Ή στραβός είναι ο γιαλός ή στραβά αρμενίζουμε
16.04.2024
  • Allgemein
  • Diktatur/Δικτατορία
  • Brain Drain
  • Balkan/Βαλκάνια
  • Bücher/Βιβλια
  • Medien/Μαζικά Μέσα
  • Minderheiten, Migranten/Μειονότητες, Μετανάστες
  • Kriege, Flüchtlinge/Πόλεμοι, Φυγάδες
  • Sprache/Γλώσσα
  • Gesellschaft, Meinung/Κοινωνία, Γνώμη
  • Nationalismus/Εθνικισμοί
  • Thema/Θέμα
  • Termine/Εκδηλώσεις
  • Geopolitik/Γεωπολιτική
  • Politik/Πολιτική
  • Terrorismus/Τρομοκρατία
  • FalseFlagOps/Επιχ. με ψευδή σημαία
  • Hellas-EU/Ελλάδα-Ε.Ε.
  • Wirtschaft-Finanzen/Οικονομία-Οικονομικά
  • Religion/Θρησκεία
  • Geschichte/Ιστορία
  • Umwelt/Περιβάλλον
  • Korruption/Διαφθορά
  • Reisen/Ταξιδιωτικά
  • Musik/Μουσική
  • Kunst/Τέχνη, Λογοτεχνία
  • Küche/Κουζίνα
  • kachelmannwetter.com
    Εδω διαβαζετε τις καινουργιες  ελληνικες και γερμανικες εφημεριδες
    Hier lesen Sie  griechische  und deutsche Zeitungen 

    Δεν πάει άλλο!


    Δρ. Εμμανουήλ Σαρίδης

    Να σταματήσει η αναρχία που επικρατεί στην Ελλάδα και την έχει κάνει ένα Failed State, ένα διαλυμένο κράτος. Κράτος; Η λέξη κράτος προέρχεται απο το κρατώ, που σημαίνει ελέγχω, δεσμεύω, συγκρατώ. Βλέπετε εσείς κάτι τέτοιο στην Ελλάδα; Εγώ όχι

     

    Τα βλέπεις και τα διαβάζεις απο το εξωτερικό που ζείς και όχι μόνο μελαγχολείς, αλλά και θυμώνεις. Η Ελλάδα κομμένη από μπλόκα γεωργών σε κομμάτια, καθημερινές κινητοποιήσεις και συλλαλητήρια, ακαταστασία και αναρχία. Και τα μαζικά μέσα να είναι γεμάτα απο αναλύσεις, που προσπαθούν να συνταιριάσουν τα ασυνταίριαστα, την κριτική στους διαμαρτυρόμενους χωριάτες και πρωτευουσιάνους με το δίκαιο του εργάτη και του αγρότη. Και μια κυβέρνηση εν αφασία, χωρίς να κάνει τιποτα για να αποκαταστήσει την τάξη εκτός απο σαπουνόφουσκες και μπλαμπλά που βγάζουν απο το στόμα τους οι Υπουργοί της στα τηλεπαράθυρα.

    Συγγνώμη, αλλά αυτό δεν είναι κράτος. Είναι ένα άδειο ή αν θέλετε ένα σκουλικιασμένο κέλυφος, που δίνει την εντύπωση κράτους. Πως αλλιώς να χαρακτηρίσει κανείς μία χώρα, που ανέχεται την αναρχία ή ίσως την έχει αναγάγει  με την ανοχή που δείχνει σε ένα κύριο συστατικό της πολιτικής και κοινωνικής ζωής της, που κυβερνάται απο ανθρωπάρια, που δεν είναι εις θέσιν να θέσουν υπό έλεγχον ή να βάλλουν κάποιους ορισμένους περιορισμούς στις δραστηριότητες ενός μέρους των πολιτών της, που έχουν συνηθίσει πλέον να κάνουν ότι θέλουν και αυτό το θεωρούν μάλιστα και ως ένα κεκτημένο τους δικαίωμα; Και τώρα, εδώ και μερικές εβδομάδες, μπλοκάρουν τους αυτοκινητοδρόμους, που στην Ελλάδα λέγονται εθνικές οδοί – σαν να υπάρχουν και αντεθνικές οδοί – επιτίθενται με ρόπαλα εναντίον αστυνομικών, καταστρέφουν δημόσια κτίρια και κάνουν ότι θέλουν, χωρίς η κυβέρνηση να επεμβαίνει για να βάλει αυτούς τους ασύδοτους κατεργάρηδες στον πάγκο του.

    To κράτος, γράφει η Βικιπαίδεια, είναι μια οργανωμένη πολιτική οντότητα που κατέχει το μονοπώλιο της χρήσης νόμιμης εξουσίας σε μια καθορισμένη γεωγραφική περιοχή. Και ένα τέτοιο κράτος έχει στην διάθεσή του ένα σύνολο οργανισμών, οι οποίοι έχουν τη δικαιοδοσία να φτιάχνουν και να επιβάλλουν τους κανόνες εκείνους οι οποίοι κυβερνούν τον πληθυσμό μίας κοινωνίας μέσα σε συγκεκριμένα γεωγραφικά όρια. Έχει επίσης μια κυβέρνηση, νόμους και μια αναγνωρισμένη κυριαρχία, διότι κράτος στα αρχαία Ελληνικά σημαίνει „δύναμη“.

    Και σας ρωτώ: Είναι η Ελλάδα ένα τέτοιο κράτος; Όχι, δεν είναι. Η Ελλάδα είναι ένα διαλυμένο κράτος, ένα Failed State, όπου επικρατεί η οχλοκρατία.

    Κι‘ εμείς που ζούμε στο εξωτερικό τι φταίμε γι‘ αυτά τα χάλια; Πολλοί συμπατριώτες μου εδώ στην Γερμανία και όπως διαβάζω και σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες, κρύβονται, όταν τους ρωτούν απο που είναι, δεν απαντούν. Εκεί φτάσαμε. Ή εκει μας φτάσανε. Και επειδή αυτοί που μας φτάσανε εκεί εξακολουθούν να „κυβερνούν“ στην Ελλάδα, σημαίνει ότι, αν δεν κάνουμε κάτι, για να τα αλλάξουμε όλα αυτά, αποδεχόμαστε και παραδεχόμαστε, ότι η χώρα μας δεν είναι πια κράτος. Είναι μια καρικατούρα κράτους, που την κυβερνάει μια καρικατούρα κυβέρνηση που αποτελείται απο καραγκιόζηδες, σαλτιμπάγκους και παρανοϊκούς πολιτικούς , όπου στην τελευταία κατηγορία είναι και οι πολυπληθέστεροι. Αυτοί, σαν Πρωθυπουργοί ή Υπουργοί, κάνουν ταξίδια στις Βρυξέλλες ή το Βερολίνο, κάθονται σε συνεδριάσεις που γίνονται χωρίς να καταλαβαίνουν τι λέγεται εκεί και χωρίς να έχουν ή να ειναι εις θέσιν να προτείνουν/αντιπροτείνουν κάτι και στο τέλος επιστρέφουν στην ελλάδα, φέρνοντας μαζί τους τις αποφάσεις που ελήφθησαν ερήμην τους, πουλώντας όμως μούρη και κάνοντας τον καμπόσο. Τα άτομα αυτά είναι εντολοδόχοι και τόσο κούφια απο μέσα τους, όσο και το ελληνικό κράτος.

    Δείτε τις επόμενες φωτογραφίες και απαντείστε ειλικρινά, αν αυτό το χάος που βλέπετε δεν είναι αναρχία και δεν καταργεί το κράτος: Μια κατηγορία πολιτών να παίρνει την κυριαρχία στα χέρια της και με το νταϊλίκι και τον τσαμπουκά της να κλείνει τις „εθνικές οδούς“, να επιτίθεται με μαγκούρες εναντίον της Αστυνομίας ή να καταστρέφει δημόσια περιουσία. Για μένα τα άτομα αυτά με όσες ελληνικές σημαίες και αν κουβαλούν κουτοπόνηρα μαζί τους, έχουν διαλύσει το κράτος. Και αν δεν το καταλαβαίνουν και μιλάνε συνεχώς για την δυστυχία που θα φέρουν – και θα φέρουν – τα όποια μέτρα λάβει ο συρφετός του Τσίπρα, τότε είναι βλάκες.

    Ασφυκτική η κατάσταση στα τελωνεία του Προμαχώνα και της Εξοχής

    Οι διαμαρτυρόμενοι εν δράσει στο Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης (τρομάρα μας!). Και τι θα βγεί αν δείρουν Αστυνομικούς και καταστρέψουν κτίρια; Η Αστυνομία υπέγραψε το Μνημόνιο ΙΙΙ ή ο Τσίπρας; Και αν το υπέγραψε ο Τσίπρας, τότε γιατί δεν πάνε με τις μαγκούρες τους στον Τσίπρα; Παρανοϊκοί οι πολιτικοί μας, παρανοϊκοί και οι πολίτες.

    Μαγκούρες εναντίον ΜΑΤ έξω από το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης

    Τα ίδια και στις 13.02.16 στο Σύνταγμα. Δείτε τα συνθήματα: „Ενάντια στην πλουτοκρατία“ (τα τετριμμένα και αφηρημένα του ΚΚΕ, που δεν λένε ποιοί είναι οι πλουτοκράτες και που βρίσκονται) γιατί κανείς δεν τους μιλάει για το σύστημα Rothschild που κάνει κουμάντο και στην Ελλάδα, για τον Σόρος και την σιωνιστική ελίτ. Που είναι για όσους ψάχνονται, τον απλό Έλληνα τον έμαθαν να είναι ΑΝΤΙ.

    Δείτε και το άλλο: „Οι αμπελοκαλλιεργητές πεθαίνουν“.  Πεθαίνουν; Εδώ δεν πεθάναμε εμείς στην Κατοχή που τρώγαμε χορτάρια, γιατί το χωριό μου, η Σταυρούπολη της Ξάνθης, έβγαζε μόνο καπνά, και αυτά δεν τρώγονται.

    Διαλυμένου κράτους συνέχεια . Τον Δεκεμβριο χιλιάδες μετανάστες, πρόσφυγες ή εν πάσει περιπτώσει φευγάτοι μπλόκαραν για πάνω από είκοσι μέρες την σιδηροδρομική γραμμής προς την ΠΓΔΜ ενώ πολλοί εξαγωγείς, απο τους λίγους που έμειναν απο την κατεστραμένη ελληνική οικονομία, υπέστησαν σοβαρές ζημιές, γιατί τα προϊόντα τους ήταν καθηλωμένα.  Και το κράτος τι έκανε; Ποιό κράτος, υπάρχει στην Ελλάδα κράτος; Όχι δεν υπάρχει, το είπα και παραπάνω. Και ως μη υπάρχον δεν κάνει απολύτως τίποτα. Υπάρχει μόνο ως ένα τσούρμο ηλιθιοαριστερών που „κυβερνούν“, νομίζοντας ότι η Ελλάδα είναι τα Εξάρχεια. Και πέρα απο τα Εξάρχεια δεν έχουν ιδέα του τι γίνεται.

    Το „κράτος“ στην Πλατεία Βικτωρίας, Αθήνα. Που χέζουν, που κατουρούν, πως πλύνονται αυτοί που έχουν καταλάβει την Πλατεία; Που είναι το κράτος, που θα βάλλει μια τάξη στο χάος: Κράτος; Που είναι, εγώ δεν βλέπω τίποτα.

    Δίνω τον λόγο στο Θανάση Τζιούμπα: Ο ανθρωπισμός, που αρχίζει στην οριογραμμή και τις ακτές και εξαντλείται στις νέες Αμυγδαλέζες, τον οποίο φυτεύει μια κυβέρνηση που λειτουργεί ως ΜΚΟ (κι όχι ως κυβέρνηση ενός κράτους και μιας κοινωνίας), μεταβάλλεται στο αντίθετό του, αποτελώντας παραπλήρωμα μιας γραμμής παραγωγής προσφυγιάς, κινδύνων και ανθρώπινου πόνου. Ανθρωπισμός είναι να κλείσουν οι θαλασσινοί δρόμοι του θανάτου κι όχι απλά να περιθάλψουμε τους επιζήσαντες. Και, πάνω απ’ όλα, ανθρωπισμός είναι να δράσουμε πολιτικά, για να σταματήσουν πόλεμοι όπως αυτός της Συρίας, που ξεκίνησε και συντηρείται από τους ίδιους που γέμισαν τη θάλασσα με πνιγμένα παιδιά, χρησιμοποιώντας τα ως όπλο σε έναν ασύμμετρο πόλεμο για το ιμπεριαλιστικό και οθωμανικό όραμα των «μηδενικών προβλημάτων». Από το http://ardin-rixi.gr/archives/197692

    Η κατάσταση με τους πρόσφυγες στην πλατεία Βικτωρίας συζητήθηκε στο δημοτικό συμβούλιο της Αθήνας

    „Κράτος“, συνέχεια: Όπως είναι απόλυτα σαφές από τον παρακάτω τουρκικό χάρτη-εφιάλτη, ανάμεσα στις „κόκκινες νήσους“ είναι – εκτός από την Καλόλιμνο  με τα γειτονικά Ίμια και τα Αγαθονήσι – Φαρμακονήσι – και η Κίναρος με την διπλανή Λέβιθα, που οι Τούρκοι ονομάζουν „Kocbaba“ και την θεωρούν επίσης θρησκευτικό ισλαμικό τόπο! Οι τουρκικές διεκδικήσεις ζώνουν όμως απειλητικά την ίδια την Κρήτη και φτάνουν ως την απόμακρη Γαύδο, μέσα στη χρυσοφόρα ελλαδική ΑΟΖ, των τεράστιων εκεί κοιτασμάτων υδρογονανθράκων!

    Κράτος; Πού είναι και μόνο εγώ δεν το βλέπω;

    Εκεί φτάσαμε χωρίς κράτος και κυβέρνηση. Ακόμη και ο μαφιόζος Πρωθυπουργός της Βουλγαρίας Μπόικο Μπορίσοφ, εξοργισμένος από τους Έλληνες αγρότες, δήλωσε στις 18 Φεβρουαρίου στη σύνοδο κορυφής της ΕΕ ότι η Ελλάδα δεν συνιστά ένα «κράτος σε λειτουργία».

    Ειναι υστάτη ώρα, η Ελλάδα να αποτοξινοθεί απο τις αναθυμιάσεις των δηλητηριώδών ιδεολογιών, με τις οποίες την έχουν πνίξει οι δεξιοί, αριστεροί, αναρχικοί, αντικαθεστωτικοί, μνημονιακοί, αντιμνημονιακοί, φιλελευθεροι ή σοσιαλιστικού προσανατολισμού ντόπιοι πολιτικοί της και οι εκατοντάδες αν όχι χιλιάδες ξενοκίνητες Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις. Η Έλληνες, πολιτικοί και πολίτες, δίνουν σήμερα την εικόνα μιας παραζαλισμένης κοινωνίας, που πλέον δεν ξέρει που είναι μπρος και που πίσω, ατόμων, που σαν τον σκώρο τρέχουν προς το ημίφως των εφημερίδων και τηλεοπτικών σταθμών, που τους πάνε στο πουθενά. Για την ακρίβεια τους κρατούν καθηλωμένους στην φυλακή του ΝΑΤΟ και της Ευρωπαϊκής Ένωσης που τους κλείσανε. Η φυλακή αυτή, πολλοί το έχουν καταλάβει, λειτουργει για τα συμφέροντα της διεθνούς σιωνιστικής ελίτ, νεροκουβαλητές της οποίας είναι και οι Έλληνες πολιτικοί. ΝΑΤΟ και ΕΕ δίνουν την εντύπωση ότι εκπροσωπούν τον ελεύθερο, πολιτισμένο και πλούσιο κόσμο. Στην πραγματικότητα ζούν μόνο απο πολέμους που προκαλούν και απο την απομύζηση και της τελευταίας ρανίδας των φτωχότερων κρατών.

    Ελληνες ξυπνείστε, βγείτε από την κατά Πλάτωνα απατηλή αυτή σπηλιά όπου σας έκλεισαν και δείτε, ότι πρόκειται για μια απάτη, που οι πολιτικοί, τα ΜΜΕ καιοι ΜΚΟ σας πουλάνε για πραγματικότητα. Την πραγματική πραγματικότητα θα την δείτε μόνο αν κόψετε τα δεσμά σας, βγείτε στον ήλιο και διαπιστώσετε οι ίδιοι, ότι μέχρι τότε ζούσατε με παραισθήσεις και ψέμματα. Σταματείστε λοιπόν να τρώτε τις σάρκες σας.

    Η πραγματικότητα έχει στην μέση της την Ελλάδα και όχι την ΕΕ, το ΝΑΤΟ, την FED, την ΕΚΤ και την αόρατη κυβέρνηση του σιωνιστικού Ηγεμόνα. Που τα ρυθμίζει όλα προς το συμφέρον του και όχι προς το συμφέρον σας.

    3 Comments

    • berlinathen sagt:

      Αντιγράφω απο τον Τάκη Θεοδωρόπουλο „Φίλος μού έλεγε πως πηγαίνοντας για την Πάτρα έφτασε στο μπλόκο του Ισθμού. Εκεί υπήρχαν μερικά τρακτέρ στην άκρη του δρόμου μαζί με καμιά δεκαριά εκπροσώπους του αγροτικού πληθυσμού της χώρας. Πλην, όμως, το πέρασμα ήταν κλειστό από άγρυπνους φρουρούς του νόμου, ένστολους αστυνομικούς, οι οποίοι προφανώς είχαν πάρει εντολή από τους αγωνιστές να μην επιτρέπουν τη δίοδο εις τους μη έχοντας αγωνιστικήν εργασίαν. Προς στιγμήν σκέφτηκα να σκανδαλισθώ, αμέσως μετά όμως συνήλθα, διότι θυμήθηκα πως στην περίπου χώρα που ακούει εις το όνομα Ελλάς, τα μπλόκα είναι θεσμός της δημοκρατίας. Και ένας θεσμός δεν χάνει τη θεσμική του ισχύ όταν δεν υπάρχει η φυσική παρουσία όσων τον υπηρετούν, εν προκειμένω οι αγρότες“. (Καθημερινή, 23.02.16)
      Εγώ τι να πώ. Η παράνοια μας χτύπησε στο κεφάλι.

    • Hastaroth sagt:

      Ενώ τα λέτε σωστά,τα αποδίδετε σε λάθος αιτία:στον „αόρατο σιωνιστικό Ηγεμόνα“.

      Από άνθρωπο που ζεί στην Γερμανία,δέν περίμενα κάτι καλύτερο.

      Ο Χίτλερ πλανάται ακόμη πάνω απ’τα μυαλά σας,δυστυχισμένοι.

    • berlinathen sagt:

      Το έχω γράψει πολλές φορές, αλλά το επαναλαμβάνω για ακόμη μία: Η παγκόσμια σιωνιστική πολιτική δεν γίνεται όπως τον Μεσαίωνα, σήμερα είναι τέτοια, ώστε πολλοί να μην καταλαβαίνουν ποιος είναι ο εχθρός, κάνοντας έτσι ένα φοβερότατο λάθος.
      Συνιστώ την πρόσφατη ανάλυση που δημοσιεύθηκε εδώ:
      „Τα επτά κακεντρεχή πλοκάμια της „Αόρατης Κυβέρνησης““ στο
      http://berlin-athen.eu/%CF%84%CE%B1-%CE%B5%CF%80%CF%84%CE%AC-%CE%BA%CE%B1%CE%BA%CE%B5%CE%BD%CF%84%CF%81%CE%B5%CF%87%CE%AE-%CF%80%CE%BB%CE%BF%CE%BA%CE%AC%CE%BC%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%B7%CF%82-%CE%B1%CF%8C%CF%81%CE%B1%CF%84/
      Η Γερμανία είναι λοιπόν το σκιάχτρο που κουνάει ο σιωνιστικός Ηγεμόνας για να μην φαινεται ο ίδιος.
      Αν μπείς σε μια απο τις κατηγορίες στην αρχική σελίδα αριστερά, π.χ. Επιχειρήσεις με ψεύτικη σημαία, θα βρείς αναρίθμητα άρθρα που ασχολούνται με τον σιωνιστικό Ηγεμόνα και τα πρωτοπαλήκαρά του, τις ΗΠΑ και την Γερμανία, που κάνουν την βρώμικη δουλειά του έτσι, ώστε αυτός να φαίνεται με καθαρά χέρια.
      Όσο για τον Χιτλερ που γράφεις αυτός πέθανε στα μέσα του 40 και όσοι Γερμανοί κατηγορούνται για νεοναζοί, αυτό γίνεται από τα τσιράκια του σιωνιστικού Ηγεμόνα, που θέλει να νοθευσει τον πληθυσμό της Γερμανίας, όπως και της Ελλάδος και γενικότερα της Ευρώπης με τους λεγόμενους μετανάστες. Και όσοι Γερμανοί διαμαρτύρονται γι‘ αυτούς που τους φέρνουν εδώ χωρίς να τους ρωτήσουν, στιγματίζονται απο τα πολιτικά κόμματα και τα ΜΜΕ ως νεοναζί. Με τον Χιτλερ δεν έχει αυτό καμμία σχέση.

    Einen Kommentar schreiben / Γράψτε ένα σχόλιο

    Kommentar

    kachelmannwetter.com