Ή στραβός είναι ο γιαλός ή στραβά αρμενίζουμε
19.04.2024
  • Allgemein
  • Diktatur/Δικτατορία
  • Brain Drain
  • Balkan/Βαλκάνια
  • Bücher/Βιβλια
  • Medien/Μαζικά Μέσα
  • Minderheiten, Migranten/Μειονότητες, Μετανάστες
  • Kriege, Flüchtlinge/Πόλεμοι, Φυγάδες
  • Sprache/Γλώσσα
  • Gesellschaft, Meinung/Κοινωνία, Γνώμη
  • Nationalismus/Εθνικισμοί
  • Thema/Θέμα
  • Termine/Εκδηλώσεις
  • Geopolitik/Γεωπολιτική
  • Politik/Πολιτική
  • Terrorismus/Τρομοκρατία
  • FalseFlagOps/Επιχ. με ψευδή σημαία
  • Hellas-EU/Ελλάδα-Ε.Ε.
  • Wirtschaft-Finanzen/Οικονομία-Οικονομικά
  • Religion/Θρησκεία
  • Geschichte/Ιστορία
  • Umwelt/Περιβάλλον
  • Korruption/Διαφθορά
  • Reisen/Ταξιδιωτικά
  • Musik/Μουσική
  • Kunst/Τέχνη, Λογοτεχνία
  • Küche/Κουζίνα
  • kachelmannwetter.com
    Εδω διαβαζετε τις καινουργιες  ελληνικες και γερμανικες εφημεριδες
    Hier lesen Sie  griechische  und deutsche Zeitungen 

    Πως προσελκύονται οι φυγάδες στην Γερμανία και την δυτική Ευρώπη


    Δρ. Εμμανουήλ Σαρίδης

    Η προπαγάνδα εν δράσει. Πως θα δημιουργηθεί η „Ευρωαραβία“, η νέα Ήπειρος; Με την ισλαμοποίηση της Ευρώπης. Φυγάδες, οι λευκές σκλάβες περιμένουν εναγωνίως τους μουσουλμάνους άνδρες

     

    Διασκευή, με υλικά από το ιστολόγιο που αναφέρεται στο τέλος του άρθρου
    Δρ. Εμμανουήλ Σαρίδης

    Από τις αρχές του 2015 σχεδόν ένα εκατομμύριο φυγάδες έχουν περάσει από τις ακτές της Τουρκίας σε κάποιο από τα ελληνικά νησιά, για να φτάσουν σε μια από τις πλούσιες χώρες της βόρειας Ευρώπης, κυρίως την Γερμανία και την Σουηδία. Και οι λόγοι της φυγής δεν ήταν τόσο οι πόλεμοι της σιωνιστικής Δύσης στις χώρες τους, όσο αυτά που μάθαιναν από τα κινητά και τις διάφορες ιστοσελίδες, ότι στις χώρες αυτές ρέει μέλι και γάλα και υπάρχουν λεφτά …και γυναίκες, που σε περιμένουν να τις κάνεις ευτυχισμένες.

    Πώς αντιμετώπισαν όμως οι Έλληνες το φαινόμενο αυτό, που ονομάσθηκε τελείως λάθος και προφανώς για παραπλανητικούς λόγους προσφυγικό; Μια έρευνα που έγινε τον Σεπτέμβριο 2015 δείχνει τις τάσεις και αντιδράσεις της κοινωνίας στη συγκεκριμένη χρονική συγκυρία. Οι Έλληνες πολίτες δείχνουν να μην έχουν μια σχετικά καθαρή εικόνα του προβλήματος, επιδεικνύουν όμως αισθήματα συμπάθειας και αλληλεγγύης απέναντι στους πρόσφυγες, δεν επιθυμούν το κλείσιμο των συνόρων, και θεωρούν σημαντική την παραμονή της χώρας στη Συνθήκη Σένγκεν (Το Προσφυγικό Πρόβλημα Και Οι Έλληνες).

    giagiadesΕίναι γνωστή η φωτογραφία που δείχνει την „Mηλίτσα, την Μαρίτσα και την Ευστρατία να ταΐζουν το μωρό της προσφυγοπούλας“. Γνωστά είναι και όσα έλεγε το 2015 η κυρία Τασία ή Τασία Χριστοδουλοπούλου, υπουργός  της τότε υπηρεσιακής κυβέρνησης, για τους μετανάστες ή λάθρο, όπως ονομάζονται στα περισσότερα ΜΜΕ, ότι „απλά λιάζονται“ στο κέντρο της Αθήνας και ότι „θα παραμένουν για λίγο και φεύγουν“. Και αν κάποιοι πίστευαν, ότι η απομάκρυνση της πολιτικής καρικατούρας της κυρά – Τασίας από το υπουργείο λαθρομετανάστευσης και η αντικατάστασή της από τον Γιάννη Μουζάλα θα άλλαζε την κατάσταση, πλανήθηκαν πλάνην οικτρά. Μόλις ανέλαβε την θέση του αναπληρωτή υπουργού μεταναστευτικής πολιτικής, ανακοίνωσε, ότι „θα ανοίξουμε και τα σύνορα στον Έβρο να μπουν όλοι οι λαθρομετανάστες μέσα!

    Και λίγους μήνες αργότερα, τον Μάρτιο 2016, και ενώ το πρώτο λιμάνι της χώρας είχε γεμίσει με τις σκηνές και τα τσαντήρια των „μεταναστών“ που έστησαν οι Αλληλέγγυοι και οι άλλες Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις που χρηματοδοτεί ο George Soros (βλέπε και Betreutes Fliehen: George Soros und das Netzwerk um PRO ASYL), άλλοι πληρωμένοι από τον Soros οργάνωσαν μια γιορτή με χορούς και τραγούδια, ενώ ένας Σύρος πρόσφυγας ανέβηκε και τραγούδησε ένα τραγούδι που γράφτηκε σε έναν από τους χώρους υποδοχής του λιμανιού από τους ίδιους τους πρόσφυγες: „Θέλω να πάω στη Γερμανία, στη Σουηδία ή σε όποια άλλη χώρα της Ευρώπης. Ακόμα και αν μου το απαγορέψουν, θα πάω γιατί θέλω να ζήσω“, έλεγαν μεταξύ άλλων οι στίχοι του τραγουδιού. Ο άνθρωπος ήξερε ακριβώς τι ήθελε.

    Η πραγματικότητα είναι τελείως διαφορετική και θα χρειαστείτε πολλοί που με διαβάζετε γερά νεύρα για να την αντέξετε. Γιατί πρόκειται για ένα απίστευτο σκάνδαλο. Που δεν αναφέρεται πουθενά στον λεγόμενο τύπο του mainstream. Ακόμη χειρότερα: Τα κυριότερα μέσα μαζικής ενημέρωσης δεν έχουν ιδέα για όλα αυτά τα γεγονότα, δεν ασκούν κανενός είδους ερευνητική δημοσιογραφία ή τα αποκρύπτουν πλήρως για πολλούς και διαφόρους λόγους …

    Ας πάρουμε τα πράγματα με τη σειρά τους. Μετά τις επιθέσεις εναντίον γυναικών την περασμένη Πρωτοχρονιά στην Κολωνία, πολλοί εδώ και αλλού διερωτώνται, πως είναι δυνατόν, φυγάδες/μετανάστες /πρόσφυγες που ζητούν άσυλο, να βλέπουν τις Γερμανίδες σαν μια „εύκολη λεία“. Είναι ίδιον της ιδιοσυγκρασίας τους ή πρόκειται για μια ιδεολογία, που τους  εμφυτεύθηκε από κάποιους άλλους για αλλότριους σκοπούς, όπως υποψιάζονται όλο και περισσότεροι;

    Η ερώτηση μας πάει όμως κάπου αλλού, εκεί όπου κανείς δεν το υποψιάζεται: Στο „Μάρκετινγκ φυγάδες/πρόσφυγες!“

    Συγκεκριμμένα: Σε διάφορες ιστοσελίδες „διαφημίζεται“ ως επί το πλείστον στα Αγγλικά η μετανάστευση προς την Ευρώπη. Και μάλιστα με όλα τα μέσα, με πορνογραφικές εικόνες, βίντεο, συνωμοτικές θεωρίες και με ρατσιστικές διακρίσεις που υποβιβάζουν τις γυναίκες.

    Μια τέτοια ιστοσελίδα είναι το „Tumblrn“», μια πλατφόρμα για τη δημοσιοποίηση κειμένων, εικόνων, βίντεο και συνδέσεων του χρήστη. Την πλατφόρμα λειτουργεί το Tumblr Inc., το οποίο από το 2013 ανήκει στο Yahoo και ιδρύθηκε στην πολιτεία Delaware των ΗΠΑ. Η ιστοσελίδα muslimsconqueringeurope.tumblr.com φερ‘ ειπείν, έχει έδρα την Νέα Υόρκη, όπως βλέπουμε εδώ http://muslimsconqueringeurope.tumblr.com.ipaddress.com/

    Οι ιστοσελίδες αυτές έγιναν προφανώς για να ξεσηκώνουν νέους ανθρώπους από την Μέση Ανατολή, την Αφρική και την Ασία. Και οι υπέυθυνοι είναι γνωστοί από τους πολέμους που έχουν ξεκινήσει στο Ιράκ, την Λιβύη, την Ερυθρέα ή την Συρία και ονειρεύονται τον ένα κόσμο που θέλουν να δημιουργήσουν, τον κόσμο χωρίς έθνη, κράτη και φυλές, για να τον κουμαντάρουν καλύτερα. Και για τον σκοπό αυτό δεν δστάζουν να χρησιμοποιήσουν, μαζί με τους πολέμους και την πορνογραφία.

    Παρακάτω οι ιστοσελίδες του tumblr με σκληρή πορνογραφία

    eastwesttakeover.tumblr.com
    musmasters.tumblr.com
    muslimsconqueringeurope.tumblr.com

    ΠΡΟΣΟΧΗ: Τα γνήσια από τα ακόλουθα στιγμιότυπα είναι χωρίς μαυρίσματα στις φωτογραφίες. Αυτά έγιναν για την προστασία των δικαιωμάτων προσωπικότητας των απεικονιζομένων και γιατί πολλές φωτογραφίες αγγίζουν, όπως είπα, τα όρια της προρνογραφίας!

     


    Η προπαγάνδα ξεκινά με το „Welcome-Refugee“ από νέες γυναίκες που δήθεν αγαπούν τους φυγάδες (μετανάστες ή όπως αλλιώς λέγονται στην Ελλάδα).

     

    refugees-welcome-germany1

    refugees-welcome-germany2

    refugees-welcome-4_files

    Μετάφραση:

    Ακτιβιστές από ολόκληρη την Ευρώπη που βοηθούν τους φυγάδες (μετανάστες ή όπως αλλιώς λέγονται στην Ελλάδα).

    refugees-welcome-5_files

    Μετάφραση:

    Έλα μαζί μου στο στρατόπεδο των φυγάδων. Δεν έχει πλέον κανένα νόημα, να είναι κανείς ρατσιστής.

    Η προπαγάνδα γίνεται για την δημιουργία μιας „Ευρωαραβίας“. Κυρίως με ολόγυμνες, ξανθές, λευκές νέες κοπέλλες εφηβικής ηλικίας και γυναίκες σε πορνογραφικές πόζες, που περιμένουν με αγωνία τους φυγάδες. Που θα δημιουργήσουν μιανέα Ευρώπη“, μιανέα ανθρώπινη ράτσα“.

    Όπως εδώ:

    eurabia8

    Μετάφραση:
     Η Ευρώπη σας χρειάζεται. Το ποσοστό γεννήσεων στην ευρωπαϊκή ήπειρο συνεχώς μειώνεται. Η αναπαραγωγή των απογόνων των ευρωπαίων ανδρών γίνεται πιο αδύναμο. Πάτε στην Ευρώπη και ξεκινείστε μια επανάσταση. Φτιάξτε ένα καλύτερο και ισχυρότερο μέλλον. Ένα μωρό μετά το άλλο. Δημιουργεί μια νέα εποχή. Δημιουργείστε μια νέα ήπειρο: την Eurabia.
     

    eu3

    Μετάφραση:

    Η Ευρώπη βρίσκεται σε εξέλιξη. Η ιστορία συμβαίνει μπροστά στα μάτια μας. Φύγε σήμερα (μεταφορικά „αμέσως“), πάρε μέρος στον εξισλαμισμό της Ευρώπης και άλλαξέ την για πάντα. Το μέλλον είναι λαμπρό. Το μέλλον είναι το Ισλάμ. Refugee’s Welcome.

    white-men

    Übersetzung:

    Unsere Frauen sind verzweifelt nach echten Männern. Wir brauchen mehr Flüchtlinge.

    eu4

    Übersetzung:

    Die Töchter Europas warten auf euch! Wo seid ihr? Wandert heute aus! Refugee’s Welcome.

    Anmerkung: Das „Why“ muss wohl „where“ heißen..

    syria

    Übersetzung:

    Begrüßung eines syrischen Flüchtlings, nachdem er an Europas Stränden angekommen ist.

    eurabia5

    Übersetzung:

    Nein zu Rassismus. Ja zur neuen Moschee in meiner Stadt. Die neue deutsche Familie 2020. Wir unterstützen afrikanische Einwanderung nach Europa. Muslimische Einwanderer Willkommen in Deutschland.

    moschee

    Es gibt auch „Refugee-Welcome-Pictures“ für Schweden.

    Hier:

    sweden2

    sweden3

    Übersetzung:

    So kleiden sich schwedische Mädchen, um muslimischen und schwarzen Flüchtlingen zu helfen.

    sweden4

    sweden

    Übersetzung:

    Muslimische Männer sind in Schweden willkommen, um blonde, christliche schwedische Mädchen zu heiraten.

    eu2

    Übersetzung:

    Dies könnte eine Gruppe von möglichen Sklavinnen sein, die im flachen Wasser auf das nächste muslimische Flüchtlingsboot wartet, um es willkommen zu heißen. Mit einer Ausnahme : Richtige weiße Sklavinnen sind nackt!

    eu

    Übersetzung:

    Gesetz Nr. 7353: Alle Mädchen in der EU müssen zweimal in der Woche einen muslimischen Mann daten/treffen. „Ich weiß, du bist mein Freund, aber ich muss das Gesetz befolgen. Ich werde ihn heute mit nach Hause bringen, bitte schlafe im Zimmer meiner Brüder.“

    germany

    Übersetzung:

    Mach sie glücklich in Deutschland zu leben. Freie P … für Flüchtlinge!

    eu5

    Übersetzung:

    Weiße Frauen warten an der Küste auf die muslimischen Einwanderer, die sich nehmen, was ihnen gehört. Hoffentlich kommen sie, bevor die Flut kommt.

    Wer also stellt solche Frauenverachtenden Fotos in die jeweiligen Portale?

    Sind es Schlepperbanden, um Migranten die Flucht noch „schmackhafter“ zu machen?

    Sind es Rechtsextreme, um Migranten zu diskreditieren?

    Oder sind es Propagandisten „bunter“ Couleur?

    Πηγή: https://guidograndt.wordpress.com/2016/09/26/gugra-media-investigativ-rechtsextreme-oder-fluechtlingsschlepper-so-uebel-wird-gegen-europaeische-deutsche-frauen-gehetzt-die-fotobeweise/

    One Comment

    • ΜΑΛΑΝΔΡΗΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ sagt:

      Καλή σας μέρα,
      Η προπαγάνδα σε όλης της την έκταση
      Σ‘ ευχαριστούμε για την ενημέρωση
      Με εκτίμηση

    Einen Kommentar schreiben / Γράψτε ένα σχόλιο

    Kommentar

    kachelmannwetter.com