Ή στραβός είναι ο γιαλός ή στραβά αρμενίζουμε
18.07.2024
 • Allgemein
 • Diktatur/Δικτατορία
 • Brain Drain
 • Balkan/Βαλκάνια
 • Bücher/Βιβλια
 • Medien/Μαζικά Μέσα
 • Minderheiten, Migranten/Μειονότητες, Μετανάστες
 • Kriege, Flüchtlinge/Πόλεμοι, Φυγάδες
 • Sprache/Γλώσσα
 • Gesellschaft, Meinung/Κοινωνία, Γνώμη
 • Nationalismus/Εθνικισμοί
 • Thema/Θέμα
 • Termine/Εκδηλώσεις
 • Geopolitik/Γεωπολιτική
 • Politik/Πολιτική
 • Terrorismus/Τρομοκρατία
 • FalseFlagOps/Επιχ. με ψευδή σημαία
 • Hellas-EU/Ελλάδα-Ε.Ε.
 • Wirtschaft-Finanzen/Οικονομία-Οικονομικά
 • Religion/Θρησκεία
 • Geschichte/Ιστορία
 • Umwelt/Περιβάλλον
 • Korruption/Διαφθορά
 • Reisen/Ταξιδιωτικά
 • Musik/Μουσική
 • Kunst/Τέχνη, Λογοτεχνία
 • Küche/Κουζίνα
 • kachelmannwetter.com
  Εδω διαβαζετε τις καινουργιες  ελληνικες και γερμανικες εφημεριδες
  Hier lesen Sie  griechische  und deutsche Zeitungen 

  Πως δημιουργήθηκε το χρέος;


  Απο το „Easy Money System“ του Α. Παπανδρέου στο „Debt Base Banking System“ του Σημίτη και απο κει κατ‘ ευθείαν στα Μνημόνια Ι., ΙΙ. και ΙΙΙ.
  Και μια παρατήρηση για το άρθρο απο τον Αριστοτέλη Κακογεωργίου

   

   

  Η «Χούντα» το 74 παραδίδει στον «Εθνάρχη» υγιές χρέος 330 εκατ. (υγιές διότι λόγω μεγάλης βιομηχανικής και αγροτικής ανάπτυξης, το χρέος αυτό εξοφλείτο).

  -Ο «Εθνάρχης» μετατρέπει το χρέος μετά από 7 χρόνια σε 8 ΔΙΣ (σημειώστε πετρελαϊκή κρίση του 1977).

  Ο Ανδρέας κλείνει με δυο τρόπους (υπερ-πολλαπλασιασμός μισθών και εισφορών μέσα σε μια νύχτα & των απεργιών) όλες τις τεράστιες βιομηχανίες (ΙΖΟΛΑ, ΠΙΤΣΟΣ, ΕΛΙΝΤΑ, ΠΕΙΡΑΙΚΗ ΠΑΤΡΑΙΚΗ, ΧΡΩΠΕΙ κτλ κτλ κτλ), και εφαρμόζει το οικονομικό τερτίπι που λέγεται «EASY MONEYSYSTEM» σε επίπεδο κράτους, δηλαδή παίρνει δάνεια (από τις Εβραϊκές Τράπεζες του Ροκφέλερ που πρωτύτερα είχαν σχεδιάσει οργανώσει και χρηματοδοτήσει την δημιουργία του ΠΑΣΟΚ) και μοιράζει τα χρήματα στους πολίτες, δηλαδή γεμίζει την αγορά με χρήμα (όχι όμως υγιή αλλά δανεικά με ασύλληπτους τόκους).

  Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα για πρώτη φορά η Ελλάδα να καταναλώνει περισσότερα από αυτά που παράγει, βυθίζοντας την πολύ περισσότερο στο DEBT BASE BANKING SYSTEM.

  Σκοπός του «Τσοβόλα δώστα όλα» δεν είναι η φιλανθρωπία όπως πιστεύει ο πολύ μ λ κ ς λαός, αλλά στο ότι:

  1ον πρέπει να αρχίσει ο λαός τα μεγάλα έξοδα και να συνηθίσει στα μεγάλα έξοδα

  2ον πρέπει να «δέσει» την Ελλάδα με τα δάνεια στις ομόφυλες του Εβραϊκές Τράπεζες

  3ον και όλα αυτά γιατί; για να ενεργοποιηθεί εν καιρώ το «EASY MONEY SYSTEM» σε επίπεδο φυσικών προσώπων και πολύ αργότερα το «TIGHT MONEY SYSTEM» σε επίπεδο πρώτα φυσικών προσώπων και αργότερα σε επίπεδο Κράτους.

  –Ο Μητσοτάκης βασιζόμενος στην κατάντια των ΔΕΚΟ που είχε φέρει ο Παπανδρέας θέλησε να αρπάξει την ευκαιρία και να τις «χαρίσει» σε ιδιώτες με το αζημίωτο φυσικά.

  – ο Σημίτης (Ααρόν Αβουρί) φέρνει την ομόφυλη του Εβραϊκή Goldman Sachs για να φτιάξει ένα SWAP (Δημιουργική Λογιστική) για να καλύψει το χρέος στα χαρτιά και να μπούμε στο Ευρώ. Η Goldman Sachs για αυτό το SWAP πήρε πάνω από 1 ΔΙΣ ευρώ από την Ελλάδα. Ο Σημίτης κάνει την συμφωνία με την Goldman Sachs μέσω του Πέτρου Χριστοδούλου. (Ο Χριστοδούλου εκτός από την Goldman Sachs ήταν σύμβουλος και στην JP Morgan, γίνεται διευθυντής στην Εθνική Τράπεζα Ελλάδος.)

  ΝΑ ΑΠΟΔΟΘΟΥΝ ΕΥΘΥΝΕΣ ΣΕ ΟΣΟΥΣ «ΠΛΗΓΩΣΑΝ» ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ

  Aυτό το SWAP ήταν και η βάση της δικαιολογίας της σημερινής κατάρρευσης διότι η Goldman Sachs γνώριζε τα βαθύτερα κατατόπια της Ελληνικής οικονομίας.

  Το ερώτημα είναι όμως, γιατί οι Ευρωπαίοι εταίροι μας ενώ ξέρανε το κόλπο κάνανε τα στραβά μάτια; Όπως μας ενημερώνει ένας Γερμανός οικονομολόγος, κάνανε τα στραβά μάτια διότι η Ελλάδα δεν είναι βιομηχανική χώρα άρα δεν είναι ανταγωνιστής της Γερμανίας ή της Γαλλίας, ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ είναι μια καλή αγορά και ευκαιρία να κερδοσκοπήσουν επάνω μας, διότι θα μας δανείζανε με τόκο και τα δανεικά πριν φτάσουνε εδώ θα τα ξαναπαίρνανε πίσω λόγω VW, BMW, Mercedes, Opel, Audi, Bosch, Siemens, Miele, AEG, Lidl, Renault, Peugeot, Citroen, Carrefur, αγορά οπλικών συστημάτων κλπ. Κοντεύοντας στο 2000 και όταν πια το «EASY MONEYSYSTEM» σε επίπεδο κράτους είχε φτάσει στο ζενιθ ( Η Ελλάς χρωστάει πάρα πάρα πολλά στις Εβραϊκές Τράπεζες) έπρεπε να εφευρεθεί ένας τρόπος να πάψει πια το «EASY MONEYSYSTEM» σε επίπεδο κράτους εφόσον πια τα πράγματα όδευαν καλά «δεμένα» και να περάσουμε στο άλλο επίπεδο δηλαδή το «EASY MONEYSYSTEM» σε επίπεδο φυσικών προσώπων.

  Έτσι εφευρέθηκε το κόλπο το οποίο δεν ήταν άλλο από την μεγάλη απάτη του Χρηματιστηρίου που όλοι ήδη έχουμε ξεχάσει. Σκηνοθέτησαν λοιπόν εικονικά κέρδη και μέσω πάντα των υποχείριων ΜΜΕ κατόρθωσαν να κάνουν ακόμα και τους βοσκούς επάνω στα ψηλότερα βουνά να κατεβαίνουν στην τηλεόραση του καφενείου για να δουν τις μετοχές τους…

  Όταν το 99% του Ελληνικού προβατικού λαού είχε παίξει στο χρηματιστήριο και ή όλη κατάσταση είχε φτάσει στο ζενιθ, ήρθε η ώρα του Σόρρος. Σκάει μύτη ο Σόρρος και ξεκινάει το κατρακύλισμα. Με αποτέλεσμα να πάρουν όλα τα λεφτά του προβατικού λαού που νωρίτερα τους τα είχαν δώσει με «EASY MONEY SYSTEM» σε επίπεδο κράτους μέσω του Ανδρέα. Ο σκοπός όμως δεν είχε ολοκληρωθεί, ίσα- ίσα μόλις ξεκινούσε.

  Ανακεφαλαίωση: Ο Ανδρέας Μινέικο Παπανδρέου είχε ενεργοποιήσει το «EASY MONEY SYSTEM» σε επίπεδο κράτους (δηλαδή έπαιρνε δάνεια και τα μοίραζε στην αγορά (με το αζημίωτο βέβαια) καταχρεώνοντας-δεσμεύοντας το Ελληνικό κράτος στις Εβραϊκές Τράπεζες). Το 2000, Σημίτης και Σόρρος, τραβάνε όλο το χρήμα που είχε διοχετεύσει ο Παπανδρέας μέσω του χρηματιστηρίου, με αποτέλεσμα να μένει η Ελλάδα-αγορά χωρίς ρευστό αλλά με τεράστιους τόκους δάνειων του Ανδρέα να μας βαραίνουν. Ήταν καιρός για το «EASY MONEY SYSTEM» σε επίπεδο φυσικών προσώπων.

  Δεδομένου λοιπόν ότι ρευστό στην αγορά από τα κρατικά δάνεια πια δεν υπάρχει, (αφού τα πήραν πίσω αφήνοντας βέβαια τα χρέη από τους τόκους) οι ανάγκες των μιικρομάγαζων για ρευστό και των ανθρώπων να αγοράσουν μια κατοικία ήταν πάντα δεδομένη, εμφανίζονται ως από μηχανής θεός (Ιεχωβάς) οι Τράπεζες, οι οποίες ανοίγουν τις κάνουλες ενεργοποιώντας έτσι το «EASY MONEY SYSTEM» σε επίπεδο φυσικών προσώπων. Δηλαδή οι Τράπεζες αρχίζουν και ρίχνουν ρευστό στην αγορά, αυτήν την φορά μέσω των φυσικών προσώπων. Ήταν λύση αυτή για να ορθοποδήσουμε; φυσικά και όχι. Σκοπός ήταν να φτάσει η κατάσταση σε κάποιο σημείο, να κλείσει ένας Χ χρονικός κύκλος για να προχωρήσουν στο επόμενο στάδιο το οποίο λέγεται «TIGHT MONEY SYSTEM» σε επίπεδο φυσικών προσώπων Έχουμε 3 δεδομένα:

  1. μας βαραίνουν κρατικά χρέη από τα δάνεια του Ανδρέα, ΑΡΑ μπαίνουν τρελοί φόροι σε όλες τις συναλλαγές, υποτίθεται για να ξεχρεώσουμε, αυτό σημαίνει ακρίβεια
  2. υγιές ρευστό στην αγορά δεν υπάρχει παρά μόνο τα χρήματα των Τραπεζών τα οποία είναι με τοκογλυφικούς όρους, στην ήδη κατεστραμμένη αγορά
  3. οι τιμές των κατοικιών από το 1993 έχουν 10πλασιαστεί λόγω φορολογίας και μόνο, οπότε τα βάρη στους πολίτες-πρόβατα αβάσταχτα. Ήταν καιρός για το τελικό «TIGHT MONEY SYSTEM» σε επίπεδο κράτους πρώτο βήμα: Το 2009, οι τράπεζες ξαφνικά κλείσανε τις κάνουλες των δανείων… ντόμινο η οικονομική δυσχέρεια.

  ΤΕΛΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ:
  Ο Καραμανλής το μόνο σωστό πράγμα που έκανε στην ζωή του ήταν να κλείσει την συμφωνία με την Ρωσία για τον Αγωγό Μπουργκας – Αλεξανδρούπολης. Αυτό στους Εβραίους της Αμερικής έκανε ασύλληπτο κακό (άρα καλό για εμάς) διότι:
  1. θα κερδίζαμε χρήματα υγιή ξανά, μετά από 30 χρόνια.
  2. Ποιος θα τολμούσε να πειράξει τα συμφέροντα του Πούτιν;
  3. αν το παραμύθι «μπαμπούλας Τουρκία» κατέρρεε, τα κέρδη και η επιρροή των Εβραίων εξ Αμερικής θα εξανεμιζόταν, διότι αφενός δεν θα μας δάνειζαν πλέον αυτοί, θα σταματούσαμε να αγοράζουμε οπλικά συστήματα από αυτούς ( στην Ε.Ε. αγοράζουμε οπλικά συστήματα από Αμερική τόσα όσα οι υπόλοιπες χώρες της Ε.Ε. μαζί), και ότι σε καιρό πολέμου οι Αμερικάνοι δεν θα μπορούσαν να μας επηρεάσουν εφόσον τα οπλικά συστήματα δεν ήταν δικά τους. Αυτοί και πολλοί άλλοι λόγοι ήταν που έπρεπε να πέσει ο αποτυχημένος Καραμανλής, και στην θέση του να έρθει ο Εβραίος Τζέφρυ Γεώργιος Μινέικο Τζαντ Παπανδρέας.

  Στον προεκλογικό αγώνα ο Καραμανλής ουσιαστικά με τις δηλώσεις του δείχνει στον λαό να ψηφίσει Τζέφρυ, ο Τζέφρυ υπόσχεται χρήμα στον λαό (Τσοβόλα ξαναδώστα όλα) και ο λαός παραβλέπει τις προεκλογικές θέσεις του Πασοκ στα εθνικά θέματα (πράγμα που φανερώνει τα πάντα) γιατί το σκατένιο του μυαλό μένει στις απατηλές υποσχέσεις για χρήματα. Ο λαός ψηφίζει Τζέφρυ και εκεί ξεκινάει το μεγάλο πανηγύρι. Κι ενώ προεκλογικά υπόσχεται χρήματα στον λαό με το που βγαίνει λέει το αντίθετο ισχυριζόμενος ότι δεν γνώριζε, αλλά τον διαψεύδουν άμεσα πρόσωπα που τον είχαν ενημερώσει προεκλογικά όπως ο Προβόπουλος και ο Αιβαλιώτης.

  Δεν νομίζετε ότι θα έπρεπε να τα γνώριζε, για πρωθυπουργός πάει όχι για περιπτεράς. Στην καλύτερη είναι ανόητος και ανεύθυνος στην χειρότερη ήξερε καλά τι έκανε . Ο Τζέφρυ, 30 ημέρες πριν τις εκλογές, και ενώ είμαστε στην προεκλογική περίοδο, πηγαίνει στην Αμερική, στον Κλίντον. Κανένα μέσο των media δεν το αναφέρει (!) τι πήγε να κάνει στην Αμερική; τι είπε με τον Κλίντον; με ποιους συναντήθηκε και τι σχεδίασε; διότι για καφέ στην Αμερική σε καιρό προεκλογικής εκστρατείας δεν νομίζω να πήγε…

  Κατ αρχήν προσλαμβάνει την ίδια Εβραϊκή Εταιρεία που ανέλαβε την καμπάνια του Ομπάμα για να κάνει την καμπάνια του Πασόκ. Με το που γίνεται πρωθυπουργός ΞΑΦΝΙΚΑ ξεχνάει το «λεφτά υπάρχουν», ΞΑΦΝΙΚΑ θυμάται ότι «λεφτά δεν υπάρχουν», ΞΑΦΝΙΚΑ όλοι θυμούνται ότι η Ελλάδα δεν τα πάει καλά με τα δημοσιονομικά, ΞΑΦΝΙΚΑ οι τράπεζες και τα markets θυμούνται ότι δεν τα πάμε καλά. Όπως μας ενημερώνει ο οικονομικός δημοσιογράφος των Financial times του Λονδίνου, Μάρτιν Σαντμπου, ότι στο τέλος του 2009 το Ντουμπάι ανακοίνωσε μια αναδιάρθρωση της οικονομίας του που τρόμαξε τους επενδυτές και δημιούργησε πολλές αμφιβολίες όλων των κρατικών τίτλων, και την ίδια στιγμή η Ελληνική Κυβέρνηση ομολόγησε από μόνη της ότι τα στοιχεία για το έλλειμμα της Ελλάδας είχαν παραποιηθεί, που ήταν η αιτία να ανοίξουν οι ασκοί του Αιόλου.

  Παράλληλα Το περιοδικό FOCUS βγάζει εξώφυλλο την Αφροδίτη να κάνει την χειρονομία λέγοντας λίγο πολύ ότι δουλεύουν οι Γερμανοί για να ταΐζουν τους τεμπέληδες Έλληνες. Την ίδια στιγμή ο Γερμανός οικονομολόγος Ότμαρ Ίσιγκ υποστηρίζει ότι δεν πρέπει να δοθεί από την Ε.Ε. υποστήριξη στην Ελλάδα γιατί έχουμε φάει πολλά (εν μέρη έχει δίκιο, τα πολλά όμως τα έχουν φάει οι ΠΑΣΟΚΟ-ΝΔ-ΚΚΕ-ΣΥΡΙΖΙΤΕΣ και κάποιοι μεγαλοκαρχαρίες και όχι ο λαός).

  Ας δούμε το παρασκήνιο όμως, ο ιδιοκτήτης του περιοδικού FOCUS, Hubert Burda ιδιοκτήτης του Hubert Burda media με 250 περιοδικά, τηλεόραση κτλ, είναι μεταξύ πολλών άλλων, μέλος οικονομικών funds. Μέσω των ΜΜΕ και της παραπληροφόρησης πιέζει να ΜΗΝ πάρει η Ελλάδα οικονομική βοήθεια από την Ε.Ε. ότι δηλαδή κάνει και ο Γερμανός οικονομολόγος Ότμαρ Ίσιγκ.

  Αυτό που ξεχάσαν να μας πουν οι δυο κύριοι, είναι ότι διατελούν σύμβουλοι της Goldman Sachss, της JP Morgan και της Deutsche Bank. Αν καταφέρνανε να πείσουνε οι δυο κύριοι αυτοί, να μην πάρουμε χαμηλότοκα δάνεια από την Ε.Ε. αναγκαστικά θα έπρεπε να πάρουμε δάνεια με μεγαλύτερο τόκο από τις Goldman Sachs, JP Morgan, Deutsche Bank με τον τρόπο που θα εξηγήσουμε παρακάτω.

  Εδώ ξανασυναντάμε την Goldman Sachs που είχε φέρει ο Σημίτης για εκείνο το SWAP που προείπαμε. Οι κύριοι (Burda & Issing) ουσιαστικά μας στέλνουν στα δόντια τους, είναι αυτοί όμως οι κύριοι υπαίτιοι ή απλά παίζουν ως κομπάρσοι στο ίδιο θέατρο; Ο Παπανδρέας ένα μήνα μετά την εκλογή του, έχει γεύμα στο ξενοδοχείο «Πεντελικόν» στην Κηφισιά με τον Εβραίο πρόεδρο της Goldman Sachs Γκαρυ Κοεν, τον επικεφαλή των οικονομικών ερευνών της εταιρείας, τον εν Ελλάδι αντιπρόσωπο τους, την Κατσέλη, τον Δρούτσα (εκ των μαγείρων του σχεδίου Αναν) και τον Παπακωνσταντίνου.

  Ένας πρωθυπουργός δέχεται στο μέγαρο Μαξίμου, τι δουλειά έχει στο Πεντελικόν; μα διότι εκεί μπορούν να μην δώσουν αναφορά σε κανέναν το τι είπαν και συμφώνησαν, διότι δεν επιβάλλεται να καταγραφεί πουθενά επίσημα το γεγονός αυτό, σε αντίθεση με το αν η συνάντηση γινόταν στο Μαξίμου. Η Γαλλική εφημερίδα LE MONDE σε άρθρο της λέει: ¨Στην Ευρώπη η Goldman Sachs στρατολογεί ισχυρά πρόσωπα για να εγκαθιδρύσει την δική της ισχύ» και μέσα στο άρθρο λέει ότι «τοποθετήσανε» τον Πέτρο Χριστοδούλου σε σημείο κλειδί για να φέρουν εις πέρας τα σχέδια τους. Μετά την συνάντηση λοιπόν ο γνωστός από τα παλιά Πέτρος Χριστοδούλου που αναφέραμε στην αρχή, διορίστηκε ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΕΟΥΣ (ΟΔΔΗΧ), δηλαδή ο Παπανδρέας μετά το γεύμα στο Πεντελικόν με την Goldman Sachs διόρισε το στέλεχος της (τον Χριστοδούλου) να διαχειριστεί τα χρέη μας…

  Νωρίτερα από όλα αυτά η Goldman Sachs η JP Morgan και η Deutsche Bank έβγαλαν στην αγορά ένα «προϊόν» ζητώντας επενδυτές ζητώντας τους να τζογάρουν στην κατάρρευση και χρεωκοπία της Ελλάδας. Μετά η Deutsche Bank έβγαλε μια έκθεση ότι η Ελλάδα δεν θα μπορέσει να αποπληρώσει τα χρέη της. Την ίδια στιγμή κινητοποιείται το τμήμα των CDS (Credit Default Swaps- ασφάλιση χρεών σε περίπτωση μη αποπληρωμής) της ίδιας τράπεζας και ζητάει μεγαλύτερα ασφάλιστρα από την Ελλάδα.

  Ξεκινάνε τα ΜΜΕ να παίζουν τον ρόλο «παπαγαλάκια» και η κοινή γνώμη χάφτει ότι η Ελλάδα πάει για πτώχευση. Έτσι τα CDS μεγαλώνουν και οι έξυπνοι με έναν ταχυδακτυλουργικό τρόπο κερδοσκοπούν με τον εξής απλό τρόπο: δανείζονται (το έκανε η Μέρκελ, ναι είναι αυτοί που δουλεύουν για να καθόμαστε εμείς…) με 3% και αυτά τα χρήματα τα δανείζουν σε εμάς με 7% η διαφορά αυτή (4%) είναι τα SPREADS.

  (σημείωση: Goldman Sachs, JP Morgan και η Deutsche Bank ελέγχουν το 95% των CDS παγκοσμίως) Περιέργως τα funds του Σόρρος «προέβλεψαν» ότι το δολάριο θα έρθει 1/1 με το ευρώ (από προφήτες ξέρουν οι Εβραίοι)

  ΔΙΕΘΝΕΣ ΝΟΜΙΣΜΑΤΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ
  Το υποτιθέμενο κρατικό χρέος μας ήταν 320 ΔΙΣ (χώρια αυτά που χρωστάνε οι Έλληνες ως φυσικά πρόσωπα στις τράπεζες μέσω καταναλωτικών, στεγαστικών, επιχειρηματικών και πιστωτικών καρτών – που είναι 280 ΔΙΣ) από αυτά τα 320 ΔΙΣ το 60% είναι σε κρατικά ομόλογα. Κρατικά ομόλογα σημαίνει ότι το κράτος βγάζει ομόλογα, και μέσω κάποιας τράπεζας ο επενδυτής τα αγοράζει με σκοπό κάποιο κέρδος. ΑΡΑ ενώ φαίνεται ως χρέος ΔΕΝ είναι χρέος αφού ο επενδυτής έχει πληρώσει την τράπεζα γι αυτά. Αυτό σημαίνει ότι εφόσον δεν τα χρωστάμε, κανείς δεν έχει αξίωση να μας ζητήσει κάτι ως αντάλλαγμα. Με τις υπογραφές στο ΔΝΤ όμως, ο Γεώργιος Τζέφρυ Τσαντ Μινέικο Παπανδρέου με δεκανίκι τον Καρατζαφέρη ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΕ αυτά τα 200 ΔΙΣ (60%) του χρέους- ομολόγων από ανύπαρκτα σε υπαρκτά και εφόσον τώρα είναι υπαρκτά ζητάνε αξιώσεις αυτοί στους οποίους χρωστάμε… Πόσο τυχαίο είναι το γεγονός ότι ο Παπανδρέας το πρώτο πράγμα που έκανε ως πρωθυπουργός ήταν να καταμετρήσει και να κοστολογήσει την κρατική περιουσία που ω, τι ειρωνεία ήταν όσο και το έλλειμμα μας;

  ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΓΙΑΤΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΘΕΣΗ;
  ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ όπως μας ενημερώνει ο Δελαστίκ στην Ε.Ε. είμαστε οι 7 σε χρέος, στην Ευρώπη πάρα πολύ πίσω και δεν χρωστάμε περισσότερα από τις ΗΠΑ ή την Ιαπωνία. Ενδεικτικά αναφέρω ότι η Ιταλία χρωστάει 1,4 ΤΡΙΣ, η Ισπανία 1,1 ΤΡΙΣ η Ιρλανδία 870 ΔΙΣ κτλ κτλ… Οι Βέλγοι και οι Ολλανδοί που ήρθαν εδώ για επίβλεψη, οι χώρες τους χρωστάνε περισσότερο από ό,τι εμείς…

  ΤΕΛΙΚΟΣ ΣΤΟΧΟΣ
  Κάπου ανέφερα ότι ο Παπανδρέου προεκλογικά είχε πει τις προθέσεις του στα εθνικά θέματα, είπε ψέματα μόνον όσον αφορά τα οικονομικά, ο λαός δεν έδωσε καμία σημασία στα εθνικά και περίμενε να τους δώσει χρήματα που φυσικά δεν έδωσε. Το ένα θέμα με το άλλο (εθνικά θέματα και οικονομικά) έχει άμεση σχέση και ας μην το αντιλαμβάνεται το σκατένιο μυαλό του ψεύτη κλέφτη απατεώνα νεοέλληνα Ρωμιού. Ο Στόχος είναι να έρθουν στην Ελλάδα αλλοδαποί τους οποίους τους στέλνουν οι Τούρκοι σε συνεργασία με τις κυβερνήσεις, ιθαγένεια, γεννάνε, υπογεννητικότητα εμείς σε 2 γενεές εξαφανιζόμαστε σύμφωνα με την εθνική στατιστική υπηρεσία, θα ψηφίζουν και ενώ θα είναι πλειοψηφία θα βγάζουν τους δικούς τους δημάρχους νομάρχες εμείς θα εξαφανιζόμαστε. Σκεφτείτε λοιπόν Σκοπιανούς να ψηφίζουν τους δικούς τους στην Φλώρινα, τους Αλβανούς να ψηφίζουν τους δικούς τους στα Ιωάννινα, στην Θράκη, θα γίνει σε απόλυτους αριθμούς, τι έχει ΝΑ γίνει.

  Μέχρι τότε θα παίξει «συνεκμετάλλευση» στο Αιγαίο, δηλαδή παραδίνουμε το Αιγαίο στους Τούρκους, ήδη η Θράκη είναι στα χέρια τους (έχουν βγάλει και σημαία) και απλά περιμένουν να κυλήσει ο χρόνος για να σβήσουμε. Το τελικό «TIGHT MONEY SYSTEM» σε επίπεδο κράτους και φυσικών προσώπων έχει σαν αποτέλεσμα να μας πάρουν τον τεράστιο ορυκτό πλούτο και να τους χρωστάμε και από πάνω και όλα αυτά για να μην βγάλουμε άχνα. Φοβούνται την άχνα…!

  Πηγή: http://www.pes.gr/%CF%80%CF%8E%CF%82-%CE%B4%CE%B7%CE%BC%CE%B9%CE%BF%CF%85%CF%81%CE%B3%CE%AE%CE%B8%CE%B7%CE%BA%CE%B5-%CF%84%CE%BF-%CF%87%CF%81%CE%AD%CE%BF%CF%82/

  Περισσότερα: http://www.schizas.com/site3/index.php?option=com_content&view=article&id=57264:pos-dimioyrgithike-to-xreos&catid=16:listes-tis-ellados&Itemid=195#ixzz3n2dRtabB

  [Μεταφορά σε αρχείο .pdf: Κόντης Ιωάννης]

  Το άρθρο εστάλη απο τον laz kas
  Επ‘ αυτού ο Αριστοτέλης Κακογεωργίου

  Αγαπητέ μου φίλε Κασαπίδη,
  Πολύ σωστά όλα σχετικά με την δημιουργία του χρέους στην Ελλάδα. Δεν συνέβαλαν όμως μόνο οι ληστές  της πολιτικής απαρτίας αλλά εξίσου  συνέβαλαν και οι πολίτες. Όχι βέβαια όλοι. Εγώ που είχα την ατυχία να  βρίσκομαι τότε  ως διευθυντής σε Ελληνική Τράπεζα με απόσπαση στο εξωτερικό έζησα πολλές Ιερές Εξετάσεις  όταν διοικούσε ο Ανωμερίτης, ο Παπαντωνίου, ο Ράπανος, ο Σκουλάς, ο Σοφούλης, ο Ζαβέλας και ο Κουλούρης. Αυτοί όλοι είχαν ένα κύκλω αλητών, άχρηστων συνδικαλιστών ή τσανάκια των πολιτικών και των συνδικαλιστών οι οποίοι άρχισαν να καταδιώκουν τους ικανούς και πεπειραμένους εργάτες (στελέχη) αρπάζοντας σαν ύαινες τις επίκαιρες θέσεις με αποτέλεσμα να  καταστρέψουν την οικονομία και να μαυρίσουν το όνομα της Ελλάδας στο εξωτερικό. Ο Ορφανάκος ένα αλήτης συνδικαλιστής που δεν είχε δουλέψει ποτέ στη ζωή του έγινε σε μια βραδυά διευθυντής και με αντικατέστησε στο εξωτερικό με τατραπλάσιο μισθό, με βίλα, με  ιδιαίτερα γραφεία ανεβάζοντας τα έξοδα στα ύψη. Τον συνόδευαν, ένας δικηγόρος Πριμικίδης, ένας λογιστής Λέμαν, δύο διερμηνείς και άλλοι πολλοί λεχρίτες οι οποίοι άρπαχναν με όλους τους τρόπους (υπέρογκοι μισθοί, αποζημιώσεις εξωτερικού, ξενοδοχεία πανάκριβα και άρπαγμα χρημάτων ακόμα και από ιδιωτικούς λογαριασμούς) Λεηλατούσαν τα πάντα χωρίς καένα έλεγχο. Προσωπάρχης έγινε  ένας αλήτης και άχρηστος ο  „μέγας“ Κλητοράκης“ ανεψιός του Βεριβάκη ο οποίος κύριο σκοπό είχε να εκδικηθεί τους χαρακτηρισμένους „χουντικούς“. Όμως αυτοί οι χαρακτηρισμένοι χοντικοί ανέβασαν την Τράπεζα στα ύψη διότι μάζεψαν όλες τις καταθέσεις των νοικοκυρεμένων Ελλήνων οι οποίοι ήταν δυστυχώς γι αυτούς επίσης „χουντικοί“. Οι δικοί τους που ήταν ακόλουθοι του Παπούλια, του Τσοχατζόπουλου, της Μελίνας, της Φαραντούρης και του περιβόητου ΠΑΚ έτρεχαν στα πεζοδρόμια όπως οι σημερινοί κουκουλοφόροι για να „ελευθερώσουν“ τη χώρα από την „καταπίεση“ των στρατιωτικών. Ούτε χρήματα είχαν ούτε και ποτέ ενδιαφέρθηκαν για την Ελλάδα και για το λαό. Όλοι έτρεχαν βασιζόμενοι στις υποσχέσεις που τους έδιναν για μια καρέκλα την οποία και πήραν με αποτέλεσμα να ρίξουν την Ελλάδα και τον λαό εδώ που τον έριξαν. Όμως η δικαιοσύνη δεν άνοιξε ποτέ τα μάτια και τ αυτιά να δεί και να τιμωρήσει τους δολοφόνους της κοινωνίας, της οικονομίας και του Ελληνικού λαού. Όλοι αυτοίοι αλήτες μάζεψαν τον ιδρώτα του λαού, δοξάστηκαν με ξένα κόλυβα, και κατέχουν ακόμα επίκαιρες θέσεις εξακολουθώντας να μαστίζουν την κοινωνία μας. Αυτοί λοιπόν όλοι που ανάφερα εκτός από τους πολιτικούς στήριξαν τα δολοφονικά σχέδιά τους. Κάποτε ήταν απλοί υπάλληλοι και στη συνέχεια έγιναν οι δήμιοι των ιερών εξετάσεων.  Δεν ξέρω εάν αυτά τα τσόκαρα, Μπλέτσας, Ορφανάκος, Σαρόγλου, Παπαγιάννης, Ματάκος, Βούλγαρης, Μυλωνής, Τσόπελας, Κοτσιαφίτης και κάποιοι άλλοι τυγχάνει να  διαβάζουν κάτι απ όλα αυτά. Πολύ θα το ήθελα και εάν νιώθουν θιγμένοι μπορούν ν απαντήσουν.
  σε χαιρετώ
  Αριστοτέλης Κακογεωργίου

  One Comment

  • Mε μεγαλο ενδιαφερον διαβασε η ταπεινοτητα μου το αρθρο του κ. Κασαπιδη και το σχολιο του κ. Κακογεωργιου. Εδω εχουμε να κανουμε με μια συνομωσια κατα τηs Ελλαδοs με διεθνειs προεκτασειs. Οι Μακκαβαιοι μετα χιλιετιεs εκδηκουνται τον Αντιοχο Δ‘ τον Επιφανη. Ο διεθνηs πολιτικοs σιωνισμοs με τα σχεδια του OVERKILL και ΦΑΙΔΩΡΑ βαλθηκε να μαs εξασφανηση….Δικαιωs ο κ. Κασαπιδηs ονομαζει τον ελληνικο λαο „προβατικο“. Η ταπεινοτητα μου τον ονομαζει απλα λαο του κρατιδιου τηs Ρωμιοσυνηs. Ο Ρωμιοs κατα την ταπεινοτητα μου τοποθετει στην θεση τηs ανικητηs φυσηs το μεταφυσικο υπερπεραν, στην θεση τηs ζωηs το πεπρωμενο και βυθιζεται στην αδρανεια τηs παραιτησηs του απο την δυνατοτητα να συμμετεχη και αυτοs στο φυσικο γιγνεσθαι. Γυμνοs απο καθε μορφη αρετηs καταφευγει σε κατι μη ατομικο, μη προσωπικο, εξαλλοτριωνονταs την ατομικοτητα του, καταφευγει στον ανθρωπολτο τηs αμορφηs μαζαs, δηλαδη στον κυκλο των αλητων που αναφερει ο κ. Κακογεωργιου. Αυτοs ειναι με λιγα λογια ο Ρωμιοs, η χειριστηs μορφηs
   καταπτωση του Ελληνα.
   Ο μεγαλυτεροs κινδυνοs ομωs για την πατριδα μαs πηγαζει απο την „Πορνη“, δηλαδη απο την δηθεν „τυφλη θεα“, η οποια προστατευει τον „Ρουφιανο“, δηλαδη τον διεφθαρμενο „πολιτικο κοσμο“ και τον „Πουστη“, δηλαδη τον „θεο του πολεμου“. Το σημερινο κρατιδιο τηs Ρωμιοσυνηs δεν μπορει να ελεγχεται απο μια „Πορνη“ μεγιστηs ολκηs δηλαδη απο την ανυπαρκτη „Δικαιοσυνη“. Οι παραλογισμοι των αρθρων 86, και 19 του Συνταγματοs γινονται αποδεκτοι απο την δηθεν τυφλη θεα και απο εναν λαο περιορισμενηs διανοητικηs ικανοτηταs που περιμενει τιs „εξεταστικεs επιτροπεs“ του μεσαιωνικου Παρλαμεντου να τιμωρηθουν οι απαταιωνεs και προδοτεs ρουφιανοι πολιτικοι. Περαν των ωs ανω αρθρων του Συνταγματοs οι νομοι 1178/1981 και 3126/2003 ευτελιζουν τον δημοσιο βιο τηs πατριδαs μαs και δενουν τα χερια των εντιμων και μη αγορασμενων δημοσιογραφων για να μενουν εσαει ατιμωρητοι οι απαταιωνεs ρουφιανοι πολιτικοι. Περαν απο την „Πορνη“ που μαs το παιζει „τυφλη θεα“ και των ρουφιανων πολιτικων, φαινεται οτι πασχει απο σπογγειομορφη „εγκεφαλοπαθεια“ και „αρχυδοπαθεια“ και ο „Πουστηs“, δηλαδη ο θεοs του πολεμου. Λογω των ωs ανω ασθενειων ο „Πουστηs δεν ειναι σε θεση να κατανοηση, οτι σημερα στοχευεται ο Ελληνισμοs τον οποιο ακομη εκπεμπει η πολιορκημενη „Ακροπολη“ των Αθηνων και χαλκιδευεται ο φυσικοs, οικονομικοs, εθνικοs, γεωπολιτικοs και πολιτισμικοs χαμοs του και μεθοδευεται σατανικα για τουs ωs ανω στοχουs η παγκοσμια αναγνωριση του λαου του Ελληνισμου, ωs αχρηστου, τεμπελικου, απαταιωνικου κ.α. ωστε να συνακολουθηση καποια στιγμη η απαγκοσμια αποδοχη τηs εξαφανισηs του.
   Εαν η Ανωτατη Ηγεσια των Ενοπλων Δυναμεων δεν αποτελουνταν απο „Πουστεs“ θα ειχε ηδη στησει στον τοιχο και θα ειχε εκτελεσει χωριs χαριστικεs βολεs και χωριs ιχνη οικτου ολουs τουs ρουφιανουs τηs πολιτικηs που υπεγραψαν τα Μνημονια Ι, ΙΙ και ΙΙΙ και ολα τα τσιρακια τηs „Πορνηs“ που μαs το παιζει „τυφλη θεα“, ολη την διαπλοκη και ολα τα επικινδυνα παπαγαλακια των ηλεκτρονικων και γραπτων ΜΜΕ.
   Ο „Ελληναs“ που εναρμονιζεται με την φυση και ταυτιζει την ζωη του και συμμετεχει στο γιγνεσθαι ωs φυσικο φαινομενο στηριζεται στιs φυσικεs του δυνατοτητεs και λειτουργει με τιs Αρετεs,Αρχεs, Αξιεs και Ιδανικα, δηλαδη με τιs φυσικεs δυναμειs λεiτουργιαs του συμπαντοs μαs. Ο Ελληναs ειναι αυτοs που σκυωει πανω στην φυση, ακουει τον λογο τηs και τον μετουσιωνει σε Γνωση, Επιστημη, Τεχνολογια, Ιατρικη, Δικαιοσυνη, Πολεμικκη Αρετη κ.α. Για τουs ωs ανω λογουs η ορμη προs ελευθερια και ανεξαρτησια των Ελληνων επιβαλλει την αναγκαιοτητα επαναφοραs τηs σκεψηs του Οδυσσεα σαν αεναο μεσον επιβιωσηs του Ελληνισμου. Αυτο που μαs ενδιαφερει σημερα ειναι η επιτευξη του στοχου και οχι η στειρα αντιπαραθεση. Οι Αντινοοι, οι Ευρυμαχοι, οι Αμφινομοι και οι Αγελαοι ομωs πρεπει πρωτα να πεθανουν!!!

   Γεωργιος Θ. Χατζηθεοδωρου

  Einen Kommentar schreiben / Γράψτε ένα σχόλιο

  Kommentar

  kachelmannwetter.com