναρκωτικών μέχρι κάποια ερωτικό-σεξουαλικά σκάνδαλα (όπως του Clinton ή του Straus-Kahn φερ’ ειπείν), με τα οποία εκβιάζονται οι πολιτικοί κατα το δοκούν. Να αναφέρω τέλος και την τάση του καλού αυτού ανθρώπου για τα ανθρώπινα δικαιώματα, την συμμετοχική δημοκρατία, την συμπόνια του προς τους μετανάστες, την μανία με την μοντέρνα διακυβέρνηση (open gov και άλλους τέτοιους νεωτερισμούς που ευαγγελίζεται), την αγάπη του για το Ισραήλ και βέβαια για τον σοσιαλισμό και την περίφημη παγκοσμιοποίηση, για να δούμε, ότι ο Geoffrey εκπληροί όλες τις προυποθέσεις για έναν σταθμάρχη του Ηγεμόνα στην Ελλάδα, παρντόν, κυβερνήτη της Ελλάδος. Σε αντίθεση με τον Κώστα καραμανλή, που αντιστάθηκε στην είσοδο των Σκοπίων στο ΝΑΤΟ και ήθελε μάλιστα, τρομάρα του, να συνεργαστεί με τους Ρωσους για τον αγωγό Μπουργκάς-Αλεξανδρούπολη, αδύνατον!

  Ας δούμε τώρα το γιατί ο Ηγεμόνας θέλει να καταστρέψει ή να αποδυναμώσει το ευρώ. Γεγονός είναι, ότι η παγκόσμια αυτοκρατορία που επιδιώκει, βασίζεται ακόμη στο δολλάριο, όχι όμως για πολύ ακόμη όπως θα δούμε αμέσως. Το δολλάριο τα τελευταία χρόνια με την ανερχόμενη αξία του Ευρώ έχει όχι μόνο υποβαθμισθεί, αλλα διατρέχει και τον κίνδυνο να πάψει να χρησιμοποιείται σαν παγκόσμιο νόμισμα. Ο άλλος κίνδυνος για το δολλάριο προέρχεται απο το κινέζικο Γιουάν. Το Γιουάν δεν έχει γίνει ακόμη ένα μετατρέψιμο νόμισμα, αποτελεί όμως μια απειλή, καθότι οι Κινέζοι εργάζονται πυρρετωδώς στην κατεύθυνση αυτή, έχοντας δημιουργήσει και έναν δικό τους οίκο αξιολόγησης, τον Dagong Global Credit Rating. Ο κατα τα άλλα ισχυρός παίκτης Κίνα βρίσκεται όμως προς το παρόν προ του διλήμματος, απο την μια να θέλει την ισχυροποίηση του ευρώ σαν ενα δίαυλο διαφυγής απο τα κάτεργα του δολλαρίου, απο την άλλη όμως να φοβάται την υποτίμηση του δολλαρίου, που θα σήμαινε τεράστιες απώλειες για τα δολλάρια που έχει μαζέψει στα σεντούκια του και αποδυνάμωση της αγοράς των ΗΠΑ για τα προιόντα του.

  Ο Geoffrey και η καταστροφή της Ελλάδος και της Ευρωζώνης 

  Όλα αυτά βρίσκονται εν εξελίξει, στην Ευρώπη λαμβάνει χώραν μια θανατηφόρα μάχη, που θα μπορούσα να την ονομάσω „Η Αυτοκρατορόα αντεπιτίθεται“. Πρόκειται για την επίθεση του Ηγεμόνα, μέσω των κερδοσκόπων του, εναντίον της Ευρωζώνης και του Ευρώ. Όπου μεγάλο ρόλο παίζει ο πρωθυπουργός μας Geoffrey Παπανδρέου: Με την προσφυγή του στο ΔΝΤ και την Ευρωζώνη για βοήθεια ο Geoffrey παίζει τον ρόλο του μπουρλοτιέρη, που θα τινάξει την Ευρωζώνη στον αέρα. Διότι, κατα το σενάριο, μια οικονομική στήριξη της ούτως ή άλλως υπερχρεωμένης Ελλάδος, που είναι ένα βαρέλι δίχως πάτο, θα προκαλέσει μέσω της υποτίμησης των άλλων αδύνατων οικονομιών απο τους οίκους αξιολογησης του Ηγεμόνα μια αλυσιδωτή αντίδραση, που θα απομυζήσει ακόμη και απο τις ισχυρότερες απο αυτές την τελευταία οικονομική τους ικμάδα και θα τις φορτώσει με νέα δυσθεώρατα χρέη που θα τις κάνουν δια βίου σκλάβες του Ηγεμόνα.

  Η ιστορία ξεκίνησε απο τα «μαγειρέματα» των οικονομικών στοιχείων της  κυβέρνησης Σημίτη για την είσοδο της Ελλάδος στην Ευρωζώνη το 2001, που έγιναν σε συνεργασία με την επενδυτική-κερδοσκοπική εταιρία Goldman Sachs και τον τότε αντιπρόσωπό της στην Ευρώπη, Mario Draghi (που σήμερα προβιβάσθηκε στο προεδρείο της ΕΚΤ). Και εντατικοποιήθηκε με την πιστοληπτική υποβάθμιση της Ελλάδος μετα την εκλογή του Geoffrey μετα τις φλυαρίες του για διεφθαρμένους Έλληνες, Τιτανικούς και άλλα τέτοια. Αυτό επιβεβαιώνεται και απο τον Γάλλο πολιτικό και δημοσιογράφο Pascal Canfin, που κατηγόρησε τον Mario Draghi, ότι ήταν μπλεγμένος στο «μαγείρεμα» των ελληνικών οικονομικών που έκανε με την βοήθεια των ιδιαίτερα κερδοσκοπικών παραγώγων (SWAPS) της Goldman Sachs, με τα οποία μανιπουλάρισθηκαν τα τεράστια ελληνικά χρέη. Καί απο την δικαιολογία του Draghi, ότι αυτά ήταν προγραμματισμένα πρίν ακόμη αρχίσει να εργάζεται για την Goldman Sachs (9).

  Το Bretton Woods ΙΙ

  Μίλησα προηγουμένως για τα μελλοντικά σχέδια του Ηγεμόνα, που όμως δεν αναιρούν την χρησιμοποίηση του Geoffrey σαν μέσου καταστροφής ή υποβάθμισης του Ευρώ και του ξεζουμιάσματος των χωρών της Ευρωζώνης.  Πρόκειται για τα σχέδια που κοινοποιήθηκαν κατα την διάσκεψη «Κρίση και ανανέωση: Η Διεθνής Πολιτική Οικονομία στο Σταυροδρόμιο» (Crisis and Renewal: International Political Economy at the Crossroads), που διοργανώθηκε με πρωτοβουλία του George Soros απο το Think Tank «Institute for New Economic Thinking» (INET) απο τις 8. μέχρι τίς 11. Απριλίου στο Bretton Woods του New Hampshire. Το εκτυφλωτικό φώς που βγαίνει απο τίς ανακοινώσεις που έκαναν οι 80 οικονομικοί εμπειρογνώμονες δύσκολα το αντέχουν τα μάτια μας, για να γίνει κατανοητό το τί προαποφασίσθηκε. Η αυλαία πάντως ανοιξε μερικά εκατοστά και έτσι μπορούμε να ρίξουμε μια ματιά στο τι σχεδιάζεται για το μέλλον του Πλανήτη.

  Το Bretton Woods είναι ο ιστορικός τόπος, όπου το 1944 η διεθνής χρηματοπιστωτική μαφία κατήργησε τους κανόνες κάλυψης του νομίσματος με χρυσό και ίδρυσε την  Παγκόσμια Τράπεζα (World Bank) και το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο (International Monetary Fund) που δουλεύουν με βάση το ακάλυπτο δολλάριο. Τώρα, όπως είπε ο Soros σε ένα άρθρο που δημοσιέυθηκε στην „Japan Times Online“ τον Νοέμβριο του 2009, σχεδιάζεται «η μεταρρύθμιση του διεθνούς νομισματικού συστήματος και των κανόνων λειτουργίας του». Ο Soros θέλει να προωθήσει ένα νέο παγκόσμιο νομισματικό σύστημα (Bancor) υπό την εποπτεία της Παγκόσμιας Τράπεζας, του ΔΝΤ και του ΟΗΕ. Να σημειώσω, ότι το «Bretton Woods ΙΙ» πραγματοποιείται συγχρόνως με την συνεδρίαση της Τριμερούς Επιτροπής (Trilateral Commission, http://www.trilateral.org) στην Ουάσιγκτον. Οι σύνεδροι στο Bretton Woods και την Ουάσιγκτον έχουν προφανώς τον ίδιο στόχο, την μεταρρύθμιση της παγκόσμιας οικονομίας.

  Στο επίκεντρο του συνεδρίου του Bretton Woods το 1944 ΄βρισκόντουσαν οι οικονομικες συνταγές του John Maynard Keynes, που θα απελευθέρωναν τις κυβερνήσεις απο την ρήτρα χρυσού για την παραγωγή χρήματος. Στο πλαίσιο αυτής της θεωρίας του Keynes οι μεταπολεμικές κυβερνήσεις ενθαρρύνθηκαν να αναπτύξουν την οικονομία και την μακροοικονομική σταθερότητά τους – γενικά να κάνουν οτιδήποτε ωφελούσε την οικονομία τους – με την δημιουργία χρεών. Τα οποία, όπως ξέρουμε, οδήγησαν τις περισσότερες στα πρόθυρα της χρεοκοπίας.

  Και έρχεται τώρα Σόρος σαν ο νέος Keynes να σώσει τον κόσμο, προτείνοντας μια άλλη θαυματουργή λύση για τα οικονομικά προβλήματα μας, ντυμένη σε ορολογίες που έχουμε συνειθίσει απο τον Geoffrey: «Mεταρρύθμιση», «συνεργασία» ή «ισότιμη συμμετοχή». Αυτό που προτείνει είναι όμως το οριστικό τέλος της εθνικής κυριαρχίας. «Ο μετασχηματισμός της παγκόσμιας τάξης πρέπει να περάσει μέσα από το χρηματοπιστωτικό σύστημα“, όπως είπε σ’ ένα σχόλιό του.

  Ο Σόρος ισχυρίζεται, ότι η αποτυχημένη Αμερική πρέπει τώρα να αντικατασταθεί από μια παγκόσμια κυβέρνηση με ένα παγκόσμιο νόμισμα υπό την εποπτεία των Ηνωμένων Εθνών. Υποστηρίζει επίσης, ότι η Κίνα θα πρέπει να αναλάβει τώρα τον ηγετικό ηγετικό ρόλο στον κόσμο, ενώ οι ΗΠΑ θα παίζουν πλέον το δεύτερο βιολί.
  Αυτό που δεν μας λέει όμως είναι, ότι οι δύο δεκαετίες αποβιομηχάνισης των ΗΠΑ και η καταστροφή της οικονομίας τους με την βοήθεια παράλογων πολέμων και άλλων καταστροφών, έγινε απο τους διεθνείς τραπεζίτες απο πρόθεση και οι ίδιοι αυτοί τραπεζίτες έρχονται τώρα να μας πούν, ότι το σύστημα βρίσκεται στο τέλος του και αυτοί, οι ίδιοι που το καταστρέψανε, θέλουν να μας συμβουλέψουν, πώς να το επιδιορθώσουμε (10).

  Επίλογος

  Σ’ αυτό το ενορχηστρωμένο σενάριο πολιτικής και οικονομικής μεταρρύθμισης του Πλανήτη ο Geoffrey σαν ο καλός ο μαθητής έπαιξε – και παίζει ακόμη – τον ρόλο που του ανετέθη (11). Το τι αυτός σημαίνει για την Ελλάδα, νομίζω ότι ποσώς τον ενδιαφέρει. Δεν τον ενδιαφέρει, αν τα δανεικά που άρχισε να πέρνει με το περίφημο Μνημόνιο, έρχονται στην Ελλάδα, γιατί τον ενδιαφέρει να πάνε απο τα ταμεία των χωρών της Ευρωζώνης και τηου ΔΝΤ στο διακλαδισμένο νομισματικό σύστημα του Ηγεμόνα. Συμπαρασύροντας στον στρόβιλο που δημιουργείται και τις άλλες χώρες της Ευρωζώνης, απο τις οποίες ο Jean-Claude Trichet ζητάει εγγυήσεις. Τουτέστιν να καταλήγουν τα λεφτά που θα δίνουν για την στήριξη στα ταμεία του Ηγεμόνα, αποδυναμώνοντας έτσι το ευρώ και προωθόντας τα σχέδια της παγκόσμιας κυβέρνησης, με στυλοβάτες τις ΗΠΑ, την Κίνα, την Ευρωζώνη και την Ρωσία. Φαίνεται ακόμη παράδοξο, θα το αναπτύξω όμως σε ένα άλλο μου άρθρο.

  Είναι λοιπόν ματαιοπονία να περιμένει η Ελλάδα κάτι απο τον Geoffrey, ο ρόλος του οποίου εξαντλείται στο να δίνει «μάχες» στις Βρυξέλλες ή στις ΗΠΑ, παρενοχλώντας ιδιαίτερα την κυβέρνηση της Γερμανίας να ενδώσει στα κελεύσματα των υποτακτικών του Ηγεμόνα για την συμμετοχή των κρατών της Ευρωζώνης στα δάνεια των δεινοπαθούντων κορασίδων της. Που θα πηγαίνουν κατ’ ευθείαν στα ταμεία των  τοκογλύφων της Wall Street και της City of London. Και όταν ξαδειάζει, να προεδρεύει του άλλου εργαλείου της Παγκοσμιοποίησης, της Σοσιαλίστικής Διεθνούς, η οποία μπορεί να έχει ξεθυμάνει, έχει όμως ακόμη αρκετούς θαυμαστές, ιδιαίτερα στα αραβικά κράτη της Μεσης Ανατολής και στην Λατινική Αμερική. Αφήνοντας στην Ελλάδα τους καραβανάδες και εκσυγχρονιστές του ΠΑΣΟΚ, τον Πάγκαλο, τον Βενιζέλο, την Διαμαντοπούλου, να ανακατώνουν τα σκατά, με τα οποία αυτός συνεχώς την μαγαρίζει. Η μπόχα σαν πολιτική.

  Διαβάζω στις εφημερίδες γνώμες όπως αυτές: «H χώρα είναι ολοφάνερα ακυβέρνητη, την εξουσιάζουν ανθρωπάρια απίστευτης ανικανότητας, μικρόνοιας και ασυνειδησίας» (Χρήστος Γιαννάρας, Καθημερινή, 17.07.2011). «Ο Γιώργος Παπανδρέου, με φουλ το αμερικάνικο αίμα του και την Αμερικάνα μάνα του, είναι ο άνθρωπος του Λευκού Οίκου στην Ελλάδα» (Δημήτρης Ρίζος, Αδέσμευτος, 17.07.2011).  «Είναι ντροπή η Ελλάδα να παρακολουθεί ως θεατής μια παράσταση – θρίλερ, όπου το θύμα του δολοφόνου είναι η ίδια, αλλά παρ’ όλα αυτά τον χειροκροτεί την ώρα που αφήνει την τελευταία της πνοή» (Σοφια Βούλτεψη, Ελεύθερη Ζώνη, 14.07.2011).

  Κάποιες είναι σωστές, άλλες λιγότερο, ελπίζω όσοι διάβασαν τις σκέψεις μου να καταλαβαίνουν τι εννοώ. Το κυριότερο είναι όμως, ότι δεν απαντούν στην ερώτηση, αν βλέπουμε φώς στο ελληνικό τούννελ, αυτό το στοιχειομένο πια τούννελ που εχτισε το παπανδρέικο ΠΑΣΟΚ τα τελευταία 30-40 χρόνια. Και που για να ξεστοιχειώσει δεν χρειάζεται παπά και θυμιατό, αλλά γνώση και πληροφόρηση. Όχι βέβαια του είδους της ελληνικής ομφαλοσκόπισης ή δαιμονοποίησης κάποιων Ευρωπαίων, ιδίως της Merkel, αλλά εκείνης, που θα δίνει απαντήσεις στο ποιός πραγματικά κυβερνά αυτό τον τόπο – και τον υπόλοιπο κόσμο. Μόνο έτσι θα γίνει αντιληπτό, ότι δεν θα καλυτερέψουν τα πράμματα στην Ελλάδα αν ψηφίσουμε ένα άλλο άλλο κόμμα και ότι, μέσα στα μαύρα μας τα χάλια, δεν θα ήταν προτιμότερη μια χρεωκοπία. Μια πραγματική χρεωκοπία με παύση πληρωμών, επιστροφή στη Δραχμή και ποτέ πλέον δάνεια. Σαν βάση για την επανίδρυση του κράτους απο μηδενικής βάσεως και χωρίς την κοινοβουλευτική δημοκρατία και τα πολιτικά κόμματα που μας επέβαλλε ο Ηγεμόνας.

  Υποσημειώσεις

  1) Η Δυναστεία των Rothschilds δημιουργήθηκε πρίν απο περίπου 200 χρόνια, αφού πρώτα απέκτησε την οικονομική και πολιτική κυριαρχία επί της Μεγάλης Βρετανίας. Χαρακτηριστικά είναι τα ακόλουθα δύο αποφθεύγματα που τους αποδίδονται:
  – Nathan Rothschild: „I care not what puppet is placed on the throne of England to rule the Empire. The man who controls Britain’s money supply controls the British Empire and I control the British money supply.“
  – Amsel (Amschel) Bauer Mayer Rothschild: „Let me issue and control a Nation’s money and I care not who makes its laws„.
  2) Για τους Rothschilds και την Δυναστεία τους παραπέμπω στα ακόλοθα λινκ
  http://en.wikipedia.org/wiki/Rothschild_family (ανγκλικά)
  http://www.infokriegernews.de/wordpress/2010/01/31/die-rothschilds-eine-bankendynastie/ (γερμανικά)
  http://lupocattivoblog.wordpress.com/2010/01/25/der-schlussel-die-verborgene-weltdiktatur-des-rothschild-imperiums-1/ (γερμανικά)
  http://lupocattivoblog.wordpress.com/2011/06/20/manchmal-muss-ich-mich-einfach-selbst-loben/ (γερμανικά)
  καθώς και στο βίντεο «The Rothschilds Exposed» (ένα φιλμ στο youtube σε 3 συνέχειες, που σπάει ρεκόρντ στην Κίνα! στα ανγκλικά)
  http://www.youtube.com/watch?v=8F4IGwuKdUQ&playnext=1&list=PL7F33AD63B9FF09BC)
  3) Βλέπε και «Rothschilds Imperium -eine Hydra mit Millionen Köpfen und doppeltem Boden»
  και
  http://publiccentralbank.com)
  4) Βλέπε και «Οικονομικός έλεγχος και Νέα Παγκόσμια Τάξη»
  και
  «The Rothschild Octopus – Το οκταπόδι Rothschild στα Βαλκάνια»
  5) Βλέπε και «Kommentare zu „Das Schuldgeldsystem des Rothschild-Syndikats„»
  6) Για το λεγόμενο Money supply βλέπε και http://en.wikipedia.org/wiki/Money_supply)
  7) Για το λήμμα Geoffrey Papandreou η Wikipedia γράφει: Jump to: George Papandreou, This page was last modified on 4 September 2010 (που σημαίνει, ότι κάποιος στις 4. Σεπτεμβρίου 2010 το άλλαξε. Μέχρι τότε όμως υπήρχε)
  http://en.wikipedia.org/wiki/Geoffrey_Papandreou
  8) http://www.nytimes.com/2011/07/13/business/global/papandreou-family-shapes-history-in-greece.html?pagewanted=all
  9) «Draghi was involved in swaps for European governments, namely Greece…  Draghi responded that the deals were „undertaken before my joining Goldman Sachs [and] I had nothing to do with“ them», (in the 2011 European Parliament nomination hearings). http://en.wikipedia.org/wiki/Mario_Draghi
  10) Για το Bretton Woods II και τα σχέδια του Soros βλέπε και www.propagandafront.de
  http://www.propagandafront.de/168310/bretton-woods-ii-george-soros.html
  http://www.tauhid.net/nwo.html
  11) Βλέπε και Rothschild’s Secret „Solution“ to Greek „Problem

  12 Comments

  • Hi! I’m at work surfing around your blog
   from my new iphone 3gs! Just wanted to say I love reading your blog and look forward to
   all your posts! Carry on the superb work!

  • Undeniably believe that which you said. Your favorite reason seemed to
   be on the web the easiest thing to be aware of. I say to you,
   I definitely get annoyed while people think about worries that they plainly don’t know about.
   You managed to hit the nail upon the top as well as defined out the whole thing without having side-effects , people can take a signal.
   Will probably be back to get more. Thanks

  • Hello my loved one! I wish to say that this article
   is awesome, nice written and include almost all vital infos.
   I’d like to look more posts like this .

  • Sticker sagt:

   Is ranked 918,519th in the world (among the 30 million domains).

  • Promos codes sagt:

   Howdy are using WordPress for your blog platform?
   I’m new to the blog world but I’m trying to get started and create my own. Do you require any
   coding knowledge to make your own blog? Any help would be greatly appreciated!

  • Simply desire to say your article is as surprising.

   The clearness in your post is simply nice and i
   can assume you’re an expert on this subject. Well with your permission allow me to grab your RSS
   feed to keep updated with forthcoming post.

   Thanks a million and please keep up the gratifying work.

  • Ꭲhanks for giving your ideas. I’d aⅼso lіke to state that video games have bеen аt
   ɑny time evolving. Better technology andd inventions have made
   it simpler tto create practical аnd fun games.

   Most of tһese entertainment video games ᴡere not rеally ѕensible when tһe actuasl concept ᴡаs fіrst being experimented ѡith.
   Just lіke other styes оf technologies,video games ɑlso havе
   hаd to advance ƅy wаy ᧐f many ages. Tһis itѕelf is testimony for the fast continuing development of video games.

   Ӏ have observed tһat in the world nowadays, video games іnclude thе latest trend with children οf all ages.

   Tһere are tіmeѕ when it may be extremeoy hard to drag yoᥙr
   family aԝay fгom thhe video games. Ιf you ԝant tһe best of both worlds, there aгe many educational games for
   kids. Interesting post.
   Оne more isdue is video games can be seriou aas tһe name indicateⅾ with the key focus on mastering rather than amusement.
   Аlthough, іt has an entertainment fahtor tⲟ kewep the kids engaged, juswt аbout eveгy game will likely bе designed to ԝork tοwards
   а specific ѕet of skills ߋr coսrse, such аs instructional math ᧐r
   scientific disciplines. Ƭhanks foг your article.
   Ι һave learned some esssential thіngs tһrough youг blog post.
   Onee other point I would likе to say iѕ that there are many games avaiⅼɑble ɑnd which
   are designed mainly fߋr toddler age youngsters. Theyy incⅼude pattern acknowledgement, colors, dogs,
   аnd styles. Thesee noгmally focus on familiarization ɑѕ opposed tօ memorization. Τhis helps
   to kesp children engaged ѡithout experiencing ⅼike tһey are studying.
   Tһanks
   Yet аnother issue is that video gaming ƅecame one
   оf thе ɑll-time main forms of entertainment fߋr people ⲟf ѵarious age ɡroups.
   Kids have fun wih video games, plus adults dߋ, toо. The actual XBox 360 is оne of tһe favorite video ggames systems fоr people wһo lokve to һave a huge variety
   of activities aѵailable to thеm, and ɑlso who like to expperiment witgh live ᴡith othbers aⅼl ovver tһe worⅼd.
   Мany thanks foг sharibg yοur notions. https://www.clickergames.info/gunblood-unblocked/

  • Hi! I could have sworn I’ve visited this website before but after going through many of the
   articles I realized it’s new to me. Anyhow, I’m definitely pleased I came across
   it and I’ll be bookmarking it and checking back regularly!

  • If some one wants to be updated with latest technologies after
   that he must be pay a quick visit this website and be
   up to date all the time.

  • I am really inspired together with your writing abilities
   and also with the format on your blog. Is that this a paid topic or did you customize it your self?

   Anyway keep up the excellent quality writing, it is uncommon to
   peer a great blog like this one nowadays..

  • Hi my family member! I wish to say that this article is awesome, great written and come with almost all significant infos.
   I’d like to see more posts like this .

  • I’m amazed, I must say. Seldom do I encounter a blog that’s equally educative and amusing, and let me tell you, you’ve hit the
   nail on the head. The problem is something too few folks are speaking intelligently about.
   I am very happy I came across this during my search for something concerning this.

  Einen Kommentar schreiben / Γράψτε ένα σχόλιο

  Kommentar

  kachelmannwetter.com