Ή στραβός είναι ο γιαλός ή στραβά αρμενίζουμε
20.04.2024
  • Allgemein
  • Diktatur/Δικτατορία
  • Brain Drain
  • Balkan/Βαλκάνια
  • Bücher/Βιβλια
  • Medien/Μαζικά Μέσα
  • Minderheiten, Migranten/Μειονότητες, Μετανάστες
  • Kriege, Flüchtlinge/Πόλεμοι, Φυγάδες
  • Sprache/Γλώσσα
  • Gesellschaft, Meinung/Κοινωνία, Γνώμη
  • Nationalismus/Εθνικισμοί
  • Thema/Θέμα
  • Termine/Εκδηλώσεις
  • Geopolitik/Γεωπολιτική
  • Politik/Πολιτική
  • Terrorismus/Τρομοκρατία
  • FalseFlagOps/Επιχ. με ψευδή σημαία
  • Hellas-EU/Ελλάδα-Ε.Ε.
  • Wirtschaft-Finanzen/Οικονομία-Οικονομικά
  • Religion/Θρησκεία
  • Geschichte/Ιστορία
  • Umwelt/Περιβάλλον
  • Korruption/Διαφθορά
  • Reisen/Ταξιδιωτικά
  • Musik/Μουσική
  • Kunst/Τέχνη, Λογοτεχνία
  • Küche/Κουζίνα
  • kachelmannwetter.com
    Εδω διαβαζετε τις καινουργιες  ελληνικες και γερμανικες εφημεριδες
    Hier lesen Sie  griechische  und deutsche Zeitungen 

    Ήρθε η ώρα να τελειώνουμε με την λέπρα των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ


    Peter Triantafyllos

    Οταν ολοι σου λένε οτι εχεις πρόβλημα πίστεψε οτι μπορεί να εχουν δίκιο !!!

     

    When every one   says that you have a problem maybe its time to accept the fact that every one could be right !!

    Οταν ολοι σου λένε οτι εχεις πρόβλημα πίστεψε  οτι μπορεί να εχουν δίκιο !!!

    Θα συνιστούσα σε αυτή τη λέπρα των Συριζα-Ανελ να σταματήσουν αυτή τη φθηνή  προπαγάντα οτι για ολα φταίνε  οι εταίροι. Θα συνιστούσα το ιδιο και στον  κίτρινο τύπο  του  ΑΝΤ  και   ALPHA  να σταματήσετε αυτο το βιτριόλι που ρίχνετε στον  νεαρό  υπουργό  εξωτερικών  της  Αυστρίας.   Το ξέρω πουλάει.  Πουλάει πάρα πολύ στην Ελλάδα αλλά δεν πουλάει πουθενά αλλού.

    Το παιδί ειναι ανεπάγγελτο και δεν εχει δίπλωμα. Ενω οι δικοί μας και δίπλωμα  εχουν και επάγγελμα.  Μπαχαλάκηδες στα Εξάρχεια.   Το παιδί  ειναι του κομματικού σωλίνα.  Σωστό. Αλλά εμας  ολο το κοινοβούλιο  απαρτίζεται  απο κομματικό  σωλήνα.

    Ο νεαρός  πίνει μπύρα.  So  και οι Ελληνες πίνουν  frappe.  Ο νεαρός χρησιμοποιεί jell στα μαλλιά του. Εδώ πράγματι του βρήκατε το  ελλάτωμα  ( κουσουρι )  Ενω οι δικοί μας  ειναι ολοι  άκουροι – αξύριστοι – και άπλυτοι.

    Νομίζω  οτι οι  Αυστριακοί  ησαν οι πιο  ειληκρινείς  απέναντι  στους  Ελληνες.  Εκαναν τα πιο πολλά ταξίδια στην Ελλάδα για  συμβουλέψεις. Ενω  τα ζαγάρια  τα δικά μας  το επαιζαν και το  παίζουν  κουραδόμαγκες.!!!

    Απολαύστε το  βιντεο  που μου εστειλε  ο καλός  φίλος  καθηγητης  Billis  Euripides

    Ακουσα τηλεπαρουσιάστρια  να λέει οτι να εισαι πρόσφυγας δεν ειναι εγκλημα, εγκλημα ειναι να τον εμποδίζης να πάει στον προορισμό του.  Δεν λέω πολύ ωραία τα λέει ή κοπελιά.  Και  εγώ σαν άνθρωπος και μετανάστης  καταλαβαίνω την ταλαιπωρία τους,και εχω ουκ  ολίγες περιπέτειες  ζήση.

    ΑΛΛΑ !!!!    Αλλά υπάρχει και μέτρο.

    Πρωτον……..  πόσο μπορείς να βοηθήσεις  ( προσφέρεις )

    Και δευτερον….  Γιατί να βοηθήσεις ???

    Να γίνω εγω ο συνήγορος του Διαβόλου.

    Να πάρουμε  τα πράγματα με τη σειρά τους.  Με λογική  και οχι με φαντασία  της Τασίας  και του  Μουζαλα.

    Πες οτι οι Ευρωπαίοι  πίστικαν απο την Τασία  και άνοιξαν τα σύνορα, και δέχονται τους πάντες οπως το φαντάζονται οι Συριζαίοι.   Απο  εμπόλεμες  περιοχές  και απο  στατιστικές  του  ΟΗΕ  οι μετανάστες  ειναι.

    Απο  Συρία  ετοιμοι να μεταναστεύσουν  ειναι περίπου  10  — 15   εκατ..  Απο το  Ιρακ  άλλα  10 – 15  εκατ… και περίπου  10 – 20  εκατ.  απο το  Αφγανιστάν…   Και μην ξεχνάμε τους  Κούρδους.   Οταν οι  Τούρκοι  τελειώσουν με την  Συρία  θα στραφούν  κατά των Κούρδων.  ( το εχουν  αρχίσει  already )  Θα σκοτώσουν  οσους σκοτώσουν  και τους υπόλοιπους  θα τους στείλουν  στην  Ελλάδα.   Να το πάμε συντηρητικά  ?  Αλλα 10  εκατ  Κουρδοι.  Δεν χρειάζεται  να εχει κάποιος  αμφιβολία  με τον τρόπο που δουλεύουν οι Τούρκοι.   Το εκαναν  το  1910 –20  με τους  Ελληνες – Αρμενιους – και Ασσύριους.  Το  εκαναν  το  1955  με τους Ελληνες της  πόλης , το εκαναν  το 1974  με την Κύπρο.

    Και να ερθουμε στους  Οικονομικούς  μετανάστες.

    Απο το Ιραν  10 – 20  εκατ.  Απο το Πακισταν  100  εκατ  και λίγοι  ειναι .  Απο  Bangladesh India  and  Sri lanka  συντηρητικά  500 εκατ. κόσμο. Απο Κινα δεν θέλω να βάλω αριθμό, αλλά να βάλω πάλι συντηρητικά  1  εκατ. κόσμο απο την Αφρική.

    Μήπως  !!!    λέω μήπως  κάποιος μπορεί να μου πή  που θα χωρέσουν  ολοι αυτοι οι άνθρωποι???

    Θα αναφερθώ σε δυο περιστατικά που συνέβησαν με τον  Καναδα.

    Το πρώτο  ηταν πριν  20  χρόνια περίπου στην Αφρική.  Σαν ειρηνευτική δύναμη  που ηταν εκει κάτι δεν πήγε καλά  και  ενας Καναδος φαντάρος εσκότωσε  εναν νεαρό Αφρικανό.  Μετα απο τη διαδικασία της υπόθεσης  ο Καναδας  προσφέρθηκε να αποζημιώση  την οικογένεια  του νεαρού  Αφρικανού.

    Ρώτησαν  τον πατέρα του νεαρού πόσα χρήματα  ηθελε . Και η απάντηση που πήραν ηταν.  Θα ηταν ευχαριστημένος  εαν ο Καναδας τον αποζημίωνε με  5  γκαμήλες.  Διοτι οπως  ειπε αν ειχες  5  γκαμήλες θα ησουν ο πιο πλούσιος στην περιοχή.

    Το δευτερο περιστατικό ειναι πρόσφατο με την τρομοκρατική επίθεση σε ξενοδοχείο  και καφετέρεια  που εγινε στο  Burkina Faso,  σκοτώθηκαν  5 – 6  Καναδοί.

    Σε panel στο Καναδικο  καναλι  CBC η reporter ρώτησε εναν καθηγητη  απο την Αφρική  γιατί τόσοι πολλοι  νεαροι  Αφρικανοι  κατατάγονται  στο  Boko Haram  στην Al-Qaeda  και στις υπόλοιπες  τρομοκρατικές οργανώσεις ?

    (  Ελπίζω  να μην μου κάνουν  φάκελο οι  Συριζαιοι  που αποκαλώ  την   boko Haram  και  Al-Qaeda  τρομοκρατικες οργανώσεις )

    Και η απάντηση του καλου καθηγητή ηταν  τα  χρήματα  ασφαλώς  !!   Τα χρήματα.   5.000 χιλ. δολλ.  το κεφάλι.  5.000 χιλ. δολλ. δεν τα κάνουν ολη τους τη ζωή οπως ειπε.

    Και τώρα ερχόμαστε στους ταλαίπωρους  μετανάστες , οπως τους αποκαλεί ο κίτρινος τυπος της Ελληνικης δημοσιογραφίας απο τα κανάλια  ANT και ALPHA .  Κάθε  μερα μας επρηξαν  στο πως οι φουκαράδες περπατούν χιλιόμετρα και πληρώνουν  5 – 10  χιλ. δολλ. ο κάθε ενας τους  στους δουλέμπορους  για να τους μεταφέρουν στην Ευρώπη.

    Το ερώτημα ειναι εαν εχεις  στον τόπο σου  5 – 10  χιλ. δολλ. και εισαι  ο πιο πλούσιος  γιατί παίζεις  τη ζωή σου  κορώνα γράμματα. ?  Ασφαλώς και δεν τα εχουν αλλά που τα βρήσκουν ?  Μήπως αυτα βλέπουν οι Ευρωπαίοι  και οι Ελληνες κοιμούνται ???

    Αυτο ειναι το γιατί να βοηθήσης  που ανέφερα πιο  πάνω. !!!!

    Απο μερους μου θα συνιστούσα ενα στρατόπεδο συγκέντρωσης και μόνο. (  Hot  spots για τους ευαίσθητους ) ενα στρατόπεδο και μόνο  στα σύνορα  με την Τουρκία  στην Αλεξανδρούπολη και με μόνο μια εξοδο προς την Τουρκία.

    Σταματήστε  τα παιχνίδια  με της  ΜΚΟ δεν βοηθούν σε τίποτα την Ελλάδα.  Πήτε σε ολους αυτους που δακρύζει η καρδιά τους αν θέλουν να βοηθήσουν να πάνε απέναντι στην Τουρκία  ή ας  απευθυνθούν  στις κυβερνήσεις ( οι πιο  πολλοι ειναι απο άλλα κράτη ) των δικών τους κρατών.

    Και τέλος θα παρακαλούσα σύσσωμη την  αντιπολίτευση   μη γίνεστε συνένοχοι στην καταστροφή της Ελλάδος.  Παραιτηθήτε.!!!!!    Μην παζαρεύετε  με τους Συριζαίους  οικουμενική κυβέρνηση.  Η Ελλάδα πρεπει  να απαλαγή  το συντομότερο  απο αυτή τη  ΛΕΠΡΑ   που λέγετε  Συριζα- Ανελ.   Οσο για σένα Κυριάκο  καλό ειναι να φαντάζεσαι – ονειρεύεσαι  πρωθυπουργικό θρόνο, αλλά καλύτερα ειναι να εχης   πατρίδα πρώτα.

    So  we have a problem…..  And  if you have a problem  you  diagnose it and then you try  and fix it.  And don’t take the modern Greek approach and cover  the problem up.

    Οτα εχεις  πρόβλημα  το εξετάζεις  και το διορθώνεις . Δεν το παραχώνεις οπως ειναι η μοντέρνα  Ελληνική νοοτροπία !!!!!

    Peter  Triantafyllos  Toronto   March  1  2016

    Απολαυστε  το  βιντεο……………….

    • «Μας κάνανε», είπε ο Τσίπρας, «κριτική ότι δήθεν ανοίξαμε τα σύνορα. Ποια σύνορα;  Έχει σύνορα η θάλασσα και δεν το ξέραμε;;»
    • Ακούστε τον να το λέει, στο 1:20 και μετά του, https://www.youtube.com/watch?v=mbxgC1p6evk

    One Comment

    • derkon sagt:

      Φίλε μου, μάλλον δεν γνωρίζεις πως έχει η πολιτική κατάσταση στη χώρα μας, αφού και να φύγουμε από αυτήν την όντως πολιτική λέπρα, μας περιμένει μία διάδοχος πολιτική λέπρα. Και αυτές οι εγκατεστημένες πολιτικές λέπρες έχουν την στήριξη ξένων πολιτικών λεπρών καθώς και άλλων εγκληματικών οργανισμών.
      Μόνον ο πόλεμος θα δώσει κάποια λύση καθ ό <>, που θα σπάσει τα πολιτικά λεπρεοδή αποστήματα, που έχουν διαβρώσει αξίες, με τις οποίες κρατηθήκαμε σαν Έθνος μέχρι σήμερα.

    Einen Kommentar schreiben / Γράψτε ένα σχόλιο

    Kommentar

    kachelmannwetter.com