Ή στραβός είναι ο γιαλός ή στραβά αρμενίζουμε
19.06.2024
 • Allgemein
 • Diktatur/Δικτατορία
 • Brain Drain
 • Balkan/Βαλκάνια
 • Bücher/Βιβλια
 • Medien/Μαζικά Μέσα
 • Minderheiten, Migranten/Μειονότητες, Μετανάστες
 • Kriege, Flüchtlinge/Πόλεμοι, Φυγάδες
 • Sprache/Γλώσσα
 • Gesellschaft, Meinung/Κοινωνία, Γνώμη
 • Nationalismus/Εθνικισμοί
 • Thema/Θέμα
 • Termine/Εκδηλώσεις
 • Geopolitik/Γεωπολιτική
 • Politik/Πολιτική
 • Terrorismus/Τρομοκρατία
 • FalseFlagOps/Επιχ. με ψευδή σημαία
 • Hellas-EU/Ελλάδα-Ε.Ε.
 • Wirtschaft-Finanzen/Οικονομία-Οικονομικά
 • Religion/Θρησκεία
 • Geschichte/Ιστορία
 • Umwelt/Περιβάλλον
 • Korruption/Διαφθορά
 • Reisen/Ταξιδιωτικά
 • Musik/Μουσική
 • Kunst/Τέχνη, Λογοτεχνία
 • Küche/Κουζίνα
 • kachelmannwetter.com
  Εδω διαβαζετε τις καινουργιες  ελληνικες και γερμανικες εφημεριδες
  Hier lesen Sie  griechische  und deutsche Zeitungen 

  Βιβλική καταστροφή

  Δρ. Εμμανουήλ Σαρίδης

  Ο Τσίπρας, όπως και ο ΓΑΠ, είναι τα δύο απόλυτα πιόνια του Ηγεμόνα στην Ελλάδα, που με τις πολιτικές τους κάναν την χώρα ένα πειραματόζωο, όπου ο Ηγεμόνας δοκιμάζει τις επόμενες κινήσεις του για την επίτευξη του απώτερου σκοπού του, την προγραμματισμένη Νέα Παγκόσμια Τάξη (NWO) της μιας παγκόσμιας κυβέρνησης

   

  Οι εφημερίδες και τα ιστολόγια είναι γεμάτα με θέσεις, εξηγήσεις και κονταρομαχίες για το τι είναι καλύτερο για την Ελλάδα, το ΝΑΙ ή το ΟΧΙ. Τα θεωρώ καυγάδες περί όνου σκιάς.

  Ελληνίδες και Έλληνες ξυπνήστε: Το όλο νταβατούρι είναι στάχτη που σας ρίχνουν στα μάτια για να μην βλέπετε την πραγματικότητα. Ούτε με ένα ΝΑΙ, ούτε με ένα ΟΧΙ αποφασίζετε εσείς, όπως σας λένε οι πιο οργανωμένοι, αυτοί που ποντάρουντας στα πατριωτικά σας αισθήματα. Στην πραγματικότητα οι αποφάσεις έχουν σχεδιασθεί και έχουν ληφθεί από καιρό. Από τον Ηγεμόνα και τους υποτακτικούς του στις μεγάλες τράπεζες και από τα πιόνια του στην πολιτική στην κυβέρνηση των ΗΠΑ και στις Βρυξέλλες/Γερμανία. Και βέβαια στην Ελλάδα. Ποιός είναι ο Ηγεμόνας; Με τον Ηγεμόνα έχω ασχοληθεί πολλές φορές εδώ, δείτε για παράδειγμα το άρθρο „Σε ποιόν ανήκει η Γη; Ποιός είναι το αφεντικό της παγκόσμιας Οικονομίας;“ ή το „Η παρδαλή επανάσταση του Τσίπρα“ .

  Το αποτέλεσμα λοιπόν του δημοψηφίσματος, ΝΑΙ ή ΟΧΙ, δεν θα λέει σχεδόν τίποτα, γιατί δεν έχει να πεί και τίποτα. Πολύ μεγαλύτερη σημασία για το μέλλον της Ελλάδος έχει το ότι σε διάστημα λίγων ετών έχουμε μια δεύτερη περίπτωση απατεωνίας, η πρώτη του Jeffrey Papandreou ή GAP με το «λεφτά υπάρχουν», με την οποία μας φόρεσε το „Μνημόνιο“ και η δεύτερη με τον Τσίπρα, που υφάρπαξε την εξουσία μέσω μιας συνταγματικής εκτροπής, εκμεταλλευόμενος την αδυναμία εκλογής Προέδρου της Δημοκρατίας και με ψεύτικες μεγάλες κουβέντες για μονομερή διαγραφή του χρέους και κατάργηση του Μνημονίου. Προσέξτε: Και οι δύο χρησιμοποιήθηκαν σαν Δούρειοι Ίπποι, ο πρώτος για την εισβολή του ΔΝΤ στην Ευρωζώνη και την σύναψη του βασικού Μνημονίου και ο δεύτερος για την κατάρρευση του τραπεζικού συστήματος στην Ευρώπη και την Ελλάδα.

  ΓΑΠ και Τσίπρας είναι λοιπόν τα δύο απόλυτα πιόνια του Ηγεμόνα στην Ελλάδα, που με τις πολιτικές τους κάναν την χώρα ένα πειραματόζωο, όπου ο Ηγεμόνας δοκιμάζει τις επόμενες κινήσεις του για την επίτευξη του απώτερου σκοπού του, την προγραμματισμένη Νέα Παγκόσμια Τάξη (NWO) της μιας παγκόσμιας κυβέρνησης, που ξεκινώντας από τις ΗΠΑ και την Ευρώπη θα επεκτείνεται σταδιακά και στις άλλες χώρες της αμερικανικο-σιωνιστικής επιρροής και θα ελέγχεται από μια οικονομική και πολιτική ελίτ, που μετά το crash του ευρώ και του δολλαρίου ΗΠΑ θα έχει ένα παγκόσμιο νόμισμα, την τραπεζική κάρτα. Το σύστημα που λειτουργεί όπως ο βάτραχος στο κρύο νερό, του οποίου βαθμιαία αυξάνουμε την θερμοκρασία ώσπου να αρχίσει να βράζει.

  Όποιος λοιπόν νομίζει ότι το τσούρμο των αλλοπρόσαλλων που κυβερνά εργάζεται για το καλό της πατρίδας μας, είναι πολύ νυχτωμένος. Η κυβέρνηση του Τσίπρα, όπως και η κυβέρνηση του ΓΑΠ, έγιναν ακριβώς για τον αντίθετο λόγο. Και για την επιτυχία τους χρησιμοποιήθηκαν ειδικοί απο τις αμερικανοσιωνιστκές ΗΠΑ. Το δημοψήφισμα και τα αποτελέσματά του ανατέθηκαν στην εταιρία Singular Logic, η οποία ανήκει στην εβραίικων συμφερόντων Marfin Investment Group, στο διοικητικό συμβούλιο της οποίας πρόεδρος είναι ο πρώην διευθυντής της CIA, David Petraeus, και την οποία εγκατέστησε ο ΣΥΡΙΖΑ όταν έκανε κυβέρνηση. Ο δε David Petraeus έχει στενότατες σχέσεις με την Goldman Sachs, αυτή που μανιπουλάρισε τους ισολογισμούς (δημιουργική λογιστική!) για να μπει η τότε κυβέρνηση στην Ευρωζώνη. Η δε όλη στρατηγική του ΣΥΡΙΖΑ, ιδίως οι μανούβρες του κατά τις συνομιλίες που έχουν Τσίπρας και Μπαρουφάκης στις Βρυξέλλες και το Λονδίνο, σχεδιάζεται και κατευθύνεται από το σιωνιστικό κόμμα της Γερμανίας DIE LINKE («Η Αριστερά») και τα εβραίικα αστέρια της Gysi, Wagenknecht ή Riexinger. Που στην Ελλάδα θεωρούνται σαν υπερασπιστές των ελληνικών θέσεων. Συνεπικουρούμενοι απο τους Εβραίους „αριστερούς“ διανοούμενους όπως οι Τζον Γκαλμπρέιθ (τάχθηκε προ ημερών υπέρ του «όχι» και της επιστροφής στη δραχμή). Τζέφρι Σακς, Πολ Κρούγκμαν ή Τζόζεφ Στίγκλιτς. Και η Έλληνες παθαίνουν ίλλιγο ακούγοντες ή διαβάζοντας τις μεγάλες θεωριτικούρες που εκστομίζουν, κάτι ανάλογο με τις αγορεύσεις του Μπαρουφάκη κατα τις συνομιλιες του με τους „Ευρωπαίους“.

  Ελληνίδες και Έλληνες! Αν θέλετε, πάτε και ψηφήστε. Δεν έχει σημασία αν ψηφίσετε ΝΑΙ ή ΟΧΙ, και στις δύο περιπτώσεις είστε χαμένοι από χέρι. Γι‘ αυτό σκέφθηκα μέσα στον καύσωνα που επικρατεί απο χθές εδώ στο Βερολίνο να σας διασκεδάσω λίγο με την  προσφορά του makpress για την „έντιμη και αντικειμενική ενημέρωση των αναγνωστών του“ ( http://makpress.blogspot.com/2015/07/blog-post_838.html ).

  Αν βγει το ΝΑΙ, εσύ αναγνώστη (προσωπικά εσύ) θα πάρεις αυτό:

  Αν βγει το ΟΧΙ, εσύ αναγνώστη (προσωπικά εσύ) θα πάρεις αυτό:

  Και συνεχίζει: „Κι επειδή στη δημοκρατία δεν υπάρχουν αδιέξοδα, σου έδωσαν το δικαίωμα να διαλέξεις με υπερηφάνεια και αξιοπρέπεια, ποιό από τα δύο θέλεις να …γευτείς. Διάλεξε λοιπόν“.

  Και επειδή, λέω εγώ, άρθρα χωρίς κάποιες συγκεριμένες προτάσεις για το τι δεον γενέσθαι είναι μόνο για να ξεθυμένουμε (για 5 λεπτά) να τι θα έλεγα στην αναγνωστρια και τον αναγνώστη μου στο τέλος.

  Αν θέλεις να βοηθήσεις τον εαυτό σου και την πατρίδα, κάτσε κάτω και σκέψου. Ο καπιταλισμός δεν εξουδετερώνεται με μπαρούφες τύπου Τσίπρα και …Μπαρουφάκη, θέλει κάποιες άλλες, πιό apotelesmatiköew πρöaξεις. Λίγα παραδείγματα λοιπόν. Μην παίρνεις από τις τράπεζες δάνεια (όταν και αν ξαναανοίξουν βεβαια), διότι έτσι υποσηρίζεις τους εχθρούς της πατρίδας μας, το σύστημα της χρηματοπιστωτικής ελίτ της Σιών, που μετα σε πηδάει. Μην αγοράζεις αυτοκίνητα, σμαρτφον ή όπως αλλιώς λέγοντα όλα αυτά τα άχρηστα εργαλεία που σε έκαναν σκλάβο τους. Μην πίνεις κοκα-κόλες, πιες πορτοκαλάδες. Και γενικά αγόραζε ελληνικά προίόντα. Δεν θα καταργήσεις τον καπιταλισμό και την εκμετάλλευση, αλλά θα τις έχεις τραβήξει κάποια δόντια.

  Και μην ζητάς πολλά και μάλιστα εδώ και τώρα. Αυτά δεν γίνονται, είναι για τα άλογα πρόβατα που τρέχουν πίσω απ‘ τον Τσίπρα.

  Einen Kommentar schreiben / Γράψτε ένα σχόλιο

  Kommentar

  kachelmannwetter.com