Ή στραβός είναι ο γιαλός ή στραβά αρμενίζουμε
18.05.2024
 • Allgemein
 • Diktatur/Δικτατορία
 • Brain Drain
 • Balkan/Βαλκάνια
 • Bücher/Βιβλια
 • Medien/Μαζικά Μέσα
 • Minderheiten, Migranten/Μειονότητες, Μετανάστες
 • Kriege, Flüchtlinge/Πόλεμοι, Φυγάδες
 • Sprache/Γλώσσα
 • Gesellschaft, Meinung/Κοινωνία, Γνώμη
 • Nationalismus/Εθνικισμοί
 • Thema/Θέμα
 • Termine/Εκδηλώσεις
 • Geopolitik/Γεωπολιτική
 • Politik/Πολιτική
 • Terrorismus/Τρομοκρατία
 • FalseFlagOps/Επιχ. με ψευδή σημαία
 • Hellas-EU/Ελλάδα-Ε.Ε.
 • Wirtschaft-Finanzen/Οικονομία-Οικονομικά
 • Religion/Θρησκεία
 • Geschichte/Ιστορία
 • Umwelt/Περιβάλλον
 • Korruption/Διαφθορά
 • Reisen/Ταξιδιωτικά
 • Musik/Μουσική
 • Kunst/Τέχνη, Λογοτεχνία
 • Küche/Κουζίνα
 • kachelmannwetter.com
  Εδω διαβαζετε τις καινουργιες  ελληνικες και γερμανικες εφημεριδες
  Hier lesen Sie  griechische  und deutsche Zeitungen 

  Τρομοκράτης είναι αυτός που διακινεί μεταλλαγμένα!


  yoryakis

  Τα μεταλλαγμένα σκοτώνουν ανθρώπους και φύση

   

  Σε μια ευθεία αντιπαράθεση με τις παγκοσμιοποιημένες εταιρίες του θανάτου και τις κυβερνήσεις τους, η Ρωσία καταργεί τα μεταλλαγμένα (GMO) και προκηρύσσει τους διακινητές τους σαν τρομοκράτες!

  Σε αντίθεση με την ιστορία και με την θέληση των Ελλήνων η Κυβέρνηση της τρόικας, προεδρεύουσα στην Ευρωπαϊκή Ένωση (ΕΕ), ανοίγει τις πύλες της κολάσεως.

  Αντιστρέφοντας την πραγματικότητα και με τις διαταγές των παιδιών του εωσφόρου, η Ελληνική προεδρία ισχυρίζεται ότι είναι ελεύθερες οι χώρες να επιλέξουν την καλλιέργεια του θανάτου. Αυτό διαλάλησαν όλα τα μέσα μαζικής εξαπάτησης.

  Ελεύθερες;

  Και βέβαια ΟΧΙ! Γιατί απαγορεύτηκε, με διαταγή του εωσφόρου και των παιδιών του, να προβληθεί το επιχείρημα της υγείας και του περιβάλλοντος! Πως ακριβώς έχει η κατάσταση:

  Η ΕΕ αποφάσισε να καλλιεργηθούν τα μεταλλαγμένα σε όλες τις χώρες, ακόμη και σ’ εκείνες που έχουν αποφασίσει να μην τα καλλιεργούν. Καλή ώρα η Ελλάδα, όπου NO GMOέχουμε αποφασίσει εδώ και πολλά χρόνια να μείνουμε χώρα ελεύθερη από τα μεταλλαγμένα. Κατάλαβαν όμως ότι αν έπαιρναν έτσι νέτα σχέτα αυτή την απόφαση θα γινόταν επανάσταση. Γι αυτό προσπαθούν να χρυσώσουν το χάπι ξεκινώντας από την λέξη ελευθερία.

  Είπαν δηλαδή ότι η κάθε χώρα είναι «ελεύθερη» να αποφασίσει αν θα καλλιεργήσει τα μεταλλαγμένα κι αν αποφασίσει ΟΧΙ τότε θα στείλει στην ΕΕ την απόφασή της εξηγώντας τους λόγους. Όμως εκ προοιμίου δεν γίνονται αποδεκτοί οι λόγοι ουσίας, δηλαδή οι τεράστιες αποδεδειγμένες επιπτώσεις στην υγεία των ανθρώπων από την κατανάλωση αυτών των προϊόντων του διαβόλου. Επίσης δεν γίνονται δεκτοί και οι λόγοι για τις αποδεδειγμένες πιά επιπτώσεις από την καλλιέργεια των μεταλλαγμένων στο περιβάλλον και ιδιαίτερα στην βιοποικιλότητα.

  Με την επίφαση της ελευθερίας, αλλά σε στημένο από πριν «παιγνίδι» γκρεμίσουν τις άμυνες δεκαετιών στον αγώνα κατά των μεταλλαγμένων και ανοίγουν διάπλατα τις κερκόπορτες της Γηραιάς Ηπείρου στο διατροφικό εφιάλτη.

  Μπήκαν, λοιπόν, στην «πόλη» οι οχτροί!

  Ώ παίδες Ελλήνων, ίτε ελευθερούτε… τροφήν! Νυν υπέρ πάντων αγών!*

   Μεγαλειώδης κίνηση από την Ρωσική κυβέρνηση και όχι στα λόγια. Στο νομοσχέδιο που πάει προς συζήτηση για την απαγόρευση των μεταλλαγμένων, οι εταιρείες, οι διακινητές και οι συνεργάτες τους, θα αντιμετωπίζονται ως… Τρομοκράτες! Το σκεπτικό ειναι απλό: Όσοι επιχειρούν να εισάγουν και να χρησιμοποιήσουν GMO’s απειλούν την εσωτερική ασφάλεια της Ρωσίας, άρα ακόμα και οι συνεργάτες αντιμετωπίζουν ποινή 15ετους κάθειρξης!

  Για άλλη μία φορά οι «μικροί μάγοι» των μεταλλαγμένων βρέθηκαν μπροστά στα σοβαρότατα λάθη που κάνουν βιάζοντας την φύση!

  Τον προηγούμενο μήνα ανακοινώθηκε ότι ανακαλύφθηκαν 193 άγνωστες έως τώρα πρωτεΐνες στο γονιδίωμα.

  NO GMOΣυνολικά 193 πρωτεΐνες άγνωστες μέχρι σήμερα αποκάλυψε η πρώτη προσπάθεια πλήρους «χαρτογράφησης» όλων των πρωτεϊνών του ανθρώπινου σώματος από δύο ανεξάρτητες διεθνείς επιστημονικές ομάδες. Μάλιστα, οι πρωτεΐνες αυτές προέρχονται από τμήματα του DNA, τα οποία δεν θεωρείτο έως τώρα ότι δημιουργούν πρωτεΐνες.

  Το γεγονός αυτό δείχνει ότι η λειτουργία των γονιδίων και των πρωτεϊνών είναι πολύ πιο πολύπλοκη από ό,τι πίστευαν οι επιστήμονες, οι οποίοι αποσκοπούν στη δημιουργία ενός πρωτεϊνικού «χάρτη», του λεγόμενου και πρωτεϊνώματος, αντίστοιχου του γονιδιακού «χάρτη» που προέκυψε προ ετών από το Πρόγραμμα Ανθρωπίνου Γονιδιώματος, σύμφωνα με το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων.

  Πολλοί επιστήμονες θεωρούν ότι ένας πλήρης κατάλογος των ανθρωπίνων πρωτεϊνών θα είναι ακόμη πιο χρήσιμος από ιατρική άποψη από ό,τι ο κατάλογος των γονιδίων. Όμως, η μελέτη των πρωτεϊνών είναι πολύ πιο δύσκολη τεχνικά σε σχέση με των γονιδίων. Επιπλέον, για να είναι πραγματικά ωφέλιμος ένας τέτοιος κατάλογος, θα πρέπει οι επιστήμονες να γνωρίζουν πού ακριβώς στο σώμα βρίσκεται η κάθε πρωτεΐνη – εξ ου και η ανάγκη για έναν αναλυτικό «χάρτη».

  Οι δύο ομάδες, μία γερμανική (υπό τον καθηγητή Μπέρνχαρντ Κίστερ του Πανεπιστημίου Τεχνολογίας του Μονάχου) και μία αμερικανο-ινδική (υπό τον καθηγητή Ακίλες Πάντι του Πανεπιστημίου Τζον Χόπκινς και του Ινστιτούτου Βιοπληροφορικής της Μπάνγκαλορ), που έκαναν τις σχετικές δημοσιεύσεις στο περιοδικό «Nature», σύμφωνα με το ΒBC, προχώρησαν στις πρώτες απόπειρες να δημιουργήσουν μια ολοκληρωμένη βάση με τις ανθρώπινες πρωτεΐνες, τα ζωτικά μόρια που ελέγχονται από τα γονίδια και αποτελούν τους θεμέλιους λίθων των κυττάρων και τη βάση της λειτουργίας των ιστών και των οργάνων ενός έμβιου οργανισμού.

  Όπως ανέφερε ο Πάντι, «σκεφτείτε το ανθρώπινο σώμα σαν μια τεράστια βιβλιοθήκη, όπου κάθε πρωτεΐνη είναι ένα βιβλίο. Η δυσκολία είναι ότι δεν έχουμε έναν πλήρη κατάλογο που να μας δίνει τους τίτλους των διαθέσιμων βιβλίων και πού θα τα βρούμε. Θεωρούμε ότι κάναμε ένα καλό πρώτο προσχέδιο ενός τέτοιου περιεκτικού καταλόγου».

  NO GMOΤα περίπου 20.000 ανθρώπινα ρυθμιστικά γονίδια περιέχουν τις εντολές (τον κώδικα) για τη δημιουργία των πρωτεϊνών από τα αμινοξέα. Οι «χάρτες» των δύο ομάδων, που βασίστηκαν στην ανάλυση δειγμάτων από 30 διαφορετικούς ανθρώπινους ιστούς, είναι ήδη ανοιχτές για πρόσβαση από κάθε ερευνητή στις διευθύνσεις proteomicsdb.org και humanproteomap.org. Οι πρωτεΐνες που εντοπίστηκαν, κωδικοποιούνται συνολικά από 17.294 γονίδια, περίπου το 84% του ανθρωπίνου γονιδιώματος.

  Οι νέοι «χάρτες» διαφωτίζουν σχετικά με το ποιά γονίδια «εκφράζονται» (ενεργοποιούνται) σε κάθε ξεχωριστό ιστό του σώματος και έτσι παράγουν τις αντίστοιχες πρωτεΐνες. Οι νέες έρευνες αποκάλυψαν – προς μεγάλη έκπληξη των επιστημόνων- εκατοντάδες αναπάντεχες πρωτεΐνες, οι οποίες παράγονται από αρχαία γονίδια (ψευδογονίδια) ή από τμήματα του DNA που δεν θεωρούνται καν γονίδια.

  Ο Πάντι συνέκρινε τη δημοσίευση στο «Nature» με το πρώτο σχέδιο του ανθρωπίνου γονιδιώματος, το οποίο επίσης είχε ανακοινωθεί από δύο ανεξάρτητες επιστημονικές ομάδες, το 2001. Οι κατάλογοι πρωτεϊνών των δύο ομάδων εμφανίζουν διαφορές και στο μέλλον, μέσα από συγκριτική μελέτη, αναμένεται να υπάρξει συναίνεση για την πραγματική βάση των ανθρωπίνων πρωτεϊνών. Πάντως ο ινδο-αμερικανός επιστήμων δήλωσε πως το ανθρώπινο πρωτεΐνωμα είναι τόσο εκτεταμένο και πολύπλοκο, που πιθανώς ο «χάρτης» του ποτέ δεν θα είναι πλήρης.

  Πηγή: medicalnews.gr

  Διαβάστε επίσης:

  Ακυρώνονται τα μεταλλαγμένα!

  Ηχηρό «όχι» στα μεταλλαγμένα είπε η Ρωσία

  * Ας πούμε το πολεμικό τραγούδι των Ελλήνων, τον παιάνα:

  Ὦ παῖδες Ἑλλήνων ἴτε,
  ἐλευθεροῦτε πατρίδ‘, ἐλευθεροῦτε δὲ
  παῖδας, γυναῖκας, θεῶν τέ πατρῴων ἕδη,
  θήκας τε προγόνων:
  νῦν ὑπὲρ πάντων ἀγών.

  —————-

  Εμπρός, γιοί των Ελλήνων,
  Ελευθερώστε την πατρίδα,
  Ελευθερώστε τα παιδιά σας, τις γυναίκες σας,
  Τους βωμούς των θεών, των πατέρων σας
  και τους τάφους των προγόνων σας:
  Τώρα ο αγώνας είναι για τα πάντα.

  Πηγή: http://www.biozo.gr/node/775

  Einen Kommentar schreiben / Γράψτε ένα σχόλιο

  Kommentar

  kachelmannwetter.com