Ή στραβός είναι ο γιαλός ή στραβά αρμενίζουμε
27.07.2024
  • Diktatur/Δικτατορία
  • Brain Drain
  • Allgemein
  • Balkan/Βαλκάνια
  • Bücher/Βιβλια
  • Medien/Μαζικά Μέσα
  • Minderheiten, Migranten/Μειονότητες, Μετανάστες
  • Kriege, Flüchtlinge/Πόλεμοι, Φυγάδες
  • Sprache/Γλώσσα
  • Gesellschaft, Meinung/Κοινωνία, Γνώμη
  • Nationalismus/Εθνικισμοί
  • Thema/Θέμα
  • Termine/Εκδηλώσεις
  • Geopolitik/Γεωπολιτική
  • Politik/Πολιτική
  • Terrorismus/Τρομοκρατία
  • FalseFlagOps/Επιχ. με ψευδή σημαία
  • Hellas-EU/Ελλάδα-Ε.Ε.
  • Wirtschaft-Finanzen/Οικονομία-Οικονομικά
  • Religion/Θρησκεία
  • Geschichte/Ιστορία
  • Umwelt/Περιβάλλον
  • Korruption/Διαφθορά
  • Reisen/Ταξιδιωτικά
  • Musik/Μουσική
  • Kunst/Τέχνη, Λογοτεχνία
  • Küche/Κουζίνα
  • kachelmannwetter.com
    Εδω διαβαζετε τις καινουργιες  ελληνικες και γερμανικες εφημεριδες
    Hier lesen Sie  griechische  und deutsche Zeitungen 

    Πραγματικές αποδείξεις και όχι κούφια λόγια

    Με αφορμή τις ατεκμηρίωτες κατηγορίες των δυτικών μέσων εναντίον της Ρωσίας, ότι αναμείχθηκε και επηρρέασε τον προεκλογικό αγώνα στις ΗΠΑ, που είναι μόνο κούφια λόγια: Να πως γίνονται πραγματικά οι παρεμβάσεις στις εσωτερικές υποθέσεις των κρατών

     

    Τίτλος του γερμανικού κειμένου: „Wie Beweise für eine Einmischung in innere Angelegenheiten aussehen“
    Μετάφραση: Δρ. Εμμανουήλ Σαρίδης

    Ο Πρόεδρος των ΗΠΑ Barack Obama κατηγορεί ως γνωστόν την Ρωσία, ότι παρεμβαίνει στις εσωτερικές υποθέσεις των Ηνωμένων Πολιτειών, ιδίως ότι αναμείχθηκε στις προεδρικές εκλογές των ΗΠΑ το 2016.

    Για τον σκοπό αυτό, τα αφεντικά των μυστικών υπηρεσιών του Obama συνέταξαν μια έκθεση, η οποία λέει περίπου, ότι το ρωσικό μοτίβο για την υποστήριξη του Ρεπουμπλικανού υποψηφίου Donald Trump εναντίον της δημοκρατικής υποψηφίου Hillary Clinton έγκειτο, στο ότι η Clinton με την αντι-ρωσική στάση της έβλαψε τον κοινό αγώνα κατά της τρομοκρατικής οργάνωσης ISIS και ότι είχε παρέμβει στις ρωσικές εκλογές το 2011 και το 2012. Ως απόδειξη όμως, ότι η Ρωσία επενέβη πράγματι στις προεδρικές εκλογές του 2016 στις εσωτερικές υποθέσεις των Ηνωμένων Πολιτειών, η έκθεση δεν αναφέρει τίποτα άλλο, από το ότι τα ρωσικά μέσα ενημέρωσης, σε αντίθεση με τα μέσα μαζικής ενημέρωσης των ΗΠΑ , αναφέρθηκαν λιγότερο θετικά για την Clinton και λιγότερο αρνητικά για τον Trump. Αυτό σίγουρα δεν ήταν και κανένα μεγάλο κατόρθωμα, αφού όλα τα μεγάλα δυτικά μέσα ενημέρωσης έκαναν στον κόσμο την σύσταση, να ψηφίσει την Clinton, που σημαίνει ότι η ειδησεογραφία τους κατά τους μήνες πριν από τις εκλογές ήταν μια μόνιμη εκστρατεία υπερ της Clinton.

    Έτσι δεν πρέπει να εκπλήσσει το γεγονός, ότι η έκθεση των αρχηγών των μυστικών υπηρεσιών του Obama, που θα έπρεπε να περιλαμβάνει αποδεικτικά στοιχεία για την εμπλοκή της Ρωσίας στις προεδρικές εκλογές των ΗΠΑ το 2016, στην πραγματικότητα δεν είχε κανένα αποδεικτικό στοιχείο και έγινε ο περίγελος του κόσμου, προκαλώντας ειρωνείες και άφθονες κοροϊδίες. Ωστόσο, αν και δεν βρέθηκαν αποδεικτικά στοιχεία, ότι η Ρωσία παρενέβει με hacking στους υπολογιστές του Δημοκρατικού Κόμματος πραγματικά στις προεδρικές εκλογές των ΗΠΑ το 2016, τα δυτικά μέσα ενημέρωσης είναι τις τελευταίες εβδομάδες γεμάτα από αγανάκτηση για την υποτιθέμενη συμμετοχή της Ρωσίας στην προεκλογική εκστρατεία των ΗΠΑ του 2016.

    Ας δούμε όμως στα ακόλουθα βίντεο με καταγράφές από κρυφές κάμερες, πως και τι είναι πραγματικές αποδείξεις για αθέμιτες παρεμβάσεις στις εσωτερικές υποθέσεις μιας ξένης χώρας.

    https://www.youtube.com/watch?v=Hpg85c7pZvY

    Στο βίντεο αυτό μπορούμε να δούμε λεπτομερώς, πως ο Ισραηλινός διπλωμάτης Shai Masot, πιστοποιημένος με τον συνηθεισμένο τυπικό μυστικό τίτλο „Ανώτερος Πολιτικός Σύμβουλος“ στην Ισραηλινή πρεσβεία της Βρετανίας, συνωμοτεί με την Maria Strizzolo, μια υπάλληλο του εβραίου συντηρητικού υπουργού Παιδείας της βρετανικής κυβέρνησης, Robert Halfon. Στόχος της συνωμοσίας είναι να βρεθεί ή να εφευρεθεί κάποια σκάνδαλο για την ανατροπή του συντηρητικού Υφυπουργού Εξωτερικών της Βρετανίας, Alan Duncan, που κατά τους Ισραηλινούς δείχνει μια φιλοπαλαιστινιακή στάση. Στο βίντεο βλέπουμε επίσης, ότι ο Ισραηλινός διπλωμάτης κατονομάζει τον βρετανό Υπουργό Εξωτερικών, Boris Johnson, ως „ηλίθιοι“ πιστό του Ισραήλ.

    Στο βίντεο βλέπουμε επίσης τον Shai Masot να υπερηφανεύεται, ότι κατά την επερώτηση του βρετανού βουλευτή των Εργατικών και προέδρου της ομάδας λόμπυ του Ισραήλ στο κόμμα Εργασίας „Φίλοι του Ισραήλ“, Joan Ryan, για το τι συνέβη με τις λίστες των ονομάτων που παρέδωσαν στην ισραηλινή πρεσβεία, ότι μόλις έλαβε πάνω από ένα εκατομμύριο λίρες από το Ισραήλ για δουλειές λόμπυ. Αυτή η δουλειά λόμπυ θα πρέπει, μεταξύ άλλων, να είναι η δωροδοκία βουλευτών και υπαλλήλων με πολυτελή ταξίδια στο Ισραήλ, για να προϊδεασθούν για φιλο-ισραηλινές θέσεις και στην περίπτωση των Εργατικών βουλευτών να είναι εναντίον του ηγέτη του κόμματος, Jeremy Corbyn, που τελικά τους κάνει διεφθαρμένους πράκτορες του Ισραήλ. Σε μυστικές εκθέσεις αναφέρεται, ότι ο Ισραηλινός διπλωμάτης ήθελε να ανατρέψει και να δυσφημήσει έναν ολόκληρο κατάλογο βρετανών πολιτικών, που δεν είναι αρέσουν στο Ισραήλ.

    https://www.youtube.com/watch?v=XliuSg1-u-g

    Ένα άλλο βίντεο, που ελήφθη επίσης με μια κρυμμένη κάμερα, δείχνει πώς ο Shai Masot κοκορεύεται για την διοργάνωση ομάδων πολιτικής πίεσης στο Ισραήλ και τη Βρετανία, τονίζοντας ρητά, ότι είναι καλύτερα, οι οργανισμοί που δημιουργούνται από το Ισραήλ να εμφανίζονται ως ανεξάρτητοι – δηλαδή η ισραηλινή επιρροή να γίνεται στην πολιτική της χώρας υποδοχής στα κρυφά. Συγκεκριμένα, ο Ισραηλινός διπλωμάτης εξηγεί, ότι το Ισραήλ προσπαθεί να διοργανώσει μια ομάδα νέων „Φίλοι του Ισραήλ στο κόμμα Εργασίας“ και προσπαθεί να στρατολογήσει τον συνομιλητή του να δουλέψει για το Ισραήλ. Σαν μια ειδική προσφορά ο Ισραηλινός διπλωμάτης προσφέρει σε όσους θα συμμετάσχουν σε μια τέτοια ισραηλινή ομάδα άσκησης πίεσης ως ανταμοιβή συναντήσεις με γερουσιαστές των ΗΠΑ, που θα στέλνει στην Βρετανία η οργάνωση λόμπυ ΗΠΑ-Ισραήλ, το AIPAC. Αυτή η ομάδα, που στα κρυφά θα καθοδηγείται από το Ισραήλ, θα έχει σκοπό να αυξήσει την υπόγεια επιρροή που ασκεί το Ισραήλ στην Βρετανία και να οργανώσει μια συνωμοσία για την δυσφήμηση του φιλοπαλαιστινιακού αρχηγού του Εργατικού Κόμματος, Jeremy Corbyn, που ο Shai Masot ονόμασε „τρελό“.

    Ο Ισραηλινός διπλωμάτης Shai Masot, διαπιστευμένος ως „Senior Political Officer“ (Ανώτερος Πολιτικός Σύμβουλος), πιάστηκε λοιπόν στα πράσα, να οργανώνει με πολλά χρήματα στα δύο μεγάλα κόμματα της Βρετανίας ομάδες συνωμοσίας και μυστικών ισραηλινών επιρροών για την ανατροπή και δυσφήμιση ανώτερων πολιτικών, μια απόδειξη για ωμές παρεμβάσεις στις εσωτερικές υποθέσεις ξένων κρατών. Και αυτό δεν αλλάζει τίποτα στο ότι αυτή η συγκεκαλυμμένη παρέμβαση του Ισραήλ στις εσωτερικές υποθέσεις της Βρετανίας γίνεται έτσι εύκολα, που δείχνει ξεκάθαρα, ότι τέτοιες παρεμβάσεις στις εσωτερικές υποθέσεις της Βρετανίας είναι για το Ισραήλ μια δουλειά ρουτίνας. Το ότι η ισραηλινή αυτή επέμβαση γίνεται έτσι ευκολά και εντελώς ξεδιάντροπα, κάνει το σκάνδαλο ουσιαστικά μόνο μεγαλύτερο.

    Ας συγκρίνουμε τώρα την ειδησεογραφία των δυτικών μέσων μαζικής ενημέρωσης σχετικά με το σκάνδαλο της αποδεδειγμένης παρέμβασης του Ισραήλ στις εσωτερικές υποθέσεις ενός σημαντικού κράτους-μέλους του ΝΑΤΟ και της ΕΕ, της Βρετανίας, με την υποτιθέμενη παρέμβαση της Ρωσίας στις εσωτερικές υποθέσεις των Ηνωμένων Πολιτειών. Στη Βρετανία, τα μέσα μαζικής ενημέρωσης δεν κατόρθωσαν να αποφύγουν την σχετική δημοσιοποίηση του σκανδάλου της υπόγειας παρέμβασης του Ισραήλ για την ανατροπή ενός μέλους της κυβέρνησης και την δυσφήμηση του προέδρου της αξιωματικής αντιπολίτευσης στη Βρετανία, τα γερμανικά μέσα ενημέρωσης όμως αποσιώπησαν το σκάνδαλο αυτό παντελώς. Τα ίδια μαζικά μέσα, που επί εβδομάδες βομβαρδίζουν καθημερινά τους πολίτες με ειδικές αναφορές για την αναπόδεικτη παρέμβαση της Ρωσίας στις εσωτερικές υποθέσεις των ΗΠΑ. Και οι πολιτικές συνέπειες είναι εντελώς διαφορετικές από εκείνες της αποδεδειγμένης ισραηλινής επέμβασης. Σαν απάντηση στις αναπόδεικτες Ρωσικές επεμβάσεις επιβλήθηκαν στις ΗΠΑ κυρώσεις εναντίον της Ρωσίας και εκδιώχθηκαν δεκάδες Ρώσοι διπλωμάτες, ενώ για την αποδεδειγμένη ισραηλινή επέμβαση υπήρξε μόνο μια ρηχή δήλωση του Ισραηλινού πρεσβευτή στο Λονδίνο, ότι η συμπεριφορά του ισραηλινού διπλωμάτη δεν ανταποκρίνεται στα διπλωματικά πρότυπα και ο διπλωμάτης θα ανακληθεί σύντομα, χωρίς όλα αυτά να έχουν κάποιες περαιτέρω συνέπειες για το Ισραήλ.

    Και ενώ στην Γερμανία μετά την αναπόδεικτη Ρωσική παρέμβαση στις υποθέσεις των ΗΠΑ ξέσπασε πανικός, ότι η Ρωσία θα μπορούσε να παρέμβει με ψευδή μηνύματα και δημοσιεύσεις στην προεκλογική εκστρατεία της Γερμανικής Ομοσπονδίας το 2017 και γι’ αυτό θα πρέπει να ληφθούν ολοκληρωμένα μέτρα, δεν συμβαίνει απολύτως τίποτα με την αποδεδειγμένη ισραηλινή επέμβαση στη Βρετανία. Δεν συζητείται καθόλου μα καθόλου το θέμα ανάληψης δράσεων εναντίον παρεμβάσεων του Ισραήλ στις εσωτερικές υποθέσεις της Γερμανίας, αν και μπορεί να υποτεθεί, ότι η ισραηλινή πρεσβεία στη Γερμανία λειτουργεί υπογείως το ίδιο, όπως και στη Βρετανία. Ο λόγος είναι απλός: Τόσο η γερμανική πολιτική, όσο και τα μέσα μαζικής ενημέρωσης στη Γερμανία κυριαρχούνται από το λόμπυ του Ισραήλ. Διότι δεν εξηγείται διαφορετικά, ότι οι Γερμανοί πολιτικοί και τα μέσα μαζικής ενημέρωσης αποσιώπησαν παντελώς το σκάνδαλο της αποδεδειγμένης ισραηλινής επέμβασης στις εσωτερικές υποθέσεις της Βρετανίας και αντ’ αυτού βομβαρδίζουν τους πολίτες συνεχώς με Fake ειδήσεις για την δήθεν ρωσική απειλή. Το ίδιο που συμβαίνει και στις ΗΠΑ, όπου δεν ανελήφθη η παραμικρή ενέργεια, ακόμη και απέναντι στις πιο αναίσχυντες ισραηλινές αναμείξεις στις εσωτερικές υποθέσεις των Ηνωμένων Πολιτειών – αν και αυτό θα μπορούσε να αλλάξει με την Προεδρία του Donald Trump.

    Προσθήκη: Το πρώτο πρωτότυπο βίντεο έχει αντικατασταθεί από ένα πανομοιότυπο αντίγραφο, επειδή απαγορεύθηκε το κανάλι που το είχε πρωτοδημοσιεύσει.

    Ακόμη μια προσθήκη: Ο πρώην πρέσβης της Βρετανίας, Craig Murray, λέει, ότι ο ισραηλινός κατάσκοπος Shai Masot δεν ήταν πιστοποιημένος ως διπλωμάτης, παρά την υψηλού επιπέδου διπλωματική δραστηριότητα του για το Ισραήλ στη Βρετανία.

     

    Πηγή: https://nocheinparteibuch.wordpress.com/2017/01/10/wie-beweise-fuer-eine-einmischung-in-innere-angelegenheiten-aussehen/

    Einen Kommentar schreiben / Γράψτε ένα σχόλιο

    Kommentar

    kachelmannwetter.com