Ή στραβός είναι ο γιαλός ή στραβά αρμενίζουμε
18.07.2024
 • Allgemein
 • Diktatur/Δικτατορία
 • Brain Drain
 • Balkan/Βαλκάνια
 • Bücher/Βιβλια
 • Medien/Μαζικά Μέσα
 • Minderheiten, Migranten/Μειονότητες, Μετανάστες
 • Kriege, Flüchtlinge/Πόλεμοι, Φυγάδες
 • Sprache/Γλώσσα
 • Gesellschaft, Meinung/Κοινωνία, Γνώμη
 • Nationalismus/Εθνικισμοί
 • Thema/Θέμα
 • Termine/Εκδηλώσεις
 • Geopolitik/Γεωπολιτική
 • Politik/Πολιτική
 • Terrorismus/Τρομοκρατία
 • FalseFlagOps/Επιχ. με ψευδή σημαία
 • Hellas-EU/Ελλάδα-Ε.Ε.
 • Wirtschaft-Finanzen/Οικονομία-Οικονομικά
 • Religion/Θρησκεία
 • Geschichte/Ιστορία
 • Umwelt/Περιβάλλον
 • Korruption/Διαφθορά
 • Reisen/Ταξιδιωτικά
 • Musik/Μουσική
 • Kunst/Τέχνη, Λογοτεχνία
 • Küche/Κουζίνα
 • kachelmannwetter.com
  Εδω διαβαζετε τις καινουργιες  ελληνικες και γερμανικες εφημεριδες
  Hier lesen Sie  griechische  und deutsche Zeitungen 

  Ψεύτες, κλέφτες, κακούργοι και συνωμότες


  Κωνσταντίνος Κωνσταντινίδης

  Αναζητώντας το μεγάλο ψέμμα που χρησιμοποιεί  σαν όπλο καθυπόταξης του κόσμου η παγκόσμια εξουσία, αναπόφευκτη προβάλει η ανάγκη να στραφούμε προ το παρελθόν  για να προσδιορίσουμε τα γεγονότα εκείνα και τις δυνάμεις , που ενώνουν τον κόσμο και τις άλλες που τον διαιρούν και τον  ρίχνουν στα σφαγεία του πολέμου.

   

  Οι εχθροί του Ελληνισμού δια μέσου των αιώνων διαστρεβλώνουν και  παραποιούν την Ελληνική Ιστορία και Προιστορία .  Προς τούτο έπλασαν το μύθο  των Προελλήνων, για να  χωρίσουν,  διασπάσουν την συνέχεια της Φυλής μας και να μας διαμελίσουν από τους πανάρχαιους προγόνους μας Αρχαιοέλληνες (Αιγαίους, Πελασγούς, Μινύες, Μινωίτες, Μυκηναίους κ.ο.κ) με διάφορες αστήρικτες και  έντεχνες θεωρίες. Ουδόλως εφαντάζοντο οι ύπουλοι αυτοί συνωμότες και συκοφάντες ότι κάποια μέρα μπορούν να   αποκαλυφθούν και να διαψευσθούν πανηγυρικά από την Ελληνική Προιστορία. Με το χτίσιμο της νέας βαρβαρικής   «Βαβέλ» πάνω στο Ψέμμα φθάσαμε σήμερα στο σημείον κατάρρευσης του Πύργου. Και φθάσαμε σήμερα στην αποκάλυψη των ψευδών ακόμη και του ίδιου του πλανητάρχη.  Τα μυστικά που φυλάσσει προσεκτικά η Ελληνική και ξένη γη και τα γραπτά της Ελληνικής Αρχαιολογίας (Μυθολογίας) έρχονται τώρα να τους διαψεύσουν. Και ασφαλώς θα είχαν αποκαλυφθεί όλα τα μυστικά της Ελληνικής Αρχαιολογίας και θα είχαν καταπέσει προ πολλού τα ψεύδη τους, αν δεν προσέκρουε τούτο στην αδιαφορία  ή και στη ύποπτη αντίδραση και ανευθυνότητα ωρισμένων πολιτικών  και πνευματικών ηγετών της πατρίδος μας.

  Ορφικοί Υμνοι:Το Επιστημονικό Στιμόνι

  Ο πρώτος που μίλησε περί   Θεού και   Κοσμογονίας είναι ο Ερμής ο Τρισμέγιστος προ αμνημονεύτων χρόνων και έπεται η Θεογονία του Ησιόδου –και αργότερον και των άλλων λαών. Ομως το χαρακτηριστικόν της Ελληνικής Θεογονίας-όπως και όλων των Ελληνικών Μύθων-είναι ότι αυτή προήλθε απο τις Μούσες του Ελικώνος. Η αναφορά όμως στις Μούσες   σημαίνει  την αποθηκευμένη ανθρώπινη γνώση -δηλαδή τις επιστήμες και την τέχνη-και όχι απο την δοξασία κάποιων καλογήρων ή μάγων.  Η Ελληνική Θεογονία μεταφέρει εικόνες απο το απώτατο ανθρώπινο παρελθόν και περιγράφει τη γέννηση «θεών »και ανθρώπων. Οι Μούσες είναι πρόσωπα που μεταφέρουν  την προγονική σοφία με υπέροχο ποιητικο τρόπο. Αυτές φυλάσσουν την γνώση(εξ  ού και τα μουσεία) και δηλώνουν την αποθησαύρηση των γνώσεων του παρελθόντος που συγκράτησαν  με την βοήθεια της μητέρας τους Μνημοσύνης και του πατέρα τους Δία. Η Μνημοσύνη είναι εκείνη που εξουσιάζει τους λόφους της Ελευθερίας. Αυτήν την Μνημοσύνη έχουν βάλει στόχο οι παγκόσμιοι εξουσιαστές για να διαβουκολεύσουν το ανθρώπινο γένος. Και τα μέσα που χρησιμοποιούν είναι τα «Πνευματικά Ρυπαντήρια» των ΜΜΕ  που σκορπούν το Ψέμμα ,την Λήθη στο παρελθόν, την Σύγχυση  και το Χάος. Αυτός είναι και ο λόγος που αποσιωπούν, διαστρεβλώνουν, πλαστογραφούν και καταργούν, ή ξαναγράφουν κατά το δοκούν την παγκόσμια Ιστορία. Για τον ίδιο λόγο  καταστρέφουν το Λογισμικό Οργανο  του ανθρώπου με την αντικατάσταση του απο το «Παράλογο » και το «Μεταφυσικό » , δηλαδή με την Προπαγάνδα και το  Θεοκρατικό δόγμα.

  Το Δοξασμένο Ελληνικό Εθνος έβαλε το Χάος σε Τάξη!!!

  Ας κάνουμε μιά σύντομη  αναδρομή στους πανάρχαιους Ελληνικούς Μύθους , αρχίζοντας απο τον Ησίοδο:

  «Πρώτ’ απ’ όλα ήταν το χάος

  κι’ έπειτα η πλατύστηθη Γαία

  όλων στέρεη βάση πάντων στον αιώνα,

  κι’ ο Ερως ο ωραιότερος απ’ τους

  αθάνατους θεούς.

  Κι’ απ’ το χάος, το έρεβος και η

  μαύρη Νύχτα έγιναν,

  απ’ την Νύχτα ο αιθέρας και ημέρα,

  Η Γαία πρώτα γέννησε ίσον μ’ αυτήν

  τον κατάστερο ουρανό

  και γέννησε τα όρη τα ψηλά»(Ησίοδος θ, 116)

  Αυτά  υποστηρίζει σε γενικές γραμμές και σήμερον, με την βοήθεια της  επιστημονικής ερεύνης, η  Κοσμολογία’ . Η θεογονική σειρά Ωκεανός-Ουρανός-Κρόνος –Δίας   μεταφέρει ως τις μέρες μας καταπληκτικούς υπαινιγμούς και πληροφορίες για καταστάσεις μέσα απο τις οποίες πέρασε η ανθρωπότητα.

  Εξ’ άλλου και ο Πελασγικός Μύθος μας λέγει περίπου τα ίδια :

  « Η Ευρυνόμη, η θεά των πάντων, αναδύθηκε απο το χάος.  Επειδή τότε δεν υπήρχε   τίποτα στέρεο  διαχώρισε τη θάλασσα απ’ τον ουρανό. Υστερα άδραξε τον βόρειο άνεμο τον έτριψε μέσα στα χέρια της και ιδού ο μέγας Οφίων ο μέγας «όφις»(Πλίνιος VIII 67)

  Ας δούμε τώρα την Φιλοσοφική Θεογονία των Ελλήνων:

  Πρώτοι οι Αρχαιοέλληνες Ορφικοί μίλησαν για έναν και μοναδικό Θεό και όχι οι Εραίοι , οι οποίοι πολύ αργότερον τους αντέγραψαν :«Ο Θεός των πάντων όποιος κι’ αν είναι αυτός-μερικοί τον ονομάζουν  Φύση-παρουσιάσθηκε ξαφνικά μέσα στο χάος και διαχώρισε τη γη απο τον ουρανό, το νερό απο τη γη και τον επάνω αέρα απο τον κάτω. Αφού  διαχώρισε τα στοιχεία τα έβαλε σε τάξη στην πρέπουσα τάξη όπου βρίσκονται σήμερον..» (Οβίδιος Μεταμορφώσεις Ι-ΙΙ) Δεν είναι λοιπόν υπερβολή  αυτό  που λέγεται ότι : «οι Ελληνες έβαλαν τάξη ακόμη και στο χάος»

  Ο Πλάτων στον (Μενέξενο 6-7)γράφει ότι :

  « Αλλοι λένε ότι τους ανθρώπους τους γέννησε αυθόρμητα η γη σαν τους καλύτερους καρπούς της και ότι ο πρώτος άνθρωπος εμφανίσθηκε κοντά στην λίμνη Κωπαίδα, προτού υπάρξει και η Σελήνη» Είναι άραγε συμπτωματικό ότι και οι επιστήμονες με την μέθοδο της φωτοανταύγιας αποφάνθησαν ότι ο Ολυμπος είναι η  πρώτη ξηρά που ανεδύθη απο τα ύδατα προ αμνημονεύτων χρόνων ;

  Το Χρυσό Γένος του Ησιόδου έζησε προ της ελεύσεως της Σελήνης:

  «Ζούσαν χωρίς φροντίδες και κόπους, τρώγοντας αγρίους καρπούς και μέλι που έρρεε απ’ τα δένδρα, πίνοντας γάλα απο πρόβατα και γίδες χωρίς ποτέ να γερνούν, χορεύοντας και γελώντας με την καρδιά τους. Τώρα αυτοί οι άνθρωποι δεν υπάρχουν πιά αλλά τα πνεύματα τους επιζούν σαν πνεύματα των ευχάριστων μουσικών ησυχαστηρίων! Για να χαρίζουν πλούτη και να φρουρούν τη δικαιοσύνη»(Ιππόλυτος: Κατά πασών των αιρέσεων έλεγχος 5,6,3) 

  Οι Ορφικοί Υμνοι

  Η έκδοση και ερμηνεία  των «Ορφικών Υμνων» απο τον ευπατρίδη και σοφότατο Ελληνα Ιωάννη Πασσά        ξεσκέπασε τους  αμαθείς και  τους  παλαιούς και  σύγχρονους συνωμότες. Την εποχή που ο άνθρωπος άρχισε να σκέπτεται και να συνειδητοποιεί ότι είναι ένας  απειροελάχιστος κόκος  μέσα στο Σύμπαν  που τον περιβάλλει , απο τότε τρία συναισθήματα τον  διακατέχουν:

  α/ ο απεριόριστος και μέγιστος θαυμασμός του προς το άπειρον και ασύλληπτον  Σύμπαν.

  β/ ο ασίγαστος φόβος του για τα όσα συμβαίνουν μέσα του-συμπεριλαμβανομένου και του θανάτου- και γύρω του με τα φυσικά γήινα και ουράνια φαινόμενα .

  Την ημέραν εθαύμαζε τον μεγαλειώδη Ηλιον , που τον έλουζε  με το λαμπρόν φως και  του έδινε την ενέργεια για να ζήσει , την δε νύκταν έκπληκτος , ανήσυχος ή και φοβισμένος παρηκολούθει συνήθως τις καθημερινές αυξομειώσεις της ωχρής Σελήνης και τον μυστηριώδη και απέραντον έναστρον ουρανόν με τα φωτεινά στίγματα, που  έμοιαζαν καρφωμένα στον αστρικόν θόλον.

  γ/ η αφύπνιση   την άνοιξη της νεκράς φύσεως , η ωρίμανση των καρπών το θέρος, η απονέκρωση των  πάντων τον χειμώνα, τον συγκλόνιζαν.  Αλλά και οι τροπές των άστρων, οι μεταβολές των ανέμων, οι αλλαγές της θερμοκρασίας και η διαρκής και αέναη μεταβολή των πάντων με την γέννηση, την ωρίμανση και τον θάνατον τον έβαζαν σε σκέψεις και προβληματισμόν.

  Είχαν απο τα πανάρχαια χρόνια αντιληφθεί ότι η κύρια πηγή της διατηρήσεως της ζωής ήτο η ενέργεια(ζεστασιά) του Ηλίου. Χωρίς τον Ηλιον τίποτα δεν μπορεί να ζήσει στον κόσμον, κι’ αυτό το γνώριζαν οι Ορφικοί. Τον Ηλιον ονόμαζαν  Διόνυσον και  Φάνητα , ενώ οι Αιγύπτιοι Οσιριν. Είναι ψευδές ότι οι  Ορφικοί πήραν απο τους Αιγυπτίους την γνώση. Ακριβώς το αντίθετον ισχύει.  Να σημειωθεί ότι οι Ελληνες έχτισαν στην Αίγυπτο πολλές πόλεις με τα ονόματα των Ελλήνων Θεών, όπως λ. χ Ηλιούπολις, Διός πόλις, Ερμο         ύπολις, Πανός πόλις, του Απόλλωνος, της Ειλειθυίας (προστάτιδος των εγγύων γυναικών) κ. α . Ολοι σχεδόν οι αρχαίοι λαοί ελάτρευσαν τον Ηλιον σαν  Θεό τους , απόδειξη αδιάσειστος της προιστορικής , της πανάρχαιας επιδράσεως των Λαών του Αιγαίου σ’  αυτούς (βλέπε και «Ωγυγίαν» Αθαν. Σταγειρίτου, Τόμος Β! σελ. 319 και 372 και  των DEGOUY-CHAL, LAYE-LEROY VIDAUD  «Κίνα, Ιαπωνία,Θιβέτ, Κορέα», εκδόσεις εις την  Ελληνικήν «Κοραή» 1928 και άλλων καθώς και της Εγκυκλοπαίδειας «ΗΛΙΟΣ» )

  Ελληνες οι Πρώτοι Αστρονόμοι

  Ολοι οι πανάρχαιοι λαοί πρωταρχικώς ελάτρευον τον Ηλιον και την Σελήνην. Ο πρώτος παρατηρητής των αστέρων αναφέρεται απο την Ελληνική Αρχαιολογία ο Υπερίων. Ο Αστραίος – του οποίου το όνομα εδόθη στα άστρα- ήτο πανάρχαιος αστρονόμος και μαθηματικός , ο οποίος αυτός πρώτος έδωσεν τις οναμασίες στα άστρα και  δια τούτο εθεωρήθη και ως ο πατήρ των!(«Ωγυγία», Τομ. Γ, κεφάλαια Ε και ΣΤ,σελ. 14 και 15, Εκδοσις Βιέννης 1817 και Διόδωρος Σικελιώτης «Κρητικαί Παραδόσεις»)

  Ετερος διάσημος αστρονόμος και αστρολόγος υπήρξε ο Ατλας  . Αυτός  έφερε στους ώμους του την γήινη σφαίραν, απόδειξη ότι οι Ελληνες γνώριζαν το Ηλιοκεντρικό σύστημα από τους προιστορικούς χρόνους και πολύ πριν απο τον Κοπέρνικο, ο οποίος αντέγραψε την θεωρία τους Αριστάρχου. Ο Ατλας κατάγεται από την Αρκαδία και εγκατεστάθη στην Βοιωτίαν.   Αυτός κατεγίνετο στις παρατηρήσεις των Ηλιακών  τροπών από την κορυφή του  όρους Τιτανίς(«Ωγυγίαν» Τόμος Γ!, σελ. 35 και Παυσανίου Βοιωτικά Κ, 3)

  Στα Αργοναυτικά αναφέρεται (στίχοι 208 και 209) ότι ένας εκ των Αργοναυτών , ο Αγκαίος, που κατήγετο από την Πλευρώνα της Αιτωλίας, εγνώριζεν όχι μόνον  τις κυκλικές κινήσεις των αστέρων και των πλανητών εντός της ουρανίου σφαίρας, αλλά και προέβλεπε και  προέλεγε διάφορα περιστατικά   δια την ζωήν  των ανθρώπων, απο την μελέτην και την κίνηση των άστρων.  Συνεπώς ο Αγκαίος δεν ήτο μόνον αστρονόμος, αλλά και αστρολόγος ο οποίος αναφέρεται δια πρώτην φοράν  εις την  ιστορίαν της Αστρολογίας.

  Η Διαστροφή της Ιστορικής Αλήθειας

  Αυτές οι περίεργες πληροφορίες της απώτερης αρχαϊκής εποχής αν συνδυασθούν με τις κοσμογονικές παραδόσεις και τις Θεωρίες των Ορφικών («ΤΑ ΟΡΦΙΚΑ» Ιωάννου Πασσά) ορθώς μας άγουν στο συμπέρασμα , ότι  πρώτοι οι Ελληνες σε πανάρχαιες εποχές είχαν εγκαταλείψει πλήρως τις μυθολογικές δοξασίες  περί θεοποιήσεως των φυσικών φαινομένων  και  είχαν επιδοθεί σε ευρύτερες και πλέον θετικές επιστημονικές έρευνες και μελέτες περί των φαινομένων αυτών και του κόσμου γενικότερον.

  Και εδώ προκύπτει το ερώτημα: Ενας λαός  που φθάνει σε τέτοιο σημείο πνευματικότητος και ωριμότητος θα μπορούσε να προχωρήσει χωρίς την  ύπαρξη   Γλώσσης,   Γραφής και των  Αριθμών; Οχι βέβαια. Και όμως χάριν στις   συστηματικές , σκόπιμες και κακόβουλες μεθοδεύσεις των ξένων ‘στρατευμένων’ επιστημόνων είπαν ότι οι Ελληνες πήραν την Γραφή απο τους πολύ αργότερον εμαφανισθέντες Φοίνικες. Λόγω της αμάθειας ή και της δουλικότητος αυτούς ακολούθησαν και οι  ημετέροι επιστήμονες. Κατ’ αυτόν τον τρόπον έκαναν την  ανθρωπότητα να πιστεύει ότι οι Αιγύπτιοι , Βαβυλώνιοι, Ασσύριοι , Φοίνικες και άλλοι λαοί της Ανατολής είναι οι ευρετές του πολιτισμού και ότι αυτοί είναι  οι διδάξαντες τους Ελληνες. Ομως συμβαίνει ακριβώς το αντίθετον, δηλαδή αυτοί πήραν απο τους Ελληνες τον Πολιτισμόν. . Ολοι αυτοί οι ψευδοεπιστήμονες περιφρόνησαν παντελώς ή και  διέστρεψαν τα κείμενα της Ελληνικής Γραμματείας και τις μαρτυρίες των  πανάρχαιων Ελλήνων Σοφών. Επίσης αγνόησαν τις Ελληνικές παραδόσεις και υποτίμισαν  την Ελληνική Αρχαιολογία , την οποίαν  θεώρησαν    «Μυθολογία» και άρα   αναξιόπιστη. Η προσπάθεια τους αυτή δεν ήτο ανεπίληπτος , έντιμος και αμερόληπτος , αλλά σε άλλους σκοπούς απέβλεπε. Τούτο αποδεικνύεται  εναργέστερον κατά την παρούσα εποχή με την επιχειρουμένη παγκόσμια επικράτηση της Νέας Τάξεως Πραγμάτων. Για να φθάσουν ως εδώ πρώτα εξάπλωσαν την «κουλτούρα» του Οφεως. Για τους λόγους που ήδη  προαναφέραμε καταπολέμησαν και ακρωτηρίασαν με την  ίδια λύσσα την Ελληνική Γλώσσαν     και τις στέρησαν  το ιστορικό βάθος,. Και για να μας απομακρύνουν απο την μελέτη των Αρχαίων κειμένων της Ελληνικής Γραμματείας κατήργησαν εδώ και τρεις δεκαετίες  τα Αρχαία Ελληνικά. Η καταστροφή της γλώσσας μας συνεχίσθηκε με   άνωθεν διατάγματα και ντιρεκτίβες με τις οποίες  διατάχθηκε η εισαγωγή  του μονοτονικού και   η επιμειξία  της με διάφορες ξένες   ή  κακόηχες και αδόκιμες λέξεις, και με την καταστροφή του συντακτικού της

  Σλήμαν ,  Εβανς, Χασάπης ξεσκεπάζουν την Αλήθεια

  Κατόπιν των  ανωτέρω δύο μεγάλοι αρχαιολόγοι :

  1/ Ο Σλίμαν δια των ανασκαφών του στην Τροία ,   Τύρινθα ,   Ορχομενόν και στις Μυκήνες και

  2/ Ο Εβανς  με τις ανασκαφές της  Κνωσού

  μετέθεσαν την Ελληνική Προιστορίαν κατά 1000 τουλάχιστον έτη εις το παρελθόν. Στην προσπάθεια τους αυτή συνήντησαν τις λυσσώδεις αντιδράσεις όχι μόνον των   ξένων, αλλά και ορισμένων δικών μας. [Μήπως δεν έκαναν τα ίδια και χειρότερα  στον μεγάλο αρχαιολόγο, Μανόλη Ανδρόνικο , ο οποίος έφερε στο φως  τις  αρχαιότητες  της Βεργίνας, ήτοι  το εκτεταμένο νεκροταφείο, με τους χαρακτηριστικούς τύμβους που απλωνόταν στην Βόρεια και Ανατολική πλευρά του χωριού και τον τάφο του βασιλιά Φιλίππου, πατέρα του Μεγάλου Αλεξάνδρου; Επεσε το δικό μας ανθελληνικό κατεστημένο επάνω του να τον διαλύσει και  να  αμφισβητήσει την τεραστία σε αξία  ανακάλυψη,  σε εποχή  μάλιστα που αμφισβητούν οι  Σκοπιανοί–και οι γνωστοί πάτρωνες τους- την Ελληνικότητα της Μακεδονίας και του Μ. Αλεξάνδρου. Παρόμοια τύχη είχε και η ανακάλυψη του διακεκριμένου ανθρωπολόγου κ. Αρη Πουλιανού, του Σπηλαίου των Πετραλώνων της Χαλκιδικής. Εκεί έφερε στο φως τον «Ευρωπαίο Αρχάνθρωπο των Πετραλώνων» ηλικίας 700-800.000 εντών. Ως και στα δικαστήρια προσέφυγε διότι τον απέβαλαν απο το σπήλαιο. [Εμείς οι Ελληνες είμαστε σαν τα αθώα παιδιά . Δεν γνωρίζουμε ότι  βρισκόμαστε αυτόν τον καιρό κάτω απο μιά ιδιότυπη κατοχή. Μπορεί να μην έχουμε την μπότα των Γερμανών, αλλά έχουμε τα φερέφωνα της Νέας Τάξεως που μας ελέγχουν τη Σκέψη και μας ποδηγετούν δίκην ζώων, ακόμη και στα σγαγεία των πολεμικών θεάτρων, Ούτε καν υποπτευόμαστε ότι  στον τόπο μας άρχει ένα παρακράτος δοσιλόγων και μιά    ανθελληνική 5η Φάλαγγα που  εχθρεύεται  βαθύτατα τον Ελληνισμό. Μισεί αφάνταστα την αλήθεια και συνεχώς συνωμοτεί, ραδιουργεί , σκυλεύει και καταστρέφει παν τι  το Ελληνικό . Αυτό το παρακράτος ψευδολογεί, παραποιεί, παραχαράσσει την Ιστορία  και την Αλήθεια , εκμεταλλεύεται και διαστρέφει  την Επιστήμη και χρησιμοποιεί την  Τεχνολογία για την ενίσχυση της υλικής και στρατιωτικής του δυνάμεως, προς μεγίστη ζημίαν και  καταστροφή του κόσμου ]

  Οι (Προσ)έλληνες και προ του Κατακλυσμού

  Ο έξοχος και  διεθνούς προβολής Ελλην αστρονόμος Κωνστ. Χασάπης με την  μελέτη του επί των «Υμνων» του Ορφέως  και την αστρονομικήν των  ερμηνείαν  απώθησε και εξαπέστειλε την Ελληνική Προιστορίαν εις το απώτερον παρελθόν. Πέραν τούτου   εδραίωσε και  κατέστησε αναμφιβήτητη  αλήθεια- που πολλάκις κακοποιήθηκε απο τους ξένους και δυστυχώς και απο ορισμένους Ελληνες- ότι δηλαδή οι Ορφικοί Υμνοι χάνονται στα βάθη  του χρόνου.  Με βάση τα αστρονομικά δεδομένα ο Κωνστ. Χασάπης απέδειξε ότι :

  α/ Οι Ελληνες και  η Ελληνική Φυλή υπήρχε και προ του Κατακλυσμού του Ωγύγου  και την καταβύθιση της Αιγηίδος .  Τούτο σημαίνει ότι Ελληνική Φυλή υπήρχε απο την εποχή που ενεφανίσθη ο άνθρωπος  και  έζησε και ζει αδιατάρακτα και χωρίς να εκριζωθεί  ή να αλλοιωθεί,  στον ίδιο χώρον  που σήμερον υπάρχει και ευρίσκεται. Και ενώ όλοι οι αρχαίοι Ελληνες συγγραφείς και τα αρχαία συγγράμματα  -ακόμη και ο μικρής αξιοπιστίας Ηρόδοτος- λέγουν ότι «είμαστε γηγενείς»,  αυτοί συνεχώς   πλάθουν συνωμοσίες και    με διάφορες αστήρικτες ψευδοθεωρίες επιχειρούν   να πλήξουν κάθε φορά τον Ελληνισμόν.

  β/ Οι Αρχαιοέλληνες  έζησαν στον χώρο τούτο και προ της καταβυθίσεως της Αιγηίδος . Από τον χώρον ένεθεν και ένθεν του Αιγαίου και  προ και μετά την καταβύθιση της Αιγηίδος εξεκίνησε η εξημέρωση και ο εκπολιτισμός του ανθρώπου και η πνευματική ανάπτυξη εκείνων που εδημιούργησαν τον πολιτισμόν. Τούτο είναι  ανεξάρτητον της τυχόν  εμφανίσεως  ανθρώπινων όντων   προ , συγχρόνως ή μετά την εμφάνιστη των Αιγαίων Αρχαιοελλήνων και  σε άλλες ηπείρους, ή περιοχές της Γης.

  γ/ Από τις παραδόσεις , τα αρχαία κείμενα και από τα ευρήματα της αρχαιολογικής σκαπάνης αποδεικνύεται περίτρανα ότι όχι μόνον δεν ήλθε ο πολιτισμός  αυτός απο αλλού(Ανατολή, Βορρά ή Νότο) , αλλά είναι γηγενής .   Αυτός ξεκίνησε απο τον χώρο του Αιγαίου και εξακτινώθηκε σ’όλο τον   κόσμο, ακόμη και  στις πρωτόγονες και πιό άξεστες φυλές . Γι’ αυτό βρίσκονται ακόμη ψήγματα αυτού του πανάρχαιου πολιτισμού σε κάθε γωνία του πλανήτου μας.  (βλέπε Ιωάν. Κουμάρη «Φυσική Ανθρωπολογία » εις το Α! μέρος του Τόμου ΕΛΛΑΣ της εγκυκλοπαίδειας ΗΛΙΟΣ και Αρη Πουλιανού «Η Προέλευση των Ελλήνων » και « Η Καταγωγή των Κρητών»)  Και το ερώτημα που ανακύπτει είναι το  εξής: Χωρίς το εργαλείο της Γλώσσης και της Γραφής ο προηγμένος αυτός λαός   θα ήτο δυνατόν να κάνει αυτήν την πρόοδο και  να την εξαπλώσει σε άλλους μακρυνούς λαούς; Ασφαλώς όχι, διότι προυπόθεση για την  ανάπτυξη και διάδοση του πολιτισμού είναι η Γλώσσα , η Γραφή  και οι Αριθμοί(μαθηματικά) Οι Ελληνες είχαν λοιπόν αρχίσει απο αρχαιοτάτων χρόνων να καταγράφουν  τις παρατηρήσεις και τις σκέψεις τους. Αρχικώς έγραφαν επί πλακών,  αργότερα επι πηλίνων πινακιδίων , λεπτών σανίδων, επί παπύρων και  βραδύτερον έγραψαν επί περγαμηνών και άλλων υλικών,   λόγω των γνώσεων και της πείρας που αποκτούσαν εν τω μεταξύ , με την πάροδο των ετών. Τα φαινόμενα αυτά δεν είχαν φοβήσει τους Ελληνες.  Ομως τους είχαν   προκαλέσει την περιέργειαν να τα γνωρίσουν και να τα καταγράψουν, εν αντιθέσει προς τους  άλλους λαούς που εκ φόβου   εθεοποίησαν τον Ηλιον και την  Σελήνην

  δ/ εκ των  αρχαίων κειμένων και των «Υμνων του Ορφέως» ο εκπολιτιστής λαός του κόσμου είναι οι Αιγαίοι Αρχαιοέλληνες  (και όχι οι Προέλληνες, ή οι Πρωτοέλληνες όπως εσκεμμένα και  εκ δόλου τους  ονομάζουν). Τούτο προφανώς γίνεται για να μας ακρωτηριάσουν φυλετικά και να διακόψουν την συνέχεια μας με   αυθαίρετους ακρωτηριασμούς και συνεχείς Γενοκτονιες της Φυλής μας.

  Οι Γενοκτονίες του Ελληνικού Εθνους

  Αυτές επαναλαμβάνονται σε όλες τις εκφάνσεις της Ελληνικής Φυλής με  σκοπό να την  εξοντώσουν και να την σβήσουν απο τον χάρτη δια της μεθόδου του διαμελισμού και της σαλαμοποιήσεως:

  1/   Ιστορία. Tην τεμμαχίζουν σε «Μυθολογία», Κλασσική, Αλεξανδρινή, Βυζαντινή, Νεοελληνική   κ.α,

  2/   Γλώσσα, Tην  διαχωρίζουν σε Ομηρική, Κλασσική, Καθαρεύουσα, Δημοτική και τώρα μαλιαρή, μονοτονική   και δεν  συμμαζεύεται ο ευτελισμός της.

  3/  Ελληνική Επικράτεια Tην έχουν κατακρεουργήσει αποσπώντας απο τον κορμό της Ελλάδος την Βόρ. Κύπρο, Ιωνία, Αν. Ρωμυλία, Βόρειο Ηπειρο, την Κάτω Ιταλία και τώρα ανοίγουν θέμα Αιγαίου,   Μακεδονίας, Ηπείρου(  Τσαμουργιάς) ,   Δυτ. Θράκης κοκ ,

  4/ Θρησκευτική  Μετάλλαξη. Με την  κατάργηση των Πατρώων  Θεών  μας και  την επιβολή  των θεώντου Ισραήλ.

  5/ Τεχνητός Διαχωρισμός του  Ελληνισμού, σε Ελλαδικό και Απόδημο.  Ως γνωστόν τον απόδημο   τον   αφομοιώνουν με γοργό ρυθμό στις χώρες υποδοχής του.

  6/   Γενοκτονία του Ελληνισμού . Αυτή έγινε και συνεχίζει να γίνεται με ποικίλους τρόπους και σε διαδοχικές εποχές ως σήμερον.

  α/ Απο το Θεοκρατικό    Βυζάντιο(από τον Θεοδόσιον το 393μ.Χ ως και τον 7ον αιώνα ) .  Συντελέσθη η    καταστροφή 1/Ο χειρότερος διωγμός που έχει υπάρξει στο Ελληνικό στοιχείο, με αποκορύφωμα τον ειδεχθή διαμελισμό της φιλοσόφου Υπατίας από τον χριστιανικό κλήρο, 2/ Η ολοσχερής καταστροφή  του Ελληνικού Πνεύματος, τόσον η υλική(αγάλματα, ναοί, ιερά, θέατρα, σχολές, βιβλιοθήκες κ.α) όσον και η ηθική και οι θεσμική καταστροφή(Ολυμπιακοί Αγώνες, Μαντεία, Εορτές, Ηθη-Εθιμα, Θρησκεία, Δημοκρατία κ.α) Και όλα έγιναν  με την  ενεργό συμμετοχή και την αυτουργία του Ιουδαιοχριστιανισμού.

  β/ Από την Τουρκική Οθωμανική  Αυτοκρατορία έγινε αποδεκατισμός των Ελλήνων με τον εξισλαμισμό και την συγκέντρωση τους στα «γεννιτσαριστικό» στρατό των Σουλτάνων.

  γ/ Από το Κεμαλικό Κράτος της Τουρκίας κατά την Μικρασιατική Καταστροφή το 1922 για την εκδιωξη του Ελληνισμού απο τις προγονικές του εστίες στην Μικρά Ασία(  Ελλήνων της Ιωνίας , του Πόντου, της Ιμβρου και Τένεδο, της  Κωνσταντινουπόλεως (το 1955 ως το 1974 ) των Ελλήνων Κυπρίων με την Καταστροφή της Κύπρου το 1974 κ. α),  .

  δ/  Το Ελλαδικό  Κράτος  ,   το οποίον με την Παιδεία και την Νομοθεσία(διαπλοκή Κράτους -Εκκλησίας)     έχει   πολυδιασπάσει και εξουδετερώσει τον Ελληνισμό και τον καθιστά ΜΗ αποτελεσματικό.

  ε/ Πνευματική και Ψυχολογική Μετάλλαξη και διαχασμός της προσωπικότητος του Ελληνα. Με  την επιβολή της ξένης θρησκείας υπέστη μετάλλαξη και ένα είδος σχιζοφρένειας  η οποία  τον κατέστησε «Ιουδήλο», δηλαδή μισό Ελληνα και μισό Χριστιανό. Εκτοτε η Φυλή μας- πλην  προσωρινών εκλάμψεων -έπαυσε να παράγει και  παραμένει πνευματικά άκαρπος και ψυχολογικά ασταθής και ανασφαλής.

  Μέσα σ’ αυτήν την  παράνοια και τον πρωτοφανή διωγμό που έκαναν-και συνεχίζουν να κάνουν ως σήμερα-στην Φυλή μας  τα σκοτεινά κέντρα των ανθρώπων της Ερήμου,  εμείς οι Ελληνες δεν    είμαστε σε θέση να αντιληφθούμε την εξυφανθείσα «Συνωμοσία»   εναντίον  μας. Ούτε φυσικά  είμαστε  εις θέσιν να εννοήσουμε ότι όλα όσα συμβαίνουν  εις βάρος  μας δεν είναι τυχαία.  Οι διάφορες  ψευτοθεωρίες,  προπαγάνδες και τ’ ανθελληνικά σχέδια έχουν σαν σκοπό την περαιτέρω εξουθένωση  και τον στραγγαλισμό μας (όπως λ.χ η θεωρία  περί των φανταστικών και άγνωστων  στην Ιστορία Ινδοευρωπαίων, η  χονδροκομμένη θεωρία   Φαλμεράυερ, η προώθηση των Σκοπίων ως Μακεδονία, οι «Γκρίζες Ζώνες»στο Αιγαίο, τα Σχέδια Αννάν κ.α) που  βρίσκουν πρόσφορο έδαφος, όχι μόνον στο εξωτερικό ,  αλλά  και στον τόπο μας.Τον τελευταίο καιρό, με την επανάσταση που έφερε το Διαδίκτυο στην ζωή μας,  μπαίνουν οι «ψηφίδες του μωσαικού της συνωμοσίας» στις θέσεις τους  .  Καθημερινά έρχονται στο φως πληροφορίες που συνηγορούν ότι η συνωμοσία  ξεκίνησε  απο την εποχή ακόμη των  Φιλισταίων και  συνεχίζεται ως σήμερον.

  Η Δήλωση Κίσιγκερ για τους Ελληνες

  Αρκεί να αναφέρουμε την φοβερή δήλωση Κίσιγκερ , οποίος είπε ότι πρέπει να πλήξουν καίρια τον Ελληνισμό στις ρίζκες του (Γλώσσα, Ιστορία, Θρησκεία,  Ηθη και Εθιμα ).  Οι γνωστοί «άσπονδοι φίλοι» μας μπόρεσαν διά δόλου να ελέγξουν κατά την αρχαιότητα ακόμη και την Περσική Αυλή  . Τότε σχεδίασαν και πραγματοποίησαν τις δύο μεγάλες εκστρατείες των Περσών κατά της Ελλάδος και χάρις στην ανδρεία των Ελλήνων στον Μαραθώνα και στην Σαλαμίνα εγλύτωσε η Ευρώπη απο την Ανατολική δουλεία και τον δεσποτισμό. Οι ίδιοι «άσπονδοι φίλοι» υποδούλωσαν αργότερα την Ρωμαϊκή Αυτοκρατορία και το Βυζάντιο με τον Ιουδαιοχριστιανισμό. Και τότε τον μοναδικό λαό που  χτύπησαν ανελέητα –και συνεχίζουν να τον πλήττουν ως σήμερον- ήτο ο Ελληνικός.

  Οι Θεωρίες των Ορφικών περί του Σύμπαντος

  Χιλιετηρίδες   πριν εμφανισθούν οι Αιγύπτιοι , οι Βαβυλώνιοι, οι Φοίνικες , οι Χαλδαίοι, οι Εβραίοι και άλλοι λαοί της Ανατολής  , οι Ορφικοί  -όπως αποδεικνύεται  απο τα κείμενα που μας κληροδότησαν – είχαν διατυπώσει τις θεωρίες  των περί του Σύμπαντος, περί Φύσεως, περί Ζωής , περί Μονοθείας κλπ. Οπως έχει εξακριβωθεί απο τους «Υμνους του Ορφέως » οι άλλοι αρχαίοι λαοί  ούτε  τα εγνώριζαν, αλλά και  ούτε ήσαν εις θέσιν να τα διατυπώσουν. Και ανακύπτει το ερώτημα:   Γιατί δεν     μελέτησαν τα Ορφικά και τα άλλα κείμενα της Ελληνικής Γραμματείας πριν διατυπώσουν τις αστήρικτες θεωρίες τους περί των Ινδοευρωπαίων,  περί Πρωτοελλήνων κ.ο.κ ; Η απάντηση είναι πολλαπλή: Είτε δεν τα εγνώριζαν ιδότι είναι αμαθέστατοι , είτε δεν ασχολήθηκαν με αυτά, ή τέλος τα εγνώριζαν αλλά επρυτάνευσαν πολιτικοί , θρησκευτικοί , ιδεολογικοί κι’ άλλοι λόγοι και περισσότερος δογματισμός του εξουσιαστικού κατεστημένου που κυβερνά τον κόσμο εδώ και 2.000 χρόνια . Απαξ όμως και στεραιοποίθηκαν τα καλούπια στο δογματικό και εξουσιαστικό εργαστήρι του Κατεστημένου, είναι δύσκολο ως αδύνατον το   μονολιθικό αυτό παγκόσμιο κράτος και παρακράτος να αλλάξει γνώμη και να παραδεχθεί τα κολοσσιαία σφάλματα και την πλάνη του.  Το πιό εξωφρενικό είναι ότι  την ίδια ή και χειροτέρα εχθρότητα και αδιαφορία για την παρουσίαση της αληθείας επέδειξαν-και επιδεικνύουν ακόμη και σήμερον –    ορισμένοι βολεμένοι και αργυρώνητοι Ελληνες ‘επιστήμονες’ και ‘διανοούμενοι’ της αρπαχτής.

  Απο τις θεωρίες των Ορφικών προήλθαν οι πρώτες αρχές της Φυσιολογίας, της Κοσμογονίας, της Φιλοσοφίας και της Θεογονίας,  οι οποίες διετυπώθησαν αργότερον απο τους Προσωκρατικούς. Αν δεν είχαν δουλευθεί εν σπέρματι όλες οι ιδέες απο την  εποχή των Ορφικών ασφαλώς δεν ήτο δυνατόν να ξεπεταχθούν απο το πουθενά κατά την εποχή των Προσωκρατικών[«Το Αρχαίον Ελληνικόν Πνεύμα» Εγκυκλ. ΗΛΙΟΣ].

  Τι απέδειξαν οι Ορφικοί  Υμνοι;

  Οι Ορφικοί  ερεύνησαν τον  εσωτερικόν κόσμο του Ανθρώπου-ήτοι την ψυχή του-και τον εξωτερικό κόσμο, το Σύμπαν. Οι Ορφικοί πρώτοι ερεύνησαν το Αίτιον και τον Σκοπό των πραγμάτων και των εμπειρικών καταστάσεων

  Οπως αποδεικνύεται από τις αστρονομικές ερμηνείες των  παρατηρήσεων των οι Ορφικοί προφανώς εγνώριζαν και κατέγραψαν φυσικά φαινόμενα του 3.600π.Χ , του  5.000 π.Χ και του 11.860 π.Χ, , γεγονος που δεν επιδέχεται αμφισβήτηση. Τα αστρονομικά δεδομένα ομιλούν απο μόνα τους. Αλλά για να κάνουν αυτές τις παρατηρήσεις και να διατυπώσουν αυτές τις προχωρημένες απόψεις για τον Ανθρωπο και το Σύμπαν θα πρέπει κανονικά να είχαν μιά μακρά περίοδο ερεύνης προ των ημερομηνιών που αναφέρονται τα φυσικά φαινόμενα. Αυτό δεν είναι προγονολοτρεία όπως πολλοί θέλουν να το παραστήσουν αλλά μιά αυταπόδεικτη αλήθεια , που όλοι οι αρχαίοι συγγραφείς συμφωνούν και μόνον οι σύγχρονοι ξενολάγνοι ‘επιστήμονες’ χωρίς κόπο και έρευνα το αντιπαρήλθον. Ομως ο Ελληνικός λαός–και όχι μόνον – εδώ και τρεις δεκαετίες έσκυψε και μελέτησε το αρχαίο Ελληνικό βιβλίο και παρά τις υπερβολές απο ορισμένους «Ελλαδεμπόρους» εννόησε την ουσία των πραγμάτων. Αυτός είναι δε και ο κυριότερος λόγος που αμφισβητεί συλλογικά το παγκόσμιο εξουσιαστικό κατεστημένο και τους ημέτερους εντολοδόχους τους.

  Οι Τουρκομογγόλοι του Αλτάι στην Ευρώπη

  Που ήσαν την εποχή εκείνη οι Τούρκοι  κατακτητές της Μικράς Ασίας ; Ζούσαν ζωή νομάδων στα υψίπεδα του Αλτάϊ της Κεντρικής  Ασίας. Οι Τούρκοι ανήκουν  στην τουρκική ή τουρανική φυλή, η οποία αποτελεί κλάδον της μεγάλης ουραλαλταικής ή φινουραλικής οικογενείας, της οποίας οι αρχαιότεροι κάτοικοι εξετείνοντο απο των Ουραλίων ορέων προς τα βόρεια της Ρωσίας και τις Σκανδιναυικές χώρες , μέχρι των ορέων του Αλτάι , ακόμη δε και στο εσωτερικό της Κεντρικής Ασίας και ακριβέστερον ως την Μαντζουρία. Αλλοι εξ αυτών διετήρησαν λευκό χρώμα(Μαγυάροι , Φίννοι) ενώ άλλοι ανεμείχθησαν με την κιτρίνη φυλή και αποτελούν μεσάζοντα τύπον , μεταξύ λευκού και κιτρίνου. Στην τελευταία κατηγορία ανήκουν τα τουρκικά και ταταρικά φύλλα που έφθασαν στην Μικρά Ασία . Αυτά ζούσαν ζωή νομάδων και επιδρομένων στα υψίπεδα της Κεντρικής Ασίας πριν μεταναστεύσουν με τα κοπάδια τους προς δυσμάς και νότον, ως την Μεσόγειο θάλασσα. Αναφέρονται και επιδρομές αυτών , μεταξύ των οποίων και αυτή του Ογούζ Χαν είκοσι περίπου αιώνες π. Χ. Αυτοί οι Οζουγχανίδες κάποτε έγιναν πολύ ισχυροί και για μικρόν διάστημα εδέσποσαν της Κίνας. Το κυριότερο τους επάγγελμα ήτο ο πόλεμος εκ του οποίου απέζων, είτε ως επιδρομείς , είτε ως μισθοφόροι. Σε κάποια εποχή  αριθμός της φυλής αυτής μετανάστευσε προς δυσμάς και νότον και εγκατεστάθησαν στην στέππα μεταξύ του Σινικού και του  Περσικού κράτους. Τον 5ον αιώνα επεχείρησαν να έλθουν σε εμπορική επικοινωνία με το Βυζαντινό κράτος  επί Ιουστιανιανού του Β!, συνάψαντες μάλιστα και φιλίαν μετ’ αυτού, η οποία διήρκεσεν οκτώ μόνον χρόνια(568-576)  Προς στο τέλος του 10ου αιώνα ορισμένα   Τουρκικά φύλλα έχουν εγκατασταθεί  στην πεδιάδα   Μαχάν, στο Κορασάν της Περσίας, εκ των οποίων φέρονται καταγόμενοι οι σημερινοί Τούρκοι. Η επιδρομή του αρχηγού των Μογγόλων Τσεγίς Χαν, εξηνάγκασε τον αρχηγό των Τούρκων, Σουλειμάνσάχ  με 52000  άτομα  της φυλής  του να μεταναστεύσει προς δυσμάς στην περιοχή του Ερτζιντζάν, ενώ άλλοι εγκατεστάθησαν  στα Αδανα. Δύο όμως νεώτεροι υιοί του Σουλειμάνσάχ, ο Ντουντάρ και Ερτογρούλ ετέθησαν επικεφαλής 400 οικογενειών    και μετέβησαν στο Ικόνιον(Κόνια) και ετέθησαν στην υπηρεσία του Σουλτάνου του Ικονίου Αλαεδίν Β!. Αυτούς που καλούμε σήμερον Τούρκους ουδεμία σχέση έχουν με  τους Τούρκους που μετανάστευσαν στην Μικρά Ασία. Οι Τούρκοι είναι μιά ελαχίστη μειοψηφία μεταξύ των  εθνοτήτων(Ελλήνων, Αρμενίων, Ποντίων, Κούρδων, Εβραίων , Ασσυρίων κ. α) που κατοικούσαν στην περιοχή αυτή. Ομως η πολυαριθμότερη  εθνότης   στα παράλια μέρη   της Ιωνίας και του Ευξείνου Πόντου ήτο η  Ελληνική . Το Τουρκικό κράτος ιδρύθη τον 13ον αιώνα από την ολιγάριθμον φυλήν των Ογούζων Τούρκων από τον Ερτογρούλ στα βόρειο δυτικά της Φρυγίας. Ομως οι επεκτάσεις του κράτους αυτού έγιναν απο τον υιό αυτού, τον Οσμάν(γεννηθέντος το  1260), ο οποίος ήτο επιθετικοτατος. Ο Οσμάν κατέλυσε το Σελτζουκικό κράτος , το οποίον ως τότε  δρούσε ως υποτελής του σουλτάνου του Ικονίου και ανέλαβε αυτός την  αναδιοργάνωση και επέκταση  του νέου Οσμανικού του κράτους. Ο χαρακτήρας του κράτους αυτού ήτο στρατιωτικός και οι ασχολίες του ήσαν οι διαρκείς κατακτήσεις , επιδρομές και  επεκτάσεις εις βάρος των γειτόνων του. Ο Οσμάν εφήρμοζε την αρχή της «καθαρότητος» με βάη την θρησκευτική πίστη. Οι αλλόθρησκοι δεν είχαν θέση στο κράτος του και στις περιοχές που κατακτούσε.  Αυτούς είτε τους εξισλάμιζε είτε τους ενόντωνε αν αρνούντο τον εξισλαμισμό. Ετσι έφτιαξε το μονολιθικό του κράτος   με την μορφή που έχει σήμερον το κράτος της Τουρκικής Δημοκρατίας, η οποία δεν διαφέρει απο το στρατιωτικό και ισλαμικό κράτος του Οσμάν.  Οι διάφορες συμμαχίες και συμφωνίες του Οσμάν μετα των γειτόνων του δεν διαρκούσαν περισσότερο απο τον  χρόνον που ήσαν ωφέλιμες για τους Τούρκους κατακτητές. Το κράτος αυτό κατέλαβε προοδευτικά την Μικρά Ασία, μέρος της Μέσης Ανατολής  και την Βαλκανική χερσόννησο, πριν επιτεθεί κατά του τελευταίου προπυργίου του Βυζαντινού κράτους που είχε απομείνει  η Κωνσταντινούπολη. Αυτή έπεσε το 1453 απο τον Μωάμεθ Β!(τον Πορθητήν) Το Οθωμανικό Κράτος  προήλασε ως την  Βιέννην  υπό την ηγεσία του  Σσυλτάνου  Σουλειμάν Α! του Μεγαλοπρεπή το 1529 , αλλά απεκρούσθη απο το κράτος του Καρόλου Ε! της Γερμανίας και του Φερδινάνδου  Α! της Αυστρίας και γλύτωσε η Ευρώπη από τον εκτουρκισμό και εξισλαμισμό της. Οτι όμως δεν μπόρεσαν να κάνουν τότε οι Τούρκοι με τα όπλα , το έκαναν τώρα με την βοήθεια  των ΗΠΑ , της Βρεταννίας και του Ισραήλ.  Διέρρηξαν  την πόρτα της Ευρωπαικής Ενώσεως και  μπήκαν με  το ένα πόδι στην Ε.Ε με την ομόφωνη συγκατάθεση των Ευρωπαίων ηγετών. Πολλοί αμφιβάλλουν αν η Τουρκία θα μπορέσει  στο τέλος να βάλει και το άλλο πόδι στην Ε. Ε . Ομως η ανάδειξη των ΗΠΑ σαν την μοναδική υπερδύναμη δημιούργησεν νέες γεωστρατηγικές ανακατατάξεις στον κόσμο  και την πλήρη    οικονομική και στρατιωτική εξάρτηση και προσάρτηση  της Ευρώπης   στο άρμα της Αμερικής.  Η Ε.Ε δεν μπόρεσε να αποκτήσει πολιτική ενότητα και  δικό της αμυντικό βραχίωνα, με αποτέλεσμα να  εξαρτάται στρατιωτικά απο το ΝΑΤΟ. Χωρίς όμως ισχύ και συνένωση   δεν μπορεί να εφαρμώσει δικη της Εξωτερική Πολιτική, καθώς και Πολιτική  Αμυνας και Ασφάλειας και  θα είναι εξαρτημένη απο τις ΗΠΑ   Η νέα κατάσταση δεν  αφήνει  πολλά περιθώρια αισιοδοξίας για μιά    Ευρωπαική   άρνηση    απέναντι  στην επιθετική  πολιτική της Τουρκίας για ισότιμο μέλος της Ε,Ε. Τούτο ελπίζει η Τουρκία ότι θα γένει στο τέλος των 10-15 ετών   με την υποσήριξη πάντα των ΗΠΑ, Βρετανίας και Ισραήλ. Ως τότε οι λαοί και οι εθνότητες της Τουρκίας ζουν κάτω απο την αυστηρή μπότα των στρατιωτικών. Το παράδοξο είναι ότι οι Τούρκοι οικειοποιούνται τους πολιτισμούς που προυπήρξαν στην περιοχή και παριστάνουν τους πολιτιστικούς κληρονόμους όλων των εθνοτήτων που έζησαν ή ζουν .  Αν αυτό δεν είναι Γενοκτονία τότε η λέξη έχει χάσει το νόημα της.

  Ο Αρίσταρχος Ευρετής  του Ηλιοκεντρικού Συστήματος

  Ο Ελλην αστρονόμος Αντωνιάδης απέδειξεν  ότι  ευρετής του Ηλιοκεντρικού συστήματος δεν ήτο ο Κοπέρνικος –όπως συνηθίζεται να λέγεται-αλλά ο Αρίσταρχος. Αυτά γράφονται στην διδακτορική του διατριβή που εφυλάσσετο στα σκονισμένα ντουλάπια του πανεπιστημίου Αθηνών και ούτε καν αξιώθηκε τότε η Πρυτανεία και η Ακαδημία Αθηνών να τα φέρει στο φως της δημοσιότητος. Τα πανεπιστήμια μας και πιό πολύ η Ακαδημία Αθηνών είναι υπεύθυνα απέναντι στο Εθνος για την «σιωπή των   αμνών» στην ιδιότυπη κατοχή που έχουν θέσει ξένες δυνάμεις την πατρίδα μας. Η διατριβή Αντωνιάδη διατυπώνει  την άποψη ότι οι Ορφικοί είχαν συλλάβει και διατυπώσει την έννοια του ηλιοκεντρικού συστήματος . Και πρώτοι αυτοί διετύπωσαν την πληροφορίαν ότι ο Ηλιος ευρίσκετο κατά την εαρινή ισημερίαν στην περιοχή του Ταύρου από το 3.620 π.Χ μέχρι το 1.841 π.Χ( Οι Μινωίτες Κρήτες είχαν  τον ταύρο   ως σύμβολον τους )  Από το 5.000 π.Χ  είχαν καθορίσει  και καταγράψει τις διαδοχικές θέσεις  του Βορείου Πόλου  και κατά συνέπεια και τις αποκλίσεις του Πόλου, ενώ απο το 11.860 π.Χ είχαν προηγμένες γνώσεις και μελετούσαν τα φαινόμενα του Σύμπαντος.

  Στα ίδια συμπεράσματα κατέληξε και  ο διακεκρινένος αστρονόμος Κ. Χασάπης στην μελέτη των «Ορφικών Υμνων» . Οχι μόνον απώθησε και εξαπέστειλε την Ελληνική Προιστορία  εις το απώτατο παρελθόν, αλλά και απέδειξε ότι οι Ελληνες είναι γηγενείς. Είναι ο ίδιος λαός που έζησε και προ του Κατακλυσμού του Ωγύγου και προ της καταβυθίσεως της Αιγηίδος, και συνεχίζει να ζει αδιατάραχτος μέχρι σήμερον εις τον ίδιον χώρον στον οποίον υπάρχει και ευρίσκεται. Τα Ορφικά προδίδουν γνώσεις και αστρονομικές και άλλες παρατηρήσεις που ανάγονται σε πανάρχαιες εποχές.   . Η έρευνα του  Κ. Χασάπη αποκαλύπτει και εκμηδενίζει τις άθλιες και κακοήθεις  διστρεβλώσεις της Ελληνικής Προιστορίας απο τους αδίστακτους και καταχθόνιους ραδιούργους και διαστροφείς   της  Ιστορικής Αλήθειας. Εξ αυτών  αποδεικνύεται  ότι οι Ελληνες ζούσαν σ’ αυτόν εδώ τον χώρο που ονομάζεται Ελλάς  και στην Ανατολική λεκάνη της Μεσογείου ακομη και προ 200.000 ετών  και 800.000 ετών .[περ. ΔΑΥΛΟΣ τ.288]  Τον Κ. Χασάπην έρχονται άλλοι νεώτεροι επιστήμονες να συμπληρώσουν με αξιόλογες νεώτερες έρευνες,, ώστε να μπορούμε σήμερον να μιλάμε για έναν μικρό Ελληνικό Διαφωτισμό, μέσα στο πυχτό σκοτάδι της «Παγκοσμιοποιήσεως» .

   

   

  Να σημειωθεί ότι μόνον οι Ελληνες έχουν καταγράψει τρεις(3) Κατακλυσμούς(Ωγύγου,Δευκαλίωνος, Δαρδάνου) και όχι μόνον έναν , των άλλων λαών. Δεν είναι υπερβολή να πούμε ότι  οι Ελληνες διατηρούν τα Αρχεία της Παγκόσμιας Προιστορίας και Ιστορίας. Αυτά τα αποδεδειγμενα με αστρονομικές παρατηρήσεις  αδιάσειστα συμπεράσματα δημιουργούν την ανάγκη για γενικότερη αναθεώρηση της Προιστορίας ολοκλήρου της περιοχής της Ανατολικής Μεσογείου αλλά και της παγκοσμίου τοιαύτης.  Διότι αποδεικνύεται αβιάστως ότι το δογματικό και αστήρικτο «εξ ανατολών το φως» είναι ανακριβές . Οι     Ανατολικοί Πολιτισμοί δεν ήσαν οι πρώτοι στον  κόσμο (ήτοι Αιγυπτίων, Βαβυλωνίων, Χετταίων, Φοινίκων, Κινέζων, Ινδών  κ. α). Αυτοί είναι κατά πολύ νεώτεροι και μεταλαμπαδεύθησαν απο τον πανάρχαιον   Ελληνικό Πολιτισμό. [Από προσωπικές επισκέψεις στην Ινδία-ακόμη και στην ενδοχώρα- διαπίστωσα ότι οι Ινδοί διαφύλαξαν   αρχαία Ελληνικά  λαογραφικά στοιχεία στα ήθη και στα έθιμα τους  και ιδιαιτέρως στην παράδοση τους , κάτι που εμείς λόγω: α/ των πολλαπλών υποδουλώσεων   σε ξένους κατακτητές , β/ της θρησευτικής μας μεταλλάξεως σε   μιά ξένη θρησκεία και της απομακρύνσεως απο τους Πατρώους Θεούς και γ/ του ευέλικτου του χαρακτήρος μας, που αρεσκόμεθα στην συνεχή αλλαγή,  λησμονήσαμε πολλά στοιχεία εκ της παραδόσεως μας]

  Τα Ταξίδια των Αιγαίων και Πελασγών Αρχαιοελλήνων

  Οι Αιγαίοι είχαν εισχωρήσει  προς Ανατολάς ως τις Ινδίες και τον Ειρηνικό ωκεανό, εξ ού και οι παραδόσεις περί του Διονύσου, που αναφέρονται στα Ορφικά, και περί του Ηρακλέους, όταν εβάδιζε προς τον Καύκασον. Ο Αρριανός γράφει για τον Ηρακλή ότι εβάδισε για να ελευθερώσει τον Προμηθέα, που αναφέρεται όμως και απο την Ινδική παράδοση στα περί Διονύσου, Ηρακλέους , Μέμνονος κ. α. Εξ άλλου και στην Ιαπωνία υπάρχει  η φυλή των Αινού(Ιώνων) . Αυτοί  είχαν  λευκό δέρμα, γαλανούς οφθαλμούς, τρώγουν ψάρια αντί της ορύζης των γηγενών , ντύνονται με χλαμύδες που φέρουν τον μαίανδρο και θεωρούν ότι κατάγονται απο τον θεό Ηλιο, απο τον οποίον κατάγεται κατά την  παράδοση και ο Ιάπων αυτοκράτωρ. Οι Αιγαίοι είχαν φθάσει , κατά τον  Ευήμερον και τον Λατίνον ποιητήν Εννιον, στον Ινδικό ωκεανόν, στην νήσον Παγχαίαν όπως  αναφέρεται στην «Ιερά Αναγραφή» . Επίσης έφθασαν και ως την Κίνα (περίπλους Μαρκιανού του Ηρακλειώτου) . Στην Μεσοποταμίαν πήγαν οι Σουμέριοι που δεν ήσαν άλλοι απο τους πανάρχαιους Ετεοκρήτες, οι οποίοι επιβιβάσθησαν στην Μικρά Ασία. Οι Χετταίοι οι οποίοι  παλαιότερον ήσαν οι πανάρχαιοι Ετεορήτες και Τηρσινοί έφθασαν στην Μηδίαν και την Περσίαν .Επίσης οι Αρχαιοέλληνες πήγαν στο απώτατο παρελθόν στον Καύκασον και δεν είναι άλλοι απο τους θαυμάσιους  Ελληνες του Πόντου. Από τα ευρήματα ανασκαφών των πρώην Σοβιετικών επιστημόνων στον  Εύξεινο Πόντο και στην Κασπία Θάλασσα  διαπιστώθηκε ότι η εγκατάσταση εκεί του Ελληνικού στοιχείου ανάγεται σε απώτερους προιστορικούς χρόνους (ΑΛΗΘΙΝΗ ΠΡΟΙΣΤΟΡΙΑ). Οι παραδόσεις περί του Προμηθέως,  της Μήδειας , του Περσέα, των Αργοναυτών  του Φρείξου και της Ελλης κ.ο.κ συνηγορούν για την διείσδυση των Ελλήνων στις περιοχές αυτές σε πανάρχαιους προιστορικούς χρόνους. Τούτο συνέβη προοδευτικά, μετά την περίοδο των παγετώνων, όταν απεσύροντο τα ύδατα απο την περιοχή αυτή. Η γλυπτική και αρχιτεκτονική της τοξωτής πύλης των λεόντων των Χετταίων, οι θολωτοί τάφοι  κ.ο.κ μοιάζουν ακριβώς με εκείνους των Μυκηνών.  Εκεί όμως που οι Αιγαίοι έβαλαν ανεξίτηλη την σφραγίδα τους είναι στην Αίγυπτο, η οποία στην κυριολεξία σημαίνει «γη που κείται υπτίως στο Αιγαίου». Είναι τόσο στενά συνδεδεμένη η Αίγυπτος με τους Ελληνες ώστε είναι δύσκολο να ξεχωρίσουμε την ιστορία της απο αυτήν του λαού του Αιγαίου.  Ετσι ορισμένοι αμαθείς, αλλά κι’ άλλοι κακόβουλοι   για τον λόγον αυτόν θεώρησαν την Αίγυπτο σαν δημιουργό του πολιτισμού και τους Αιγαίους ως αντιγραφείς τούτου. Ομως συμβαίνει ακριβώς το αντίθετον. Τούτο το ομολόγησαν και  οι ιερείς της Σάιν στον Σόλωνα [Στον Τίμαιο του Πλατωνος ενας γηραιος αιγυπτιος ιερεας λεγει στον Σολωνα  «Ω Σόλων, Σόλων, Ελληνες αει παιδες εστέ , γερων δε Ελλην ουκ εστιν» και συνεχιζει ειστε νεοι ολοι στην ψυχη ενώ είσθε παλαιότεροι ημών κατά 1000 χρόνια]

   

  Αλλά και οι  αρχαίοι συγγραφείς(πλην του πλανηθέντος Ηροδότου που  άφησε αμφιβολίες για τα φοινικικά γράμματα), αναφέρουν ότι  οι πόλεις, οι θεοί και  τα πρώτα αρχαιολογικά ευρήματα των Αιγυπτίων  είναι απο την Κρήτη. Ακόμη  ο   πανίσχυρος κοσμοκράτωρ βασιλεύς της Κρήτης Μίνως  έκανε τον γυιό του  Μην, ή Μένες, ή Μηνάς πρώτο βασιλιά της Αιγύπτου . Στην Αίγυπτο ο πρώτος που εδίδαξε τον θείο λόγο ήτο Ερμής ο Τρισμέγιστος.

  Ο Ορφεύς διέδωσε τον Πολιτισμό.

  Σύμφωνα με τα «Αργοναυτικά» του Ορφέως (στίχοι 44 και 102, 104) ο Ορφεύς μεταβάς στην Αίγυπτον και  στην Λιβύην «εξελόγχευσε =εδίδαξε» τον ιερόν λόγον σε απροσδιόριστη εποχή. Οι ξένοι αμαθείς διαστρέφοντες την σημασίαν των Ελληνικών λέξεων προσπαθούν να δώσουν εντελώς διαφορτικό νόημα για να πλήξουν την Ελληνική Ιστορία και Προιστορίαν .

  Οι Ελληνες έκαναν διείσδυση και στην  Δύση, πέραν των Στηλών του Ηρακλέους. Η καλύτερη προς τούτο μαρτυρία είναι οι Στήλες του Ηρακλέους(Γιβλαρτάρ) ο Ατλαντικός ωκεανός, ο μύθος περί της καταβυθίσεως της Ατλαντίδος, αλλά και τα πάμπολλα αρχαιοελληνικά τοπωνύμια και ευρήματα (αμφορείς, επιγραφές , σύμβολα , γλώσσα, ρυθμός, παραδόσεις  κ. α) που μοιάζουν σαν δύο σταγόνες νερού. Επ’ αυτού έχουν κυκλοφορήσει βιβλία όπως    του Βραζιλιάνου καθηγητή Βιλάμοβιτς   που έγραψε σχετικά με τις ομοιότητες του πολιτισμού των Ινκας του Περού με τον Ελληνικό πολιτισμό.

  Οι Ελληνες στην Αμερική

  Συνταρακτική είναι  και η έρευνα της   Αμερικανίδος  αρχαιολόγου Ενριέττα Μερτζ στο βιβλίο της «WINE DARK SEA» (Η Σκοτεινή Κρασάτη Θάλασσα, εκδ. Σικάγου 1965) Σ’ αυτό κατέγραψε με θαυμαστή ακρίβεια την πορεία του Οδυσσέως στον Ατλαντικό ωκεανόν και στην Αμερικανική ήπειρο. Επίσης βλέπε και το βιβλίον του Σαρλ Μπερλίτζ («ΜΥΣΤΗΡΙΑ ΑΠΟ ΞΕΧΑΣΜΕΝΟΥΣ ΚΟΣΜΟΥΣ» σελ. 11-35 και 45-168) κλπ.

  Λέγεται συχνά το ψευδές ότι τάχα  κατέβηκαν οι Ινδοευρωπαίοι απο τον Βορρά και ήλθαν ως την Ελλάδα ,  την εποχή που δεν υπήρχαν πάγοι στον βόρειον  πόλον. Ομως τότε που δεν υπήρχαν πάγοι στην Αρκτική και Ανταρκτική δεν είχαν ακόμη εμφανισθεί οι άνθρωποι, όπερ άτοπον.  Αναφορικά με τους νεώτερους Ινδοευρωπαίους-που ‘κατήλθαν’ δήθεν στην Ελλάδα- ποτέ δεν μας είπαν: 1/ απο  ΠΟΥ ξεκίνησαν; 2/ ΠΟΙΑ είναι  η κοιτίδα τους , 3/ ΠΟΙΟΝ πολιτισμό    άφησαν στην κοιτίδα τους, αλλά και καθ’ οδόν , πριν φθάσουν στην Ελλάδα 4/ΠΟΤΕ κατέβηκαν   στην Ελλάδα 5/ Είχαν ανάγκη οι   πολιτισμένοι γηγενείς Ελληνες(Πελασγοί-Μινύες-Αχαιοί, Μινωίτες, Μυκηναίοι κ. α)  τα φώτα των Ινδοευρωπαίων  για να φωτισθούν; δεδομένου ότι αυτοί ήσαν οι  κοσμοκράτορες της Μεσογείου και πέραν από αυτήν . Οπερ άτοπον! Aυτό το ψεύδος δεν στέκει όχι μόνον επί τη βάσει της επιστημονικής ερεύνης, αλλά και της κοινής λογικήσ, γι’ αυτό και κατέπεσε.Το αληθές είναι ότι συνέβη εσωτερική μετανάστευση ορεσίβιων Ελληνικών φύλλων απο την Πίνδο και από τον βορρά της Ελληνικής Χερσοννήσου προς τις νότιες παραθαλάσσιες περιοχές, όπως συμβαίνει και σήμερον με την κάθοδο των Αλβανών και των λοιπών λαών της Βαλκανικής σην χώρα μας.

   

  Οι Κακούργοι  της Ιστορίας

  Εχουν παρεισφρύσει στην ιστορία ορισμένες παραποιήσεις , είτε λόγω ημιμαθείας , ή λόγω κακής εκτιμήσεως των παλαιοτέρων γεγονότων και των πληροφοριών (Ομηρος, Ηρόδοτος, Διόδωρος, Κτησίας, Μανέθων, Βήρωσος κ.α) Ωστόσο έχουν γίνει και ορισμένες εκ προθέσεως διαστροφές και παραποιήσεις  ιστορικών  δεδομένων  κατά την Ρωμαικήν και Αλεξανδρινήν εποχήν (Φλάβιος. Ιώσηπος («Λόγοι κατ Απίωνος», «Ιουδαική Αρχαιολογία») Φίλων ο Αλεξανδρεύς, Αριστόβουλος κ.α) Τέλος υπάρχουν και ορισμένες επίμονες και έντεχνες παραποιήσεις, κακοποιήσεις, παραχαράξεις, αποκρύψεις, ή εξ αγνοίας λανθασμένη μετάφραση των κειμένων από τους γλωσσολόγους, αρχαιολόγους, εθνολόγους, οι οποίες είναι  εμφανείς εκ πρώτης όψεως(Μεγυέρ, Μοργκάν, Γκλότζ, Φαλμεράυερ, Γκόρντον, Βιλαμόβιτζ, Κούρτιους, Βαν Λόουν, Λίβινγκστον, Πάλμερ κ.α) Τέλος, να μνημονεύσουμε: 1/ την κακοήθη «Προιστορία και Αρχαί του Πολιτισμού»  και τον τόμο « Ο Αρχαίος Κόσμος 1200-500 π.Χ» της ΟΥΝΕΣΚΟ και, 2/ το ανθελληνικόν πολύτομον έργον του  W. DURANT «Παγκόσμιος Ιστορία του Πολιτισμού» που γέμουν ανακριβειών και ανοησιών. Ποιός όμως να απαντήσει; Τα Ελληνικά πνευματικά ιδρύματα κυριολεκτικά υπνώττουν, ή και συμφωνούν με την ανθελληνική και αναληθή προπαγάνδα. Ολα αυτά ασφαλώς δεν θα συνέβαιναν αν δεν κατέστρεφαν τα αρχαία Ελληνικά συγγράμματα και ιδιαιτέρως αν δεν έκαιγαν το 1 εκατομμύριο περίπου τόμους της Βιβλιοθήκης της Αλεξανδρείας. Ωστόσο τους αποθρασύνει και η Ελληνική ανοχή , η αδιαφορία μας και η «σιωπή των αμνών» ακόμη και όταν τους πηγαίνουν προς σφαγήν.  Ομως τίποτα δεν  γίνεται   τυχαία , όπως νομίζουμε. Για όλα υπάρχει μιά σκοπιμότης(ο αποχρών λόγος) και γιά όλα ευθυνόμαστε και εμείς και όχι μόνον οι κακοί ξένοι.

  Η Εναρξη των Ολυμπιακών Αγώνων

  Οι φοινικιστές ψευτοδιανοούμενοι της φυλής της ερήμου-και δυστυχώς και ορισμένοι ημέτεροι δήθεν «προοδευτικοί»-  υποστηρίζουν ότι  η   Ελληνική Ιστορία  αρχίζει απο το 876 π.Χ ή το 776 π.Χ, ημερομηνία επανενάρξεως των Ολυμπιακών Αγώνων. Επίσης υποστηρίζουν ότι Φοίνικες  και οι άλλοι λαοί της Μέσης Ανατολής και της Ανατ. Μεσογείου ήσαν δήθεν αρχαιότεροι  των Ελλήνων, εις τους οποίους μάλιστα είχον διδάξει  την γραφήν και τις επιστήμες. Ομως η αλήθεια είναι διαφορετική. Οι Ολυμπιακοί Αγώνες χάνονται στα βάθη  της Προιστορίας και δεν είναι υπερβολή να πούμε ότι  άρχισαν προ 45.000 ετών, αφού ο πρώτος ιδρυτής τους ήτο ο Ζεύς.(«ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ», του Δημήτρη Βαρδίκου)Επίσης υποστηρίζουν αθλιότητες και ψευδολογίες , ότι τάχα οι Μακεδόνες και οι Θράκες δεν ήσαν    Ελληνες, ότι ο Μέγας Αλέξανδρος ήτο Σλαύος και ότι η Ελληνική φυλή έχει προ πολλού αλλοιωθεί και εξαφανισθεί από τις εισβολές και απο την επιμειξίαν μετά των ξένων κατακτητών, που κατέβηκαν απο τον Βορράν,   την Ανατολή και απο τον Νότον σε διάφορες εποχές. Ομως υπήρξαν και  οι  μεγάλοι μελετητές και γίγαντες της διανοήσεως, που εναντιώθησαν στην συγχορδία των φοινικιστών, όπως λ. χ οι Τσέλερ, Λάσκυ, Γκαίτε,  Σίλλερ, Σέλεϋ , Λόρδος Βύρων, Φάλκε, Νίτσε, Μ. Χάιντερμπέργκερ και άλλοι , των οποίων όμως οι φωνές κατεπνίγοντο απο τους φωνασκούντες, όπως ακριβώς συμβαίνει και σήμερον που πνίγονται οι μαρτυρίες και οι αποδείξεις σοβαρών μελετητών της ιστορίας.

  Η Ελλάς του Μαραθώνος, της Σαλαμίνος και του 1940’

  Οσον αφορά τις ασύστατες θεωρίες περί της αφανίσεως της Ελληνικής φυλής(θεωρίες Φαλμεράυερ κ.α) αυτές έχουν καταπέσει.  Ο Ελληνισμός  έδωσε στους ψευδολόγους την ελληνοπρεπή απάντηση με  την Εποποιεία του 1940-45, αλλά και με την τέλεση της μοναδικής στα χρονικά 1ης Ολυμπιάδος του 1896 και της  28ης  Ολυμπιάδος των Αθηνών το 2004, που  ήλθαν να τους διαψεύσουν . Και στις τρείς αυτές εκδηλώσεις οι Ελληνες έδειξαν ότι το υπέρτατον αγαθόν στον  άνθρωπο είναι το ιδεώδες της Ελευθερίας, της Δημοκρατίας, της Ανδρείας και του Εύ Αγωνίζεσθαι. Αυτό ήτο ανέκαθεν το γνώρισμα της Ελληνικής Φυλής. Οι Ελληνες μαχόμενοι μόνοι και αβοήθητοι , εναντίον δύο σιδηρόφρακτων αντιπάλων το 1940-45(Γερμανικός Ναζισμός-Ιταλικός Φασισμός) , όπως οι Σπαρτιάτες στις Θερμοπύλες και οι Αθηναίοι στον Μαραθώνα , αδιαφορώντας για την ζωή τους κατετρόπωσαν τους εχθρούς των στα Βορειοηπερωτικά βουνά, στα Οχυρά της Μακεδονίας και στην Κρήτη. Η ηρωική αντίσταση των Ελλήνων  καθυστέρησεν τις δυνάμεις του Αξονος επί 2 και πλέον μήνες. Ο χρόνος αυτός ήτο  μοιραίος για   τον Αξονα, διότι  καθυστέρησε την Επιχείρηση Βαρβαρόσα  κατά της Σοβιετικής Ενώσεως . Τούτο όμως είχεν ως αποτέλεσμα να  τους    προλάβει ο Ρωσσικός χειμώνας πριν καταλάβουν την Μόσχα και να τους ανατρέψει τα σχέδια . Τότε η Ελλάδα αιφνιδίασε και  εδίδαξε για μιά ακόμη φορά τον κόσμο και διέψευσε τους ψευδολόγους, ότι το ευγενέστερον  και ωραιότερον πράγμα είναι το ιδεώδες της Ελευθερίας. Τους δίδαξε ακόμη ότι μιά λέξη που δεν υπάρχει σε κανένα λεξικό στον κόσμο, το Ελληνικό φιλότιμο ,   είναι εκείνο που   αφυπνίζει την εθνική του συνείδηση , την ακατανίκητη,     τιτανική και φοβερά εκείνη δύναμη που τον παρορμά σε απίστευτες εκδηλώσεις και σε μεγαλεπίβολα έργα κατά το διάστημα των χιλιετηρίδων της ζωής του πανάρχαιου έθνους μας . Ο κώδικας αυτός  είναι  μέσα   στο Ελληνικό  DNA και κάνει τον Ελληνα   αδάμαστον, αδιάφθορον και αθάνατον όταν βρεθεί ενώπιον της ιστορίας Γι’ αυτούς τους λόγους  το Πνεύμα –όπως η Ελευθερία –ούτε συλλαμβάνεται, ούτε φυλακίζεται , ούτε υποκύπτει ούτε αποθνήσκει!! Αλλά ζει αιώνια!!

  Απόδειξη τούτου είναι ότι όλοι οι αρχαίοι λαοί που δημιούγρησαν κάποιον πολιτισμό(Ασσύριοι, Βαβυλώνιοι, Σουμέριοι, Αιγύπτιοι,  Χετταίοι, Πέρσες κ.α )   αργότερον έσβησαν και δεν απησχόλησαν ξανά τον κόσμο. Το ίδιο συμβαίνει και με τις μετέπειτα κραταιές αυτοκρατορίες (λ.χ Ρωμαική, Βυζαντινή, Οθωμανική, Βρετανική , Αυστροουγγρική, Ιαπωνική, Σοβιετική  Ενωση κ.α και τώρα η PAX AMERICANA) Ολες όμως εξηφανίσθησαν και το μόνο που άφησαν στον κόσμο ήσαν οι εμφύλιοι πόλεμοι, η αποικιοκρατία, η βία, η εκμετάλλευση και τέλος  η  διαίρεση των λάων και  το μίσος εναντίον τους. Την ίδια τύχη φαίνεται ότι θα έχει τώρα και η PAX AMERICANA , η οποία βρίσκεται σε φάση   παρακμής Η Αμερικανική Δημοκρατία όσον χρόνο επορεύετο σύμφωνα με το φιλελεύθερο Σύνταγμα της –το οποίον να σημειωθεί βασίσθηκε στις Ελληνικές Ηθικές Αξίες- μεγαλουργούσε. Τώρα που  μεταβλήθηκε σε αυτοκρατορία και ασπάσθηκε τον Ανατολικό δογματισμό και αυταρχισμό, βαδίζει ολοταχώς προς την παρακμή. Το προνόμιο του Πολιτισμού ανήκει αποκλειστικά στο αθάνατο Ελληνικό Πνεύμα και απόδειξη τούτου είναι  ότι αυτό είναι  δημιουργός  και επαναδημιουργός πέντε εν συνόλω μεγάλων Πολιτισμών (Προκατακλυσμιαίου, Κυκλαδικού-Αιγαίου, Μινυακού, Μινωικού, Μυκηναικού, Κλασσικού, Αλεξανδρινού, Βυζαντινού και τέλος της Αναγεννήσεως της Ευρώπης από τον Μεσαίωνα)

  Ο νόμος της φθοράς είναι ανίσχυρος να κατισχύσει πάνω στο αθάνατον Ελληνικό Πνεύμα και να πάλι που η ανθρωπότης     το επιζητά για να την  οδηγήσει στον 21ον Αιώνα της Γνώσης και του Πολιτισμού.

  Τούτο στηρίζεται , στην Ελευθερία, στην Δημοκρατία, στην Επιστήμη και Τεχνολογία, στο Μέτρον, στον Ορθό Λόγο και στη Οικολογία, στον σεβασμό και στην Αξιοπρέπεια του Ατόμου, στην Δικαιοσύνη και σε άλλες αξίες, τις οποίες  επικαλείται έντρομη η ανθρωπότης για να   βγει απο τα σημερινά της αδιέξοδα που την οδηγούν οι άφρονες υλικές δυνάμεις του σκότους και της βίας . Και ακούγονται και πάλιν οι κραυγές στην Ανατολή και στην Δύση, στον Βορρά και στον Νότον «Πίσω στον Πλάτωνα» και   «Πάντων  Χρημάτων Μέτρον  Ανθρωπος »

  Ο ΚΟΣΜΟΣ  ΕΠΑΝΕΛΛΗΝΙΖΕΤΑΙ  για να δώσει λύση στα σημερινά του αδιέξοδα.

  Δεν είναι τυχαίοι οι μύθοι που παριστάνουν τον Ανταίο  ο οποίος  πέφτει και ξανασηκώνεται. Οι βάρβαροι εχθροί της Ελλάδος δεν αντελήφθησαν ότι είναι μάταιη η προσπάθεια τους να πλήξουν την κοιτίδα του απαράμιλλου και υπέρτατου Πολιτισμού, που εξημέρωσε τον κοσμο.  Διότι αυτός ο πολιτισμός  κάνει και αυτούς που τον αντιμάχονται να ζουν καλύτερα και να απολαμβάνουν  τις ελευθερίες τους και την χαρά της ζωής, εν αντιθέσει προς τα απολυταρχικά και  καταπιεστικά θεοκρατικά καθεστώτα της Ανατολής και της Ασίας που κρατούν τους λαούς σε κατάσταση δουλείας και αμμορφωσιάς. Δεν είναι επίσης τυχαίο ότι η ανθρωπότητα σήμερον αηδιασμένη απο όλα τα πολιτικά συστήματα  των χρεωκοπημένων «ισμών» και των δήθεν «προοδευτικών » ιδεολογιών, των εμπνευσμένων και χαρισματικών ηγετών, των θεοκρατικών δογματισμών και των πλουτοκρατικών «νεοφιλελεύθερων» αντιλαικών αδικιών και  υπερβολών,  ζητάει περισσότερη διαφάνεια,  περισσότερη  Δημοκρατία, περισσότερα Ανθρώπινα Δικαιώματα, περισσότερη Δικαιοσύνη, καλύτερη Υγεία- Πρόνοια, πιό σύγχρονη Παιδεία,  και Συνένωση των Λαών αντί του «διαίρει και βασίλευε» . Ζητάει ακόμη το σταμάτημα των αιματηρών πολέμων , των άσκοπων και πολυδάπανων εξοπλισμών, την κατάργηση των Πυρηνικών και την χάραξη μιάς πολιτικής  διαρκούς Ειρήνης.

  Το Ελληνικό Πνεύμα αντιμέτωπο με τις Δυνάμεις του Σκότους

  Ενώ όλοι θεωρούν ότι το Ελληνικό Πνεύμα έχει ‘ξοφλήσει’   αυτό αναγεννάται απο την τέφρα του ,σαν τον μυθικό Φοίνικα . Κατά παρόμοιο τρόπο αναγεννάται και   ο θεματοφύλακας του,  ο απανταχού της Γης Οικουμενικός Ελληνισμός και ιδιαιτέρως εκείνος των ΗΠΑ, του Καναδά και της Αυστραλίας, ο οποίος  συγκρούεται σε μιά αδησώπητη αλλά σιωπηρή μάχη  με τον γνωστόν «Οφιν της ερήμου» . Μπορεί η μάχη να είναι άνιση , αλλά  νομοτελειακά είναι χαμένη  για τις δυνάμεις του σκότους και της παρακμής . Τελικώς το Πνεύμα θα κατισχύσει και πάλιν των Υλικών Δυνάμεων, όσο  ισχυρές κι’ αν φαίνονται .   Οσο   ο  κόσμος  μορφώνεται  θα μπορέσει να τιθασεύσει τις δυνάμεις της πιό απάνθρωπης «Παγκοσμιοποιήσεως» και θα οδηγήσει την παγκόσμια κοινωνία στον  «Πολιτισμό της Γνώσεως».

  Η οριστική τους  υποταγή στο πνεύμα είναι ζήτημα χρόνου  και θα επέλθει  όπως ακριβώς επήλθε η εξαφάνιση των κολοσσιαίων δεινοσαύρων του απωτάτου παρελθόντος. Οπως    συνέβη η πτώση της  άλλοτε κραταιάς Βρετανικής Αυτοκρατορίας και μαζί της και η αποικιοκρατία, και λίαν προσφάτως η πτώση της κραταιάς Σοβιετικής Ενώσεως. Οι μύθοι των Ελλήνων για την «Λερναία Υδρα» με τις 12 κεφαλές,  τους 12 Αθλους του Ηρακλέους, τα κατορθώματα του Θησέως  που σκότωσε τον Μινώταυρο, τις Κενταυρομαχίες και Τιτανομαχίες έχουν βγει απο την προαιώνια πραγματικότητα και τις πλούσιες όσο και τραυματικές εμπειρίες του βίου του πολύπαθου  αλλά και  προνομιούχου Ελληνικού λαού. Γι’ αυτό το Ελληνικό  Εθνος είναι μισητό από τους βαρβάρους.  Γιατί     τόσο πολλά προσέφερε και τόσο πολύ υπέφερε και πόνεσε, και τόση πολλή αγνωμοσύνη εισέπραξε. Οι κομπλεξικοί βάρβαροι δεν μπορούν να μπουν στον κώδικα συμπεριφοράς αυτού του ιδιόρυθμου  και πολιτισμένου έθνους και το  θεωρούν αιρετικό. Μέσα   απο τα παθήματα του ο λαός μας  άντλησε την σοφία και το αγωνιστικό πνεύμα, τα οποία τον κρατούν στην ζωή παρά τις δόλιες και συνωμοτικές επιβουλές των άσπονδων εχθρών και των δόλιων «φίλων» του. Αυτό το Εθνος άνθεξε στο διάβα της Ιστορίας του αναρίθμητες  καταδρομές, καταπιεστικές κατοχές, φοβερές διώξεις, ειδεχθείς Γενοκτονίες, σαρωτικές καταστροφές , μεγάλες ταπεινώσεις, αλλά μπόρεσε και καταβρόχθησε τους κατακτητές, εξουδετέρωσε το δηλητήριο των κακόβουλων εχθρών του , έκανε δικούς του ακόμη και τους ξένους θεούς που του επιβάλανε. Τώρα όμως που αρχίζει να αποκτά Αυτογνωσία, ήλθε η ώρα να τους  αποβάλει   σαν ξένα καρκινώματα και να ξαναβρεί τους Πατρώους Θεούς του, να ασπασθεί τον Ορθόν Λόγον των Σοφών του και να  ξαναφέρει  το Διονυσιακό Πνεύμα της αγάπης και της χαράς στην ζωή του .

  Η Επιστήμη-Τεχνολογία Θυγατέρες του Ελληνικού Πνεύματος

  Ολες οι γνώσεις του ανθρώπου που έχουν σχέση με την Φυσικήν , την Αστρονομίαν, αλλά και την Βιολογίαν, την Λογικήν , την Ηθικήν, την   Ρητορικήν, την Θρησκειολογίαν , την Κοινωνιολογίαν  και την Ιατρικήν  προήλθον απο τους Ελληνες και ήσαν γνωστές στους πανάρχαιους Ορφικούς, ή Προσέλληνες (οι οποίοι έζησαν προ της εμφανίσεως της Σελήνης) Επίσης  οι Ελληνες ανεκάλυψαν τις Καλές Τέχνες, ήτοι το Θέατρο,   Τραγωδία,   Ρυθμούς,   Μουσικήν,   Χορό,   Ποίησιν,   Γλυπτικήν κ.ο.κ  .

  Προ των Αρχαιοελλήνων Ορφικών , Πελασγών και Κυκλαδιτών Αιγαίων καμία ένδειξη , κανένα στοιχείον  εκ των αρχαίων κειμένων , αλλά και εκ των νεωτέρων μελετών και αρχαιολογικών ερευνών , δεν αναγράφει  την ύπαρξη προγενέστερου πολιτισμού. Η Ελληνική παράδοση διατηρεί μνήμες ακόμη και προ της καταβυθίσεως της Αιγηίδος. Οπως είχε γράψει ο Αισχύλος «ήσαν τα αποφάγια του Ομήρου»  χωρίς κι’ αυτός να υποψιάζεται ότι τις γνώσεις των παλαιοτέρων Αρχαιοελλήνων αντλούσε ο Ομηρος και ο Ησίοδος και οι Προσωκρατικοί , αλλά και ο Πλάτων  και εν μέρει και ο Αριστοτέλης. Οπως  ομολογεί δε και ο ίδιος       [«Μεταφυσικά»1, 983, β και «Πολιτικά» Α,Β,Γ,Ε ]   όλοι οι αρχαίοι σοφοί «είχαν δειπνήσει και ευωχηθεί στο τραπέζει των  Ορφικών»   .

  Το Παράλογον εναντίον του Ορθού Λόγου.

  Αυτήν την Ανθρωπιστική Παιδεία και πρώτιστα τον Ορθόν Λόγον και την  Ηθική θέλουν τώρα να κατεδαφίσουν οι σύγχρονοι «παγκοσμιοποιητές» της συμφοράς για να  δημιουργήσουν τον «μαζοπολτό » της Νέας Τάξεως. Ο Παρμενίδης έλεγε ότι « για κάθε τους πράξη  πρέπει  να υπάρχει το Αίτιον και ο Σκοπός». Χωρίς να δίδονται απαντήσεις στο αίτιον και στο σκοπό η πράξη θεωρείται παράλογη. Και πρώτος ο Πλάτων-αλλά και ο Καντ βραδύτερον- είπε  «δεν έχει σημασία να έχει κανείς γνώση , αλλά πως μεταχειρίζεται αυτήν την γνώση » Σήμερον την γνώση την χρησιμοποιούν για την αναπαραγωγή του πλουτοκρατικού και ιμπεριαλιστικού συστήματος για το κακό της ανθρωπότητος. Οι Ελληνες είχαν αναπτύξει την «διορατική γνώση» Τώρα εφαρμόζοντες τις θεωρίες του Μπέρκλευ, σύμφωνα με τις οποίες «δια των  παραστάσεων επέρχεται η γνώση» χρησιμοποιούν τα σύγχρονα οπτικοακουστικά μέσα για την δημιουργία παραστάσεων προς ικανοποίηση των αισθήσεων. Ομως συχνά οι αισθήσεις είναι απατηλές.  Ο κόσμος μας   μπορεί να έγινε πιό τεχνολογικός και πιό αισθητικός,  όχι όμως και καλύτερος και ευτυχέστερος.Το εξουσιαστικό κατεστημένο έχει βάλει σαν σκοπό την παγκόσμια κυριαρχία του , έστω κι’ αν δεν το ομολογεί ευθέως. Ο απώτερος σκοπός τους  είναι  να επιβάλουν  μιά  Παγκόσμια Νέα Τάξη, δηλαδή την πιό στυγνή Δικτατορία που γνώρισε ο κόσμος. Ομως οι λαοί δεν βολεύονται και αντιστέκονται σθεναρά. Τα άνομα και  φασιστικά  σχέδια τους τελικά δεν  θα περάσουν.

  Χάνεται στο Χρόνο ο Πολιτισμός των Ελλήνων

  Οπως αναφέρει ο σπουδαίος Ελληνιστής Θωμάς Τέϋλορ στο βιβλιο του “THE MYSTICAL HYMNUS OF ORPHEUS   «η Ελληνική Θεολογία  προήλθεν απο τους Ορφικούς και ότι τόσον ο Πυθαγόρας , όσον και ο Πλάτων, εδανείσθησαν απο τους Ορφικούς πολλάς απο τας θεωρίας των, όπως είναι φανερόν απο την σύγκρισιν των κειμένων των αρχαίων Ελλήνων σοφών με τα κείμενα των Ορφικών»

  Ο Εγελος έχει γράψει για τον   Ελληνισμό :

  «Το Ελληνικό Εθνος είναι το έαρ και η αιωνία νεότης της ανθρωπότητος, διοτι εκείθεν εξεπήγασεν και ο ανθρωπισμός και ο πανανθρώπινος πόνος διά τους δυστυχούντας και δυναστευομένους ανθρώπους»[«Αληθινή Προιστορία»-Ανέκδοτα Αποσπάσματα παρα 7, 11, 8 ]

  Ποιός επιβουλεύεται τον Ελληνισμό;

  Στο βιβλίο ‘ΑΛΗΘΙΝΗ ΠΡΟΙΣΤΟΡΙΑ ’ του Ιωάννου Πασσά και στο «Εγκλημα της Επιστήμης » Προσάρτημα Β! παρουσιάζεται η φανερή και αφανής δράση των Εβραίων Σιωνιστών κατά της Ελληνικής Φυλής και του Ελληνικού Εθνους, ακόμη και σήμερον. Αυτή εκπορεύεται απο   τα διεθνή κέντρα εξουσίας που ελέγχει η «Μαύρη Χείρα», ήτοι από την καρδιά του Στρατιωτικοβιομηχανικού Συμπλέγματος, των Πολυεθνικών μεγαθηρίων και του Ιερατείου(των τριών εβραιογενών θρησκειών), που βρίσκονται στην Ουάσιγκτον, το Λονδίνο,  το Τελ-Αβίβ , στις Βρυξέλλες κ. α. Αυτά τα κέντρα   μεταδίδουν  το λόγο τους με την βοήθεια των κυριότερων ΜΜΕ ,   τα οποία  ελέγχονται κατά πλειοψηφία απο τους Εβραίους Σιωνιστές . Το κυριότερο ιδεολογικό  και αποτελσματικό τους  όπλο είναι:

  1/ Με την βοήθεια της  Βίβλου και του Κορανίου έχει επιβληθεί η  Αβραμική  Θρησκεία στο μεγαλύτερο μέρος του πλησυσμού της γης.  Οι δογματικές και κοσμοπολιτικές θρησκείες ελέγχουν την σκέψη και την δράση   των λαών  .  Με τον φόβο  της θεικής πίστεως που έχουν επιβάλει στους  πιστούς τους οι τρεις Εβραιογενείς εξουσιαστικές κοσμοπολιτικές θρησκείες (Ιουδαισμός, Χριστιανισμός, Ισλαμισμός)  το πονηρό και δόλιο Ιερατειο υπηρετεί αφ’ ενός τα συμφέροντα του και αφ’ ετέρου τα συμφέροντα της διεθνούς εξουσίας να ελέγχει   πνευματικά και ψυχολογικά το υποσυνείδητο  του κόσμου. Δυστυχώς, το Βιβλίο αυτό, που  στάζει μίσος κατά των λοιπών λαών του κόσμου και ιδιαίτερα κατά του Ελληνισμού, το πιστεύουν και οι Ελληνες Χριστιανοί, κι’ ας τους αναθεματίζει κάθε εβδομάδα. Ευνόητον τυγχάνει ότι όταν επεβλήθη ο Χριστιανισμός , ο Ελληνισμός έπαψε να υπάρχει, και επομένως είναι φανερόν ότι όταν  αναβιώσει ο Ελληνισμός ο Χριστιανισμός θα  εξαφανισθεί.

  2/ το Κέρδος τους   δίνει την δυνατότητα να αναπαράγουν και να αυξάνουν την εξουσία και τον Πλούτο τους, αλλά και να κάμπτουν και να μαλακώνουν με τις δωροδοκίες την θέληση των αντιπάλων τους.  Κύριες πηγές πλουτισμού τους είναι οι  Πολυεθνικές εταιρείες,  οι Τράπεζες, τα Χρηματιστήρια κ.α. Πέραν τούτων, άλλες πηγές     πλουτισμού τους είναι , ο Πόλεμος, οι Εξοπλισμοί, τα Ναρκωτικά,  το εμπόριο Λευκής Σαρκός ,  τα τυχερά παιχνίδια, τα Χρηματιστήρια, η Φοροκλοπή  , Φοροδιαφυγή κ.α Στο βαθμό που το Ελληνικό Πνεύμα με την Ελευθερία, την Δημοκρατία, τον Ανθρωπισμό, την Δικαιοσύνη και την  Ειρήνη  έρχεται σε αντίθεση με τα άνομα σχέδια  τους , είναι προφανές ότι θεωρείται σαν παντοτινός και πάγιος  εχθρός τους.

  Εφθασε ο Καιρός να Λογοδοτήσουν

  Εν συμπεράσματι, με την μελέτη των Ορφικών και των άλλων κειμένων της Ελληνικής Γραμματείας, καθημερινά ανατρέπονται  οι δογματικές θέσεις του διεθνούς κατεστημένου, αναφορικά με την Ιστορία και Προιστορία, και την καταγωγή της ανθρωπότητος και της Ελληνικής Φυλής . Επίσης  αποδεικνύεται ότι η προέλευση του Ανθρώπου και του πολιτισμού ξεκίνησαν απο το Αιγαίο, πριν πολλές χιλιάδες χρόνια. [Πρόσφατες έρευνες του Γερμανού αρχαιολόγου Ernst Ludwig Schwander σε παλαιολιθικό σπήλαιο στην Πλαγιά της Παλαίρου αποκαλύπτουν ευρήματα παλαιολιθικών εργαλείων ηλικίας 70000-50000 χρόνια π.Χ . Ο Μουστέριος  Ανθρωπος έζησε τουλάχιστον για ένα διάστημα 10000  ετών σε διαφορετικές περιοχές με τον Ανθρωπο του Νεάντερταλ πριν εξαφανισθεί ο τελευταίος. Η διαφορά τους είναι ότι ο Νεαντερτάλιος άνθρωπος δεν ζωγράφιζε , ούτε έκανε γλυπτά, όπως ο Μουστέριος Ανθρωπος της Πλαγιάς (ΔΑΥΛΟΣ Ττ 288)] Να σημειωθεί ότι μέχρι σήμερον  λέγονται σε όλες τις χώρες του κόσμου   ασύστατες ψευδολογίες και   άφθονοι μύθοι και παραμύθια που ζαλίζουν και αποδιοργανώνουν την σκέψη και την λογική των λαών . Οι διάφοροι μυθογράφοι, μυθοπλάστες, κοινοί ψεύτες, πνευματικοί απατεώνες και οι προπαγανδιστές του συστήματος επαναλαμβάνουν τα πιό απίθανα και παράλογα  ψεύδη για την Ελληνική Ιστορία και Προιστορία, χωρίς να ενδιαφέρονται για την επιστημονική και ιστορική αλήθεια. Το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι το «πολιτικώς ορθόν», δηλαδή να είναι σύμφωνοι με τις  δογματικές θέσεις του εξουσιαστικού κατεστημένου.  Επομένως δεν είναι μόνον οι πολιτικοί της Νέας Τάξεως που ψεύδονται ασυστόλως και ανερυθριάστως ότι:

  –   Υπάρχουν δήθεν Οπλα Μαζικής Καταστροφής στο Ιράκ, χωρίς να βρίσκεται ούτε φτερό αεροπλάνου στην χώρα.

  – Πριονίζουν τις δημοκρατικές μας ελευθερίες, προς χάριν δήθεν της καταπολεμήσεως της    Τρομοκρατίας,   ενώ αυτό  δεν είναι το αίτιον αλλά το αιτιατόν

  – Θα  χτίσουν παντού δημοκρατικές κοινωνίες,  ενώ την ίδια στιγμή φτιάχνουν στρατόπεδα συγκεντρώσεως.

  –  Ενεκα  της φοβερής και τρομερής  Αλ-Κάιντα   επιβάλλουν στους λαούς αστρονομικούς     εξοπλισμούς.

  – Προβάλλουν το σκιάχτρο της Τρομοκρατίας όπως έκαναν  στο παρελθόν  με τον   Κομμουνιστικό «μπαμπούλα», ενώ η αλήθεια είναι διαφορετική.   Αυτοί  δημιούργησαν τη Τρομοκρατία για να  δικαιολογήσουν τους εξοπλισμούς .

  Ολα υπακούουν στην λογική της οικονομίας της Αγοράς και του Κέρδους.     Το διεφθαρμένο εξουσιαστικό κατεστημένο  εξογκώνει  σε  αστρονομικά ύψη τις πολεμικές δαπάνες   για να   καρπώνονται τον μόχθο και το αίμα των λαών, οι ολίγοι σε βάρος των πολλών. Είναι και  οι «θωρακισμένοι» επιστήμονες που χάριν παχυλών αμοιβών και προσωπικής προβολής  έχουν θέσει το πνευματικό  τους δυναμικό  στην διάθεση του συστήματος και για την καταστροφή του κόσμου. Υπάρχουν και  οι άλλοι , οι αδύνατοι , που  τους σπρώχνει η ανάγκη και εκ φόβου μήπως χάσουν την θεσούλα τους και πεινάσουν τα παιδιά τους  συμβιβάζονται με τα εγκλήματα  κατά της ανθρωπότητος. Οι θαρραλέοι που βάζουν τον αγώνα για το δίκαιο και την αλήθεια υπεράνω των ατομικών τους συμφερόντων είναι ελάχιστοι σήμερον.  Και ο λόγος που δεν μπορεί να γίνει   μιά γενική ΑΝΑΔΙΑΡΘΡΩΣΗ  και ΑΝΑΜΟΡΦΩΣΗ του σημερινού τρόπου σκέψεως και γενικότερα του  φιλοσοφικού υπόβαθρου της κοινωνίας , εμπόδιο  στέκει η Βίβλος  , τα στερεότυπα και οι προκαταλήψεις που εκμεταλλεύεται η εξουσία. Ως γνωστόν,  η Βίβλος υποστηρίζει την αντιεπιστημονική και ψευδή θέση ότι ο κόσμος εδημιουγρήθη το 4004π.Χ και επομένως κάθε επιστημονική μαρτυρία περί της υπάρξεως ζωής προ της ημερομηνίας αυτής  είναι βλασφημία και ειδωλολατρική αίρεση      των αρχαίων  Ελληνικών κειμένων.  Αυτή ήτο η αιτία καταστροφής της Βιβλιοθήκης Αλεξανδρείας και του Ελληνικού Κόσμου. Το πνεύμα αυτό συνεχίζετια ως τις μέρες μας. Δεν θα αργήσει όμως η ημέρα που η Ορθόδοξη Εκκλησία, για να σωθεί απο την οργή και   την περιφρόνηση  του Ελληνισμού και για να εξιλεωθεί απο τα  στυγερά εγκλήματα της, θα  αναγκασθεί να λογοδοτήσει   ενώπιον του Ελληνικού Εθνους. Αυτό θα σημάνει  την αφύπνιση της Ελληνικής ψυχής και την αρχή της ίασης της απο το Εβραικό δηλητήριο.

  Η Θρησκευτική Εξουσία

  Επί σειρά χιλιετιών, η θρησκευτική εξουσία αναπαράγει τους σωτηριακούς μύθους των θεών του παρελθόντος. Η επανεκτίμηση του ιστορικού ρόλου των  θρησκειών-καταλοίπων του παρελθόντος- είναι σήμερα  επείγουσα αναγκαιότητα. Διότι μόνον έτσι θα βγει η ανθρωπότης οριστικά απο τον σκοτεινό Μεσαίωνα στο ξέφωτο της Ιστορίας,   και   να   οδηγηθεί στην μεγαλειώδη «Εποχή της Γνώσεως»     Δυστυχώς , η πνευματική εξάρτηση των λαών και οι πολλαπλοί δεσμοί αίματος και συμφερόντων, που εδώ και αιώνες σφυρηλατήθησαν απο τα θεοκρατικά ιερατεία, στέκουν εμπόδιο στην ελεύθερη κριτική των θρησκειών και στην αναθεώρηση της δογματικής σκέψεως. Τα πρόσφατα γεγονότα της αναταραχής των μουσουλμάνων στις διάφορες χώρες εξ αιτίας του λιβελογραφήμματος κάποιας Δανικής εφημερίδος , είναι ενδεικτικό του φανατισμού που υπάρχει στον  κόσμο . Ωστόσο υπάρχουν και οι άνθρωποι που εκμεταλλεύονται την συγκρουσιακή πορεία  των μουσουλμάνων με την δύση για να κλιμακώσουν την «Σύγκρουση των Πολιτισμών», την οποία σχεδίασε   πολλές δεκαετίες πριν ο Αμερικανοεβραίος  Michael Hantigton .  Η Βίβλος , οι ήρωες της και τα θαύματα αναντίρρητα κατέχουν μιά δεσοπόζουσα θέση στο παγκόσμιο θεολογικό γίγνεσθαι. Oι διάσημες θεουργίες αποτελούν το γενετικό υλικό , τριών σημαντικών θρησκειών που αγκαλιάζουν  μεγάλο μέρος του πληθυσμού της Γης. Ολα άρχισαν απο την μικρή βιβλική θεολογία του Ιουδαισμού που αρχικά αφορούσε μιά μικρή αποικία Χαλδαίων της Παλαιστίνης. Ομως πριν απο 17 περίπου αιώνες  με μιά ανεξήγητη μέχρι σήμερον έκρηξη ιαματικών θαυμάτων, και με την ανάσταση των νεκρών , μετεξελίχθη σ’ αυτό που σήμερα ονομάζουμε Χριστιανισμό. Αυτός   κατάφερε να εξοβελίσει δια της βίας τους Πατρώους Ολύμπιους Θεούς , ακόμη και στην κοιτίδα τους, και να ξαπλωθεί στην Ευρωπαική Ηπειρο.[«Το Θέατρο της Σωτηρίας» του Μιχάλη Καλόπουλου] Είναι πράγματι εκπληκτική η αποβλάκωση που έχουν κάνει στις μάζες. Με τον φόβο του θανάτου τις σύρουν στα πιό απίθανα πράγματα. Σε θαύματα, σε λειψανολατρείες, σε εικονολατρείες, σε δαιμονολατρείες,   παράνοια, έκσταση  και παραλογισμό ακόμη και στον θάνατο.

  Ομως σήμερα      υπάρχουν τόσο φοβερές  καταστρεπτικές δυνάμεις στον κόσμο τις οποίες , αν δεν   ελέγξει αποτελεσματικά ο άνθρωπος, μπορεί να εξαφανίσουν κάθε μορφή ζωής στον πλανήτη. Επομένως  δεν πρέπει να αφήσουμε τις δυνάμεις της μισαλλοδοξίας να κυριαρχήσουν. Είναι ανάγκη να ελεχθούν και να απομυθοποιηθούν  όλες οι θρησκευτικές δοξασίες, οι οποίες  δημιουργούν έξαψη και φανατισμό στον κόσμο. Οι δυνάμεις αυτές  κρατούν  σε   «ομηρία» όχι μόνον τις μάζες αλλά και το ακμαιότερο υλικό και πνευματικό  δυναμικό της ανθρωπότητος και αποπροσανατολίζουν και αποδιοργανώνουν τις μοναδικές ίσως δυνάμεις αποτροπής μιάς επικείμενης πλανητικής καταστροφής(Πυρηνικής, Οικολογικής, πολιτισμικής)

  Υπάρχουν βέβαια πολλοί που θα ενοχληθούν από την ολομέτωπη αυτή προσέγγιση και κριτική της Βίβλου και του θεού Γιαχβέ, αλλά αυτή η αμφισβήτηση πληρώθηκε με ποταμούς αίματος και είναι η μεγαλύτερη κατάκτηση του Ανθρώπου. Οι Ελληνες ήσαν θετικά ανεξίθρησκοι. Πρώτοι  δε αυτοί αμφισβήτησαν τους θεούς τους  κι’ αυτό ήτο το σωτήριον σάλπισμα του ζήδωρου Ελληνικού Πνεύματος. Εκτοτε όλες οι Αβραμικές θεολογίες δεν συγχώρησαν το «βέβηλο»  Ελληνικό Πνεύμα, που έβαλε τον  Λόγο και την Φύση πάνω απο τις κατασκευασμένες απο τους πρωτόγονους  ανθρώπους θεολογικές δοξασίες.. Ολες οι Θρησκείες είναι ανθρώπινα δημιουργήματα και επομένως πρέπει να αναθεωρούνται και να αναπροσαρμόζονται  προς την εποχή τους. Διαφορετικά γίνονται εμπόδιο στην πολιτιστική εξέλιξη των λαών.

  Τυφλωμένοι απο το μίσος και την εμπάθεια κατά των Ελλήνων οι αδίστακτοι αυτοί πολέμιοι της   φυλής μας  κατέστρεψαν  με μανία τις Ελληνικές βιβλιοθήκες-με αποκορύφωμα την Βιβλιοθήκη Αλεξανδρείας- τα έργα τέχνης, τους  ναούς και τα ιερά  κ.α. Επίσης έθεσαν εκτός λειτουργίας  τα αμφιθέατρα, τις φιλοσοφικές στοές , τις ακαδημίες κ.α . Και ουδόλως εσκέφθησαν οι ανόητοι ότι θα ήρχετο κάποια ημέρα που θα αναπηδούσε εκ της Γης  και εκ των κειμένων –όσων απέμειναν εκ της καταστροφής-η γυμνή  Αλήθεια , την οποίαν είχαν αποπειραθεί να πνίξουν σε ένα τέλειο πολιτιστικό έγκλημα . Και έρχεται τώρα να τους διαψεύσει για μιά ακόμη φορά, όπως τους διαψεύδει συνεχώς η Ιστορία με τα εγκλήματα που διαπράττουν σε βάρος της ανθρωπότητος. Και να τώρα απο τα σκουπίδα του των Οξυρύγχων  της Αιγύπτου βγαίνουν στο φως αρχαίοι πάπυροι με Ελληνικά κείμενα που έρχονται να τους εκδικηθού.[Μέσα σ’ένα σκουπιδότοπο ανεκάλυψαν οι Βρετανοί 100.000 από τους 400.000 παπύρους και τώρα βρίσκονται στην Οξφόρδη. Με ειδικές ακτίνες  διαβάζονται  τα σβησμένα απο την πολυκαιρία γράμματα και προοδευτικά αποκαλύπτονται αρχαία Ελληνικά  έργα μεγίστης αξίας, τα οποία ως τώρα εθεωρούντο χαμμένα. Υπολογίζεται ότι μετά την ολοκλήρωση της μελέτης των παπύρων του Οξυρύγχου, η Αρχαία Γραμματεία θα έχει αυξηθεί κατά 20%, ήτοι 5.000.000 αντίτυπα(«ΔΑΥΛΟΣ» τ.288 ) ]

  Είμαστε στην εποχή του μεγάλου ψεύδους αλλά και της μεγάλης διαφάνειας , που μας παρέχει το Διαδίκτυο. Ποιός έκανε την σφαγή των Ινδιάνων της Αμερικής και Αυστραλίας; Ποιός πούλησε ως δούλους τους μαύρους της Αφρικής; Ποιός έκανε τα εγκλήματα των   Σταυροφοριών  στην Μέση Ανατολή; Ποιός ευθύνεται για  τις Γενοκτονίες κατά των Ελλήνων; Τέλος ποιός ευθύνεται για τις σφαγές και την καταστροφή του Α και Β! Π. Π , του Ψυχρού Πολέμου; Ποιός ευθύνεται για τους εκατοντάδες περιφερειακούς πολέμους, ως τον τελευταίο πόλεμο στο Ιράκ; Ποιός ενθυλάκωσε τα αστρονομικά ποσά για την αποκατάσταση των καταστροφών;

  Δυστυχώς, ακόμη και σήμερον υπάρχουν Κύριλοι που θανατώνουν με φρικτό τρόπο Υπατίες! Υπάρχουν Θεοδόσιοι που  φυλακίζουν το αθάνατο Ελληνικό Πνεύμα με τον δογματισμό τους ! Υπάρχουν Ιουστινιανοί και Διοκλητιανοί που κατεδαφίζουν την φιλοσοφία και την ανεξιθρησκεία . Υπάρχουν εξουσιαστές, όπως ο Μπους και Μπλαίρ– που οδηγούν τον κόσμο προς χάριν του κέρδους στα πολεμικά σφαγεία! Υπάρχουν όμως πάντα  και οι Ελληνες δοσίλογοι της 5ης Φάλαγγας που είναι έτοιμοι να χαρίσουν   Κύπρο,   Αιγαίο,   Θράκη ,   Μακεδονία και   Ηπειρο στους εχθρούς μας, προς χάριν των συμφερόντων τους. Αυτοί είναι ανεκτικοί σε κάθε είδους ατιμίες, αισχρότητες , πιέσεις και ειδεχθή εγκλήματα και κακουργήματα  σε βάρος της πατρίδος, του λαού μας και της δημοκρατίας

  Βέβαια σήμερον λόγω των  γεωπολιτκών συνθηκών μετά την δημιουργία του κράτους  του Ισραήλ, έχει επέλθει    σύγκρουση  μεταξύ των   Αβραμικών   θρησκειών.  Ο Ιουδαισμός-Χριστιανισμός  έχει στραφεί   κατά της επίσης Αβραμικής  Ισλαμικής θρησκείας, .

  Η   σύγκρουση αυτή  θα καταλήξει, όπως δείχνουν τα πράγματα, σε  Σύγκρουση Πολιτισμών και σε Θρησκευτικό Πόλεμο με ό,τι αυτό το εφιαλτικό σενάριο συνεπάγεται . Δεν είναι υπερβολή να πούμε ότι ήδη ωθούμεθα προς στον Γ! Π. Π .Π ( 3ον   Παγκόσμιο Πυρηνικό Πόλεμο) που μπορεί να είναι και ο τελευταίος. Ομως προσωπικά είμαι αισιόδοξος. Οι λαοί δεν θα αυτοκτονήσουν! Δυστυχώς, οι προαιώνιοι εχθροί του Ελληνισμού συνεπικουρούνται απο   έλληνες-δοσιλόγους και 5φαλαγγίτες. Αυτοί είναι  βαθειά διαβρωμένοι  απο το χρήμα και τον ευδαιμονισμό, από την ευζωίαν  και   την εχθρική προπαγάνδα και  έχουν βάλει στόχο να διαλύσουν τη χώρα.

  Ο Αέναος Πόλεμος Υλης και Πνεύματος

  Γιατί όμως εφ’ όσον ο Ελληνισμός τόσο πολύ τους ευεργέτησε αυτοί εναντιώνονται προς τον Ελληνισμό; Και το παράδοξο είναι ότι εξέχοντες διανοούμενοι οι οποίοι παρεδέχθησαν και διεκήρυξαν ότι η ανθρωπότης ωφείλει τον εκπολιτισμό της στην συμβολή των αρχαίων Ελλήνων δεν τολμούν να εναντιωθούν στο σύστημα;

  Για να μην μακρυγορήσουμε και επαναλάβουμε προηγούμενες θεωρίες θα   πούμε ότι το φαινόμενον τούτο εντάσσεται στην αιώνια  πάλη μεταξύ  της Υλης και του Πνεύματος. Είναι η αέναη πάλη της Βίας κατά του ιδεώδους της Ελευθερίας , του Ανατολικού Αυταρχισμού κατά του Ανθρωπισμού,  του  Δογματισμού κατά  της Δημοκρατίας, του   Δεσποτισμού κατά   της Ανεξιθρησκείας   . Τέλος, είναι η αντιπαράθεση των θεοκρατικών  δοξασιών της Ανατολής κατά του Δυτικού Ορθολογισμού και της οπισθοδρομικότητος κατά  της προόδου . Σύμβολο του νέου κόσμου που έρχεται  πρέπει να  θεωρείται  η Ελλάς και  φυσικός θεματοφύλακας   πρέπει να είναι ο Ελληνισμός. Αλλο τώρα αν δεν είναι διότι τον κρατούν αιχμάλωτο   αμόρφωτο , απολίτιστο και ακινητοποιημένο . Ομως σε κάθε περίπτωση το αθάνατο Ελληνικό Πνεύμα στέκει ενάντια στα σχέδια των ανθρώπων της Εξουσίας και της Βίας.  Στο άλλο στρατόπεδο της Ανατολής,  εκφραστής όλων των οπισθοδρομικών δοξασιών  και δυνάμεων του παρελθόντος στέκει  η Εβραική Θεοκρατία, με προφυλακή τον Εβραικό Σιωνισμό.

  Το Υπέρτατο Χρέος των Ανθρώπων

  Οι Ελληνες πρώτοι στοχάσθηκαν τόσα πολλά ευεργετικά πράγματα για τις κοινωνίες και εξημέρωσαν ακόμη και τα άγρια ζώα . Ομως   δεν  μπόρεσαν να εξημερώσουν  το ανθρώπινο γένος , δηλαδή να το κάνουν να  σκέπτεται και να ενεργεί σύμφωνα   με   τους κανόνες της Λογικής του Ανθρωπισμού και της Δημοκρατίας. Οι άνθρωποι έμειναν άρπαγες, απειθείς, ταραχοποιοί, υβριστές ,  κλέπτες και κακούργοι προς αλλήλους προς βλάβην και ζημίαν του κοινωνικού βίου. Ετσι οι  άνθρωποι   γίνονται ολονέν και αγριώτεροι και σκληρότεροι ακόμη και αυτών των θηρίων προς τους ομοφύλους των , προς τους ομογενείς των, αλλά και προς τους αλλοφύλους. Δυστυχώς αυτά τα βάρβαρα ήθη  κυριάρχησαν και στην φυλή μας.

  Εκείνο που λείπει απο τον Ανθρωπο σήμερον δεν είναι η Υλη, αλλά η Παιδεία και ο Πολιτισμός. Η Υλη και η εν δυνάμει Ενέργεια(ηλιακή) είναι άφθονες στην φύση και επαρκούν για να ζήσει ευτυχισμένο το ανθρώπινο γένος , αρκεί να  αλλάξει τρόπο σκέψεως και δράσεως .  Ο Ανθρωπος πρέπει 1/ Να  εφαρμώσει  αποτελεσματικό έλεγχο των γεννήσεων , ώστε να σταθεροποιήσει τον παγκόσμιο πληθυσμόν. 2/  να  κάνει  δικαιοτέρα την κατανομή των πόρων της Γης, διότι όπως είπε και ο Πυθαγόρας «Πάντες Πάντα Αδιανέμητα Νέμονται» . Επομένως και ο σημερινός ξέφρενος πλούτος πρέπει να ελεγχθεί για το καλό της ανθρωπότητος. Ως τότε ας μιμηθούν τους παλαιούς Ελληνες Εθνικούς Ευεργέτες και ας γίνουν κι’ αυτοί  Μεγάλοι Ευεργέτες Ανθρωπότητος. Επομένως σήμερα είναι αυξημένος ο ρόλος της Αριστεράς για να προωθήσει την κοινωνική δικαιοσύνη και την ειρήνη. Τι φταίει λοιπόν και δεν προχωράει το νέο αριστερό κίνημα;  Πρώτοι οι Ελληνες  Σοφοί(Πυθαγόρας, Εμπεδοκλής, Επίκουρος κ.α) έθεσαν τις βάσεις για την κοινωνική δικαιοσύνη. Ομως οι αριστεροί στην χώρα μας περιφρόνησαν το Ελληνικό Πνεύμα και στράφησαν   προς τον Μαρξ για να φωτισθούν. Γι’ αυτό τους περιφρόνησε ο λαός μας. Ο Προμηθέας συνεχώς μας καλεί να τον ελευθερώσουμε για να μας δώσει το Φως του Ηλίου. Ομως οι εταιρείες πετρελαίου δεν θέλουν, για να ληστεύουν τους λαούς. Πρέπει κάποτε να επανέλθουμε στις ρίζες μας και ν’ αποβάλουμε το βάρβαρον , το τρχύ, ανοίκιον, δυσειδές και άγριον ένδυμα της ξενολαγνίας και να ενδυθούμε και πάλιν με το ήμερον, το  πολύτροπον, το αγωνιστικόν, το περικαλές, οικείον και λαμπρόν πατρώον περίβλημα. Κι’ αυτό θα γίνει με την καλλιέργεια της Γλώσσης, της Φιλοσοφίας, των Μαθηματικών, της Μουσικής, της Τέχνης και του Αθλητισμού. Να σταματήσουμε την Ασιατική αμάθειαν , τα φοινίκεια ψεύδη, την αγριότητα, την ωμότηα, την αναξιοκρατίαν, την μισανθρωπίαν, το αιμοβόρον ήθος , την δουλείαν και την «ιδιοτείαν»(το ακοινώνητον ήθος). Ας μιμηθούμε τον Δία που το πρώτον του μέλημα όταν έγινε μονάρχης ήτο να διατάξει την ισότιμον και δημοκρατικήν πολιτείαν , την εξολόθρευση των ληστών και των κακούργων, την εξημέρωση των ανθρώπων στις πόλεις. Ετσι έφερε τον πολισμόν και  γι’αυτό ετιμήθη ως θεός. Οθεν ο βαρύτερος γενόμενος της ισότητος , ενομίζετο τύραννος ,  και ο ισχυρότερος μισητός.  Σήμερον   έχουν πληθύνει και οι τύραννοι και οι ισχυροί και κακούργοι ανά τον κόσμο. Την πατρίδα μας την διαφεντεύουν ολίγοι και μισητοί στο λαό. Ας γνωρίζουν όμως ότι καμία δύναμη εξαναγκασμού και  δεσποτισμού δεν δύναται να αναγκάσει τον  Ελληνα να υποταγεί  , αλλά μόνον οικεία και κοινή  θέληση και προαίρεσις. Παρόμοια κατορθώματα έκαναν και οι άλλοι Πατρώοι μας Θεοί και ήσαν το υπόδειγμα των Ελλήνων. Σήμερα δεν έχουμε θετικά υποδείγματα  ,  παρά μόνον αρνητικά. Η βία  και άνομος ανάγκη(τεχνητή αύξηση των αναγκών) προξενεί απείθεια , ανυπακοή ,  φόνους, αναρχία, πολυαρχία, αταξία   και χάος στην κοινωνία. Αυτό ήτο και το νόημα της θυσίας του Σωκράτους που προτίμησε να  πιεί το κώνειον παρά να παραβεί τους Αθηναικούς νόμους. Πόσοι όμως νέοι μας προσεγγίζουν τον Σωκρατικό φιλοσοφικό Λόγο; Εχουμε σήμερον δασκάλους να αντικαταστήσουν ή να σταθούν αντιμέτωποι στην φθοροποιό μικρή οθόνη ; Είναι καιρός οι Ελληνες να ωριμάσουμε και να αποκτήσουμε Αυτογνωσίαν και να κάνουμε Αυτοκριτική. Φταίει και η ηγεσία μας . Φταίνε και οι ξένοι.  Πιό πολύ όμως φταίμε εμείς οι πολίτες αυτής της χώρας. Φταίει και ο απανταχού της γης Ελληνισμός που δεν κινητοποιείται όσο θα έπρεπε,   Η ηγεσία πρέπει    να θέσει   ως όραμα την μεγαλουργία της πατρίδος μας. Μόνον έτσι θα βγούμε απο το τέλμα της ηθικής κρίσης, της διαφθοράς και της παρακμής. Οταν οι προύχοντες και οι διοικούντες  καταχρώνται την ιεράν θέληση και παρακαταθήκη του Γένους , δι’ ιδίαν ματαιοδοξίαν , ή για να καλύψουν την μανία και το πάθος του πλουτισμού, αυτό προξενεί αναταραχή και εξαγριώνει τον λαόν, εξαχρειώνει τα ήθη και δημιουργεί  επαναστατικές ανατροπές και απαγοήτευση στην κοινωνία. Οι ισχυροί μεγιστάνες του πλούτου ας μιμηθούν τους Εθνικούς μας Ευεργέτες που ελάμπρυναν με τις ευεργεσίες τους την πατρίδα, αντί να αποθησαυρίζουν τον πλούτο προς χάριν της ισχύος και της  ματαιοδοξίας των.  Ενας άνθρωπος του λαού μου είπε κάποτε ότι : «Το χρήμα και ο πλούτος είναι σαν την κοπριά, που όταν την έχεις μέσα στο σπίτι σου βρωμάει, ενώ όταν την σκορπίσεις στα χωράφια τα κάνεις εύφορα και καρποφόρα»

  Οι Επαγγελματίες Πολιτικοί έχουν Χρεωκοπήσει

  Ας ελπίσουμε ότι αυτοί είναι οι τελευταίοι επαγγελματίες πολιτικοί  και ότι αύριον θα  έλθει μιά νέα γενιά  υπεύθυνων πολιτικών να τους αντικαταστήσει. Αυτοί θα είναι  κατηρτισμένοι πνευματικά ηγέτες  και αληθινοί πατριώτες , που δεν θα εκβιάζονται , δεν θα εξαγοράζονται, δεν θα διαπλέκονται , δεν θα συναλλάσσωνται με τον εχθρόν , δεν θα υποχωρούν συνεχώς και θα υπηρητούν τον δήμο και το εθνικό συμφέρον. Αυτοί πρώτιστα θα είναι δημοκρατικοί πολίτες, όπως εμείς, και δεν θα πάσχουν απο το σύνδρομο της εξουσίας και του πλουτισμού μέσω της πολιττικής. Αντίθετα η πολιτική γι’ αυτούς θα είναι αφιλοκερδής προσφορά προς την κοινωνία και προς την πατρίδα. Ας ελπίσουμε ότι κάποτε θα αξιοποιήσουν και θα προβάλλουν διεθνώς   τα αθάνατα Ελληνικά  Πνευματικά Εργα και ότι θα αξιοποιήσουν τα χρησιμότατα   εθνικά βιβλία που γράφουν στις μέρες μας   πλείστοι  πνευματικοί άνθρωποι-αφιλοκερδώς οι πιό πολλοί- προς μεγίστην εξυπηρέτησιν και ωφέλεια ημών και των ξένων . Διότι  επιτέλους θα πληροφορηθούν και οι ξένοι την αλήθεια και  τότε ίσως θα παύσουν να χτυπούν τον Ελληνισμό και  να   διαστρέφουν  την  Αλήθεια και την Παγκόσμια Προιστορία και Ιστορίαν μας. Ας ελπίσουμε ότι κατ’ αυτόν τον τρόπο θα σταματήσουν τους διωγμούς, τις Γενοκτονίες και τους ακρωτηριασμούς   του ένδοξου και γεναιόδωρου Εθνους μας,. Η Πολιτεία πρέπει να σκύψει με σεβασμό στον Πολιτισμό μας. Πρέπει να τον εντάξει κατά προτεραιότητα  σε όλες τις βαθμίδες της Παιδείας μας, ώστε τα Ελληνόπουλα να συνειδητοποιήσουν  την υπεροχή και την αξία της φυλής μας . Οπως είναι φανερόν η φυλή μας ατύχησε κατά την νεωτέραν περίοδον, αφού έχει όχι μόνον ακατάλληλους πολιτικούς αλλά και αδιάφορους, αμαθείς , άτολμους , ή και παραπλανηθέντες   πολίτες. Δυστυχώς, υπάρχουν  κι’ άλλοι που εμφανώς και ενθέρμως εργάζονται υπέρ των απόψεων των ξένων, ακόμη και όταν   ενημερώνονται  περί τούτου. Τούτο συμβαίνει με τους φοινικιστές, τους  φανατικούς Ιουδαιοχριστιανούς, τους αργυρόνητους κονδυλοφόρους , τους οσφυοκάμπτες,  και τους ξενολάγνους . Ολοι οι Ελληνες είτε στο σχολείο είτε κατά μόνας θα πρέπει να μελετήσουν την απαρχή και την αφετηρία του Ελληνικού Πνεύματος, ώστε να είναι σε θέση να αντικρούσουν σε δημόσιες ή ιδιωτικές συζητήσεις τους προπαγανδιστές και τους ανθέλληνες. Δεν πρέπει να αφήνουμε αναπάντητα τα ανθελληνικά δημοσιεύματα , ούτε  αμαθείς τους  Ελληνες  και ξένους πάνω στην ιστορία μας, διότι γίνονται όργανα του εχθρού. Αν συνεχισθεί και στο μέλλον η «συνωμοσία της σιωπής» που επέδειξαν όλοι σχεδόν οι πολιτικοί μας και ορισμένοι «πνευμακοί  ηγέτες »  τότε η κατάσταση αυτή θα πρέπει να χαρακτηρισθεί ΠΡΟΔΟΣΙΑ και αυτοί ΠΡΟΔΟΤΕΣ του Εθνους και του Λαού.

  ΤΕΛΟΣ

  (του Υποστρατήγου ε. α  K Χ. Κωνσταντινίδη)

  http://amphiktyon.blogspot.com/

  Einen Kommentar schreiben / Γράψτε ένα σχόλιο

  Kommentar

  kachelmannwetter.com