Ή στραβός είναι ο γιαλός ή στραβά αρμενίζουμε
19.04.2024
  • Allgemein
  • Diktatur/Δικτατορία
  • Brain Drain
  • Balkan/Βαλκάνια
  • Bücher/Βιβλια
  • Medien/Μαζικά Μέσα
  • Minderheiten, Migranten/Μειονότητες, Μετανάστες
  • Kriege, Flüchtlinge/Πόλεμοι, Φυγάδες
  • Sprache/Γλώσσα
  • Gesellschaft, Meinung/Κοινωνία, Γνώμη
  • Nationalismus/Εθνικισμοί
  • Thema/Θέμα
  • Termine/Εκδηλώσεις
  • Geopolitik/Γεωπολιτική
  • Politik/Πολιτική
  • Terrorismus/Τρομοκρατία
  • FalseFlagOps/Επιχ. με ψευδή σημαία
  • Hellas-EU/Ελλάδα-Ε.Ε.
  • Wirtschaft-Finanzen/Οικονομία-Οικονομικά
  • Religion/Θρησκεία
  • Geschichte/Ιστορία
  • Umwelt/Περιβάλλον
  • Korruption/Διαφθορά
  • Reisen/Ταξιδιωτικά
  • Musik/Μουσική
  • Kunst/Τέχνη, Λογοτεχνία
  • Küche/Κουζίνα
  • kachelmannwetter.com
    Εδω διαβαζετε τις καινουργιες  ελληνικες και γερμανικες εφημεριδες
    Hier lesen Sie  griechische  und deutsche Zeitungen 

    Το είδωλο του Μαμμωνά και του Ηγεμόνα της Ε.Ε.

    Δρ. Γ. Θ. Χατζηθεοδωρου

    Το είδωλο του Μαμμωνά και του Ηγεμόνα της Ε.Ε. βασίζεται στην λογική „το κέρδος του ενός είναι η ζημία του άλλου“, δηλαδή στην λεηλασία των κρατών!

     

     

    «Αχ τι καλα, που ουδεις γνωριζει…οτι εγω ονομαζουμε Rumpelstilzchen!». Ετσι ακουγεται ως γνωστο το τραγουδι θριαμβου του αγερωχου «Νανου» που χωρευει γυρω απο την φωτια, και του οποιου η Ισχυs πηγαζει απο την ανωνυμια του. Αυτο ενοει με την παραθεση του και ο αμερικανος μεγαλοβιομηχανος  Henry Ford του ετους 1920: «Κυριολεκτικα ειναι τελειως καλο, οτι οι ανθρωποι του εθνους μας δεν γνωριζουν την λειτουργια του τραπεζικου-  και χρηματοπιστωτικου μας συστηματος. Εαν την γνωριζαν θα ειχαμε μια επανασταση ηδη απο αυριο το πρω’ι’».

    Οι διεθνεις μεγιστανοι του χρηματος απο τα κεντρα ισχυος τους στην Ευρωπη προσπαθησαν πολλες φορες να φερουν στην δικαιοδοσια τους το νομισματικο συστημα των ΗΠΑ, πραγμα που κατωρθωσαν το 1913. Την 22.12.1913 ψηφισθηκε ο νομος για την κεντρικη τραπεζα των ΗΠΑ στο Κογκρεσο με 296 ψηφους εναντι 60 και στην Γερουσια με 43 ψηφους εναντι 25. Ετσι περασε μονοπωλικα ο ελεγχος του δολαριου των ΗΠΑ στα χερια των μεγιστανων του χρηματος. Η ετσι ονομασθεισα FED δεν ειναι τιποτε αλλο απο ενα ιδιωτικο τραπεζικο μονοπωλιο (Το συστημα αποτελειται απο 12 κεντρικες τραπεζες με την μεγαλυτερης σημασιας αυτης της Νεας Υορκης) το οποιο μεχρι σημερα αντισταθηκε με επιτυχια σε καθε κυβερνητικη προσπαθεια ελεγχου του με δημοσιευση των ισολογισμων του.

    Αντιθετως το μονοπωλιακο αυτο τραπεζικο συγκροτημα συνεχιζει να ελεγχει με αποκλειστικοτητα τα πιεστηρια δολαριων χωρις κανεναν ελεγχο, ουτε ακομη και απο το ανωτατο δικαστηριο των ΗΠΑ. Για να μπορη να λειτουργη η FED οπως επιθυμει το «Rumpelstilzchen», ηδη αυτο το 1913 αναγκασε το Κογκρεσο και την Γερουσια να ψηφισθη και η αναγκαστικη ετησια φορολογιση του εισοδηματος καθε πολιτη, πρωτα στις ΗΠΑ και μετα σε ολα τα κρατη του πλανητη μας. Το «Rumpelstilzchen» βεβαιως λησμονησε να ενημερωση τους πολιτες οτι η FED ελεγχεται απο την Τραπεζα της Αγγλιας του Λονδινου και ειναι συνδεδεμενη με την τραπεζα της Γαλλιας του Παρισιου και την ΕΚΤ της  Φραγκφουρτης. Ο αναγνωστης μπορει ισως να κατανοηση τους λογους του επικειμενου «BREXIT» απο την Ε.Ε.! Φαινεται οτι το «Rumpelstilzchen» απεφασισεν μετα την καταρρευση της «Σοβιετικης Ενωσης» και την καταρρευση της «Ευρωπα’ι’κης Ενωσης».

    Lucrum σημαινε αρχικα την «λεια πολεμου», η οποια επιβαρυνε τον ηττημενο. Σημερα ομως, υπο την αυστηρα εννοια της λεξης, στην οικονομικη ζωη, η λεια ως τετοια δεν αποτελει σκοπο επιδιωξης και οφειλει να αποφευγεται. Οπως ο πολεμος δεν μπορει να ειναι κανονικη επιδιωξη ετσι και η λεια πολεμου δεν μπορει να ειναι και αυτη επιδιωξη. Ο τοκος ομως ειναι σημερα μια κεντρικη νευρικη διακλαδωση.της παγκοσμιας οικονομιας του ληστρικου καπιταλιστικου συστηματος. Ειναι ενα πολιτικο μεγεθος, ποιο σπουδαιο και απο την τιμη του δολαριου και του ευρω ‘η του πετρελαιου. Σε μεγεθη 7 εως 8 % ο τοκων (αυτα σημερα σε εποχες σχεδον μηδενικων τοκων και για λιγο καιρο ακομη αποτελουν ουτοπια) διπλασιαζεται το αρχικο κεφαλαιο ‘η το χρεος σε 10 χρονια, δηλαδη το αθροισμα των ετησιων τοκων σε 10 χρονια εγινε ισο με το αρχικο κεφαλαιο.

    Ενας πιστωτης (τραπεζα, παγκοσμια τραπεζα), ο οποιος π.χ. δανεισε το 1950 εναν χρεωστη Α (Εταιρια, Κρατος) 1 δισεκατομμυριο δολαρια των ΗΠΑ, μπορεσε το ετος 1960, ακομη και εαν ο χρεωστης επεστρεψε μονο τους τοκους, να δανειση σε εναν δευτερο χρεωστη Β παλι 1 δισεκατομμυριο δολλαρια των ΗΠΑ. Στα βιβλια του ο πιστωτης μετα τα 10 χρονια καταγραφει 2 δισεκατομμυρια δολαρια των ΗΠΑ, δηλαδη 1 δισεκατομμυριο δολαρια των ΗΠΑ που ελαβε ως τοκους και 1 δισεκατομμυριο δολαρια των ΗΠΑ ως ενεργητικο στον πιστωτη Α, που «υποχρεωνεται». Μετα απο ακομη 10 χρονια ο πιστωτης εχει λαβει, εαν ο χρεωστης πληρωσει μονο τους τοκους, απο τους χρεωστας Α και Β εκαστοτε απο 1 δισεκατομμυριο δολαρια των ΗΠΑ, δηλαδη 2 δισεκατομμυρια δολαρια των ΗΠΑ τα οπια δανειζει σε δυο αλλους υποψηφιους χρεωστες Γ και Δ (εκαστοτε με 1 δισεκατομμυριο δολλαρια των ΗΠΑ). Μπορει τωρα να καταγραψη στα βιβλια του 4 δισεκατομμυρια δολαρια των ΗΠΑ, δηλαδη τα 2 δισεκατομμυρια δολαρια των ΗΠΑ τοκους που ελαβεν (και εν συνεχεια τα ξαναδανεισε) και 2 δισεκατομμυρια δολαρια των ΗΠΑ ως ενεργητικο στους πιστωτες Α και Β οι οποιοι παραμενουν «υποχρεωμενοι». Και η ως ανω διαδικασια συνεχιζεται! Μετα απο 30 χρονια μπορει ο πιστωτης να καταγραψη στα βιβλια του 8 δισεκατομμυρια δολαρια των ΗΠΑ και εχει 4 χρεωστες οι οποιοι του ειναι «υποχρεωμενοι». Η διαδικασια αυτη εως το ετος 2007 ονομαζονταν, αφησε το χρημα να δουλευη μονο του στην πραγματικη οικονομια! Με τοκους χαμηλωτερους του ως ανω παραδειγματος επεκτεινεται στην διαδικασια αυτη μονο το χρονικο διαστημα. Για πολυ καιρο μεγαλυτερης  σημασιας απο τους τοκους ηταν η  επιρροη «υποχρεωσης» στους  χρεωστας, η οποια καταναλωνονταν πιστωτικα, οικονομικα και πολιτικα.

    Μετα την ιδρυση της FED στις ΗΠΑ το 1913 περασαν 104 χρονια και φαινεται οτι κλεινει ο κυκλος της και με αυτην και ο κυκλος του φορου εισοδηματος των πολιτων. Η πολιτικοι και οι τραπεζες του «Rumpelstilzchen» επι εκατονταετιες απεκρυψαν απο τους λαους του πλανητη μας τον τροπο λειτουργιας του χρηματοπιστωτικου συστηματος, ενα ισως θανατοφορο λαθος του συστηματος αυτου! Σημερα ζουν πανω απο 99 % των 7,4 δισεκατομμυριων ανθρωπων του πλανητη μας με κεντρικες τραπεζες που δημιουργουν χρεωλυσια και αφηνουν τους ανθρωπους να πνιγονται στα χρεη. Για τα υπαρχοντα νομισματικα συστηματα στον πλανητη μας δεν υπαρχει κανενας  επιστημονικος ορισμος για μια βασικη μοναδα αξιας. Στα νομισματα που ακομη καλυπτονται απο το μεταλλο «χρυσο» ως βασικη μοναδα αποτελει το βαρος μιας Feinunze = 31,1034768 γραμμαρια χρυσου.

    Για τα νομισματα που δεν καλυπτονται με χρυσο, τα κρατικα χρεωγραφα καλυπτονται παλι με αλλα κρατικα χρεωγραφα, δηλαδη το χαρτι καλυπτεται με χαρτι, που σημαινει οτι στην ουσια καμμια καλυψη δεν υπαρχει. Η κατασταση αυτη οδηγησε μετα 104 χρονια υπαρξης της σε μια μεγενθυση του υψους των δανειων, δηλαδη των χρεων απο σχεδον μηδενικα επιπεδα σε 250 Billionen δολαρια των ΗΠΑ, συν των χωρις καλυψη «υποχρεωσεων» υψους περιπου 500 Billionen δολαριων των ΗΠΑ, συν τα «Παραγωγα» (τα οπλα μαζικης καταστροφης των οικονομιων!) υψους 1,5 Trillionen δολαριων των ΗΠΑ, δηλαδη συνολικα σε 2,25 Trillionen δολαρια των ΗΠΑ παγκοσμιο χρεος, σε μια τεραστια φουσκα, η οποια οταν θα εκραγει θα φερει σε παγκοσμια διασταση τον ολεθρο.

    Ολες οι ενδειξεις οδηγουν στο συμπερασμα οτι η ανθρωποτητα αρχισε ηδη να μπαινει στο πεδιο του ολεθρου….Οι οικονομιες βεβαιως δεν εκρηγνονται αλλα βυθιζονται σιγα σιγα κατω απο την αναδυουσα επιφανεια του νερου. Τα «Παραγωγα» δεν ειναι τιποτε αλλο απο αξιοχαρτα, των οποιων η αξια καλυπτεται απο την αξια ενος αλλου αξιοχαρτου, δηλαδη αυτη «παραγεται» απο ενα πριουσιακο στοιχειο και συμβαλει στο να φουσκωσουν οι ετσι ονομασθειες «Αγορες» τοσο πολυ εως αυτες σπασουν. Με τα «Παραγωγα» επιτυγχανεται επισης, το ρισκο του αξιοχαρτου να μοιρασθη σε μερικα αλλα ρισκα και αυτα να εμπορευθουν, δηλαδη να πωληθουν το καθ’ ενα ξεχωριστα. Σε συσχετιση με τα ως ανω επιβαλλεται να αναλυθη ιδιαιτερα η εμπορευσιμοτητα, δηλαδη η αγορα/πωληση και η ασφαλιση του «Παραγωγου», διοτι μπορει ευκολα καποιος που βρισκεται μακρια απο την πηγη απευθειας πληροφορισης, να χαση τα χρηματα του. Ο τομεας των «Παραγωγων»  στην πραγματικοτητα ειναι τομεας στοιχηματων, τυχερων παινιδιων και απατης!

    Απο το 1989/1990 επικρατει στις «Αγορες» και στις οικονομιες του ληστρικου καπιταλιστικου συστηματος, η λογικη του «παντα περισσοτερα», η λογικη της «απυθμενης απληστιας» η οποια οδηγει τις χρεωμενες χωρες στην λεηλασια τους.  Η λεηλασια αυτη στην Ευρωπη αρχισε πρωτα με την πρωην ανατολικη Γερμανια (DDR) και συνεχισθηκε με τις χωρες της νοτιας Ευρωπης, αρχης γενομενης την Ελλαδος.

    Το Οκτωβριο του 1992 πληροφορουνται με εκπληξη απο την κυβερνηση τους οι πολιτες της δυτικης Γερμανιας, οτι θα σηκωσουν με τις πλατες τους ενα «κληρονομικο βαρος της DDR» 400 δισεκατομμυριων μαρκων δυτικης Γερμανιας, για την αποσβεση των οποιων απο το 1995 θα αυξηθει η φορολογια τους. Στην ερωτιση, ποιος ειναι ο πιστωτης των 400 δισεκατομμυριων μαρκων δυτικης Γερμανιας, ο τοτε κυβερνητικος εκπροσωπος απηντησε οτι δεν γνωριζει. Η λεηλασια της DDR βασισθηκεπανω στην εγκληματικα υπερτιμηση του Μαρκου της DDR πανω στην τρεχουσα χρεωση του κρατους της DDR. To Marko της DDR και κατ’ επεκταση και η τρεχουσα κρατικη χρεωση πανω σε αυτο το νομισμα με κατα μεσο ορο συσχετιση 1,8 : 1 σε Μαρκα δυτικης Γερμανιας, κρυβει η μεγαλη απατη και την εγκληματικη λεηλασια. Προ της επανενωσης της Γερμανιας το Μαρκο της DDR ειχε το ¼ της αξιας του Μαρκου της δυτικης Γερμανιας. Μεταξυ 1987 και 1989 η συσχετιση ηταν 8 : 1, δηλαδη για ενα Μαρκο δυτικης Γερμανιας 8 Μαρκα της DDR. Και ξαφνικα η συσχετιση αυτη δια μαγειας αλλαξε σε 1,8 : 1, δηλαδη για ενα Μαρκο δυτικης Γερμανιας 1,8 Μαρκα της DDR.

    Η ψευδεβλαβης και υποκριτικη δικαιολογια των υπευθυνων της κυβερνησης της δυτικης Γερμανιας ηταν, οτι αλλαξε η συναλλαγματικη συσχετιση για να προστατευτουν δηθεν οι καταθεσεις των πολιτων της DDR. Η πραγματικουητα ειναι αλλη! Διοτι ετσι το θελησε το «Rumpelstilzchen»! Η απληστια αυτου ειναι πραγματι απυθμενη! Με την συναλλαγματικη αλλαγη την 01.07.1990 κατεγραψε ο «Νανος» αυτος στα βιβλια του ως ενεργητικο εως τεσσερες φορες μεγαλυτερα χρεη απ’ οτι ειχε στην πραγματικοτητα η DDR και εισπραττει το τετραπλασιο των τοκων και πανωτοκιων για ανυπαρκτα χρεη. Γιατι δεν αντιδρα εως σημερα ο τοσο ευαισθητος νυν υπουργος οικονομικων της Γερμανιας; Τι φοβαται; Απ’ οτι εγινε γνωστο, η DDR υπηρξε η αιτια που καθεται σημερα σε αναπηρικο καροτσακι!

    H μορφη της λεηλασιας της Ελλαδος διαφερει απ’ αυτην της πρωην DDR. Τα αρχικα δανειακα μεγεθη της Ελλαδος αυξηθηκαν το 2007 εγκληματικα και εντος μονον τριων μηνων κατα 500 % απο τους δεθνεις κερδοσκοπους του «Rumpelstιlzchen» με τα περιφημα CDS, δηλαδη τα Credit Defaul Swaps, που δεν ειναι τιποτε αλλο απο στοιχηματα ασφαλιστρων. Με την εγκληματικη και αδικη προπαγανδα των μεχρι το κοκκαλο διαβρωμενων ΜΜΕ της Γερμανιας και ο χαρακτηρισμος των Ελληνων ως «τεμπεληδων» τραυματισθηκε θανασιμα η δανειοληπτικη ικανοτητα αυτων στις ετσι ονομασθεισες «Αγορες». Με τα επισης εγκληματικα Μνημονια Ι, ΙΙ και ΙΙΙ για την δηθεν σωτηρια της ελληνικης οικονομιας, αυτη σωθηκε θανασιμα. Τα σωσιβια σωτηριας των Μνημονιων ηταν φουσκομενα με μολυβδο. Η επισης εγκληματικη σωτηρια των τραπεζων με Bail-Out κοστισε τους Ελληνας φορολογουμενους και οχι οπως επρεπε την ΕΚΤ 240 δισεκατομμυρια ευρω.

    Οπως μας πληροφορει ο Nick Gutteridge στην Ιστοσελιδα ημερομηνιας 08.03.2017 (www.Express.co.uk) στην Ε.Ε. αρχισαν να ανιχνευουν ορισμενοι κυκλοι, ποιοι και πως δημιουργησαν τα Μνημονια και εφεραν την Ελλαδα σε αδιεξοδο. Στην πραγματικοτητα αυτο που κανει η περιφημη Τρο’ι’κα στην Ελλαδα, δεν ειναι τιποτε αλλο απο μια αποτελματωση της πτωχευσης! Σερνει για τιο μελλον την πτωχευση ενω αυτη στην πραγματικοτητα ελαβεν ηδη χωρα αιτια της ανικανοτητας τους!

    Η Ελλας θα μπορεσει να σταθη και παλι στα ποδια της μονο με εγκαταλειψη της ευρωζωνης, εθνικοποιηση κατα 100 % της κεντρικης της τραπεζας, επαναφορα της δραχμης και αδιαφορωντας τελειως για τις τυχων κραυγες της Ε.Ε. και των ετσι ονομασθεντων «Αγορων». Οι πιστωτες, δηλαδη οι τραπεζες και οι πλουσιοι πελατες αυτων ας χασουν τα χρηματα τους. Κερδισαν αλλωστε πολυ περισσοτερα απο την Ελλαδα και δη απο τις αποδοσεις των ελληνικων ομολογων! Εαν τολμησουμε και παμε στην σωτηρια δραχμη, κακως προπαγανδιζεται οτι οι Ελληνες δεν θα εχουν πλεον τροφιμα, φαρμακα, καυσιμα και αλλα αναγκαια για την υπαρξη τους προ’ι’οντα. Με την δραχμη εζησαν οι Ελληνες πανω απο 3.000 χρονιας με την δραχμη θα ζησουν τουλαχιστον αλλα 3.000 χρονια.  Ουτε προκειται με την δραχμη να μειωθη κατακορυφα η αγοραστικη δυναμη των Ελληνων λογω πληθωρισμου οπως προπαγανδιζουν οι ασχετοι. Ολη η προσπαθεια μας στην παρουσα φαση πρεπει να συγκεντρωθη στην παρουσιαση σε συντομια και με αρθμους το πως παρανομα και εγκληματικα δημιουργηθηκε το ελληνικο δημοσιο χρεος και ποιος ευθυνεται για την σημερινη τραγικη κατασταση της χωρας μας.

    Η διδασκαλια χρεοχρηματος, χρηματος απο χρεη, σε αντιπαραθεση με το χρημα ως ανταλλακτικο μεσο παρουσιασθηκε και θεμελειωθηκε απο καθηγητες ΑΕΙ,  απο κοινωνιολογους και επιστημονες της Ευρωπης, βασιζομενους στο γεγονος οτι ποτε δεν εγινε στην διδασκαλια της οικονομιας ο διαχωρισμος μεταξυ του δικαιουχου ιδιοκτητη και της απλης κατοχης αν και ο ιδιοκτητης μπορει να επιβαρυνει την ιδιοκτησια του με ενεχυριαση και ο απλος κατοχος, δηλαδη ο μισθωτης, ο οποιος μεν κατεχει ενα κτημα και μπορει να το εκμεταλλευτη, δεν μπορει ομως οπως ενας ιδιοκτητης να το πουληση ‘η να το ενεχυριαση. Το χρημα ομως μπορει καλλιστα να δημιουργηθη χωρις χρεος και τοκους απο το τιποτε οπως ακριβως κανουν οι κεντρικες τραπεζες αλλα με χρεη και τοκους.

    Και στην περιπτωση δημιουργιας του χρηματος απο τον αερα πρεπει οι ανθρωποι να υποκινηθουν για κοινες απασχολησεις και αναλογα να αποζημιωθουν. Σε συγκριση με την σημερινη ισχυουσα κατασταση πρεπει να ληφθουν υπ’ οψη και ουμανιστικοι παραγοντες οπως περιγραφονται στο βιβλιο των Peter Haisenko και Hubert von Brunn με τιτλο «Η ουμανιστικη οικονομια της Αγορας». Το οικονομικο αυτο συστημα λειτουργει επισης χωρις τοκους, στο οποιο το χρημα χρεος στην ολικη ποσοτητα του χρηματος ειναι ανυπαρκτο. Ενα τετοιο ατοκο συστημα χρηματος, στο οποιο το χρημα δεν δημιουργειται ως χρεος αλλα μονο με μια συγκεκριμενη αποδοση της εργασιας θα γινονταν δυνατη και την συνεργασια των συμμετεχοντων στην οικονομικη διαδικασια αντι την αντιπαλοτητα η οποια δημιουργειται απο τις τραπεζες με στοχο τους τοκους και τα πανωτοκια.

    Οι φορους μισθων και αλλων εισοδηματων των εργαζομενων πολιτων ειναι πραγματι εξαιρετικα αντιφασκοντες εφευρεσεις των ιδιωτικων κεντρικων τραπεζων. Εαν ενα κρατος αποκτουσε παλι την δικαιοδοσια να δημιουργη απο τον αερα το ιδιο το χρημα που χρειαζεται και το χρησιμοποιουσε για τις αναγκες και υποχρεωσεις του, δηλαδη εαν εθνικοποιουσε κατα 100 % την κεντρικη του τραπεζα, αντι να παραχωρη τετοια δικαιοδοσια στην ιδιωτικη κεντρικη του τραπεζα, τοτε δεν θα υπηρχε κανενας λογος να φορολογη μερη των με σκληρη εργασια αποκτηθεντων εισοδηματων και ουσιαστικα να τα κλεβη για υποπτους σκοπους. Στην περιπτωση αυτη το κρατος μονο του θα δημιουργουσε το χρημα που χρειαζεται. Στην πραγματικοτητα καλυπτει το δικαιωμα φορολογισης των πολιτων των κρατων αποκλειστικα για να ασφαλειση τα κρατικα χρεη.. Μονο το δικαιωμα περιουσιακης απαλλοτριωσης  της πολιτειας σε βαρος των πολιτων της, κανει δυνατη στους εφευρετες του χρηματος την δημιουργια χρηματος απο το τιποτε, το οποιο εντοκα δανειζεται στα κρατη. Το τοκιζομενο κρατικο χρεος και παση μορφη φορολογιας εισοδηματων ειναι εφευρευσεις των απατεωνων των κεντρικων τραπεζων.

    Χρεη, Τοκοι, Πανωτοκια, Πληθωρισμος και Φορολογιση Εισοδηματων και Μισθων μπορουσαν τελειως ευκολα και μια για παντα να καταργηθουν με την καταλληλη νομοθεσια, δηλαδη να εξαφανισθουν με την δημοκρατικοποιηση της δημιουργιας του χρηματος και με την ουμανιστικη οικονομια τηα Αγορας!

    Κατι που για τις αρρωστες σκεψεις του νυν υπουργου των οικονομικων της Γερμανιας ειναι ασυμβιβαστο. Αυτος ειναι και ο λογος που τον επιτρεπει το «Rumpelstilzchen», να παιζη τον ρολο του «Ηγεμονα» στην Ε.Ε. των θυγατερων και υιων του Αβρααμ!

    PD Dr.-Ing. Georg Chaziteodorou
    Bleibergweg 114, D-40885 Ratingen
    Tel.+Fax: 0049 2102 32513
    E-Mail: chaziteo@t-online.de
    17.03.2017

    Einen Kommentar schreiben / Γράψτε ένα σχόλιο

    Kommentar

    kachelmannwetter.com